פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי טיולון קאם
    ריקי
    18/04/2013

שלום,
    אנחנו שוקלים לרכוש טיולון של חב' קאם, דגם פוטופינו ,דרך האינטרנט לכן אין אפשרות לגשת לחנות ולראות את הטיולון פיזית (לא מצאתי איפה נמכרים טיולונים של קאם).
    רציתי לבקש חוות דעת על הטיולון הזה .
    האם הוא יהיה נוח ומתאים לתינוק בן 10 חודשים ? יש לציין שהתינוק שוקל כמעט 11 ק"ג וובגובה 76 ס"מ. האם הטיולון מספיק ארוך בשבילו במצב שכיבה ?
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי טיולון קאם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת Max Spirit
    סבטה
    17/04/2013

שלום,

אני לקראת סיום הריון ועדיין לא סגורה על עגלה.
    אני צריכה עגלה לא יקרה עד 2000 ש"ח שיש לה אופציה לאמבטיה או רק עגלה שמתאימה מגיל לידה אבל בטוחה מאוד.

מה שחשוב לי זה היציבות ( אולי מספיק יציבה כדי לשים תיק על ידית מקדימה ), שיהיו בדים נושמים ואיכותיים, שתהיה קלה ככל שאפשר - זה בקשר לאמבטיה

טיולון אני עוד לא מתארת לעצמי ולא יודעת מה זה טיולון טוב חוץ מזה שצריכים להיות כמה מצבי שכיבה, עדיף שכיבה מלאה, שתהיה קלה ונכנסת לתא מטען, צילון טוב וסל נגיש למטה.

מה אתם ממליצים?

ומה דעתכם על עגלה Max Spirit של Aya Baby. כנראה שזו עגלה חדשה כי לא מצאתי תגובות עליה באינטרנט. ממבט ראשון האמבטיה שלה מאוד חמודה. לא יודעת בקשר לטיולון. מה היתרונות ומה החסרונות שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת Max Spirit

הוספת תגובה

• עגלת Max Spirit - תגובה

קובי סופר
    17/04/2013

שלום סבטה,

הספיריט עגלה טובה ולא יקרה, החסרון שלה שהיא מתקפלת למימדים גדולים ולא לכל רכב היא נכנסת, לכן מומלץ לנסות להכניסה לרכב טרם הרכישה.
    ההמלצה שלי לתקציב שלכם היא גרקו איבו, מאוד קלה, נוחה להליכה, בדים טובים מאוד ומחיר סביר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שאלה
    תותי
    17/04/2013

אני בהריון ומתחילה לברר קצת על עגלות.
    מכיוון שאין לי עדיין הרבה ידע על עגלות
    וכל אחת אומרת לי משהו אחר וממליצה לי על עגלה אחרת, אני אשאל ככה:
    בבואי לבחור עגלה, מה הכרחי וחשוב שיהיה בעגלה, ואיך היא צריכה
    לשרת את ההורים ואת התינוק?
    יש כל כך הרבה דגמים שאפשר ממש להתבלבל...
    אודה לכם על ההכוונה ההתחלתית בתקווה, שכשאגיע לחנות לבחור עגלה,
    המסע יהיה יותר קל וקצר.
    יום מקסים.

לקביעת תור
    סגירה
    היי שאלה

הוספת תגובה

• היי שאלה - תגובה

קובי סופר
    17/04/2013

שלום,

כדי שיהיה לכם קל להחליט ולא תתבלבלו מכל המגוון, תאלצו לעשות הגדרות דרישות מהעגלה.
    אין עגלה מושלמת, אבל יש עגלה שיכולה להיות מושלמת עבורכם.
    קודם כל הגדירו תקציב, קחו בחשבון שהרבה חורגים מהתקציב הראשוני שלהם, לכן הגדירו מראש קו אדום שאותו לא תחצו.
    הגדירו דרישות, כלומר היכן את גרים, האם יש מעלית, קומת קרקע או שצריך לעלות במדרגות. אזור מגורים כמו מושב, אזור בנייה או שאם אתם עושים הרבה הליכות יחייבו עגלה עם עבירות טובה ולכן תחפשו גלגלים גדולים לדוגמא. הליכות בעיר/קניון לא ידרשו גלגלים גדולים, לכן הגדירו לאן תטיילו עם העגלה. תא מטען של הרכב, כאן זה יכול להיות מוקש אם תמצאו עגלה מושלמת שלא תכנס לתא המטען, לכן מראש בדקו מה נכנס ומה לא. תחליטו אם אתם רוצים עגלה משולבת עם אמבטיה או עגלה ללא חלקים, הרוב מעדיפים את האמבטיה, תחליטו מראש אם להתפשר על יופי וצבע העגלה על מנת לקבל מוצר טוב, יש כאלה שמצאו את שחיפשו ובגלל צבע בחרו מוצר אחר שלא התאים לצרכים שלהם. תחליטו אם אתם מחפשים טיולון בעל שכיבה שטוחה או שזה פחות חשוב מכיוון שיש עגלות בהן הטיולון נשכב כאשר המושב כלפיי מעלה, ורגליי התינוק לא במצב שטוח. קיפול פשוט או שאפשר להתפשר על נוחות הקיפול? הרעיון הוא לצמצם את כל מה שאתם לא רוצים בעגלה כך תגיעו למצב שאתם צריכים להתלבט בין 2 עגלות והבחירה תהיה הרבה יותר קלה.

בהצלחה,
    לשאלות נוספות אנחנו כאן :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה עזרת מאוד.

תותי
    17/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסיס לסל קל פג פרגו
    מורן
    17/04/2013

שלום,
    קניתי עגלת פג פרגו בוק יחד עם הסל קל ורציתי לדעתי מה טווח המחיר של בסיס לסל קל יתרונותיו והאם הוא ישמש אותי לכסאות בטיחות שקונים לאחר גיל שנה.

לקביעת תור
    סגירה
    בסיס לסל קל פג פרגו

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין קאם bmx6 לדינמקו
    עומר
    17/04/2013

מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? האם ישנו בסיס איזופיקס לרכב
    באיזה צבעים יש את הדינאמיקו במלאי יבואן?
    האם יש לפג בוק םלוס יתרונות עליה?
    ומה העלות שחה בערך

הוספת תגובה

• עגלת מוצי EXO
    הילה
    13/04/2013

שלום לכולן,
    לפני שבוע הגעתי למוצי והראו לי דגם חדש EXO (לא EVO ) שהגיע רק לפני כמה שבועות לישראל ויהיה למכירה החל ממאי.
    מישהי ראתה אותו ויכולה לשתף אותי בהתרשמות שלה?

העגלה מאוד נראת לי כי היא קלה ומתקפלת בקלות אבל יש לה שני חסרונות שאני לא יודעת להגיד אם הם מהותיים (בגלל שאין לי נסיון): מדובר שתי ידיות במקום אחת והסל למטה מאוד מאוד קטן.
    אני אשמח לשמוע ממכן כל דעה כי אני כבר הולכת לאיבוד בים העגלות האלו :(

תודה ושובע נהדר לכולן.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת מוצי EXO

הוספת תגובה

• עגלת מוצי EXO - תגובה

קובי סופר
    14/04/2013

שלום הילה,

קודם כל איני מכיר את העגלות מוצי לעומק, אבל העצה שאתן לך מנסיון רב, להתרחק מעגלות בעלות 2 ידיות, הן פחות נוחות בניוד, הסלים אכן קטנים ולא נוחים, בדרך כלל גם מושב הטיולון לא הכי נח. עדיף ידית אחיזה שלמה לנוחות הליכה לדעתי מכיוון שרוב הזמן אנו הולכים עם העגלה וחשובה מאוד ההנאה מההליכה, ברוב החנויות לא ניתן לראות את העגלות עם משקל של תינוק, וההליכה שונה לגמרי מאשר העגלה בחנות ריקה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי גרקו
    רועי
    12/04/2013

אשתי ואני החלטנו לקנות את עגלת הגרקו דגם איבו, הבנו שכנראה שבוע הבא מגיע לארץ חבילה חדשה של האיבו שתימכר כך - עגלה דגם איבו + סל קל של גרקו דגם בייבי ג'וניור{במחיר של 2000 ש "ח}.

השאלה המרכזית שלנו היא לאור הבנתנו כי סל קל דגם לוג'יקו של גרקו עדיף על הבייבי ג'וניור האם כדאי לקנות את החבילה החדשה עם הבייבי ג'וניור או לחכות למשלוח של עגלות איבו שיגיעו ללא סל קל של בייבי ג'וניור ונקנה בנפרד את הסל קל דגם לוג'יקו?

ושאלה נוספת האם ידוע לך צפי לתאריך מתי יגיעו עגלות חדשות של גרקו איבו ללא סל קל?

בתודה רבה מראש רועי.

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי גרקו

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי גרקו - תגובה

קובי סופר
    14/04/2013

שלום רועי,

תאריכי הגעה אין לי, אני מעריך שברוב החנויות (גם אצלנו), יהיה ניתן לוותר על הג'וניור ולשדרג ללוג'יקו. לכן אין צורך לחכות רק למצוא חנות באזור המגורים שלכם שתאפשר את השינוי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין שתי עגלות
    דנית
    10/04/2013

קיבלתי שתי עגלות שתיהין במצב מצויין ושתיהין היו בשימוש שנה וחצי. עגלה אחת של איזי בייבי סטארלייט עם אמבטיה השנייה מטאליק של דר בייבי עם עריסה לא קשיחה. אני צריכה להחזיר עגלה אחת עד יום שישי.

לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת בין שתי עגלות

הוספת תגובה

• מתלבטת בין שתי עגלות - תגובה

קובי סופר
    11/04/2013

שלום דנית,

לדעתי תהני מהמטאליק יותר, היא יותר קלה, מושב רחב יותר בעל שכיבה מלאה, מה שלא קיים בסטארלייט. בנוסף בסטארלייט חייבים לפרק את מושב הטיולון לפני הקיפול בעוד שבמטאליק אין צורך. כל הקטע של העריסה קצת פחות רלוונטי היות ונכנסים כבר לקיץ.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עדיף פיג פריגו בוק פלוס או
    עומר
    10/04/2013

ביבי קאר אפ אופ?
    האם הם באותו מחיר, ומה סדר גודל המחיר של שתיהן?
    מה עם בסיס לרכב ועלותו?
    וגם מה עם קאם דינאמיקו יחסית אליהם

הוספת תגובה

• מה עדיף פיג פריגו בוק פלוס או - תגובה

קובי סופר
    14/04/2013

שלום,

שלושת הדגמים הם בסטנדרט הכי גבוהה שיש. ההבדלים בין העגלות הם מזעריים ולכן מומלץ לראותן פיזית ולהחליט לאיזו מהן יש את היתרונות שעדיפים לכם.
    סדר גודל של מחיר נע באזור ה- 5000 ₪, לכל אחת יש גם גרסאות בד שונות שמייקרות את המוצר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בבה קונפורט סטריטי-שאלה נוספת
    קטיה
    09/04/2013

שלום קובי,

תודה על תשובתך,
    אך רציתי לשאול עוד משהו, הבנתי שיש קונפורט סטריטי ויש סטריטי פלוס. האם יש הבדל ביניהם??

תודה רבה

הוספת תגובה

• עגלת בבה קונפורט סטריטי-שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    10/04/2013

היי קטיה,

נכון יש סטריטי וסטריטי פלוס. עד כמה שידוע לי מזמן אין את הסטריטי בארץ אלא רק את הפלוס, אם בכל מקרה לא הציעו לך את הפלוס לא מומלץ לקנות!

בסטרטי פלוס בעצם לקחו את כל החסרונות שהיו בסטריטי ופתרו אותם. החסרונות הללו גרמו להרבה תקלות בעגלה, כיום הסטריטי פלוס בארץ מעל לשנה וחצי ועד היום אין בה תקלות בכלל. מה ששינו: הגדילו את הגלגלים מה שנותן עבירות טובה יותר, מונע שחיקת גלגלים מה שקרה הרבה בסטריטי, הגלגלים הגדולים גורמים לה להיות יותר גבוהה ולכן היא מתאימה להורים גבוהים, הסטריטי הישנה לא התאימה להורים גבוהים, שונה מנגנון הקיפול שהיה נקרע בסטריטי הישנה. גגון הטיולון שונה לאחד יציב וגדול יותר. סה"כ כל החסרונות שהיו בסטריטי הישנה נעלמו בסטריטי פלוס.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג בווק- בעיה בסל של העגלה
    מורן
    09/04/2013

היי אשמח לעזרתכם
    יש לי את עגלת פג בוק 4 חודשים .
    עגלה מאוד נוחה ומומלצת פרט לסל מתחת לעגלה.
    על פניו הוא נראה גדול ושימושי אך בפועל מהרגע שקיבלתי את העגלה לא יכולתי להשתמש בו
    כאשר שמים בו מעט חפצים הסל נוגע ברצפה והעגלה נגררת.
    ישנם שני קפיצים שמחוברים לשילדה שהם גמישים ומיד שמעמיסים מעט משקל הם יורדים כלפי מטה וגורמים לסל לגעת ברצפה.
    אני לא יודעת אם זה בכול העגלות של פג בוק או שהשילדה של העגלה שלי אינה תקינה, מדובר בחסרון גדול בעגלה במחיר כזה.
    ניסיתי לפנות לשירות לקוחות של פג (פופיק) ולצערי לא קיבלתי מענה.
    אשמח לעזרתכם למי שיש את העגלה האם גם אצלכם זה ככה ולהתייחסות של יובל לנושא.

תודה רבה,
    מורן

לקביעת תור
    סגירה
    פג בווק- בעיה בסל של העגלה

הוספת תגובה

• פג בווק- בעיה בסל של העגלה - תגובה

יובל שיזף
    09/04/2013

שלום מורן,
    מכיוון שזו תופעה שאני לא מכיר בעגלת בוק, אני נוטה להניח שמדובר באחד משני דברים או הרכבה לא נכונה של סל החפצים (תתפלאי כמה זה קורה) או פגם כל שהוא בסל.
    האם את גרה קרוב לאזור אבן יהודה שם יש לנו את מעבדת התיקונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג בוק

מורן
    09/04/2013

אני שמחה לשמוע שזאת לא בעיה בכול העגלות וניתן לסדר את זה מכיוון שכרגע זה חסרון המשמעותי של העגלה, ובגדול אני מרוצה מהעגלה וממליצה עליה בחום.
    אני גרה בחולון ואין באפשרותי להגיע לאבן יהודה.
    שרכשתי את העגלה אמרו לי שכחלק מהשירות אמורים להגיע אלי הביתה .
    אשמח לעזרתך בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת פג בוק - תגובה

יובל שיזף
    09/04/2013

היי מורן,

אכן יש לך שירות עד הבית אך הוא חל על השילדה בלבד ולא על חלקי בד.
    אני מציע שתעבירי לנו פרטים אישים (טלפון,כתובת) דרך הודעה פרטית בפייסבוק של פופיק ומשם נמשיך את הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת בבה קונפורט סטריטי
    קטיה
    09/04/2013

שלום קובי,

רציתי לקבל חוות דעת על עגלת בבה קונפורט סטריטי. האם נוחה , קלה, ומתקפלת ביחד אחד?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בבה קונפורט סטריטי

הוספת תגובה

• עגלת בבה קונפורט סטריטי - תגובה

קובי סופר
    09/04/2013

שלום קטיה,

הסטריטי פלוס היא עגלה מצוינת, קלה מאוד, קיפול הכי קטן שיש, מתקפלת בקלות וביד אחת. מומלצת מאוד.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסיס לסלקל - פג פרגו בוק פלוס
    ורד
    09/04/2013

שלום, רציתי לברר מספר דברים
    איזה בסיס לרכב מתאים לסלקל של פג פרגו בוק פלוס?
    מה המחיר שלו פחות או יותר?
    איך הסלקל של פג פרגו פלוס?
    ומה ההבדל בין הבד הפחות טוב לבד היותר טוב בעגלה הזאת, מלבד המחיר?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• מי עדיפה משלוש עגלות אלה
    עומר
    08/04/2013

שלום,
    אנחנו מתלבטים בין פיג פרגו בוק פלוס, joolz day, jane rider. ידוע לי שהג׳ולז מגיעה בלי סל קל, אך עם תוספת סלקל של בי סייף תהיה באותה רמת מחירים.
    אני נוטה לג׳ולז מבחינת עיצוב ונראה לי גם שהמיקום של האמבטיה גבוה יותר מהאחרות
    ואילו הריידר יפה, ומאובזרת. לגבי בפיג פרגו אני לא יודע איזה סל קל בא איתה וגם היא הכי פחות מרשימה לדעתי.
    אשמח לתגובה והמלצה, ללא קשר לכך שחלקן לא משווקות בהרבה חנויות.
    אגב, עוד שחקן הוא המוצי ריידר לייט.

לקביעת תור
    סגירה
    מי עדיפה משלוש עגלות אלה

הוספת תגובה

• מי עדיפה משלוש עגלות אלה - תגובה

קובי סופר
    08/04/2013

שלום עומר.

דווקא הפג פרגו בוק פלוס היא הטובה מכולן!
    נכון שאולי היא פחות יפה אבל זה כבר עניין של טעם, מבחינת איכות העגלה בכמה רמות מעל העגלות שציינת.
    קודם כל היא מיוצרת באיטליה בעוד שאר העגלות מיוצרות בסין, יצרן שמייצר בסין עושה זאת כדי לחסוך בעלויות, בפג פרגו העגלות עשויות מהחומרים והבדים האיכותיים ביותר.

האמבטיה בסטנדרט אחר מכיוון שניתן לשנות לה מצבים, להפוך אותה לעריסה ניידת, להפוך לנדנדה/טרמפולינה, יש לה פתחי איוורור (מה שלא קיים באף אמבטיה ומצוין לקיץ הישראלי).

הסל קל דווקא סל קל נפלא, קיבל דירוג גבוה של 5 כוכבי בטיחות באחד ממבחני הריסוק הגרמניים, רק הוא וסל קל סייבקס אטון 2 זכו לציון הזה.

והגענו לטיולון וכאן הפג מנצחת בנוקאווט, בעוד בג'ולז ובריידר הטיולון הוא טיולון סטטי, כלומר במצב שכיבה מלא הם נשארים כמו במצב ישיבה וישבן הפעוט כלפי מעלה. בפג השכיבה שטוחה, היתרון הוא שניתן להשכיב פעוט על הבטן ולא רק על הגב, מצויין להתפתחות, חיזוק צוואר וחגורת כתפיים, מועדד זחילה, בנוסף יש פעוטות שרגילים לשכב רק על הבטן, יתרון נוסף בטיולון של הפג ניתן להשתמש מכל גיל גם מלידה, בשניים האחרות רק מגיל חצי שנה, כלומר אם האמבטיה קטנה הוא חמה מדי לקיץ שלנו וזה קורה לפני גיל חצי שנה, לא תוכלו לעבור לטיולון. בנוסף מומלץ שפעוטות לא ישהו או ישנו יותר משעתיים בטיולון שהזוית בו לא ישרה, לאחר שעתיים מומלץ להעביר למיטה, בפג אין בעיה לישון גם לילה שלם. זה אחד היתרונות של חברה שמייצרת באירפה מוצר איכותי ולא מוצר אופנתי וזול (שנמכר ביקר).
    ועוד דבר חשוב, לטיולון יש כנפיים המגנות על הפעוט ממגע בברזלי שילדת העגלה, דבר שלא קיים בעגלות שצויינו.

בנוסף הפג היא הכי קלה לקיפול מבין כולם, הכי קלה במשקל, סל חפצים הכי גדול בצורה משמעותית, לג'ולז גלגלי אויר שיכולים להתפנצ'ר.

לגבי מוצי ריידר לייט, הקטע של הלייט לא ברור לי מדובר בעגלה במשקל כבד מאוד, בנוסף היא רחבה 67 ס"מ מגלגל לגלגל, דבר שמקשה על הכנסה לתא מטען, ולא ניתן להתנייד איתה במקומות צרים, מעליות קטנות וכו', זה בעצם כמו ללכת עם עגלת תאומים, לפחות במוצי הטיולון נשכב למצב שטוח.

לסיכום: לא סתם יש חוסר קבוע בעגלות בוק פלוס של פג, זו כיום העגלה הנמכרת בישראל ובצדק.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו עגלה..
    סיון
    07/04/2013

שלום,
    אני ממש מתלבטת בין עגלות, אני שוקלת לקנות את עגלת ביבו עלית, השאלה היא אם היא נחשבת עגלה טובה או אם יש עגלה דומה ומומלצת יותר? הבנתי שהעלות של הביבו עם סלקל ואמבטיה היא בסביבות 3000 ש"ח
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה..

הוספת תגובה

• איזו עגלה.. - תגובה

קובי סופר
    07/04/2013

שלום סיון,

הביבו עלית היא עגלה מצוינת סביב המחיר של 3000 ₪. עוד עגלה ששווה בדיקה היא הגרקו איבו, אם קצת חורגים מהתקציב מומלץ לבדוק בבה קונפורט אלאה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

סיון
    11/04/2013

האם ייתכן שהטיולון של הביבו נשכב 180 מעלות והעלית לא? כי כשהייתי בחנות גיליתי כי העלית לא נשכב 180 מעלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה - תגובה

קובי סופר
    14/04/2013

שלום סיוון,

העלית נשכבת מעלה אחת פחות מהביבו בגלל שיש לה מולטי מצבים, זה לא דבר קריטי, בנוסף אני מעריך שלא ראית את השכיבה המקסימלית, לצורך כך יש לפתוח 2 קליפסים בצידי העגלה, אם הקליפסים לא פתוחים השכיבה באמת לא תהיה ישרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה