מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלותטליה22/01/2013
שלום,
אנו מתלבטים בין עגלת בייבי ג'וגר סיטי מיני (4 גלגלים) לבין הגרקו evo. האם יש המלצה מי מבין השתיים עדיפה ומדוע?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר23/01/2013שלום,
אני אישית ממליץ על האיבוי מכמה סיבות:
1) טיולון דו כיווני, מנסיון רוב התינוקות רוצים לראות את ההרוה (טוב וגם ההורים) גם לאחר שלב האמבטיה, חלק בגיל 8 חודשים חלק בגיל שנה כבר ירצו לראות את הדרך.
2)מדף רגליים מתכוונן בטיולון, כאשר הפעוט בשכיבה בעיקר בגיל שנה + כשהם נעשים יותר ארוכים, בבייבי ג'וגר הרגליים ישמטו למטה, לא הדבר הכי נח בשינה.
3)בדים, הבדים של הגרקו יותר איכותיים ונעימים. בגלל שיטת הקיפול יוצא שכששמים את הבייבי ג'וגר ברכב כל הבד משתפשף, יש הרבה דיווחים על קרעים כאשר אין אחריות על בדים.
4) שינוי מצבים, בבייבי ג'וגר זה ע"י שרוך, המינוס שהמושב מטלטל (כשהמושב במצב שכיבה) בזמן הליכה, שינוי המצבים נורא קשה בעיקר ההושבה כשהפעות במושב. בגרקו המצבים משתנים בלחיצת כפתור.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת גרקו סגנצ'ר החדשהלימור21/01/2013
[אני ממש לא יודעת באיזה עגלה לבחור, ההתלבטות היא בין הגרקו סיגנצ'ר לבין הסייבקס. מעט מפריע לי שהטיולון של הגרקו לא מתקפל יחד עם המושב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת גרקו סגנצ'ר החדשה - תגובה
קובי סופר21/01/2013שלום לימור,
אם כבר גרקו, האיבו החדשה שלהם מוצלחת פי כמה מהסיגנצ'ר (וגם מהסייבקס). הסיגניצ'ר כבדה, מסורבלת בקיפול (פירוק חלקים בשלב מסויים כבר מעצבן, בעיקר עם תינוק), המושב של הטיולון לא נשכב למצב שטוח.
הסייבקס מאוד צרה ברוחב, באמבטיה ובטיולון, המושב שלה לא דו כיווני.
לעומתן באיבו מקבלים עגלה קלה מאוד, שכיבה שטוחה בטיולון, קיפול ביד אחת, טיולון דו כיווני והכל במחיר מאוד אטרקטיבי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע לגבי הגרקו
דקלה10/05/2013שלום אשמח לדעת אם יש לגרקו דגם שמתקפל עם הטיולון ואם כן איזה דגם זה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מידע לגבי הגרקו - תגובה
קובי סופר12/05/2013שלום דקלה,
יש את דגם האיבו שציינתי, הוא מתקבל יחד עם הטיולון, בנוסף הטיולון נשכב למצב שטוח בניגוד לסיגניצ'ר. והעגלה קלה משמעותית מהסיגניצר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלת אחיםרונית21/01/2013
היי
אבקש המלצה לעגלת אחים. האחד יהיה בן יומו והשני יהיה בן שנה ושלושה חודשים.
דרישות: קומפקטית, רכבת, אפשרות להרכיב אמבטיה קשיחה, נכנסת לתא מטען קטן, אפשר לקפלה בקלות, טיולון מרופד ונוח, קלה עד כמה שאפשר.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לעגלת אחים - תגובה
קובי סופר21/01/2013היי נולי,
האופציות היחידות שקיימות בישראל הם:
פיל אנד טדס פרומנדה, האמבטיות לא קשיחות, למעשה האמבטיה הופכת להיות הטיולון די בקלות. הרעיון הזה בעצם גורם לכך שלא צריך לחפש מקום לאחסון האמבטיה לאחר סיום השימוש בה. עוד פלוס שזו גם עגלת תאומים כלומר לאחר שתסיימי להשתמש בעגלה יהיה ניתן למכור אותה בתור יד שנייה הרבה יותר בקלות, עגלות תאומים מבוקשת פי כמה מעגלות אחים. פיל אנד טדס זו חברה שמתמחה בעלות אחים ולכן העגלה מומלצת בחום. ניתן להפוך את העגלה לעגלת יחיד.
בייבי ג'וגר סיטי סלקט: ניתן להזמינה לאחים אמבטיה אחת, 2 טיולונים. פחות מומלצת מהפיל אנד טדס לדעתי, הסיבה העיקרית שהמבנה שלה מקשה מאוד לעלות מדרכות/מדרגות. ניתן להפוך את העגלה לעגלת יחיד.
איי בי סי דזיין: כמו הבייבי ג'וגר מאוד קשה להתניידות, בניגוד ל2 האחרות לא ניתן להשתמש בה כעגלת יחיד, למקרה שתצרכו ללכת רק עם ילד אחד.
אופצייה נוספת שלא קיימת בארץ אך ניתן להזמינה מראש (3 חודשים מראש) זו הבבה קאר one&two. היתרון שלה זה האיכות, הבדים האיכותיים, שכיבה שטוחה בטיולון ולא סטטית (כשרגלי התינוק כלפיי מעלה). אמבטיה ענקית, קיפול קל. גם אותה ניתן להפוך לעגלת יחיד. חסרון: מחיר מאוד יקר לעומת האחרות.
אפשר לקחת בחשבון את הבוגבו דונקי, לא עגלת רכבת, אבל היא מאוד נמכרת לאחים וסה"כ כולם מרוצים ממנה, החסרונות הם המחיר והגודל בקיפול, כל העגלות שצויינו למעלה למעט האיי בי סי דזיין, מתקפלות כמעט לגודל של עגלת יחיד.
בכל אופן כמה טיפים: מומלץ לבדוק פתחים של דלתות, מעלית (כולל גודל פנימי), לודא שתא המטען יכול להכיל את העגלה, כל העגלות מאוד כבדות, צריך לקחת בחשבון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרקו איבוגלי20/01/2013
היי קובי, תוכל להגיד לי מה גובה הידית של העגלה גרקו איבו, פשוט ראיתי שהיא לא מתכווננת ואנחנו יחסית גבוהים..... האם הסלקל לוגיקו לא כבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרקו איבו - תגובה
קובי סופר21/01/2013היי גלי,
גובה הידית הוא בדיוק מטר, זהו גובה סביר, אך לגבוהים במיוחד מומלץ לחפש עגלות שגובה הידית שלהן הוא סביב ה- 110 ס"מ.
הסל קל די סביר במשקל שלו, הבטיחות והנוחות שהוא מקנה לתינוק שווים את העוד כמה גרמים לעומת סל קלים אחרים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבעים בגראקו
גל23/01/2013היי קובי
ראיתי באינטרנט שגראקו איבו קיימת באפור ובורוד, ואילו בחנות הציעו לי רק שחור, ירוק ,אדום ובז'. האם ניתן להשיג את הצבעים האחרים? והאם השילדה מגיעה רק בשחור או גם בכסוף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צבעים בגראקו - תגובה
קובי סופר23/01/2013שלום גלי,
בחו"ל אכן קיימים צבעים נוספים וגם אמבטיות בצבעי העגלה.
לישראל הגיעה העגלה רק עם שלד שחור (השלד הכסוף נמכר בחו"ל לפני כשנה ואני מניח שהמודל החדש קיים רק בשחור גם בחו"ל), האמבטיות הגיעו לישראל רק בשחור, צפויות להגיע אמבטיות בצבעי העגלה אבל היבואן לא מספק תאריך משוער, לכן לא מומלץ לבנות על זה.
העגלה הגיעה רק ב- 4 צבעים כפי שציינת: אדום, שחור, ירוק ובז'.
ליבואן וגם לדוגמא אצלנו בחנות נגמר הבז'.
לסיכום אם אתם הולכים על העגלה הזו לצערי, או שצריך להתפשר על הצבעים הקיימים או להביאה מחו"ל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין graco evo ל biboעירית20/01/2013
הי,
אנחנו מתלבטים בין קניית העגלות המשולבות של graco evo או biba bibo, ורציתי לשמוע את המלצתך בנושא.
אנחנו יכולים להוציא עד 4000 ש"ח כך שאם יש עוד עגלות מומלצות בטווח שכוללות סלקל, טיולון ואמבטיה - נשמח לשמוע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין graco evo ל bibo - תגובה
קובי סופר20/01/2013היי עירית,
בין השניים אני ממליץ בחום על האיבו, היא יותר קלה בצורה משמעותית. קיפול הרבה יותר קל לביצוע (יד אחת). יותר קטנה בקיפול. 4 מצבי שכיבה לעומת 3 בביבו, כשעוברים מאמבטיה לטיולון המצב הנוסף מאוד מאוד חשוב.
סל קל הרבה יותר טוב (בתנאי שרוכשים עם סל קל לוג'יקו).
בטווח המחיר שכתבת אני לא רואה משהו עדיף, ביחוד שהאיבו הרבה יותר זולה מ- 4000 ש"ח. אני כן יכול להמליץ על פג בוק, קאם דינמיקו ובבה קאר אבל המחירים באזור ה 5000 ש"ח.
נ.ב
אם תחליטו ללכת על הגרקו איבו, קחו בחשבון שליבואן יש כבר מחסור בחלק מהצבעים, אני ממליץ לשריין בהקדם עגלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
טלי מיכאלי11/02/2013בפורום הזה אני אשמע כמו סוכנת מוצי, אבל אני לא))))
אז המלצה שלי היא מוצי, השתמשתי והייתי מאוד מרוצה. ככה או ככה כול העגלות כבדות, כי פשוט הם במשקל שאשה לא אמורה להרים, אז פלוס מינוס קילו זה כבר לא חשוב. היא חזקה, נוחה , נוסעת מעולה, גבוה, מתקפלת מהר וכולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קובי עגלת פג החדשה 2013נועה19/01/2013
כמה היא עולה אצלכם ומה היא כוללת..?
קובי עגלת פג החדשה 2013 - תגובה
קובי סופר20/01/2013שלום,
מחיר לא אוכל למסור כאן: ניתן ליצור קשר במייל: [email protected].
בכל אופן העגלה כוללת: אמבטיה, טיולון, סל קל, תיק מקורי וכיסויי חורף לטיולון.
בברכה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושבי בטיחותיניב18/01/2013
אנו מעוניינים לרכוש כסא בטיחות לילדה בת שנה. שוקלת כרגע 9 ק"ג. צימצמנו את האפשרויות לחברת איוונפלו וחברת ברייטקס שעפ"י בירורים שעשינו הם הכי טובות בשוק (תקנו אותנו אם אנחנו טועים). יחד עם זאת, יש הרבה דגמים לכל חברה ואנחנו לא מצליחים למצוא אתר להשוואה בין המוצרים מבחינת המפרט הטכני של כל דגם. נשמח לעזרה, כמו גם להמלצה לדגם מומלץ בעלות סבירה. תודה
מושבי בטיחות - תגובה
קובי סופר18/01/2013שלום יניב,
בישראל אין אתר להשוואה, הכי טוב למצוא חנות שמחזיקה את דגמי החברות ולהשוות פיזית. אם בכל זאת תרצו להשוות און ליין, יש אתר אמרקאי שנקרא קונסיומר ריפורטס שמשווה את כל המושבים שנמכרים בארה״ב, צריך לקחת בחשבון שההרשמה לאתר היא בתשלום. בסך הכל הבחירה שלכם נכונה אלו 2 החברות המובילות כיום בייצור מושבי בטיחות. אם תהיה שאלה ספציפית על דגם מסויים אשמח לענות.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אין מוצרי טומי טיפי בסופר פארםאפרת16/01/2013
אשמח לקבל עזרה...הבת שלי מכורה לבקבוקים ומוצרים של טומי טיפי הבעיה שלי היא שאני גרה בערד ומה לעשות סופר פארם הוא היחידי שנמצא קרוב לאיזור והוא לא מוכר את המוצרים האלו!!! (לך תבין זה מותג ידוע !!!)עברנו לערד לפני חודשיים ומאז אני משתגעת נוסעת כל פעם מרחק או מבקשת מחברים שבאים מרחוק מהמרכז ועוד לעשות טובה ולקפוץ לניו פארם שילב להביא מוצץ...מטורף . משהוא מכיר חנות למוצרי תינוקות קרובה לערד הה אפשר לרכוש את המוצרים ??? במחיר שפוי כמובן:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - גרקו סנאגרייד 30מודאגת15/01/2013
היי,
קניתי את עגלת גרקו אבו עם הסלקל גרקו סנאגרייד 35.
אבל אז גיליתי שהוא קיל רק 3 כוכבי בטיחות.
האם זה נכון שהדגם סנאגרייד 30 קיבל 4 כוכבים? איפה אפשר לראות כמה כוכבים קיבלו סלקלים?
האם הסלקל גרקו לוגיקו עדיף?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרקו סנאגרייד 30 - תגובה
קובי סופר16/01/2013שלום,
הסל קל המומלץ ביותר לאיבו הוא אכן הלוג׳יקו שמקביל לסנאגרייד 30, הלוג׳יקו הגרסא הארופאית של הסל קל, הוא עומד בתקן הארופאי שקצת מחמיר יותר מהאמריקאי ולכן הוא עדיף יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוקף הסלקל
מודאגת17/01/2013שלום ותודה רבה על תגובתך!
בהתאם לעצתך החלפתי את הסלקל לגרקו לוגיקו.
המוכר אמר לי שלא קיימים בארץ סלקלים כאלו שיוצרו אחרי סוף 2011.
האם זה נכון?
ואם כן, האם יפוג תוקפו 5-6 שנים מ2011 או מהרגע שנתחיל להשתמש בו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אחים מומלצתמירי15/01/2013
אבקש חוות דעת על ברייטקס בי-דואל כעגלת אחים
תינוק ואח בן שנה וחודשיים
,usv rcv* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת אחים מומלצת - תגובה
קובי סופר16/01/2013שלום מירי,
הבריטקס עגלה טובה מאוד לאחים. עוד עגלות מומלצות: פיל אנד טדס, בוגבו דונקי ואופציה זולה צ׳יקו קורטינה דאבל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גראקו איבוגל15/01/2013
היי, האם העגלה החדשה של גראקו מדגם איבו מומלצת? ההתלבטות היא בינה לבין הבוגאבו קמיליאן.
בנוסף, האם כדאי לקנות אותה עם הסל קל של גראקו שמתחבר אליה, או לקנות את הסל קל של מקסי קוזי שהוא מעולה בעיניי...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גראקו איבו - תגובה
קובי סופר16/01/2013שלום גלי,
קצת קשה להשוות בין העגלות מכיוון שהן שונות לגמרי, גם פערי המחיר מאוד משמעותיים, מאוד תלוי בתקציב. הגרקו עגלה זולה שנותנת תמורה מצוינת למחיר שלה, הבוגבו יקרה מאוד אבל ללא ספק תהני מאחת מהעגלות הטובות ביותר שקיימות.
לגבי סלק קל, דוקא הגרקו לוג׳יקו עדיף על המקסי קוזי הן מבחינה בטיחותית והן מבחינת מחיר, כמעט חצי מחיר. הגרקו מתאים גם לבוגבו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- goodbabyרועי15/01/2013
למישהו יש נסיון עם עגלות GOODBABY?
קיפול? נכנסת ליונדאי גטס? כיוון טיולון?
כל מידע אפשרי יעזור, לא מצאתי כלום באינטרנט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
goodbaby - תגובה
קובי סופר15/01/2013שלום רועי,
הטיולון פונה לכיוון ההליכה, הקיפול די קטן ואמור להיכנס בגטס. כמובן שהכי מומלץ לגשת לחנות ולנסות פיזית.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אם אפשר עוד פרטים- המלצות או
רועי15/01/2013המלצות להימנע מהעגלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום- אשמח לחוות דעת לגבי ביבוןרועי14/01/2013
היי- אשמח לחוות דעת לגבי הביבון טאיטאי מבית ביבה. תודה!
שלום- אשמח לחוות דעת לגבי ביבון - תגובה
קובי סופר14/01/2013שלום רועי,
מדובר בעגלה מאוד חדשה שעל פניו נראית עגלה טובה מאוד ביחס למחיר.
כשמודבר בעגלות חדשות די קשה לתת חוות דעת עד שלא נשמע ביקורות חיוביות או שליליות על המוצר.
בכל אופן מדובר במוצר טוב מכיוון שאותה עגלה משמשת את חברת ואלקו, חברה אוסטרלית שמייצרת עגלות מצויינות.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרקו EVOדנה13/01/2013
ערב טוב
רציתי לדעת האם כל סל קל של גרקו יכול להתחבר לעגלת גרקו EVO ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרקו EVO - תגובה
קובי סופר14/01/2013שלום,
כל סל קל של גרקו מתחבר לדגם ה EVO.
את צריכה לקחת 2 דברים בחשבון במידה ואת הולכת להשתמש בסל קל משומש (אם הבנתי נכון זו כוונתך).
יש לודא שהסל לא היה מעורב בתאונה, מכיוון שההמלצה של היצרנים היא לא להשתמש במוצר לאחר תאונה אפילו קלה.
שנית יש לודא תאריך יצור, לרוב המושבים כולל גרקו, היצרנים ממליצים לא להשתמש במוצר יותר מ- 6 שנים.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .דווקא לא זו כוונתי
דנה14/01/2013אני פשוט ראיתי שיש רק סלקל אחד של גרקו שקיבל 4 נקודות
במבחני הריסוק (הלוגיקו) לכן שאלתי .
האם אתה מכיר סלקל נוסף מומלץ שלהם מבחינת מבחנ ריסוק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה .דווקא לא זו כוונתי - תגובה
קובי סופר14/01/2013היי,
אם את הולכת על האיבו הלוג'יקו סל קל נפלא ומצויין. ברמה מאוד גבוהה ביחס למה שנמכר היום בשוק. יש לו יתרון נוסף מעבר לבטיחות שזה הגגון הנפלא שמכסה היטב את הסל קל, בקיץ שלנו זה יתרון ענק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דנה14/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל גרקו
אילנה שרעבי28/02/2013שלום רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בן הסלקל של גרקו לוגיקו
לבין הסלקל של גרקו גוניור?
תודה , אשמח לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סלקל גרקו - תגובה
קובי סופר03/03/2013שלום,
גרקו ג'וניור הוא הדגם הפשוט של גרקו, יתרונו הוא במשקלו הקל, הלוג'יקו הרבה יותר מתקדם מבחינה טכנולוגים, רחב ומרופד יותר והכי חשוב הרבה יותר בטיחותי ולכן הוא המומלץ מבין השניים, בטיחות קודמת לכל, אבל הוא גם הרבה יותר נח ומפנק מאשר הג'וניור.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למישהו יש נסיון עם עגלת מאמס מביתחני10/01/2013
בייבי לי? נראית ממש טוב וגם לא יקרה, השאלה באמת מה הטיב שלה?
למישהו יש נסיון עם עגלת מאמס מבית - תגובה
קובי סופר10/01/2013שלום חני,
מדובר בעגלה לא מוכרת, אני באופן אישי ממליץ להתרחק. לפעמים מראה יפה לא מעיד על איכות. בעבר כבר היו תגובות בפורום זה מרוכשים שטענו שמדובר במוצר גרוע.
תמיד עדיף לרכוש מוצר של חברה ידועה, אם זו חברה מחו"ל אז עדיף.
המלצה אישית שלי, גרקו איבו, עגלה מצויינת, איכותית ולא יקרה, יש לה אבא ואמא, גרקו זה אחד היצרנים הגדולים בעולם למוצרי תינוקות.
בהצלחה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת בייבי לי דגם מאמס
בייבי לי11/01/2013קובי שלום,
למען גילוי נאות, אנו הנציגים של חברת בייבי לי.
ראשית, לא ההוגן ולא מקצועי לתת את חוות הדעת על מוצר שלא ראית ובדקת.
אנחנו נמצאים בשוק מעל לשלוש שנים ונותנים מחירים הוגנים ושווים לכל נפש.
החברה הוקמה בעקבות הבנת הצורך של השוק למחירים סבירים שיאפשרו לזוגות צעירים לרכוש עגלות איכותיות וחדשניות.
המחיר לא מעיד על האיכות במקרה זה. המחיר נובע מכך שהעגלה נמכרת ישירות מהיבואן לצרכן.
דגם מאמס הינה עגלה שמאושרת מכון התקנים הישראלי ונמצאה מתאימה כמו כל עגלה "ממותגת" אחרת.
יש לנו מאות לקוחות מרוצים.
יש לעגלה "בית", אנו דוגלים בשירות אישי וצמוד ללקוחותינו.
אתה מוזמן להגיע למחסני החברה ולהתרשם בעצמך.
בייבי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלת בייבי לי דגם מאמס - תגובה
קובי סופר13/01/2013שלום בייבי לי,
זה דוקא הוגן מאוד, אני גם אחסוך לי את הנסיעה למחסנים שלכם מכיוון שאת המוצר שלכם אני מכיר היטב!
זו עגלת מדבקה סינית, עגלה שכל אחד יכול ליבא תחת המותג שלו, העגלת מדבקה שלכם יובאה ע"י I-BABY, BABY LINE ופופה פדרטי. סה"כ היה מדובר במוצר מאוד ירוד ברמת האיכות, המוצר חזר המון לתיקונים, היו גם הרבה שהסתבכו עם מנגנון הקיפול של העגלה. רוב הרוכשים די התבאסו על רכישת המוצר. הכוונה שלי בהמלצה לא לרכוש עגלה ממותגת לא הייתה חלילה לפגוע בכם אישית, אבל נסיון העבר מלמד שהרבה יבואנים שהביאו עגלות מדבקה ופשטו רגל נעלמו והשאירו הורים רבים עם עגלות תקולות ולא שימושיות. ברגע שאתה רוכש מותג כמו בבה קונפורט לדוגמא, גם אם היבואן פושט רגל כמו שקרה, די במהרה היה יבואן חדש שכבר טיפל בכל הלקוחות.
אישור מכון התקנים אינו מעיד על טיב המוצר, סה"כ המכון בודק דברים מאוד ספציפיים לפי התקן הארופאי במעבדתם. המטרה שלהם יותר לבדוק את בטיחות המוצר לשימוש עם תינוק/ילד, חוזק המוצר, עמידות המוצר בתנאים יום יומיים וקצת מעבר, אני לא בוחן במכון ולכן איני מכיר את כל הבדיקה בע"פ, אבל לא חסרות דגמאות למוצרים בעלי תקן שאיכותם הייתה ירודה.
בברכה,
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)