מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצותטלי12/05/2014
שלום
אני ממש מבולבלת לגבי העגלות משולבות
העדיפות שלי זה בוגבו,פג פרגו או מימה. מה עדיף משלושתם? ואיך שהבנתי לכל העגלה יש דגמים מסויימים...אשמח אם יצויין גם דגם!!! תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצות - תגובה
קובי סופר13/05/2014שלום טלי,
אני באופן אישי ממליץ על הפג פרגו בוק פלוס, לבוק פלוס יש 3 גרסאות כאשר כל אחת במחיר שונה עקב שדרוגים כאלה או אחרים.
הסיבה שאני פחות ממליץ על בוגבו ומימה היא מושב הטיולון שלהן. המושב אינו נשכב למצב ישר וישבן התינוק תמיד מוטה כלפי מעלה. בנוסף ב 2 החברות האלו אין לך אמבטיה וטיולון אל חלק אחד שמשמש גם כאמבטיה וגם כטיולון, זאת אומר מרגע שהחלטתם לעבור לטיולון, די מסורבל יהיה להחזיר את האמבטיה, למקרה שעברתם מוקדם מדי לטיולון. בפג יש 2 חלקים שונים ובכל את ניתן להרכיב אחד מהחלקים אמבטיה או טיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלהנועה11/05/2014
היי,
אני אמורה ללדת באוגוסט ילד ראשון ואני מנסה לסגור על רשימת עגלות מצומצמת מהן לבחור את המנצחת :-)
הקריטריונים הם:
גבוהה בשלב האמבטיה ואם אפשר גם בטיולון (שנינו די גבוהים)
דו כיוונית
קיפול נוח
גב קשיח
עבירות מעולה
בדים נוחים (מבלי להיות תלויים במזרון נוסף וכו׳)
צילון גדול (אני לא סובלת את המראה הזה של הטטרא עם אטבי הכביסה, הפרעה אישית)
טיולון עם שכיבה מלאה/כמעט מלאה, לא מאוד צר כדי שיהיה לעולל נוח ונעים
ידית אחת ולא שתיים
כמובן שעדיף משקל יחסית סביר אבל אנחנו בבניין עם מעלית כך שזה פחות קריטי.
והקאטצ׳ הגדול - שתוכל להתקפל לתוך יונדאי גטס...
תקציב - סביב 4000-5000.
יש חיה כזאת?
עד כה ״שמתי עין״ על הפג בוק פלוס, מוצי (אייגו), אינגליזינה טרילוג׳י, אבל רק מסקר אינטרנטי ולא מבדיקה ממשית, אז אני לא בטוחה אם הן עונות לכל הבקשות.
אני פתוחה לכל המלצה נוספת :-)
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינגליזינה טרילוג'י עונה על כל
שיר12/05/2014הדרישות שלך ועוד - יש לה גם אמבטיה מרווחת ועיצוב מקסים (איטלקית איך לא?), הידית מתכווננת 0טוב לגבוהים), הטיולון דו צצדי והיא קלה יחסית לעגלות משולבות, מתקפלת בקלות ונכנסת לתא מטען של מכוניות קטנות בלי בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר13/05/2014שלום,
לדעתי הבוק פלוס עונה על כל הקריטיונים למעט קריטריון הקיפול. היא תכנס לגטס אך יהיה צורך לפרק את מושב הטיולון לפני הקיפול. יש כמובן את הבוק פופאפ שבה הקיפול קטן יותר אך היא נופלת בקריטריון המחיר.
האינגלזינה לדעתי פחות נוחה להליכה בהשוואה לפג או למוצי, כמו כן סל החפצים שלה מאוד קטן ולא נגיש. היתרון היחיד שלה הוא הקיפול הקטן יותר. אני באופן אישי תמיד בעד נוחות הליכה.
המוצי רחבה מאוד בגלגלים, לדעתי כמו הפג היא תכנס לגטס רק בתנאי שמקפלים אות ללא מושב הטיול.
עוד בתקציב אפשר לבדוק את בבה קאר שיש להם דגמים סטווח המחיר וקאם דינמיקו.
מעבר לתקציב אבל עונה לכל הדרישות: הבוק פופ אפ כפי שציינתי ועגלת הרטן רייסר ג'י טי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברייטקסחן10/05/2014
שלום רב!
יש לי מלפני 3 שנים את הבי סמארט. אני לפני לידה שנייה והבי סמארט נראית לי פתאום מגושמת כבדה ולא מודרנית. האם יש דגם של ברייטקס (או חברה אחרת) שמתאימה האמבטיה שלנו ואוכל לקנות רק שלדה וטיולון קלים יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברייטקס - תגובה
קובי סופר11/05/2014שלום חן,
ניתן לרכוש את הבי אג'ייל והאמבטיה שלך תתחבר אליה. הבי אג'ייל קלה יותר וקומפקטית יותר אך מצד שני, הטיולון לא פונה אלייך, מושב הטיולון פשוט יותר והעגלה פחות חזקה מהבי סמארט. אם כן תרכשו את הבי אג'ייל שכרגע המחירים שלה מאוד נמוכים, יש לבקש מתאם לאמבטיה של ברייטקס. על אותו מתאם מתחבר גם הסל קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - ברייטקס
חן11/05/2014תודה על המענה המהיר. העניין שגם ככה אני שוקלת לעבור הפעם לטיולון מהר יותר. אבל חשבתי במקום לקנות מקלרן במחיר כ"כ יקר אני יכולה לקנות טיולון נניח באמת של הבי אג'יל ולהנות משלדה שתתאים לאמבטיה ולטיולון.
השאלה אם עדיף טיולון של בי אג'יל על מעבר של טיולון מקלרן בגיל 4 חודשים נניח ?
שאלה נוספת....
האם המחירים האטרקטיביים הם גם על הבי אג'יל פלוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - ברייטקס - תגובה
קובי סופר11/05/2014לדעתי גם על הפלוס יש מחירים טובים כרגע אבל היא כבר במחיר די דומה למקלרן. לדעתי בתור טיולון המקלארן עדיפה. היא קלה יותר, מנגנון שינוי המצבים ידידותי ואמין יותר, ניתן לכוונן את זווית הרגליים והקיפול קטן יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה של פגליטל10/05/2014
שלום רב,
ברצוני לברר מספר דברים.
יש לי סלקל של צ׳יקו שאם הבנתי נכון הוא מתחבר לעגלה של פג.
אני מעוניינת לרכוש עגלה שכוללת אמבטיה וטיולון. האמת שקצת הלכתי לאיבוד .
אני מעוניינת כמובן שתהיה יציבהרכ לזה חשוב לי שניתן יהיה לשים את הטיולון ל2 הצדדים, ידית אחת, שתתאים גם לטיולים.
שלא תהיה כבדה, אפשרות של שכיבה הטיולון , סל חפצים גדול.
מכיוון שאינני יכולה לבוא לראות בעצמי(שמירה) אשמח אם תוכלו לומר לי מה אתם ממליצים
תודה
ליטל
?יום טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה של פג - תגובה
קובי סופר11/05/2014שלום ליטל,
לדעתי הפג באמת עונה לכל הדרישות שלך. לא ניתן לחבר על הפג סל קל של צ'יקו אלא רק את של פג או בעזרת מתאם: סייבקס, בי סייף, ג'ואי ומקסי קוזי. היא מתאימה למרבית תנאי השטח אבל לא לטיולי אקסטרים.
אפשר גם לבדוק את עגלת הרטן שלה יש מתאם אוניברסלי שיתאים לצ'יקו. היא דומה לפג בהרבה בחינות אך כבדה יותר בקילו עד 2 קילו (תלוי לאיזה דגם של פג משווים). היתרון שלה שהיא בנויה לכל תנאי השטח והטיול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי הפג
ליטל11/05/2014בגלל שלא נראה לי שנצא לטיולי אקבטרעם בזמן הקרוב אז אילו מהפג אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת לגבי הפג - תגובה
קובי סופר13/05/2014שלום ליטל,
אני בעיקר ממליץ על דגם הבוק פלוס. לדגם זה יש 3 גרסאות שונות כאשר יש הבדלים כאלו או אחרים בינהן. כל אחד צריך להחליט בעצמו עם שווה להוסיף כסף על השדרוגים האלו.
באופן אישי לדעתי הגרסא הבסיסית מספקת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
ליטל13/05/2014שוב תודה על תשובתך
הכל אפשר לקנות את הדגם ללא הסלקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה אחרונה - תגובה
קובי סופר13/05/2014שלום ליטל,
העגלה מגיעה עם סל קל אך במרבית החנויות ניתן להוריד את הסל קל מעלות המוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלהאנה09/05/2014
היי אשמח עם תמליץ לי עגלה
התקציב 3000
הצפיות הם רק שעגלה תהייה קלה ולא מסורבלת פשוטה לקיפול
אמבטיה+טיולון
ובצבע ורוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על עגלה - תגובה
קובי סופר11/05/2014שלום דנה,
לדעתי לדרישות שלך מומלץ לבדוק את הבבה קונפורט סטריטי פלוס. היא קלה ומתקפלת בקלות עולה באזור ה- 3000 ש"ח כולל סל קל ועד כמה שידוע לי היא קיימת בורוד, אך יש לבדוק אם נותר הצבע. צבע ורוד כמעט ואינו מיובא לארץ מכיוון שהביקוש לו הוא מאוד דל.
כמוכן יש את הג'ואי כרום, גרקו איבו ונבינגטון קדט אשר גם עונות לדרישות מלבד הצבע הורוד.
יש גם את הבייבי ג'וגר סיטי מיני שכמובן עונה לדרישת הקלות וקלות התפעול אך לדעתי היא פחות מומלצת מכיוון שאין לה טיולון דו כיווני והבדים שלה פשוטים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנה12/05/2014אז קודם כול תודה רבה
אשמח אם תוכל לבדוק לי לגבי הצבע הורוד זה מאוד חשוב
מכיוון שאני בשמירה לא יכולה לבוא להסתכל אז אני סומכת עלייך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
קובי סופר13/05/2014שלום דנה,
לצערי מבדיקה מול הספק אין צבע ורוד.
העגלה היחידה שעולה בראשי בצבע ורוד ובמחיר הרצוי היא הברווי אובו. סה"כ עגלה יפה, נוחה להליכה אך מצד שני קצת כבדה ומושב הטיולון לא נשכב למצב ישר. הקיפול גדול אך היא נכנסת לכל רכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכשתי עגלת הרטן אצלכם ואני מתלבטת..ים09/05/2014
שלום, משום מה גם לאחר שכבר רכשתי את העגלה אני תוהה שמא יש טובה יותר?
מאוד רציתי את הממבה פלוס, האם ההרטן באמת אכן טובה יותר מהמבה או מהדגם השני שלהם שעתיד להגיע לארץ?
מבחינת קיפול, ופרמטרים נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רכשתי עגלת הרטן אצלכם ואני מתלבטת.. - תגובה
קובי סופר09/05/2014שלום ים,
לגבי הממבה פלוס, לצערי אין צפי מתי תגיע העגלה לארץ. דגם הטריטק פלוס (הדגם עם ה- 3 גלגלים) היה אמור להגיע לישראל במהלך אפריל אך ככל הנראה יגיע רק ביוני לארץ, הממבה פלוס שהייתה אמורה להגיע רק ביוני תתעכב וככל הנראה רק במהלך אוגוסט/ספטמבר תגיע.
מבחינת קיפול, דגמי הפלוס של איי בי סי וגם ההרטן די זהות במנגנון הקיפול, הגודל והמשקל.
ל-2 העגלות יש בולמי זעזועים אחוריים מתכווננים להתאמת הרכות/קשיחות, להרטן יש יתרון בכך שיש לה בולמי זעזועים גם בגלגל הקדמי, הדבר גורם לבלימת זעזועים מעולה כשיורדים ממדרכה, כשיש בור וכו'. הבדים של ההרטן איכותיים יותר. להרטן יש 5 מצבי ישיבה שכיבה בטיולון, באיי בי סי יש 3. ב- 2 החברות הגגון מסנן UV. 2 החברות מציעות אמבטיה גבוהה אשר מתקפלת בקלות למימדים קטנים.
לסיכום: בשני המקרים מדובר בבחירה טובה. לדעתי בהרטן יש יתרון של זמינות מלאי, ומוצר טיפה יותר איכותי מכיוון שהוא מיוצר בגרמניה. ההשוואה כמובן היא מול דגמי הפלוס של איי בי סי ולא מול הדגמים הרגלים ששם כבר יש פער משמעותי באיכות אבל גם במחיר.
דגמי הפלוס צפויים לעלות בין 5500 ל- 6000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמבטיה לעגלהענבל08/05/2014
אני תוהה...
בעלי עבר את גובה 2 מטר. כל האחים שלו עברו את ה 1.90. משפחה של ענקיים. אפילו אחותו 1.80...
השאלה אם בכלל יש טעם להתעקש על אמבטיה או פשוט למצוא עגלה שבאמת נשכבת ל180 מעלות ואפילו לרפד אותה טוב כדי שיהיה נוח.
ובנוסף - אילו עגלות אכן נשכבות עד 180 מעלות שהן גם מספיק גבוהות לבעלי...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיה לעגלה - תגובה
קובי סופר08/05/2014שלום,
לצערנו מרבית החברות מייצרות את העגלות עם אמבטיות. דווקא יש גם המון חברות בהן האמבטיה מאוד גבוהה והטיולון יושב בגובה נמוך יותר (עקב תקנים במדינות מסוימות).
אין אף עגלה ללא אמבטיה אשר שוכבת 180 מעלות אך יש כמה שקרובות מאוד לזווית הזו:
ההמלצות שלי הן: (יש לקחת בחשבון שזה זה גם מאוד תלוי מה את מחפשת).
צ'יקו קורטינה (יש לה גם ידית גבוהה), ד"ר בייבי מדריד (ניתן לראות את התינוק), ביבה טאי טאי.
יש גם אופציות יקרות כמו: בוגבו בי, פג פרגו בוק פלוס וגם עגלת הרטן שתגיע ביוני לארץ. שתי עגלות האחרונות באות עם אמבטיה אך ניתן לרכוש גם ללא.
בכל אופן אין שום בעיה להתחיל עם טיולון שנשכב טוב ולוותר על האמבטיה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני09/05/2014אני רוצה שהעגלה שאני קונה עכשיו תשמש אותי כמה שיותר (לכמה שיותר שנים/ילדים)
אני יודעת שרוב ההורים עוברים בשלב מסויים לטיולונים כי הם קלים יותר מכל הבחינות - משקל, קיפול וכו'.
אין לי בעיה להשקיע בעגלות יקרות שהזכרת, ממה שאני מכירה - עגלות הפג יחסית כבדות מאוד. השאלה אם יש טעם להשקיע בפג והרטן ואחרי כמה חודשים, שנה, לקנות גם טיולון, או שהעגלות שהזכרת הן מספיקות? (הכי התרשמתי מהצ'יקו)
מצד שני, אני מכירה גם אימהות שלא עברו לטיולון והשתמשו בעגלה הראשונית עד שהפסיקו לגמרי להשתמש בעגלה.
ועוד שאלה - בעגלות שניתן לרכוש בלי אמבטיה - אפשר אם אתחרט לרכוש אמבטיה בעתיד? מאוד התרשמתי מההרטן באינטרנט, היא נראית בהחלט עגלה ששווה את ההשקעה. היא מישומה נראית לי הכי מתאימה למשפחת הענקים של בעלי. יש את החלק המתכוונן שמניחים עליו את הכפות רגליים, וזו נראית עגלה מאסיבית שתחזיק. השאלה כמה היא כבדה... לשימוש עד שאין עוד צורך בעגלה...
ועוד דבר חשוב - אנחנו בלי רכב. מתניידים באוטובוסים. אם זה משנה למשהו מהנ"ל.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
קובי סופר11/05/2014שלום,
אם ניקח באמת את עגלת הרטן כדוגמא, את בעצם מקבלת עגלה שבאמת תשרת אותך במשך שנים ותחזיק מעמד לכל הילדים שבעזרת השם יהיו לך. כך גם בעגלות פג.
בהרטן כמו שראית מקבלים את העגלה עם המושב הכי רחב ולא פחות חשוב הכי ארוך כך שבאמת תינוק ישב בעגלה בשיא הנוחות עד הגיל שהוא לא יזדקק לה. החיסרון הוא שכל היתרונות האלו באים על חשבון המשקל. עגלה כזו עקב על הדברים שיש בה שוקלת יותר מעגלות פשוטות יותר. סוגיית המשקל לדעתי היא הדבר הפחות חשוב ביום יום במרבית המקרים, מכיוון שאנו מתניידים עם העגלה ולא מרימים אותה באופן קבוע הדבר כמעט ולא מרוגש. יוצא דופן הוא מי שגר בבניין ללא מעלית כמובן, אז כן צריך להכניס את שיקול המשקל.
באטובוס אין כל בעיה מכיוון שרוחב העגלה הוא 59 ס"מ ולכן העגלה לא מפריעה לאנשים. כמו כל עגלה לא הכי קל להרים אותה במדרגות אוטובוס ותמיד מומלץ להעזר במישהו.
בעניין הטיולון. תאורטית אין שום סיבה לרכוש טיולון, באירופה מעל ל- 70% מההורים לא רוכשים טיולון ומשתמשים בעגלה אחת עד השלב בו לא צריך עגלה. למעשה הם גם צודקים בכך שהם עושים זאת, מושבי העגלות הרבה יותר רחבים, ארוכים, מרופדים ותומכים בתינוק.
בישראל המצב שונה ולהערכתי מעל ל- 90% כן רוכשים טיולון. הסיבות לכך רבות ומגוונות.
הטיולונים מתקפלים לכחצי מגודל העגלות, שוקלים כמעט כחצי וכאשר הם במבצע אז המחירים מגוחכים לרוב וההוצאה אינה מורגשת. היתרון הגדול הוא שלמעשה אורזים את העגלה עד התינוק הבא וחורשים על הטיולון עד אשר אין בו צורך ולרוב זורקים לפח. לרבו כשהתינוק כבר גדול ופחות צריך לישון בעגלה מה שהטיולונים מציעים זה די מספק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב!
ענבל12/05/2014קודם כל תודה על התשובה המפורטת!!!
ממה שאני רואה - אכן הטיולונים הרבה פחות "שווים" מעגלה אמיתית. הרבה פחות תומכים בגב, הרבה יותר צרים, ולא כולם באמת נשכבים.
אבל אני כן מסכימה שבשלב מסויים כדאי לעבור לטיולון כדי לשמור על העגלה המקורית - היקרה.
אם למשל צריך להשוות את ההרטן לג'ואי - בכל זאת מדובר בחצי מחיר בערך. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בוקר טוב! - תגובה
קובי סופר13/05/2014שלום,
ההבדל המשמעותי הוא בטיולון, למרות שגם באמבטיות יש הבדלים אבל הטיולון הוא החלק החשוב.
ההרטן רחבה יותר בכ- 6 ס"מ וארוכה יותר להערכתי ב- 10 ס"מ (לא יצא לי למדוד אורך).
המושב מרופד יותר, נשכב למצב שטוח יותר, מדף הרגליים מתכוונון למספר מצבים וניתן להעלות אותו למצב סגור, כלומר אם יש תינוק קטן בטיולון ולא רוצים לחגור, מדף הרגליים נסגר כדי שהתינוק לא יוכל להחליק כלפי מטה. הגגון מכסה טוב יותר, בנוסף הוא מסנן קרינת UV. יש כל מיני דברים נחמדים בגגון כמו פתח איוורור, פתח הצצה גדול (בג'ואי יש בגודל סביר) וכיס ענק לאחסון דברים כגון מפתחות רכב וכיס קטן לאחסון מוצץ. בדי העגלה הם בדי טרמוטקס המונעים הזעה בקיץ ואינם קרים בחורף.
יש 5 מצבי שכיבה ישיבה, בג'ואי יש 3. כך ניתן להתאים את זווית השכיבה האופטימלית לתינוק ובהתאם לגילו וקצב התפתחותו.
המושב מתיישב לזווית של 90 מעלות.
כמובן שגם בשלדה יש הבדלים רבים כמו בולמי זעזועים מיוחדים, הגלגלים עשויים מחומר מיוחד שבולם אף הוא זעזועים, יש מחזירי עור, העגלה חזקה ומאסיבית יותר.
וכמו בכל מוצר אחר כשמשווים בין מוצר גרמני לעומת מוצר סיני יש תמיד הבדל איכות ענק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
ענבל13/05/2014ודבר אחרון - אז לאור כל היתרונות שהזכרת - היתרונות הללו שווים את המשקל של העגלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
ענבל13/05/2014מבחינת הקיפול - היא נכנסת גם לרכב יחסית קטן?
ועוד דבר - תגובה
קובי סופר13/05/2014היא אמורה להיכנס אבל תמיד מומלץ לבדוק.
תודה רבה!!! - תגובה
קובי סופר13/05/2014לדעתי כל עוד לא צריך לעלות ברגל מספר קומות עם העגלה, עניין המשקל פחות צריך להוות שיקול. נושא המשקל יבוא לידי ביטוי רק בהרמת העגלה לרכב, תהליך שלוקח מספר שניות.
בהליכה היומיומית עם העגלה המשקל אינו מורגש בכלל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי נמכרה עגלת הגואי כרוםאיתן08/05/2014
אצלכם בחנות?
האם אתה יכול להגיד לי כמה עגלות מהסוג הזה מכרתם עד כה אצלכם ברשת והאם אתה יודע על תקלות ספציפיות או תלונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון- מתי נמכרה העגלה הראשונה
איתן08/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי נמכרה עגלת הגואי כרום - תגובה
קובי סופר08/05/2014שלום אביה,
עד כמה שזכור לי ממש בתחילת מרץ הגיעו העגלות לחנות וכבר באותו יום נמכרה אחת. מכרנו ויש גם מוזמנות מעל ל- 50 עגלות עד כה. די ברור שעוד לא נתקלנו בתקלות עקב התקופה הקצרה בה היא נמכרת. המדד שלי הוא בריטניה, שם העגלה נמכרת מתחילת 2013. עד כה מעל ל- 90% מהביקורות הן ביקורות חיוביות. לכן אני בטוח שמדובר בעגלה שתספק אמינות טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרת ש90 אחוז מהביקורות חיוביות
שלי12/05/2014על מה מתלוננים אלה שפחות מרוצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה היא שוקלת
שולה13/05/2014אני מוצאת נתונים סותרים ברשת לגבי המשקל של הג׳ואי כרום. כמה היא שוקלת במצב אמבטיה וכמה במצב טיולון?
כמה היא שוקלת - תגובה
קובי סופר13/05/2014שלום שולה,
ע"פ נתוני היצרן היא שוקלת 9.58 ק"ג עם הטיולון. אין נתונים כמה עם האמבטיה אבל זה אמור להיות די זהה ובכל אופן כאשר מקפלים את העגלה, מקפלים ללא האמבטיה ולכן הפרט הזה פחות רלוונטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלינק שצירפת כתוב שהיא שוקלת יותר
שולה15/05/201411.56 קילו ליתר דיוק, מכאן הבלבול.
האמת היא שפשוט אני יכולה לקבל בייבי ג׳וגר עם אמבטיה מחברה ואחר כך לקנות טיולון, מצד שני הג׳ואי מאד מצאה חן בעיניי והיא לא יקרה, אז אני בהתלבטות.
ידוע לך לכמה מעלות הטיולון שלה נשכב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שהבנתי למה
שולה15/05/2014הם כותבים שהאמבטיה שוקלת 4 קילו, אולי הם מתכוונים למשקל יחד עם האמבטיה... מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על בדיקתך ועל התשובה המפור
שולה15/05/2014טת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סל קל לפג פרגו בוק פלוסמיכל07/05/2014
שלום,
קניתי את הטיולון של הבוק פלוס (בלי האמבטיה והסלקל), וכעת אני רוצה לקנות סל קל בנפרד.
אני מתלבטת אם לקנות את הסלקל של הפג (2014)+בסיס איזופיקס (הבנתי שהבסיס הרגיל מאוד מסורבל), או לקנות סל קל אחר עם מתאמים - למשל סל קל של ברייטקס בי סייף, או אטון 2 כמובן עם בסיס איזופיקס...
השיקולים החשובים הם מבחינתי, לפי הסדר הבא: בטיחות, מחיר, נוחות.
אשמח לשמוע את השיקולים מדוע לבחור באופציה מסויימת ולא באחרת...
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סל קל לפג פרגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר08/05/2014שלום מיכל,
אכן הבסיס הרגיל של הפג מסורבל ולא מומלץ.
לגביי ברייטקס, אין מתאם אשר מחבר אותו לעגלה ולכן אם חיבור לעגלה הוא שיקול אז הברייטקס יורד מהרשימה.
אטון 2 מתחבר לפג בעזרת מתאם, החיבור לשלדה קצת מסורבל היות ויש לחבר את המתאם לעגלה ואז את הסל קל עליו, ואותו סיפור הפוך כשמוציאים את הסל קל מהעגלה, את המתאם יש לרכוש בנפרד, אם איני טועה בעלות של 299 ש"ח.
מבחינה בטיחותית, הקונסיומר ריפורטס פרסם את תוצאות מבחני הריסוק לפני כחודש, האטון 2 עם בסיס איזופיקס זכה לדירוג הבטיחותי הגבוהה ביותר, אם זאת הוא לא דורג ראשון (אלא הצ'יקו קייפיט 30) עקב הנדסת אנוש ונוחות טובה יותר שהיו בצ'יקו, הקונסיומר ריפורטס גם מכניס את שיקול התמורה למחיר, היות והסייבקס יקר משמעותית מהצ'יקו, זו הייתה הסיבה העיקרית להורדת מיקומו בדירוג.
מצד שני הפג החדש זכה לציון הבטיחותי הגבוהה ביותר אי פעם במבחן הריסוק הארופאי (כאשר הוא נבחן עם בסיס איזופיקס). הוא מתחבר ישירות לעגלה ללא מתאמים.
לדעתי את צריכה להחליט בין הסייבקס אטון 2 (או 3 החדש) לבין הפג. כאשר בנושא בטיחות את יכולה להיות רגועה שמדובר במוצרים הכי בטיחותיים שיש. גם מבחינת מחיר אין הבדלים משמעותיים בין השניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי ג'וגר סיטי ורסה או ג'ואי כרוםפייגי07/05/2014
אני מתלבטת בין הסיטי ורסה והג'ואי,
האם ההבדל במחיר באמת מצדיק את הבייבי ג'וגר, יותר איכותי או יציב?
מה לגבי הקיפול של הג'ואי, זה קל במו הבייבי ג'וגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בייבי ג'וגר סיטי ורסה או ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר08/05/2014שלום,
לדעתי דווקא הג'ואי מספקת מוצר טוב יותר, לפחות מבחינת הטיולון. בג'ואי הטיולון נשכב למצב ישר בעוד שבג'וגר המושב נשאר משופע כאשר ישבן התינוק כלפי מעלה. הג'ואי מתקפלת די בקלות אך מנגנון הקיפול של הג'וגר קל יותר, עדיין לא הבדל משמעותי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזי בייביספיר05/05/2014
קניתי עגלת איזיהאם סלקל מדגם אפולו של חברת איזי בייבי יכול להתחבר לעגלת sky xl של איזי בייבי.
(לי יש את הסלקל לגאסי ועבורו יש לי מתאמים - לא מצליחה להבין ברשת האם יש מתאמים בין האפולו לעגלה שלי)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזי בייבי - תגובה
קובי סופר05/05/2014שלום ספיר,
הסל קל של האפולו לא מתאים לדגם סקיי.
לסקיי מתחברים בעזרת מתאם סל קל של לאקי בייבי, בארץ הוא נמכר תחת המותגים של אינפנטי, איה בייבי או איזי בייבי. כמוכן יש מתאם לסייבקס/מקסי קוזי/ בי סייף/ג׳ואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השוואה בין הסולה לג'ואידניאלה04/05/2014
אני מתלבטת בין עגלת הג'ואי לסולה תוכל בבקשה להמליץ לי איזו עגלה עדיפה ובכללי מהם ההבדלים בניהם? בנוסף תוכל גם להגיד לי מה המחיר הממוצע בשוק לסולה?
תודה מראש על התשובה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השוואה בין הסולה לג'ואי - תגובה
קובי סופר05/05/2014שלום דניאלה,
קודם כל סולה ויש סולה 2. הסולה נמכרת במחירים נמוכים היות וחנויות מנקות את המלאי. הסולה 2 נמכרת מעל ל3000₪.
היתרון של הג׳ואי מלבד המחיר הוא שמקבלים אמבטיה גבוהה יותר, סל גדול יותר, ידית טלסקופית מתכווננת בגובה והידית עשויה סיליקון ולא מספוג.
2 העגלות מציעות טיולון דו כיווני עם שכיבה ישרה. בג׳ואי ניתן לקפל גם כשהטיולון פונה לכיוון ההורה. כמו שהבנת הג׳ואי מציעה יותר יתרונות מהסולה ובמחיר זול יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתאם סל קל פגלירון04/05/2014
היי קובי ,
האם הכרחי לקנות את המתאם לסל קל של עגלת פג פרגו?
הרבה חברות שקנו את העגלה אמרו לי שהן מחברות אותה עם חגורת הבטיחות ..
ומה המחיר ?
תודה,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלות הקודמות - הכל במרוכז
לירון04/05/2014בהמשך לשאלתי -
1. האם הכרחי לקנות את המתאם לרכב לסל קל של עגלת פג פרגו?
הרבה חברות שקנו את העגלה אמרו לי שהן מחברות אותה עם חגורת הבטיחות ..
2. ומה המחיר ?
3. האם יש סוגים לבסיס של הרכב לסל קל של פג( אני מתכוונת לרכוש את עגלת הפופ אפ בוק s ) ?
4. האם הבסיס לרכב של פג הוא עם איסופיקס?
5. כשאני מחברת את הבסיס לרכב עם החגורה של הרכב , האם ניתן לנייד את הבסיס מרכב לרכב , ללא יותר מדי בעייתיות ?
תודה,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך בירור - תגובה
קובי סופר05/05/2014מחיר הבסיס: 600₪.
ברכבים האלו אמורים להיות עוגנים. בדרך כלל במושב האחורי הם מסומנים, על גבי המושב יש איור מאוד קטן המסמן אותם. מתחת לאיור כאשר מכניסים את היד בין משענת הגב למושב מרגישים לולאה ממתכת. הלולאה הזו היא למעשה האיזופיקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האמבטיה של ג'ואי כרוםדניאל03/05/2014
רציתי לדעת לגבי גודל האמבטיה של עגלת הג'ואי כרום. בחנות האמבטיה נראת ממש צרה, רציתי לדעת מהם המידות שלה והאם אכן האמבטיה נחשבת צרה או קטנה יותר ביחס לעגלות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האמבטיה של ג'ואי כרום - תגובה
קובי סופר04/05/2014שלום דניאל,
הרוחב שלה הוא 33 ס"מ זה פחות או יותר הממוצע. רוב האמבטיות לא רחבות יותר מ- 36 ס"מ ככה שהרוחב מעולה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה ,בייביקונפורו או אינגלזינהמנאר03/05/2014
שלום אני עדיין מחפשת עגלה טובה בתקציב של עד 3500, לא כבדה, נוחה לקיפול ולתינוק:
אני מתלבטת בין מאמאס פאפאס סולה, אינגלזינה, בריווי אובו, או בייבי קונפורט או בכלל ג׳ואי????
איזה מהם מומלצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סולה ,בייביקונפורו או אינגלזינה - תגובה
קובי סופר04/05/2014שלום מנאר,
העגלות שהזכרת שונות מאוד אחת מהשנייה, כל אחת מציעה יתרון אחר ולכן את צריכה להחליט מה הדברים היותר חשובים ומה הדברים הפחות חשובים.
האניגלזינה והבבה קונפורט מציעות קיפול מאוד קטן וזה בא על חשבון נוחות ההליכה.
המאמאס אנד פאפאס והג'ואי מאוד דומות, לדעתי הג'ואי מציעה יותר יתרונות בפחות מחיר.
הברווי יותר מעוצבת, גבוהה ומרשימה אך גם כבדה.
לסיכום תראי אילו תכונות חשובות לך ותתחילי לפסול מה שלא מתאים אחרת את רק תסתבכי עם הבחירה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך בחום על אינגליזינה
שיר04/05/2014אחרי בירור מקיף שעשיתי זו העגלה שענתה על כל דרישותי - קלה לקיפול, נכנסת גם לבגאז' של מכוניות קטנות, קלה יחסית לעגלות משולבות אחרות, עיצוב יפה בקווים נקיים, אמבטיה מאוד מרווחת (השתמשנו עד גיל 5 חודשים) טיולון דו צדדי, והידיות מתכווננות אם מישהו מכם גבוה זה מאוד חשוב.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)