מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן לסל שכיבהאפרת09/09/2014
שלום קובי
רציתי לדעת מה דעתך על מזרן של בייבי ליין לסל שכיבה?? האם מספיק עבה? נושם? דוחה נוזלים? ושאר דברים שחשוב שיהיה במזרן....
האם יש מזרן טוב יותר שמתאים לגודל של פופ אפ?? תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרן לסל שכיבה - תגובה
קובי סופר09/09/2014שלום מירית,
המזרן של בייבי ליין טוב, סה"כ אין צורך במשהו טוב יותר למרות שיש את של הרטן שהוא אורגני אבל גם יקר ונמכר רק אצלנו.
סה"כ עם סדין 100% כותנה כל מזרן יהיה מעולה ביחס למה שקיים היום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- *********הודעה חשובה מאוד**********קובי סופר09/09/2014
שלום לכולן,
אני שמח לראות שהפורום מלא שאלות, אני עוד יותר שמח לדעת שהתשובות שלי והמידע עוזרים לכן בבחירת המוצרים.
עדכון חשוב, ממחר 10/9/14 ועד 14/914 אהיה בגרמניה בתערוכת מוצרי תינוקות לקראת 2015. לא אוכל להשיב על השאלות בזמן זה. אחזור לענות על השאלות ב- 15/9/14.
מי שמעוניינת אני אעלה תמונות לאינסטגרם של בייבי קלאב (babyclubinstagrm) וכשאחזור אעדכן בבלוג שלנו (בייבי קלאב 101) לגבי המוצרים ויש הרבה מה לעדכן, עדכון ראשון כבר עלה לבלוג.
תודה רבה על ההבנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
*********הודעה חשובה מאוד********** - תגובה
קובי סופר09/09/2014מקפיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה עם אמבטיה גדולהמור08/09/2014
שלום קובי,
התבשרנו בהערכת משקל שהתינוקת תיוולד גדולה (מעל 4 ק"ג).
עד עכשיו התלבטנו בין גואי כרום לסולה 2, האם יש עדיפות לגודל אמבטיה בינהן?
בשום מקום לא ראינו נתונים על מידות האמבטיה בעגלות, האם תוכל לספק לנו מידות לגבי שתי העגלות הללו?
האם יש לך הצעה לעגלה נוספת עם אמבטיה גדולה יותר?מה מידותיה?
תודה רבה!
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה עם אמבטיה גדולה - תגובה
קובי סופר09/09/2014שלום מור,
לשתיהן יש אמבטיה די סטנדרטית ולא מהגדולות ביותר שיש. זו של הסולה (36 רוחב על 68 אורך). והג'ואי (34 על 70). יש את הממבה של איי בי סי דיזיין שלה יש אמבטיה ענקית (37 על 79), היא בטיפה יותר יקרה מהשתיים שציינת, מה שכן הטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינגליזינה טרילוג'י או פג פרגו בוקעינב08/09/2014
היי
רציתי לדעת מה כדאי האם עגלת האינגליזינה שהיא בעיקרון עונה על כל הפרמטרים (מבחינת רוחב האמבטיה, קיפול נוח, משקל סביר יחסית, טיולון מתכוונן לשני צדדי הנסיעה, עיצוב יפה, וחשוב מאוד שכרגע נמצאת במבצע והמחיר שלה אטרקטיבי) אך לדעתי הטיולון אינו מרווח ואני חוששת שלא יספיק לילד מעבר לגיל שנה...
לבין הפג פרגו בוק פלוס שהיא נראית לי בעלת פונקציות נרחבות, קיפול די קל (פחות מהאינגליזינה), אך יותר כבדה במשקל הכללי. מצד שני האמבטיה שלה רחבה והטיולון גם מתהפך לשני הצדדים ורחב יותר מהאינגליזינה, כמו כן הגלגלים שלה נראים לי יותר יציבים. אך החיסרון העיקרי הוא המחיר הגבוה.
הבנתי שיש הבדל במחיר שקשור לסוג הבדים, אשמח אם תעשה לי סדר בנושא, וגם תמליץ מה יותר עדיף הפג פרגו או האינגליזינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינגליזינה טרילוג'י או פג פרגו בוק - תגובה
קובי סופר08/09/2014שלום עינב,
לדעתי הפג עדיפה מכמה סיבות, היתרון היחיד של האינגלזינה הוא קיפול המטריה אשר יותר קטן מהפג, מצד שני בגלל מנגנון הקיפול העגלה רופפת (זה לא בעיה של חוזק) ומרגישים זאת בנוחות ההליכה הפחות נעימה בהשוואה לפג, נוסיף לכך את הגלגלים הקטנים ולדעתי זה חסרון עצום. מכיוון שהעגלה מיועדת בעיקר להליכות וטיולים נוחות ההליכה לדעתי זהו הפרמטר החשוב ביותר וכאן הפג מנצחת בגדול. בנוסף סל החפצים של פג ענק ונגיש יותר, כמו שציינת האמבטיה והטיולון מפוארים וגדולים יותר.
לדעתי דווקא הקיפול של הפג הוא הרבה יותר קל אבל זה עניין של פרקטיות.
לגבי המשקל, האינגלזינה שוקלת 9.6 ק"ג בעוד שהפג 10.3 ק"ג, אני לא חושב שזה בכלל מורגש.
לגבי המחיר, נכון לימים אלו האינגלזינה נמכרת ב- 3000 ש"ח אך המחיר לא כולל סל קל! הבוק ספורטיבו נמכרת באזור ה- 4000 ש"ח וכן כוללת סל קל ותיק. הסל קל של פג עדיף על הסל קל של אינגלזינה, הוא דורג כסל קל הבטיחותי ביותר שיש כיום בפער ניכר על הסל קל של האינגלזינה.
אני לא חושב שצריך ללכת על גרסאת הבד היקרה יותר, הבד של הספורטיבו מספיק איכותי, באמבטיה זהו אותו בד ולטיולון בכל מקרה מוסיפים מזרן שהוא 100% כותנה.
כמובן שיש את גירסאת הפופ אפ אבל היא יקרה משמעותית מהגרסא הבסיסית. היא מציעה מספר יתרונות אך אפשר לחיות בלעדיהם, עוד לפני שנמכרה הפופ אפ אנשים היו מרוצים מאוד מהגרסאות הרגילות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדים שלה נשלפים לכביסה?רחל08/09/2014
במידה ולא, על איזו עגלה הייתה ממליץ מהרשימה שכתבתי?
בתודה מראש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הבדים שלה נשלפים לכביסה? - תגובה
קובי סופר08/09/2014שלום רחל,
לא כל הבדים אבל בעיקר אלו שצריכים את הכביסה נשלפים, את השאר אפשר לנקות/לשטוף ידנית. לא הייתי ממליץ על אף עגלה אחרת מהרשימה, לכולן יש המון חסרונות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מתלבטת בין כמה עגלותרחל07/09/2014
בייבי ג'וגר CITI MINI, עגלת הגרקו דגם EVO, עגלת אינפנטי דגם מיקה 4 גלגלים, עגלת ברייטקס דגם בי אגיל - 4 גלגלים.
מאוד חשוב לי שהעגלה תהיה: קלת משקל כמה שיותר, קלה לקיפול- ביד אחת או לכל הפחות שהקיפול יכול להיעשות בשלבים ולא בשתי הידיים בו זמנית, איכותתית ויפה בין השאר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מתלבטת בין כמה עגלות - תגובה
קובי סופר07/09/2014שלום רחל,
מכל העגלות שציינת לדעתי האיבו של גרקו היא המומלצת, יש לה טיולון דו כיווני ומדף רגליים מתכוונן, דברים שאין בסיטי מיני, יש לה מצב שכיבה שטוח שאין במיקה. סה״כ היא מספקת ועונה על כל הדרישות שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לאוטו קטןיעל06/09/2014
היי
רציתי לשאול אם מנסיונך איזו עגלה מתאימה לאוטו ממש קטן ( יונדאי 110 ).
יש לי אפשרות גם לשים אותה במושב הקדמי , אבל עדיפות לבגז' .
המון המון תודה, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה לאוטו קטן - תגובה
קובי סופר07/09/2014שלום יעל,
עגלות כמו ברווי קריסטל, בבה קונפורט סטריטי שלהן קיפול מאוד מאוד קטן יכנסו בקלות. גם היויו מגיל לידה תכנס בקלות רק שלה אין אמבטיה ממשית כמו ל2 האחרות שציינתי.
ישנן עגלות שיכולות להיכנס בלחץ ופירוק המדף בתא המטען. עגלות כמו: בייבי ג'וגר, ואלקו זי, ביבה טאי טאי. מה שכן אני ממליץ לבדוק מראש כל עגלה לפני הרכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי גוגר
מור09/09/2014הי יעל
לחברה שלי יש יונאי ויש לה עגלת בייבי גוגר בבגאז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגאבו באפלו או קמילאון 3אפרת06/09/2014
היי
לא מצליחה למצוא חנות אחת שממליצה על הבאפלו.
על פניו נראה שזו קמליאון משופרת בהמון מובנים.
אבל אין המלצות משתמשים.
בבקשה, עזור לי להבין למה הדגם הזה איננו נפוץ ?
האם זה רק המשקל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בוגאבו באפלו או קמילאון 3 - תגובה
קובי סופר07/09/2014שלום אפרת,
הבאפלו נמכרת רק כשנה וגם לא בהצלחה, חוות הדעת עליה אכן מעטות. היא חדשה יותר מהקמילון ויש לה יתרונות אך גם חסרון אחד גדול שזהו המשקל, כפי שציינת.
היא יותר גבוהה, יותר נוחה להליכה בשטח שהוא דשא, כורכר, חול וכו'.
ניתן לקפלה יחד עם הטיולון (בקימיליון חייבים לפרק), למרות זאת עקב משקלה אני יודע שהרוב מעדיפים לפרק את המושב גם בבאפולו.
סל החפצים שלה גדול ונגיש יותר והאמבטיה והטיולון טיפה גדולים יותר מהקמיליון.
אם אין לך צורך לעשות הליכות בשטח אז הקמיליון עדיפה עקב הפרקטיות שלה ומשקלה הקל. צריך גם לזכור שהבאפולו יקרה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
אפרת07/09/2014בהנחה שלא אקפל את העגלה .
אולי פעם בשבוע לרכב.
האם המשקל אמור להפריע לי ?
הריי בבאפלו הגלגלים,הסל.הגובה, הגגון והטיית המושב
משופרים.
בהנחה שההתלבטות היא בין שתיהן
והעגלה לא תקופל.
וההפרש במחיר זניח.
האם לא אתחרט על הקניה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה בבקשה - תגובה
קובי סופר07/09/2014שלום אפרת,
המשקל בהחלט בא לידי ביטוי בקיפול ובהרמה לרכב, בהנחה שאת יכולה לחיות עם זה בשלום לא חושב שתתחרטי. הגגון המשופר כבר קיים בקמיליון ושינוי המצבים בהחלט נח יותר בבאפולו. סה"כ בוגבו לקחו את רוב המינוסים בקימיליון ושיפרו בבאפולו, כמו שציינתי זה על חשבון המשקל. יש לקחת בחשבון שעל שטח ישר (מדרכה, קניון) דווקא הקמיליון יותר נוחה לנסיעה עקב משקלה הקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך, עוד שאלה
אפרת08/09/2014האם לדעתך זו תהיה טעות לרכוש את הבאפלו?
האם אנשים נמנעים מלרכוש אותה רק בגלל המשקל?
אני ממש נוטה לגביה.
אך מעט חוששת... כמו כן ראיתי שלא מעט חנויות מציעות אותה במחיר אטרקטיבי.
יותר מהמחיר הרשמי.
אשמח אם תחזק את החלטתי בהנחה שהיא נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ברשותך, עוד שאלה - תגובה
קובי סופר09/09/2014שלום אפרת,
הבאפולו בהחלט לא הצליחה בארץ (וגם בעולם), בכל זאת כשיש תינוק חשובה הפרקטיות ומשקל כבד זה לא דבר פרקטי. הבאפולו מיועדת לאנשי טיולים, אנשי שטח, אנשי מושב. כאלו שבעיקר הולכים בדרכים שרובנו לא הולכים בהם. אם את לא תקפלי אותה באפן שוטף ואין לך קומות לעלות אני לא חושב שסוגיית המשקל צריכה להטריד.
מה שכן, אם תתאכזבי יהיה לך מאוד קשה למכור אותה כיד 2.
הקימיליון יותר פרקטית לדעתי. יותר קלה והרבה יותר נעימה להליכה, כאן אין מה לחשוש והולכים על בטוח בידיעה מה החסרונות שלה. בסופו של דבר על רובם אנשים אמרו לי שלאחר שימוש הם לא הרגישו בהם כחסרון (לדוגמא הגובה שלה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי אבל...
אפרת09/09/2014הדבר העיקרי שמפאיע לי בקמליאון זה שהטיית המושב מאוד קשה לי.
אף אחד לא מתלונן על זה?
לגביי הבאפלו.
אני גרה בבית פרטי
יש לי תא מטען גדול
ובכל זאת העגלה לא תקופל בכלל לאוטו אולי פעם בשבועיים.
ההתנהלות תהיה רק ברגל.
זה משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה כמובן על מענה סבלני ומפורט !!
אפרת09/09/2014לא מובן מאליו בכלל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה קובי אבל... - תגובה
קובי סופר09/09/2014שלום אפרת,
לפי כל מה שתיארת אז אני חושב שרכישת הבאפולו מתאימה לך יותר מהקמיליון.
אם הרגשת לא נח עם שינוי המצבים בקמיליון אז זה יהיה קשה יותר עם תינוק בפנים.
אם אין צורך בקיפולים רבים, ואין קומות והנסיעות ברכב מעטות, אז כל יתרונות הבאפולו משתלמים, זה על חשבון המשקל שבמקרה שלך יבוא לביטוי לעיתים רחוקות וגם אם זה אפשר לחיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה על הכל.
אפרת09/09/2014המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחותאני04/09/2014
בעבר היה לנו סייפטי1 מגיל 0 עד 8
היינו מאוד מרוצים מהכיסא אבל הוא עשה את שלו...
אני מחפשת שוב כיסא כזה, עדיף מגיל 0 או מגיל שנה.
אין תקציב - כל מחיר מתקבל בברכה.
ואם בכל זאת עדיף כיסא עד גיל 4 ואחכ כיסא עד גיל 8 - אשמח לשמוע גם.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פג פרגו בוק פלוסנועה04/09/2014
היי קובי,
רציתי לדעת האם יש הבדל בין איכות הבד של קומפלטו לסופט ג׳ינס והאם יש לו רשת איוורור? או שהדגם של הגינס הוא כמו הספורטיבו? והאם הוא שנת 2014?
שאלה נוספת- בהנחה שמוסיפים מזרון לעגלה האם היית ממליץ ללכת על שלדת s ודגם ספורטיבו?
או שעדיף שלדה רגילה עם קומפלטו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר05/09/2014שלום נועה,
קצת עשית סלט מהכל.
נתחיל מזה שלפג יש 3 גרסאות לבוק. ספורטיבו או קומפלטו וגרסא נוספת שזה הפופ אפ.
הקומפלטו נותנת בד איכותי יותר, רשת שנפתחת לאיוורור באמבטיה וכיסוי רגליים לטיולון.
הג'ינס הוא דגם קומפלטו היה קיים ב- 2013 וקיים גם ב- 2014. דגם הסופט לא קיים יותר אך הוא זהה לקומפלטו רק מציע בד איכותי יותר, הבד הזה עבר לדגמי הפופ אפ.
דגמי הספורטיבו מקבלים בד בסיסי יותר.
לא משנה איזו גרסא של הבוק תרכשו, הבוק יגיעו עם שלדה רגילה שאותה ניתן ואף מומלץ לשדרג לS (כרגע יש מחסור בשלדת הS עד אוקטובר).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בייבי סייפ גרסייפה03/09/2014
אשמח לדעת איך העגלה
אני מחפשת עגלה יחסית זולה שמכילה בתוכה אמבטיה וסלקל
הלכתי לבדוק במוצצים ואמרו לי שהם לא ממש מכירים את העגלה
והמליצו לי על גואי כרום שכמובן מצריכה תוספת מחיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת בייבי סייפ גרסי - תגובה
קובי סופר04/09/2014שלום יפה,
עגלת הגרסי היא לא עגלה מומלצת, טוב עשו במוצצים שהמליצו על הג'ואי כרום שגם לא יקרה וגם טוב בהרבה מהגרסי. שווה להוסיף כמה גרושים ולהנות ממוצר טוב יותר לדעתי.
אם בכל זאת את בתקציב נמוך אז מיה ספארק טובה יותר מהגרסי וזולה בכמה מאות שקלים מהג'ואי כרום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנגליזינה ופג פרגומירי03/09/2014
קובי שלום, הפורום פשוט מקסים ונותן מענה גדול בתוך הבלאגן הגדול.
גם אני מתלבטת בין מליון הדגמים השונים כשהחשיבות היא לקיפול נוח, נוחות התינוק, ואמבטיה מרווחת.
בהתחלה חשבתי על האינגליזינה אבל נראה שיש חסרונות רבים כמו הסל קל, הטיולון והסל. הפג פרגו פופ אפ נראת טובה, אבל הבנתי שהאמבטיה צרה יחסית,הסל למטה לא מספיק חזק?, מצב השכיבה בטיולון- והסל קל מספיק נח לתינוק?
האמת שהבלבול גדול....
תודה רבה על המענה הסובלני והמפורט לכולם....
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנגליזינה ופג פרגו - תגובה
קובי סופר04/09/2014שלום מירי,
לדעתי המידע שקיבלת על הפג מוטעה. האמבטיה בכלל לא קטנה, להפך היא אחת הגדולות ביותר שיש. סל החפצים עלול להקרע רק אם הוא הורכב לא נכון, אם תרכשו בחנות מקצועית ותדאגו שהעגלה תורכב בחנות, אין סיבה שזה יקרה, מעבר לכך שיש אחריות על דברים כאלה בשנה הראשונה. השכיבה בטיולון לא מלאה, אבל גם לא יושבת מדי, סה"כ לא משהו בעייתי, בטח ובטח כשיש אמבטיה.
הסל קל של פג ובעצם כל סל קל אף פעם לא יהיה נח לתינוק. הסל קלים מיועדים למטרה אחת וזו בטיחות ברכב. צריך להקפיד שהתינוק לא יהיה יותר מ- 45 דקות רצופות בסל קל. (בנסיעות ארוכות מומלץ לעצור אחת ל- 45 דקות ולהוציא את התינוק מספר דקות) אז בודאי שחיבור לעגלה לא הכי מומלץ.
בכל אופן אני חושב שבהשוואה לאינגליזנה הפג טובה יותר בכל הפרמטרים מלבד הקיפול שהאנגליזנה קטנה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרון לעגלת בייבי ג'וגרנועה03/09/2014
שלום,
1. האם מומלץ (ומאיזו בחינה) מזרון לטיולון של עגלת בייבי ג'וגר?
2. עד איזה גיל מומלץ להשתמש בו?
3. האם לתינוק חם יותר איתו (או להיפך)?
4. מה מחירו והאם יש מקום מומלץ לקנייה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מזרון לעגלת בייבי ג'וגר - תגובה
קובי סופר04/09/2014שלום נועה,
1. האם מומלץ (ומאיזו בחינה) מזרון לטיולון של עגלת בייבי ג'וגר?
מומלץ ביותר, בטח שלעגלה כמו בייבי ג'וגר, מרבית המזרנים עשויים 100% כותנה אשר יגרמו לתינוק לשכב יותר בנעימות, המזרן שומר על בד העגלה מפני לכלוך וכתמים ובקלות ניתן להסרה לכביסה. המזרן מרפד יותר את מושב העגלה.
2. עד איזה גיל מומלץ להשתמש בו?
עד גמר השימוש בעגלה.
3. האם לתינוק חם יותר איתו (או להיפך)?
להפך, בייבי ג'וגר עשויה מבד ניילון אשר מתחמם בקלות וגורם להזעה לחלק מהתינוקות, המזרנים עשויים מבדי כותנה או בדים מאווררים ויותר נעים לשבת עליהם מאשר על הבד של הבייבי ג'וגר.
4. מה מחירו והאם יש מקום מומלץ לקנייה?
אין מקום מומלץ, בכל חנות נמכרים המזרנים, המחירים נעים מאזור ה- 20 שקלים ועד 150 שקלים. כמו שציינתי להקפיד שהמוצר עשוי 100% כותנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאם דינמיקו - סוג הגלגליםהדר02/09/2014
האם לקאם דינמיקו ישנם גלגלי אוויר?
איזו עגלה מומלצת יותר הקאם דינמיקו או פג בוק פופ אפ?
קאם דינמיקו - סוג הגלגלים - תגובה
קובי סופר02/09/2014שלום הדר,
אכן לדינמיקו גלגלי אויר והדבר מצריך תחזוקה שוטפת, זה קצת מציק ובעיקר כבר שיש תינוק בבית, מבחינת שאר הדברים, מקבלים תמורה מצויינת לכסף, המוצר איכותי ונח והמחיר מעולה. ברור שהפופ אפ מתקדמת יותר מבחינת כל המכלול אך היא גם יקרה בהרבה. אני בכל זאת הייתי ממליץ על הפופ אפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת הרטןטל01/09/2014
קובי שלום
תסלח לי על הבורות אבל אני חדשה בתחום :)
אני מתעניינת בעגלת הרטן וראיתי שיש שני דגמים - racer gt ו- topline s על מה אתה ממליץ?
והאם סלקל קונים בנפרד? אם כן מהי העלות פחות או יותר?
עגלת הרטן - תגובה
קובי סופר02/09/2014שלום טל,
הכל בסדר, גם אני עדיין לומד דברים חדשים ;)
בהרטן מושב הטיול והאמבטיה זהים בכל הדגמים, השוני היחידי הוא בשלדה.
שלדת הרייסר קצת יותר מתאימה לארץ, היא מספקת את כל היתרונות שבשאר דגמי הרטן, ולמרות הכל היא קלה יותר, מתקפלת למימדים קטנים יותר וזולה יותר. לכן היבואן בארץ ויתר על הטופליין שפחות תתאים לארץ. ולכן לדעתי הרייסר ג׳י טי הוא הדגם המוצלח ביותר של הרטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)