פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת מקס ספיריט איה בייבי
    רבקה
    03/09/2013

היי,
    אני מחפשת עגלה בעלת ידית מתכווננת, שתהיה גבוהה,טיולון לשני הכיוונים ואמבטיה וטיולון מרווחים. מחיפוש באינטרנט ראיתי את העגלה הנ"ל. האם היא יכולה להתאים לדרישות שלי והאם יש עגלה אחרת שגם יכולה להתאים? (במחיר של 2500 ש" ח בערך)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת מקס ספיריט איה בייבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת מקס ספיריט איה בייבי - תגובה

קובי סופר
    03/09/2013

היי שני,

המקס בהחלט יכולה להתאים. צריך לקחת בחשבון שיש לה קיפול ענק והיא לא נכנסת בהרבה רכבים, מומלץ לבדוק ברכב לפני רכישה.
    אני ממליץ לך לבדוק את עגלות ביבה ביבו עלית או איי בי סי דיזיין ממבה שכרגע נמכרת ב- 3000₪ במקום ב 4000₪.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והתייעצות ונוספת בבקשה -

שני
    03/09/2013

הלכתי לראות את העגלות הנ"ל,
    מקס ספיריט -לא היה בחנות, המוכר אמר לי שהאמבטיה והטיולון יחסית קטנים
    ממבה- רוחב הגלגלים גדול מדי
    ביבו עלית- נראית עגלה טובה ,עשתה עליי רושם טוב אבל הטיולון שלה נראה לי מעט צר,
    אתה חושב שהוא יהיה מרווח מספיק גם לפעוט במבנה גוף גדול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והתייעצות ונוספת בבקשה - - תגובה

קובי סופר
    03/09/2013

היי,

הטיולון של הביבו רחב יותר משל המקס. אין בעיה ללכת איתו עד גיל 3 שנים.
    ראיתי ילדים מאוד גדולים יושבים בו, גם בימי חורף עם מעיל מנופח.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוצי איבו
    סיון
    27/08/2013

רציתי לדעת האם המוצי איבו נכנסת לבגאז' של יונדאי גטס.
    כמו כן, האם הגרקו איבו נכנסת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מוצי איבו

הוספת תגובה

• מוצי איבו - תגובה

קובי סופר
    27/08/2013

שלום סיוון,

לגבי המוצי אני בספק מכיוון שמדובר בעגלה מאוד רחבה, אבל מכיוון שאנו לא מוכרים מוצי מומלץ לבדוק פיזית היכן שמוכרים.

לגבי הגרקו אני בטוח שכן, היא נכנסת להמון רכבים קטנים בינהם הגטס.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים בין ביבו לביבו עלית
    שני
    25/08/2013

היי,
    אני יודעת שההבדלים העיקריים ביניהן הם בכך שהביבו עלית שוקלת קצת פחות מהביבו וגם צרה יותר ממנה ברוחב הגלגלים אבל האם ישנם עוד שינויים נוספים כמו במידות האמבטיה והטיולון?

הוספת תגובה

• הבדלים בין ביבו לביבו עלית - תגובה

קובי סופר
    26/08/2013

שלום מיטל,

ההבדלים: ביבו עלית יותר צרה ברוחב הגלגלים: 59 ס"מ לעומת 64 ברגילה. הדבר מקל על כניסה למקומות צרים.
    ביבו עלית קלה יותר בקילו מהדגם הרגיל.
    יש בולם זעזועים בגלגלים הקדמיים זה מקל בעליית מדרכות ובולם זעזועים בשבילים קשים להליכה.
    לטיולון של הביבו עלית יש רצועה לכיוונון מצבי ביניים בנוסף לשלות המצבים הרגילים. הדבר מאפשר להתאים לתינוק בן חצי שנה עד שנה את הזוית האופטימלית, בביבו הרגילה ממצב שכיבה זה קופץ למצב של כמעט ישיבה, השינוי נעשה בעקבות תלונות רבות של לקוחות שלא אהבו שאין מצב ביניים שהוא קצת שוכב.

אין שינויים נוספים, הגדלים של האמבטיה והטיולון זהים.
    הולך להיות מחסור בעגלות ביבו עלית (לפחות מספר חודשים) ולכן הייתי ממליץ להזמין בהקדם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני
    26/08/2013

רק עוד שאלה אחת- מניסיונך, האם העגלה מתאימה לילדים גבוהים וגדולים יחסית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

קובי סופר
    26/08/2013

שלום מיטל,

אכן מדובר בעגלה עם אמבטיה מאוד גדולה וכך גם הטיולון, לכן ילדים גבוהים ורחבים ישבו בה בנוחות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בהקשר לעגלה
    מירל
    25/08/2013

הקדמה למצב בו אני גרה
    הבית שלי זה עם מדרגות אני רוצה עגלה יציבה על המדרכות

אני מתלבטת בין

עגלות הגרקו איבו טיולון עם סלקל אאו סימבוי טיולון עם סלקל

ובין הפג פרגו בוק בלוס אם אפשר רק טיולון וסלקל

מה הבדל המחירים לפי ההצעה שלמעלה
    למי מהעגלות יותר יציבה ונוחה מבחינת הגלגלים שלה
    מה משקל כל אחת מהן
    איזה סלקל עדיף פג או קרגו

ניתן לשמוע המלצה על עגלה שלא רשמתי לעיל ותתאים למצבי
    אודה לך מאוד אם תענה לי
    להבהיר שאני לא מעוניינת באמבטיה

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בהקשר לעגלה

הוספת תגובה

• מתלבטת בהקשר לעגלה - תגובה

קובי סופר
    26/08/2013

שלום מירל,

קודם כל הסימביו לא מתאימה, הטיולון שלה מתאים רק מגיל חצי שנה ולכן חייבים לרכוש אותה עם אמבטיה. האיבו עגלה מצוינת, קלה, קלה לתפעול ונוחה בהליכה והכי חשוב במחיר מאוד סביר.
    הבוק טובה בכל פרמטר מהאיבו אך יקרה משמעותית וכבדה יותר, לכן את צריכה לראות אם היא מתאימה לתקציב שלך ואם המשקל שלה סביר בענייך.

אין לי עוד המלצות מכיוון שרוב העגלות כיום נמכרות עם אמבטיה, אלו שלא הן לא דו כיווניות כלומר התינוק יהיה תמיד עם הפנים לכיוון הנסיעה ולא אלייך. אם זה לא מינוס מבחינתך אז יש את הפג פרגו בוק (לא הפלוס), יש ביבה טאי טאי וצ'יקו קורטינה, כולן עגלות נהדרות ויחסית לא יקרות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מומלץ עגלת הפג או ברייטקס?
    בתאל
    18/08/2013

שלום רב,
    אני מתלבטת בין עגלת הברייטקס לבין עגלת הפג 2013.
    ההבדל של המחיר משמעותי, מאוד אהבתי את שני העגלות !!
    עגלת הפג סביבות ה5000 ש"ח ועגלת הברייטקס סביבות ה3200+ ש"ח
    מה מומלץ מבין שתי העגלות?מהם היתרונות והחסרונות העיקריות??
    החסרון העיקרי שראיתי בעגלת הברייטקס הוא הטיולון שאינו מסתובב לעומת הפג שנתון לאופציה כלפי פנים וכלפי חוץ...

תודה רבה
    בתאל

הוספת תגובה

• מה מומלץ עגלת הפג או ברייטקס? - תגובה

קובי סופר
    18/08/2013

שלום בתאל,

נכון שההבדל במחיר הוא משעמותי אך כך גם ההבדל באיכות!

בברייטקס מקבלים אמבטיה פשוטה בעוד שבפג האמבטיה מתכווננת, מתנדנדת, והופכת לעריסה ניידת. האמבטיה של פג יצוקה פלסטיק ולא עשויה בד שהבלאי שלו גבוהה.

הטיולון של פג אכן דו כיווני שזה בפני עצמו יתרון עצום. שינוי המצבים נעשה ע"י לחצן ובבריטקס זה עם שרוך, לא רק שהשרוך הוא הוא סיוט לשינוי מצבים הוא גם יכול להיפרם/להקרע/להתלפף ולהקשר. משענת הרגליים בפג מתכווננת, בברייקטס רגלי התינוק שמוטות כלפי מטה. בפג יש הגנות צד בטיולון בעוד שבברייטקס אין ועם התינוק נרדם בישבה, בפג תהיה לו תמיכה בברייטקס התינוק ישען על מוטות הברזל של העגלה.
    מעבר לכך הבדים של פג איכותיים יותר בכל זאת מוצר איטלקי ולא סיני.

הדבר היחיד ששווה בעגלות הוא הסל קל, בשני העגלות מדובר בסל קל מצויין מבחינת בטיחות.

בכל אופן יש המון מבצעים על פג פרגו (גם אצלנו בבייבי קלאב) ככה שהפער בכלל לא משמעותי כמו שאת חושבת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לרכב
    כרמית
    16/08/2013

שלום,
    יש לי כסא בטיחות לרכב מסוג אוונפלו מומנטום. בתי בת כשנה וחצי.
    שאלותיי:
    1) עד איזה גיל לערך הכסא הנ"ל מתאים לילדה? מתי אני אצטרך להחליף לה כסא?
    2) האם הוא נחשב גם כבוסטר?
    3) אנו צריכים לקנות כסא נוסף לרכב השני (חשוב לנו הבטיחות). האם הייתם ממליצים לקנות מומנטום נוסף, או שכדאי לקנות כבר כסא שיתאים לזמן ממושך יותר?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לרכב

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לרכב - תגובה

קובי סופר
    19/08/2013

שלום כרמית,

המומנטום מתאים עד משקל של 30 ק"ג, זהו גיל ממוצע של 6 שנים אם לא יותר.
    המושב לא הופך לבוסטר. אבל כמו שציינתי בניגוד לשאר המושבים שבנויים עד 18 ק"ג מושב זה מתאים עד גיל ממש בוגר.

אם חשובה הבטיחות בהחלט אוונפלו זו בחירה נכונה, ניתן ללכת גם על הטריומף הזול יותר ואפילו בטיחותי יותר. אם רוצים מוצר זול אפשר ללכת על קוסקו סקנרה שזכה לציון בטיחות מקסימלי ועולה פחות מחצי. הסקנרה מתאים עד: 18 ק"ג.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריומף עדיף על מומנטום?

כרמית
    25/08/2013

תודה על תגובתך.
    הטריומף יותר בטיחותי מהמומנטום?? באיזה פרמטרים?
    אנחנו קנינו את המומנטום משום שחשבנו שהוא בטיחותי יותר מהטריומף. בנוסף יש לו מגנים צדיים לראש שזה נראה לנו ממש חשוב...
    האם אתה ממליץ על הטריומף יותר מהמומנטום?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריומף עדיף על מומנטום? - תגובה

קובי סופר
    25/08/2013

שלום כרמית,

הטריומף זכה לדירוג מצוין בעוד שהמומנטום זכה לדירוג טוב מאוד. הדירוג נעשה ע"י מגזין הצרכנות האמריקאי קונסיומר ריפורטס, מדובר במגזין הצרכנות הגדול והאמין ביותר בארה"ב. למעשה הטריומף והקוסקו סקנרה היו היחידים לזכות בציון הנדיר מצוין. המומנטום הוא מושב נהדר, ציון טוב מאוד מבטיח שהמוצר מספק את שיא הבטיחות. היתרון שלו על הטריומף הוא שהתקנתו לעוגני האיזופיקס (לאטץ') קלה יותר ובכך נמנעות טעויות אנוש, דבר לא פחות חשוב מבטיחות המוצר.

בהלצחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדלים
    שוש
    14/08/2013

שלום,

רציתי לדעת רוחב טיולון של עגלת פג פרגו בוק פלוס ורוחב טיולון של עגלת קאם דינמיקו.

כמו כן רציתי לברר משקל כל עגלה- כמה שוקלת עגלה של פג פרגו בוק פלוס עם האמבטיה וכמה עם טיולון וכנ"ל לגבי עגלת קאם דינמיקו.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    גדלים

הוספת תגובה

• גדלים - תגובה

קובי סופר
    15/08/2013

שלום,

רציתי לדעת רוחב טיולון של עגלת פג פרגו בוק פלוס ורוחב טיולון של עגלת קאם דינמיקו.

רוחב הפג: 36 ס"מ. רוחב הדינמיקו: 37 ס"מ.

כמו כן רציתי לברר משקל כל עגלה- כמה שוקלת עגלה של פג פרגו בוק פלוס עם האמבטיה וכמה עם טיולון וכנ"ל לגבי עגלת קאם דינמיקו.

הבוק פלוס שוקלת 9 ק"ג עם הטיולון. הקאם שוקלת 9.8 ק"ג עם הטיולון. אם האמבטיות העגלות שוקלות עוד קילו אחד יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת bebe confort elea
    דקלה
    12/08/2013

שלום
    אנחנו שוקלים לקנות את העגלה המשולבת של bebe confort elea.
    האם מישהי מכירה אותה ויכולה לחוות את דעתה?
    אודה לכם מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת bebe confort elea

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

דקלה
    12/08/2013

שכחתי להוסיף שאנחנו גרים בקיבוץ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת bebe confort elea - תגובה

קובי סופר
    13/08/2013

שלום דקלה,

האלאה עגלה מעולה, מאוד נוחה להליכה בזכות גלגלים גדולים ובולמי זעזועים מצוינים, בהחלט עגלה שבנויה גם למושב/קיבוץ.
    בבה קונפורט היא חברה איכותית, גם הסל קל זוכה לציוני בטיחות טובים מאוד. העגלה מרופדת היטב ובהחלט מדובר באופציה מעולה.
    החיסרון היחיד שלה שמדובר בעגלה קצת יקרה, אבל בהחלט מקבלים את התמורה המלאה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לקובי

דקלה
    17/08/2013

קובי שלום,

באם בבהקונפורט ומקסיקוזי הם אותה חברה?

ראיתי באתר של מקסיקוזי את עגלת אלאה, באותו שם רק עם לוגו של מקסי קוזי.

האם הסלקל של הבבהקונפורט אלאה, זה אותו סלקל של מקסיקוזי?

תודה, דקלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לקובי - תגובה

קובי סופר
    18/08/2013

שלום דקלה,

שתי החברות האלו נרכשו ע"י קונצרן מוצרי התינוקות שנקרא דורל. דורל מחזיקה גם בקוסקו, סייפטי פירסט ועוד. מאז שנרכשו החברות משתפות פעולה ורוב המוצרים הם פרי פיתוח משולב, על העגלות מופקדים בבה קונפורט ועל מושבי הבטיחות מופקדים מקסי קוזי. סה"כ מקבלים תוצאה מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרקו איבו
    דורון
    08/08/2013

אנו מתלבטים איזו עגלה לרכוש היה לנו את הבייבי ג'וגר סיטי מיני פעם המליצו עליו כאן ואישתי בכלל לא הייתה מרוצה אז מכרנו עכשיו אנחנו מצפים לילד בעז"ה ושמענו על הגרקו איבו אבל עם זה גם שמענו שהוא לא נוסע חלק וקשה לעלות איתו על מדרכות בגלל הגלגלי גומי היינו רוצים חוות דעת ממישהו שרכש אותו ויכול להגיד לנו איך הוא כי אנחנו ממש לא רוצים ליפול שוב בפח!!!

לקביעת תור
    סגירה
    גרקו איבו

הוספת תגובה

• גרקו איבו - תגובה

קובי סופר
    08/08/2013

שלום דורון,

הגרקו איבו בהחלט עגלה מעולה, היא עולה על הבייבי ג'וגר בכל פרמטר. נוחות ההליכה היא טובה ועד היום לא נתקלנו בתלונות לגביה.
    אם אתה רוצה מוצר בעלות זהה עם נוחות הליכה טובה יותר לך על הביבה ביבו עלית, היא כבדה יותר אבל נוחה יותר בנסיעה, הביבו מספקת את כל היתרונות שיש בגרקו.
    כרגע יש מחסור בשוק, לכן יהיה קשה למצוא עגלה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אנחנו נדלקנו עליה, אבל..

יעל
    21/08/2013

קראנו כמה חוות דעת שהיא בעייתית מבחינת העבירות ובכלל לא נוחה לחיים במושב(למרות שבחנות היא הרגישה לנו מאוד קלילה וזורמת). מה עוד שהכי מלחיץ זה שהזכירו שבנסיעה (כנראה בשטח חיצוני) הגלגלים שלה עושים רעש נוראי ששומעים מקילומטרים...
    ?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אנחנו נדלקנו עליה, אבל.. - תגובה

קובי סופר
    21/08/2013

שלום יעל,

אומרים שאין חכם כבעל ניסיון. אני גר במושב, אני לוקח המון עגלות לשבוע ניסוי כדי לדעת מה הן שוות לפני שהן נמכרות אצלנו בחנות. אני לא הרגשתי כל קושי בהליכה, אני נוטה להמליץ על המוצר הזה בחום, לדעתי יש כאן תמורה נפלאה לכסף. ברור שיש טובות יותר מגרקו אך רובן עולות לפחות 1000 ₪ יותר. אם מסתכלים על עגלות עד 3000 ₪ לדעתי אין לעגלה הזו מתחרה. לגבי רעש, מעולם לא קיבלנו תלונה על רעש, מכרנו כבר מעל מאה עגלות. גם עגלות אחרות שעושות רעש ניתנות לטיפול. הרעש נגרם מחול במכלול הגלגל. שליפת הגלגל, ניקויו, שימנו/גירזו יפתרו גם בעיה זו.

תודה על תגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות המפורטות

יעל
    22/08/2013

לא קיבלתי תגובה כזו מהירה בשום מקום!
    בענין הרעש, לפי חוות הדעת נראה שהוא נגרם מהחומר ממנו עשויים הגלגלים (רעש כמו הגלגליות פלסטיק של פעם?) דבר שלא נשמע על ריצפה חלקה ולא תלוי בטיפול בגלגלים. האם נתקלת בזה?
    ובענין נוחות הנסיעה על מדרכות ושבילים במושב : מניסיונך, האם יש יתרון משמעותי לביבה ביבו? גם אותה בדקנו (על ריצפת החנות...) ולדעתנו הייתה הרבה פחות קלה להסעה, ובכלל הטיולון, המשקל והקיפול פחות עונים לנו על הדרישות ביחס לגרקו.
    הפער במחיר פחות משמעותי לנו, יותר חשוב לי להרגיש נח כשאני מסתובבת איתה במקומות ציבוריים בלי שהיא מודיעה על זה שאני מתקרבת... ושאני לא אצטרך להאבק איתה בשבילים ומדרכות.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות המפורטות - תגובה

קובי סופר
    22/08/2013

היי יעל,

לגבי הרעש, לא נתקלנו בבעיה זו בגרקו, כמו שציינתי כן נתקלנו בבעיה כזו עם עגלות אחרות והטיפול היה כפי שציינתי.
    הביבו אכן יותר נוחה בהליכה מהגרקו, זה בזכות גלגלים גדולים יותר ובולמי זעזועים טובים יותר, דברים שמכבידים ומוסיפים משקל לעגלה, לכאלו שגרים במושב זו לא צריכה להיות בעיה (אלא אם יש ביקורים רבים אצל הורים בבניין קומות ללא מעלית לדוגמא). אם אהבת את הביבו יש את ה- איי בי סי דזיין ממבה שדומה לביבו מבחנית השלד אך עשויה מבד איכותי יותר וקלה יותר מהביבו, כרגע היא במבצע ונמכרת ב- 3000 ש"ח או 3500 ש"ח עם סל קל.
    אם אין בעיית תקציב אני ממליץ על פג פרגו בוק או קאם דינמיקו, לשתיהן נוחות הליכה מעולה, שתיהן קלות יותר מהביבו אם כי הפג גם קלה יותר מהקאם דינמיקו. שתי העגלות האלו נמכרות סביב מחיר של 4000 ש"ח לכל החלקים (גם כוללות תיק, ניילון גשם וכיסוי חורף). שתיהן מיוצרות באירופה ולא בסין מה שמבטיח רמת איכות הכי גבוהה שיש.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות
    הילה
    07/08/2013

היי,
    אני מתלבטת בנוגע ל-2 סוגיות..
    1. אנחנו מחפשים עגלה פרקטית ונוחה, קלה להרמה, קלה לקיפול ויציבה בתקציב של 3000-3500 ש"ח.
    איזו עגלה עדיפה : גרקו איבו או הפג פרגו? האם יש עגלה אחרת שהיית ממליץ?
    2. האם מיותר לרכוש אמבטיה לעגלה?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

קובי סופר
    07/08/2013

שלום הילה,

הפג פרגו קצת יקרה לתקציב שהצגת אם הכוונה לבוק פלוס מודולר. יש את דגם הסוויץ (שכוללת את כל החלקים) ויש את הבוק פלוס ללא האמבטיה והסל קל שמחירה במסגרת התקציב.
    הגרקו עדיפה על הסוויץ לדעתי אבל לא על הבוק פלוס. אני מאוד ממליץ כן לרכוש עגלה עם אמבטיה, האמבטיה גם סגורה טוב יותר וזה דבר מצוין בלידות חורף. השכיבה טובה יותר מאשר בטיולון. האמבטיה גם סוגרה יותר, דבר המזכיר לתינוק את השהייה ברחם, ככה הם ישנים בתוכה טוב יותר מאשר בטיולון שפתוח יותר.

בטווח המחיר שציינת שווה לבדוק את הסטריטי פלוס של בבה קונפורט.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות
    שוש
    05/08/2013

היי,

רציתי לשאול מה כדאי לקנות:
    עגלת פג פרגו בוק פלוס או קאם דינמיקו?
    חשוב שתהיה קלה כי אני צריכה לעלות איתה 2 קומות...
    וגם קיפול קל לרכב.
    הבנתי שיש לקאם גלגלי אוויר.. עד כמה זה כדאי..?ומה הסבירות לפנצ'ר?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

• התלבטות - תגובה

קובי סופר
    06/08/2013

היי שוש,

מדובר ב- 2 עגלות שהן שיא האיכות ככה שכל אחת מהן היא עגלה טובה.
    היתרון של הפג: קלה יותר במשקל, קלה יותר לקיפול. הקיפול גדול בשלב הטיולון, אבל נכנס למרבית הרכבים, ניתן לרכוש מושב טיולון נוסף שנקרא פרטיקו, הוא גם יפחית את משקל העגלה ב- 2 ק"ג וגם יקטין את מימדי הקיפול משמעותית.

הקאם: קטנה יותר בקיפול, מקבלים את הבדים האיכותיים בכל הדגמים (בפג זה בתוספת תשלום), שתיהן נוחות להליכה אבל בתנאי שטח יותר קשים כמו: דשא, חצץ, חול הקאם עדיפה בזכות גלגל קדמי גדול יותר עם בולם זעזועים שלא קיים בפג.
    בנוגע לגלגלי אויר, גלגלי אויר מספקים נוחות הליכה ובלימת זעזועים טובה יותר מגלגל קשיח, הסבירות לפנצ'ר נמוכה מכיוון שהעגלה לא נושאת משקל רב כמו אופניים לדוגמא, אך הסבירות קיימת(מסמר/נעץ גדול). ניתן לרכוש לקאם גלגלים מוקצפים בתוספת תשלום.

עכשיו פשוט תראי אילו מהיתרונות/חסרונות חשובים לך יותר כך יהיה לך יותר קל להחליט.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מכבסים מוצי?
    יעל
    05/08/2013

שלום- עגלת מוצי
    מישהו יודע איך מפרקים את הכיסוי של הגגון של האמבטיה כדי לכבס?

לקביעת תור
    סגירה
    איך מכבסים מוצי?

הוספת תגובה

• איך מכבסים מוצי? - תגובה

קובי סופר
    06/08/2013

היי יעל,

מוצי נמכרת רק אצל יבואן מוצי, לכן אין לי את הידע בפירוק הבד. אם רכשת את העגלה דרכם אני בטוח שהם ישמחו לעזור לך טלפונית.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיות של עגלות
    מיכל
    04/08/2013

שלום,

על חלק מהאמבטיות של עגלות נכתב כי מאושרות ע"י תקן לנסיעה ברכב (כלומר משמשות במקום סלקל) לדוגמא של פג, סימביו של גרקו .
    האם הדבר נכון? או שזה תקף רק בארצות אירופה?
    כלומר - האם ניתן להסיע תינוק ברכב בתוך אמבטיה? ואם כן, האם יש צורך המתאם כזה או אחר?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אמבטיות של עגלות

הוספת תגובה

• אמבטיות של עגלות - תגובה

קובי סופר
    06/08/2013

שלום יעל,

אכן בחלק מהעגלות ניתן לחגור את האמבטיה במושב האחורי של הרכב, מכיוון שבאירופה וארה"ב יש נסיעות ארוכות יותר לחלק מההורים, וזווית הסל קל אינה מתאימה לנסיעות אלו, יש אופציה לחגירת האמבטיה, כך לתינוק יהיה יותר נח בנסיעה.
    ברגע שלמוצר יש תקן אירופאי או אמריקאי הוא מתאים גם לישראל.
    בחלק מהעגלות המתאמים לחגירה מגעים מובנים באמבטיה, בחלק יש צורך ברכישת החלק, בתנאי שהיבואן של אותו מוצר בחר להביא את החלק לארץ, לא כולם עושים זאת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

יעל
    06/08/2013

תודה,

האם אמבטיית סימביו של גרקו איבו מצריכה מתאם? ואם כן, האם מיובאים לארץ? נמכר אצלכם? עלות?

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

קובי סופר
    06/08/2013

שלום יעל,

לסימביו יש 2 אמבטיות, אחת שנחגרת לרכב ואחת שאין אפשרות לחגור ברכב. זאת שנחגרת מגיעה עם המתאם, מודבר באמבטיה נורא כבדה, נורא קטנה וצרה ומאוד פשוטה לעומת האמבטיה שהרגילה של הסמביו. עד כמה שידוע לי היבואן של גרקו הפסיק את היבוא של האמבטיה לרכב, אולי נשארו להם במלאי כמה בודדות, אבל שוב במקרה של גרקו האמבטיה מאוד לא מומלצת לעומת האמבטיה הרגילה שלא נחגרת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם gitta bag מתאים לעגלת פג?
    שני
    04/08/2013

שלום,
    רכשתי את עגלת פג פרגו בוק פלוס בהמלצתכם ואני מעוניינת לרכוש לעצמי gitta bag.
    האם ניתן לתלות את התיק הנ"ל על העגלה? למה צריך לשים לב?

לקביעת תור
    סגירה
    האם gitta bag מתאים לעגלת פג?

הוספת תגובה

• האם gitta bag מתאים לעגלת פג? - תגובה

קובי סופר
    06/08/2013

שלום שני,

התיק של גיטה מתאים לכל סוגי העגלות וגם לפג פרגו. ניתן לתלות על העגלה, הפג מאוד יציבה עם תיק בניגוד לעגלות אחרות, כמובן לא להגזים עם המשקל של התיק. הגיטה תיקים מצוינים, יש כמה גדלים, לכן יש לשים לב לא לרכוש תיק גדול מידי שיהיה גם כבד יותר, ולא קטן מידי. אני אישית ממליץ על דגם הביוטי, אם הוא נראה לכם קטן מידי אז על האידאל.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבילת לידה
    שני
    04/08/2013

שלום,
    כמה אמורה לעלות חבילת לידה (לא כולל עגלה, חדר תינוק ומזרן)?
    האם כדאי לקנות מנשא מראש או רק אחרי הלידה?
    ומשאבת חלב?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    חבילת לידה

הוספת תגובה

• חבילת לידה - תגובה

קובי סופר
    06/08/2013

שלום שני,

קשת לתת מחיר לחבילה כזו, יש מגוון עצום של מוצרים זהים אך בפערי מחיר משמעותיים, לדוגמא מברשת בקבוק קיימת ב- 4 שקלים וקיימת ב- 40 שקלים. הכי טוב זה לגשת לחנות קרובה, להתרשם, לראות ולקבל הצעת מחיר.
    מנשא מומלץ לרכוש לאחר הלידה, ככה ניתן לבדוק עם התינוק כיצד הוא יושב בתוך המנשא, האם זה נוח לך וכו'.
    גם משאבה מומלץ לרכוש לאחר הלידה, לא תמיד יש צורך, לפעמים יש צורך במשאבה מקצועית ויקרה, כזו שאפשר גם להשכיר. חלק מהמשאבות ניתן לרכוש דרך קופות החולים בהנחות משמעותיות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה