מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לגבי גרקו סימביואופיר11/02/2013
מכיוון שאין כאן תגובות לגבי הגרקו סימביו רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שמכיר את העגלה והאם היא מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לגבי גרקו סימביו - תגובה
קובי סופר13/02/2013שלום אופיר,
הסימביו עגלה מעולה אבל יש לה כמה חסרונות שגורמים לרוב לוותר עליה.
1. גלגלי אויר שעלולים להתפנצ'ר.
2. לפני הקיפול חייבים לפרק את מושב הטיולון.
3. מושב הטיולון לא נשכב לשכיבה מלאה.
דגם האיבו החדש של גרקו פתר את כל שלושת החסרונות. המחיר של האיבו אפילו זול יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אופיר13/02/2013רציתי לקבל תגובות/המלצות בקשר לעגלות מוצי או לגבי עגלות חברת jane, לגבי דגמי ה muum וה rider לגבי עגלות אלו אין הרבה תגובות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה - תגובה
קובי סופר14/02/2013היי אופיר,
לדעתי אתם קצת מתפזרים, יהיה יותר קל לי לענו אם תגדיר לי נתונים כגון: כמה את מוכנים להשקיע, משקל עגלה (כלומר אם גרים בבניין ללא מעלית) גודל רצוי לאחר הקיפול (תלוי בתא המטען של הרכב), ועוד דברים שחשובים לכם.
אישית לא הייתי ממלץ על אף אחת מהעגלות שציינת.
במחירים שלהן תנסו לבדוק: פג פרגו בוק פלוס מודולר, קאם דינמיקו או בבה קאר איפאופ. שלושתן מיוצרות באירופה ולא בסין,בשלושתן מושב הטיולון נשכב לשכיבה שטוחה ולא למצב בו רגלי הפעוט כלפיי מעלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
אופיר14/02/2013הנני מעוניין לדעת תגובות/המלצות לגבי עגלת jane דגם muum שאיני מוצא איזכורים לגביה ובנוסף לעגלת מאמס אנד פאפס דגם סולה.
אני מתעניין בהמלצות לגביהם ומחירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוות דעת - תגובה
קובי סופר14/02/2013שלום,
מחירים איני יכול למסור כאן.
ג'אנה מאמ זהו דגם חדש ברמה עולמית ולא רק בישראל לכן יהיה קשה למצוא תגובות, הרוכשים הראשונים יהיו הנסיינים שלה והם אלו שיתנו המלצות בעד או נגד!
ממה שראיתי בתערוכה לפני כחודשיים היא מאוד כבדה ומסורבלת לתפעול.
מאמאס אנד פאפאס סולה, פחות מומלצת בעיקר אם משווים אותה לגרקו איבו שעליה המלצתי.
הסולה בנויה למזג האויר האנגלי ולוקה בחסר בשמש הישראלית. הבדים הם בדי פוליאסטר עבים ולא נושמים, גגון הטיולון פתוח להצצה אבל גם לכניסת שמש על ראש הפעוט, חיבור סל קל על העגלה מאוד מסורבל.
לסיכום,
עגלות עד מחיר של 3000 ש"ח הגרקו איבו היא התמורה הטובה ביותר לכסף.
אם מטפסים ל- 5000 ש"ח אז כמו שציינתי: פג פרגו, קאם או בבה קאר שוות בדיקה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביבה ביבו כעגלת אחיםרונית11/02/2013
היי
רציתי לקבל חוות דעת על עגלת ביבה ביבו כעגלת אחים כאשר מרכיבים מושב נוסף
מדובר בתינוק בן יומו ואח שיהיה בן שנה ו-3 חודשים
האם זה מתאים?
האם המושב הנוסף מרופד בטוח ונוח (יש רצועות רתימה?)
העגלה מתאימה מבחינת גודלה ואורכה הן למעלית והן לתא המטען ובנוסף היר יכולה להיות עגלת יחיד.
אודה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד בקשה לחוות דעת
רונית13/02/20131. מאונטיין באגי דואט כעגלת אחים, מומלץ?
2. ביבו ביבה כעגלת אחים יחד עם מושב מורכב, מומלץ? המושב יתאים לבן שנה ושלושה חודשים?
אשמח לתשובה לשתי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד בקשה לחוות דעת - תגובה
קובי סופר14/02/2013שלום נולי,
תשובות:
הביבו עגלה מאוד מוצלחת כעגלת יחיד הפטנט של המושב המתחבר מאוד מסורבל ולא הכי נח לתינוק.
לגבי המאונטיין באגי, הדואט היא עגלת תאומים מאוד מוצלחת, צריך לקחת בחשבון שלא ניתן להרכיב עליה אמבטיה וטיולון אלא או 2 אמבטיות או 2 טיולונים.
אני אישית ממליץ מאוד על הפיל אנד טדס אקספלורר.
במחירים קצת יותר גבוהים אפשר לקחת בחשבון את הסטרול אייר (אמנם תאומים אבל בא ניתן לשים אמבטיה וטיולון), בוגבו דונקי (מחיר יקר ביותר), בייבי ג'וגר סלקט (אני אישית פחות ממליץ, בגלל משקל כבד וחוסר פרקטיות, אז רק אם אין ברירה).
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלהדניאל11/02/2013
שלום, אשמח לקבל המלצה על עגלה.
שמעתי הרבה מותגים ועשיתי הרבה בירורים וככל שאני בודק יותך מסתבך יותר.
רוצה להתחיל מההתחלה.
תודה
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על עגלה - תגובה
יובל שיזף11/02/2013שלום דניאל,
ליבי איתך, אין ספק שבחירת עגלה היא אחד הדברים המורכבים היום לזוג לפני לידת ילד ראשון. במקרה שכזה מה שכדאי לעשות הוא פשוט להפסיק להקשיב לנותני עצות שונים שעלולים לגרום לבלבול רב ולרדת לעומק הצרכים האישיים. למשל מקום המגורים דירה או בית פרטי, עיר או מושב נסיעה בתחבורה ציבורית או ברכב פרטי ומה גודל תא המטען. ברגע שתעשה רשימה של הצרכים שלך תדע איזה עגלות לסנן מהרשימה ולאחר שתגיע לרשימה רלוונטית אז תתחיל בשלב השני שהוא מחיר, זמן אחריות, מי היצרן מי היבואן וכמובן עיצוב. זה אולי נשמע ארוך אבל זו הדרך הטובה והמהירה ביותר לקבלת החלטה. כאשר תצמצם את הרשימה לשתיים-שלוש עגלות אז יהיה כדאי כן להתייעץ עם בעלי נסיון.
אני מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על עגלה
טלי מיכאלי11/02/2013אחרי סקר שוק רחב אני ממליצה לך על Mootsy מכוון שהיא חזקה, נוסעת טוב, הוצאתי אותה מהאוטו ממש באכזריות כי לפעמיים פשוט אין לך כוח, היא לא נשברה ולא קרה לה כלום, אחרי שנה מכרתי אותה מחצי מחיר, אנשים עשו טיפול בחברה והיא הייתה כמו חדשה. הגלגלים חזקים, לא קורה להם כלום, גובה מצויין, לא נמוחה כמו בוגה בו. גם ככה צריך הרבה כוח, עוד להתכופף כול דקה? אז זה מה שיש לי להגיד על העגלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת גרקו איבוקטיה07/02/2013
שלום ,
רציתי לשאול האם בבייבי קלאב יש את העגלה של גרקו איבו?ובאילו צבעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת גרקו איבו - תגובה
קובי סופר08/02/2013שלום קטיה,
בבייבי קלאב יש את העגלה ב- 3 צבעים: אדום, ירוק ושחור. היה קיים בצבע חול שנגמר ואמור להגיע בקרוב. (אם ממש תרצו אולי עוד אפשר להשיג דרך חנויות אחרות שעוזרות לנו), האמבטיות באות רק בשחור כרגע, רק באפריל יגיעו צבעים נוספים זהים לצבעי הטיולונים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת טריפל או x-light של דר בייביפנינה06/02/2013
שלום,
אני צריכה עזרה, ודחוף... אני צריכה ללדת שבוע הבא ומאוד מתלבטת בין שתי העגלות, טריפל של דר בייבי או x-light
מי מבינהן יותר מומלצת, מה היתרונות והחסרונות, כפי שהבנתם זה מיועד לתינוק מגיל לידה..
אשמח לקבל את חוות דעתכם המהירה
תודה רבה
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת טריפל או x-light של דר בייבי - תגובה
קובי סופר08/02/2013שלום פנינה,
הרבה נסיון עם השניים אין לי, אנחנו מכרנו את הטריפל כל מי שרכש אותה היה מאוד מרוצה. את ה X-LIGHT אני לא מכיר לצערי. מאוד ממליץ גם על איזי בייבי אפולו וצ'יקו קורטינה שמנכרות סביב אותו מחיר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרקו אבורינתי06/02/2013
מאוד התלהבתי מהגרקו אבו,
ואני רואה הרבה המלצות עליה כאן.
מה שכן אני לא מוצאת הרבה ביקורות ברשת עליה...
וקצת "מפחיד" אותי שהיא די זולה ומקבלים כל-כך הרבה.. אני מחפשת את הקץ'..
אני סתם פרנואידית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרקו אבו - תגובה
קובי סופר08/02/2013שלום רינתי,
גרקו תמיד מכרו את מוצריהם "זול" יותר מהמתחרים כדרך ולא מכיוון שהמוצר גרוע או פחות טוב, כך הם בנו את שמם בעולם ובישראל. האיבו יוצר על מנת לתת את רוב הפתרונות במחיר סביר, זה לא שמודבר בעגלה הכי מפוארת שיש, אבל אין היום עגלות שנותנות את אותה תמורה לכסף כמו האיבו, יש יותר טובות/איכותיות/מפוארות אבל אז המחירים קופצים במאות אם לא באלפי שקלים.
ביקורות בשלב זה יהיה קשה למצוא מכיוון שמדובר בדגם חדש שלא הרבה עוד השתמשו בו, יש לנו הרבה לקוחות מרוצים גם כאלו שבשלב האמבטיה, וגם כאלו שרכשו רק את הטיולון לתינוק בוגר יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד שאלה
רינתי08/02/2013תודה על התשובה.
ועוד שאלה: האם הסל-קל שמגיע עם העגלה והא מסוג מסויים או שניתן לבחור?
במידה וזה סוג מסויים, האם הוא בטיחותי מספיק???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ועוד שאלה - תגובה
קובי סופר10/02/2013היי,
לאיבו מתחברים רק סל קלים של גרקו.
לגרקו יש מגוון של 3 סל קלים בישראל. המומלץ ביותר הוא דגם הלוג׳יקו, שבלי קשר לעגלה נחשב לאחד הסקלים הבטיחותיים בעולם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לסלקלסימונה06/02/2013
היי קובי,
אני מתלבטת לגבי רכישת סלקל- יש לציין כי ולבעלי אין רכב, כך שזה פחות שימושי ביום יום עבורנו. אם זאת להוריו של בעלי יש 2 רכבים אז יהיו ימים שכן יהיה לזה שימוש.
אשמח אם תוכל להמליץ לי על סלקל איכותי במחיר נגיש יחסית( אם זה רלוונטי קנינו עגלה בוגבו בי- האם יש סלקלים שמותאמים עבורה, האם זה שימושי בכלל כי ממה שהבנתי יש לצמצם את השימוש של התינוק בסלקל)?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לסלקל - תגובה
קובי סופר06/02/2013היי סימונה,
קודם כל זה נכון מאוד שמומלץ כמה שפחות להשאיר את הפעוט בסל קל, העדיפות היא רק בנסיעות בלבד, או מהרכב לבית ולא לעשות טיולי קניון של שעות :)
בכל זאת לחיבור לעגלה יש יתרון קל, לרוב התינוקות נרדמים בנסיעה וכשמגיעים לבית התינוק ישן, במקום להעיר את התינוק אפשר פשוט לקחת אותו עם הסל קל ואז להעביר למיטה. כאשר הם גדולים זה נעשה קשה יותר מכיוון שהסלקלים (לא קלים כמו שמם) פלוס משקל התינוק זה כבר כבד מאוד. לכן האופציה לחבר לעגלה מקלה על החיים.
לכן המלצתי היא סל קל סייבקס אטון או בי סייף, שניהם מצויינים מבחינה בטיחותית, מחירם סביר, באזור ה- 700 ש"ח ללא בסיס (ניתן לרכוש בסיס בנפרד ובכל עת) לכן הייתי ממליץ לרכוש ללא הבסיס ובמידה ויהיה לכם רכב קבוע תוכלו להוסיף את הבסיס כשתרצו. שניהם מתחברים גם לבוגבו בי בעזרת מתאמים. אז הם ההמלצה שלי, יש כאלו זולים יותר שלא מתחברים לבי וגם פחות איכותיים, לכן לא הייתי ממליץ לחסוך כאן מכיוון שהחיסכון לא יהיה משמעותי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בעגלות- סטריטי פלוסמיסי05/02/2013
שלום,
אחרי סקירה של כמה מהעגלות הבולטות בשוק, התחלנו להסגר לכיוון של הסטריטי פלוס של בבה קונפורט בגלל שהיא נראית לנו מאוד נוחה לתפעול,במשקל סביר ובעלת ידית טובה (ויחסית גבוהה). אנחנו נרתעים מעגלות ענקיות שנראות בגודל של חצי דירה ומעדיפים משהו יותר קומפקטי ופרקטי.
כשחיפשתי חוות דעת באינטרנט ראיתי הרבה תגובות שליליות על עבירות בעליה/ירידה מהמדרכה ועל גלגלים שנשחקים מהר, אבל התגובות האלה הן לא מהתקופה האחרונה והן מתייחסות לדגם סטריטי הקודם.
השאלה שלי היא מהם השינויים העיקריים בין הסטריטי פלוס לדגם הסטריטי הקודם?
האם למשל יש פחות תלונות על עבירות ושחיקה כי הגלגלים שופרו?
ובכלל, האם הדגם החדש מומלץ לקנייה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בעגלות- סטריטי פלוס - תגובה
קובי סופר05/02/2013שלום מיסי,
אחד השינויים הבולטים בסטריטי פלוס הוא הגלגלים, גם הוגדלו וגם נעשו עבים יותר. הדבר הזה יגרום לכך שהשחיקה תהיה מזערית, נחות ההליכה השתפרה פלאים, גם העגלה נעשתה גבוהה יותר עקב כך, כעת גם הורים גבוהים יהנו ממנה. עד עכשיו הרוכשים סופר מרוצים (דרך אגב גם מהדגם הקודם הרוב היו מרוצים, כל מי שנשחקו לו הגלגלים קיבל גלגלים חדשים).
הסטריטי פלוס עגלה מאוד פרקטית ונוחה, אחת העגלות הנמכרות ביותר באירופה. במבחן שנעשה לה באנגליה ע"י אתר פושצ'רטריידר (אתר מאוד נחשב שסוקר עגלות תינוק) היא זכתה לציון נדיר של 4 וחצי כוכבים מתוך חמש! צריך לשים לב שבאנגליה ובעוד מדינות העגלה נמכרת תחת המותג מקסיקוזי ולא בבה קונפורט. כיום מדובר באותה חברה.
אני אישית ממליץ בחום על הסטריטי פלוס.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבה קונפורט
מיסי05/02/2013ראשית תודה על התגובה המהירה והמפורטת- הקלת עליי מאוד את ההחלטה ואני הרבה יותר שקטה עכשיו. אגב, אני בהחלט יכולה גם להעיד שבניגוד לביקורות על הסטריטי הקודמת, לנו כזוג גבוה הידית מאוד נוחה (וגם העובדה שלא צריך להתכופף ולשבור את הגב כדי לאסוף את העגלה המקופלת מהרצפה).
באופן כללי בנוגע לאחריות- האם בדרך כלל צריך להגיע לחנות ממנה נרכשה העגלה כדי לקבל שירות או שהדבר מבוצע ישירות מול היבואן?
ועוד שאלה- איזה סלקלים מתחברים לסטריטי פלוס? שמענו שהסלקל שמגיע איתה פחות מוצלח.
ושוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבה קונפורט - תגובה
קובי סופר06/02/2013היי,
לגביי האחריות. זה עובד בשני מישורים.
1) ניגשים לחנות ממנה נרכשה העגלה, ומשם העגלה נשלחת לתיקון, הליך שלוקח בין שבוע לעשרה ימים. רוב החנויות יספקו לכם עגלה חלופית, מומלץ לודא זאת טרם הרכישה מול החנות בא אתם רוכשים את העגלה.
2)ניגשים ישירות ליבואן שנמצא בבצרה, העגלה מתוקנת מידית במעבדת השירות, הליך שלוקח עד 20 דקות.
האופציה השניה עדיפה יותר, אבל מי שלא גר באזור המרכז יאלץ להשתמש באוציה הראשונה.
הסל קל של הסטריטי הוא סל קל נפלא, הוא מרופד היטב, קל במשקל וזכה לציון בטיחותי טוב מאוד. ככה שאין מה לחשוש מהסל קל, הסל קל הוא פיתוח של מקסי קוזי שהיא אחת מיצרניות מושבי הבטיחות הטובות באירופה. החסרון היחיד של הסל קל הוא הבסיס, ברוב הבסיסים (בעיקר באמריקאים) רק מקליקים את הסל קל והוא תפוס, בסטריטי לאחר ההקלקה יש גם לרתום את הסל קל עם חגורת הבטיחות, מה שעושה את החיבור לפחות נח ובאופן כללי, הבסיס די מיותר, היות והוא נמכר בנפרד ולא עם העגלה הייתי ממליץ לוותר עליו. אפשר לחיות עם החסרון הזה בשלום כל עוד ממעטים להוציא את הסל קל מהרכב, בכל אופן מומלץ שהפעוט ישהה כמה שפחות בסל קל, רק בנסיעות ולא מעבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פיל אנד טדסגילי03/02/2013
היי
ברצוני לברר לגבי עגלת אחים.
מחיפוש ראיתי את דגם הוייב VIBE של פיל אנד טדס - מספר שאלות:
1. האם מומלצת גם לתינוק בן יומו
2. מה המידות של העגלה כשהוא פתוח עם שני מושבים
3. ומה מידותיה כאשר היא סגורה
4. כמו כן, האם ניתן לחבר סלקל של חברת מקסי קוזי
5. האם יש דגם שמומלץ יותר של פיל אנד טדס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת פיל אנד טדס - תגובה
קובי סופר05/02/2013שלום גילי.
1. האם מומלצת גם לתינוק בן יומו
בודאי, העגלה מתאימה מלידה.
2. מה המידות של העגלה כשהוא פתוח עם שני מושבים
אורכה בסיביבות 110 ס"מ. רוחבה 62 ס"מ.
3. ומה מידותיה כאשר היא סגורה
כמו עגלת יחיד, נכנסת לכל תא מטען וזה יתרונה הגדול.
4. כמו כן, האם ניתן לחבר סלקל של חברת מקסי קוזי
בישראל לא, בחו"ל צריך לבדוק. אם יש מתאם לסל קל כלשהוא בארץ זה לגרקו.
5. האם יש דגם שמומלץ יותר של פיל אנד טדס?
אני אישית ממליץ ללכת על דגם האקספלורר, גם יותר זול, גם יותר קל במשקל והרבה יותר פרקטי. הוייב רק מעוצבת יותר, טיפה מרופדת יותר ומאפשרת קיפול יחד עם המושב הנוסף בלא צורך בפירקו, אבל הדבר מסבך ומסרבל את הקיפול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
גילי05/02/2013היי
ראשית תודה על תשובתך
אני כמובן ארצה לראות את העגלה המדוברת (אין טוב ממראה עיניים :-))
אך לא מצאתי היכן מוכרים זאת, האם תוכל להגיד לי היכן מוכרים את העגלות הללו?
אודה תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת נאונטו-אשמח לשמוע חוות דעתקטיה30/01/2013
שלום רב,
לאחרונה שמעתי על עגלות מאוד יפות של חברת נאונטו.רציתי לדעת האם הן מומלצות?האם כדאי לקנות עגלה של חברה זו?אם לא-מה מומלץ?הקריטריון שחשוב לי-קיפול ביד אחד,משקל קל,עגלה מעוצבת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת נאונטו-אשמח לשמוע חוות דעת - תגובה
קובי סופר30/01/2013שלום קטיה,
עגלות נאונטו הן עגלות של חברה איטלקית בשם קאם, קאם לוקחים עגלות עם עיצוב ישן שלהם ובמותג נאונטו הם נותנים להם עיצוב מדהים בדרך כלל. הבעיה שמדובר בעלות פחות טובות ממה שקיים בשוק היום, מאוד קשה לקפל אותן עם המושב מחובר לשילדה, בטח שלא ביד אחת. המשקל שלהם סביר אבל לא קל. הטיולון של העגלה לא מוצלח, הסל חפצים קטן ולא נגיש, נוחות הליכה בינונית ומטה.
לפי הדרישות שלך הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון הפג פרגו בוק. היא קלה, מתקפלת בקלות וביד אחת. מעוצבת ויש המון צבעים כולל מהדורות מיוחדות (הן יקרות יותר).
יש סל ענק, נוחות הליכה מדהימה. גם הייתי ממליץ על הקאם דינמיקו זהו הדגם הכי מתקדם של החברה הזו, הוא לא מתקפל ביד אחת אבל בהחלט עגלה מרשימה ביופיה, מאוד נוחה בהליכה, משקל סביר, מתקפלת בקלות למרות שזה בשתי ידיים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלאה בייבי קונפורטאור29/01/2013
שלום,
חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי חוות דעת על העגלה. אשמח מאוד לשמוע..(מבחינת נוחות הליכה,משקל,קיפול, יציבות וכד')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלאה בייבי קונפורט - תגובה
קובי סופר29/01/2013שלום אור,
הסיבה שקשה למצוא מידע אודות העגלה נעוצה בעובדה שהיא לא נמכרת הרבה.
בסך הכל מדובר במוצר טוב, העגלה נוחה מאוד להליכה, נוחה בקיפול, די קטנה בשלב האמבטיה, די גדולה כשמקפלים עם טיולון. מאוד יציבה מכיוון שמדובר בעגלה כבדה מאוד. חסרונות: אמבטיה מאוד מאוד צרה, לרוב מתאימה עד 3 חודשים בלבד. גלגלים אחוריים רחבים, די מקשה לעבור במעברים צרים, מעליות קטנות וכו', זה גם מקשה על הכנסה לתא מטען, אלא אם מפרקים את מושב הטיולון מהשלדה ואז הקיפול קטן מאוד. הסיבה שהיא נמכרת מעט היא מחירה הדי גבוהה ביחס לתמורה, היא נמכרת סביב ה- 4000 ש"ח, תמורת עוד כמה מאות שקלים הרוב מעדיפים כבר לרכוש את הפג פרגו בוק/קאם דינמיקו ובבה קאר איפ אופ שהרבה יותר איכותיות מהאלאה. או שאפשר לכיוון ההפוך, גרקו איבו שנותנת את אותן פונקציות, פחות או יותר ועולה כמה מאות שקלים פחות.
בברכה,
קובי בייבי קלאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! המשך לשאלה...
אור30/01/2013מהו משקל העגלה? (שלדה+ טיולון / שלדה+אמבטיה)?
ראיתי שהתוצרת היא סין. האם זה אומר שזה בהכרח לא טוב בדומה למוצרים סינים בשוק באופן כללי שידועים באיכות הירודה שלהם?
מצאנו את העגלה ב3000 ש"ח (כולל סלקל), כשזהו גג התקציב שלנו. האם בתקציב הנ"ל היית ממליץ על העגלה הזו או שיש עגלות אחרות עליהן תוכל להמליץ?
ממש תודה רבה!
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה! המשך לשאלה... - תגובה
קובי סופר30/01/2013היי,
סך הכל קיבלתם מחיר מצוין על העגלה. אני מכיר הרבה חנויות שמוכרות את המוצר ב- 4200 ש"ח! שימו לב שמדובר בדגם 2012 ולא דגם ישן יותר, יש חשיבות לתאריך יצור הסל קל ויש הבדלים קלים בין השנתונים, ההבדל העיקרי הוא הגלגלים, ב 2012 הגלגלים בצבע שחור לפני כן הם היו אפורים/כסופים, כך תבדילו בשנתונים.
הייצור בסין אכן לא תמיד איכותי בהשוואה לייצור באירופה, אבל עגלות אירופאית מתחילות רק ממחיר של 3500 ש"ח אולי קצת פחות ואלו העגלות הפשוטות, כמו שציינתי הרמות הגבוהות והאיכותיות נמכרות סביב ה- 5000 ש"ח. בבה קונפורט בניגוד להרבה חברות שמייצרות בסין מפתחים בעצמם את המוצר, מה שכן אומר שהמוצר יהיה איכותי, לאורך השנים רוכשי בבה קונפורט לא התלוננו על תקלות או בעיות לכן אין מה לחשוש מבחינת אמינות. במחיר 3000 ש"ח אני ממליץ לבדוק את הגרקו איבו שנותנת אחלה תמורה למחיר, סל קל טוב יותר מהאלאה שכולל בסיס לרכב, הבבה קונפורט מגיעה ללא בסיס, רכישת בסיס היא תוספת מחיר ומדובר בבסיס גרוע לכן אפשר לוותר עליו. הגרקו גם קלה משמעותית מהאלאה. אבל האלאה קצת יותר מושקעת ויוקרתית. אם תלכו על האלאה מומלץ לבדוק איך את מסתדרת עם המשקל, תנאים כמו מעלית בבניין או רכב עם תא מטען נדיב, כל אלו יגרמו לעניין של המשקל להיות פחות משמעותי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה יקרה???לון28/01/2013
מה הטעם לקנות עגלה ב6000 אלף ש"ח??????????כי הילד בד"כ דיי קצר עם העגלות-עד גיל 3 נגמר הסיפור!!נראה כי זה רק לעשירים!!!
גם עגלה ב400 ש"ח יכולה להיות אחלה ונותנת שירות טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה יקרה??? - תגובה
קובי סופר29/01/2013שלום,
מה הטעם לקנות עגלה שאפשר לסחוב תינוק על הידים או במנשא, מה הטעם ברכב פרטי ועוד מרצדס שאפשר לנסוע באוטובוס, מה הטעם בטלויזה או רדיו או סלון מפואר כשאפשר לחיות באוהל. כל אחד יעשה כראות עניו, הזול עולה יקר בסופו של דבר. מי שרוצה להעניק את הטוב ביותר לתינוק שלו ויכול להשקיע אז כן עגלות יקרות יותר גם טובות יותר.
רק בשרות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Mutsy evoיאנה27/01/2013
שהתחלתי לברר לגבי גראקו איבו נתקלתי במוצי איבו.
מה יש לך להגיד על העגלה? משקלים נוחות וכו
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Mutsy evo - תגובה
קובי סופר29/01/2013שלום יאנה,
מוצי איבו לדעתי פחות מומלצת מהגרקו, הסיבות העיקריות: המוצי כבדה משמעותית מהגרקו בעוד כ- 4 ק"ג.
הגגון של הטיולון קטן ולא מכסה טוב בעיקר כשהטיולון במצב שכיבה. לא אידאלי כל כך לשמש בארץ.
רוחב הגלגלים האחוריים שלה רחב כ- 65 ס"מ. הרוחב גם מפריע להיכנס במעברים צרים וגם לא מאפשר להכניס את העגלה לרכבים מסויימים, בהרבה מקרים צריך לפרק את הגלגלים האחורים כדי להכניסה לתא המטען.
הטיולון שלה לא נשכב למצב שכיבה מלא, זה סוג בעיה מכיוון שהטיולון מתאים מגיל 6 חודשים, הרבה תינוקות מסיימים את שלב האמבטיה לפני, חוסר השכיבה גם לא מאפשר השכבת פעוט על הבטן בשלב הטיולון!
סה"כ היא מאוד יפה אבל לא פרקטית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
טלי מיכאלי11/02/2013מוצי כבדה, אבל הכי שווה. ההבדל במשקלים הם קילו או חצי קילו, אני לא אומרת שזה לא חשוב, אבל זו עגלה מאוד חזקה, אני הייתי מאוד מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק מוצי
טלי מיכאלי11/02/2013רק מוצי. הייתי מאוד מרוצה. עשיתי סקר שוק לפני זה. עגלה מעולה, נוחה, חזקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותיאנה25/01/2013
שלום יש לי התלבטות בין מספר עגלות. אשמח ליעוץ.baby Jogger 4weels. BRitex bagle.graco evo.bibon tay tay
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר27/01/2013שלום יאנה,
ביבה/בייבי גוגר/ברייטקס.
שלושת העגלות הן על אותו סגנון, כל אחת והיחוד שלה. המומלצת מבינהן לדעתי זו הביבה, הסיבה העיקרית זה מדף הרגליים שנפתח כאשר התינוק שוכב, מה שמקנה נוחות לתינוק כשהוא ישן, בניגוד לשתיים האחרות. עוד יתרון קטן הביבה מתקפלת כלפי פנים, כלומר בד העגלה נמצא כלפי פנים לאחר הקיפול, באחרות הבד כלפי חוץ, דבר שגרם להמון נזקים בריפודים, קרעים, לכלוך וחוסר סטריליות.
הגרקו איבו היא סגנון אחר, היא נהנית מיתרונות נוספים לעומת השלושה, הטיולון דו כיווני, הסל ענק ונגיש, שינוי המצבים הוא ע"י לחיצה על כפתור ולא עם שרוך מעצבן כמו השלושה למעלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע האמבטיה בעגלת גראקו איבו
יאנה27/01/2013בהמשך להמלצתך על עגלת גראקו איבו, ביררתי קצת לגבי העגלה. ונמסר לי שיש בארץ אמבטיה רק בצבע שחור. האם זה נכון? או שיש חנויות שמוכרות גם צבעים אחרים, האם יש תכנון להביא צבעים נוספים ומתי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צבע האמבטיה בעגלת גראקו איבו - תגובה
קובי סופר29/01/2013שלום יאנה,
אכן בשלב זה היבואן מביא רק אמבטיות שחורות, רק באפריל ככל הנראה יגיעו אמבטיות בצבעי הטיולונים. ניתן אבל להזמין אמבטיה של סימביו שעולה בסביבות עוד 400 ש"ח יותר. מלבד שחור היא גם באה באדום או כחול, היא מתלבשת על שלדת האיבו. מדובר באמבטיה יותר מפוארת, מתכווננת למצב ישיבה, יש לה רשת לאוורור בגגון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותדנה23/01/2013
שלום רב,
השוק מלאאאא בעגלות ואני כבר ממש הסתבכתי..
חשוב לי מאוד שהעגלה תהיה יחסית קלה, לא רחבה מידי, שיהיה קל לתפעל אותה,
שהטיולון יתכוונן לשני הכיוונים, 4 גלגלים, שתהיה נוחה...
שמעתי על EVO של קרגו, עגלת BIBO, בייבי ג'וגר סיטי מיני, מקס ספיריט של איר בייבי..........
מה לבחור??? הצילוווווו
תודה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר24/01/2013שלום דנה,
המלצתי היא הגרקו איבו, שמתי לב שכל העגלות שאותן ציינת נעות סביב אותו מחיר, בטווח המחיר הזה הגרקו איבו נותנת את התמורה הטובה ביותר.
העגלה קלה מאוד מבחינת משקל, סל ענק, קיפול קל ביד אחת, טיולון דו כיווני, סל קל מצוין שמתחבר על השלד. בכל שאר העגלות שציינת ישנם חסרונות שונים לעומת הגרקו.
אם ניתן למתוח את התקציב לאזור ה- 5000 הייתי ממליץ לבדוק את הפג פרגו בוק, קאם דינמיקו ובבה קאר איפ אופ. שלותן מיוצרות באירופה והן עגלות סופר איכותיות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)