מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין שתי עגלותדינדין23/06/2013
שלום,
אני לקראת הלידה הראשונה ומחפשת עגלה איכותית שתשמש אותי לכמה לידות בעז"ה,
התרשמתי מאוד לקמילון 3 של בוגבו (בעיקר משקל, איכות וגימור)
וגיליתי פתאום את EVO של גרקו שעל פניו נראה באיכות ממש טובה ונוח לתפעול.
רציתי לשאלות מה ההבדל הגדול בין העגלות שהוביל לפער של 2000 ש"ח?
איזו עגלה עמידה ואמינה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה נוספת
דינדין23/06/2013אשמח להמלצות נוספות על עגלות באותו הסגנון (קלות, איכותיות עמידות ואמינות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות בין שתי עגלות - תגובה
קובי סופר24/06/2013שלום,
ההבדל הוא במותג, בוגבו היא יצרנית עגלות פרמיום באיכות גבהה מאוד, בעוד גרקו היא חברה עממית שמייצרת עגלות טובות, איכותיות וזולות. ההבדל שהבוגבו עשויה מחומרים איכותיים יותר כמו הבדים, גלגלים, מנגנונים פנימיים איכותיים יותר. הדבר אומר שהעגלה תחזיק יותר שנים. מצד שני הפער במחיר בהחלט אינו מוצדק, מחירי בוגבו נקבעים ע"י בוגבו על מנת לשמור על יוקרת המוצר, בעוד שבגרקו יש תחרות בריאה של מחירים בה הצרכן מרויח. הגרקו בהחלט יכולה לשרת 2 עד 3 תינוקות, תלוי כמובן איך שומרים עליה. עוד עגלות מומלצות: בבה קונפורט אלאה או סטריטי פלוס. ביבה ביבו עלית, אי בי סי דיזיין כולן נמכרות באזור המחיר של הגרקו איבו.
אם מוכנים להשקיע קצת יותר, ההמלצה האישית שלי זה פג פרגו בוק מודלר. העגלה קלה, נוחה לתפעול, עשויה מהחומרים הכי איכותיים, מיוצרת באירופה ולא בסין ותחזיק המון שנים מעמד, מנסיון יש לנו לקחות שעברו על העגלה 4 ילדים במשך עשור, והעגלות של פג עדיין נראות במצב סביר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלהמורן23/06/2013
שלום,
אני מעוניינת לקנות עגלה ומתקשה להחליט מה טוב עבורי בין כל המבחר הקיים.
חשוב לי שהעגלה תהיה איכותית מבחינת המזרן והבדים. עדיפות לייצור אירופה ולא סין.
שתהיה חזקה ויציבה (למרות שאין לי כוונה לעשות בה שימוש בשטח) , שתהיה קלה לתפעול(סגירה/פתיחה) ושתהיה דו כיוונית. בסכום של עד 4,000 ש"ח.
ראיתי את בבה קונפורט, דגם ELEA החדשה ואהבתי אותה מאוד העניין הוא שהאמבטיה נראית מאוד קטנה. האם זהו אכן חיסרון שלה?
אשמח להמלצה בהתאם לנתונים.
בנוסף, האם קיים דגם של Bebe car (משנים קודמות אולי) בסכום של לא יותר מ 4000 ש"ח?
תודה רבה מראש,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על עגלה - תגובה
קובי סופר23/06/2013שלום מורן,
הבבה קונפורט קודם כל מיוצרת בסין, אכן יש לה אמבטיה צרה מאוד, אבל הטיולון שלה מצוין וניתן לשימוש בכל גיל אפילו מלידה.
בבה קאר זולות: יש את דגם האר סי שעולה פחות מ 4000.
יש את ה איי 3 שעולה 4300. זה דגם חדש שיש לו מיני אמבטיה ולא אמבטיה רגילה.
ודגמי האיפ אופ (המוצלחים) הישנים נמכרים קרוב לסכום של 5000₪.
המלצה נוספת, קאם דינמיקו, עגלה איטלקית מאוד איכותית, כרגע במבצע אצלנו: 4250₪ כוללת המון תוספות שבחברות אחרות עולות הרבה כסך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - עזרת לי !
מורן23/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להשכיב על הבטן הגרקו איבוגליה22/06/2013
אז כהה, רכשתי את הטיולון של גרקו דגם איבו.
כמובן שזאת עגלה שניה תוך חודשיים
(אחרי שרכשתי את הברייטקס והקטנה שלי
סירבה לטייל באמבטיה והטיולון לא נראה לי מתאים לגיל חודשיים).
בקיצור, עכשיו, בגיל חודשיים ושבוע היא החליטה שעדיף לה לישון על הבטן.
האם ניתן להשכיב על הבטן בטיולון של גרקו איבו ולכמה מעלות הוא נפתח?
180 לא ראיתי.
תודה על תשובתך המהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ניתן להשכיב על הבטן הגרקו איבו - תגובה
קובי סופר23/06/2013שלום גליה,
זה נכון שהטיולון של האיבו לא שטוח (לכן מתחילים עם אמבטיה) אבל הוא מספיק שטוח בשביל שיהיה ניתן להשכיב על הבטן בגיל הזה. בדרך כלל ההמלצה זה משלושה חודשים אבל לא צריכה להיות בעיה גם עכשיו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותטוסי21/06/2013
היי אני מחפשת עגלה משולבת ומתלבטת לגבי איי קנדי למימה קובי ולולנסיה אשמח לשמוע חוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין עגלות - תגובה
קובי סופר24/06/2013שלום,
האמת שלושת העגלות לדעתי לא הכי מומלצות, המימה קובי היא עגלת תאומים שיכולה להיות עגלת יחיד, מה שאומר משקל כבד וקיפול ענק, היא עשויה מחומרים לא איכותיים, החברה עברה ליבואן אחר מה שיקשה בקבלת האחריות, לסיכום קניה גרועה.
גם האיי קנדי כבדה מאוד, מושב הטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח והוא בשיפוע, לא ניתן להשכיב על הבטן, לחתל בעגלה או להשכיב לישון מעל לשעה.
איה בייבי ולנסיה היא המומלצת מהשלושה מכיון שאצלה לפחות לטיולון יש שכיבה שטוחה. אבל היא גם כבדה ויש לה קיפול גדול שלא מתאים לכל רכב.
אם אתם מחפשים עגלה מעוצבת שתהיה גם איכותית ההמלצות שלי: פג פרגו בוק פלוס, בבה קאר איפ אופ, קאם דינמיקו, שלושתן מיוצרות באירופה ולא בסין כמו העגלות שציינת, לשלושתן טיולון שנשכב למצב שטוח, בדים איכותיים, אלו עגלות שיחזיקו שנים מעמד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להמלצה למזרון איכותי למיטהתותי17/06/2013
ולעריסת תינוק.
כמובן חסין אש ושעומד בכל התקנים הקיימים.
יש כל כך הרבה - נושם, אוורירי, מוקצף, עם\בלי חורים....
זה בסה"כ מזרון ואני ממש צריכה המלצה.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח להמלצה למזרון איכותי למיטה - תגובה
קובי סופר18/06/2013שלום,
אני אישית ממליץ על מזרן דו צדדי, הזול ביותר שתמצאי. מכיוון שמזרן כזה נותן כל מה שהמזרנים שעולים פי שניים או יותר ממנו. כמובן מומלץ לבדוק באתר מכון התקנים שלחברה יש תו תקן, יש המון חברות מזרנים בחנויות, לרובם אין תו תקן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מקצועיתליזה14/06/2013
שלום,
אני חדשה בתחום בכלל..
לא מבינה את המושגים :טיולון, אמבטיה ועוד... אפשר בבקשה שיעור למתחילים?
מה צריך להיות לתינוק, איך צריך להיות?
תודה
ליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה מקצועית - תגובה
קובי סופר16/06/2013שלום ליזה.
בכל הנוגע לעגלות את אני אסביר לך שלושה מושגים פשוטים.
כאשר תראו עגלות תינוק אתם קודם כל תראו שלד עגלה, על שלד העגלה מתלבשים 3חלקים, אני אנסה להסביר מבלי לסבך :)
1. אמבטיה, הכוונה היא לא לאמבטיית רחצה. הכוונה לסל שכיבה/עריסה שמתחברים לשלד העגלה. האמבטיה היא במצב שכיבה שטוח זהה לזה שבמיטת או עריסת תינוק, מכיוון שבחצי השנה הראשונות לחיי התינוק הם בעיקר שוכבים, האמבטיה היא צורך די הכרחי.
2. טיולון, הטיולון ישמש אתכם בשלב לאחר האמבטיה, כאשר התינוק מתחיל כבר להתרומם, הטיולון יספק גם שכיבה לשינה וגם מצבי ישיבה שונים עד ישיבה ישרה., לרוב הטיולונים פתוחים לרוח, לא שוכבים במצב שטוח ולכן יש צורך באמבטיה תחילה, כאשר התינוק מפות דיו אפשר לעבור לטיולון.
3. סל קל, הסל קל הוא מושב הבטיחות של התינוק ברכב. תפקיד הסל קל להגן על התינוק מפציעות או חלילה מוות במקרה של תאונה, לרוב הסל קלים באים או ניתנים לחיבור על העגלות, היתרון הוא שאם התינוק ישן ברכב ניתן לחבר את הסל קל עם התינוק ישירות לעגלה, ולחסוך התעוררות מיותרת, יש לקחת בחשבון שהסל קל לא בריא לגב התינוק, ובמקרה ויש הליכה ארוכה עדיף להעביר לאמבטיה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליזה16/06/2013תודה רבה על ההסבר. שמעתי על עגלה של ד"ר בייבי- מדריר. האם מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
קובי סופר16/06/2013שלום,
במדריד היא עגלה ללא אמבטיה, אלא רק טיולון, השכיבה היא כמעט מלאה ומתאימה מלידה, אבל עדיין אין שכיבה מלאה כמו בעגלה עם אמבטיה. המדריד היא עגלה מאוד מיושנת, היא לא נוחה להליכה, הפלוס היחיד שלה הוא שיש לה ידית שזזה מצד לצד, ומאפשרת לך לראות את התינוק ולהפך. לדעתי העגלה לא מומלצת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלהחולוד13/06/2013
שלום,
אני מחפשת עגלת טיולון ללא סל שכיבה עם סל קל
חשוב לי שהטיולון יהיה יציב, יתאים לתינוק מגיל אפס, יהיה נוח, עם מצב שכיבה, נסיעה בכיוון הנסיעה ונגד כיוון הנסיעה, ניתן להרכיב עליו סל קל (ללא הטיולון)...
חשוב שהעגלה תתקפל בקלות, תיכנס לתא מטען של רכב משפחתי,
אני גרה בקומה 1 עם מעלית, מתכוונת לטייל במקומות עירוניים ובטיילת של חוף הים...
איזה עגלה הכי מתאימה?
טווח מחירים כולל טיוליון, סלקל ובסיס לסלקל- עד 3000 ש"ח
אני רואה הרבה המלצות על הגרקו איבו, האם עגלה זו מתאימה לצרכים שלי? האם יש עוד עגלות שאני עדיין לא מכירה שגם הן טובות???
תודה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לעגלה - תגובה
קובי סופר13/06/2013שלום,
אם את רוצה טיולון דו כיווני, אז בהחלט הגרקו איבו היא היחידה שעונה על כל הדרישות שלך, אבל ממש על כולן.
ישנם הרבה אופציות נוספות אבל ללא טיולון דו כיווני ושהסל קל ישב על הטיולון ולא על השלד, או שיש אופציות נוספות יקרות יותר וגם כבדות יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רציתי לברר לגבי עגלה של גרקומורן12/06/2013
על הדגם Signature..מה הזוית של הטיולון? האם העגלה מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רציתי לברר לגבי עגלה של גרקו - תגובה
קובי סופר13/06/2013שלום,
עגלת הסיגנצ'יר היא עגלה די ייחודית, יש לה עיצוב מיוחד, ידית אחזיה מיוחדת, מעוצבת ונוחה לאחיזה. לעגלה יש מחזיקי כוסות, דבר שלא קיים ברוב העגלות, ובאלו שכן זה מצריך תוספת תשלום. לסיגנצ'ר סל חפצים ענק, נגיש ונח. האמבטיה והסל קל של גרקו הם מהטובים ביותר שיש. הטיולון הוא טיולון סטטי, כלומר הוא נשאר באותה זוית כל הזמן, כאשר הוא יושב ומשכיבים אותו לאחור כל הטיולון נע אחורה ונוצר מצב שישבן התינוק לא שטוח אלא מוטה למעלה בדומה לזה: ___\ כאשר יש עגלות בהן הטיולון נשכב למצב שטוח לגמרי ______
החיסרון של טיולון כמו של הסיגנצ'ר הוא: א. לא ניתן להשכיב על הבטן. ב. לא ניתן לחתל בעגלה. ג. לא מומלץ שתינוק ישן יותר משעתיים בטיולון, ויש צורך להעבירו למיטה.
היתרון היחיד שהטיולון במצב עירסול, מצב טבעי של התינוק בגיל חצי שנה עד מקסימום שנה, המצב הזה עוזר לפתח את יכולות הזחילה של התינוק.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בגדול אתה ממליץ על
תותי17/06/2013גרקו איבו עם אמבטית סיגניצ'ר?
החלטתי לקחת את הגרקו איבו, ראיתי מיששתי והרמתי את את הסיגניצ'ר והיא
יותר כבדה מהאמבטיה "הרגילה" של האיבו.ראיתי גם שהסיגניצ'ר מעט יותר רחבה
מהאמבטיה הרגילה של האיבו.
העניין שאני אצטרך לעלות ולרדת איתה במדרגות ולי היא כבדה.
גם הבד החיצוני שלה, לטעמי, לא נעים לי.
כתבת לי לא מזמן שהאיבו מגיעה עם אמבטיה סטנדרטית ומי צריך יותר מזה....
עכשיו אני מתלבטת בין שתיהן.
המלצתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז בגדול אתה ממליץ על - תגובה
קובי סופר18/06/2013שלום,
מכיוון שאין הבדל גדול במחיר דווקא עדיף את האמבטיה של הסיגנצ'ר/סימביו, מכיוון שבכל זאת היא קצת יותר מפנקת, ואני אישית אוהב אמבטיות שהגגון שלהם ניתן לפתיחה, כמו באמבטיה של הסימביו, זה מאפשר להשכיב את התינוק על הבטן ובכך הם מנסים להרים את ראשם להציץ החוצה, הדבר מפתח את חגורת הכתפיים וצווארם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמבטיה הסטנדרטית של האיבו
תותי18/06/2013הגגון גם ניתן לפתיחה\הסרה?
באמבטיה הסטנדרטית של האיבו - תגובה
קובי סופר19/06/2013היי,
באמבטיה הסטנדרטית ניתן להסיר את כל הגגון או לקפלו כלפי מטה. באמבטיה הסימביו הגגון נשאר סגור ועושה צל, וחלק ממנו נפתח לאיוורור. כלומר יש גם צל וגם איוורור ולא אחד מהשניים כמו באמבטיה הרגילה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי
תותי19/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל טרילוג'יקתותי12/06/2013
רציתי לשאול..
התאימו לי סלקל לעגלת גרקו איבו - סלקל של טרילוג'יק
בעוד שאני חפשתי את סלקל הלוג'יקו שהומלץ כאן יותר מפעם אחת.
האם שני השמות - זה אותו הסלקל?
קצת התבלבלתי.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל טרילוג'יק - תגובה
קובי סופר12/06/2013שלום,
אכן מדובר באותו סל קל, בכל חנות זה נקרא אחרת כנראה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי עגלותגילי09/06/2013
היי, אני מצפה לילד ראשון בחודשים הקרובים וכבר חודשיים שאני בוחנת עגלות וקצת הולכת לאיבוד, אשמח להמלצה.
הדרישות שלי הן עגלה משולבת בעלת אמבטיה רחבה מספיק על מנת שתספיק לכמה שיותר חודשים. מעבר לזה שלטיולון יהיו מספר מצבי שכיבה ושיגיע עד 180 מעלות (או בקירוב) ושיהיה ניתן להרכיב אותו לשני הכיוונים. כמו כן, שתהיה קלה ונוחה לקיפול, שתכנס לפאגז' של אוטו קטן, בדים איכותיים ונושמים, בעלת ידית אחת ושהיה יציבה (כלומר, שיהיה ניתן ל"העמיס" עליה שקיות או תיק מבלי שתיפול).
לאחר אינסוף בדיקות והמלצות אני כרגע מתלבטת בין העגלות הבאות: סטריטי פלוס של בבה קונפורט- פחות אהבתי שהאמבטיה צרה ונמוכה מאוד והנסיעה שלה לא כל כך נוחה (אני מפחדת שהגלגלים קטנים מידי ונשחקים מהר), פג פרגו איזי דרייב- פחות אהבתי את האמבטיה הצרה ואת הטיולון שנורא כבד בעיני, קאם דגם דינמיקו- פחות אהבתי את הקיפול שלה ושמעתי ביקרות לא טובות על הסלקל שלהם.
אני יודעת שאין עגלה מושלמת אבל בכל זאת אשמח לשמוע ממומחים איזו עגלה עדיפה מבין האפשרויות שציינתי או המלצה לעגלה חלופית. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגבי עגלות
גילי10/06/2013תודה רבה על התשובה המהירה.
העגלה עליה המלצת נראית מעולה, רק שלפי דעתי בתוספת המחיר של הטיולון הנוסף אעדיף לקנות עגלת טיולון קלה וקומפקטית כשהילד יגדל קצת.
במידה ואני לא לוקחת את הטיולון הנוסף ומשווה את הפג פרגו בוק לקאם דינמיקו על איזו מבין שתיהן עדיף ללכת (המחיר פחות או יותר זהה ככה שהוא לא שיקול) מבחינת איכות השילדה, איכות הבדים, יציבות, בטיחות ונוחות נסיעה ואם זה נכון שהסלקל של קאם אינו מתאים לתינוקות בני יומם מאחר ומחייב אותם בישיבה ויכול להתאים מגיל שלושה חודשים ומעלה והאם הסלקל של הפג פרגו עדיף.
במידה ואחליט לרכוש סלקל נוסף (ככל הנראה אצטרך שניים בכל מקרה) על איזה היית ממליץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות לגבי עגלות - תגובה
קובי סופר11/06/2013שלום גילי,
הקאם והפג אלו עגלות מאוד זהות בתכונות שלהן. שתיהן מיוצרות באיטליה, שתיהן מקבלים את כל החבילה הכוללת, שתיהן בסטנדרט הכי גבוהה שיש.
היתרונות של הפג הם: משקל קל יותר בקילו וחצי בערך ומנגנון קיפול פשוט וקל יותר.
הקאם מצד שני יותר גבוהה, מושב בטיולון שלה רחב יותר, הקיפול קטן יותר. הקאם קצת יותר נוחה בניוד בשטח קשה כמו חצץ, דשא וכו'. על משטח ישר שתיהן מספקות את אותה נוחות הליכה. לקאם יש גלגלי אויר מאחור, מה שאומר שיש אפשרות לפנצ'רים וחייבים לנפח אויר אחת לכמה חודשים. יש אפשרות לרכוש גלגלים מוקצפים (רק אצלנו בבייבי קלאב). בשורה תחתונה אני חושב שהפג יותר פרקטית בסופו של יום אבל שוב זה כמו להשוות בין מרצדס ל- ב.מ.וו שתיהן בסטנדרט הכי גבוהה שיש, ואני לא חושב שתתאכזבי מאף אחת מהן.
לגבי הסל קל של קאם, יש לי חדשות לא נעימות כל כך, אף סל קל לא נח לתינוק בן יומו. לא של קאם, לא של פג ולא של אף חברה, לכן ההמלצה היא להשתמש בסל קל לנסיעות בלבד ולא מעבר (לפחות בשלושת החודשים הראשונים). הסיבה שהם לא נוחים היא שיצרני המושבים קודם כל מנסים לעשות את הסל קל לבטוח, וכדי שהמושב יהיה בטוח הוא חייב להיות בזווית ישיבה ולא בשכיבה שטוחה, אי לכך חוסר הנוחות לתינוקות. מבין השניים הסל קל של פג זוכה לציוני בטיחות גבוהים יותר, בנוסף ניתן לרכוש לו בסיס איזופיקס שמעלה את רמת הבטיחות. הסל קל שבנוי בצורה האורטופדית הטובה ביותר הוא הצ'יקו קייפיט,
הוא גם מספק בטיחות מקסימלית אך לא מתחבר כמעט לאף עגלה, אך כמו שהסברתי אין בכך צורך ממשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי להגיד תודהטל09/06/2013
גם לך קובי מבייביקלאב, שכיוונת אותי וענית לי על כ-ל השאלות שלי בנושא עגלות ובכלל.
קפצתי אליכם במוצ"ש, עזרה לי שולה המקסימה, כזאת נעימה ואמיתית, היה כיף לשמוע אותה מדברת ומסבירה. לא ניסתה לדחוף אלא להיפך - כיוונה וייעצה לנו מכל הלב.
החלטנו ללכת על האיבו גרקו, אשמח רק לשמוע על צבעים נוספים לאמבטיה ולסלקל. הבנתי שאוטוטו צריכים להגיע אליכם.
ישר כוח ותודה רבה!
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רציתי להגיד תודה - תגובה
קובי סופר09/06/2013שלום,
אנו משתדלים תמיד לתת את השירות הכי מקצועי שיש. אני שמח שקיבלתם שירות טוב. לגבי צבעי האיבו, צריכים להגיע צבעים חדשים לאמבטיה, ממש בשבועות הקרובים. אני מציע שתהיו בקשר עם שולה בעוד שבועיים כדי שהיא תשנה לך את הצבע בהזמנה.
שבוע טוב ולידה קלה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AYA BABY VALENCIA או גרקואייל08/06/2013
שלום קובי,
אנחנו מעוניינים לקנות את העגלה AYA BABY VALENCIA.
יחד עם זאת מתלבטים אם לקחת אותה או את ה גרקו אבו ?
תודה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
AYA BABY VALENCIA או גרקו - תגובה
קובי סופר09/06/2013שלום אייל,
הולנסיה של איה בייבי היא עגלה מאוד מעוצבת, לפני רכישתה אני ממליץ שתעשו בדיקה מהכנסתה לרכב, יש לה קיפול די ענק ולא לכל רכה היא נכנסת. כמוכן היא גם מאוד כבדה.
אני אישית ממליץ יותר על הגרקו מכמה סיבות:
א. הגרקו קלה משמעותית במשקל.
ב. לטיולון של גרקו 4 מצבי שכיבה בעוד שלולנסיה יש 3. המצב הנוסף מאוד משמעותי בזמן העברה מהאמבטיה לטיולון, מכיוון שחוץ משכיבה צריך קצת הטייה שי בגרקו, בולנסיה המצב הבא הוא יותר ישיבתי.
ג. סל קל, הסלקל של גרקו הוא אחד הסל קלים הטובים בעולם (דגם לוג'יקו), בעוד של איה בייבי הסל קל לא איכותי, מסורבל לחגירה, גגון גרוע ומבנה לא הכי נח לתינוק.
אם בכל זאת אתם רוצים את הולנסיה (ויש הרבה כי בכל זאת עגלה היא גם פריט אופנה), תוותרו על הסל קל שלה, ותוודאו כניסה לרכב.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלגלים - שאלה חשובהתותי06/06/2013
השבוע אני מציקה לכם.. :)
שמתי לב שישנם עגלות בעלות גלגלים גדולים וכאלו בעלות גלגלים קטנים יותר.
מהו ההבדל העיקרי ביניהן?
האם גלגלים גדולים באמת עושים את ההבדל בעבירות ובתנועה טובה?
האם זהו שיקול שאני צריכה לחשוב עליו בבואי לקנות עגלה? כלומר, האם לחפש עגלה עם גלגלים כמה שיותר גדולים?
(למשל הסטריטי פלוס של בייבי קונפורט, הגלגלים בעבר היו קטנים והבנתי שהוגדלו.)
תודה רבה וחמישי נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלגלים - שאלה חשובה - תגובה
קובי סופר06/06/2013שלום,
אכן גלגלים גדולים יתנו נוחות הליכה טובה יותר, אבל גם משקל העגלה יעלה בצורה משמעותית, לעיתים עד פי 2, גם הקיפול יהיה גדול ומסורבל יותר.
אז הכל שאלה של צרכים, לדוגמא מי שגר במושב לא תהיה לו בעיה עם הגודל והמשקל. הוא כן יזדקק לגלגלים גדולים ככל האפשר. מי שגר בעיר, ורוב ההליכות יהיו על מדרכות וקניונים, לא צריך יותר ממה שיש בסטריטי. כמו שכתבי לך בהודעה הראשונה, הגדירו צרכים, מה חשוב לך יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת...מתעניינת05/06/2013
MARTINELLI של PEG או האינגליזינה דגם טרילוגי
מתלבטת... - תגובה
קובי סופר06/06/2013שלום,
בגדול העגלות זהות באיכותן, לדעתי הפג מנצחת מ- 2 סיבות.
1. יש ידית אחיזה שלמה במקום 2 באנגלזינה, יכולת הניוד בפג תהיה נוחה עד פי 2 מאשר בעגלה בעלת 2 ידיות אחיזה. מכיוון שרוב הזמן הולכים עם העגלה, לדעתי זה הפרמטר הכי חשוב.
2. הבדים של המרטינלי הם בסטנדרט אחר לגמרי מכל עגלה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת...
דיאן06/06/2013ומה בנוגע לגלגלים?
לשתיהן גלגלים קטנים יחסית נניח לבוק פלוס של פג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתלבטת... - תגובה
קובי סופר09/06/2013היי דיאן,
גלגלים קטנים אינם בעייתיים כל עוד אנו לא צריכים ללכת עם העגלה בשטח קשה כגון: חול, חצץ, דשא וכו'. לכן אם ההליכות שלכם כן יהיו במשטחים כמו שציינתי כן יהיה צורך בגלגלים גדולים יותר, יחד עם זאת צריך לקחת שמשקל העגלה יהיה כבד יותר והקיפול יהיה גדול יותר. לכן אתם צריכים לוודא שהתנאים מתאימים כמו בגאז' רכב גדול, בניין עם מעלית או קומת קרקע וכו'. לדעתי האישית הפג פרגו בוק פלוס היא העגלה המושלמת, בתנאי שכל מה שציינתי מעל עונה על הדרישות. נוחות הליכה לדעתי קודמת לכל, והבוק פלוס נותנת נוחות הליכה נפלאה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- peg perego martinelliמתעניין05/06/2013
משהו מכיר את העגלה ויכול לתת לי ביקורת עליה?
peg perego martinelli - תגובה
קובי סופר05/06/2013שלום,
מארטינלי זהו בית העיצוב של פג, הדגם הקיים של המארטינלי בארץ זהו האיזי דרייב, ככה שאם אתה מחפש ביקורת תחפש על פג פרגו איזי דרייב. סה"כ ההבדל לעומת הפג הוא שמקבלים שילדת ניקל, בדים עבים ואיכותיים יותר גם באמבטיה,סל קל והטיולון. סה"כ מדובר באחת העגלות היותר איכותיות שיש.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpeg perego martinelli
מתעניין05/06/2013ראשית,תודה על התגובה המהירה.. קצת מחשיד אותי שאין עליה מידע באתרים השונים ובחנויות כמעט ואין את הדגם הזה.ידוע לך למה?
peg perego martinelli - תגובה
קובי סופר06/06/2013שלום,
כמו שאמרתי העגלה מיוצרת במהדורות כל כך קטנות, בעולם, היא נמכרת בכמויות מזעריות בעיקר באיטליה, לישראל מגיעות אולי 10 עגלות בשנה. לכן אמרתי לך לחפש מידע על פג פרגו איזי דרייב מכיוון שזו אותה עגלה, ועליה תמצא את כל המידע שאתה מחפש. שני ההבדלים בין הפג למרטינלי הם: הבדים, למרטינלי בד איכותי יותר וגם מרופד ועבה יותר, ושילדת ניקל מעוצבת. לכן כמו שעגלה נדירה, גם מידע לגביה יהיה נדיר למצוא, בארץ ובעולם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)