מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביצוע ביופסיה לערמוניתחיים01/03/2010
האם ניתן לבצע ביופסיה של הערמונית בהרדמה מקומית והיכן.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיים שלום
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן01/03/2010ביופסיה בהרדמה מקומית ניתן לעשות על ידי החדרת ג'ל זרקאין לחלחולת או על ידי הזרקת תמיסת עזרקאין לצידי הערמנית או אחרת מומלץ כי תפנה לאורולוג שלך לצורך הפניה למרכז הרפואי המתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת הערמוניתמירון5128/02/2010
האם ידוע לכם כמה כסף אשלם על רצף טיפולים הקשורים לדלקת בלוטת הערמונית שאני סובל ממנה בתקופה האחרונה, בקליניקה פרטית לעומת שירות באמצעות קופת החולים (כללית)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת הערמונית
פרופ' אבי שטיין01/03/2010העלות היא בד"כ בסביבות 5000 שח אם כי אתה אמור לברר כי לכל מקום המחירים שלו
בברכה
פרופ' שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרמי27/02/2010
אני בן 46 ,בריא בדרך כלל , מזה זמן אני רץ בין רופה לרופה לאיבחון בעייתי .
בעיקרון צילום בטן וצילום ct לדרכי השתן יצאו תקינות כולל בדיקות דם .
יש לי תחושות מוזרות בגוף כמו חום במיוחד מאחורי הגב בתקופה האחרונה (בחודשים האחרונים גם בכל הגוף ) .
וכן כשאני יושב אני מרגיש זרמים משונים בפין וכאב עמום ויתרה מזו כשאני מקיים יחסי מין לפני ואחרי אני מרגיש את התופעות חוזרות על עצמן .
מה הסיבה להערכתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרמי
ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי27/02/2010לא ניתן לפי תיאור, אפילו מפורט ביותר של התלונות, להגיע לאבחנה, אך מצד השני-חלק מהאבחנות האורולוגיות מתבססות בכל זאת על התלונות של המטופל בלבד. בכל מקרה-כדי לפנות לאורולוג ולנסות לשלול בעיה אורולוגית. לא תמיד הבעיה מתבטאה בצילומים לא תקינים,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון ?פוצי27/02/2010
שלום
בזמן האחרון יש קצף האסלה לאחר מתן שתן
נתתי שתן לבדיקה והנה התוצאות :
Glucose mg/dL Normal
Ketones mg/dL NEG
Protein mg/dL NEG
Blood mg/dL NEG
Leukocytes Leu/uL 25 TRACE
Nitrite NEG
pH 5.5
Urobilinogen mg/dL Normal
Bilirubin mg/dL NEG
Urine,Culture negative
התוצאה מראה -שלילי !!!
האם זה מספק ,בדיקה חד פעמית ?
ממה יכול לנבוע קצף ,אם לא מחלבון ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפוצי
ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי27/02/2010ניתן לעשות איסוף שתן לחלבונים (זאת בדיקה מדוייקת יותר)
ולפי התוצאות רופא המטפל שלך ישקול יעוץ נפרולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסויבוגין25/02/2010
קראתי באינטרנט שעיסוי הערמונית דרך החלחולת עשוי להקל על מתן שתן. האם זה נכון ?
אם נכון, האם קיימת אפשרות לקבל הדרכה כיצד לבצע פעולה זאת באופן עצמאי ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוגין שלום
ד''ר גאזי פארס26/02/2010עיסוי הערמונית עוזר רק במקרים מסוימים למשל בדלקת כרונית של הערמונית. לא ניתן לבצע את הפעולה באופן עצמי . מי שמחליט על כך בדרך כלל האורולוג והוא מבצע אותה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל ערמוניתצח25/02/2010
האם בדיקת אולטראסאונד שקבעה כי גודל הערמונית
תקין , מונעת את הצורך לבדיקה ידנית של אורולוג ( שהיא כידוע אינה נעימה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צח ערב טוב
ד''ר גאזי פארס25/02/2010בכלל לא.
ה-US בודק את גודל הערמונית והאצבע בודקת את מוצקותה.
אין תחליף לבדיקת האצבע והיא בדיקה חשובה מאוד בגילוי סרטן הערמונית.
ערב נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות וריבוי מתן שתן בלילהטל22/02/2010
שלום,
אני בת 30, בריאה בד"כ. בשבועות האחרונים מתעוררת מס' פעמים בלילה למתן שתן. יש תכיפות מסויימת ותדירות גבוהה יותר גם במשך ימים מסויימים, אך ככלל זה מורגש בעיקר בלילה משום שאני מתעוררת לשם כך - למשל, הלילה 4 פעמים.
מלבד זאת - ללא תלונות או כאבים.
האם יש צורך בבדיקות? מה עלול להיות הגורם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל שלום,
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן23/02/2010רצוי שתתחילי מבדיקת שתן לכללית ולתרבית - לשלילת זיהום בדרכי השתן.
במידה וישנו כזה- לטפל בהתאם לרגישות .
במידה ואין מומלץ שתבצעי " יומן השתנה" - משמע רישום של זמני וכמויות השתיה וכמויות השתן שאת מטילה בהתאם, יומן כזה רצוי לתעד על פני יומיים רצופים.
הציגי את היומן בפני אורולוג מטפל- הדבר יוסיף מידע רב ויוכל לסייע לו בהבנת הבעיה ומתן פתרון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוניאלמוני22/02/2010
שלום!
אני בן 23, לפני כחצי שנה לאחר קיום יחסי מין נגרם לי נזק לפין שכתוצאה ממנו חשתי בכאבים בזמן זיקפה ולאחר מכן הבחנתי בעקמת בפין.
ישירות פניתי לאורולוג הוא לא הבחין דבר, לאחר כחצי שנה (כיום) פניתי שוב לאורולוג הוא הבחין אצלי פלאק בגודל 2*2 ונתן לי הבחנה של פירוני!
יש לי מספר שאלות!
1. איך אני עוצר את היתפשטות המחלה?
2. האים יחסי מין בתקופה זאת מסכנת את תהליך ההחלמה?
3. האים שמעת על מקרים בהם היתה החלמה מהמחלה- (העקמת חולפת)?
עכב המחלה אני כבר חצי שנה בדיכאון, ולא יודע למי לפנות...האורולוג במרפאה אומר לי שאין טיפול אפקטיבי מוכח למחלה זאת.
האים יש בארץ אורולוג המתמחה במחלת הפירוני?
אודה לכל מי שיוכל לעזור לי!
אשמח לקבל הודעות מחולים כמוני שיש להם ניסיון בתחום.
אנא עיזרו לי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דמיטרי גולדין23/02/2010חצי שנה לאחר טראומה של פין אין סכנה לקיים יחסי מין כי תהליך ריפוי פצע מסתיים תוך כחודשיים.
במקרה שלך מדובר בצלקת משנית לקרע של העטפה העליונה של גוף הפין ולכן לא צפוי תהליך ההחמרה בעקמת או בפלק אך גם שיפור לא צפוי. במקרה שעקמת לא מונעת חדירה ולא גורמת לכאבים מזמן היחסים לא ממליץ לטפל בה. במידה וכן הטיפול הוא ניתוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ניתוח עדיף: לפרסקופיה או חתך?יגאל21/02/2010
אני צריך לעבור ניתוח כריתת ערמונית רדיקלית ע"י פתיחת הבטן בחתך. האם בשיטת הלפרסקופיה סיכויי הניתוח טובים יותר ואם כן היכן מומלץ לבצעו (אני גר במרכז). מצ"ב מסמכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המסמך המצורף
יגאל21/02/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מסמך
יגאל21/02/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ניתוח עדיף: לפרסקופיה או חתך?
פרופ' אבי שטיין22/02/2010שלום יגאל
התשובה לשאלתך אינה פשוטה. הנסיון העולמי מוכיח שהתוצאות של ניתוח לפרוסקופי טובות לפחות כמו ניתוח פתוח. הענין הוא שצריך למצוא מרכז המבצע ניתוחים לפרוסקופיים על בסיס קבוע. אם לא תמצא כזה אני ממליץ לך ללכת למרכז המבצע ניתוחים פתוחים על בסיס קבוע.
בהצלחה
פרופ' שטייין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. מאחר שאני לא מכיר רופאים
יגאל22/02/2010ואני עתיד לעבור את הניתוח באסף הרופא הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוו"ד על הרופאים שם ממי שעברו ניתוח כריתת ערמונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצים להרות שובדנה20/02/2010
שלום רב.
אני נשוי כ-שנה ולפני חודשיים בערך אישתי ילדה את בני בכורי (ההריון ברוך ה' בא מיד לאחר החתונה).
בשנה הזו גם גיליתי שיש לי וריקוצלה דו צדדי והבנתי שזה פוגע בפוריות.
ההריון בשבילנו היתה חוויה אחת גדולה ושנינו מעוניינים להרות שוב בזמן הקרוב.
האם יכולה להיווצר בעיה ? האם כדאי לי לעשות קודם בדיקת פוריות?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דמיטרי גולדין23/02/2010אין טעם לבצע בדיקות פוריות ולדאוג לפני שלא מצליחים להכנס להריון תוך חצי שנה -שנה. כי מדובר בווריקוצלה דו צדדי ממליץ לבצע סונר בטן לוודא שאין ממצא לוחץ על הורידים בבטן, אבל זה לא קשור לפוריות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגנזיוםדודו19/02/2010
שלום רב,
אני סובל מאי-ספיקת לב ולחץ דם גבוה (הלחץ היה קודם) ולכן משתדל לא לשתות יתר על המידה (MAX 1 ליטר ביום, ולפעמים פחות). אבל, אי-שתיה עלולה לגרום להיווצרות חול או אבנים בכליות.
משוטטות באינטרנט נתקלתי בתוסף מגנזיום הוצר עבורי שתי פתרונות:
1. מסייע במניעה של היווצרות אבנים בכליות.
2. מסייע במניעה של פרפור פרוזדורים ובעיות קצב.
שאלתי: האם לצוות האורולוגי יש ניסיון עם מגנזיום בכל הקשור ל- 1 למעלה?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דמיטרי גולדין23/02/2010ספרות שלנו לא תומכת בתוספת מגנזיום כאמצעי למניעת אבנים.
רוצה להוסיף שאם עדיין לא סבלת מאבני דרכי השתן אז סבירות להווצרות אבן נמוכה אפילו ללא שתיה רבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי לעשות פיפי לתינוקאולגה18/02/2010
שלום
אני כבר כתבי לפה לגבי תינוק שיש לו חור קטן באובר המין וקשה לו לעשות את הצרכים שלו.היינו אצל אורולוג ונאמר לנו שצריך לעשות ניתוח אבל רק שתינוק יהיה בן שנה עכשיו הוא בן חצי שנה.הבעייה היא שתינוק סובל ואמרו לא לעשות בנתיים כלום ולשכוח מזה.האם זה הגיוני?האם באמת צריך לחכות עד גיל שנה?ו האם באמת אין מה לעשות עד אז?לא יכולה לראות את התינוק סובל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לגבי קושי לעשות פיפי
אולגה18/02/2010השאלה האם יש שם למה שקורה לתינוק שלי?זה שיש לו חור קטן והאם זה נפוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב אולגה
ד''ר גאזי פארס18/02/2010לפי התיאור שלך לילד יש היצרות של פתח השופכה מה שנקרא PIN POINT MEATUS .
אם אכן הילד סובל מאבחנה זו אין שום הגיון לחכות עד גיל שנה וצריך לנתח אותו בהקדם.
מקובל במקרים אלו לפנות לדעה נוספת אצל אורולוג אחר .
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשך מןיוסף18/02/2010
שלום.
אי בן 18.
כבר 4-3 אני מרגיש כאבים ורגישות קלה באשך ימין.
לעולם לא פניתי לרופא הנושא זה.
זה הגיע פתאום זה בא וזה הולך אחרי שעה ונעלם.
הכאבים באים כל איזה 3 4 חודשים חודשים למשך שבוע או מספרימים מסויימים הם נעלמים ופצאום צץ אחרי 5חודשים וככה במשך 4 שנים.
מה סיבת הכאבים ומה צריךלעשות.????
אני מאוד מודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוסף
ד''ר גאזי פארס18/02/2010כאבים באשך לסירוגין אצל בחור בגיל הבגרות מחייבים בדיקה דחופה ע"י אורולוג במיוחד אם הכאבים נלווים לנפיחות באשך.
באחוז קטן מהמקרים יתכן והאשך מסתובב סביב עצמו ומשתחרר לאחר מכן ולכן הכאבים נעלמים בהמשך. דבר זה מחייב טיפול , וללא טיפול יגרם נזק לאשך.
על כל מקרה כאב חד עם נפיחות באשך מחייב פניה מידית למיון ללא דחייה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות שתן חוזרותנורית16/02/2010
בת 34 , סובלת שנים מדלקות חוזרות בדרכי השתן, אם כי הייתה הפוגה של מספר שנים מסיבה שאיני יודעת מהי וכעת הדלקות חזרו, עם כאבים באזור הגב (כליות?).
שמעתי שישנו ניתוח המתקן שסתום שאינו נסגר כראוי בסוף הטלת השתן ועל כן חודרים פנימה חיידקים וגורמים לדלקת. האם אכן כך? ואם כן, איך מגיעים לניתוח שכזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דמיטרי גולדין16/02/2010לצערי לא קיים ניתוח שמונע דלקות בדרכי השתן. כשמדברים על טיפול כירורגי של בעית שסתום מתכוונים על תיקון רפלוקס - זרימת שתן הפוכה משלפוחית לכליה תוך כדי לצחץ בטני או הטלת שתן וזה קורה בד"כ לילדים קטנים. בד"כ לא מקובל לבצע ניתוחים אלו למבוגרים. מניח שעברת פעם בדיקת סונר כליות ובמידה שלא הודגמה הרחבה של מערכת מאספת סבירות לרפלוקס נמוכה ביותר.
לאור מהלך מחלתך ממליץ לבצע בירור אורולוגי ולשקול טיפול אנטיביוטי מונע כדי לשבור מעגל זיהומים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PSAשלומי15/02/2010
ביצעתי בדיקת PSA
תוצאות PSA-6.97
PSA FREE -0.57
RATIO 8.8%
מה משמעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשלומי שלום,
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן15/02/2010אינני יודע את גילך ומדדים אחרים אך בסה" כ ניתן להגיד שהערך הכללי מוגבר וגם ה- free / total ratio מחשיד לממאירות.
על פניו נראה שיש לשקול ביצוע ביופסיה מונחת אולטראסאונד של הערמונית.
אנא פנה לאורולוג המטפל להשלמת הההערכה ,בדיקה ( כללית ורקטאלית) ולצורך החלטה והפניה לביצוע הביופסיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת PSA
שלומי16/02/2010תודה על תשובתך
פרטים נוספים
אני בן 60
ביקרתי אצל אורולוג לפני קבלת תוצאות
בדיקה רקטאלית תקינה
בנוסף עשיתי אולטרה סאונד דרכי השתן
הערמונית בגודל תקין
ביצעתי פעם נוספת בדיקת PSA ( ללא PSA FREE )
התוצאה הייתה 5.18
מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
ד''ר דמיטרי גולדין16/02/2010את העובדה ש-PSA גם גבוה וגם עולה מחייבת ביצוע ביופסית הערמונית. גילך צעיר וגודל תקין-קטן של הערמונית רק מחזקים את ההתוויה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)