מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם בשתןשחר16/05/2012
היי,
אני צעירה בשנות ה20 בריאה. אחרי כמה ימים עם אי נוחות קלה בשלפוחית השתן הלכתי לרופאה וביצעתי בדיקת שתן בסטיק. הרופאה אמרה כי מצוי הרבה דם בשתן אך ללא לימפוציטים ושזה מצב מאוד מוזר והפנתה אותי בדחיפות לאולטראסאונד כליות ומערכת שתן. אשמח לדעת מה כל כך מוזר. בנוסף רשמה לי אנטיביוטיקה למרות שמהדברים שאמרה הבנתי שזו לא בוודאות דלקת בדרכי השתן...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן - תגובה
ד''ר יואל מץ17/05/2012שלום שחר
לפי התאור הקליני מצבך מתאים לזיהום בדרכי השתן.
בזיהום יכול להיות דימום בשתן ולרוב גם לויקוציטים . המוזר של הרופאה הוא העדר הלויקוציטים לכן עליה לברר סיבות נוספות לדם בשתן . הייתי מציע לשלוח תרבית שתן וUS דרכי השתן כפי שנהגה הרופאה. בהתאם לתשובות ישקל אם יש צורך בבירור נוסף. יש מקום לקבוע בדיקה אצל אורולוג מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטנטאורית15/05/2012
שלום לאורולוגים!
שמי אורית ואני בת 52 אני סובלת מחסימה כלייתית כבר שתיים עשרה שנים.
במשך הזמן הזה עברתי הכנסת סטנט במשך ארבע פעמים ולפני כמעט
ארבע שנים עברתי ניתוח היצרות עם השקה מקצה לקצה.
לצערי שוב החסימה חזרה, כליה ימנית מתפקדת 66% וכליה שמאלית שעברה
את הניתוח מתפקדת 34%, והכאבים שוב חזרו לאור החסימה.
האם זה מצב להכנסת סטנט נוסף?
כמה פעמים מותר להכניס סטנט?
האם אפשר בלי סוף כל חצי שנה?
אודה על תשובתכם
בכבוד רב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטנט - תגובה
ד''ר יואל מץ17/05/2012שלום אורית
אני מבין שהחסימה של הכליה השמאלית נגרמה בגלל אבן ותהליכים משנים של השופכן . תשובה לשאלותיך:אין מגבלה למספר הפעמים שמחליפים סטנט,אבל יש לזכור שמדובר בגוף זר במערכת השתן היכול לעשות זיהומים,כאבים דימומים ושינויים כרונים של השופכן. המצב החדש שאת מתארת של חסימה חוזרת של השופכן מצריך ניקוז של הכליה כדי למנוע פגיעה בתיפקוד שלה . ניתן לבצע זאת על ידי סטנט חוזר בשופכן או ניקוז מילעורי ,על ידי הכנסת קטטר ישירות לכליה דרך העור .בכל מקרה יש לתכנן דפיניטיבי. תמשיכי במעקב צמוד של האורולוג המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורית17/05/2012ד"ר יואל מץ שלום!
תודה רבה, עזרת לי מאוד.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אולטרה סואנדאייל15/05/2012
יש לי נפיחות במפשעה הייתי אצל כרוג הוא הפנה אותי לאולטרה סואנד ואלה התוצאות
1.הודגמו מספר בלוטות לימפה בצד ימין כאשר הגולה באורך2.2ס''מ רוחב 0.45 ס''מ מרקם שמור
2.במפשעה השמאלית הודגמו מספר בלוטות לימפה כאשר הגדולה באורך 2.4ס''מ רוחב 0.4 ס''מ מרקם שמור.
אשמח לשמוע מה דעתך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת אולטרה סואנד - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין15/05/2012בין בלוטות אלו למערכת מין ושתן אין שום קשר. ממליץ לחזור לכירורג המטפל והוא ימשיך הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי כליות אמא לחוצהלילי1614/05/2012
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון תשובה למיפוי כליות התפקוד האבסולוטי של הכליה השמאלית ירוד מעט התפקוד האבסולוטי של הכליה הימנית בגבול התחתון של התקין יש לציין שעשינו את הבדיקה בעקבות קריאטינין גבוה ילד בן 16 וחצי תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי כליות אמא לחוצה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין15/05/2012עדיף להתיעץ עם נפרולוג ילדים וגם להסיף פרטים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפהאייל13/05/2012
שלום יש לי נפיחות באשכים בצד ימין אני נוגע ביד ואני מרגיש כמו צינור כזה הייתי אצל כרוג הוא שלח אותי לאולטרה סאונד אמרו לי לחכות 3 ימים לתשובה הרופא של האולטרה סואנד אומר שהוא לא רואה בקע הוא רואה בלוטות לימפה נפוחות מה זה אומר ומה הטיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות לימפה - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום14/05/2012שלום אייל,
הגדלת בלוטות לימפה במפשעה בד"כ קשורה לזיהום כזה או אחר בגפיים תחתונות אם כי יתכן ומדובר בגורמים אחרים משמעותיים יותר.
יש לפנות לבדיקת רופא חוזרת ולהחליט על מעקב או העמקת הבירור ע"י בדיקות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןיניצן09/05/2012
שלום, לאחר בדיקת שתן כללית הכל יצא בסדר מלבד מספר של 10 RBC
האם זה תקין? ואם לא זה מעיד על משהו רציני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
ד''ר גאזי פארס11/05/2012זה לא תקין.
אריטרוציטים בשתן יכולים להצביע על הרבה מאוד מחלות . המחלות יכולות להיות שונות בהתאם לגיל.
ממליץ לחזור על הבדיקה אם עדיין יש אריטרוציטים אז לפנות לבדיקה אצל האורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסוק חוץ גופיחיים08/05/2012
לאורולוג שלום! לפני כ 9 ימים ביצעתי ריסוק חוץ גופי פשוט לאבן 7 ממ גביע עליון כליה צד שמאל, ביום הראשון לריסוק היה שתן דמי , אחכ שתן צלול עד אתמול שוב דמי ויצאו 3 אבנים 1 ממ כ"א. בוצאו בדיקות דם - תקינות ,שתן- פרוטאין 25 , לאוקוציטים 25 ULהשאר תקין . שאלתי היא האם הפרוטאין הוא בגדר הנורמה יחסית למצבי הנוכחי? (בדיקת הפרוטאין לפני הריסוק היתה תקינה), האם יש לי דלקת ? האם כדאי לי לעשות תרבית שתן במצב זה או לחכות לביקורת בעוד שבועיים וחצי ? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסוק חוץ גופי - תגובה
ד''ר גאזי פארס11/05/2012הממצאים בשתן הם תקינים לפי מצבך הנוכחי.
אם יש לך תלונות נוספות כמו צריבה בשתן או עליית חום אז ממליץ לך לבצע תרבית שתן בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה פתולוגית.יוסי07/05/2012
עברתי TURT לאחר שבביופסיה אובחן LOW GRADE TCC. בתוצאות הבדיקה הפתולוגית כתוב.
Focally preserved epithelial lining shows hyperplastic changes. Serial sections did not reveal additional findings.
מה זה אומר?.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה פתולוגית. - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין08/05/2012התוצאה שפירה - אין גידול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד קטנטנה.
יוסי08/05/2012האם רק האיזור הנבדק הוא שפיר?.
יש סיכוי שכמה סנטימטר ימינה או שמאלה כן יש גידול?.
הבעיה שבבדיקה הראשונה מצאו גידולים קטנים, ובבדיקה השניה-לאחר כריתת הגידולים ועמוק יותר בתוך השריר לא נמצאו גידולים.
האם צריך דיעה פתולוגית נוספת?.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד קטנטנה. - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום14/05/2012שלום לך,
התשובה היא כמובן לאזור שנבדק.
כמובן שהביופסיה נותנת אינדיקציה לגבי כל הכיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין צואה לצריבה באבר המיןעמית06/05/2012
שלום
אני גבר בריא לחלוטין.
מאז שאני מכיר את עצמי כאשר יש לי מעט קקי או שאני בתחושה ש"נשאר לי מעט"
ואני מקיים יחסי מין
אני נתקף צריבה איומה באבר המין לאחר האורגזמה. (השפיכה)
יש צריבה בקצה הפין וצורך כאילו להשתין כל הזמן וזה סבל גדול.
הבעיה נפתרת רק אם אני מתיישב בשירותים ומנסה לעשות קקי,
בדרך כלל יוצא ממש ממש מעט ורק אז זה נרגע.
התופעה נמשכת שנים לכן אין מדובר במחלת מין או דלקת בדרכי השתן.
זה גורם לי הרבה פעמים למפח נפש כי לאחר שאני שוכב עם אישה אני מרגיש את הצריבה ועליי להתפנות לשירותים... בדרך כלל מדובר במאמץ להוציא שם משהו כי מדובר במעט מאוד.
לאחר כמה שנים מצאתי שזהו הקשר היחיד. כאילו שאם נשארת צואה באזור החלחולת ואני מקיים יחסי מין - שורף לי בפין.
האם התופעה מוכרת? איך ניתן למנוע אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין צואה לצריבה באבר המין - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין08/05/2012לא נתקעתי בתופעה זאת. מה שתארת דומה להתקווצות שרירים אשר חולפת לאחר היציאה. תנסה מקלחת חמה במקום כי היא גם משחררת קיווץ שרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסוק חוץ גופי של אבן בכליהחיים03/05/2012
לפני כ 3 ימים ביצעתי את הריסוק הנ"ל לאבן בכליה שמאל ,גביע עליון , 7 מ"מ. לאחר כשלושה ימים עדיין אנני רואה שיוצאים לי חלקיקי אבנים בשתן, כמה זמן זה לוקח? לאחר הריסוק השתן הראשון היה דמי מאוד, שני ושלישי פחות אח"כ צלול ,יכול להיות שהכליה נפגעה? (אין לי חום).
מודה לכם על האתר הנפלא שלכם .
בתודה מראש
חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסוק חוץ גופי של אבן בכליה - תגובה
ד''ר גאזי פארס03/05/2012בריסוק חוץ גופי של אבן בכליה הכליה תמיד נפגעת (ולכן יש דימום בשתן) אך במידה קלה ובצורה הפיכה .
בדרך כלל מרגישים שפירורי האבנים יוצאים אך לא תמיד וזה אמור לקחת עד חודש ימים .
ממליץ לך לשתות הרבה .
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס ויאליflowersgirl30/04/2012
שלום אני בחורה בשנות ה-30 לחייה ,לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון,ולפני כשבוע התחיל להיות לי עיקצוצים בדרכי השתן , מסתבר שחזרה לי דלקת שחוזרת כל פעם בכמה חודשים ובסיומה כאשר טיפלתי התחילו לי עיקצוצים כאשר התחלתי ללכת לשירותים והשתן שרף לי מסתבר שנהיה לי הרפס בדרכי השתן ,יש לציין שלא שכבתי כבר כחודשיים כי ניפרדתי מהחבר הרופא הביא לי אציקלו- וי , מינון של 5 כדורים ביום האם ההרפס הזה יחוזר ? אין נהייה לי דבר שכזה שלעולם לא היה לי ? האם זה מסוכן? האם יש זריקה להעלים זאת שלא יחזור למען האמת הכדורים די עזרו אבל מפחדת שיחזור לי שוב ושוב, אשמח לכל עצה או עזרה, גם התחלתי לקחת פרוביוטיקה לחיזוק מערכת החיסון, וויטמין סי, ועוד שאלה האם אפשר לקחת את הציקלו-וי עם עוד כדורים אחרים או תרופות אחרות או שזה לא משנה ? תודה בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ויאלי - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין01/05/2012בד"כ הרפס היא בעיה חוזרת כשגוף נחלש מסיבה כלשהי. הטיפול בשלב חריף הוא אציקלוביר . ממליץ להתיעץ גם עם רופא נשים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות רבה באיבר מיןצבי27/04/2012
שלום
אני בן 25, כ 7 שנים סובל מאי נוחות באיבר המין, בזמן ההליכה איבר המין שוקע על האשכים לכיוון עם הפין למטה וזה מביא לתחושה מאוד לא נוכה ויש דחף כל הזמן לסדר את הפין עם היד בגלל שהפין נצמד לאשכים. הייתי אצל אורולוג, מבחינתו אין בעיה רפואית. הייתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות והאם זה תופעה מוקרת לכם הרופאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות רבה באיבר מין - תגובה
ד''ר גאזי פארס27/04/2012אם האורולוג בדק ולא מצא דבר ממליץ לך לפנות לרופא עור .מה שאתה מתאר נראה לי שמתאים לבעיה בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהתמי26/04/2012
בבדיקת אולטרסאונד של דרכי השתן, של בעלי בן 72: שליש עליון של אגני כליות, קליפתי, ציסטה בגודל 17 מ"מ.
מה זה? מה צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד''ר גאזי פארס27/04/2012בגיל הזה ציסטה פשוטה בכליה הוא ממצא שכיח ביותר.
זה לא מחלה, לא מצריך טיפול ולא מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריסוק חוץ גופי של אבן בכליהחיים16/04/2012
נתגלתה אצלי אבן בכליה שמאלית 7 מ"מ בגביע עליון והומלץ לי על ריסוק חוץ גופי. שאלתי היא: מה ההבדל בין ריסוק בגלי הדף לריסוק בגלי קול? מה עדיף? מה סיכויי ההצלחה לריסוק האבן?
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריסוק חוץ גופי של אבן בכליה - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין19/04/2012שני שמות של אותו טיפול. סיכוי הצלחה מעל 90 % .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חיים19/04/2012ומה הסיכונים האפשריים בטיפול זה (ריסוק חוץ גופי בגלי הדף פשוט) .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר דמיטרי גולדין24/04/2012זיהום בשתן כ-1-2 %, שטף דם סביב או בתוך הכליה כ-1-5% , עוית כליתית כתוצאה מהעברת פירורי אבן תלוי בגודל האבן הראשונית עד 50% .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בריאות לאחר ניתוח אבנים בכליהקם10/04/2012
שלום,
אחי עבר ניתוח להוצאת אבנים בכליה.
לאחר ניתוח היה לו דימום רב ולאחר מכן גם קרישי דם בדרכי השתן וגם נוזל בריאה ולקח כמעט שבועיים עד שיצא מבית החולים.
לאחר שהשתחרר ,בבית עדיין סבל מכאבים ומחולשה ולאחר כמה ימים התחילו כאבים בחזה וקשיי נשימה וכעבור שבוע חזר לחדר מיון בבית החולים. מיד עשו לו צילום ,אולטראסאונד ו- CT בנוסף לביקות דם ושתן ולפי הבדיקות החליטו לאשפז אותו במחלקה פנימית.
לפי הבדיקות יש לו נוזלים בריאות וחשד לדלקת בריאות והתחילו במתן אנטיביוטיקה.
הוא כבר מאושפז 4 ימים בבית חולים ואין הטבה במצבו והוא סובל מכאבים בחזה וקשיי נשימה.
המצב שלו מאוד מדאיג אותי והרופאים בבית חולים לא נונתנים לנו תשובה מסודרת מה בעיה איתו.
אני מבקש לקבל עצה מכם בדחיפות מה גורם לו לבעיות האלה ומה לעשות על מנת לטפל בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל בריאות לאחר ניתוח אבנים בכליה - תגובה
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום11/04/2012שלום לך,
אחד הסיבוכים לפעולת הוצאת אבנים מהכליה ( PCNL אני מניח ) היא נוזלים בקרומי הריאה.
במצב של התמדה בנוזלים אילו יש לנקזם ובמקרים עקשניים אף לבצע בדיקת CTU לאיתור מקור המזין את הנוזלים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)