מידע רפואי
פורומים
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- כאב
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- קנאביס רפואי - רישיון למריחואנה רפואית
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- שימור פוריות
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- נשירת שיער
- הסרת שיער ואפילציה
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- קוסמטיקה פרא רפואית
- סקס ונוער
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
מנהל הפורום

ד״ר גיא רוזן
- פענוח הולטר לב בת 32ליאת05/03/2021
שלום, אני בת 32, עם תירודיטיס לאחר לידה, עקב תחושת פלפיטציות שחשתי (שחלפו מעצמם לאחר כשבועיים) ביצעתי הולטר לב. (בזמן הבדיקה הייתי במנוחה ולא חשתי כלל בפלפיטציות) להלן תשובת הבדיקה: קצב סינוס. קצב לב48-130 ממוצע 75. PVCs-3125,מכל הפעימות 3%. 182 ביגמניה חדרית. 17 טריגמניה חדרית. מה פשר הבדיקה? האם מסוכן? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
דר' גיא רוזן05/03/2021היי ליאת,
לרוב פעימות מוקדמות אינן מסוכנות, במיוחד בתדירות הלא מאוד גבוהה כמו אצלך של 3%. ובמקרה שלך אפשר להניח במידה גבוהה של וודאות שהן קשורות ליתר פעילות בלוטת התריס וכשזו תאוזן הן ייעלמו כפי שהופיעו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח הולטר. . . .
ליאת06/03/2021תודה רבה על תשובתך! אם הבדיקה נעשתה במנוחה ממש ויצא 3% של פעימות מוקדמות. אם הייתי עושה את הבדיקה ביום שהייתי פעילה בו כמו בדכ היה צפוי שיהיו הרבה יותר פעימות מוקדמות או בערך אותו דבר? אני שואלת בגלל הסיכון... שוב תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות

בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?