מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון צ'יקו לייטאוויBina16/11/2014
היי קובי,
בת הארבעה חודשים שלנו תכף תהייה גדולה מדי לאמבטיה שלה. עד פברואר אנחנו גרים אצל ההורים בבניין עם מדרגות. עד היום, הייתי מורידה את העגלה בחלקים, ובכמה שלבים, קודם הבסיס ואחר כך התינוקת בתוך האמבטיה... כשתעבור לטיולון זה לא יתאפשר יותר. ולהוריד את העגלה ביד אחת פשוט כבד מדי. בהמשך גם אצטרך לנסוע איתה באוטובוסים.
אני מחפשת המלצות לטיולון קל(!) שניתן לקיפול ביד אחת אבל נשכב ל180 או לכמעט 180 מעלות, שלא עולה כמו עגלה.
חברה הציעה את הצ'יקו לייטאוי, מה דעתך עליו?
האם יש לך הצעות אחרות שיכולות להתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולון צ'יקו לייטאווי - תגובה
קובי סופר16/11/2014שלום בינה,
הלייטאווי הוא טיולון מצוין, הוא נשכב למצב שטוח כך שהוא יתאים גם לגיל קטן. אני ממליץ על דגם הUSA המשודרג יותר, בעיקר מכיוון שיש לדגם זה ידית נשיאה (שאין בדגם הבסיסי) וזה יקל מאוד על ההורדה/עלייה במדרגות כאשר ביד אחת יהיה לך טיולון וביד השנייה תינוקת.
בנוסף אני ממליץ לך לבדוק טיולון של בייבי קרגו, טיפה יותר יקר מהלייטוואי USA אך מלבד ידית הנשיאה יש לו רצועה לכתף וזה עוד יותר מקל בירידה/עלייה של מדרגות עם תינוקת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרמפיסט לעגלת פג בוק פלוסדיאנה15/11/2014
שלום,
יש לי עגלת פג בוק פלוס שקניתי לפני שנתיים (דרך אגב מי שמתלבטת- אני מאוד מרוצה ממנה).
בע״ה בינואר יצטרף תינוק חדש למשפחה והייתי רוצה לחבר לעגלה טרמפיסט שאפשר גם לעמוד וגם לשבת עליו.. האם יש טרמפיסט של פג שמותאם במיוחד לעגלה הזו או שכל טרמפיסט אוניברסלי גם בסדר? הבנתי שבעגלות שהידית שלהן לא ארוכה במיוחד כמו בפג הטרמפיסטים האוניברסליים לא כל כך נוחים (למי שמסיע את העגלה כי צריך לעמוד רחוק מהעגלה והידית ...).אשמח לתשובה וגם למחירים אם אפשר. תודה, דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טרמפיסט לעגלת פג בוק פלוס - תגובה
קובי סופר15/11/2014שלום דיאנה,
לגבי טרמפיסט מקורי, בשלב זה אין לפג אחד כזה.
לגבי אונברסליים, אני הכי ממליץ על זה של איה בייבי, הוא עולה באיזור ה- 250. לבוק מאוד קשה לחבר טרמפיסטים, זה של איה בייבי מתחבר והוא גם לא ארוך מדי כך שהוא אינו מפריע בהליכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמאס אנד פאפאס או סיטי מינירינה11/11/2014
שלום וברכה
אני מתלבטת בין מאמאס אנד פאפאס לבין סיטי מיני, אני צריכה עגלה חזקה שעולה בקלות מדרגות (ושורדת אותם) - אני גרה בקומה שניה ללא מעלית, אין לי רכב זה אומר שגם צריך להיות נח לקיפול באוטובוסים.
האם יש משהו אחר יותר מומלץ מהדגמים הנ"ל כמו נביגטון בוגבו?
תודה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאמאס אנד פאפאס או סיטי מיני - תגובה
קובי סופר12/11/2014שלום רינה,
אני ממליץ יותר על מאמאס אנד פאפאס מסיבה אחת עיקרית, הטיולון דו כיווני ולדעתי זה דבר חשוב שלא מומלץ לוותר עליו.
אם יש לך זמן, בדצמבר תגיע הארמדילו פליפ של מאמאס אנד פאפאס, יש לה טיולון דו כיווני וקיפול קל כמו לבייבי ג'וגר, היא גם לא תהיה יקרה ועונה בול לצרכים שלך.
הנבינגטון טובה אבל יותר כבדה מהפליפ או הסולה. מבוגבו אני ממליץ רק על הבי 3 שעונה לצרכים שלך באופן מושלם אך היא יקרה מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארמדילו פליפ
רחלי18/11/2014היי,
האם ידוע מתי יגיע דגם הארמדילו פליפ ומה יהיה מחירו?
תודה,
רחלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר18/11/2014שלום רחלי,
הפליפ תגיע לארץ באמצע דצמבר. אנו עובדים על זה שתהיה לנו דוגמא בתצוגה לפני.
המחיר אמור להיות בין 2990 ש"ח ל- 3190 ש"ח. המחיר יכלול אמבטיה וטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ארמדילו פליפ
שרון21/11/2014היי
האם יגיע גם השק שינה newborn של העגלה?
והאם יהיה ניתן לקנות אותה בלי האמבטיה?
תודה רבה
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פופ אפ וקומלטו לעניין הבדאסנת11/11/2014
ראיתי את שניהם הפופ אפ מרגיש שהבד שלה יחסית עדין שאם מתלכלך אפילו רק מים ומתייבש עדיין נשאר סימן לעומת קומפלטו ג'ינס שמרגיש בד יותר ידידותי מבחינת לכלוך.
זה נכון?
ואיזה סוג בד זה הפופ אפ? ואיזה הקומפלטו ג'ינס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פופ אפ וקומלטו לעניין הבד - תגובה
קובי סופר11/11/2014שלום אסנת,
בשתיהן הבדים מעולים, הפופ אפ טיפה מרופדת יותר ובגלל זה הבד עדין יותר. לדעתי מבחינת נקיון בדי הקומפלטו עדיפים וקלים יותר לכיבוס, חלק מהלכלוכים גם יצאו עם מטלית לחה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיזה סוג בדים הפופ אפ והקומפלטו?
אסנת11/11/2014מה סוג הבד שלהם?
ואגב הפופ אפ מרגיש בד הרבה יותר דק מהקומפלטו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואיזה סוג בדים הפופ אפ והקומפלטו? - תגובה
קובי סופר11/11/2014שלום,
בדרך כלל זה פוליאסטר שיש לבד זה מאות גימורים וסוגים, ככה שקשה לומר. לפי הקטלוג של פג לפופ אפ יש 3 שכבות בד בעוד לקומפלטו 2 ולספורטיבו 1. בכל אופן מוסיפים מזרן לטיולון ככה שזה באמת לא הבדלים משמעותיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך זה שהייתי אצלכם
אסנת11/11/2014והרגשתי את פופ אפ וקומפלטו גינס והפופ אפ הרגיש ממש דק לעומת הקומפלטו? הפופ אפ הרגיש ספוגי מידיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
אסנת12/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז איך זה שהייתי אצלכם - תגובה
קובי סופר13/11/2014שלום אסנת,
אני כותב מה שהחברה מצהירה. חברת פג היא לא חברה סינית או לא מוכרת ולכן אני סומך על מה שהם אומרים. לפופ אפ יש 3 שכבות בד ולכן אולי היא מרגישה ספוגית יותר. בכל אופן ב- 2 המקרים מדובר בבד טוב יותר מהספורטיבו. אני ממליץ יותר על הפופ אפ בעיקר בגלל הטיולון החדש ולא בגלל הבד. תמיכת הגב טובה יותר והקיפול קטן בכ- 30%, לכן יש המון רכבים בהם הקומפלטו או הספורטיבו לא יכנסו מקופלות יחד עם טיולון בעוד שהפופ אפ כן.
אופצייה נוספת היא ללכת על קומפלטו 2015 (שכבר קיבלנו) שהיא מגיעה עם טיולון פופ אפ ובד קומפלטו, למעשה כל דגמי 2015 יגיעו עם טיולון פופ אפ בדיוק מהסיבות שהסברתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת לגבי עגלת MAMS בייבי לירחלי06/11/2014
שלום לכולם!
מקווה שפה אוכל לקבל חוות דעת על העגלה הזו.
אז ככה אני גרה במושב וצריכה עגלה קלה, בטיחותית ומתקפלת בקלילות.
יש לנו מאזה 3. בילדים הקודמים ברגע שהם התיישבו עברנו לאופנים של סמארט טריק ככה שזה באמת לא להרבה זמן.
האם לדעתכם העגלה הזו עונה על הצרכים שלי?
במידה ולא אשמח להמלצה על עגלה (ושלא תהיה יקרה:)
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני אצטרך שתשמש לילדים
רחלי06/11/2014הבאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוות דעת לגבי עגלת MAMS בייבי לי - תגובה
קובי סופר06/11/2014שלום רחלי,
אני פחות ממליץ על מוצר זה. יש מוצרים טובים יותר כמו ג'ואי כרום או מאמאס אנד פאפאס סולה. אני מניח שמדובר בעגלה זולה אך שווה להוסיף כמה גרושים ולקחת מוצר טוב כמו השתיים שציינתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו לעומת פג בוק פלוסעידן05/11/2014
הי קובי ותודה על האתר המקסים. ראיתי שאתה מאוד ממליץ על בוגבו בהקשר של נוחות ההליכה. איך הבוק פלוס בהשוואה אליה? אני די נעולה על הפג מכיוון שהבנתי שבגוגבו אין אפשרות להשכיב על הבטן. זה נכון? או תלוי בדגמים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו לעומת פג בוק פלוס - תגובה
קובי סופר06/11/2014שלום עידן,
אני יותר ממליץ על הפג, בעיקר בגלל זוית השכיבה בטיולון. אם תשדרגו לשלדת S כמעט ולא תרגישו הבדל בנוחות ההליכה בהשוואה לבוגבו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותלולה05/11/2014
היי,
אני מתלבטלת כרגע בין שתי עגלות:
בוגבו בי3 כולל האמבטיה וטיולון
בבה קאר היפהופ כולל אמבטיה - טיולון - סלקל
הבנתי שעם הבבה קאר מגיע גם סלקל, מה שלא מגיע עם הבוגבו.
השאלה אם הסלקל נחשב טוב ואיכותי? מספיק מרווח ונוח?
השתיים מאוד שונות אחת מהשניה. הבנתי שהבבה קאר כבדה יחסית, אבל מגיעה עם סלקל שזה חיסכון תקציבי....
אשמח לעיצות............ השתגעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות - תגובה
קובי סופר06/11/2014שלום לולה,
הבבה קאר אכן מגיעה עם סל קל, זה שהיא מגיעה עם סל קל לא אומר שאת לא משלמת עליו! היבואן מתמחר את המוצר כולל סל קל ולדעתי לפעמים זה חיסרון, זה לא מאפשר לך לרכוש סל קל אחר והסל קל של בבה קאר הוא ברמה טובה אך יש טובים ממנו בהרבה.
הבבה קאר מציעה בעיקר עיצוב יוקרתי ואיכות טובה אך כמו שציינת היא כבדה, אפילו כבדה מאוד היא שוקלת כ- 13.8 ק"ג בהשוואה לבי החדשה אשר שוקלת באיזור ה- 8 ק"ג. ההפרשים עצומים ואת צריכה להתנסות בהרמת כל אחת מהן. המשקל הקל גם הופך את הבי לנוחה יותר להליכה ויש אפשרות לחבר אליה את הסל קלים הטובים בעולם כמו: סייבקס, צ'יקו ועוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
לולה06/11/2014מה טווח המחירים של הבוגבו 3 כולל אמבטיה + סלקל שמתחבר (למשל הצ'יקו) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלהאוריה05/11/2014
שלום,
מחפשת המלצה לעגלה איכותית שתחזיק למס' רב של שנים.
חשוב לי שהעגלה תהיה קלה לנשיאה מכיוון שאנו גרים בקומה שלישית בלי מעלית אך אם זאת גם תהיה יציבה.
שמעתי שאינגליזינה דגם זיפי נחשבת לעגלה טובה אך כשהייתי בשילב אמרו שכיום כרב אין אותה. האם באמת אי אפשר להשיג אותה?
הדגם החדש של אינגליזינה נראה לי לא פרקטי מכיוון שהשלדה שלו לבנה ונראה לי שזה יפגם ויתלכלך במהירות.
מה עם ביבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים? נחשבת לעגלה טובה קלה איכותית?
קצת קשה לי עם זה שאי אפשר להשכיב את הטיולון...
אלו עוד עגלות איכותיות מניסיון מומלצות
אני מאוד אשמח לשמוע. אנחנו כבר צריכים להזדרז ולהזמין
תאריך הלידה כבר אוטוטו מתקרב בעז"ה.
תודה רבה1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין פרט נוסף..
אוריה05/11/2014חוץ מזה שגרים בקומה השלישית גם חדר המדרגות די צר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר06/11/2014שלום אוריה,
לצערנו יצרני העגלות מתקדמים ותקנים משתנים ולכן הזיפי כבר מיושנת ויש לה מחליפה כפי שראית.
אני פחות ממליץ על הבייבי ג'וגר. אני כן ממליץ על ביבה טאי טאי אשר שוקלת 6.6 ק"ג, מתקפלת קטן, יש לה ידית נשיאה לעליה במדרגות והיא צרה (52 ס"מ) ויכולה להכנס במקומות צרים. יש גם את הולקו זי אשר דומה לטאי טאי, היא כדה יותר (8 ק"ג) אבל יותר מעוצבת ונוחה להליכה. לשתי העגלות שציינתי יש מדף רגליים מתכוונן לנוחות התינוק, דבר שאין בבייבי ג'וגר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות פג פרגונוקה05/11/2014
שלום, אני מתעניינת בעגלת פג פרגו בוק פלוס פופ אפ.
האם יש הבדל בקיפול בין השלד הרגיל לבין שלד S ? עד כמה השדרוג משתלם לדעתך ?
אנחנו עתידים ללדת בינואר, האם יש טעם לרכוש עגלה עכשיו או שבכלל כדאי להמתין כי יצאו דגמים חדשים והמחירים ירדו כתוצאה מכך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות פג פרגו - תגובה
קובי סופר06/11/2014שלום,
אין הבדלי קיפול בין השלדה הרגילה וה-S. ה-S נותנת גלגלים משופרים, ידית אחיזה דמוית עור אשר נעימה יותר למגע ובעלת אורך חיים גבוהה יותר ומנגנון נעילת גלגלים קדמיים פשוט ונח יותר. אתם צריכים להחליט עם שלושת ההבדלים האלו שווים את התוספת.
אני ממליץ לרכוש כיום מכיוון שמחירי הפג בקרקעית הם זולים ביותר מ- 20% מאשר מחירם בתחילת השנה! המחירים כבר לא ירדו והמלאי עומד להסתיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
נוקה06/11/2014המדרכות באזור מגורינו לא הכי מסודרות, יש עליות, אבנים משולבות וצריך עגלות חזקות. למשל לשכנים שעם בוגבו יש עבודה קשה בעליות והם לא מרוצים. אלו עם הבייבי ג'וגר מרוצים ביותר, אבל אני באופן אישי פחות אוהבת את העגלה. האם הפג פרגו בוק פופ אפ תהיה טובה, חזקה ויציבה כמו הבייבי ג'וגר בעניין הזה ? מבחינת המידות והמשקל הן די זהות נכון ?
תודה ושאלה נוספת - תגובה
קובי סופר09/11/2014שלום,
הבוגבו דווקא אמורה להיות נוחה יותר להליכה מאשר הבייבי ג'וגר. יתכן שבאזור שלך היא מרגישה פחות נוחה כי יש לה גלגלים קטנים מקדימה. בכל אופן הגלגל הקדמי של הפג גדול יותר משל הבוגבו ולכן היא תעבור מדרכות לא מסודרות בצורה טובה יותר.
אני גם ממליץ לבדוק את עגלת הרטן שלה יש בולמי זעזועים מיוחדים בדיוק למדרכות ואבנים משולבות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמעתי עליה לפני
נוקה09/11/2014אבל קראתי עליה עכשיו, היא יקרה משמעותית מהפג פרגו. קרוב ל 6000 ש"ח ללא סלקל ומתאמים. בנוסף המשקל שלה הוא 12.5 ק"ג עם הטיולון, לעומת 7.3 ק"ג ששוקלת הפג.
לא שמעתי עליה לפני - תגובה
קובי סופר09/11/2014שלום,
לגבי המחיר, כרגע היא אכן נמכרת ב- 6000 אבל המחיר כולל סל קל ומתאמים.
המשקל של הפג עם הטיולון: 10.3, בשלדת ה- S זה יוצא 11 ק"ג עם הטיולון. ללא טיולון זה אכן 7.3 ושלדת 8 ק"ג לשלדת S. לכן הפערים לא ממש משמעותיים בהתחשב בזה שהשלדה בהרטן יותר דומה ל-S מאשר לרגילה ונוסיף לזה בולמי זעזועים עדיפים, טיולון רחב ומרופד יותר, לכן לדעתי פער המשקל זניח לעומת מה שמקבלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להרטן
נוקה09/11/2014ובדיוק כשחשבתי שסוף סוף אני יודעת איזו עגלה אני רוצה .... סיבכת אותי :)
מגלגול באינטרנט, העגלה באמת נראית מצוין וראיתי שיש מספר דגמים:
Racer GT, Racer GTS, Topline X, Topline S ועוד .. מה מומלץ מבין הדגמים ?
מדוע הפרשי מחיר כאלו גדולים בין הארץ לחו"ל ???? המחירים שם פחות מ 3000 ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך להרטן - תגובה
קובי סופר10/11/2014שלום,
נתחיל מזה שבישראל נמכר רק דגם הרייסר ג'י טי.
מברור מול היבואן:
דגמי הטופליין לא נמכרים וכנראה לא ימכרו מכיוון שהם פחות פרקטיים לישראל. קיפול גדול ומשקל כבד יחסית.
דגם הGTS הוא דגם חדש שהוצג רק לפני חודשיים, בגרמניה הוא קיבל אישור ממכון התקנים הגרמני להימכר ללא בדיקת תקן, בהסתמך על זה שהדגם זהה לדגם הGT וכאשר ההבדל היחיד הוא גלגל קידמי גדול יותר הוסכם בגרמניה שאין צורך לבדוק את הדגם שנית בגלל גודל של גלגל. בניגוד לגרמניה בישראל מכון התקנים בישראל רוצה לעשות בדיקת תקן מלאה שעלותה אינה זולה, לכן היבואן החליט שלא לייבא דגם זה.
הפרשי המחיר: בגרמניה עלות העגלה עם אמבטיה וכולל משלוח לארץ ותשלום מע"מ תצא באזור ה- 4000 ש"ח (מתוך בדיקה שעשה היבואן, הוא רכש עגלה אונליין כדי לעמוד את הפערים). אנו נותנים עם העגלה סל קל סייבקס בשווי 600 ש"ח ומתאמים לסל קל בשווי 250 ש"ח (200 ש"ח בגרמניה), זאת עקב בדיקת הפערים שעשה היבואן. לכן הפער הוא של 1200 ש"ח. כמובן שההשוואה היא לדגם רייסר ג'י טי.
הפער נובע כמובן מהוצאות שאין לחנויות בגרמניה כמו הובלה לישראל, מכון תקנים ושירות אחריות מקיף 5 שנים (בגרמניה מקבלים רק שנתיים אחריות). לקוחות אשר ירכשו בחו"ל יחויבו בכל תיקון! היבואן מספר שכמה רוכשים שרכשו בחו"ל קיבלו מוצר שהיו חסרים בו חלקים! בנוסף היבואן נותן שירות חידוש עגלה אחת לשנה ללא עלות, השירות כולל ניקוי שילדה, שימון, חיזוק וניקיון הבד (ללא כביסה). לדעתי כל המכלול הזה לא מצדיק רכישה מחו"ל, בנוסף אנו מצ'פרים לקוחות שרוכשים אצלנו כדי להקטין עוד יותר את הפערים. לפעמים ההנחות על מוצרים נוספים שוות יותר מההפרש.
לדעתי דווקא דגם הרייסר ג'י טי / ג'י טי אס הם הדגמים המומלצים ביותר, הסיבה לכך היא שבכל הדגמים האמבטיה והטיולון זהים, מה שמשתנה היא השלדה, השלדה שלהם מספקת בלמי זעזועים לכל גלגל, קיפול קטן ומשקל סביר, לכן פרקטית הן מומלצות יותר, כמובן שגם מבחינת מחיר הן זולות יותר.
לגבי הבלאגן, לא התכוונתי, מקווה שבכל זאת נגיע לעגלה שתהי מרוצה :)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המפורטת !
נוקה10/11/2014לא הצלחתי להבין את הקיפול שלה.
האם ביחידה אחת או שצריך להפריד חלקים ?
מתקפלת פנימה (כמו פופ אפ) או שהריפוד חיצוני ?
לגבי המשקל, זה 15 ק"ג עם טיולון ו 15.8 עם אמבטיה ? ? אם כך, אז כבד ...
האם הצילון שלה מספק כמו הפג או שיש לרכוש תוספת? והאם אתם מספקים גם כיסוי גשם ?
איזה תוספות קניה מלבד תיק לעגלה ומתאם סלקל לרכב יש לקחת בחשבון ?
יש אופציה לראות את העגלה באזור תל אביב או שרק בפתח תקווה ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התגובה המפורטת ! - תגובה
קובי סופר11/11/2014שלום,
העגלה מתקפלת עם או ללא הטיולון, בקיפול עם הטיולון צריך להשכיב את המושב למצב שטוח, בניגוד לפופ אפ שבה צריך להושיב את המושב ואז לקפלו קדימה.
הנתונים באתר הגרמני שונים ממה שנמכרה בארץ מכיוון שבגרמניה היא נמכרת עם בלם יד שמוסיף קילו, חלק מהדגמים מגיעים עם מזרן עבה לטיולון והם פרסמו את הנתון המקסימלי, בנוסף דגמי 2015 יגיעו עם בד עבה יותר שמוסיף משקל, בארץ עדיין נמכרים דגמי 2014. מבדיקה שאנו עשינו השלדה שוקלת 8.5 ק"ג (7.5 ק"ג ללא גלגלים) ועם הטיולון: 12.5 ק"ג. אפשר לומר שמדובר במוצר כבד אך לכבד יש יתרונות כמו יציבות טובה יותר, חוזק ויכולת הישרדות לשנים ארוכות. תמיד אפשר להפריד בין החלקים כדי שהמשקל יהיה קל יותר.
העגלה כוללת ניילון גשם, גגון הטיולון ענק ואין צורך בתוספות. מחירי התיקים נעים בין 150 ל- 600 ש"ח. התיק המקורי עולה 500 ש"ח אך אין במלאי כרגע. בסיס לרכב לסל קל סייבקס עולה: 500 או 600 ש"ח תלוי בסוג.
כרגע העגלה בלעדית אצלנו בבייבי קלאב, בדגמי 2015 אני חושב שיהיה ניתן לראותה בעוד חנויות, אז כרגע רק בפ"ת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלגל חמישיטל05/11/2014
בוקר טוב,
לאחרונה שמתי לב כי ישנם עגלות טיולונים בעלי גלגל חמישי קטן מאחורה.
למה הוא משמש בדיוק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלגל חמישי - תגובה
קובי סופר05/11/2014שלום טל,
אני מניח שראית עגלות שעליהן מחובר טרמפיסט ולכן נראה כאילו יש גלגל או זו גלגלים נוסף לעגלה. הטרמפיסט הוא סוג של בורד עם גלגל שעליו עומד אח גדול יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבינגטון לעומת מאמס אנד פאפס סולהמיכל03/11/2014
מי מהעגלות עדיפה? אמרו לי שמדובר יצרן אבל רק השם שונה?
ואיך ג'ואי כרום לעומת הנבינגטון? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נבינגטון לעומת מאמס אנד פאפס סולה - תגובה
קובי סופר04/11/2014שלום מיכל,
נראה לי שאו שלא הבנת נכון או שמי שהסביר לך לא יודע מה ההבדל בין המוצרים.
נבינגטון היא חברה פולנית ואין לה כל קשר למאמאס אנד פאפאס. הקשר היחיד בינהן הוא שהן מיובאות על ידי אותו יבואן ולכן האחריות זהה.
הסולה, הנבינגטון והכרום הן שלושתן עגלות שאני ממליץ, הן נמכרות במחיר סביר ונותנות תמורה מעולה למחיר. לכל אחת יש יתרון קל ולכן אני ממליץ ללכת למקום שבו יש את שלושתן, ללכת איתן (עדיף עם משקל), לנסות לקפל, לבדוק ברכב וכו' ואז לקבל החלטה מושכלת, מה יותר נח לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושב סטיחותאני02/11/2014
צריכה המלצה למושב בטיחות לילדה בת 6.
אני ממש לא אוהבת בוסטר להגבהה בלבד... מצד שני, מדובר במושב לשנתיים וזהו.
מוכנים לשלם כמה שצריך, אין הגבלה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מושב סטיחות - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום,
הכי מומלץ בוסטר עם גב ולא רק ההגבהה, באוסטרליה לדוגמא אסור למכור בוסטר הגבהה כיום וחובה רק עם גב.
המומלצים ביותר הם סייבקס סולושיין ואם אין בעיית תקציב אז דגם הX-FIX.
גם גרקו אפיקס מומלץ ואוונפלו ביגקיד שלו אין עיגון איזופיקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני25/11/2014בזמנו שאלתי על בוסטר נורמלי - לא מושב הגבהה, לילדה בת 6.
אם אני חושבת כמה צעדים קדימה... אולי בעצם שווה לי לקנות מושבת בטיחות מגיל שנה עד גיל 8 (כפי שהיה לי בעבר), בהנחה שעד שהגברת תגיע לגיל 8 כבר יהיה מי שיאייש את הכסא מגיל שנה...
כי למעשה לא יהיה מי שישתמש בכיסא הזה שוב ב 4 שנים הקרובות (בכיסא שהוא מגיל 4 עד 8)
המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסייבקס איקס פיקס
אני26/11/2014האם יש הבדל בין 2013 ל 2014?
אלו צבעים יש ב 2014?
לא תמיד רושמים מאיזו שנה, ואני תוהה איך אזהה.
למשל - אני רואה שיש אפור (הצבע המועדף עלינו) אבל באתר של סייבקס אין אפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי הסייבקס איקס פיקס - תגובה
קובי סופר26/11/2014שלום,
לגבי כסא בטיחות, זו אופצייה טובה מכיוון שרוב הכסאות מתאימים עד משקל של 30 ק"ג עם הרצועות, יש גם כאלו שהופכים לבוסטר והם מתאמים עד 45 ק"ג. אם זאת יש לזכור שיש להם תוקף מכיוון שמדובר רק בכסאות אמריקאים, בנוסף הם לא זולים.
בוסטר סייבקס כל פעם מגיע לארץ בצבעים שונים. הסיבה שאין תוקף היא מכיוון שהיצרנים האירופאים ממליצים להשתמש במוצר 5 שנים מיום הקנייה ולא לפי תוקף מיום היצור שנקבע ע"י היצרן. אם נתקלת בסייבקס עם תוקף סביר להניח שהוא יועד לשוק האמריקאי. בדרך כלל אין עליהם תוקף או תאריך יצור. סייבקס יצאו בבוסטרים חדשים לקראת 2015, אני לא יודע מתי הם יגיעו לארץ ואולי זאת הסיבה שאת לא רואה את הצבע.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
אני26/11/2014אם כסא בטיחות שהופך לבוסטר - על מה אתה ממליץ?
אני באמת מעדיפה גם את החגורות בטיחות של הכסא ולא של הרכב, תופס הרבה יותר טוב.
אין לי בעיה שיהיה יקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז - תגובה
קובי סופר28/11/2014שלום,
אני ממליץ על אוונפלו מאסטרו, זול וטוב. יש את הסקיור 300 ו 400 אשר משופרים בהשוואה למאסטרו וכמובן שגם הם מומלצים.
וגם גרק נאוטילוס או ארגוס (נאוטילוס משופר) מומלצים.
עכשיו נשאר ללכת לחנות ולבדוק פיזית בחנות, ברכב, להושיב את הילד/ה ולראות מה נח להם יותר. בטיחותית כמעט ואין הבדלים משמעותיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי
אני29/11/2014איוונפלו סימפוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד מתי
אני29/11/2014המבצעים באתר שלכם (בייבי קלאב)
רשום מבצעי סוף השנה.
אני פשוט לא יודעת מתי נוכל לעבור שם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עד מתי - תגובה
קובי סופר30/11/2014שלום,
הסימפוני מעולה אבל הוא גדול ומסורבל, אם את לא צריכה את זה לתינוק קטן הייתי ממליץ על המושבים שכתבתי.
כל המבצעים באתר שלנו הם עד סוף השנה או גמר במלאי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עגלה לבחור?מירי ודרור02/11/2014
שלום רב,
רצינו להתייעץ ולשאול על ההבדלים בין העגלות סטריטי פלוס בבה קונפורט ואיה בייבי דגם טורנדו או ולנסיה ופג פרגו בוק פלוס ספורטיבו..
מי הכי מומלצת?
מבולבלים? כן זה אנחנו...
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזה עגלה לבחור? - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום מירי ודרור,
קצת קשה לענות מכיוון שציינת המון דגמים וחלקם שונים לחלוטין אחד מהשני.
אני מציע שתצייני קודם דרישות, כלומר מה את מחפשת שהעגלה תיתן לך?
עבירות? גודל קיפול? משקל? מחיר? וכו' ככה יהיה יותר קל לצמצם דגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותמירי02/11/2014
שבוע טוב!
מתלבטת בין 2 סוגי עגלות: ג׳ואי כרום ואיה בייבי דגם טורנדו..
ראיתי גם בבה קאר אני לא זוכרת את שם הדגם רק אמרו לי שהמחיר לעגלה קומפלט ( סלקל, אמבטיה וטיולון) 3,500 שקל
אשמח לקבל הכוונה וייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר02/11/2014שלום מירי,
לדעתי הכרום עדיפה. היא קלה יותר מהטורנדו, רוחב הגלגלים של הטורנדו עומד על 66 ס"מ בהשוואה ל- 60 של הכרום, רוחב רחב גורם לעבירות קשה במקומות צרים, יהיו דלתות או מעליות שהעגלה לא תיכנס אליהן בקלות וכמובן ברכב יהיה יותר קשה להכניס את הטורנדו.
הכרום מתקפלת כשהטיולון מולכם או לכיוון הנסיעה. סה"כ הכרום איכותית יותר וזולה יותר באופן מפתיע.
הבבה קאר שראית נקראת I-3 היא מגיעה ללא אמבטיה, היא מגיעה עם טיולון ועל הטיולון מתלבשת ערכה שהופכת אותו לאמבטיה. היתרון הגדול הוא שהעגלה מתקפלת כיחידה אחת ללא צורך בפירוק האמבטיה לפני הקיפול וכמובן אין צורך באחסון אמבטיה גדולה.
היא איכותית יותר מהשניים שציינתי קודם, בעיקר בריפוד ואיכות הבד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גואי כרוםיהודית02/11/2014
מתלבטת לגבי הגודל של האמבטיה ושל הטיולון, האם הם לא קטנים מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גואי כרום - תגובה
קובי סופר02/11/2014שלום יהודית,
הגודל סביר ורוב הרוכשים שלה ניצלו את האמבטיה לתקופה של בין 4 ל- 6 חודשים.
חשוב לציין שהטיולון שוכב למצב כמעט שטוח ואפשר לעבור עליו לפני גיל חצי שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעטד שאלה על הג'ואי
יהודית02/11/2014מספר אנשים אמרו שהגלגלים רועדים על המדרכה.יכול להיות שזה פשוט בלאי של העגלה או שהיא באמת לא יציבה?
עטד שאלה על הג'ואי - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום יהודית,
לא נתקלתי בתלונה כזו עד היום. ברוב העגלות מרגישים רעידות קלות, בעיקר על מדרכות שאינן חלקות. ככל שבולמי הזעזועים איכותיים יותר כך מרגישים פחות רעידות.
לג'ואי יש בולמי זעזועים טובים מאחור אך אין מקדימה ולכן יתכן ומרגישים רעידות קלות.
זה לא משהו שאמור להפריע וצריך להיות ממש רגיש כדי להרגיש אותן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)