פורום אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב במפשעה ודקירות בפי הטבעת
    לדר בוריס שלום
    22/03/2017

שלום דר אני מרגיש שוב תופעות של דלקת ערמונית
    כאב במיפשעות מעל האיבר מין דיגדוג באיבר מין דקירות וחוסר נוחות בפי הטבעת בריצפת האגן ובאיזןר שבין פי הטבעת לשק האשכים חוסר חשק מיני קושי בהתלת שתן או שתן מועט ויציאת נוזלים מפי הטבעת כמו מים צהובים ההיתי יום שני אצל אורולוג והוא אמר שהוא כבר בדק אותי והערמונית שלי בסדר הוא לא בדק אותי שוב
    הבדיקה היתה החדרת אצבע לפי הטבעת לפני שבועיים בערך
    ביום חמישי הבא יש לי תור נוסף לאורולוג אחר
    אני יכול לחכות בלי חשש עד אז ? 30/3
    ללא טיפול כי אני לא רוצה על דעת עצמי לקחת אנטיביוטיקה לא יגרם לי נזק בלתי הפיך ? עקרות ירידה בפוריות נזק חמור לערמונית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    23/03/2017

שלום רב
    אין חשש עד לבדיקה הבאה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות של בדיקת psa
    פוקס אריה
    21/03/2017

לפני שנה הבדיקה של psa היתה 0.31 והיום התוצאה היא 1.82 מה זה אומר ואיזה בדיקות עלי לעשות .

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות של בדיקת psa

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    22/03/2017

שלום אריה
    חשובה מאד הבדיקה הגופנית של הערמונית, גילך וכן גודל הערמונית לפי סונר. שני הערכים הינם נמוכים בסה"כ.
    ישנם פרמטרים שונים המשפיעים על ה- PSA כולל חשד לזיהום, שפיכה בימים לפני כן ועוד.
    הייתי שוקל יחד עם האורולוג שלך לחזור על הבדיקה בעוד כחצי שנה בתנאים אופטימליים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לדעת אם אולטרסאונד כליות מגלה עוד בעיות
    חסוי
    21/03/2017

היי רציתי חדעתי אם אולטרסאונד שביצעו לי באיזור הכליות
    מגלה גם בעיות ביותרת הכיליה באיזור הגבוה יותר מעל הכיליות או שעושים אולטרסאונד כליות אז חייב לבדוק גם איזור זה כי הוא חלק מהכליות
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    21/03/2017

שלום
    בסונר כליות גם בוחנים ממצאים סמוכים לכליות ולכן באם יש ממצא חריג בגבול בין הכליה ליותרת הכליה - לרוב ידווח.
    אם יש צורך בבדיקה יעודית ליותרת הכליה - יש להזמין סונר אדרנלים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת על דלקת ערמונית
    חסוי 21
    18/03/2017

שלום דר
    אני בחור בן 21 וחושש שאני סובל מדלקת ערמונית כרונית
    לפני כ 3 שבועות איבחנו אצלי דלקת ערמונית ולקחתי אופלודקס במשך 10 ימים
    לאחר שבוע בבית חולים אמרו לי שאין לי דלקת ערמונית
    ויום אחרי אורולוג מומחה גם החדיר אצבע לפי הטבעת מישש ואמר שאין לי פרוסטטיטיס
    אך בכל זואת יש לי כאבים באגן כאבי גב תחתון כאבי בטן ץחתונה צריבה בשתן ודקירות באיבר מין זרם שתן חלש או מועט
    שריפה בשפיכה ודקירות בפי הטבעת אחרי שפיכה ובכלל דקירות במשך כל היום באיזור הזה
    ירידה בחשק המיני
    יום שני יש לי תור נוסף לאורולוג הוא אמור לאבחן את זה ?
    ודר יקר אתה יכול לומר לי איך מטפלים ומחלימים מדלקת ערמונית כרונית חוזרים למסלול חיים תקין בריא בבריאות תקינה מתסמינים מציקים אלה ובכלל ערמונית בריאה ? אני מוסיף לשאלה הזואת שענית לי כבר עליה
    שביום חמישי האחרון ההיתי בבית חולים ושם אמרו לי שיש חשש לאבן בכיליות ממה שאני מתלונן מאיזורי הכאב באמת יכול להיות שזה אבן ?
    עשו לי רק בדיקות שתן ודם ביוכימיה המתולוגיה
    לא עשו צילום או אולורסאונד או mri
    אולי זה הבחנה שגויה ?
    יום שני יש לי תור לאורולוג הוא ידע מה הבעיה ?

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    19/03/2017

שלום רב
    אנא הכן את כל שאלותיך והפנה אותם לאורולוג ביום שני שיוכל לבדוק ולענות לך על כל שאלותיך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Pseud aeruginosa חיידק בשתן
    איריס
    16/03/2017

דר' פרידמן הנכבד, ראשית תודה לך על תשובתך המהירה, לפני יומיים התייעצתי אתך בהקשר לאבי בן 90 עם החיידק הנ"ל שלא עמיד לאנטיביוטיקה, כתבתי לך שאבי מאוד סובל שאפילו 40 טיפות אופטלגין לא עוזרות לו כלל, אבא עם קטטר, הרופא הוסיף לו נגד ההתכוצויות כדור שכלל לא משפיע עליו . כמו (כמו צירי לידהשבאים כל 2-5 דקות במשך כל היום). אתה היצעת להחליף לפיינרוס, זה משו שכן היה לאבא לפני הקטטר , אך מאחר והיתה בבדיקה שארית החליטו על קטטר. מה שקורה שאבא סובללללל!!!! ובוכה. שאלתי,אבא מקבל 2פ בשבוע אינפוזיה. איך יתכן שהוא שותה כ7 כוסות מים ומקבל שקית של ליטר אינפוזייה ובסוף היום יש רק כמות של בקושי חצי ליטר. בנוסף, אם השתן לא יוצא לגמרי ולמרות הקטטר הכאבים/התכוצויות איומות עוד יותר, אז מה כן עוד אפשרי. דרך אגב- עם הפיינרוס גם סבל מהתכוצויות קשות, אך עם הקטטר זה פשוט נורא. אשמח לתשובתך המהירה אנחנו לא יודעים כבר מה לעשות, תודה מראש כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    Pseud aeruginosa חיידק בשתן

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    16/03/2017

שלום איריס
    לצערי גוף זר גורם להתכווצויות וכאבים ולכן בדיקת האורולוג שלו נדרשת להעריך את הצורך בקטטר. באם הקטטר חיוני - יש צורך במשככי כאבים מכל סוג שעוזר וניתן להתייעץ עם רופא במרפאות כאב בקשר לכך
    הנוזלים הניתנים מופרשים לא רק בשתן אלא גם בצואה, זיעה, הבל הפה וכולי ובגילו יש לשים לב כי אינו מפתח בצקות כי אז אולי צריך להוסיף משתנים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חו"ד על בליטה וכאב באשך
    אמיר
    16/03/2017

שלום, מחפש חו"ד נוספת.

כאבים באשך ימים שבאים פעם במס' שבועות בשנה האחרונה ונמשיך יומיים שלושה. לא מצליח לקשור את הכאבים לפעילות מינית\כושר (אני פעיל מינית ומתאמן מס' פעמים בשבוע אז אולי.. בכל מקרה לא מרגיש כאב בזמן הפעילות המינית או מאמץ)

שמתי לב בקצה האשך יש בליטה קטנה (גרגר אורז) וקשה, סופר רגישה בזמן הכאבים.. כנראה מקור הכאב.

הייתי אצל אורולוג - בדיקה קלינית תקינה, א.ס אשכים תקין (למעט וריצוקלה קלה בשני הצדדים), בדיקת דם תקינה, א.ס בטן תחתונה ועליונה תקינים.

התשובה היא שלפעמים יש כאבים ואין לזה הסבר וזה עובר... יש מה לדאוג? האם יש הסבר ל"גרגר אורז" שמרגיש כעיגול\צינור קטנטן ומרגיש כמקור הכאב?

לקביעת תור
    סגירה
    חו"ד על בליטה וכאב באשך

הוספת תגובה

• המשך

אמיר
    16/03/2017

שכחתי לציין : בזמן הבדיקה הקלינית והסריקות לא היו כאבים באשכים כך שאולי בגלל זה הרופא פספס את הבליטה.

בנוסף, נמצא בבדיקת שתן קצת דם (75) שבבדיקה עוקבת ירד ל30 (שזה מה שיש לי בד"כ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    16/03/2017

שלום אמיר
    רגישות וכאב באיזור האשך ברוב המקרים נגרמת עקב תהליך דלקתי או ממצא של תסביב של איבר זעיר הסמוך לאשך ונקרא תוספת האשך testicular appendix torsion. זהו אינו ממצא מסוכן אך בהחלט הייתי ממליץ לך להיבדק שוב אצל אורולוג בזמן ארוע של מיחושים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ערמונית ועוד שאלות
    חסוי 21
    15/03/2017

שלום דר
    אני בחור בן 21 וחושש שאני סובל מדלקת ערמונית כרונית
    לפני כ 3 שבועות איבחנו אצלי דלקת ערמונית ולקחתי אופלודקס במשך 10 ימים
    לאחר שבוע בבית חולים אמרו לי שאין לי דלקת ערמונית
    ויום אחרי אורולוג מומחה גם החדיר אצבע לפי הטבעת מישש ואמר שאין לי פרוסטטיטיס
    אך בכל זואת יש לי כאבים באגן כאבי גב תחתון כאבי בטן ץחתונה צריבה בשתן ודקירות באיבר מין זרם שתן חלש או מועט
    שריפה בשפיכה ודקירות בפי הטבעת אחרי שפיכה ובכלל דקירות במשך כל היום באיזור הזה
    ירידה בחשק המיני
    יום שני יש לי תור נוסף לאורולוג הוא אמור לאבחן את זה ?
    ודר יקר אתה יכול לומר לי איך מטפלים ומחלימים מדלקת ערמונית כרונית חוזרים למסלול חיים תקין בריא בבריאות תקינה מתסמינים מציקים אלה ובכלל ערמונית בריאה ? אשמח לתשובה תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ערמונית ועוד שאלות

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    16/03/2017

שלום רב
    על מנת להפחית חרדותיך ברצוני להקדים ולומר שבהחלט ניתן להחלים מדלקת ערמונית. לעיתים עלולות להיות אפיזודות חוזרות לפרקי זמן אך עם הזמן הם יכולות לדעוך. חיוני לבדוק גם בדיקת שתן להמצאות חיידיקים העוברים בתפקוד המיני - בדיקת STD - על מנת לטפל בהם בהקדם ולעיתים תרופה בשם פרמיקסון המפחיתה מדדי דלקת ניתנת למספר חודשים לשיפור התסמינים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרפטוקוקוס B בשתן לבת 17
    אמא מודאגת
    15/03/2017

שלום רב

בתי בת 17
    בבדיקות שתן שגרתיות נמצאו עקבות חלבון ודם מעט מעל הנורמה, (בבדיקת כל הבדיקות בעבר נמצא שבכל פעם שנעשתה בדיקה היו מעט עקבות או של חלבון או של דם
    נשלחה תרבית ונמצא חיידק • Streptoc. agalactiae gr B
    C.F.U/mL >10,000 CFU/ml

טופלה ב-3 זריקות של pan - ceftriaxone
    בבדיקות חוזרות שוב אותו חיידק עם אותם ערכים.
    מה קורה כאן?
    הרופא לא יודע להסביר וטוען שיש צורך בטיפול תרופתי זהה למה שקיבלה
    אני מאד מודאגת ואשמח להסבר
    הזמנתי תור לאורולוג רק בחודש מאי
    ובעיקר לדעת איך לחסל את הבעיה.
    עלי לציין שלילדה אין כל תלונה ואילולא הבדיקה השגרתית לא היינו מגלים שיש חיידק

לקביעת תור
    סגירה
    סטרפטוקוקוס B בשתן לבת 17

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    15/03/2017

שלום רב
    צמיחה בשתן הינה נפוצה בקרב בנות ונהוג לטפל רק באם ישנם תסמינים. חיידק סטרפטוקוקוס הינו חיידק הנמצא בעור ולכן יכול להיות שהצמיחה נגרמה עקב לקיחה לא אופטימלית טכנית.
    הייתי ממליץ להגביר בשתיה וליטול תכשירי חמוציות כטיפול מונע ואין בהכרח בטיפול אנטיביוטי נוסף כל עוד אין תסמינים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיידק בשתן מסוג PSEUD AERUGINOSA
    איריס
    14/03/2017

שלום וברכה דר' נכבד
    אני פונה אלייך בשם אבי, בן 90 סובל מאוד בשנה האחרונה מדלקות חוזרות ונשנות בשתן אושפז מס' פעמים , מזה חודש עם קטטר.(אבא עם דמנצייה קוצב לב ועבר כמה ארועים מוחיים)
    כל הפעמים אבא קבל אנטיביוטיקה דרך הוריד או כדורים 'אלא שהפעם בתרבית מצאו את החיידק PSEUD AERUGINOSA ובבדיקה מראה שאין עמידות לאנטיביוטיקה. אבא לא מדבר ,אבל מהחיידק הזה, נגרם לו סבל רציני שתוקף אותו כמו צירי לידה, התכווצויות, ואבא בוכה עד כדי דמעות, 40 טיפות אופטלגין לא עוזרות לו כלל וההתכוצויות תכופות בין 3-5 דקות במשך כל היום. הרופא אמר אין מה לעשות.(אבא עבר לפני 20 שנה כריתת ערמונית ואשך עקב גידול סרטני ). אתמול בהתיעצות עם רופא נוסף הדר' דבר על ניתוח . משו שאנו חוששים ממנו אבל בנוסף נתן לקחת SPASMEX נגד התכווצויות 1 ביום, אתמול התחיל את הטיפול, אבל הבעיה נוראית, אבא לא רגוע לא בלילה ולא ביום.. דר' פרופ' נכבד,,, אני זועקת לעזרה בשם אבי. אודה לך מראש על התיחסותך ותשובתך בהקדם. כל טוב
    איך אפשר להציל את אבי מהסבל הנוראי הזה?

בגיל כזה?

לקביעת תור
    סגירה
    חיידק בשתן מסוג PSEUD AERUGINOSA

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    15/03/2017

שלום איריס
    הכאבים והיותו לא רגוע נובעים ככל הנראה מהקטטר שבהיותו גוף זר גורם לתסמינים אלו. יש לברר כשלב ראשון את החיוניות של הקטטר והאם לא ניתן להחליפו בפנרוז שהינו מעין קונדום המולבש על הפין ומחובר לשקית חיצונית והוא לא גורם לסבל.
    טיפול אנטיביוטי יש לתת רק באם קיים חום גבוה או תסמיני זיהום מובהקים ואז יהיה צורך בטיפול אנטיביוטי תוך-ורידי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם רב וסמיך במתן שתן
    מ.
    13/03/2017

שלום. אני מלווה את אבי, בן 89, כמעט חודש כשהחל להופיע אצלו דם בשתן. האורולוג חשד בדלקת ונתן אנטיביוטיקה שלא הועילה והדם המשיך ואף התגבר. אולטראסאונד אישר שהכליות תקינות. שתי ציסטוסקופיות אישרו שאין דלקת במערכת. כעת אנו מחכים לבדיקת שתן שאורכת שבועיים - לוודא שאין גידול בערמונית, על פי הרופא. בינתיים אבי מדמם ביתר שאת, אך הדבר אינו מטריד את הרופא. אבי מוטרד מאוד מאיבוד הדם וקשה להרגיע אותו. שאלתי, האם כך צריכים להיות הדברים? האם אין סכנה בדימום המתמשך הזה? מה יכול להיות מקור הדימום? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    דם רב וסמיך במתן שתן

הוספת תגובה

• שלום רב

ד``ר בוריס פרידמן
    15/03/2017

באם בדיקת שתן לציטולוגיה תהיה תקינה, ככל הנראה והדימום הינו מהערמונית המוגדלת לרוב בגיל זה. ניתן לתת טיפול בתיאום עם האורולוג בתרופה בשם אבודרט/דואודרט המפחיתה דימומים. ניתן לחזור על ספירת דם על מנת לבדוק אם ישנה אנמיה המצריכה טיפול. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חוזרים בזמן שתן
    צחי
    13/03/2017

שלום. התופעה הזו חוזרת מידי חודש אני בא ליטול את ממי וחש באבי תופת בצד ימין למטה ונזרק על המיטה מגיע וחש בחילה..ממה זה נובע..?

לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חוזרים בזמן שתן

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    15/03/2017

שלום צחי
    הדבר דורש בירור אצל אורולוג כולל בדיקות שתן לכללית ותרבית וביצוע סונר דרכי השתן. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ערמונית ועוד שאלות
    חסוי 21
    10/03/2017

היי לפני כשבוע היה לי איבחון של דלקת ערמונית בגלל כאבים מעל איבר המין כאבים שהרטפא החדיר אצבע לפי הטבעת ונגע בערמונית וצריבה בסוף השתן
    טופלתי באופולדקס שתי כדורים ביום בוקר וערב במשך 10
    ימים ביום ראשון האחרון ההיתי אצל אורולוג מומחה
    שגם החדיר אצבע לפי בטבעת בדק את הערמונית ואמר שאין דלקת אין פרוסטטיטיס הכל בסדר
    ואמר יכול להיות היה אבל כרגע הכל נראה בסדר
    רציתי לשאול .. אני יכול להיות רגוע כניראה זה נגרם מחיידק ועבר ?
    ועוד משהו הוא בדק לי שאין בקע מעל איבר המין באיזור שיער הערווה כי היו לי כאבים באמת מאמץ של חדר כושר יכול לעשות כאבים חריפים בעצם הפוביס ככה הוא קרה לה
    ועוד משהו אחרון
    פעם רופא אורולוג אמר לי שאני לא צריך לדאוג מהיסטיידויות באשכים ושפעם חשבו שזה סימן או גורם למחלת הסרטן שם
    אבל כיום הדיעה הזואת נישללה מן הרפואה ולא תומכים בה
    וזה חסר משמעות וחשיבות כולל ציסטות יותרות האשכים
    אשמח לתשובה תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ערמונית ועוד שאלות

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    12/03/2017

שלום
    דלקת בערמונית עלולה לחזור גם תחת טיפול אנטיביוטי כפי שאתה קיבלת. הטיפול הוא לרוב לפי תסמינים - וגם אחרי אנטיביוטיקה עלולים להיות מיחושים ומה שחשוב שלא תהיה החמרה על בסיס שבועי, כלומר שכל שבוע לא יהיה יותר גרוע משבוע קודם.
    בדיקות מפשעה לשלול בקע מפשעתי תמיד חיוני.
    הסתיידויות באשכיים דורשות רק מעקב אורולוגי תקופתי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה בתוך אשך ולא על האפידידימיס
    יבגני
    09/03/2017

לפי בדיקת דופלקס אולטרסאונד אשכים:

בתוך אשך שמאלי הודגמה ציסטה בקוטר 4מ"מ
    האפידידימיס מימי ומשמאל הודג תקין

לא הודגם נוזל בכמות חריגה בשק האשכים ולא הודגם ווריקוצלה
    בבדיקת דופלר צבע – זרימת הדם באשכים תקינה

מה זה אומר ?
    הציסטה ממש בתוך אשך ולא על האפידידימיס ?

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    12/03/2017

שלום יבגני
    ציסטה היא הצטברות של נוזל שיכולה להיות בכל איבר בגוף כולל בתוך האשך. לא נדרש טיפול לרוב בציסטות על אחת כמה וכמה כשהיא קטנה מאד בקוטר 4 מ"מ . בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי שציסטה באשך אינה שכיחה ...

יבגני
    12/03/2017

תודה על התשובה המהירה !
    קראתי שציסטה באשך אינה שכיחה ויתכן והיא ביטוי לדלקת ...
    עד שאני אגיע לאורולוג ... יקח מספר לא מבוטל של שבועות ...
    אני מאוד מאוד מפחד מכול הנושא הזה ולכן אנסה לשאול כאן :
    איזו סוגי דלקות יכולות לגרום להופעות ציסטות באשך ?
    אזו בדיקות נוספות רצוי לבקש מרופא משפחה ו/או לבצע אותם בטרם הגעתי לאורולוג ?

תודה
    יבגני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    12/03/2017

שלום יבגני
    ציסטה אינה ביטוי לדלקת, הסר דאגה מליבך, אין צורך בבדיקות נוספות ואין כל דחיפות. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטטר לאחר ניתוח פרוסטטה
    אירית
    06/03/2017

אבא שלי עשה ניתוח פרוסטטה בצורה סגורה, אחרי שבעה ימים עדיין עם קטטר בגלל קשיים בהטלת שתן. שהגיע לבית חולים היה מסוגל להטיל שתן. מדוע נזקק לקטטר ? האם לדעתך יוכל להטיל שתן ןולהוריד את הקטטר ?
    אני מבינה שהמקום צריך להחלים ייתכן שזה הדבר שמונע את הטלת השטן?

לקביעת תור
    סגירה
    קטטר לאחר ניתוח פרוסטטה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    07/03/2017

שלום אירית
    לעיתים אחרי ניתוח מעין זה עלולה להיות בצקת ויש צורך בקטטר לזמן יותר ארוך, לעיתים הערמונית גדולה ויש צורך במחזור נוסף של כריתת אדנומת ערמונית לשיקול הרופא המנתח ולעיתים היעדר שתן נובע מפגיעה כרונית ביכולת התכווצות שריר כיס השתן ועלולות להישאר שאריות גדולות שיצריך קטטר קבוע או לימוד צנתורים עצמיים באופן כרוני. בכל מקרה לפני התערבות ניתוחית חוזרת דרוזה בדיקה בשם תבחין אורודינמי להערכת מסוגלות שריר כיס השתן להתכווץ. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה בשתן ולאחריו במשך כל היום
    משה
    06/03/2017

אני בן 49 נבדקתי אצל אורלוג לפני שבוע בשל בעיה בצריבה בשתן ואי נוחות בפין עשיתי US הכליות תקינות ללא הידרונפרוזיס השלפוחית תקינה הדפנות חלקים ערמונית 40 סמ"ק ללא שארית , השתן תקין תרבית ללא צמיחה
    בבדיקה ידנית של האורלוג הערמונית גמישה לא חשודה כ 20 גרם
    הוא טוען
    שיש מחשבה של פרוסטיטיס ונתן לי פרמיקסון ל3 חודשים
    וביקש שאבצע שתן לציטולוגיה
    האמת שמאז הבדיקה יש לי כל היום צריבות באיבר המין בלי כל קשר לשתן וזה מציק לי מאוד
    מה אפשר לעשות האם יש לראות שוב אורלוג ?זה מציק לי מאוד

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר בוריס פרידמן
    07/03/2017

שלום משה
    באם יש המשך תסמינים מומלץ ראשית טיפול סימפטומתי במשככי כאבים ובסדורל, באם יש הסטוריה הכוללת יחסי מין לא בטוחים - יש צורך בבדיקת שתן שנקראת STD לשלול זיהום מעין זה שלא יימצא בתרבית שתן רוטינית ובאם עדיין התסמינים ממשיכים - נדרשת בדיקה אורולוגית חוזרת לשקול ציסטוסקופיה שהיא הסתכלות ישירה לתוך השופכה וכיס השתן. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה