פענוח הולטר לב בת 32

מנהל הפורום

ד״ר גיא רוזן
ד״ר גיא רוזן
לקביעת תור אצל ד״ר גיא רוזן ללא פרסום בפורום
 
  • פענוח הולטר לב בת 32
    ליאת
    05/03/2021

    שלום, אני בת 32, עם תירודיטיס לאחר לידה, עקב תחושת פלפיטציות שחשתי (שחלפו מעצמם לאחר כשבועיים) ביצעתי הולטר לב. (בזמן הבדיקה הייתי במנוחה ולא חשתי כלל בפלפיטציות) להלן תשובת הבדיקה: קצב סינוס. קצב לב48-130 ממוצע 75. PVCs-3125,מכל הפעימות 3%. 182 ביגמניה חדרית. 17 טריגמניה חדרית. מה פשר הבדיקה? האם מסוכן? תודה רבה!

    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח הולטר לב בת 32

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    דר' גיא רוזן
    05/03/2021

    היי ליאת,
    לרוב פעימות מוקדמות אינן מסוכנות, במיוחד בתדירות הלא מאוד גבוהה כמו אצלך של 3%. ובמקרה שלך אפשר להניח במידה גבוהה של וודאות שהן קשורות ליתר פעילות בלוטת התריס וכשזו תאוזן הן ייעלמו כפי שהופיעו.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פענוח הולטר. . . .

    ליאת
    06/03/2021

    תודה רבה על תשובתך! אם הבדיקה נעשתה במנוחה ממש ויצא 3% של פעימות מוקדמות. אם הייתי עושה את הבדיקה ביום שהייתי פעילה בו כמו בדכ היה צפוי שיהיו הרבה יותר פעימות מוקדמות או בערך אותו דבר? אני שואלת בגלל הסיכון... שוב תודה רבה!

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


