מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברקה הימניתיהודית22/07/2009
שלום,
אחותי בת 65 הרגישה בסדר ופתאם ביום שלישי בשבוע שבעבר התחיל לכאוב לה ברקה הימנית ללא כל סיבה נראית לעין . הכאב לא חלף והיא פנתה לרופאת המשפחה שהפנתה אותה לבדיקת שקיעת דם שיצאה תקינה (18) והפנתה אותה לרופא נוירולוג ורופא עיניים (הרופאה חשדה שזוהי דלקת ברקה). היתה אצל רופאת עיניים שקבעה שהכל תקין. רופאה נוירולוגיה הפנתה אותה לבדיקת CRP שיצא תקין (קטן מ- 0.5) ונתנה לה כדור אטופן 400. הכאב כבר לא בעוצמה שהיתה אך עדיין מרגישה כאילו יש משהו שם ברקה.
מה זה יכול להיות ? לאילו רופאים או בדיקות היא צריכה לעשות: האם צילום ראש, האם בדיקת דופלר לזרימת הדם בעורקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברקה
ד''ר יהב אורון29/07/2009שלום יהודית,
נשמע כי אחותך עברה סדרת בדיקות מקיפה ויפה לשלילת גורמים נפוצים לכאב ברקה (דלקת של כלי דם, בעיה של העיניים). אם מדובר בכאב שחלף יתכן ומדובר בסוג של כאב ראש שאכן בדר"כ חולף תחת טיפול במשככי כאבים. פנו חזרה לרופאת המשפחה כדי שתשלים הבירור - אם צריך. בבברכת בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התשובה....
אידה חנן21/11/2009אני בת 41 ובדיוק יש לי אותו הדבר כבר שבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה
ד''ר יהב אורון21/11/2009יש לגשת לרופא המטפל על מנת שיברר מקור הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני ברקה הימנית
ברק שקד24/09/2013יש לי כאב בצד ימין של הרקה בלבד במשך שבוע ובפעם הראשונה בחיים , אף פעם אני לא סובל מכאבי ראש כלשהם , ומוזר לי מאוד שכבר כל כך הרבה זמן זה לא עובר לי , הכאב הוא בכלל לא חזק אני מרגיש כמו פעימות ותחושה של כאב , וגם שאני לוחץ על אזור הרקה … אשמח לדעת ממה זה נובע ? ומה לעשות בנדון ? בתודה מראש , והמשך חג שמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני ברקה הימנית - תגובה
פרופ` אבירם נצר24/09/2013ברק שלום,
יכולות להיות לכך מספר סיבות, אך בראש ובראשונה הייתי חושב על בעיות בפרקי הלסת או בשיניים הטוחנות. אני מציע שתיבדק אצל רופא שיניים. אם לא תימצא בעיה, תיגש להיבדק אצל א.א.ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברקה הימנית
ניצן07/04/2015שלום אני בת 13 וסובלת גם מכאבים חזרים מאוד ברקה הימנית כבר שבועיים
זה בה בגלים ובהדרגה לקראת הערב זה הכי כואב!
מה עליי לעשות?!
(הורי אומרים שזה כלום ולא צריך לבדוק את זה....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברקה הימנית - תגובה
פרופ` אבירם נצר07/04/2015ניצן שלום,
הכאב שאת מתארת יכול לבוא ממספר מקורות. מהאוזן/אף וסינוסים/שיניים ולסתות וכד'.
אני ממליץ שתפני לבדיקת רופא אף אוזן וגרון. הוא כבר יבצע את הברור המתאים.
בברכת מועדים לשמחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה נפוחה בעורףאושרית21/07/2009
שלום,
אני בת 21 ואתמול פתאום התנפתח לי איזה משו בעורף בצד ימין יותר, ממש מרגישים את זה (כאילו שדפקתי את הראש,אבל לא דפקתי...) וזה כואב..
מה זה יכול להיות? יש סיכוי שזה סרטן?? (פשוט קראתי באינטרנט קצת דברים וקצת נלחצתי..!)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה
ד''ר יהב אורון29/07/2009שלום לאושרית,
ראשית אין מה להלחץ - לרוב לא מדובר בסרטן. אם הבלוטה הופיע בצורה פתאומית והיא כואבת - קרוב לוודאי שמדובר בזיהום כלשהו (של העור, או בלוטת לימפה שגדלה בתגובה לזיהום מקומי). על מנת להפיג החשש - גשי לרופא המשפחה או לרופא אאג והם יעזרו לך.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי אזניים אחרי כניסה למיםיהורם19/07/2009
שלום לרופאים המכובדים. האם יש סיבה שאחרי כניסה למים - ים, בריכה או אפילו אמבטיה - יהיו כאבי אוזניים חזקים וכמעט בלתי נסבלים? הכאבים גורמים לצפצופים חזקים ולאחר כמה דקות למין חירשות זמנית של אוזן ימין. קר לאחר שעתיים-שלוש האוזן חוזרת לעצמה.
מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לטפל בה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב אוזניים
ד''ר יהב אורון29/07/2009בדר"כ מדובר הגורם לכאבים הוא צרומן (שעווה) בתעלה החיצונית של האוזנים שמתנפח לאחר כניסת מים לתעלה. פנה לרופא המשפחה שלך על מנת שיבדוק את האוזניים ויטפל בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה שעדיין הפורום פעיל...שמעון14/07/2009
רציתי לדעת מהם הסימפטמים של סרטן במוח? האם מדובר בכאבי ראש "רגילים" או שמא משהו שונה ואחר?
אודה מאוד לתשובה, אני מודאג ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר יהב אורון29/07/2009סרטן של המוח עלול לגרום לכאבי יראש עזים אך בדר"כ כאבי ראש אין משמעותם סרטן. לרוב מדובר בגורמים אחרים כגון מיגרנה, לחץ שרירים מוגבר וכו'. פנה לרופא המשפחה שלך על מנת שיברר התלונה.
בברכת בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בזמן האחרון יש לי כאבי ראש ולחץ חזקשלום12/07/2009
פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל
עשיתי בדיקות דם ויצאו טובות מאוד
ורציתי לדעת איזו סיבות יש לכאבי ראש
והאם רעש באוזנים קשור
תודה רבה
ועוד שאלה אחרונה האם בדיקת סידן Calcium מגלה באמת סרטן?
תודה רבה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש, טינטון וסידן
ד''ר יהב אורון29/07/2009לכאב ראש גורמים שונים ומגוונים (בתחומים שונים: אאג, עיניים, נוירולוגיה ועוד) - פנה לרופא המשפחה שלך על מנת שיסייע לך.
רעש באוזניים, או טינטון, הינה תופעה שכיחה שאינה קשורה בדר"כ לכאבי ראש. הייתי ממלית לך לפנות לרופא אף-אוזן-גרון אשר ישלים הבירור כאן בתחומו ויוכל לברר גם הקשר לכאבי הראש.
בדיקת רמת סידן בדם אינה לכשעצמה בדיקה לגילוי או שלילת קיומו של מחלת הסרטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת לימפהרועי06/07/2009
עשית בדיקה סונר צואר
בצוואר מימין הודגמה תת-ליסתית בלוטת לימפה בבודדת 1.4*0.4 ס"מ
מה פורש את דבר הזה ואיזה טיפול אני חייב לעברה
עם זה מוסכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה
ד''ר יהב אורון29/07/2009מדובר בבלוטת לימפה קטנה יחסית אך יש לדעת עוד מאפיינים טרם בחלטה לגבי הטיפול בה - למשל - האם היית חולה לאחרונה, מאפייני הבלוטה בבדיקה גופנית, ועוד מאפיינים של הבלוטה בבדיקת העל-שמע (אולטרא-סאונד). חזור לרופא המטפל אשר יחליט אם יש צורך בבירור נוסף או בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטחר ניתוח מחיצת האף..שירן27/04/2009
שלום לפני כ-5 ימים עברתי ניתוח של מחיצה האף ושהייתי בביה"ח כ-3 ימים ולאחר מכן נתנו לי המלצה לשהות בבית כשבוע אך זה לא נראה לי מספיק מכיוו שאני חיילת ואני לוחמת אז האופי של הפעילויות שלנו זה פיזי זאת אומרת שאנחנו שוהים בשטח בין 24-48 שעות במקום עם מלא אבק וחול פודרה ואני משרתת בהרי אילת שזה מקום מאוד חם ואני מפחדת שזה יזיק לי גם מבחינת החום גם מבחינת הפעילות הפיזית וגם מבחינת האבק האם זה יכול להזיק לי אם אני יעשה את זה לאחר שבוע?? האם הרופא יוכל להמליץ לי על עוד ימי חופשה?? בגלל שאני חיילת אז אני מסופחת כרגע לר"מ 2 אבל אין אחריי כל מעקב שיוכל לבדוק ושאני יוכל להגיד לו את האופי של השירות?? אתה תוכל אולי להמליץ לי על משהו..?? כי אני באמת מפחדת בגלל שההמקום מלא אבק וליכלוך זה ייכנס לי לאף ויגרום לי לבעיות כמו זיהום,הפרעות בנשימה וכו תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטחר ניתוח מחיצת האף..
ד''ר דמיטרי אוסטרובסקי05/05/2009פרוטוקול מעקב לאחר ניתוח ספטום מקובל בבה''ח רמב''ם-
אשפוז יומיים לאחר ניתוח
הוצאת טמפונים 5 ימים לאחר ניתוח
מנוחה בבית 7-10 ימים לאחר הוצאת טמפונים
חיילים מיחידות סדה לרוב נכים בבית שבועיים לאחר הוצאת טמפונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש, סחרחורת והרגשת רדםרחל19/04/2009
שלום רב
בעלי בן 25 אתמול החל באופן פתאומי לסבול מסחרחורת חולפת שמלווה בלחצים מאחורי הראש
בנוסף הוא הרגיש שפלג גופו העליון בצד ימין נרדם. באופן מקרי או לא היה גם כאב בטן בנוסף לכל זה. התופעות חלפו בהדרגה לאחר כחצי שעה לערך אך הלחצים בראש חוזרים מדי פעם.
קבענו תור לרופא משפחה ורצינו לדעת האם יש בדיקות מיוחדות שעלינו לדרוש ובמה לדעתך מדובר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש, סחרחורת והרגשת רדם
ד''ר דמיטרי אוסטרובסקי05/05/2009הוא הרגיש שפלג גופו העליון בצד ימין נרדם---- יש מקום להערכה נוירולוגית דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה והסרת גושמלכה ויובל04/04/2009
ד"ר שלמה וד"ר אייל שלום רב
אני בת 39 וחולת אפילפסיה מגיל19,מטופלת בטריל 1000 מג ביום.
בעקבות שינויי בתדירות ההתקפים וצורתם בבדיקת mri (מאי 08)ניתגלה גוש כניראה שפיר בצד השמאלי (אני ימנית)
נעשה mri נוסף (0309) ובו ניתגלה-"סיגנל חריג גבוה בt2 ןflair בהיפוקמפוס השמאלי ללא העשרה,ההיפוקמפוס מעט גדול מהרגיל חשד לתהליך תופס מקום בהדרגה נמוכה"
בבדיקת eeg מ-170209 תקין
בדיקת וידאו eeg ללא תרופות ניצפו 8 התקפים סטאראוטיפים עם סימיולוגיה שמעידה על לוקליזציה טמפורומזיאליתמשמאל, תמונת eeg מעידה על מוקד טמפורזיאלי שמאלי והומלץ לי
ניתוח LT AMIGDALOHYPOCAMP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלכה
מלכה ויובל04/04/2009שאלותיי הן :
א האם על פי ממצאים אלה ניתוח הסרת הגידול הוא אכן דרוש?
ב מהן הסיכונים וסיכויי ההחלמה מניתוח כזה?
ג מהו זמן ההחלמה המקובל לניתוח?
ד באיזה ביה"ח מומחים לניתוח כזה ועל איזה רופא היית ממליץ
מודה לכם מראש על הסייוע ומתן ההעזרה
חג שמח רק בריאות
מלכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש פה מישהו?דוד22/03/2009
האם הפורום הזה עדיין פעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הפורום הזה עדיין פעיל?
ד''ר דמיטרי אוסטרובסקי05/05/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ספטוםדוד12/03/2009
שלום רב, רופא אא"ג שלי המליץ לי לעשות ניתוח לישור הספטום באף שלי בגלל יובש רציני בפה שלי בזמן שינה. רציתי לדעת מה הסיכונים בניתוח שכזה, מה משך ההחלמה הצפוי, ומה הסיכוי שכעבור זמן מה המצב יחזור למה שהיה? האם ניתוחים אלה לרוב מצליחים ומומלצים? תודה רבה דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מחיצת האף
פרופ` אבירם נצר26/03/2009שלום דוד,
סליחה על האיחור במתן התשובה.
במענה לשאלותיך:
1. לכל ניתוח ישנם סיכונים. הסיכונים העיקריים בניתוח זה הינם דימום ניכר מהאף, היווצרות של נקב במחיצת האף, או "קריסת המבנה הסחוסי של האף". בסה"כ, מדובר בניתוח שגרתי ונפוץ מאד וסטטיסטית שיעור הסיבוכים המשמעותיים, נמוך מאד. כ"כ ישנם סיבוכי ההרדה הכללית, במידה שהניתוח נעשה בהרדמה כללית. ניתן לבצע הניתוח בהרדמה מקומית, שבה הסיכונים נמוכים משמעותית.
2. משך ההחלמה הוא כ10-12 ימים בד"כ. מתוכם, ב- 3-5 הימים הראשונים, האף סתום ע"י פתילים מיוחדים. לאחר מכן, במשך כשבוע נוסף, מומלצת שהיה בבית, ללא פעילות מאומצת וכלכלה פושרת.
3. אין סיבה שהמצב יחזור לאחר הניתוח למצב שהיה לפני הניתוח.
4. במידה שהניתוח מתבצע בהתוויות הנכונות, ומבוצע כמו שצריך, אין שום סיבה שהניתוח יכשל. אם אכן ישנה סטייה ניכרת של מחיצת האף, וזה מפריע לאיכות חייך, אין סיבה שהניתוח לא יצליח.
בברכה, ואיחולי הצלחה בניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ספטום
ד''ר דמיטרי אוסטרובסקי05/05/2009ניתוח יישור מחיצת האף- ניתוח שכיח ולרוב מוצלח, וקשיי נשימה אפית בד''כ לא חוזרים.
סיבוחים דיי נדירים- דמום בזמן הניתוח או לאחריו וסיבוך נדיר מאוד- חור במחיצת האף, שגם לרוב אסימפטומתי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפיםתהילה10/03/2009
שלום אני בת 26 ואינני מרגישה טוב במשך כמה חודשים אחרונים - סובלת מהתקפים של סחרחורת, בחילות, כאבי ראש חזקים בצורה של לחץ בעיניים ובמצח. בין ההתקפים אני מרגישה טוב, אך לא יכולה לצפות להתקפים כאמור. לפני זה הרגשתי טוב ובד"כ אני בריאה. התקף ראשון היה בנובמבר ומאז היו לי כבר 4 התקפים כאלו. ההתקף בא בד"כ כשאני שוכבת או נחה ומתבטא בצורה הבאה: סחרחורת, בחילות, כאבים חזקים בחזה, לחץ בעיניים, חולשה כללית בגוף ורעידות שלא נשלטות. לפעמים אני גם מאבדת תחושה בידיים או בפנים. הייתי פעמיים בחדר מיון עם ההתקפים, אך לאחר בדיקות שתן ודם לא מצאו דבר פטולוגי ושיחררו אותי. הייתי גם אצל נוירולוג בביקור, אך גם ללא ממצא. רופא משפחה לא רוצה לשלוח אותי לבדיקת CT, כי אומר שהסימפטומים לא מראים על איזשהי בעיה בראש או במוח שמצריכה בדיקה מסוג זה. מה דעתכם הסיבה להתקפים? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי סחרחורת
פרופ` אבירם נצר10/03/2009תהילה שלום,
יכולות להיו סיבות רבות לסחרחורת:
1. שינויים חדים בלחץ הדם, לחץ דם נמוך או קפיצות בלחץ הדם.
2. שינויים בחוליות עמוד השדרה- בעיקר בעיות בעמוד שידרה צווארי
3. בעיות שונות באוזן הפנימית
4. בעיות נוירולוגיות שונות
5. מצבים שונים של מתח נפשי ואי שקט
לפי תאורך קשה לי לכוון אותך לאיזה מומחה עליך לפנות. אני מציע שתפני תחילה לרופא המשפחה שלך והוא כבר יפנה אותך להמשך הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפים - המשך
תהילה10/03/2009תודה רבה על התשובה. כפי שהבנתי מהתשובה - אין מה לדאוג מגידול כלשהו במוח... נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי סחרחורת
פרופ` אבירם נצר11/03/2009שלום תהילה,
אני לא יכול בבטחון לשלול אפשרות של גידול, אך הסיכון לגידול נראה קלוש.
בכל מקרה, רצוי שתבדקי ע"י רופא א.א.ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשנונו26/02/2009
שלום אני סובלת מזה חודש מכאבי ראש , במצח, בצד ימני, שמאלי , אחרוי ובאמצע אבל כל פעם במקום מסוים..הלכתי לרופא שנתן לי מיקסופין אבל לא עזר אחר כך אמר שיש דלקת בצדדים של הראש ונתן איתופן גם לא עזר...הכאבים לפעמים לא נסבלים כאילו יש מישהו שלוחץ על הראש ולפעמים כאילו תולשים את השיערות... עשיתי רנטגן פנים וצוואר..אין מוגלות ואין בעיות בצוואר..אני נמצאת בתקופת לחץ נפשי מאד קשה האם זו הסיבה לכבאים אלה? או האם יש סיכוי למחה מסוימת? הכבאים העירו אותי משינה פעם אחתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר דמיטרי אוסטרובסקי27/02/2009שלום בר .
קיימות סיבות רבות לכאבי ראש.
אם נשללה מחלת סינוסים ופרכי לסתות ,בהחלט יש מקום לפנות לנוירולוג בשאלה שמדובר במיגרנה, בעיקר שאת נמצאת בתקופת לחץ נפשי מאד קשה.
בכבוד רב
ד''ר אוסטרובסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להסרת בלוטת התריסיונית11/02/2009
שלום רב ותודה מראש על התייחסותכם, אני עברתי ניתוח להסרת בלוטת התריס (Total thyroidectomy) לאחר שביופסיה העלתה חשד לפפילרי. לאחר הניתוח גיליתי שנותר בצווארי קליפס לעצירת כלי דם. אני מבקשת לדעת: 1 - עד כמה נפוץ הצורך להשארת קליפס באיזור הניתוח? 2 - האם יש חשש כלשהו מהשארת הקליפס? 3 - האם כדאי\אפשר\צריך להוציא אותו בשלב כלשהו? תודה רבה, יונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להסרת בלוטת התריס
ד''ר דמיטרי אוסטרובסקי12/02/2009המוסטזיס ( סגירת כלי דם) בזמן הניתוח בעזרת קליפסים -אופציה מקובלת, נוחה ובשימוש רב מאוד. מתכת בקליפסים היא חומר אינרטי לא מזיק ונשאר בגוף ללא הגבלת זמן. אין צורך בהוצאת הקליפסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! נרגעתי.
יונית12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כאב זה הוא ספטום מוכר למחלה כלשהיא או לבעייה בכלי דם במוח?פרופ` אבירם נצר20/01/2009
שלום,
מזה יומיים אני סובל מכאבי ראש נקודתיים, לא ממושכים, המופיעים בחלקו האחורי/פנימי/ימני של הראש. הכאב בה לפתע למשך כשנייה עד ארבע שניות, ונעלם.
הלילה הכאב אף העיר אותי משנתי.
האם כאב זה הוא ספטום מוכר למחלה כלשהיא או לבעייה בכלי דם במוח?
יש לציין שמתחילת מבצע "עופרת יצוקה", שנתי לא סדירה. האם יש קשר להרגלי השינה הסדירים שהשתנו?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר דמיטרי אוסטרובסקי23/01/2009שלום. הכאבים קצרים ממוקדים לא אופייניים למחלות אא''ג. לדעתי יש מקום להתייעץ עם נורופטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)