מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת navingtonאני09/10/2014
היי,
רציתי לדעת איך ההעגלה הנ"ל,פעם ראשונה שאני רואה את השם הזה.
יש לי בבית פג פרגו אבל כבר עברו 2 ילדים ובא לחדש.
האם העגלה ממולצת.
ואילו עוד עגלות ממולצות?
תודה מראש דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת navington - תגובה
קובי סופר10/10/2014שלום דנה,
הנבינגטון עגלה מעולה, איכותית ובמחיר שווה נכון לימים אלו.
קשה להשוות לפג אשר איכותית יותר אך הפג עולה כמעט כפליים.
עגלות דומות לנבינגטון ומומלצות הן: ג'ואי כרום ומאמאס אנד פאפאס סולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו מומלצת
אני13/10/2014קודם כל תודה על התגובה.
שנית,מבין שלושת העגלות איזו הכי מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזו מומלצת - תגובה
קובי סופר13/10/2014שלום דנה,
קשה להצביע על אחת כי לכל אחת יש יתרון קל על השנייה או חיסרון. לכן הכי כדאי זה ללכת ולראות את שלושתן, להתנסות איתן, לקפל, ללכת (עדיף עם משקל בתוכן), לפרק את האמבטיה והטיולון, לחבר וכו'. כמובן לבדוק ברכב מה נכנס יותר בקלות.
לאחר שתראי איזו עגלה מספקת לך את רוב היתרונות יהיה לך יותר קל להחליט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לאמבטיה גדולהעידן08/10/2014
שלום קובי. התינוק שלי כבר בן 3 חודשים. עד עכשיו הסתדרנו עם אינגליזינה זיפי מגיסתי, מלפני 7 שנים, אבל כבר ממש צפוף לו בפנים. החלטתי לקנות את הפג פרגו בוק פלוס, אבל רק את הטיולון, כי האמבטיה ממילא תהיה קטנה (הוא די גדול), וסלקל יש לנו. העניין הוא שלדעתי הוא עוד לא מוכן לטיולון, הוא ממש אוהב לשכב בעגלה על הבטן, וגם נרדם הכי טוב בעגלה. בקיצור, אני מחפשת אמבטיה גדולה, נגיד להשכרה, שתוכל להתלבש על הפג, או על האינגליזינה. קצת מסובך.. יש דבר כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או בעצם
עידן09/10/2014או אולי, אפשרות אחרת ששמעתי שקיימת- משהו כמו אמבטיה מחומר רך כמו מזרון שמתלבשת על הטיולון. יש דבר כזה? מן מזרון עם דפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זקוקה לאמבטיה גדולה - תגובה
קובי סופר10/10/2014שלום,
אין אמבטיות להשכרה. האמבטיות הרכות הן עד גיל 3 חודשים במקרה הטוב כי הן נורא קטנות.
אין בעיה כבר לעבור לטיולון של פג, יש לנו המון לקוחות שרוכשים אותו מגיל לידה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלהדנית08/10/2014
היי,
אנחנו הורים גבוהים ואנחנו מחפשים עגלה טובה שתתקפל בקלות ובעיקר שתהיה גבוהה.. מה אתה ממליץ? אני מאד אהבתי את הבבה קאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר08/10/2014שלום דנית,
דווקא הבבה קאר לא מהגבוהות, היא בגובה ממוצע. הקיפול שלה די נח.
באותו סגנון אני ממליץ על ההרטן רייסר ג'י טי. היא יותר גבוהה מהבבה קאר, הרבה יותר נוחה להליכה, הקיפול גם נח. היתרון הגדול שלה הוא שהמושב טיולון שלה הוא הכי רחב והכי ארוך שיש, כלומר אם התינוק יקבל גנים טובים ויהיה גבוהה אז המושב יהיה לו יותר נח מעגלות אחרות.
עוד עגלה מומלצת היא הבוק פופ אפ של פג פרגו, האמבטיה די גבוהה, יש לה את הקיפול הכי נח וקל שיש.
כל העגלות שהוזכרו הן עגלות יקרות יחסית. אבל הן גם ברמת האיכות הגבוהה ביותר מכיוון שכולן מיוצרות באירופה. בבה קאר בפורטוגל, הרטן בגרמניה ופג באיטליה. לכל החברות האלו גם נסיון של כמה עשרות שנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לעגלה
דנית08/10/2014בהמשך להודעה..
אני רוצה להגיע לחנות שלכם בייבי קלאב בפ״ת אני באה מאשקלון.. אני רוצה לדעת פחות או יותר מחיר של הבבה קאר היפ הופ evo וכולל סלקל ולדעת אם יש לכם צבעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר10/10/2014שלום דנית,
אם אני לא טועה עניתי לך דרך הפייסבוק שלנו.
תקני אותי אם אני טועה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג פרגורוני07/10/2014
התחלנו להסתכל על עגלות ובינתיים ממש אהבתי את העגלות של פג פרגו...
הן יקרות אבל נראות ממש איכותיות וחזקות.
מהם ההבדלים בין הדגמים השונים? הבנתי שיש פופ אפ, קומפלטו וספורטיבו
והאם הרושם היה נכון והם שווים את הכסף? יותר איכותי מאחרים?
תודה!
(פשוט יותר מדי אופציות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת פג פרגו - תגובה
קובי סופר07/10/2014שלום רוני,
אכן פג פרגו הן עגלות איכותיות, הן מיוצרות באיטליה ולא בסין. לחברה נסיון של 65 שנים ביצור עגלות ולדעתי הן שוות את הכסף. צריך גם לקחת בחשבון שיחד עם העגלות מקבלים סל קל ותיק.
ישנן עגלות נוספות באותה רמת איכות אבל אם אהבתם את הפג אז לדעתי אין צורך להתבלבל עם עוד דגמים.
הספורטיבו והקומפלטו זהות מבינה טכנית, ההבדלים בינהן הם בבדים האיכותיים יותר של הקומפלטו, רשת איוורור באמבטיה וכיסוי רגליים לטיולון שיש בקומפלטו.
הפופ אפ כבר נותנת אמבטיה קלה יותר בכ- 2 ק"ג. האמבטיה מתקפלת יחד עם השלדה וגם מתקפלת לאחסון. הטיולון רחב יותר, יש לו תמיכת גב יותר טובה וגודלו בקיפול קטן בכ- 30% לעומת הגרסאות הרגילות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עגלת inglesina quad מומלצתסרי05/10/2014
אני נוסע לארה"ב ורציתי לדעת מה דעתך על עגלות inglesina דגמים טכנולוגי והקאוד??
האם אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם עגלת inglesina quad מומלצת - תגובה
קובי סופר06/10/2014שלום סרי,
הקוואד עגלה חדשה מאוד גם ברמה העולמית ולכן אין לגביה מידע רב.
ממה שראיתי מדובר בעגלה נחמדה שמיועדת בעיקר למטיילים שלא הולכים על מדרכות רגילות. החסרונות שלה הם משקלה שעם זה אפשר להתמודד, הקיפול מצריך פירוק של הטיולון והסל קל של אינגלזינה אשר פחות איכותי מסל קלים אחרים.
כמו כן מומלץ לבדוק מול שילב אם דגם זה אי פעם יגיע לישראל מכיוון שאם לא תהיה לכם בעיה עם תיקונים.
על הטרילוג'י אני פחות ממליץ. היא פחות נוחה להליכה, תמיכת הגב שלה חלקית ולא מלאה, סל החפצים קטן ולא נגיש.
מארה"ב הייתי ממליץ להביא את הבוק פלוס פופ אפ של פג פרגו, היא יותר איכותית ופרקטית מאשר 2 הדגמים של אינגלזינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנשאשרה04/10/2014
היי,
נולד לנו בן והאחים רוצים לקנות לנו מנשא.
הבנו שהכי טוב ללכת לחנות ופשוט למדוד מה נח לחמוד ומה נח לנו.
הנקודה היא שאין לנו מושג איפה להתחיל ונשמח לכיוון.
אין הגבלה של תקציב.
תודה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנשא - תגובה
קובי סופר05/10/2014שלום שרה,
היתרון ברכישת מנשא הוא בהחלט האופציה שניתן ללכת לחנות עם תינוק ולמדוד. ככה תראו מה נח לכם ומה נח לתינוק.
המנשא של בייבי ביורן הוא המנשא המומלץ מבחינת נוחות להורה. תמיכת הגב שלו מצויינת וללכת איתו מרגיש כמו ללכת בלי כלום. הם כמובן היקרים ביותר.
סוג מנשא נוסף שמומלץ הוא מנשא בד לתינוק. החגירה שלו מאוד מסובכת וממש צריך לעבור קורס. אבל מבחינת התינוק מכיוון שיש המון אופציות קשירה שונות אפשר להניח את התינוק בתנוחות שונות כולל שכיבה, תנוחת עירסול כהכנה לזחילה, תנוחה מסורתית כמו שאר המנשאים ואפילו על הגב. סגנון המנשא הזה לא מתאים לכל אחד אבל הוא הנח והבריא יותר לתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
שרה06/10/2014הבנתי שגם לסטוקי יש מנשא מאוד איכותי שמתחרה בבייבי ביורן.
מכיר? מה אומר עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה - תגובה
קובי סופר06/10/2014שלום שרה,
מכיר אך בסגנון זה מניסיון אישי הבייבי ביורן עולה על כולם. אני סובל מבעיות גב והבייבי ביורן היה המנשא היחיד שבאמת לא הרגשתי לחץ על הגב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על בייבי ביורן מניסיון אישי
אני06/10/2014ושווה להשקיע בדגם היקר עם התמיכה לגב התחתון.
לא תתחרטו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגם ואן או מירקל
שרה19/10/2014אני מבינה שההמלצות הן לדגם מירקל שיש לו תמיכה טובה לגב אבל הוא רק עד גיל שנה ושלושה חודשים ורק מקדימה לעומת דגם ואן שהוא עד גיל 3 וניתן ללבוש אותו גם על הגב והחיסרון הוא שאין תמיכה טובה לגב
אני צודקת? אני נוטה לדגם מירקל ובעלי מעדיף את הואן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דגם ואן או מירקל - תגובה
קובי סופר20/10/2014שלום שרה,
אני השתמשתי עם המירקל וממליץ עליו בחום.
לדעתי כל הקטע של עד גיל 3 מיותר, הם נורא כבדים כבר בגיל שנה ואפילו לפני, תוסיפי לזה שאכן תמיכת הגב פחות טובה ואני מבטיח לך שלא תשתמשו במנשא לאחר גיל 8/9 חודשים. הקטע של הגב גם הוא מיותר, יש מנשאים אשר מיועדים ספציפית לגב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל ציקועומר03/10/2014
שלום קובי
ברצוני לשאול איך סל קל ציקו KeyFit 30
לפי מחיר עלות תועלת ראיתי שהוא נותן את המקסימום אני צודק?
כמו כן האם הוא מתחבר לגואי כרום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל ציקו - תגובה
קובי סופר03/10/2014שלום עומר,
אתה צודק מאוד אבל לצערנו הוא לא מתלבש על הכרום.
בכל אופן אני מעולם לא חיברתי סל קל על העגלה. ההמלצות מדברות על שהייה בסל קל של עד 45 דקות ביום, לרוב זה זמן הנסיעות. השתמשתי גם בקיי פיט ואני ממליץ בחום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבילת לידהמילה01/10/2014
שלום, אני בהריון ראשון צריכה ללדת בתחילת ינואר.
השאלה שלי מתי כדאי לרכוש חבילת לידה והאם עדיף לרכוש חבילת לידה או לרכוש בכמה חנויות , ואיזה עגלה מומלצת במחיר עד 3500 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חבילת לידה - תגובה
קובי סופר01/10/2014שלום מילה,
מומלץ עד חודש וחצי מראש לרכוש/להזמין את החבילה, באזור שבוע 33/34.
לדעתי עדיף בחנות אחת גם אם מבחינת מחיר זה יוצא יקר יותר, הפרש המחיר בכל זאת יהיה קטן. היתרון הגדול שלא תתרוצצו בין חנויות לאחר הלידה. זה לא כיף לאחר לידה ליולדת לשבת לבד בבית החולים ולא לבן זוג שלא ישן להתרוצץ בין חנויות.
לגבי עגלה, בלי נתונים או דרישות קשה להמליץ. בכל זאת ג׳ואי כרום, מאמאס אנד פאפאס סולה, נבינגטון קדט הן עגלות מומלצות מבחינתי בתקציב שציינת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג מול בוגבוהדר30/09/2014
האם עדיף פג פרגו פופ אפ או בוגבו בי 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג מול בוגבו - תגובה
קובי סופר30/09/2014שלום הדר,
השאלה היא מה הן הדרישות מכיוון שמדובר ב- 2 עגלות שונות.
הבוק יותר רחבה ומפנקת מבחינת התינוק. הבי יותר קטנה וצרה ולכן קלה יותר, נוחה יותר בהכנסה לרכב ולהליכה במעברים צרים.
אם את יכולה להסתדר עם המשקל של הפג (שהוא סביר) ועם גודל הקיפול (גם סביר) לדעתי היא עדיפה. לדעתי היא יותר נוחה לתינוק מאשר הבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שתי עגלותענת29/09/2014
שלום קובי,
אשמח לשמוע את חוות דעתך על שתי העגלות הללו:
1. טאי טאי של ביבה (עם סל קל של סייבקס) - 2500 ש"ח
2. פג בוק פלוס ספורטיבו (כולל בסיס סל קל לרכב) - 4300 ש"ח
מבחינתי היתרון הגדול של הטאי טאי הוא המשקל (והמחיר כמובן) אך השאלה היא האם היא לא עלולה להתהפך כשמים עליה תיק כבד?
וכמה קריטי שהטיולון לא מתהפך?
כמו כן, זו עגלה לילד ראשון והייתי רוצה שב"ה תחזיק מעמד כמה שיותר זמן.
חשוב לציין שכרגע אין לי צורך להעלות את העגלה במדרגות אלא רק אל הבאגז' וממנו.
וכמובן, אם המחירים אצלכם טובים יותר, אגיע אליכם!
תודה רבה,!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין שתי עגלות - תגובה
קובי סופר02/10/2014שלום נטי,
אני ממליץ על הפג מכמה סיבות: היא עמידה וחזקה יותר, הטיולון שלה דו כיווני ומולץ שהתינוק היה מול ההורה גם בגילאים שלאחר שלב האמבטיה. האמבטיה איכותית בהרבה וגודלה בהרבה. נכון שהיא יקרה יותר אך זו השקעה לטווח ארוך אם מדובר בתינוק ראשון. בעניין המשקל, הפער הוא די גדול אך תמיד ניתן לפרק את הטיולון של הפג ואז משקל השלדה זהה למשקל הטאי טאי.
המחירים תמיד אטרקטיביים אצלנו ואנו באים לקראת הלקוחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותאסתי28/09/2014
האם עגלת bebe confort elea מומלצת? מה המחיר שלה כולל הכל?
מה עדיף עגלת בוגבו קמלון או באפלו? האם הן מתקפלות עם הטיולון?
בנוגע לעגלות סילבר קרוס-איזה דגם עדיף? האם הן מתקפלות בקלות יחד עם הטיולון?
איזה דגם של חברת מאמעס אנד פאפעס עדיף?
אני משתגעת כבר מחיפושים.. אני רוצה עגלה-שמתקפלת בקלות, קלה, יפה..
לא מצאתי משהו שמכיל את שלושת הדברים הללו בשלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר שאלות - תגובה
קובי סופר29/09/2014שלום אסתי,
האם עגלת bebe confort elea מומלצת? מה המחיר שלה כולל הכל?
מדובר בעגלה טובה והיא מומלצת מבחינתי. החסרונות הם המשקל שאפשר לחיות איתו בשלום. לגבי מחיר, אנו לא עובדים על דגם זה ולכן אני לא רוצה להטעות.
מה עדיף עגלת בוגבו קמלון או באפלו? האם הן מתקפלות עם הטיולון?
הבאפולו מתקפלת עם הטיולון אבל היא ענקית ולכן לדעתי עדיף לפרקו לפני הקיפול.
הקמיליון יותר קלה ונוחה להליכה ומבין השניים היא המומלצת.
אני פחות ממליץ עליהן מכיוון שהטיולון שלהן לא נשכב למצב שטוח.
בנוגע לעגלות סילבר קרוס-איזה דגם עדיף? האם הן מתקפלות בקלות יחד עם הטיולון?
הסילבר קרוס סרף לא מתקפלת עם טיולון ודגם הוויפרר כן מתקפל.
אני פחות ממליץ עליהן מכיוון שהטיולון שלהן לא נשכב למצב שטוח.
איזה דגם של חברת מאמעס אנד פאפעס עדיף?
לדעתי הסולה עדיפה מבין כל הדגמים, היא הזולה מבין כולן ומספקת את מירב היתרונות.
אני משתגעת כבר מחיפושים.. אני רוצה עגלה-שמתקפלת בקלות, קלה, יפה..
לא מצאתי משהו שמכיל את שלושת הדברים הללו בשלמות.
לצערנו אין מושלם בעגלות. לדעתי קודם כל צריך לחפש את הנוחות, אם זה נוחות בהליכה (ומומלץ לבדוק זאת עם משקל), נוחות קיפול. עניין המשקל פחות צריך להילקח בחשבון אלא אם העגלה צריכה לעלות במדרגות. סה"כ הבדלי המשקל הם לא כאלו קיצוניים. עניין היופי הוא החלק האחרון שצריך לקחת בחשבון. מה שווה עגלה יפה אם היא לא נוחה לתינוק או לך או לשניכם.
נסי לבדוק את הפג פרגו בוק פלוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולה
אסתי30/09/2014תודה רבה!
אני רואה שיש כמה סוגים של מאמעס רנד פאפעס סולה. איזו מבינהם המומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סולה - תגובה
קובי סופר30/09/2014שלום אסתי,
יש רק 2. סולה 1 שזהו דגם ישן. וסולה 2 שעברה מקצה שדרוגים ולכן היא מומלצת יותר.
לסולה 2 יש גרסא שנקראת MTX היא בגוון ג'ינס, מעבר לעיצוב גגון הטיולון שלה גדול יותר ולכן היא עוד יותר מומלצת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסולה סיטי ומיילו 2
אסתי30/09/2014מה זו עגלת סולה סיטי? האם היא טובה יותר מסולה 2?
בנוגע למיילו 2- אילו שינויים היא עברה לעומת מיילו 1? האם היא מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סולה סיטי ומיילו 2 - תגובה
קובי סופר01/10/2014שלום אסתי
הסולה סיטי כשלה גם באנגליה. היא תוכננה לשווקים סקנדיביים ורוסיה ופחות למדינות עירוניות.
יש לה גלגלי אוויר שזהו חיסרון עצום. היא כבדה ודי מסורבלת.
במיילו 2 נעשו בעיקר שינויים קוסמטיים. גם היא פחות מומלצת, היא נורא יקרה וזוכה לביקורות פחות מסבירות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיילו 2
אסתי02/10/2014האם בכל אופן תדע לומר לי מתי אוכל להשיג את המיילו 2 בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיילו 2 - תגובה
קובי סופר02/10/2014שלום אסתי,
אני לא יודע, תוכלי לברר מול היבואן
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרה לעגלות...עומר26/09/2014
אבקש לקבל המלצה בים 3 העגלות.
קאדט נביגטון - המקורית שבחרנו, בביקורות בחול אומרים שיש בעיה באמבטיה מבחינת טלטול ופלסטיקה שנשברת.
אורובו 2 - התרשמתי מאוד לטובה הבנתי שהחסרון שלה אמבטיה צרה.
גואי כרום - בעקבות המלצות שלך חושב על עגלה זאת.
מה דעתך מבין 3 העגלות , האם יש לך המלצה אחרת מבין העגלות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייב עזרה לעגלות... - תגובה
קובי סופר27/09/2014שלום עומר,
אכן האמבטיה של הקאדט מתנדנדת אבל זה דבר נפוץ והוא קיים גם בג'ואי. גם באורבו הדבר קיים אם כי זה פחות מורגש.
העניין של הנדנוד הוא למעשה בלימת זעזועים, ברגע שהאמבטיה נעולה ב- 100% ולא זזה, כל ירידה ממדרכה תגרום לכך שהזעזוע יורגש במרכז האמבטיה היכן שהתינוק שוכב.
מי שגר באיזור של כורכר או מדרכה ממש משובשת ירגיש זאת מאוד ויכול להיות שעדיף לחפש עגלה עם אמבטיה יותר יציבה. אם ההליכות יהיו במדרכות מסודרות, קניונים, חנויות וכו' הדבר כמעט ולא יורגש.
אם בכל זאת תרצו אמבטיה יציבה יותר אז האורבו מומלצת ולדעתי הסולה 2 מומלצת יותר מהאורבו. הרוחב של האורבו לא צריך להטריד, היא מספיק רחבה וגם הטיולון שוכב למצב שטוח למקרה קיצוני שהתינוק ממש גדול מהממוצע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה... לגבי ההבדים
עומר27/09/2014הגואי כרום הזולה ביותר מכולם, האם צריך להוסיף כסף לקדט או אורובו 2, מה הם יתנו לי יותר מאשר הגואי כרום?
תודה על התשובה... לגבי ההבדים - תגובה
קובי סופר28/09/2014שלום עומר,
הבדים בג'ואי סבירים ותמיד ניתן להוסיף מזרן טוב שישפר את רמת הבדים.
האורבו והקדט נותנות יותר יוקרה עם ידיות דמויות עור, שלדת ניקל באורבו, בדים טיפה יותר איכותיים. הקדט מגיע עם כילה, כיסוי רגליים לטיולון שאין בג'ואי או באורבו.
סה"כ אני לא חושב שמקבלים הרבה מעבר לדברים קטנים בהשוואה לג'ואי ולכן לרוב אני ממליץ על הג'ואי כי יש לה יתרון גדול במחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה... לגבי ההבדים - תגובה
קובי סופר28/09/2014שלום עומר,
הבדים בג'ואי סבירים ותמיד ניתן להוסיף מזרן טוב שישפר את רמת הבדים.
האורבו והקדט נותנות יותר יוקרה עם ידיות דמויות עור, שלדת ניקל באורבו, בדים טיפה יותר איכותיים. הקדט מגיעה עם כילה וכיסוי רגליים לטיולון שאין בג'ואי או באורבו.
סה"כ אני לא חושב שמקבלים הרבה מעבר לדברים קטנים בהשוואה לג'ואי ולכן לרוב אני ממליץ על הג'ואי כי יש לה יתרון גדול במחיר, בסל הגדול יותר ובקיפול (היא מתקפלת עם הטיולון כשהוא לשני הכיוונים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם ג'ואי בהמלצת קובי-מאוד מרוצה
רונית29/09/2014אני כבר חודש עם עגלת ג'ואי, מאוד מרוצה
אני עם ג'ואי בהמלצת קובי-מאוד מרוצה - תגובה
קובי סופר29/09/2014שלום רונית,
אני שמח שאת מרוצה ומודה לך שהשקעת מזמנך לעזור לאחרים, זה חשוב ומשמח אותי מאוד.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה 1 או 2?ליאת24/09/2014
היי קובי,
רציתי לדעת את ההבדלים בין הסולה 1 לסולה 2
שניהם נראים אותו הדבר
אשמח לתגובתך..
שתהיי לכולם חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סולה 1 או 2? - תגובה
קובי סופר24/09/2014שלום ליאת,
נעשה שינוי בגלגלים, נעשה שינוי בחלק הקדמי של העגלה שהיה נראה עקום תמיד.
הגגונים של האמבטיה והטיולון שופרו ונוספו צבעים חדשים.
שנה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בוגבו בי 3לי22/09/2014
שלום,
רציתי לשאול לגבי הבוגבו בי החדשה, מתי היא מגיעה לארץ, האם האמבטיה נוחה? בתמונות היא נראית קטנה יחסית.. האם אתה יודע מה תהיה העלות שלה בארץ?
ומה השיפורים שלה ביחס לבי הקודמת? חוץ מהאמבטיה
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בי 3
אני25/09/2014אני מבינה שיש צבעים חדשים. האם כל הצבעים מאותו סוג בד? לפעמים צבעים שונים באים בבדים שונים, טקסטורה שונה
בי 3 - תגובה
קובי סופר27/09/2014שלום,
הבדים בבוגבו תמיד זהים ורק הצבע שונה.
יש צבע אפור חדש שהוא היחיד שאני לא בטוח לגביו, גם לא יצא לי לראות אותו פיזית ולכן אני בשלב זה לא יכול לומר אם מדובר בבד שונה. על פניו נראה שכן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע אפור
אני27/09/2014בדיוק אליו התכוונתי. תמיד יש קטע עם בד אפור שהוא מעט שונה...
אתעדכן בהמשך - תודה!
אני מניחה שגם ידית האחיזה מתארכת לאותו מצב כמו הבי הנוכחית ולא יותר גבוה או נמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צבע אפור - תגובה
קובי סופר28/09/2014שלום,
אני מעדכן שלאחר בדיקה, יהיה ניתן להלביש את האמבטיה על הבי הישנה, יהיה צורך ברכישת מתאמים (אני עדיין לא יודע מה יהיה מחירם), האמבטיה תעלה 1250 ש"ח (מחיר משוער). עוד דבר שיש לקחת בחשבון שהגגון של הבי הישנה קצר ולא יכסה היטב את האמבטיה ולכן יהיה צורך ברכישת גגון שיעלה באזור ה- 350/400 ש"ח.
אני מזכיר שהמחירים משוערים ולא סופיים, עד שלא יגיעו העגלות לארץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צבע אפור - תגובה
קובי סופר28/09/2014הידית זהה בגובהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbee 3
אסתי29/09/2014האם עכשיו בטיחותי להשתמש בעגלת bee 3 מגיל 0?
bee 3 - תגובה
קובי סופר29/09/2014שלום אסתי,
בכל מקרה בטיחותי להשתמש בדגם הבי מגיל 0, גם בקיימת וגם ב- 3. מומלץ להוסיף אמבטיה אבל זה בגדר המלצה לנוחות ולא משהו בטיחותי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה שמתאימה לבאגז קטןמאיה21/09/2014
היי ,יש לנו טיוטה יאריס עם באגז קטן. רצינו לדעת איזה עגלות יכולות להתאים .לנו?מחיר סביר ועגלה איכותית. כמו כן אשמח לקבל המלצות מהיכן מומלץ לרכוש? גרים באזור המרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)