הולטר 13 לידים בן 62

מנהל הפורום

ד״ר גיא רוזן
ד״ר גיא רוזן
לקביעת תור אצל ד״ר גיא רוזן ללא פרסום בפורום
 
  • הולטר 13 לידים בן 62
    דניאל
    04/01/2021



    דוקטור נכבד
    בן 62,סוכרת י.ל.ד מאוזנים.עקב ריבוי פעימות מוקדמות ובקשתי לשקול אבלציה נשלחתי לבדיקה שבנדון. אודה באם תשפוך מעט אור על תוצאותיה:
    "קצב בסיסי סינוס,ממוצע 65 פ' לדקה,טווח בין 55-90 פ' לדקה, נרשמו APBS לא שכיחים (0.2%. נרשמו VPVS שכיחים,סה"כ 4580, 5% מסך הפעימות בתבנית LBBB לא ממקור OUTELOW TRACT ללא אירועי PAF.

    האם ישנם ממצאים מדאיגים מעבר לכמות הפעימות המוקדמות?
    מקדים תודה לתשובתך

    לקביעת תור
    סגירה
    הולטר 13 לידים בן 62

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    דר' גיא רוזן
    15/01/2021

    לא מדובר בממצאים "מדאיגים", גם מבחינת כמות הפעימות המוקדמות. אומנם הן לא מעטות אך לא בכמויות שגורמות לבעיות משמעותיות (לרוב מעל 15-20%), כמו ירידה בתפקוד הלב. בכמות כזאת אנחנו כן מטפלים בדרך כלל אם המטופל תסמיני. ואם הכמות הזאת היא על טיפול תרופתי וזה עדיין מפריע לך, בהחלט ניתן לשקול ביצוע צריבה. ממליץ להגיע אלי או למומחה אחר בתחום לייעוץ מסודר ומעמיק יותר.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


