מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת בוק פלוס מודולרג'ני31/07/2013
שלום,
רק רציתי לשתף שהזמנתי את כל החבילה לתינוק ממוצצים (עגלה, חדר,דברים קטנים וכו') ואני מאוד לא מרוצה מכל ההתנהלות שלהם! בסוף ביטלתי את העגלה כי ההתנהלות הייתה מתחת לכל ביקורת וקניתי את הבוק פלוס בבייבי קלאב בסגולה ואני מאוד מרוצה! אז לכל המתלבטות עדיף בייבי קלאב וחבל שלא הזמנתי הכל אצלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלת בוק פלוס מודולר - תגובה
קובי סופר31/07/2013שלום ג'ני,
בתור עובד בייבי קלאב מאוד משמח אותי לראות שזכית לשירות מצוין אצלנו.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת ממבחר העגלותדרומית30/07/2013
היי קובי
אשמח להמלצה על עגלה טובה
ישנם מספר פרמטרים קריטיים עבורי:
1. שתיכנס לתא מטען של סיטרואן C3 ורצוי גם לתא מטען של טויוטה יאריס...
2. שתהיה קלה ואוכל לקפל ולהכניס אותה לתא המטען בלי להתפרק
3. שהטיולון יפנה לשני הצדדים
4. וכמובן- שתהיה נוחה לי ולתינוק
יש עגלה כזו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבולבלת ממבחר העגלות - תגובה
קובי סופר31/07/2013שלום,
העגלה המומלצת ביותר ושתתאים לכל הדרישות שלכם היא: בבה קונפורט סטיריטי פלוס. עגלה קלה, קיפול הכי קטן שיש. טיולון דו כיווני, מאוד איכותית ורמת נוחות לתינוק טובה וניתנת לשיפור ע"י הוספת מזרן עגלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו עגלה הכי מומלצת?מיה30/07/2013
מתלבטת בין 3 דגמים:
הגרקו איבו
פג פרגו בוק פלוס
ברייטקס אינפיניטי
חשוב לי:
נוחות נסיעה, שלתינוק יהיה נוח, קיפול נוח וקטן ומשקל.
כמו כן חשוב לי שהסלקל יהיה הכי ביטיחותי שאפשר.
על מה אתם ממליצים?
איפה ניתן למצוא מידע על בטיחות של סלקלים? (גם אתרים בתשלום יתקבלו בברכה)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזו עגלה הכי מומלצת? - תגובה
קובי סופר31/07/2013שלום מיה,
לדעתי מכל העגלות שציינת הבוק פלוס היא הטובה מכולן. הברייטקס אפיניטי לדעתי בכלל לא מומלצת, מדובר בעגלה שהיא ללא שכיבה מלאה בטיולון, מהדגם שאני ראיתי בתערוכה לפני כשנה היו לה גלגלי אויר שזה מתכון מושלם לכאב ראש. מחיר מופרז.
גרקו איבו מצויינת ונותנת תמורה נפלאה לכסף.
הבוק פלוס טובה מהגרקו בכל פרמטר, עם כי לרוב ההבדלים הם מזעריים, אבל המחיר יקר בכ- 2000 ₪. אז רק אם יש תקציב הבוק פלוס היא עגלה נפלאה. אם התקציב לא מאפשר הגרקו עונה היום על רוב הדרישות של ההורים.
לגבי אתרי מבחנים. יש את הקונסיומר ריפורט האמריקאי בתשלום. יורו אנקאפ. יש המון ארגונים שעושים מבדקים מחמירים יותר מהגופים שציינתי, בנוסף מחמירים הרבה יותר מבדיקות התקנים. די קשה לפרט את כולם כאן, לכן רשמתי לך את המובילים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיה31/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סלקל book plusנעמה30/07/2013
שלום רב,
לאחר שהחלטנו לקנות עגלת book plus מודולרית, הבנו שיש צורך במתאם איזופיקס לסלקל.
האם אפשר לדעת מהו מחירו?
בשתי חנויות שהיינו קיבלנו מחירים שונים..
תודה מרש
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי סלקל book plus - תגובה
קובי סופר30/07/2013שלום נעמה,
מחיר המדף של המוצר ע"פ היבואן הוא: 599 ש"ח. צן הסתם כמו בכל מוצר יתכן ויהיו פערים/הנחות/הטבות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק פלוסשירה30/07/2013
שלום,
רציתי לשאול מה ההבדל בין דגם הספורטיבו לקלסיקו?
האם לדעתך זה שווה את התוספת מחיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר30/07/2013שלום שירה,
בין הספורטיבו לקלאסיקו אין הבדל מדובר באותו דגם עם שם זהה.
יש דגמי קומפלטו וסופט בהם הבד יותר איכותי, הם גם יותר יקרות, באופן כללי לדעתי אין סיבה לרכוש את הדגמים היקרים.
אם אין לך בעיית תקציב, לדעתי הבוק פלוס מודלר היא העגלה הטובה בשוק כיום.
לגבי אינגלזינה טרילוגי, אני לא ממליץ, מדובר בעגלה יקרה, האמבטיה מאוד נמוכה והיא בעלת 2 ידיות אחיזה, ברגע שלעגלה יחסית כבדה יש 2 ידיות אחיזה נוחות ההליכה נעשית גרועה, לא ניתן להוביל את העגלה עם יד אחת, הזרועות שלך התעייפו הרבה יותר מהר וכו׳. סל החפצים קטן ולא נגיש. הבוק היא בדיוק ההפך, סל ענק, נוחות הליכה מדהימה, אמבטיה גבוהה יחסית, קיפול הכי קל שיש.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על טיולון איזי בייבי אפולומריה זנביץ'23/07/2013
שלום רב, האם תוכלו להגיד לי יתרונות וחסרונות של עגלת איזי בייבי דגם אפולו.
מתלבטת אם לקנות.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוות דעת על טיולון איזי בייבי אפולו - תגובה
קובי סופר24/07/2013שלום,
מדובר בעגלה בסיסית, מאוד אמינה וללא תקלות, יחסית קלה, נוחה לתפעול, מושב סביר אבל טוב, גגון גדול, סל גדול. סך הכל תמורה מצויינת לכסף.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינגלזינה אביו או גרקו איבןhila23/07/2013
אשמח להתייעצות .
אני בהריון ראשון לא נוהגת ומתגוררת בקומה שנייה בלי מעלית ולאחר סקר שוק אני מתלבטת בין שני עגלות ואשמח לעצתכם בנושא.
אני מתלבטת בין האינגלזינה אביו לבין הגרקו איבו.
איזו מהן עדיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינגלזינה אביו או גרקו איבן - תגובה
קובי סופר24/07/2013שלום הילה,
לדעתי הגרקו הרבה יותר מוצלחת מהאינגלזינה, היתרון היחיד של האנגלזינה הוא הקיפול הקטן שלה, אבל ציינת שאינך נוהג ככה שגודל הקיפול פחות רלוונטי.
הגרקו נוחה יותר להליכה, האמבטיה והטיולון רחבים יותר מהאניגלזינה. סל החפצים גדול יותר. הסל קל של גרקו טוב יותר מהסל קל של אינגלזינה וגם מהמקסי קוזי שניתן לחבר על האינגלזינה. לדעתי גם במחיר הגרקו זולה יותר משמעותית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק פלוסטל22/07/2013
בשעה טובה ומוצלחת קנינו מכם את הבוק פלוס.
אשמח לקצת יותר מידע לגבי הסלקל שלה.
לקחנו את הצבע geo, האם יגיעו עוד צבעים של העגלה בקרוב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר22/07/2013שלום,
הסל קל של פג זכה לציון מצויין במבחן ריסוק של אחד ממכוני הריסוק המובילים בגרמניה, הפג והאטון 2 של סיבבקס הם היחידים שזכו לציון המקסימלי, כדי לקבל את רמת הבטיחות הגבוהה יש לרכוש בסיס איזופיקס לסל קל.
אמורים להגיע 2 צבעים חדשים, לא ידוע מתי, זה יכול להיות בין ספטמבר לנובמבר.
אם רכשתם אצלנו והצבעים יגיעו לפני שתקחו את העגלה, כמובן שתוכלו להחליף לצבע אחר, ככל הנראה ללא תוספת תשלום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צבעים אלו קשורים לדגם מודולר
טל23/07/2013שאותו הזמנו?
האם לדגם הזה יגיעו עוד צבעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם צבעים אלו קשורים לדגם מודולר - תגובה
קובי סופר24/07/2013כן, 2 מהצבעים החדשים שיהיו רלוונטים לכל דגמי פג פרגו, גם למודולר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת לגבי עגלותנ21/07/2013
אני אם חד הורית, מתגוררת בבנין ללא מעלית. אני מחפשת עגלה שתהיה קלה, עם קיפול קל לתוך הבגאז', כמובן בטיחותית, ובמחיר סביר .
אני רואה הרבה את עגלת הסיטי מיני 3 גלגלים, וזה דומה לברייטקס בי אגיל. על שניהם רשום שהן מתקפלות ושהן 7.5 קילו, אולם בסרטון השוואה בין העגלות,מטעם חברת ברייטקס, רשום שהיא יותר קלה מהסיטי מיני.
מה כדאי לרכוש ואולי יש עגלה אחרת עם התכונות הנ"ל שהיא יותר מומלצת?
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתלבטת לגבי עגלות - תגובה
קובי סופר21/07/2013שלום,
השאלה היא האם את רוצה לרכוש את העגלה עם אמבטיה/סל שכיבה, או רק חלק אחד?
בכל אופן אני לא ממליץ על אף אחת מהן, מדובר בעגלות נוחות מאוד להורה, גם משקל קל, קיפול מדהים והכל על חשבון הנוחות של התינוק.
עם כבר ביבה טאי טאי תעשה עובדה טובה מהשניים שציינת, היא גם קל יותר בקילו משניהם.
עוד עגלות מומלצות: גרקו איבו ובבה קונפורט סטריטי פלוס. גם ביבה ביבו עלית מצויינת אך כבדה יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרקו איבו או ביבו עליתלני19/07/2013
שלום!
אבקש המלצתך על אחת מהעגלות האלו. את הגרקו איבו אני מכירה ושוקלת לרכוש ברצינות - אך יש לי כמה היסוסים לגביה - הצילון בטיולון נראה פיצי ולא מותאם לקיץ שלנו ורוחב הטיולון והאמבטיה נראים צרים יותר במס' סנטימטרים משאר העגלות שראיתי. חוששת שעלול להיות צר לבן. יש לציין שיש לי תא מטען קטן (מזדה 2) ואני גרה בקומה 3 ללא מעלית (אם כי לא נראה לי שאעלה את העגלה למעלה, בקושי מעלה את עצמי למעלה:)).
האם ביבו עלית תוכל לתת מענה לחסרונות של הגרקו. מאוד חשוב לי המשקל הקל, האם ביבו משמעותית כבדה יותר? האם רחבה יותר?
ולסיכום, האם מחיר החבילות ותוכנן דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרקו איבו או ביבו עלית - תגובה
קובי סופר21/07/2013שלום,
המחיר זהה מאוד ככה שאת צריכה להחליט אילו יתרונות חשובים לך יותר.
גרקו: קלה יותר בכמעט 2 קילו, די משמעותי, אם לא תעלו אותה לבית אז החסרון די בטל. הקיפול בגרקו קל משמעותית, גם מוכרנים בחנות לעיתים מסתבכים עם הקיפול של הביבה. בדי הגרקו איכותיים יותר, לא הבדל של שמיים וארץ, וניתן לפתירה ע"י הוספת מזרן עגלה. סל קל, כאן הגרקו מנצחת בענק, סל קל הלוג'יקו נחשב לאחד הסל קלים הטובים בעולם, בעוד הסל קל של הביבה הוא מוצר סיני, למרות עיגון האיזופיקס שלו עדיין אין מידע לגביו.
ביבה: אמבטיה וטיולון רחבים יותר, אין זה יתרון גדול, העגלות מותאמות לגודל התינוק, עגלה רחבה מדי יכולה לגרום לתינוק לשבת בזוית או תנוחה שלא הכי נוחה לו. גגונים מצויינים לעומת הגרקו, נוחה יותר בהליכה, גבוהה, יתרון לגבוהים. מעוצבת יותר.
לסיכום, לדעתי מדובר שעגלות שנותנות את התמורה הכי טובה לכסף. אני לא חושב שאף אחת מהשתיים היא קנייה גרועה, להפך. רק עשו את השיקולים שלכם מה הדברים היותר חשובים, כאלו שלא תוותרו עליהם, ומה פחות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התלבטות בין העגלות
לני22/07/2013עוד כמה שאלות..
האם יש צילון נוסף/חיצוני אותו ניתן לרכוש בנפרד ולהוסיף לצילון של גרקו (איתו אפשר לקפל את העגלה)?
האם שדרוג סל קל של ביבו (בלי שיתאים לשלדת העגלה) לאיכותי יותר מייקר משמעותי את החבילה בשלמותה לעומת זו של גרקו?
ושאלה אחרונה - אני אוסיף עוד כמה עגלות למשוואה.. בבה קונפורט אלאה וסטריטי פלוס.. מה יתרונותיהם וחסרונותיהם לעומת גרקו (מבחינת מחיר, משקל ועבירות - ידוע לי שבסטריטי יחסית הגלגלים קטנים)?
תודה מראש.. תשובותיך היסודיות מאוד מסדרות את הראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך התלבטות בין העגלות - תגובה
קובי סופר22/07/2013שלום,
יש צאלון נוסף הניתן לריכשה שמתאים לגרקו.
יש סל קלים מצויינים שלא ידרשו מכם תוספת כסף או תוספת מאוד קטנה, הם ברמה בטיחותית גבוהה יותר מהביבה, החסרון הם לא מתחברים לביבה.
אלאה נורא יקרה ביחס לעגלות ששאלת, וגם נורא כבדה.
סטריטי מצויינת אך לא הכי נוחה להליכה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
מיכל23/07/2013קובי שלום,
כתבת שיש צלון נוסף אותו ניתן להרכיב על הטיולון של גרקו איבו. היכן ניתן להשיגו? האם יש אצלכם בחנות? מה מחירו?
ואני לא כל כך מבינה איך אמור להתחבר - במקום הצלון הקיים? או על הקיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטרפת לשאלה - תגובה
קובי סופר24/07/2013שלום,
הצאלון מתחבר על הגגון הקיים, הוא בעצם יוצר גגון ארוך יותר, הוא אוניברסלי ומתאים לכל העגלות, הוא חייב להתלבש על גגון קיים, לא ניתן לחברו ללא גגון קיים.
המוצר קיים בחנות שלנו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמס אנד פאפס אורבו 2013שירן17/07/2013
רציתי לדעת אם הם עשו שינויים בעגלה חוץ מאוד צבעים פשוט חברה שלי נעולנ על העגלה הזאת ורצינו לדעת אם כדאי ללכת על 2012 או 2013
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאמס אנד פאפס אורבו 2013 - תגובה
קובי סופר17/07/2013שלום שירן,
נעשה שינוי קל בגלגלי העגלה שהוגדלו בס"מ. וסל העגלה הוגדל גם הוא במעט. אני אישית לא ממליץ על האורבו, מנגנון הגלגלים שלה וגודלם הקטן גורם להמון תקלות בדגם. אם כבר מאמאס אנד פאפאס הסולה עדיפה, ובכלל יש חברות עדיפות כמו ביבה, גרקו, בבה קונפורט ואיי בי סי דיזיין, שנמכרות במחיר זהה אבל נותנות תמורה טובה יותר. מאמאס אנד פאפאס זו חברה אנגלית וכל דגמי החברה מתאימים לאקלים אנגלי קר, בניגוד למזג האויר החם כאן בישראל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות ביבהגיל10/07/2013
שלום,
רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים השונים של העגלות של ביבה- ביבו, ביבו עילית טאי טאי והיפי.
חשוב לי שהיא תהיה מאוד קלה ויהיו לה בולמי זעזועים וניווט קל. אם היא יכולה להיות צרה יחסית זה טוב ואין לי צורך באמבטיה כי אני מעדיפה אותה בפורמט טיולון שיכול לרדת למצב שכיבה מקסימלי.
אם אפשר לחבר סלקל - איזה סוג אפשר?
ראיתי את הטאי טאי בחנות ומצא חן בעיני - מה העניין עם שאר הדגמים ואיפה אפשר למצוא אותם (אני גרה בזכרון יעקב אבל יכולה להגיע כמעט לכל מקום)
המון תודה, גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלות ביבה - תגובה
קובי סופר11/07/2013שלום גיל,
לחברת ביבה יש כיום 4 דגמים של עגלות יחיד. דגם ביבו, דגם ביבו עלית, דגם היפי ודגם טאי טאי.
דגמי הביבו וההיפי אלו דגמים ישנים שיצאו מהליין, מה שנמכר בחנויות אלו עודפים עד חיסול המלאי. דגם ההיפי לא יחזור להימכר מכיוון שזהו היה דגם רווי תקלות. דגם הביבו נקרא כעת ביבו עלית לאחר שעבר מקצה שיפורים כגון: הפחתת משקל, הורדת כמה ס"מ מרוחב העגלה כך שתיכנס לכל מעבר צר, הוספת מצבי שכיבה/ישיבה לטיולון, בולמי זעזועים לגלגל הקדמי, מנגנון בלימה משופר ועוד. דגם הטאי טאי הוא דגם חדש, הדגם מיועד להתחרות בעגלות בייבי ג'וגר, עד כה הוא עושה זאת בהצלחה יתרה, מדובר בטיולון/עגלה שמתאים מלידה, ניתן לצרף לו סל שכיבה, אך בשונה משאר הדגמים סל השכיבה יושב בתוך מושב הטיולון ולא על שלד העגלה, דבר המסרבל את הנוחות להורה, פחות אסתטי ויכול לפגום בבד העגלה. לכן רוב הטאי טאי הנמכרות אצלנו נמכרו ללא סל שכיבה. אצלנו בבייבי קלאב ניתן לראות את כל ארבעת הדגמים בתצוגה. כתובתנו: אלכסנדר ינאי 6, צומת סגולה פ"ת. איני יודע לומר באילו עוד חנויות מוצגים כל הדגמים, ניתן להיכנס לאתר ביבה וליצור איתם קשר, הם יפנו אתכם לחנו הקרובה ביותר לאזור המגורים שלכם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלהמיקה10/07/2013
שלום,
ראינו את הגרקו איבו, עם אמבטיה של סימביו וסל קל ג'וניור.
האם העגלה מומלצת? ראיתי בהתחלה המלצות מאוד טובות עליה, ואז התחלת להמליץ על עגלות אחרות - כמו ביבה עלית.. האם ישנם פידבקים שליליים?
לנו חשוב משקל קל, קיפול, אמבטיה שטוחה - שתוכל לשמש בעריסה לתקופה ראשונה (כלומר הרבה שעות שינה) ונוחות נסיעה (גרים בעיר, בניין ללא מעלית, אבל קומה 1)
האם יש עגלה באותו סדר גודל של מחיר שיותר תתאים לנו?
תודה,
מיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על עגלה - תגובה
קובי סופר10/07/2013שלום הילה,
אני ממליץ לכל אחת על עגלה בהתאם לתקציב ולדרישות שלה, לכן למי שרוצה לקבל מוצר טוב במחיר סביר תמיד המלצתי על הגרקו איבו, מכיוון שמקבלים מוצר מצוין, קל, נח לתפעול עם אחד הסל קלים הטובים ביותר שיש. ההמלצות האחרונות על הביבה הגיעו מכיוון שהביבה עברה מקצה שיפורים, ולכן הביבה עלית (שמה החדש), בהחלט מתחרה ראויה לגרקו, מקבלים מוצר איכותי במחיר סביר, החיסרון היחיד של הביבה זהו הסל קל. לכן אם לא חשוב לך לחבר סל קל על העגלה הביבה עם סל קל טוב היא בהחלט עגלה מומלצת. אין כמו לראות את העגלות אחת ליד השנייה ולהשוות ולהחליט מי מבין העגלות מתאימה לך יותר, הגרקו יותר קלה ולכן יש לה יתרון למי שצריך לעלות ברגל עם עגלה. גם התפעול שלה קל ופשוט יותר. הביבה יותר מעוצבת, יותר גבוהה, הטיולון והאמבטיה גדולים יותר מהאיבו. אז הכל שאלה של יתרונות מול חסרונות ומה חשוב לך יותר.
עוד עגלה מומלצת בתקציב היא הסטריטי פלוס רק שלה יש אמבטיה מאוד קטנה. אבל היא מצוינת בעיקר למי שצריך לעלות מדרגות יחד עם עגלה.
אם יש תקציב גבוהה יותר, הפג פרגו בוק פלוס מודולר היא ההמלצה שלי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה
מיקה10/07/2013תודה על התשובה המהירה,
שאלה נוספת - האם לכל העגלות האמבטיות יכולות לשמש כעריסה? או שצריך לשים לב שזה באמת שטוח (180)? או שזה כל העניין באמבטיה?
מצטערת על כמות השאלות, חדשה בתחום...:)
פשוט בחנות אמרו לי שהביבו (לא ראיתי עלית) - האמבטיה שלה זה לא 180, וכך נראית גם האמבטיה של סימביו. זה באמת ככה? איך אפשר באמת לדעת?
האם בסטריטי שהמלצת עליה - זה 180?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה, ועוד שאלה - תגובה
קובי סופר10/07/2013שלום,
כל האמבטיות נשכבות לשכיבה שטוחה, לאותה זווית של מיטת תינוק או עריסת תינוק, לכן אין כל בעיה שתינוק בן יומו ישן בתוך האמבטיה. לכן אין מה להקשיב לסיפורים של מוכרים בחנויות, שיש להם אינטרס למכור לך מה שהם רוצים, קני מה שאת רוצה, אוהבת וצריכה בהתאם לצרכים שלכם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגו בוק פלוסטל08/07/2013
אנחנו רוצים לרכוש את הפג פרגו בוק פלוס.
אנחנו מעוניינים בצבע 'סקוזיה'. לאיזה דגם של הבק פלוס הצבע הזה משתייך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פג פרגו בוק פלוס - תגובה
קובי סופר09/07/2013שלום,
הסקוזיה מתייחסת לרמת המחיר הגבוהה שנקראת סופט: כלומר מחירה 6000 ש"ח, אף על פי שלא מדובר בבד סופט אלא בבד רגיל (קומפלטו) כמו של דגם הביניים. הדגם משולב עם בד דמוי עור, כלומר משלמים יותר על המראה ולא על איכות הבד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
טל09/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההבדל בין עגלת מקס ספיריט לוולנסיהרותם08/07/2013
שלום,
רציתי לדעת האם יש הבדל בין עגלת מקס ספיריט לוולנסיה של חברת איה בייבי?
אם כן האם ההבדלים משמעותים?
בתודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההבדל בין עגלת מקס ספיריט לוולנסיה - תגובה
קובי סופר09/07/2013שלום רותם,
מדובר בעגלה זהה, רק שהולנסיה מעוצבת יותר עם שלד ניקל ומראה יוקרתי יותר, לכן מחירה גם גבוהה יותר. לטעמי אין סיבה לשלם יותר על מוצר רק בשל המראה, אבל זה בהחלט עניין של טעם. המלצה שלי בנוגע ל- 2 העגלות האלו: לודא שהן נכנסות לתא המטען ברכבכם. כאשר העגלות מקופלות עם הטיולון מדובר בקיפול ענק, לא לכל רכב הן מתאימות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה והייעוץ..
רותם09/07/2013אין לנו רכב, ואנחנו גרים ביישוב כך שחיפשנו עגלה יציבה מאחר ונשתמש בה הרבה..
המקס ספיריט היא מצויינת לנו מהבחינה הזו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התגובה והייעוץ.. - תגובה
קובי סופר10/07/2013שמחתי לעזור, אני שמח שאתם הולכים על הספיריט ולא מוסיפם סתם כסף על מוצר "יפה" יותר. בכל אופן הדבר הכי יפה בעגלה זה מה שבפנים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)