פרפור פרוזדורים נטילת תרופת פרוקור

מנהל הפורום

ד״ר גיא רוזן
ד״ר גיא רוזן
לקביעת תור אצל ד״ר גיא רוזן ללא פרסום בפורום
 
  • פרפור פרוזדורים נטילת תרופת פרוקור
    דרור דניאל
    28/03/2021

    הי? לי פרפור פרוזדורים נתנו לי תרופה פרוקור. קרדיולוג ואלקוויקס מדלל דם עכשו מזה 4 חודשים הכול בסדר והמליצו לעשות אבלציה כי זה עלול לחזור. האם לדעתך כדאי לי לבצע או להמתין לעוד פירפור או לחיות אם זה


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    דר' גיא רוזן
    30/05/2021

    אינני מכיר את אותך ואת כל הפרטים הרפואיים. פרוקור זאת תרופה שתגרום לתופעות לוואי משמעותיות בתוך מספר שנות שימוש ועל כן אנחנו בדרך כלל נותנים אותה לטווח ארוך רק למטופלים שאין לנו אופציה טיפולית אחרת. אבלציה היא בהחלט אופציה טיפולית טובה ויעילה וכיום גם עם סיכון מינימלי יחסית לסיבוכים כאשר מתבצעת בידיים מנוסות ומיומנות. ממליץ להתייעץ איתי או עם מומחה אחר בעל שם בתחום.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


