מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרוקנות כל לילה - צעירנדב06/01/2013
שלום, אני גבר בן 27 ובמהלך השנתיים האחרונות בקירוב אני קם מדי לילה פעם אחת לכל היותר להתרוקן. הדבר כמובן מפריע לי ופוגם באיכות השינה שלי
זה מדאיג אותי כי הנני צעיר יחסית
רק לאחרונה התפתחה אצלי מודעות לעניין וקבעתי תור לאורולוג. אשמח אם מישהו יוכל לספר לי מה זה יכול להיות ומה עלי לשאול ולספר לרופא (שלצערי לרוב מנפנפים מטופלים בזלזול)
נ.ב - אני חושב שגם במהלך היום אני מתרוקן יותר מהממוצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרוקנות כל לילה - צעיר - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין09/01/2013יש לבצע מספר בדיקות כולל אולטראסאונד ובדיקות שתן ולמלא יומן רישום שתיה והשתנה ולפ זה ניתן להגיע למסכנה כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לאחר ניתוחגיא02/01/2013
לאחר ניתוח הוצאת גידול של 15 מ"מ מכלייה בלפרוסקופ.
איזה אביזרים/רכיבים נשארים בגוף (קבועים ונספגים) ? והאם כך בכל בתי החולים שבארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה לאחר ניתוח - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום03/01/2013שלום גיא,
אין מהלך קבוע של הניתוח המגדיר את החומרים בהם נעשה שימוש במהלך הניתוח.
יש לברר עם הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על עלייה ב PSA לאחר שלוש שניםמיכאל31/12/2012
לפני שלוש שנים חליתי בסרטן הערמונית,
עשו לי הקרנות ו-8 זריקות.
לא נכרת שום איבר, כנו כן לא טופלתי בשום כדור.
בניתוח הכניסו לי את כדוריות הזהב
כעת לאחר שלוש שנים שוב הPSA עלה כעת עומד על 7.85 ולפני חודש היה 4.75 .
אני הופנתי לCT ולא אובחן שם יישנות המחלה.
מדוע הPSA עלה? עד לפני חודש נטלתי ויאגרה, האם זה מה שהשפיע על הPSA?
אשמח לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על עלייה ב PSA לאחר שלוש שנים - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום03/01/2013שלום מיכאל,
אין קשר בין הויאגרה ל - PSA.
עליית ה - PSA מחייבת המשך בירור למקור העליה שעדיין יכול להיות הישנות המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראשוןג'ינה31/12/2012
שלום,
לפני בשנה וחצי עברתי ריסוק אבנים בצד שמואל.
לאחרונה ביצעתי צילום בטן כליות וגם US.
בצילום ראו צל אבן הגביע התחתון של צד שמואל בגודל 0.4 ס"מ.
לעומת ה-US ראו אבן בגודל של 0.8 ס"מ באותו מקום.
השאלה שלי
איזה בדיקה יותר אמינה צילום או US
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשון - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום03/01/2013שלום ג'ינה.
הבדיקה המדוייקת לגודל האבן היא CT.
בדיקת צילום הבטן לא תלויה בבודק לעומת הסונר.
הרכב האבן יכול לעתים להסביר שינוי בגודל בין סונר לצילום.
בשני המקרים הטיפול זהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד כליה לאחר ניתוחגיא28/12/2012
לאחר הוצאת גידול מכלייה כיצד יודעים את מצב תיפקודה?
הרי בבדיקות דם ושתן מתקבלות תוצאות של סך כל הכליות שעובדות, ואם המנותחת לא עובדת טוב אז השנייה מחפה עליה, לא כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד כליה לאחר ניתוח - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום03/01/2013שלום גיא,
אכן כך.
מידע על תרומת כל כליה לתפקוד הכללי ניתן לקבל בבדיקת מיפוי כליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי כליות
גיא05/01/2013האם מתבצע באופן שיגרתי אחרי ניתוח כזה?
איך מתבצעת הבדיקה?
חודרני? חומרים? השפעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי כליות - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום09/01/2013הבדיקה אינה שגרתית ובד"כ אינה נחוצה.
באם התפקוד הכליתי הכללי תקין הרי שאין הנחיה להמשך בירור.
המיפוי כולל הזרקת איזוטופ רדיואקטיבי לזרם הדם ומדידת הקרינה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנם אחוזי נחות אחרי ניתוח שכזה
גיא10/01/2013אם יצא שפיר או ממאיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחות=נכות
גיא10/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דקל אפשר בבקשה?
גיא17/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח pcnlזוהר24/12/2012
שלום לך ד"ר בשעה טובה עברתי ניתוח pcnl ואתמול השתחררתי מהאישפוז
הניתוח היה בערך 3 שעות לאחר הניתוח הייתי מחובר 3 ימים לקטטר ...
השאירו לי סטנט לשבועיים..יש לי בבקשה מימך כמה שאלות...
1)אני יכול לקיים יחסי מין ולהטיל זרע ללא פחד...
2)היה לי כמו קריש דם קטן בשתן הדמי(היום השתן התבהר)מזה הקריש דם
3)אחרי שאני מטיל שתן בסוף אני מרגיש גירויים כאילו אני רוצה להוציא עוד..למה זה?
4)צריך לשתות ממש הרבה או לא להשתולל..בירה אפשרי?מה הכי טוב וכמה?
מחכה לתשובה תודה מראש שאתם עוזרים לאנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח pcnl - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין27/12/2012אין מניעה לקיים סקס לאחר הניתוח, דם בשתן זאת תופעה רגילה וחולפת תוך כשבועה לאחר הוצאת הסטנט. לא היתי ממליץ על שתית בירה עד הוצאת הסטנט ולגבי כמות שתיה בכלל - צריך לשמור על שתן בהיר שקוף ובשביל זה בד"כ מספיק 2-3 ליטרים ביממה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן pcnl
המשך pcnl28/12/2012אתה בטוח ב100 אחוז שאני יכול להוציא זרע אפילו שיש לי סטנט?
אני ממש פוחד מההוצאה של הסטנט ..זריקת אילחוש נותנים בפין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן pcnl - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום03/01/2013שלום זוהר,
מדובר במשחת אלחוש שמזריקים לפתח צינור השתן ולא זריקה הניתנת בדקירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוביטרופאן תופעת לוואינורית22/12/2012
שלום. אבי בן 82 חולה בפרקינסון וסובל גם מבריחת שתן .מקבל נוביטרופאן חצי כדור שלוש פעמים ביום.
הנוירולוג פרופסור בכיר באיכילוב המליץ להפסיק מיד את לקיחת נוביטרופאן היות והיא גורמת לבעיה בקוגניציה של אבא. ואכן הייתה החמרה עם בעיית הקוגניציה של אבא.
אשמח לקבל מכם תגובה על כך??????? האם תוכלו לתת לי המלצה על תרופה אחרת?
מחכה לתשובתכם .הבת הדואגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוביטרופאן תופעת לוואי - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום23/12/2012ראי תשובה קודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת לוואי של נוביטרופאןנורית22/12/2012
שלום. אבי בן 82 חולה בפרקינסון וסובל גם מבריחת שתן .מקבל נוביטרופאן חצי כדור שלוש פעמים ביום.
הנוירולוג פרופסור בכיר באיכילוב המליץ להפסיק מיד את לקיחת נוביטרופאן היות והיא גורמת לבעיה בקוגניציה של אבא. ואכן הייתה החמרה עם בעיית הקוגניציה של אבא.
אשמח לקבל מכם תגובה על כך??????? האם תוכלו לתת לי המלצה על תרופה אחרת?
מחכה לתשובתכם .הבת הדואגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעת לוואי של נוביטרופאן - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום23/12/2012שלום נורית,
אכן התרופות מקבוצה זו יכולות לעורר את הבעיות שהעלית.
ישנן בקבוצה זו תרופות נוספות שלכאורה השפעתן על מערת העצבים המרכזית פחותה ויתכן וכדאי לנסות אותן כגין ספזמקס.
בנוסף במקרים קיצוניים ניתן לשקול טיפול מקומי בשלפוחית כדי להימנע מהתופעות הסיסטמיות.
אפשרות נוספת היא ניסיון להרגעת השלפוחית ע"י גירוי חשמלי של מערכת העצבים.
פני לאורולוג המטפל לקבלת הדרכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באזור חיץ הנקביםיוסי21/12/2012
שלום
לפני כחודש התחיל לכאוב לי בזמן ישיבה באזור חיץ הנקבים
לפני כשנה עברתי כריתת ערמונית, וPSA נשאר נמוך מאוד
לקחתי כדור לדלקת ולא עזר
מה יכול להיות הסיבה ואיזה בדיקה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור חיץ הנקבים - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום21/12/2012שלום יוסי,
הכאבים יכולים לנבוע ממספר סיבות.
לא ברור לי איזה ניתוח כריתת ערמונית עברת אך אם ישנה ערמונית הרי אפשרות של דלקת בערמונית קיימת והטיפול במקרים אילו ממושך.
סיבות נוספות יכולות להיות מקור של מערכת העיכול וכו כאב מוקרן ממערכות אחרות.
השלב הראשון הוא פניה לרוםא אורולוג לביצוע בדיקה גופנית שתכוון את המשך הבירור והטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דקל
יוסי21/12/2012ניתוח כריתת ערמונית היה רדיקלי בעקבות סרטן
הכאב רק בישיבה
אורולוג בדק ומצא פרינאום מעט רגיש
האם רלוונטי לבצע מיפוי עצמות כדי לאבחן את מקור הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר דקל - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום27/12/2012שלום יוסי,
אכן מיפוי עצמות הוא חלק מהבירור הנדרש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותג'ינה17/12/2012
שלום,
אני סובלת מאבנים בכליות לפני כשנה עברי שני ריסוקים בהצלחה לאחרונה עשיתי בדיקות שתן (איסוף 24 שעות) רוב הבדיקות יצאו בסדר בלבד הבדיקה CITRATE/CREATININE u התוצאה היתה 668.9 הארכים הנורלמליים 320 עד 580
בדיקת נוספות שעשיתי הם:
NA-SODIUM U 158
URIC ACUD U 64.5
K+POTASSIUM U 72.5
CRETININE U 24H 1.3
URIC ACUD U/24 HR 681
אשמח לקבל הסבר על הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין19/12/2012הבדיקה תקינה ועובדה שרמת CITRATE בשתן גבוהה דווקא משמחת כי זה חומר שמונע היווצרות אבנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוקנות שכיחהגנה16/12/2012
שלום.
אני בן 53. לאחרונה יש לי דחף להשתין כל חצי שעה בקירוב. הבדיקות US מראות שאין לי בעיות ערמונית או שלפוחית, בדיקות דם ושתן טובות.
הרופא המליץ לי טיפול בספסמו-ליט 20 מ"ג, פעם אחת ביום, ואם לא יעזור, לעבור לפעמיים ביום.
- האם המינון הוא בסדר?
- תוך במה זמן אמור להיות השיפור?
- האם הטיפול הוא לתקופה או קבוע?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרוקנות שכיחה - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום17/12/2012שלום גנה,
הטיפול הוא טוב ואם יועיל הוא קבוע.
ממליץ לשקול בנוסף לבצע בירור נוסף הכולל שתן לציטולוגיה, זרימת שתן + שארית לאחר השתנה ויתכן אף אורודינמיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- poriyutyarden15/12/2012
שלום רב
כתגובה להודעה שלי על בדיקת פוריות
רשמת לי כי : הבדיקה תקינה למעט הפרעה במראה של תאי הזרע שם ישנה הפרעה בינונית. "
לאיזה נתון בתוצרה זה מתייחס כשאתה אומר שיש הפרעה במראה של תאי הזרע ?
:
LIQUEFACTIO-תקין
VIDCOSITY -תקין
COLOR-תקין
PH-8
VOLUME-3.5
CONCERTRATION-120
TOTAL CONCENTRTION-420
PERCENT OF MOTILE SPERM -70
RAPID ++
MODERATE ++
TOTLA MOSTILE SPERM -294
MORPHOLGY (KROGER STICT CRITERIA :
NORMAL FORMS -6
ABORMAL FORM -94
HEAD DEFECT-46
MID PIECE DEFECT -39
TAIL DEFECT-9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר poriyut - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום16/12/2012שלום ירדן,
הכוונה היא במורפולוגיה - מראה תאי הזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פוריותירדן11/12/2012
להלן תוצאות בדיקת פוריות :
LIQUEFACTIO-תקין
VIDCOSITY -תקין
COLOR-תקין
PH-8
VOLUME-3.5
CONCERTRATION-120
TOTAL CONCENTRTION-420
PERCENT OF MOTILE SPERM -70
RAPID ++
MODERATE ++
TOTLA MOSTILE SPERM -294
MORPHOLGY (KROGER STICT CRITERIA :
NORMAL FORMS -6
ABORMAL FORM -94
HEAD DEFECT-46
MID PIECE DEFECT -39
TAIL DEFECT-9
האם מבדיקה זו ניתן לאמר כי הפוריות שלי לא חזקה במיוחד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פוריות - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום13/12/2012שלום ירדן,
הבדיקה תקינה למעט הפרעה במראה של תאי הזרע שם ישנה הפרעה בינונית.
ממליץ ראשית לחזור על הבדיקה, לבצע סונר אשכים ולהגיע לאורולוג עם התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בצינורית השתןטלי10/12/2012
שלום.
כבר חצי שנה אני מרגישה צריבה קלה במתן השתן. חשוב לציין שאיני מרגישה כלום במהלך היום ,אך ורק בזמן מתן השתן.
הייתי אצל רופא נשים אמר שהכל תקין, וכדאי שאעשה בדיקת שתן..עשיתי בדיקת שתן והיא הייתה תקינה.
איך אפשר לזהות שיש דלקת בצינורית השתן אם התשובות תקינות ועדיין אני מרגישה קצת צריבה? והאם דלקת בצינורית השתן מדבקת?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בצינורית השתן - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום13/12/2012שלום טלי,
לצריבה במתן השתן אבחנה מבדלת רחבה והיא אינה מסתכמת בזיהום בדרכי השתן.
ניתן למנות מחלות אבנים, גידולים שונים של מערכת השתן כמו גם הפרעות במערכות אחרות.
יש לפנות לאורולוג לביצוע בירור מקיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה?ניר10/12/2012
כבר 3 שבועות יש לי את הפיצעונים האלה על הפין..האם זה קונדילומה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה? - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום13/12/2012במגבלת התמונה זו אפשרות סבירה.
ממליץ לפנות לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)