מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי ביבליותרפיהעלמה 109/01/2014
איפה ניתן ללמוד היום ביבליותרפיה?
בית ברל ובר אילן כבר לא מלמדים את המקצוע
אני מעדיפה לימודי תעודה ובאזור המרכז אם יש
תודה
עלמה1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי ביבליותרפיה - תגובה
ד``ר עפרה קמר09/01/2014סמינר הקיבוצים, מכללת דוד ילין, אוניברסיטת חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ביבליותרפיה
חיה30/01/2014שלום,
האם לימודי הביבלויתרפיה הם לתואר שני או לתעודה?
מניסיון/ידע שלכם: באיזה מקצוע יש יותר עבודה תרפיה-באומנות או ביבליותרפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תרפיה במוסיקה באזור המרכזמיה גל M.A.02/01/2014
היי
אשמח לדעת איפה ניתן ללמוד תרפיה במוסיקה באזור המרכז . אני מעדיפה לימודי תעודה אם יש .
האם יש עוד מכללות בעיקר שאפשר ללמוד תרפיה במוזיקה חוץ ממכללת מלווינסקי ?
תודה מראש
עלמה 1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי תרפיה במוסיקה - תגובה
ד``ר עפרה קמר02/01/2014כן, באוניברסיטת בר אילן. ובמכללת דוד ילין בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
עלמה 102/01/2014שנהם לתואר שני?
שנית איזה מסלול יש במכללת בית ברל?
תרפיה באומנות
תרפיה במוזיקה
ומה עוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה - תגובה
ד``ר עפרה קמר02/01/2014אוניברסיטת בר אילן - תואר שני. מכללת דוד ילין מחכים לאישור המל"ג.
בבית ברל - טיפול באמנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עלמה 102/01/2014איזה מסלולים מלמדים בבית ברל.
הרי טיפול באומנויות זה די כללי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר עפרה קמר02/01/2014רק טיפול באמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - לימודים בבית ברל
עלמה 103/01/2014קראתי בגוגל שיש בבית ברל גם ביבליותרפיה ..
האם זה לא נחשב טיפול באומנויות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - לימודים בבית ברל - תגובה
ד``ר עפרה קמר03/01/2014דרך אגב, לא ציינתי את סמינר לוינסקי ,גם שם יש לימודי טיפול במוסיקה.
ביבליותרפיה בהחלט נחשבת כתרפיה באמנויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכר לימוד תואר שני בסמינר הקיבוציםנעמה28/12/2013
שלום
מישהו יודע האם יש שינוי בגובה שכר הלימוד בסמינר הקיבוצים לאור אישור התוכנית לתואר שני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכר לימוד תואר שני בסמינר הקיבוצים - תגובה
ד``ר עפרה קמר28/12/2013נראה לי שהכי פשוט להתקשר לסמינר הקיבוצים ולברר אתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מטפלת באומנותשולמית.22/12/2013
שלום.
אני מחפשת מטפלת באומנות באיזור גוש שילה--
סביב היישובים שילה, שבות רחל, עלי, אריאל וכו'.
אשמח מאוד מאוד לקבל הממלצות, זה די דחוף לי!!
תודה מראש לעונים. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לך עופרה!
שולמית.27/12/2013כרגע אני מבררת דרך אנשים שונים.
ידוע לך על אפשרות לטיפול דרך קופ"ח "מכבי" באיזורים שציינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך עופרה! - תגובה
ד``ר עפרה קמר27/12/2013מצטערת, אבל לא מכירה את מה שמכבי מציע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,עלמה 3010/12/2013
שלום רב,
אני מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות לתואר שני בסמינר הקיבוצים או לימודי תעודה בבית ברל. אני בעלת תואר ראשון בכלכלה.
אני מתכננת לצבור 300 שעות אומנות הנדרשות במכללת ורצברגר
שאלה ראשונה היא לגבי המכללה הנ"ל? האם האי מומלצת? האם יש לה אלטרנטיבות יותר זולות?
לאחר שאצבור את שעות האומנות, אני צריכה להשלים את הקורסים הנדרשים בפסיכולוגיה.
אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם בסמינר הקיבוצים וגם בבית ברל. לא הצלחתי להבין האם אני צריכה להתקבל קודם לתואר שני בתנאי שאלמד את הקורסים או קודם להשלים אותם ואז לגשת לועידת קבלה.. אני מאמינה שאצטרך ועידת חריגים כי ציון התואר הראשון שלי הוא 82.5..
שורה תחתונה, האם יכול להיווצר מצב שאלמד 300 שעות אומנות ואז קורסים בפסיכולוגיה ואז לא אצליח להתקבל ללימודי התואר?
ובאופו כללי, איך נשמעים הסיכויים שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
עלמה 3010/12/2013השארתי הודעה באתר של י.ה.ת. עם אותם שאלות.
קיוויתי שאם אוכל לדבר עם אחד הבוגרים זה יכול לעשות לי סדר בראש..
תוכלו לכוון אותי למטפלים שאפשר לשאול אותם את השאלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד``ר עפרה קמר11/12/2013לצערי אני לא יכולה לתת לך שמות של בוגרי תכניות.
אבל מקווה שהתשובה הקודמת שלי עשתה לך קצת סדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, - תגובה
ד``ר עפרה קמר11/12/2013שלום רב
אני לא מכירה את מכללת ורצברג, ואינני יודעת אם הם עומדים בדרישות המל"ג. מציעה שתבדקי בסמינר הקיבוצים או בבית ברל אם הם מקבלים שעות אמנות מהמכללה הנ"ל.
קורסי הפסיכולוגיה הם תנאי קבלה לתוכניות. יכול להיות מצב שאם תיגשי לוועדת קבלה לפני שתסיימי את הקורסים יקבלו אותך על תנאי.
מצד שני יכול להיות שיעדיפו לקבל אנשים עם כל תנאי הקבלה.
וכן, בהחלט יכול להיות מצב שיהיו לך את הקורסים הנדרשים ולא תתקבלי.
קשה לומר מה הסיכויים שלך, כמו שציינת את צריכה לעבור וועדת חריגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תואר ראשוןיעל יעקב04/12/2013
שלום,
אני מתייעצת בנושא זה רבות אך אני עדיין מבולבלת.
אני מעוניינת לעסוק בתרפיה באומנות. יש לימודי תואר ויש לימודי תעודה- יש הבדל מהותי בין השניים?
כמו כן, איזה מסלול לימודים לתואר ראשון מומלץ ביותר על מנת להגיע מוכנה לתואר שני בתרפיה באומנות. אני בעלת ציון ממוצע בגרויות 95 אך אין לי פסיכומטרי.
האם מומלץ לעשות תואר באומנות ואז לעשות השלמות בפסיכולוגיה? או שדווקא ההפך?
יש אולי מסלולים שונים שניתן לעשות? נניח,להוציא תואר ראשון בחינוך ואז להמשיך לתואר שני בתרפיה באומנות?(אם כן, איזה מסלול מתואר החינוך מומלץ?)
כל טיפ יעזור, תודה רבה!!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר ראשון - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/12/2013שלום יעל
בנושא לימודי תעודה ותואר שני, כיום אין הבדל מהותי בין השניים מבחינת תנאי העסקה. אך יש להניח שתוך מספר שנים מקומות העבודה ידרשו תואר שני מהמטפלים.
כיום, בתנאי הקבלה יש דרישה לשעות אמנות ולקורסים בפסיכולוגיה. אם תלמדי אמנות תהיי פטורה מהשלמות באמנות ואם תלמדי עו"ס או פסיכולוגיה תהיי פטורה מההשלמות בפסיכולוגיה.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תרפיה באומנותליאת27/11/2013
אני ממש רוצה ללמוד בשנה הבאה תרפיה באומנות
היכן אוכל להתחיל ללמוד? האם באוניברסטית תל אביב/ בר אילן קיימים לימודים אלו?
אני מחפשת מקום במרכז בארץ....
ושזה יהיה שכר לימודים אוניברסיטאי.. אין לי אפשרות לשלם 30,000 שנה לתואר שני.
תודה לכל המשיבים-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי תרפיה באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר30/11/2013במרכז הארץ יש שני מוסדות שמעניקים תואר שני, סמינר הקיבוצים ולסלי קולג'.
כמו כן, יש לימודי תעודה בבית ברל.
אין לימודי תרפיה באמנות בבר אילן או באוניברסיטת תל אביב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חינוך יצירתי ותרפיה באומנותיעל20/11/2013
שלום,
אשמח אם מישהו שלומד או למד חינוך יצירתי יוכל לייעץ לי על התואר.
וכן,בסיום תואר זה אוכל לעסוק בתואר שני בתרפיה באומנות.
תודה רבה!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חינוך יצירתי ותרפיה באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר20/11/2013לצערי אין לי מיידע על תוכניות לחינוך יצירתי. אבל אם מסיימת תואר ראשון בחינוך יצירתי ועשית את כל קורסי ההשלמה. את יכולה להרשם לתואר שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לומדת עיצוב ורוצה לדעת על תואר שניתימי31/10/2013
שלום, אני כרגע בשנה האחרונה ללימודי עיצוב גרפי במכללת ויצו חיפה.אני מעוניינת לדעת האם ישנו יתרון בכך שאני לומדת גם עיצוב וגם חינוך , בקבלה לתואר שני בתרפיה באומנות. כמו כן, כמה השלמות אצטרך לעשות במידה ואתקבל?
תודה רבה וסופש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לומדת עיצוב ורוצה לדעת על תואר שני - תגובה
ד``ר עפרה קמר31/10/2013היתרון היחידי בלימודי חינוך הוא כמה קורסי קבלה את יכולה להשלים בזמן התואר.
כזכור את צריכה להשלים 7 קורסים, מבוא לפסיכו', פסיכו' התפתחותית, תורות אישיות, פסיכופיזיולוגיה, פסיכופתולוגיה, סטטיסטיקה ושיטות מחקר.
אני יוצאת מתוך הנחה שיהיו לך מעל 300 שעות אמנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנאי קבלה לתואר שני בתרפיה באומנותמיכל23/10/2013
שלום רב,
אני מעוניינת להירשם ללימודי תרפיה באומנות.
הייתי שמחה לדעת מה סיכויי הקבלה שלי לתואר במידה וציון התואר הראשון שלי במדעי ההתנהגות נמוך מ 85.
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנאי קבלה לתואר שני בתרפיה באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר24/10/2013תלוי במוסד הלימודים אליו את נרשמת. כל מוסד רשאי להחליט אם לשלוח אותך לוועדת חריגים. במידה וועדת חריגים תחליט לקבלך תוכלי ללמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באומניותחני21/10/2013
יש לי עכשיו אפשרות ללמוד תרפיה באומנות בלימודי תעודה. אם החוק יקבע שצריך M.A. בשביל זה איך אני יוכל להמיר את התעודה לM.A.מה זה ידרוש ממני ? כמה קורסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באומניות - תגובה
מיה גל M.A.22/10/2013חני שלום,
ככל הנראה תצטרכי לעשות השלמה לתואר שני. אלה לימודים של שנתיים באוניברסיטת חיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באומניות - תגובה - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/10/2013בהמשך למייל של מיה, ניתן יהיה לעשות השלמות גם בכל המכללות שקיבלו אישור לתואר שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודיםיעל13/10/2013
שלום,
הייתי שמחה אם אוכל לקבל ייעוץ ממישהי\ו על מסלול לעבר תואר בתרפיה באומנות.
האם נחוץ לעשות תואר ראשון ושני? או שיש מסלול המאופיין רק בתואר אחד?
ואם כן נחוץ תואר ראשון, אילו מסלולים מומלצים בשביל תואר שני?
כל טיפ\עצה יתקבלו בברכה.
המון המון תודה למייעצים ובהצלחה!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים - תגובה
ד``ר עפרה קמר13/10/2013שלום יעל
בכדי ללמוד תרפיה באמנות (לימודי תעודה או תואר שני) את חייבת בתואר ראשון עם ציון ממוצע של מעל 85.
אם התואר הראשון שלך הוא בתחום האמנות את צריכה להשלים 7 קורסים בפסיכולוגיה וסטטיסטיקה בכדי להתקבל.
אם התואר הראשון שלך הוא מעו"ס או פסיכולוגיה את חייבת בהשלמות של 300 שעות באמנות בכדי להתקבל.
אם התואר הראשון שלך הוא מתחום שונה מהתחומים שהזכרתי את חייבת בהשלמות גם באמנות וגם בפסיכולוגיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לסה"כ שעות עבודהמיכל12/10/2013
ברצוני ללמוד תואר שני בטיפול באומנויות ורציתי לדעת לפני שאני פונה למסלול הזה.
כמה שעות טיפול אפשר לעשות ביום? אני מניחה שזה משתנה ממטפל למטפל. העניין הוא שברור לי (תקנו אותי אם אני טועה) שזו לא משרה שאפשר לעשות חמישה ימים בשבוע מ-8-17, זה נשמע מאוד מתיש. כך שחשוב לי לדעת בערך, כדי שאדע למה לצפות?
בנוסף על כך, אשמח לדעת כמה לצפות מבחינת שכר למטפל מתחיל?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לסה"כ שעות עבודה - תגובה
מיה גל M.A.22/10/2013מיכל שלום,
אכן את צודקת וטיפול רגשי אינו דומה לעבודה משרדית. הדבר מאד אינדיוידואלי ומשתנה בין מטפל למטפל כך שקשה לי לתת לך תשובה. יש מטפלים שעובדים שלד שעות רצוף ויש העובגים 8-9-10 שעות ברציפות. ניתן גם לעשות הפסקות בין הטיפולים וכך לאפשר לעצמך לטפל ביותר אנשים באופן פחות אינטנסיבי.
גם לגבי השכר מאד תלוי היכן את עובדת וכמה שעות וקשה לי לתת לך תשובה כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באמנותגלגל09/10/2013
במידה ואתחיל ללמוד להיות מטפלת באמנות - לימודי תעודה האם אפשר לעבוד אם זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באמנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר10/10/2013כן, היום אין מגבלה בתחום העבודה. את יכולה לעבוד עם תעודת מטפלת. יש להניח שבעוד מספר שנים תהייה דרישה לתואר שני. ואז אפשר יהיה לעשות תוכנית השלמה לתואר שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי טיפול באומנות ו-CBTדבי16/09/2013
שלום,
לפני כשנה מצאתי מסלול ללימודי טיפול באומנות יחד עם CBT ועכשיו אני מתקשה למצוא אותו.
האם מישהו/י מכיר/ה מסלול זה?
תודה,
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי טיפול באומנות ו-CBT - תגובה
מיה גל M.A.17/09/2013דבי שלום,
איני מכירה מסלול כזה. אולי CBT למטפלים באומנויות? נדמה לי שיש כזה.
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
דבי17/09/2013יכול להיות, האם יש לך עוד פרטים על מסלול זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך - תגובה
מיה גל M.A.17/09/2013חפשי סי בי ארטס במכון פסגות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
דבי17/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)