מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פופ אפאפרת31/08/2014
היי
שאלה קצת מצחיקה ואני יודעת שזה בעיקר עניין של טעם אבל כמה עגלת הפופ אפ בצבע הורוד נמכרות יחסית לשאר הצבעים שקיימים לדגם זה ממה שאתה יודע אצלכם? בעזה תוולד בת והצבע ממש חמוד אך הוא אינו פרקטי לבן אם יבוא אחרי זה... איזה צבע הכי נפוץ לעגלה זו והאם בהמשך יש אפשרות להחליף רק את הבדים לצבע אחר??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פופ אפ - תגובה
קובי סופר31/08/2014שלום מירית,
הורוד הוא הצבע הפחות נמכר, אכן בעקבות אותם שיקולים שלך.
הבדים ניתנים להחלפה אך הם אינם זולים. הצבעים הנמכרים ביותר הם הקרם והשחור אפור. בהחלט החלטה לא קלה ואין לי תשובה לתת אם שווה ללכת על הורוד או לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטן - גלגליםהדר30/08/2014
רציתי לשאול האם להרטן יש גלגלים מתנפחים או גומי מוקצף.
מתי הרטן VIP אמור להגיע לארץ? מה היתרונות של ה VIP על ה GT הנמכר כיום?
תודה רבה
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרטן - גלגלים - תגובה
קובי סופר31/08/2014שלום הדר,
גלגלי ההרטן מוקצפים ולא מצריכים ניפוח וכמובן לא מתפנצ'רים. הם פותחו בטכנולוגיה מתקדמת והם זהים ומספקים את כל יתרונות גלגלי האוויר רק ללא אוויר.
הVIP כרגע במכון התקנים ודברים כאלו לוקחים המון זמן, אני לא צופה שהיא תגיע לארץ בחצי שנה הקרובה.
כשיבואן הרטן התייעץ איתי לגבי איזה דגם להביא קודם, עניתי ללא היסוס רייסר ג'י טי.
הVIP יותר מעוצבת וטיפה קלה יותר, אבל הרייסר מציעה בולמי זעזועים גם בגלגלים הקדמיים שאין בVIP, מנגנון הקיפול קל בהרבה בהשוואה לVIP. הסל גדול יותר וניתן לקפל את הרייסר עם מושב הטיול, מה שאי אפשר בVIP.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבה קאר או הרטןאמא לחוצה30/08/2014
קובי שלום,
קודם כל רציתי לומר לך שאתה תותח!!
אני שמחה שנתקלתי בפורום הזה,
אחרי כל כך הרבה חיפוש מידע - אתה היחיד שעונה בצורה יסודית.
רציתי להתייעץ איתך לגבי התלבטות שלי- בבה קאר או הרטן.
חשוב לי שכיבה מלאה בטיולון , נוחות קיפול וכמובן חשוב לי המראה של העגלה (עגלה קודמת קניתי בהתאם לתקציב סטודנטים ועל כן היא נראתה בהתאם...-עכשיו אני רוצה לפצות את עצמי :) )
בנוסף, ראיתי בקטלוג של הבבה צבעים מרהיבים ביותר לעומת הרטן.
האם ניתן להשיג את ההרטן בלבן נראה לי דגם 412 עם שילדה לבנה?
העניין הוא שהלידה אמורה להיות בתחילת נובמבר - אז כבר נגמר לי הזמן להתלבטויות.....
אשמח לדעתך המקצועית!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבה קאר או הרטן - תגובה
קובי סופר31/08/2014שלום,
אני בדעה שנכון שמראה חיצוני חשוב, אך מכיוון שעגלה היא כלי עבודה ודבר שאמור לספק נוחות ובטיחות, אז קודם כל חשובה האיכות. ובאיכות הרטן מנצחת.
הגלגלים שלה עשויים מגומי אשר משמש צמיגי רכב (ולא פלסטיק כמו בבה קאר) מעבר לרכות בנסיעה, השחיקה כפולה בבבה הקאר, בולמי הזעזועים שלה איכותיים יותר, כולל בגלגלים הקדמיים דבר שאין בבבה קאר. היא טיפה קלה יותר, מושב הטיול שלה רחב וארוך יותר, יש לו יותר מצבי שכיבה/ישיבה. הבדים איכותיים יותר, היא מיוצרת בגרמניה שם איכות ההרכבה טובה יותר מפורטגל בה מיוצרות הבבה קאר. גם ניתן לבקש את צבע ה- 412 עם שלדה לבנה, למרות שזה חריג והצבע בא עם שלדה שחורה, יש לנו במקרה שלדה אחת ספייר בלבן (לקוח שלקח דגם עם שלדה לבנה רצה שחורה).
אני מסכים שבבה קאר יותר יפה (לטעמי) אבל זה לא שההרטן מכוערת. דבר חשוב נורא הוא הגגון של הטיולון, בעוד שבבה קאר הגגון עובר מהאמבטיה לטיולון, בהרטן יש גגון מובנה לטיולון. בבבה קאר בעקבות זאת הגגון לא מכסה את התינוק בכלל, אולי חלק קטן מראשו. אז כמו שהבנת אני בעד ההרטן בגדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלהאני29/08/2014
ראיתי עגלה שקצת מזכירה את הבוגבו בי רשום עליה danna או משהו כזה. יש לה חלק פנימי צהוב הגלגלים כמו הבי במהדורה המיוחדת שהייתה בעבר. יש לך מושג מה זו העגלה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה - תגובה
קובי סופר31/08/2014שלום מאיה,
לדעתי את מתכוונת לדונה, זו אינה עגלה אלא סל קל עם גלגלים.
למרות שהרעיון נשמע מושלם לעצלנים, זו אחת הרכישות הפחות מומלצות לדעתי.
מעבר לעובדה שמוציאים סכום מגוחך על סל קל שישמש עד 8 חודשים במקרה הטוב (סל קלים מתאימים עד גיל שנה, אבל מאוד נדיר לראות תינוקות שבאמת נמצאים בסל קל עד גיל שנה). הדבר אינו בריא לגב התינוק, תינוק זקוק לשכיבה ישרה או מקסימום זווית קלה, אך לא לזווית של סל קל.
הסל לא הוכח כסל קל מתקדם בטיחותית כמו סל קלים אחרים בשוק שגם זולים מהדונה לפעמים בחצי מהעלות.
לסיכום, רעיון נחמד אך נוראי מכל כך הרבה סיבות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק זה!!!
אני01/09/2014תודה רבה!
איזו שליטה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידותהיי28/08/2014
בכל האתרים כתוב שהמידות של האמבטיה, הטיולון וזויות השכיבה של הפג פופ אפ זהות לבוק פלוס.
לפי ההתרשמות שלי זה לא נכון ויש קצת שוני. גם יבואן פופיק טוען שהמידות הן אותן מידות אך אני משוכנעת שזה לא נכון.
תוכל בבקשה לומר לי מה המידות והזויות של כל אחד מהדגמים (גם של האמבטיה וגם של הטיולון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידות - תגובה
קובי סופר31/08/2014שלום,
המידות זהות! את לא הראשונה שחושבת כך, לכן לקחתי מטר ומדדי והמידות זהות לחלוטין!
בהרבה חנויות לא תמיד פותחים את האמבטיה ממצב מקופל למצב פתוח מלא ולכן לדעתי מכאן נובעת ההתרשמות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו משקלה הכולל של עגלת ג'ואי כרוםרחל28/08/2014
אני גרה בבניין בלי מעלית ואחד הדברים החשובים לי מאוד זה קלילות העגלה ומצד שני שתראה יפה, תהיה פרקטית, בעלת גלגלים מוקצפים. במידה והיא לא עונה על הדברים הנ"ל אשמח מאוד אם תוכל להמליץ לי על עגלה במחיר סביר (2000-3000 ש"ח) שתכלול את הדברים הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהו משקלה הכולל של עגלת ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר31/08/2014שלום רחל,
הג'ואי עונה על דרישותייך, היא גם די קלה 9.67 ק"ג יחד עם מושב הטיולון, ביחס לעגלה עם מושב דו כיווני היא קלה מאוד. ישנן עגלות אשר שוקלות קילו פחות אך להן אין מושב דו כיווני, דבר שאני אישית לא הייתי מוותר עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק פלוס או פופ אפאתי28/08/2014
היי קובי,
אני ממש מתלבטת בין הבוק פלוס לפופ אפ. אין ברשת הרבה המלצות על הפופ אפ כפי שיש על הבוק פלוס. על מה היית ממליץ יותר ולמה? האם בשתי העגלות האמבטיה באותו הגודל? עד איזה גיל האמבטיות מתאימות?
בהשוואה לאינגליזינה טרילוג׳י- איזו עגלה עדיפה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פלוס או פופ אפ - תגובה
קובי סופר31/08/2014שלום אתי,
הפופ אפ עוד די חדשה בארץ, סה"כ 8 חודשים ולכן קשה למצוא ביקורות.
בדגמי הבוק מה שפג עשו זה לקחת אמבטיה וטיולון אשר היו שייכים לדגמים קודמים שלהם והתאימו אותם לבוק. בפופ אפ פותחו אמבטיה וטיולון אך ורק לשלדת הבוק.
אין הבדל בין גודל האמבטיות אך יש יתרונות לפופ אפ, האמבטיה קלה יותר, מתקפלת עם השלדה ומתקפלת לאחסון בגמר השימוש.
הטיולון רחב ומרופד יותר. יש 100% תמיכה לגב, דבר שאין בטיולוני הבוק או האינגלזינה.
הקיפול של השלדה עם מושב הטיול קטן ב- 30% בהשוואה לבוק הרגילות.
לכן המלצתי היא הפופ אפ. ביחס לאינגלזינה, היתרון היחיד של האינגלזינה הוא גודל הקיפול, תמורת קיפול טיפה יותר גדול, בפג תקבלו: נוחות נסיעה הרבה יותר טובה, סל חפצים גדול ונגיש יותר, שלדה יותר יציבה ופחות רופפת ותמיכת גב טובה יותר בטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות דחוףבתי27/08/2014
היי משהי מכירה את העגלה LALA מבית GOODBABY .
צריכה חוות דעת תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות דחוף - תגובה
קובי סופר27/08/2014שלום בתי,
מדובר בעגלה די בסיסית. היא אמינה, נוחה להליכה אבל הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר. בטווח המחיר הזה הייתי יותר ממליץ על ג׳ואי כרום או סולה 2.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלות
בתי27/08/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין 3 סוגי עגלותטל27/08/2014
מתלבטת בין ההרטן לפג פרגו פופ אפ ולמוצי איי גו...
כמובן שחשובה לי הנוחות של העגלה, בטיחות וכל הפרמטרים אך גם חשוב לי המראה שלה.. בעייה נוספת היא שיש לי רכב קטן (קיה פיקנטו) ולא בטוחה שכל עגלה תכנס לתא המטען...
אשמח להבהרות (נוטה יותר לכיוון ההרטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין 3 סוגי עגלות - תגובה
קובי סופר27/08/2014שלום טל,
לדעתי המוצי פחות מומלצת מ-2 סיבות: 1) רוחב הגלגלים שלה הוא 66 ס״מ מעבר לעובדה שזה יעשה בעיות בהכנסה לרכב, יהיה מאוד קשה להתנייד איתה ביום יום (זהו רוחב כמעט זהה לשל עגלת תאומים).
2) הטיולון שלה בעייתי, הוא לא נשכב למצב שטוח ויש לו זוית חדה, בנוסף הגגון מאוד קטן, בקיץ שלנו זה בעייתי. דבר נוסף, אין לה בולמי זעזועים, מרגישים רעידות בהליכה איתה.
הפג לדעתי תיכנס לרכב בקלות, היא הקלה מבין השלוש, גם לה אין שכיבה שטוחה אבל הזווית שלה טובה מזו של המוצי. יש צורך ברכישת מזרן לאמבטיה. מומלץ לרכוש עם שלדת S, מכיוון שבולמי הזעזועים שלה קשים, הגלגלים המיוחדים מרכחים את הזעזועים.
ההרטן לדעתי מספקת את הנוחות הטובה ביותר לתינוק, בעיקר בגלל העובדה שהטיולון שלה נשכב למצב שטוח. היא הנוחה ביותר להליכה בזכות בולמי הזעזועים שלה. לרכב קטן יהיה צורך בפירוק מושב הטיול לפני הקיפול, זה החסרון המרכזי שלה. במשקל היא בין הפג למוצי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנו יש את הפג
מיכל באומן31/08/2014היא מעולה, לא הכי קטנה אבל מפנקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ואי כרום מול סולה 2אייבי26/08/2014
קובי שלום,
רכשנו את הג'ואי כרום (עדין לא קיבלנו אותה כי יש עוד חודש ללידה) וכעת אנחנו מתלבטים להחליף לסולה 2.
מה דעתך?
אתה יכול למנות את ההבדלים בין שתי העגלות? יתרונות וחסרונות של כל אחת?
אנחנו בדילמה רצינית ונשמח לכל עזרה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ג'ואי כרום מול סולה 2 - תגובה
קובי סופר26/08/2014שלום אייבי,
בעבר היה יתרון משמעותי במחיר לטובת הג׳ואי, כיום עדיין יש אך הוא פחות משמעותי.
הג׳ואי מתקפלת עם הטיולון כשהוא פונה לשני הכיוונים, הסולה רק עם כיוון הנסיעה.
לג׳ואי בולמי זעזועים איכותיים יותר וגם הגלגלים האחוריים עשויים מחומר איכותי יותר, הסל שלה גדול יותר, ידית האחיזה מתכווננת לגובה וגם נעימה יותר למגע.
הסולה בצבע הג׳ינס בלבד נותנת גגונים הרבה יותר גדולים, גם באמבטיה וגם בטיולון. יש רשת איוורור בגגון האמבטיה, הבדים קצת יותר איכותיים.
סך הכל שתיהן טובות ואנשים מרוצים מהן מאוד.
הדרך הכי קלה לבחור זה לחכת עם שתיהן מחוץ לחנות, להוסיף משקל על העגלות, לנסות לתפעל, לקפל, להכניס לרכב ולראות מה מדבר אילכם יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות עם תמיכה מלאה לגבהדר25/08/2014
רציתי לשאול איזה עגלות ישנן עם תמיכה מלאה לגב.
בינתיים ידוע לי על
פג פרגו בוק פופ אפ
בבה קאר היפ הופ
סולה
וגו'אי כרום
האם יש עגלות נוספות?
מי מהן לדעתך הכי מומלצת?
תודה רבה
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות עם תמיכה מלאה לגב - תגובה
קובי סופר25/08/2014שלום הדר,
יש גם את קאם דינמיקו, הרטן רייסר ג׳י טי, נבינגטון קדט.
ההמלצה גם תלויה בתקציב מכיוון שהפופ אפ, ההרטן או הבבה קאר עולות יותר מכפול בהשוואה לג׳ואי או הסולה לדוגמא. כמובן שרמת האיכות והגימור בהתאם למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה מלאה בגב
הדר25/08/2014תודה רבה. רציתי לשאול עוד כמה שאלות לגבי העגלות שהן בעלות תמיכה מלאה בגב:
אילו מהן הטיולון שלהן נפתח ל 180 מעלות ? אילו מהן הטיולון שלהן נפתח ל 178 מעלות?
אילו מהן הטיולון שלהן דו-צדדי?
לאילו מהן אמבטיה וטיולון רחבים וארוכים יותר?
אילו מהן קלות יותר מבחינת משקל עגלת אמבטיה ועגלת טיולון?
במה בא לידי ביטוי האיכות הגבוהה יותר של העלות היקרות על פני הזולות?
סליחה על מספר השאלות. אנחנו די אובדי עצות והלידה ממש קרובה.
תודה רבה
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיכה מלאה בגב - תגובה
קובי סופר25/08/2014שלום הדר,
תודה רבה. רציתי לשאול עוד כמה שאלות לגבי העגלות שהן בעלות תמיכה מלאה בגב:
אילו מהן הטיולון שלהן נפתח ל 180 מעלות ? אילו מהן הטיולון שלהן נפתח ל 178 מעלות?
מבחינת שכיבה ישרה ההרטן היא הכי שטוחה וקרובה לזווית אמבטיה, אחריה הבבה קאר, אחריה הדינימקו הסולה והג׳ואי, הפג כבר בזוית קלה והנבינגטון כבר בשיפוע כמו מצב ביניים של העגלות שהוזכרו בהתחלה.
אילו מהן הטיולון שלהן דו-צדדי?
של כולן
לאילו מהן אמבטיה וטיולון רחבים וארוכים יותר?
באמבטיה הבבה קאר הכי רחבה, כל השאר פחות או יותר זהות גם באורך גם ברוחב, ההבדלים ממש מינוריים. לדעתי דווקא תשימו לב לטיולון מכיוון שזה החלק שאמור לשרת לטווח ארוך יותר. בטיולון ההרטן הכי ארוכה והכי רחבה, אחריה הקאם, פג, בבה קאר, סולה, ג׳ואי ונבינגטון.
אילו מהן קלות יותר מבחינת משקל עגלת אמבטיה ועגלת טיולון?
משקל עם אמבטיה לא ממש משנה מכיוון שמפרקים אותה טרם הקיפול.
עם טיולון בסדר עולה מהקלה ביותר הג׳ואי, סולה, נבינגטון, פג, קאם, הרטו, בבה קאר.
במה בא לידי ביטוי האיכות הגבוהה יותר של העלות היקרות על פני הזולות?
ההבדל הוא באיכות החומרים, בדים איכותיים, נעימים ועמידים יותר. מדינת היצור. יצרן שמייצר בסין מטרתו לחסוך בעלויות. יצרן שמייצר במדינה שלו מעוניין לעשות בקרת איכות רצינית למוצר שלו, תוך כדי השמת דגש על חומרי גלם איכותיים. יש פלסטיק זול ויש פלסטיק יקר לדוגמא. דברים אלה משפיעים על עמידות וחוזק המוצר. שימי לב מי הקלות יותר ומי הכבדות יותר ותביני למה הכבדות יקרות ואיכותיות יותר, לא חסכו על נוחות התינוק.
סליחה על מספר השאלות. אנחנו די אובדי עצות והלידה ממש קרובה.
אתם לא היחידים. על דברים מסויימים תאלצו להתפשר, אין מושלם לצערי, אם היה לא היה לכם כאב ראש ;)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שוקלת ההרטן?לימור24/08/2014
ואיפה מקבלים שירות על העגלה במקרה של תקלות?
כמה שוקלת ההרטן? - תגובה
קובי סופר24/08/2014שלום לימור,
משקלה יחד עם הטיולון כ-12 ק״ג.
כמו לכל עגלה, היבואן הוא זה שמספק שירות למוצריו. לכל יבואן יש מעבדה טכנית עם כל חלקי החילוף והכלים כדי לתקן את המוצר, כך גם בהרטן. עד עכשיו לא נתקלנו בתקלות, העגלות נמכרות כחצי שנה. מכיוון שהיבואן לא מביא מסות של עגלות שירות התיקונים יהיה מהיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבילת לידהאנה24/08/2014
היי מקווה שזה מקום פשוט אני בשמירה ולא יכולה לעשות השוואה
רציתי לשאול כמה עולה חבילה לידה בססית
ללא עגלה וסל קל..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חבילת לידה - תגובה
קובי סופר24/08/2014שלום,
קצת קשה לענות פה על זה. יש כל כך הרבה מוצרים מקבילים. עדיף לפנות טלפונית לחנות וננסה לתת הצעה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג- ספורטיבו וקומפלטוliat22/08/2014
היי, אשמח לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הללו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת פג- ספורטיבו וקומפלטו - תגובה
קובי סופר24/08/2014שלום ליאת,
ההבדלים הם בבד האיכותי והעבה יותר שיש לקומפלטו, ברשת איוורור הגדולה באמבטיה ובכיסוי רגליים לטיולון שיש בקומפלטו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
liat24/08/2014היי קובי,
האם הבדים בקומפליטו יותר איכותיים/נעימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על ההתייחסות - תגובה
קובי סופר24/08/2014שלום ליאת,
הפנים של האמבטיה זהה. בטיולון יש שכבת בד נוספת והבד איכותי יותר בקומפלטו. ניתן לפתור זאת ע״י הוספת מזרן לטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושב בטיחות מיגוטל21/08/2014
היי קובי,
אשמח לשמוע דעתך על מושב הבטיחות הצרפתי - מיגו.
מכיר? המלצות/ דיס המלצות?
הרבה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מושב בטיחות מיגו - תגובה
קובי סופר21/08/2014שלום טל,
מדובר במוצר של חברת טים טקס הצרפתית, חברה זו מייצרת מושבים פשוטים, רמת הבטיחות שלהם לא מהגבוהות ביותר. המיגו הוא הדגם המתקדם ביותר שלהם אך טרם פורסם מבחן כלשהו לגביו.
לדעתי המושבים האמריקאים ברמת בטיחות גבוהה יותר, הם מתאמים עד משקלים גבוהים יותר, יותר קל לחגור את התינוק בהם, כמוכן יש אבזם שמונע מילדים גדולים להסיר את החגורה מהם. הם גם מקדימים את הזמן מבחינת התקנים אשר עומדים להשתנות באירופה בקרוב, דבר שאי אפשר לומר על המיגו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל עזרת מאוד מאוד!!!
טל22/08/2014הרבה תודה לך ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)