מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת קשות..פיצהפטריות01/11/2014
הצלחתי לצמצם את הרשימה ל4:
גרקו איבו
בוגבו בי
בייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים
ג'ואי כרום או טאי טאי (לא מכירה את החברות, לא יודעת לגבי עמידות לאורך זמן ועבירות...)
מה שהכי חשוב לי שהטיולון יהיה הכי שימושי ופרקטי להמשך ולא אאלץ להחליף אותו בהמשך. וכן עבירות- אני גרה במקום שיש בו הרבה מהמורות בכביש. ויציבות!
תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת קשות.. - תגובה
קובי סופר02/11/2014שלום,
מכל הרשימה הבי היא המומלצת ביותר ועונה לכל הדרישות שלך. החיסרון הוא שהיא גם הכי יקרה.
הגרקו מעולה אך תהיה פחות נוחה להליכה בהשוואה לבי.
הבייבי ג'וגר עונה על הדרישות שלך אך יש לה חיסרון בטיולון. מדובר בטיולון חד כיווני, שינוי המצבים נעשה בעזרת שרוך ומדף הרגליים לא מתכוונן, לדעתי שילוב כל החסרונות האלו גורם לאי נוחות עבור התינוקות.
הטאי טאי דומה לבייבי ג'וגר רק שמדף הרגליים שלה כן מתכוונן ולכן היא מומלצת יותר מהבייבי ג'וגר. אני בכל אופן תמיד ממליץ על טיולון דו כיווני.
הכרום עונה לרוב הדרישות שלך, היא קצת גדולה בקיפול ולכן יש סיכוי שתאלצי לרכוש עוד טיולון בעתיד. זה לא כזה דבר נורא בהתחשב בעובדה שהיא זולה מהבי בכמעט 3000 ש"ח!. לכן אני ממליץ עליה בחום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!! עזרת מאוד! שאלה על הבוגבו ב
פיצהפטריות02/11/2014ראיתי שיש כל מיני, בובגבו בי, בוגבו בי פלוס ובוגבו בי 3
יש יותר מומלצת מהאחרות? ולמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה!! עזרת מאוד! שאלה על הבוגבו ב - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום,
לבי היו 2 גרסאות קודמות, בי, בי פלוס וכעת הבי 3. בכל אחת נעשו שינויים ושיפורים. הבי מזמן כבר לא נמכרת והבי פלוס כבר לא מיוצרת אך עדיין נמכרת במספר חנויות שנשאר להן מלאי. הבי 3 זהו כמובן הדגם החדש והמתקדם ביותר, מכיוון שאין פער מחיר משמעותי בינו לבי פלוס מן הסתם עדיף לרכוש את הבי 3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי 3לי01/11/2014
שלום, רציתי לשאול האם הבוגבו בי 3 עם האמבטיה מגיעה עם 2 סוככים? או אחד? ז״א, לאמבטיה מגיע סוכך אחד ולטיולון אחד? או שזה מגיע עם סוכך אחד ואני מעבירה אותו מהאמבטיה לטיולון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגבו בי 3 - תגובה
קובי סופר02/11/2014שלום לי,
הבי מגיעה עם גגון אחד שמשותף לאמבטיה ולטיולון, תמיד ניתן לרכוש גגון נוסף בעלות של 420 ש"ח או ב 300 ש"ח (הגגון של הבי הקודמת אשר גם מתחבר לבי החדשה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
לי02/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שידת תינוקאני01/11/2014
קנינו בעבר את תלתלים של סגל. היא קצת נהרסה - האמת קנינו דרככם - אין טענות, היא נהרסה באיחסון. אני מאוד אוהבת את השידה!!!
2 שאלות:
האם יש לה אחריות ואפשר לתקן?
במידה ונאלץ לקנות שידה חדשה - זה בערך המוצר הכי יקר - יש לך המלצה על משהו יחסית זול? לא תינוק ראשון, ואני יודעת שאני לא באמת אחתל שם כל פעם, זה בעיקר לאיחסון בגדי התינוק - למרות שאולי בכלל נוותר על שידה. (אנחנו כן קונים שוב עגלה, ככל הנראה את הבי 3)
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ויש לי שאלה לגביי מושב בטיחות בבקשהים29/10/2014
יש לנו את האטון 3 אבל הילדה גבוהה ואני מניחה שבערך לקראת גיל 7 חודשים נצטרך להחליף.
למרות שהקראתי לא הבנתי כ"כ.
האם עדיף עם איזופיקס או לא? אני מעדיפה כיסא ביטחות לא משולב בוסטר ואז לעבור לבוסטר בגיל 3 בערך.
ומה לגביי כיסא הבטיחות של גואי'? לא ראיתי אותו בהמלצות או במחני ריסוק, אולי כי הוא חדש? ומה לגביי הקוסקו סנרה? אם הוא כזה טוב וקיבל ציון 5, למה הוא זול יחסית לאוונפלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ויש לי שאלה לגביי מושב בטיחות בבקשה - תגובה
קובי סופר30/10/2014שלום ים,
תמיד עדיף איזופיקס, מנגנון האיזופיקיס מצמצם טעויות אנוש בהתקנת סל קלים או כיסאות בטיחות.
הג'ואי טרם נבחן במבחן של גוף פרטי המפרסם את תוצאות המבחן, לכן לא ידועה רמת בטיחותו.
אם תרכשו מושב באזור גיל 7 חודשים אני ממליץ על הצ'יקו נקסטפיט, הוא דורג עם ציון בטיחותי גבוהה והיתרון שלו שהוא מגיע לזווית שכיבה כמעט זהה לסל קל, רוב הכיסאות אינם נוחים לתינוקות בגילאים כאלו והצ'יקו סופר נח ולכן אני ממליץ עליו. הוא לא הופך לבוסטר. יש גם את הטריומף של אוונפלו שקיבל ציון בטיחותי גבוהה יותר אך לדעתי הוא פחות נח לתינוק בגיל 7 חודשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת הרטןים29/10/2014
יש לי אותה, הזמנתי את הדגם בלי בטון האדום
ואני מאוד מרוצה! ראיתי את הדגמים של 2015 אבל לדעתי 2014 יותר יפים :)
בכל אופן לכל מי שמתלבט אז הרטן זו בחירה מושלמת, כמובן שהיא יקרה אבל זה כבר שיקול אישי. היא מאוד נוחה וגבוהה.
מה שכן יש לי שאלה, האם הטיולון מתקפל או שצריך לפרק את המושב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כזו יקרה בהשוואה
ים29/10/2014לבבה קר והסטוקי, שפחות או יותר במחיר דומ ההאבל הרטן יותר טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת הרטן - תגובה
קובי סופר30/10/2014שלום ים,
העגלה מתקפלת עם הטיולון.
אני מסכים איתך שמדובר בעגלה מעולה, גם מניסיון אישי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומפלטו 2015עדי29/10/2014
היי,
רשמת לפני מספר ימים כי הגיעו לכן עגלות קומפלטו של פג פרגו של 2015 שהן הטיולון של הpopup עם האמבטיה של הבוק פלוס. רציתי לשאול כמה הדגם הזה עולה אצלכם ואם יש לכם אותו בתצוגה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קומפלטו 2015 - תגובה
קובי סופר29/10/2014שלום עדי,
יש את הדגם בתצוגה, לצערי בשלב זה אני לא יכול למסור מחירים לדגם זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע לך מתי
עדי30/10/2014אני מבינה מדבריך שאתה לא יכול למסור מחיר כי הן עדיין לא למכירה, ידוע לך מתי יגיעו עוד עגלות שיהיו למכירה? צריכה עגלה לדצמבר, כדאי לי לוותר על הדגם ולרכוש כבר עגלה אחרת?
תודה רבה על התשובה המהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ידוע לך מתי - תגובה
קובי סופר30/10/2014שלום עדי,
הן דווקא למכירה, הגיעו בשבוע שעבר ורוב הכמות נמכרה. היבואן של פג בשלב זה ביקש לא למסור מחירים או למכור אונליין ואנו מכבדים את בקשתו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק פופ אפאלה28/10/2014
שלום!
אני שוקלת מאוד בחיוב לקנות את העגלה הנ"ל.
האם היא מגיעה עם השלד החדש?
מה המחיר לחבילה שלמה הכוללת סלקל - ובאיזה סלקל של פג מדובר?
כמו כן מה המחיר בלעדיו?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פופ אפ - תגובה
קובי סופר29/10/2014שלום אלה,
העגלה מגיעה עם שלדה רגילה ואפשר לשדרג לשלדת S בעוד 400 ש"ח. שלדי S חסרים במלאי בשלב זה עד אמצע דצמבר. העגלה כוללת את הסל קל החדש של פג (פרימו ויאג'ו SL), מדובר באחד הסל קלים הבטיחותיים ביותר בעולם ואני לא רואה סיבה לקחת סל קל אחר. הסל קל כלול בעגלה ורוב החנויות מוכרות את הפג כערכה ולא מפרקים אותה.
כיום העגלה נמכרת סביב ה- 5000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה בעגלת ג'ואי כרוםיעל28/10/2014
שלום,
שמתי לב שהאמבטיה יושבת על השילדה בזוית (הטיה) קלה, כך שכשהתינוק שוכב בה הוא "גולש" (מחליק) אחורה ורגליו נדחקות לחלקה האחורי של האמבטיה.
האם זה אמור להיות כך? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיה בעגלת ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר30/10/2014שלום יעל,
יכול להיות חופש קל. נסי לשים את התינוק בחלק קדמי יותר של האמבטיה לתת איזון.
אם זה לא עוזר אפשר למסור את העגלה ליבואן כדי שיחזק את השלדה או האמבטיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמבטיה בעגלת ג'ואי כרום
יעל30/10/2014תודה רבה קובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגועידן28/10/2014
אני די סגורה על הבוק פלוס. הדבר היחיד זה שפתאום חשבתי האם היא עמידה מספיק? אנחנו גרים במושב, מדי פעם נלך עם העגלה בדרכי עפר. איך היא מבחינת עבירות בדרכים כאלה? ומבחינת עמידות? לא תתפרק לי אחרי שנה? שאלה נוספת- הבנתי ששלדת הs המשודרגת יותר עמידה, אבל בחנות נאמר לי שהיא חסרה במלאי ושהיצרן או היבואן כבר לא מייצר/מייבא. אתה יודע משהו על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו - תגובה
קובי סופר28/10/2014שלום עידן,
מכיוון שעגלות פג מיוצרות באיטליה יש בקרת איכות מוקפדת יותר על המוצר, כמו כן הן עשויות מחומרים איכותיים יותר (בהשוואה לעגלות שמיוצרות בסין). מנסיון שלי, ראיתי משפחות שילד רביעי ישב על אותה עגלה לאחר יותר מעשור מהתקופה בה נרכשה. שלדת הS תתן מענה טוב יותר בדרכי עפר.
שלדת הS עדיין מיוצרת וגם עדיין מיובאת, פשוט יש חוסר. היבואן לא האמין שרוכשים רבים יהיו מוכנים לשדרג לשלדת הS ולכן הביא כמות קטנה, מה שקרה כמובן זה ההופך ורוב הרוכשים משדרגים לשלדת הS. המשלוח הקרוב אמור להגיע בדצמבר לישראל. יש סיכוי סביר שכבר יהיה מכור מראש!
בכל אופן יאמר לזכות היבואן שהוא מוכן לתת שלדה חלופית לאלו שירצו שלדת S וילדו לפני דצמבר.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פופ אפ או קומפלטו גינסאסנת27/10/2014
פופ אפ או קומפלטו גינס
הספק שלי זה בין שני העגלות האלו, מה ההמלצה שלך מבניהם?
הבנתי שהפופ אפ פנימית כלומר המקום של התינוק יותר קטן מאשר הקומפלטו זה נכון?
וגם שמעתי שזה לא בטיחותי ולא כדאי להשכיב תינוק לילה בסל שכיבה מתקפל יתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פופ אפ או קומפלטו גינס - תגובה
קובי סופר27/10/2014שלום אסנת,
לגבי האמבטיה של הפופ אפ, הגודל זהה לאמבטיה הקשיחה. לא צריכה להיות בעיה לתת לתינוק לישון באמבטיה לילה שלם.
לדעתי הפופ אפ מומלצת יותר בגלל הטיולון שמספק תמיכת גב טובה יותר, הוא רחב יותר וגודל הקיפול של העגלה יחד איתו קטן משמעותית מאשר הקומפלטו. גרסאות 2015 של הקומפלטו כבר יגיעו עם טיולון הפופ אפ, אלינו (בייבי קלאב) הגיע כמות קטנה של קומפלטו 2015 אך לא בצבע ג'ינס. ואז כבר זה באמת לא משנה אם תרכשו פופ אפ או קומפלטו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש עגלהמיטל27/10/2014
שלום,השכלתי עגלת תאומים משומשת אך טובה מבחינה מכנית ,האם יש אפשרות להחליף את כל הבדים וריפוד של העגלה ,היא מחברה stroll air, המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מזרן לתינוק - הבדלים בין מזרן סליפ לי דו לסליפקובי סופר27/10/2014
היי
האם תוכל להסביר לי מה ההבדלים בין מזרן סליפ לי דו לסליפ לי אייר של חברת ליטף
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרן לתינוק - תגובה
קובי סופר27/10/2014שלום שרון,
אין הבדל, זהו אותו מזרן אם שמות אחרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטף
שרון27/10/2014אם זה אותו המזרן אז למה יש הבדל במחיר ביניהם? היכן אפשר לקרוא על חברת ליטף ומוצריה ?? תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליטף - תגובה
קובי סופר28/10/2014שלום שרון,
ליטף עושים שינויים קלים במזרנים כדי לבדל בין חנויות, השינויים לא מצדיקים את פער המחיר לדעתי ועדיף ללכת על הגרסא הזולה.
לא מכיר מקום שבו ניתן לקרוא על ליטף מלבד אתר האינטרנט שלהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג ספורטיבן או קומפלטועידן27/10/2014
הי קובי ותודה מראש. מצאתי ברשת אפשרות לקנות רק את הטיולןן של הבוק פלוס. ההבדל בין הספורטיבו לקומפלטו הוא 500 שח. האם כדאי לשדרג? וכם- הבנתי שאתה מצליץ לשדרג את השלדה ל s. תוכל להסביר למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג ספורטיבן או קומפלטו - תגובה
קובי סופר27/10/2014שלום עידן,
אם רוכשים רק את הטיולון אני ממליץ לשדרג לקומפלטו, בעיקר כשמדובר בלידת חורף. הקומפלטו מגיעה עם כיסוי רגליים מה שהופך אותה לכמעט אמבטיה סגורה.
הS נותנת יתרון בנוחות הליכה ובלימת הזעזעוים, ידית האחיזה נעימה יותר למגע ועמידה יותר לאורך שנים. עלות השדרוג לא גבוהה כל כך ולכן אני ממליץ עליה. רק החלפת ידית עלולה לעלות כחצי מהשדרוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותאני26/10/2014
לפני 6 שנים היתה לי את הסטריטי. אהבתי אותה מאוד...
כעת אני מחפשת משהו קל ופרקטי, לא כבד, משהו שישמש גם כשהילדה גדולה. מבינה גם היום שאין צורך באמבטיה יותר מידי, זה לא שהילדה כל היום בעגלה...
נדלקתי על הבוגבי בי (ובחדשה אפילו יש אמבטיה :) ) היא אמנם לא בעלת הידית הכי גבוהה... (בעלי ענק) והיא דו"צ ואני בטוחה שלא ארכוש טיולון אחר בעתיד.
מבחינת תקציב - אין. מבחינת דברים מיוחדים שאנחנו צריכים אין - יש רכב עם בגאז' ענק, יש מעלית.
השאלה האם אני נעולה עליה יותר מידי או שהבחירה נכונה?
האם יש משהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
קובי סופר27/10/2014שלום,
הבי עגלה מעולה ודווקא יש לה ידית אחיזה די גבוהה. אני לא חושב שאת עושה טעות, יש לה המון יתרונות, היא פרקטית ולא כבדה כמו הסטריטי נוסיך לזה שהבי מספקת נוחות הליכה מדהימה בהשוואה לסטריטי והרבה עגלות אחרות. אז מלבד החסרון של מחיר יקר אני מאוד ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
אני28/10/2014האם יש לך המלצה על עגלה אחרת שגם יכולה לתת מענה?
המלצה - תגובה
קובי סופר28/10/2014שלום,
אם יש זמן, בדצמבר צריכה להגיע מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ, מדובר בעגלה מדהימה שעונה לצרייך, היא תהיה יותר זולה מהבי באופן משמעותי.
ישנן עגלות מעולות שיכולות לתת מענה אך הן בסגנון שונה לגמרי מהבי ולכן אני לא יודע אם להמליץ על כיוון שונה, אם היית מרוצה מהסטריטי אני חושב שהבי או הארמדילו פליפ גם יתנו מענה וגם תהי מרוצה מהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי באתר
אני28/10/2014ואני רואה שהגובה שלה 98 ס"מ - נמוך לנו... האם הידית מתכווננת?
תוכל לפרט גם קצת למה אתה ממליץ עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדקתי באתר - תגובה
קובי סופר29/10/2014שלום,
הגובה לא מתכוונן לצערי, יהיה בעתיד דגם XT שכן יתכוונן אך יש עוד חזון למועד.
היא מומלצת כי היא קלה, נוחה לנסיעה, יש לה פטנט קיפול מדהים, היא מתקפלת עם הטיולון כשהוא לשני הכיוונים, לטיולון יש שכיבה מלאה. עד היום מכרנו את טיולון הארמדילו שהוא לא דו כיווני, אין לו אמבטיה או שכיבה מלאה והתגובות פנטסטיות, לכן אני חושב שמדובר במוצר מעולה עם מחיר טוב. 98 ס"מ זה הגובה של הסטריטי לכן המלצתי עליה. אם את מחפשת ידית גבוהה יותר אז אכן הבי מציעה ידית כזו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה ידית
אני29/10/201498 סמ התאים לגרוש.
הבעל הנוכחי כדורסלן... עבר מזמן את ה 2 מטר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גובה ידית - תגובה
קובי סופר30/10/2014עכשיו הכל מובן, לכי על הבי, לדעתי הוא לא יתלונן. יש גם עגלות גבוהות כמו איי בי סי דיזיין, ברווי אובו, הרטן רייסר ג'י טי. מדובר בסגנון אחר של עגלות, הן גדולות יותר וכבדות יותר, לכן אני לא יודע אם להמליץ לך עליהן. אולי שווה לכם להציץ עליהן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע מה יהיה המחיר שח הפליפ?
גם מתעניינת02/11/2014נראית מעולה השאלה כמה יקרה תהיה....
ידוע מה יהיה המחיר שח הפליפ? - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום,
עדיין לא ידוע, כשדיברתי עם היבואן הוא העריך שמחירה יהיה 2990 ש"ח לאמבטיה וטיולון, נקווה שלא יהיו שינויים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שהבנתי לפליפ הרגילה אין אמבטיה.
גם מתעניינת05/11/2014המחיר מתייחס אליה או לxt?
ממה שהבנתי לפליפ הרגילה אין אמבטיה. - תגובה
קובי סופר05/11/2014לארמדילו הקיימת אין אמבטיה. לארמדילו פליפ שתגיע בדצמבר תהיה אמבטיה, כמו גם לארמדילו פליפ XT שלגביה אין צפי הגעה לישראל בחודשים הקרובים.
המחיר התייחס לארמדילו פליפ הרגילה עם אמבטיה. לXT אין מחיר משוער, אני מעריך שהיא תעלה כ- 500 שקלים יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידוע אם יהיה אפשרלרכוש רק טיולון?
גם מתעניינת05/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ידוע אם יהיה אפשרלרכוש רק טיולון? - תגובה
קובי סופר06/11/2014כרגע לא ידוע.
כרגע נמכר טיולון הארמדילו הרגיל שהוא לכיוון הנסיעה בלבד במחיר מצחיק של 990 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לסלקל
אני01/11/2014מתחבר לבי כמובן
ואם יש משהו מומלץ יותר ולא מתחבר לבי אשמח לשמוע
אין תקציב ויש איזופיקס ברכב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה לסלקל - תגובה
קובי סופר02/11/2014שלום,
לשמחתנו בוגבו עשו מתאם לקיי פיט של צ'יקו, לדעתי הסל קל הכי מומלץ שיש בלי קשר להתחברות לעגלות. מדובר בסל קל הכי מומלץ ע"י הקונסיומר ריפורט (גוף הצרכנות הגדול בארה"ב). הסל קל זכה לציוני בטיחות גבוהים (4 כוכבים מתוך 5). הסיבה לדירוג הגבוהה הייתה נוחות התפעול שלו והנוחות לתינוק. הוא מרופד באופן מעולה והתינוקות יושבים/שוכבים בו באופו מעולה.
יש גם את הסל קל של סייבקס (אטון 3) אשר קיבל דירוג של 5 כוכבים אך הוא פחות נוח לתינוק בהשוואה לצ'יקו וגם מחירו כפול מזה של הצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר
אני02/11/2014מה המחיר של הסל קל? וכמובן גם הבסיס?
מחיר - תגובה
קובי סופר03/11/2014שלום,
מחיר הצ'יקו כיום הוא באיזור 749-799 ש"ח, המחיר כולל בסיס איזופיקס.
סייבקס אטון 3 כמו שציינתי עולה כפול עם בסיס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתטל26/10/2014
אני שומעת שוב ושוב על דגמי עגלות בעלות 3 גלגלים (בייבי ג'וגר וברייטקס)
וכמה שהן אינן יציבות ואינן מומלצות בשל היותן בעלות 3 גלגלים.
מדוע, אם כך, ממשיכים למכור אותן, ולמה אני רואה כל כך הרבה מהן ברחובות??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר26/10/2014שלום טל,
בעבר לבייבי ג'וגר היה פטנט על הקיפול והם התעקשו לעשות עגלות 3 גלגלים. ברגע שפג התוקף יצרנים שונים עשו עגלות 4 גלגלים בידיעה שהמון הורים מפחדים מעגלות 3 גלגלים. לכן כל עוד בייבי ג'וגר היו בלעדיים וזה היה הרבה שנים כך, הורים רבים העדיפו עגלת 3 גלגלים עם קיפול נח מאשר עגלת 4 גלגלים עם קיפול פחות נח. מאז שיש לבייבי ג'וגר מתחרות הם כבר מזמן עושים עגלות 4 גלגלים, לכן מה שאת רואה ברחוב הן אותן עגלות שנמכרו במאסות אדירות בעבר, כיום אולי אחת מ- 10 תרכוש עגלת 3 גלגלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)