מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תואר שני בפסיכולוגיה ורוצה לטפל באולירון04/08/2014
שלום רב,
סיימתי תואר שני בפסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב ואני רוצה ללכת לכיוון של טיפול באומנות.
איזו תכנית יכולה להתאים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני בפסיכולוגיה ורוצה לטפל באו - תגובה
ד``ר עפרה קמר05/08/2014באחת התוכניות שמעניקות תואר שני. אני מניחה שתוכלי לקבל מספר פטורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד משתלבים במתי"א באזור המרכז?רוטה16/07/2014
שלום,
אני מטפלת באמנות חזותית מזה מספר שנים. בעלת תואר שני וניסיון בעבודה עם ילדים ונוערבבריאות הנפש. רוצה לבדוק אפשרות להשתלב במת"י באזור המרכז. ממה שהבנתי, צריך לפנות למשרד החינוך, לגב' שוכמן.
אם יש למישהו יותר מידע או עצות נוספות, אשמח מאוד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד משתלבים במתי"א באזור המרכז? - תגובה
מיה גל M.A.16/07/2014רוטה שלום,
אני מציעה לך להגיע למשרד החינוך בתל אביב ולהשאיר קורות חיים אצל המפקחות לחינוך מיוחד. רחל שוכמן פרשה אולם יש מפקחת חדשה במקומה ויש מפקחות נוספות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בתרפיה- איך נעשהגלי21/06/2014
שלום, אשמח לקבל ן הסבר כיצד נעשה טיפול תרפיה באומנות ( פלסטית\חזותית)
מה הפרוטוקול בערך של טיפול...ברור לי שזה ממאוד אינדבדואלי גם לאופי המטפל למטופל ולבעיה עצמה
אבל בערך , איך זה מתרחש
שיחות ? טפסים ? ניתוחי ציורים , שחרור על הנייר ...מה קודם , כמה זמן בממוצע זה טיםול , פגישה , איך מוגדרת הצלחה
איפה אוכל לקרוא על קייסים? תודה,גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בתרפיה- איך נעשה - תגובה
ד``ר עפרה קמר22/06/2014מציעה לחפש חומר באנטרנט, באתרים השונים של טיפול באמנות, כמו כן ב'יו-טיוב'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפה זה לא אינטרנט ?
גלי05/07/2014חשבתי שבתור מטפלות תוכלו לענות לי ...הרי בשביל מה הפורום פה ? רק ליחצן בתי ספר ולהפנות מעומדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפה זה לא אינטרנט ? - תגובה
מיה גל M.A.05/07/2014שלום גלי,
השאלה שלך מאד רחבה וכללית. כמו שכתבת, זה מאד משתנה ממטופל למטופל, ממטפל למטפל וממקרה למקרה. עפרה הפנתה אותך לקרוא באינטרנט דברים שכבר כתובים מאחר וניתן לכתוב על שאלתך ספרים שלמים.
שעת טיפול ממוצעת נעה בין 45 דקות לבין שעה, באופן אישי אני מתאימה את עצמי למטופל ועובדת אתו לפי מה שמתאים לו ולקשר ולטיפול באותו זמן - פסיכודרמה, אמנות פלסטית, שיחה, תנועה או משהו משולב. יש מטפלים אשר יתמקדו יותר בכלי אחד.
כדי לקבל מושג כללי על כל תחום טיפול בתוך הבעה ויצירה אני יכולה להפנותך לספר "בשפה אחרת", בהוצאת מודן, בו יש גם תאורי מקרים וגם הסברים, וניתן לקבל ממנו מושג כלשהו על מהו טיפול. הרבה מאד מאמרים מקצועיים וספרים מכילים תאורי מקרים, אולם לאלה לא אפנה אותך כרגע מאחר והם מיועדים לאנשי מקצוע שכבר למדו /לומדים את המקצוע ומכילים גם הרבה תאוריה.
אין אף טיפול שזהה למשנהו ועל כל טיפול שלי אוכל לספר משהו אחר.
איך יודעים שהטיפול עובד? קודם כל ממה שהמטופל אומר או מביע. ממה שהוריו מספרים והגן/בית הספר, אם המטופל הוא ילד. אם התנהגותו משתנה לטובה או תפקודו בחיים. אם הוא מבין את עצמו יותר ומודע יותר לעצמו ולרגשותיו. אם הוא יותר מסוגל להתמודד עם דברים. אם הוא מצליח לשלוט בהתנהגויות קיצוניות, אם היו כאלה. אם מצב רוחו השתפר, ועוד ועוד, תלוי בסיבת הפניה, כמובן.
טיפול הוא תהליך ארוך טווח ודברים לא משתנים תוך מספר פגישות. צריך לבוא לזה עם סבלנות ולתת את הזמן הנדרש כדי לעבור תהליך רגשי ופנימי משמעותי.
בהצלחה
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעות אומנותתמר17/06/2014
שלום לכן...
אמא שלי היא מורה לאומנות במשרד החינוך כמעט 30 שנה ( עכשיו בפנסיה)
כל החיים שלי למדתי ממנה הרבה בתחום הציור והאומנות היו לפעמיים ימים שלמים שציירתי איתה ביחד בהדרכתה ככה שלבטח היו לי יותר מ 500 שעות אומנות
האם אני יכולה להציג את זה כשעות הנדרשות?
תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעות אומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר20/06/2014תמר שלום
לצערי לא, את צריכה אישור ממוסד מוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאולגה17/06/2014
שלום רב,
יש לי שאלה ליועצות כאן ואני מאוד מקווה שתוכלו לכוון אותי..
יש לי כמה שאלות שאמורות לעזור לי לעשות קצת סדר בבלאגן..
העניין הוא כזה,מהרגע ששמעתי על התחום של טיפול בהבעה ויצירה הבנתי שזה מעניין אותי אך אני רוצה להיות בטוחה שאני מתאימה לזה...אני יודעת שאני תמיד אהבתי ספרות,משחק,פסיכולוגיה,אמנויות,ייעוץ ,הדרכה ותמיד עיניין אותי התחום של הנפש ,האם לדעתכם ולאור התחומים שתיארתי אני יכולה להתאים למקצוע הזה?
דבר שני..אני בת 30 ולצערי התעוררתי קצת מאוחר ורק השנה החלטתי ברצינות שאני כן רוצה השכלה אקדמאית ושאני רוצה ללכת על תחומים רוח חברה ואמנויות. עד עכשיו למדתי שני תחומים שונים שאותם עזבתי שנה אחרי שהתחלתי(טעויות נעורים) וכרגע הפחד לטעות שוב כשאני כבר לא ילדה ומאחוריי ניסיון של לימודים שנפסקו פשוט משתק אותי וגם עניין של הגיל משחק כאן תפקיד...מה הייתן ממליצות לבחורה שיש לה כבר לא מעט נקודות זכות
מה הייתן ממליצות לי ללמוד לתואר הראשון כדי שתהיה לי בעתיד אופציה לעסוק בתרפיה (במידה וארצה) או בייעוץ והדרכה
אני ממש לא מצליחה להגיע להחלטה וזה מאוד מציק לי..כי יש לי כאן גם את השיקול שעשיתי כבר הרבה קורסים ועם אני אתחיל תחום חדש לא יחשיבו לי כנראה הרבה קורסים(עם בכלל)..
עם זה יעזור למדתי שנה תקשורת ושנה ניהול משאבי אנוש
על איזה תואר ראשון כדאי לי ללכת שיכלול את התחומים שאני אוהבת ? חשוב לי לציין שאני אדם בן רגיש,הייתי רוצה עצמאות רבה בעבודתי,חשובה לי עבודה מגוונת ויצירתית מאוד בה אוכל להדריך/לעזור /לעבוד עם אנשים(רצוי בצורה פרטנית ולא עם קבוצה)
אני מתלבטת בין האופציות הנ"ל: מדעי התנהגות,מדעי הרוח,תואר בתרבות,תואר בקולנוע,פסיכולוגיה,חינוך,אלו התחומין שאני אוהבת אך קשה לי לחבר את זה יחד ולהגיע להחלטה כלשהי..מקווה שתוכלו לכוון אותי.תודה מראש
ועוד דבר..מה דעתכם על אוניברסיטת לסלי ועל פתוחה? מה עדיף לדעתכם?
תודה מראש והמשך יום נעים
אולגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר עפרה קמר20/06/2014אולגה שלום
תואר ראשון בפסיכולוגיה או עבודה סוציאלית בהחלט יקדמו אותך לקראת מקצועות הטיפול אמנויות. מאחר ויהיה לך פטור מקורסי הפסיכולוגיה שבדרישות המוקדמות.
בנוסף אל תשכחי שאת צריכה 300 שעות של לימודים פורמליים של האמנות אותה את מבקשת ללמוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד משהו נוסף
אולגה25/06/2014תודה רבה לכם על התגובה המהירה ויש לי שאלה נוספת,האם תואר במדעי התנהגות יכול גם כן לקדם אותי בתחום(הוא פשוט יעניק לי יותר פטורים וכנראה שייקבלו אותי לשנה ב' בשונה מפסיכולוגיה שבה אצטרך שוב להתחיל הכל משנה א')
ועוד דבר,האם ידוע לכם היכן אוכל להשלים את הקורסים באמנות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד משהו נוסף - תגובה
מיה גל M.A.25/06/2014גם תואר שמדעי ההתנהגות אמור לספק לך את הפטורים, רק ודאי שלומדים שם את הקורסים הנדרשים לקבלה.
יש מקומות רבים שבמסגרתם ניתן להשלים שעות אומנות, ובין היתר בחלק מהמוסדות המלמדים את התואר השני בטיפול באומנויות. נסי בסמינר הקיבוצים או בדוד ילין או בבית ברל למשל. כמו כן מכללת ביטוי ואני בטוחה שיש עוד מוסדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישורי מל"ג ועודתמר17/06/2014
שלום, אשמח לדעת
1. איזה מוסדות הגישו בקשה למלג לתואר שני ובדכ כמה זמן לוקח לקבל אישור זה בממוצע
2.הבנתי שכרגע ילין, סמינר הקיבוצים , אונ חיפה ולסלי הם היחידות שמאושרות , נכון ?
3. האם אתחיל ללמוד בתוכנית קיימת שנחשבת תעודה ובמהלך הלימודים יאשרו להם את התואר שני האם הקבוצה תמשיך את לימודיה כרגיל ותקבל את התואר שני?
4.
יש כל מיני מספרים שרצים פה בשאלות לגבי שעות השלמה 300 500 600 - אשמח לסדר ?
תודה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישורי מל"ג ועוד - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/06/2014שלום הדר
המוסדות שקיבלו אישור מהמל"ג הם - אוני' חיפה, בר אילן. לסלי , דוד ילין, סמינר הקיבוצים ותל חי.
במידה ואת לומדת בתוכנית ללימודי תעודה- את צריכה לבדוק עם המוסד את השאלה.
לפי המל"ג שעות האמנות הנדרשות הן 500, 300 כתנאי קבלה ועוד 200 בהמשך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ו...
תמר17/06/2014ראשית תודה רבה,
ממה שהבנתי מתל חי בעבר הלא רחוק - שכרגע זה לימודי תעודה , האם התכוונת שאישרו להם את התוכנית של דרמה תרפיה לתואר שני או שכנראה יש אישור חדש נוסף? ..כי אני מתעניינת באומנות חזותית\פלסטית בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתרים בתחום תרפיה באומנותקרן16/06/2014
שלום ,
אשמח לדעת על כמה אתרים מהארץ ומחו"ל שמרכזים מידע בתחום - אתרים פופלרים שכל תרפיסט צריך להכיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתרים בתחום תרפיה באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר16/06/2014קרן שלום
אין אתרי 'חובה'.
מציעה שתטיילי במרחבי האינטרנט ותמצאי אתרים שמעניינים אותך.
כמובן שכדאי לבקר באתר של י.ה.ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתרים בתחום תרפיה באומנות - תגובה
מיה גל M.A.17/06/2014הייתי מוסיפה את פסיכולוגיה עברית ואת בטיפולנט שמרכזים מאמרים רבים בתחום הטיפול והפסיכולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תואר שני למטפלת מוסמכתיעל08/06/2014
שלום רב, אני מטפלת באומנות עם ניסיון של 10 שנים. למדתי בלימודי תעודה בסמינר הקיבוצים ויש לי הכרה במעמד של משרד הבריאות. אני יוצאת לשבתון וברצוני לבדוק לימודי תואר שני מקוצר למטפלים. האם מישהו מכיר את המסלול בחיפה? והיכן יש עוד מסלולים כאלה? והאם יש משמעות לתואר שני כשיש לי תעודה של הכרה המעמד? המון תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני למטפלת מוסמכת - תגובה
מיה גל M.A.10/06/2014שלום יעל,
אני מכירה מטפלות שעשו את המסלול המקוצר לתואר שני בחיפה והיו מרוצות. אני לא מכירה מסלולים נוספים כאלה אולם אפשר לנסות לבדוק. אינני סבורה שתעודת הכרה במעמד משפיעה על התואר השני אולם תוכלי לבדוק זאת מול מוסד הלימודים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי פוטותרפיהשלהבת30/05/2014
שלום רב,
אני סטודנטית לפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה ונמצאת בשלבים האחרונים לתואר. רציתי לעת לגבי פוטותרפיה - האם ניתן ללמוד אותו ללא תואר שני ועדיין לקבל תעודת מטפל ולעבוד בתחום? אם ישנה אפשרות כזו אשמח לפירוט.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי פוטותרפיה - תגובה
ד``ר עפרה קמר20/06/2014כדאי לברר במוסדות הלימוד של פוטו תרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תרפיה באמנותנטע29/05/2014
שלום רב,
מישהו יודע מה ההבדל בין תואר שני ללימודי תעודה בתרפיה באמנות מבחינת העבודה אחר כך? האם המשכורת נמוכה יותר? האם קשה למצוא עבודה?
אני מאוד רוצה לעשות תואר שני אולם התכנית אינטנסיבית מדי ולא מאפשרת לעבוד במשרה מלאה ואילו לימודי תעודה כן מאפשרים.
דבר נוסף, האם יש כאן מישהו שלמד תואר שני בתרפיה באמנות באוני' חיפה שאפשר להתייעץ איתו? מישהו שמסכים שאצור איתו קשר לשאול כמה שאלות?
בתודה מראש,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי תרפיה באמנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר29/05/2014שלום נטע
נראה שאין היום כל הבדל במציאת עבודה לבוגרי תוכניות בעלי תעודה לעומת בעלי תואר שני.
ישנה תוספת מסויימת למשכורת לבעלי תואר שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי תעודה
לירון04/08/2014היכן ניתן ללמוד לימודי תעודה בלבד ולא תואר שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי תעודה - תגובה
ד``ר עפרה קמר05/08/2014אני חושבת שבבית ברל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודים מעשייםתמר27/05/2014
סיימתי תואר שני באוניברסיטת תל אביב בהבעה ויצירה באומנות ויש לי הרבה ידע תיאורטי בנוגע לטיפול. היכן אני יכולה להשלים את החלק המעשי של הלימודים מבלי לעשו, תואר נוסף?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים מעשיים - תגובה
ד``ר עפרה קמר27/05/2014תמר שלום
אין מוסדות בהם תוכלי ללמוד רק את החלק המעשי. בכל המוסדות הלימודים משלבים את הלימודים התיאורטים עם העבודה המעשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכרה בהסמכה לצורך עבוודה בחו"ללי24/05/2014
האם כדי לקבל הכרה כמטפלת באמנות מחוץ לישראל עליי להיות מוכרת ע"י י.ה.ת?
ובכלל, מה עליי לעשות כדי להפוך את התעודה שבידי לבינלאומית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכרה בהסמכה לצורך עבוודה בחו"ל - תגובה
ד``ר עפרה קמר25/05/2014את צריכה לתרגם את התעודות שלך לשפת הארץ אליה את נוסעת, רצוי ע"י נוטריון.
במידה ויש לך רישיון עבודה לאותה ארץ תצטרכי לבדוק אם הם מכירים בלימודים מארצות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תרפיסטית באומנות באזור מודיעיא20/05/2014
יש למישהו/י המלצה לגבי מטפלת באומנות באזור מודיעין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת תרפיסטית באומנות באזור מודיעי - תגובה
ד``ר עפרה קמר21/05/2014אברר ואחזור אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמת תזהmerav14/05/2014
שלום רב,
במידה ואתחיל לימודי תואר שני במקום שבו לא קיימת אופציה לתזה, האם אוכל להשלים אותה לאחר סיום התואר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת תזה - תגובה
ד``ר עפרה קמר14/05/2014אני מניחה שאת רוצה להשלים את התזה לקראת לימודים לתואר שלישי.
מאחר וכיום אפשר להשלים לתואר שלישי רק באוניברסיטת חיפה, או בבר אילן במוסיקה.
הברור צריך להיות אתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה עם החוק למטפלים באמנות?זיוה10/05/2014
ערב טוב
האם מישהו יודע מה קורה עם החוק בכנסת לגבי המטפלים באמנות?
מתי זה יפתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה עם החוק למטפלים באמנות? - תגובה
ד``ר עפרה קמר11/05/2014אין כרגע התקדמות עם החוק. ולא ידוע מתי יהיה שינוי במצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)