פורום אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת סיטי
    דני
    12/04/2010

בבדיקת סיטי שביצעתי התקבלה התשובה
    "שלפוחית השתן בעלת דופן לא סדירה בהסתיגות שהיא איננה מלאה"
    רציתי לדעת מה הכונה של מימצא זה מה זה אומר שדופן השלפוחית לא סדירה והאם עליי לבצע בדיקות נוספות?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סיטי

הוספת תגובה

• בדיקת CT

פרופ' אבי שטיין
    12/04/2010

שלום דני

מדוע בוצע ה CT. האם היה לך דימום בשתן? בן כמה אתה?

אם לא היה דימום בשתן, אמנם אם השלפויחת לא מלאה בעת ביצוע ה CT לא ניתן לדון על דפנה.

אם יש חשדות כלשהן רצוי לבצע עק"ג עם שלפוחית מלאה לפני שרצים לבצע בירור פולשני.

בברכה

פרופ שטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הבעיה שניה
    שמעון
    11/04/2010

שלום
    לגבי הבעיה השניה (הקאות בעת יחסי מין) -ביעוץ עם רופא אורולוג לפני זמן אמר שזה בגלל עצבים
    לאיזי רופא צריך לפנות אם זה קשור עם עצבים חוץ מיעוץ סקסולוגי
    ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי הבעיה שניה

הוספת תגובה

• לגבי הבעיה השניה

פרופ' אבי שטיין
    11/04/2010

שלום שמעון

לגבי הבעיה השניה של הקאות בעת יחסי מין

האם אתה נוטל תרופות.? אגב לוויטרה עלולה לגרום לבחילות ואפילו הקאות.

אם זה לא מתרופות ייתכן ועליך לפנות לגסטרואנטרולוג ואם גם הוא ימצא שהכל תקין אז אולי באמת לסקסולוג

פרופ' אבי שטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי ההודעה השניה

פרופ' אבי שטיין
    12/04/2010

אם כך אולי לקחת ייעוץ נפשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערמונית מוגדלת/טיפול
    רון
    09/04/2010

גיל 62, ערמונית מוגדלת זה למעלה מ-15 שנים. הפרעות במתן שתן. בשנה האחרונה הוחל בטיפול בתרופה: פרומניקס/טמסולין. נאמר לי שהתרופה יעילה ל 7-10 שנים. בתחילה נדמה היה שיש שיפור, אולם אחרי כחצי שנה אני חש שהשיפור הולך ונעלם. מה הפתרון? האם יש תרופה אחרת ? פתרונות אחרים מלבד הוצאת הערמונית? דרכים לא קונבנציונליות/אלטרנטיביות לטיפול? תודה על תשומת הלב.

לקביעת תור
    סגירה
    ערמונית מוגדלת/טיפול

הוספת תגובה

• שלום רון

ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי
    10/04/2010

שלום רון
    קשה להגיד לכמה שנים תרופה תהיה יעילה. במצב שאתה מרגיש, שאין שיפור עם טיפול תרופתי הנוכחי, יש מקום לדיון חוזר עם אורולוג שלך מה היא הדרך הטובה לטיפול הבא. יתכן ויש צורך בחידוש הבירור, כולל בדיקת גודל הערמונית, באולטראסאונד, בדיקת זרם השתן, מה שנקרא UROFLOW, בדיקת שארית שתן, בדיקה רקטלית ורמת הPSA ואז לפי הנתונים החדשים יש להחליט או על הוספת תרופה הנוספת (במקביל לתרופה שאתה כבר מקבל) או יתכן ובאמת יש מקום לניתוח. סוג הניתוח נבחר לפי גודל הערמונית ובהתחשבות לרצון החולה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות יתר לחץ דם ותפקיד מיני
    שמעון
    09/04/2010

שלום רב
    בחור בן 29 סובל מאי ספיקת כליות כרונית עם כליה בודדת (על רקע רפלקס )מקבל כדורי לחץ דם אנלדקס 5מג ו אמלדובין 5מיג
    1-את הכדור השני (אמלדובין)מפריע על התפקיד המיני גורם לבעית זיקפה
    2-לפני שהתחלתי לקקבל את הכדור השני הייתי סובל מהקאות או שלשולים בעת יחסי המין
    וזה תלוי לפנטזיות המיניות (גודל בפנטזיות מיניות -סיכוי גדול להקיא) אין לי מאמץ לעשות יחסי מין
    אותה הרגשה לבן אדם שעושה מאמץ גדול בתרגילי ספורט ובסןף הוא נפגע בבחילות וכאבי בטן
    תוצאות בדיקת הורמונים
    r esult tsh 0.85 low0.40 high 4.20
    lh 8.7 low 1.60 high 7.80
    fsh 4.9 low 0.70 high 11.10
    prolactin 146.0 low 45.00 high 375.00
    testosterone-total 11.5 low 8.40 high 28.8

אשמח לקבל תשובות לשתי הבעיות
    ותודה מראש

הוספת תגובה

• לשמעון

ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי
    10/04/2010

שלום שמעון
    אי ספיקת כליות מפני עצמה היא גורם משמעותי לפגיעה בתפקוד המיני.בנוסף הטיפול התרופתי הניתן לצורך הורדת לחץ דם גבוה לפעמים יכול לגרום להחמרה באין אונות או/ו לרידה בליבידו. אצל מטופל הסובל מיתר ל"ד, הנוטל תרופות ומתלונן על חוסר זקפה או זקפה חלשה, קשה לדעת האם אין האונות נובעת מהתרופות שאתא נוטל, או כתוצאה מיתר ל"ד עצמו. קבוצה של תרופות חוסמי ביתא (נורמיטן, דרלין) גורמת לפגיעה קבועה בתפקוד המיני. קבוצת התרופות המשתנות (טיאזיד, אלדוספירון) פוגעת בצורה משמעותית בתפקוד המיני. בקבוצת תרופות של בולמי סידן (אמלודיפין, קפטופריל, אנלדקס) נמצאה השפעה שלילית על התפקוד המיני. לעיתים, שילוב של תרופות מקבוצות שונות מחמיר אף הוא את דרגת אין אונות. לעיתים, צריך הרופא המטפל לשקול שינוי בטיפול התרופתי של יתר ל"ד. במקרה שלא ניתן לשנות את הטיפול התרופתי,יש לתת טיפול באין אונות ללא כל קשר לטיפול ביתר לחץ דם. הטיפולים השכיחים ביותר:
    1. טיפול תרופתי: ויאגרה, סיאליס ולויטרה. 2. טיפול הזרקתי: הזרקות עצמיות לגוף הספוגי (חלל מחילתי) באיבר הזריקות ניתנות לפני המגע המיני בהתאם להוראות הרופא. הנושא של ההקאות בעת גירוי מיני ככל הנראה המופיעה על רקע פסיכולוגי-תצטרך לדון את הנושא עם הסקסולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח עידוי הערמונית
    ענת
    08/04/2010

אבי סובל כחודש וחצי לאחר הניתוח מעצירות שתן חוזרות כל פעם מגיע למיון ושמים לו קטטר
    הרופא שניתח אותו אמר לו לעשות אמבטיות חמות שלעיתים מטיבות ולאחר מכן שוב נהיה חמור והוא מגיע למיון לפני שבועיים הרופא שניתח אותו עשה לו שטיפה שעזרה לשבוע ואח"כ שוב פעם עצירות שתן ופתאום הטבה ושוב עצירה ושוב הטבה עד שאין ברירה ומגיע למיון. הרופא הציע לעשות הרחבה לצינורית ואם לא יעזור להכנס שוב ולראות מימה נובעת הבעיה.
    איך ניתן להפסיק את המעגל הנורא שאבי נכנס אליו בד"כ אדם בריא מאוד וספורטיבי מצבו הנפשי מדרדר עקב כך כיוון שלא הובהרו לו מספיק הסיכונים לניתוח הוא היה בטוח שיצא מהניתוח אדם חדש שלא קם יותר בלילה להטיל שתן, ופתאום חייו הפכו לסיוט מתמשך.
    אנחנו במשפחה חסרי אונים לגבי המשך הטיפול האם לנסות את מה שהציע הרופא?
    מה הסיכונים לגבי חדירה נוספת? והאם המצב יכול להיות בלתי הפיך שלא ניתן לתיקון
    אני מקוה שתוכלו לתת לנו איזו תקוה שניתן לצאת מהמצב אליו אבא נכנס

אודה לכם מאוד
    ענת

לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח עידוי הערמונית

הוספת תגובה

• ענת שלום רב

ד''ר גאזי פארס
    08/04/2010

בעקבות ניתוח אידוי ערמונית יש בצקת באזור הניתוח שאמורה לחלוף תוך מספר שבועות במשך תקופה זו יתכנו תלונות קשות והפרעות בהשתנה והטיפול בהן הוא בעזרת תרופות וטיפול תומך ולעיתים הרחבות . בדרך כלל התלונות צריכות לחלוף תוך 3 חודשים .
    מה שחשוב הוא לשלול זיהום בשתן , לבצע US לדרכי שתן לשלול הפרעה בהתרוקנות.
    אם אחרי 3 חודשים התלונות לא חולפות אז צריך לבצע הערכה מחודשת ע"י ציסטוסקופיה ואורודינמיקה.
    החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ויראלית בקרום המח
    שיר
    07/04/2010

שלום רב,
    אני בת 26, והשבוע אבחנו אצלי דלקת קרום המח ויראלית.
    עברתי 3 ימים סיוטיים של כאבי ראש! והחל מאתמול קיבלתי סטרואידים ל4 ימים הקרובים.
    במקביל,החל מאתמול יש אצלי 3 תופעות מוזרות:
    1.נהיה לי גוון אור צהבהב בפנים
    2.יש לי לחצים בחזה,בעיקר כשאני לוקחת נשימה חזקה או מפהקת
    3.אני מנסה ללמוד למבחן,ופתאום אני שמה לב,כשאני קוראת דברים שאני כותבת שיש המון אותיות חסרות ואפילו שגיאות כתיב-מה שלא קרה קודם אף פעם!!
    האים יש קשר בין תופעות אלו לדלקת? או אולי לסטרואידים?
    יש לי ממה להיות מוטרדת?....

אודה לעצתכם,
    שיר.

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ויראלית בקרום המח

הוספת תגובה

• שיר שלום

ד''ר גאזי פארס
    08/04/2010

את צריכה לפנות לפורום הנוירולוגים.
    המחלה שלך בתחום הנוירולוגיה .
    החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות של אחרי ניתוח TURP
    גל
    06/04/2010

לפני 3 שבועות עברתי ניתוח לאחר אבחנת BPH
    מאז הניתוח תכיפות הביקור בשירותים הינה כל רבע שעה בממוצע, עם צריבה קלה.
    1. האם תכיפות הטלת השתן סבירה?
    2. מתי אפשר לחזור לקיים יחסי מין?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    תופעות של אחרי ניתוח TURP

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    07/04/2010

תכיפות דחיפות וצריבה וגם טיפת דם במתן שתן לאחר ניתוח TURP זאת תופעה טבעית ומלווה את כל אחד שעובר אותו. התופעה בד"כ נמשכת עד חודשיים אך משתפרת משמעותית אחרי 2-4 שב'. לכן ממליץ להמתין עוד שבוע ובמידה ואין שיפור לבצע תרבית שתן ולוודא שאין זיהום. בדיקת שתן רגילה חסרת משמעות כי לאחר הניתוח תמיד ישנו דם בבדיקה וזה מבלבל.
    לגבי יחסי מין - אם שתן צלול וללא סימני דם נראים ניתן לחזור לשיגרה כעבור 2-3 שב' מהניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גל
    07/04/2010

ד"ר דימיטרי
    תודה על תשובתך המפורטת והמרגיעה
    גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במפשעה ובאגן
    יוסף
    06/04/2010

שלום רב
    אני בחור בן 30
    סובל כמה זמן מכאבים באגן ובמפשעה
    עד עכשיו לא גילו מה גורם לכאבים אלה.
    עשיתי בדיקות שתן והרופא אמר שהכל תקין. אני חושש שיש לי דלקת בערמונית. למרות שרופא אורולוג שיער שדווקא הכאב הוא בשלפוחית השתן.
    לפעמים יש לי קושי במתן שתן. אך אני מרגיש כאבים גם בגב וברגלים.
    ויש לי רעידות תכופות ברגלים.
    עשיתי בדיקות דם לפני שבועיים ואחרי הבדיקה בכמה דקות התעלפתי ואיבדתי הכרה לכמה דקות
    אך לא הפונתי לטיפול או לבדיקה אחרת או נוספת.
    תוצאות אותה בדיקה הראה על כמה ערכים שאני רוצה לציין כאן :
    Folic Acid 11.6
    TSH 1.74
    vitamin B12 257
    Iron 42
    HB 14.2

מה שמוזר שה IRON נמוך מהנורמה ו HB טוב יחסית.

אני רוצה לשאול האם יש חשש לדלקת בערמונית לאור הכאבים האלה?
    והאם אני צריך לעשות עוד בדיקות כדי לזהות ולגלות אם יש לי דלקת בערמונית?
    ומה יכולות הסיבות לירידה ב IRON והאם זה קשור להתעלפות שלי ולכאבים שמהם אני סובל.
    תודה על ההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפשעה ובאגן

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    06/04/2010

התמונה שתיארת לא אופינית לדלקת הערמונית כי הדלקת לא גורמת לכאבים ברגליים זה יותר מתאים לבעיה של ע"ש עם הקרנה לאגן ולרגליים.
    לגבי המוגלובין וברזל רצוי להתיעץ עם רופא משפחה. אורולוגים פחות מבינים בבדיקות אלו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיפות למתן שתן
    רונה
    06/04/2010

אני בחורה בת 32 לפניי חודשים התחיל לי צורך במתן שתן בדחיפות רבה ויותר מידי פעמים במשך היום וגם בלילה אני קמה כמה פעמים ...מה הסיבה לזה? לאיזה רופא אני צריכה לפנות, לאורולוג? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דחיפות למתן שתן

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    06/04/2010

תכיפות בהטלת השתן יכולה להיות ביטוי של מספר בעיות אך בד"כ זה סימן בודד אלא חלק מתסמונת שלמה. תכיפות בלבד בד"כ לא מצביעה על בעיה רצנית. אך בכל מקרה רצוי לבצע בדיקת שתן רגילה- כללית ולמלא יומן רישום הטלת שתן ושתיה- רושמים במשך 24 שעות כל פעם כמות שתיה ושעה ואותו דבר גם שתן. עם היומן ובדיקת שתן רצוי לפנות לאורולוג ואז הוא יוכל להבהיר לך את המצב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רונה
    06/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש לבעיה
    חיים
    06/04/2010

כבר שנה שאני שם לב שהאשך הימני שלי גבוה יותר מהשמאלי אך לא בצורה רגילה....
    זאת אומרת שהאשך גם מסובב קצת כלפי חוץ ויש בליטה בשק הביצים החוצה מצד ימין בגלל זה.
    הייתי אצל רופא והוא לא אבחן כלום... אך שמתי לב שבזמן זיקפה זה מוגזם יותר התופעה..
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    חשש לבעיה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    06/04/2010

אם נבדקתה אצל אורולוג אני סביר שאין לך בעיה רפואית אלא מדובר במבנה אנטומי מיוחד. אם אתה רואה שינוי לעומת מצב שהיה אז רצוי לחזור לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כליות
    שרית
    04/04/2010

שלום לכם אני בת 26 לפני כמה ימים השתחררתי מאשפוז בתל השומר כי כמעט שנה אני סובלת מכאבי בטן תחתונה עשו לי סיטי וגילו לי שהכליה שלי מורחבת ומלאה בנוזלים אמרו לי שהיא חסומה באופן כרוני והרופא האורולוג אמר לי שצריך לעשות לי ניקוז אני ממש מפחדת אני לא יודעת מזה הניקוז הזה אם זה בהרדמה או לא ואם אני צריכה להיות באישפוז בגלל זה הרופא אמר לי שעם אני לא יעשה את הניקוז אני ישאר בלי כליה בבקשה תספרו לי הכול על זה כי אני ממש מפחדת תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כליות

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    06/04/2010

הרחבת מערכת מאספת של כליה מרמזת איזושהי חסימה למעבר שתן מכליה לשלפוחית. חסימה ממושכת פוגעת בתפקוד הכליה ויכולה לגרום לנקז בלתי הפיך. ניקוז הכליה אמור לתת לכליה הזדמנות להתאושש אך לפעמים זה לא קורא כי בעיה מאובחנת מאוחר מידי.
    ישנם 2 גישות לניקוז כליות - העברת צינורית פלסטיק - תומך שופכני- דקיקה דרך דרכי השתן ומיקומה בין כליה לשלפוחית ובגישה שניה דוקרים את הכליה ישירות דרך עור המותן ומשאירים נקז חיצוני וכעבור 6 שב' עושים בדיקת מיפוי אשר תגיד האם הכליה מתפקדת או לא.
    במקרה שלך לדעתי גישה ראשונה מועדפת אך זה דורש הרדמה כללית קצרה וגם אישפוז כ-24 שעות. בס"הכ פעולה זאת פשותה קצרה עם החלמה מהירה וכלה וזה שהכי חשוב מאפשרת התאוששות הכליה ונותנת אפשרות לקבל החלטה נכונה לגבי המשך הטיפול.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PSA
    אורית
    31/03/2010

שלום וחג שמח, אבי בן 62 סובל מ CP (שיתוק מוחין המתבטא בצליעה קשה בגפיים תחתונות)מלידה במהלך החורף סבל מכאבים בירך (עבר ניתוחים בילדותו) בחודש האחרון אף סבל מכאבי גב תחתון בצד ימין (מעל הרגל הכואבת) אף פעם לא סבל מבעיות בשלפוחית וגם לא סובל יש לציין כי יש לו עודף משקל כ 10 קילו מעל משקלו הרצוי, לאחרונה ביצע בדיקות כלליות שהראו כי רמת ה PSA הינה 4.4 האם לאור דברים אילו יש סיבה לדאגה מה הדחיפות, בבקשה המלצתך, ברצוני לציין כי כאבי הגב נעלמו והוא חש בטוב.

יום נפלא
    אורית

לקביעת תור
    סגירה
    PSA

הוספת תגובה

• שלום וחג שמח אורית.

ד''ר יואל מץ
    01/04/2010

ערך של PSA 4.4 בגיל 62 הוא מעט מעל הגבול העליון של הנורמה..לא נראה שיש קשר כלשהוא בין הערך הזה של PSA והמצב הקליני שאת מתארת.אני ממליץ לחזור על בדיקת הPSA וגם FREE PSA .בכל מקרה עליו לפנות לאורולוג מומחה לביצוע בדיקה רקטלית והמשך בירור ומעקב.המצב איננו בהול אבל לא להזניח את המשך המעקב.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Leucocytes ערך 100
    אמאל
    28/03/2010

בבדיקת שתן יצא ערך נ-Leucocytes 100 מה המשמעות ?כמו כן ערך ה-Erythrocytes (U) 25

לקביעת תור
    סגירה
    Leucocytes ערך 100

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    31/03/2010

לא ניתן להתיחס לבדיקת שתן בלבד בלי לדעת למה היא נעשתה. יכול להיות שמדובר בזיהום בשתן ויכול ליהות שסתם הדגימה נלקחה בצורה לא נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאים שמבינים.בדחיפות
    שיר
    25/03/2010

בעלי נולד עם אשך 1 השני היה תקוע לו מתחת לבטן בגיל מאוד קטן הוא נותח שם והשך הוחזר למקומו.אולם בגיל יותר מאוחר האשך עלה בחזרה ועד היום כנראה נמצא שם.ברצוני לשאול לאן עליו לפנות כדי לעות בדיקות או צילום או כל דבר אחר?והאם יש מצב להחזירו למטה.תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים שמבינים.בדחיפות

הוספת תגובה

• ערב טוב שיר

ד''ר גאזי פארס
    25/03/2010

צריך לפנות לאורולוג לבדיקה בהקדם ( לא דחוף).
    חשוב לבצע בדיקה ידנית של מישוש האשך על ידי האורולוג , לבצע סונר של האשכים ובהתאם לממצאים להחליט על המשך הטיפול.
    כל טוב,וחג שמח .
    ד"ר פארס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב.
    שהם
    25/03/2010

שלום. שמי שהם בן 20.
    לאחרונה קוראת תופעה שמלחיצה אותי מאוד! בעיקר כאשר אני שוכב עם חברתי.
    עלייה של הביצה הימנית מעל איבר המין.
    אני נאלץ להחזיר אותה למקום ידנית. הדבר מלחיץ אותי מאוד והתדירות של תופעה זו עולה.
    אני חושש מאוד וברצוני לדעת האם יש סיבה לחששות? מדוע זה קורה? ומה ניתן לעשות בנידון?

תודה רבה וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב.

הוספת תגובה

• עוד דבר קטן..

שהם
    25/03/2010

הפחד המשמעותי הוא שהאשך יעבור מסביב לאיבר המין ולכיוון הביצה השמאלית כך שיהיה כמאת בלתי אפשרי להחזיר אותו.

הבנתי מהפורום פה שיש משהו כמו שרירים באשך?!
    האם יש אפשרות לחזק אותם ולדאוג שלא יקרה?

ושוב.. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שהם בוקר טוב

ד''ר גאזי פארס
    25/03/2010

בעטיפות האשכים נמצא שריר ("קרימסטר" קוראים לו) שהוא קובע לאשך לעלות ולרדת בתוך השק בהתאם לתנאים מסוימים כמו טמפרטורה, כאב, גירוי מיני וכולי.
    זה מצב נורמלי שהאשך עולה למעלה בזמן גירוי מיני אין לך מה לחשוש , זה אף פעם לא יעבור לצד השני. אם אתה רואה שתזוזת האשך מוגזמת ומדאיגה תפנה לבדיקת אורולוג.
    בכל מקרה אם מופיע כאב חד או נפיחות באשך יש לפנות מידית למיון הקרוב.
    חג שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

שהם
    28/03/2010

אני רוצה להדגיש שהאשך עובר באופן מוגזם למעלה. הכוונה היא ממש מעל איבר המין כך שהאשך הופך להיות החלק הכי גבוה.
    עדיין נורמאלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דמיטרי גולדין
    31/03/2010

במידה והתופעה לא מלווה בכאב אין לה משמעות רפואית. במידה ומופיע כאב חד יש לפנות לבדיקה דחופה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה