טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי? לי פרפור פרוזדורים נתנו לי תרופה פרוקור. קרדיולוג ואלקוויקס מדלל דם עכשו מזה 4 חודשים הכול בסדר והמליצו לעשות אבלציה כי זה עלול לחזור. האם לדעתך כדאי לי לבצע או להמתין לעוד פירפור או לחיות אם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני מכיר את אותך ואת כל הפרטים הרפואיים. פרוקור זאת תרופה שתגרום לתופעות לוואי משמעותיות בתוך מספר שנות שימוש ועל כן אנחנו בדרך כלל נותנים אותה לטווח ארוך רק למטופלים שאין לנו אופציה טיפולית אחרת. אבלציה היא בהחלט אופציה טיפולית טובה ויעילה וכיום גם עם סיכון מינימלי יחסית לסיבוכים כאשר מתבצעת בידיים מנוסות ומיומנות. ממליץ להתייעץ איתי או עם מומחה אחר בעל שם בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר