פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    טלאור
    08/07/2013

שמעתי הרבה המלצות על ביבו עלית אך לא מצאתי בשום חנות שהלכתי
    באיזה חנות אפשר להתרשם ומה המחיר?
    ושנית ראיתי את עגלות של ד"ר בייבי בלו הפי x-max מה אתה ממליץ?
    תודה מראש ושבוע טוב=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת - תגובה

קובי סופר
    08/07/2013

שלום,

ממה שאני יודע הביבו עלית קיימת בהמון חנויות, השאלה מאיזה אזור אתם?
    דוקטור בייבי בלו היא עגלה זהה לביבו עלית אם כי פחות טובה ואיכותית, מושב הטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח כמו הביבה, והשלדה שלה היא כמו של הביבו הישנה, לכן היא פחות מומלצת, הXMAX עגלה מאוד מיושנת ומעולם לא הייתה מומלצת.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טלאור
    08/07/2013

אנחנו מאזור המרכז (ראש העין) ואני ראיתי רק את ביבו של ביבה השמח לדעת על חנויות באזור שלי שיש להם אותם כדי להתרשם
    ומה פחות או יותר המחיר של ביבו עלית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

קובי סופר
    08/07/2013

היי,

אם את מראש העין את יכולה להגיע אלינו: רחוב אלכסנדר ינאי 6, צומת סגולה פ"ת. יש לנו את הביבו עלית והביבו הרגילה. מחירה בין 2000 ל- 3000 ש"ח. תלוי עם איזה חלקים רוכשים אותה. אני לא יכול לפרסם מחירים מלאים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצלכם

טלאור
    08/07/2013

לפני כבערך חודש הייתי אצלכם במוצ"ש והראו לי את ביבו של ביבה
    ולא ראיתי משהו אחר יכול להיות שזה היה ביבו עלית ולא אמרו לנו??
    ד"א המוכרת הייתה ממש חמודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי אצלכם - תגובה

קובי סופר
    08/07/2013

היי,

אני מניח שכן, מכיוון שאנו בעיקר מוכרים את העלית ולא את הביבו הרגילה. בכל אופן שתיהן מוצגות. ולדעתי המחירים ירדו לעומת חודש שעבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודהה

טלאור
    08/07/2013

אני בעז"ה יקפוץ עוד השבוע לראות את הדגם
    ושוב המון תודהה=]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוק פלוס או אלאה קונפורט?
    טל
    06/07/2013

היי קובי כמה שאלות בבקשה:
    בדקתי על עגלת בבה קונפורט אליה לגבי הסלקל סטריטי פיקס - רציתי לשאול אם הוא בטיחותי איכותי ובעל תו תקן איכות. האם סלקל זה מומלץ לעגלה הזו? בנוסף אמרו לנו בחנות כי לסלקל זה אין אופציה של איזופיקס לרכב, מה שאנחנו כן מעוניינים בו.
    יש סלקל מצוין ואיכותי שאתה ממליץ עליו לעגלת אלאה?
    שאלה שניה: לפג בוק פלוס ראיתי שיש כמה דגמים: ספורטיבו, קומפלטו ומידיום. מה מבין השלושה מומלץ יותר מה איכותי יותר? בנוסף האם לסלקלים של פג פרגו בוק פלוס יש איזופיקס לרכב? בגדול אני מתלבטת בין האלאה לבוק פלוס. חשוב לי שהעגלה תיכנס לרכב קטן ובעלת קיפול נוח ומהיר, בדים מעולים ועבירות טובה מאוד. משקל לא עקרוני והתקציב שלי עד 5000 שקל.
    אודה מאוד לתשובתך אני חייבת כבר לבחור עגלה :-)
    שבוע טוב ותודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בוק פלוס או אלאה קונפורט?

הוספת תגובה

• בנוסף...

טל
    06/07/2013

כמובן שאני מחפשת עגלה משולבת ואם יש אפשרות שהטיולון יגיע ל 180 מעלות. שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוק פלוס או אלאה קונפורט? - תגובה

קובי סופר
    07/07/2013

שלום טל,

הסל קל של האלאה הוא סל קל מצוין, זהו פרי פיתוח של מקסי קוזי ובבה קונפורט, שניים מהחברות המובילות בעולם ביצור מושבי בטיחות לתינוקות. כן החסרון שלו זה העובדה שאין לו בסיס איזופיקס, מבחינה בטיחותית אין הבדל בטיחותי בין הבסיסים, ההבדל הוא במניעת טעויות אנוש, בעוד שבבסיס איזופיקס העגינה פשוטה ויש סימון ירוק כאשר הבסיס מותקן כראוי, בבסיס שנחגר ע"י חגורה (גם את הסל קל צריך לחגור בנוסף), יש תמיד מקום לטעויות אנוש כמו: חגירה חלשה מדי, חגירה חזקה מידי, חגורה מסובבת וכו'. מסקר שנעשה באירופה יש באזור 50% טעויות אנוש (גם של מתקינים בחנויות של מוצרי תינוקות) בחגירת סל קל ללא בסיס, השימוש בבסיס מפחית את הטעות ל- 20% ובסיס איזופיקס מפחית זאת ל- 5%. אין סל קל אחר שמתחבר לאלאה מכיוון שאין מתאמים לסל קלים נוספים. מה שכן הייתי ממליץ במידה ותרכשו עגלה זו, לוותר על הסל קל המקורי ועל אפשרות חיבורו לעגלה (ישיבה ממושכת בסל קל לא בריאה לגב התינוק), וללכת על סל קל בסטנדרט גבוהה כמו צ'יקו קייפיט 30.

בוק פלוס - קודם כל החיסרון שהקיפול עם הטיולון גדול ולא בטוח שיכנס לרכב קטן, יש לבדוק זאת מראש. ההבדלים בין דגם הספורטיבו לקומפלטו ולסופט, הוא הבדים, בספורטיבו מגיעים בדים סטנדרטים ופחות נעימים, בעוד שבקומפלטו הבדים כבר יותר איכותיים ובסופט הרמה קצת יותר גבוהה, בנוסף בשתי הגרסאות מקבלים גם כיסוי חורף לטיולון, וגגון האמבטיה נפתח לאיוורור. הפרשי המחיר די משמעותיים ולדעתי אפשר ללכת על הספורטיבו מכיוון שרמת הבד מורגשת רק בטיולון (אמבטיה/סל קל הבדים זהים בכל הדגמים), ואפשר לפתור בעיה זו ע"י שימוש במזרן עגלה איכותי, דבר שתעשו גם בגרסאות העגלות סביר להניח. כיסוי החורף לטיולון מיותר מכיוון שאפר לחבר את כיסוי האמבטיה לטיולון. פתח האיוורור גם לרוב חסר משמעות.

לשתי העגלות עבירות מעולה, שתיהן איכותיות ואמינות, לשתיהן שכיבה שטוחה בטיולון. עוד עגלות מומלצות בסטנדרט הזה: בבה קאר או קאם דינמיקו, שתיהן אבל כבדות יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל וולדון welldon
    לי
    06/07/2013

שלום,
    חיפשתי מידע על הסלקל הזה וכמעט לא מצאתי.
    הוא מאוד זול יחסית לאחרים וכתוב שהוא עומדבתקן האירופאי והישראלי.
    האם זה מספיק?
    יש לך מידע להוסיף לי על חסרונות שלו?
    הוא נראה נוח ומרופד טוב.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל וולדון welldon

הוספת תגובה

• סלקל וולדון welldon - תגובה

קובי סופר
    07/07/2013

שלום לי,

סל קל וולדון הוא סל קל טוב, יש לו בסיס איזופיקס מה שמבטיח עיגון בטיחותי לרכב, היות והוא מיוצר בסין ע"י יצרן סיני לא תמצאו לגביו מידע. מידע לגבי מושבי בטיחות ניתן למצוא במגזין הצרכנות האמריקאי קונסיומר ריפורטס (בתשלום) או דרך היורו אנקאפ. בכל אופן ההמלצה שלי זה צ'יקו קייפיט 30, אם הלכתם על וולדון מכיוון שהוא מתחבר לעגלה מסוימת, זו לא בחירה רעה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביבה ביבו עלית או מאמאס פאפאס סולה?
    לי
    05/07/2013

שלום,
    אני מתלבטת בין עגלות ביבה ביבו עלית או מאמאס פאפאס סולה.
    אשמח לדעת
    1)מי קלה יותר מבין העגלות לסחיבה במדרגות?
    2)האם שתיהן נשענות לשכיבה מלאה 180 מעלות ויש מדף לרגליים כך שהן לא שמוטות באויר
    3)מה ההבדל בין דגם SOLA ל Urbo של מאמאס פאפאס? מי יקרה יותר?
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• ביבה ביבו עלית או מאמאס פאפאס סולה? - תגובה

קובי סופר
    08/07/2013

שלום לי,

הביבו עלית עגלה יותר מוצלחת מהסולה, הסיבות: סולה מיועדת לשוק האנגלי בעוד ביבה מיועדת לשוק הישראלי, מכיוון שהבדלי מזג האויר משמעותיים, הביבה מגנה הרבה יותר מפני השמש, כלומר הגגון גדול יותר ומכסה את כל גוף התינוק, בעוד שבסולה ההגנה היא חלקית. בד האמבטיה של הביבו הוא שילוב של כותנה אורגנית ופולי סויה, הדבר מונע התחממות של האמבטיה בקיץ ונעים יותר לתינוק, הסולה עשויה פוליאסטר ניילון מחמם שבקיץ שלנו יגרום להזעה של התינוק. בנוסף גגוני הביבו מסננים 100%UV מה שימנע כניסה של קרינת שמש על גוף התינוק.
    הטיולון של ביבו גבוהה יותר וכך גם האמבטיה מה שמאפשר הכנסה קלה של התינוק. לביבו יש יותר מצבי שכיבה בטיולון מה שיאפשר למצוא זוית אופטימלית ונוחה לתינוק. לביבה בולמי זעזועים טובים יותר, סל חפצים גדול יותר, ידית אחיזה ומעקה מצופים גומי ובד ולא עשויים ספוג כמו בסולה, ספוג שעתיד להיקרע, או יכול להאכל ע"י התינוק בטיולון.
    כמו שהבנת למרות שהעגלות די זהות במחיר, יש הבדל של שמיים וארץ בינהן.
    האורבו היא עגלה מעוצבת יותר מהסולה, הבדים יותר איכותיים, אבל הגלגלים שלה נורא קטנים, דבר הגורם לאי נוחות בהליכה והמון תיקונים.

בהצלחה,

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קונפורנט סטריטי פלוס?
    הילה
    03/07/2013

היי
    מה דעתכם על הבבה קונפורנט סטריטי פלוס?
    ראיתי, נדלקתי.
    האם היא מומלצת? מה דעתכם?
    זו העגלה הראשונה שנדלקתי עליה, וראיתי כבר המון.
    לא שמעתי עליה המלצות וזה מאוד חשוב לי.

הדברים העיקריים מבחינתי:

- עגלה נעימה ונוחה להליכות (בעיר) אין תוכניות מי יודע מה על טיולים במקומות מאתגרים
    - קלה לקיפול ופתיחה לרכב והחוצה
    - אמבטיה איכותית (הלידה מתוכננת לאמצע אוגוסט- אז לפחות 4 חודשי אמבטיה מתוכננים.. אם לא 6... )
    - טיולון נוח ואיכותי וניתן לשכיבה בזוית של 175-180
    - סלקל נעים- התרשמתי מהריפוד האיכותי והבד הכותנה שיש על הסלקל
    - תקציב סביר מאוד של 3200 לטיולון+סלקל+אמבטיה
    - משקל- לא קריטי - אין קומות ומדרגות

לקביעת תור
    סגירה
    בבה קונפורנט סטריטי פלוס?

הוספת תגובה

• בבה קונפורנט סטריטי פלוס? - תגובה

קובי סופר
    04/07/2013

שלום הילה,

הסטריטי פלוס היא עגלה מצוינת, הדגם עבר מקצה שיפורים ענק לעומת הדגם הישן, במסגרת השינויים השתפרה רמת האמינות של המוצר, נוחות הנסיעה, איכות הבדים ועוד. מדובר בעגלה מצוינת שנותנת תמורה מצוינת לכסף. על פניו אני רואה שהיא מתאימה לכל הדרישות שלך. החיסרון היחיד שהאמבטיה קטנה והיא תספיק במקסימום עד 4 חודשים, במקרה של תינוק קטן 5 חודשים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הילה
    05/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בעגלה קלה לסחיבה במדרגות?

לי
    05/07/2013

היי,
    האם העגלה שדיברתם עליה קלה לסחיבה?
    איך היא ביחס ל מאמאס פאפאס סולה?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בעגלה קלה לסחיבה במדרגות? - תגובה

קובי סופר
    08/07/2013

שלום לי,
    אכן הבבה קונפורט הרבה יותר קלה מהסולה, בנוסף לאחר קיפולה, יש לעגלה ידית אחיזה, מכיוון שהיא מתקפלת למימדים קטנים זה כמו לשאת תיק ביד אחת. לכן זו עגלה מצוינת להורים שצריכים לעלות מדרגות יחד עם עגלה, בניגוד לסולה שהרבה יותר מסורבלת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קאר
    מורן
    03/07/2013

מתי יגיעו דגמי 2014 של עגלת בבה קאר. והאם ניתן להזמין אותה.

לקביעת תור
    סגירה
    בבה קאר

הוספת תגובה

• בבה קאר - תגובה

קובי סופר
    04/07/2013

שלום,

אצלנו בבייבי קלאב הגיעו קצת דגמי 2014. הדגמים הגיעו בספיישל אדישן מעור או בדגמי המג'יק, המג'יק זהו בד מיוחד עם שילוב עור, הבד מונע היווצרות כתמים על העגלה, גם עם נשפוך קפה/יין/קטשופ וכו' בעזרת מים ומטלית לחה הכתם ירד. הדגמים הללו העור והמג'יק הם הדגמים היקרים של בבה קאר, השינוי הגדול בדגמים החדשים הוא הקלות, כל ליין 2014 נקרא לייט, האמבטיה שוקלת 3.5 ק"ג לעומת 6.5 ק"ג האמבטיה הקיימת. השלד קל יותר בחצי קילו. רוב העגלות נמכרו ונותרו כמה יחידות בודדות. משלוח הבא מגיע רק בסוף אוגוסט לארץ.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי.. שאלה נוספת
    תותי
    03/07/2013

מה דעתך על עגלת urbo של מאמס אנד פאפס?

את הדרישות שלי מהעגלה אני רושמת שוב:
    אני גרה בעיר גדולה, בקומה 4 ללא מעלית כך שאצטרך עגלה קלה יחסית.
    בדים איכותיים ונושמים, גלגלים מוקצפים עם בולמי זעזועים.
    חשוב לי שהאמבטיה תהיה בזוית שכיבה של 180 מעלות ואם אפשר אז גם הטיולון.
    שהסלקל שלה יהיה איכותי ביותר עם כל התקנים הרלוונטיים.
    הכי חשוב - יש לנו רכב קטן - יונדאי i20, כך שהיא תצטרך להיכנס לבגאז' שלה.
    ואם אפשר - עד מחיר של 4000 לערך.
    מה אתה אומר?
    לפני שאני קונה, אני רוצה לדעת שאני בוחרת את העגלה המתאימה ביותר עבורי.
    המון תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    היי קובי.. שאלה נוספת

הוספת תגובה

• עוד משהו..

תותי
    03/07/2013

לגבי התקציב - בוא נגיד שאין בעית תקציב.
    אבל אני עדיין צריכה לעמוד בדרישות שלי מהעגלה - משקל קל, נכנסת בקלות
    לרכב קטן, בדים מעולים, עבירות טובה, קלה לקיפול, סלקל איכותי מאוד.
    יש אמנם המון עגלות איכותיות וטובות שראיתי כמו הפג פרגו בוק פלוס, שאמרת לי שכמה שהיא נהדרת ואיכותית אם יש לי רכב קטן לא יעזור לי בית דין כי היא לא תיכנס. ;)
    מה אתה אומר?
    תודה רבה רבה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קובי.. שאלה נוספת - תגובה

קובי סופר
    03/07/2013

היי טל,

קודם כל אורבו ממש לא! עבדנו על הדגם והעגלה סובלת מהמון תקלות בעיקר בגלגלים, יש לה גלגלים קטנים שלא יושבים על ציר רגיל כמו רוב העגלות, אלא על הברגה, כאשר נכנס חול (ויכנס) הדבר גורם למלא תקלות. כמו כן נוחות ההליכה/נסיעה גרועה.

הרכב בהחלט בעייתי, ואם לא בא לך לפרק את הטיולון לפני הקיפול, אני ממליץ על בבה קונפורט אלאה או ביבה עלית, כמובן שיש צורך לבדוק שהן נכנסות לתא המטען מכיוון שאיני יודע לומר ב 100% אם הן יכנסו יחד עם הטיולון, לדעתי הן יכנסו.
    עוד המלצה קצת מטורפת אבל זה מה שאני הייתי עושה.
    לרכוש עגלת איזי בייבי סטאר לייט, שהשלד שלה והאמבטיה מצוינים, הטיולון לא, ניתן לחבר עליה המון סל קלים, גם המובילים בשוק. היא זולה מאוד ככה שתוכלי במקום להשתמש בטיולון שלה, תרכשי טיולון מקלארן או אם התקציב מאפשר בוגבו בי פלוס, שלדעתי זו העגלה המושלמת בשבילך רק שאין לה אמבטיה. בטוטאל עם הבי פלוס את תגיעי לסכום של בין 5000 ל- 6000 תלוי בסל קל.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מתהפך ואיכותי + סלקל
    אמיר
    03/07/2013

שלום,
    אחרי שכבר היינו סגורים על גרקו איבו, הלכנו שוב לחנות והיא הרגישה לנו קצת.. מקרטעת ולא איכותית, והידית לא נעימה להיגוי.. היא לא נעימה בידיים וגורמת לידיים לפנות קצת פנימה אחת כלפי השנייה..

הדרישות:
    - טיולון עם מרכב מתהפך / ידית מתהפכת (חובה!) + סלקל טוב ובטיחותי, שמתאים מלידה (נשכב יחסית טוב, עם כיסוי רגליים או שאפשר להוסיף שק שינה וכדו' שהתינוק יהיה קצת עטוף). מוותרים על האמבטיה (אלא אם כן הוא חייב להיות כלול ב"עסקת חבילה" ולא מייקר אותה מאוד)
    - נסיעה נעימה וחלקה, היגוי טוב
    - נוח ומרופד לתינוק, גב יציב, שנוכל להשכיב קצת בהתחלה על הבטן
    - לא משהו ענקי ובומבסטי וכבד, לא עגלה רחבה מדיי
    - רצוי בתקציב שפוי יחסית - מעדיפים לא לעבור את 3000-3500 לטיולון + סלקל

רעיונות שעלו מעבר לגרקו איבו, למרות שבחלקם לא הבנתי אם אפשר לקנות בלי האמבטיה..:
    URBO של מאמאס אנד פאפאס
    סטריטי פלוס של בבה קונפורט
    ELEA של בבה קונפורט
    פג פרגו בוק פלוס (לא כל החבילה, רק הטיולון ולהוסיף סלקל פחות יקר אך בטיחותי)
    ביבה ביבו עלית

מוכנים לשמוע עוד רעיונות..
    תודה רבה מראש

הוספת תגובה

• טיולון מתהפך ואיכותי + סלקל - תגובה

קובי סופר
    03/07/2013

שלום אמיר,

מכל העגלות הייתי ממליץ על הבוק פלוס, ללא אמבטיה ולקחת סל קל זול יותר, היא העגלה הכי איכותית שיש. החסרון זה המחיר, אבל היא כן מתאימה לתקציב בתנאי שמוותרים על האמבטיה והסל קל המקורי, והיא עולה בכמה דרגות על כל העגלות הקיימות בשוק נכון להיום.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה על הקיפול

אמיר
    03/07/2013

תודה על התגובה, ושאלה:
    מי מבין הטיולונים הבאים מתקפל כאשר הטיולון מורכב עם פנים אל ההורה?
    URBO
    גרקו EVO
    פג פרגו בוק פלוס
    בבה קונפורט סטריטי פלוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה על הקיפול - תגובה

קובי סופר
    03/07/2013

שלום אמיר,

הפג פרגו היא היחידה. כל השאר רק עם הפנים כלפי חוץ. הפג גם וגם.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות...
    מאיה
    03/07/2013

אני מעוניינת לרכוש עגלה... הדברים שהכי חשובים לי הם:
    * תקציב- עד 3500 ₪ (פלוס-מינוס)
    * ידית אחת
    * עגלה יחסית נמוכה עם ידית מתכווננת (אני נמוכה ובעלי גבוה)
    * קיפול קל
    * משקל קל
    * נוחות נסיעה לילד (מינימום קפיצות)
    * עגלה משולבת (כולל אמבטיה, טיולון וסלקל)
    * מראה חיצוני
    * סל תחתן בגודל סביר

ההתלבטות שלי היא בין 3 עגלות:
    גרקו איבו
    גרקו סימביו
    אייקנדי פיץ׳

ההתלבטות שלי היא כזו: האיבו- נשמעת מאוד מתאימה, אבל שמעתי ביקורת שלילית על הגלגלים שלה (פשוטים והילד מרגיש כל מהמורה בדרך). בנוסף, מעט מכוערת לטעמי...
    הסימביו- סל תחתון קטן. הבנתי שזה קצת מעצבן...
    האייקנדי- מעט יותר כבדה, הרבה יותר יקרה, אבל פשוט יפהפייה לטעמי...

מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות...

הוספת תגובה

• התלבטות... - תגובה

קובי סופר
    03/07/2013

שלום,

אנחנו מכרנו כבר מעל 100 עגלות איבו ועד כה לא נתקלנו בתלונות, גם לא על הגלגלים. דווקא ביקורות טובות.
    היתרון הגדול של האיבו על איי קנדי והסימביו הוא הטיולון, יש לו שכיבה שטוחה, בעוד שבאיי קנדי ובסימביו הטיולון לא נשכב, כאשר משכיבים את הגב לאחור כל המושב זז ולא רק הגב, לכן מקבלים מצב בו ישבן התינוק מוטה כלפי מעלה, זווית לא מומלצת לשינה, לא ניתן להשכיב על הבטן או לחתל בעגלה. בנוסף האיבו קלה משמעותית מהסימביו ומהאיי קנדי שממש כבדה.
    אני ממליץ לך לראות את הביבו ביבה עלית, קצת יותר כבדה מהאיבו אבל בהחלט יותר מעוצבת, יש לה גלגלים גדולים יותר וגם בולמי זעזועים טובים יותר. אם מעלים את התקציב ממש במעט אפשר ללכת על בבה קונפורט אלאה המצויינת.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאיה
    03/07/2013

ומה לגבי המוצי איבו? שמעתי דברים טובים גם לגביה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

קובי סופר
    03/07/2013

שלום,
    המוצי בעייתית בטיולון שלה, הוא נורא צר, בחורף עם ביגוד עבה לתינוק יהיה צפוף, הגגון נורא קטן ולא מכסה היטב מהשמש הישראלית, והטיולון לא נשכב למצב שטוח, הוא מגיע למצב של חצי שכיבה כמו מצב הביניים של הגרקו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג או גרקו?
    זהרעות
    02/07/2013

שלום חברים,
    אנחנו ממש מתלבטים. אנחנו מחפשים עגלה קלה, קלה לסחיבה ולעלייה במדרגות, קלה לקיפול (יד אחת), בקיצור, את העגלה האולטימטיבית לנוחות המשתמש(ת). אנחנו לא צריכים אמבטיה, אלא טיולון דו כיווני. לא משנה אם זה סט שלם עם אמבטיה, מקסימום נוריד את המוכר מזה ;). הסתכלנו בחנות על פג פרגו בוק פלוס ועל Graco Evo. שניהם נראים נחמד, לגרקו יש מלא יתרונות בקלות ובקיפול הקל אבל זה נראה שהוא קצת רועד בנסיעה ועשוי מחומרים פחות טובים מהפג פרגו (איטלקי, כן... כן... שמענו וכו'.) .
    הפג קצת מסורבלת בגודל, וגם קשה להכניס את הטיולון למקום בשלד, אבל מה שכן - כשהוא נכנס היא יציבה.
    מה עדיף? אולי יש המלצות נוספות? למישהו יש ניסיון כמה הגרקו מחזיקה? (על הפג פרגו שמענו סיפורים של שנים שהיא החזיקה... :) )

תודה לכולם!

לקביעת תור
    סגירה
    פג או גרקו?

הוספת תגובה

• פג או גרקו? - תגובה

קובי סופר
    03/07/2013

שלום,

הפג עדיפה בהרבה מהגרקו, אבל הכל שאלה של מחיר, המחיר של הפג כפול משל הגרקו! אם מוותרים על כל החבילה אמבטיה, תיק וסל קל, וקונים סל קל אחר אז המחיר כמעט משתווה, מכיוון שאמבטיה לא מעניינת אתכם אז ודאי שאני ממליץ על הפג. הכנסת הטיולון זהו ידע נרכש, ברגע שתתפעלו את זה ביום יום, תעשו זאת מתוך שינה לכן לא הייתי דואג בקטע הזה, דבר נוסף הפג מתקפלת עם הטיולון גם כשהוא פונה אליכם וגם להפך, לכן אין ממש צורך לפרקו, רק אם מדובר על רכב עם תא מטען פצפון. בנוסף אם המשקל והגודל מטרידים אתכם, ניתן לרכוש תוספת פרטיקו לבוק פלוס, התוספת עולה 899 ₪ בבייבי קלאב (600 למי שרכש את העגלה אצלנו), התוספת מורידה 2 קילו ממשקל העגלה, והופכת את הקיפול להרבה יותר קטן. החיסרון שהתוספת מתאימה רק לתינוקות מעל גיל 9 חודשים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות עגלת בייבי גו'גר יש המלצות?
    מיכל
    01/07/2013

התלבטות בין כמה דגמים של עגלת בייבי גו'גר יש המלצות?
    אני מתלבטת בין שלושה דגמים, הבייבי ג'וגר GT או בייבי ג'וגר עילית לבין בייבי ג'וגר ורסה שהיא חדשה יחסית לפי מה שהבנתי... אם מישהי יודעת רכשה או שמעה אשמח לשמוע... :)

הוספת תגובה

• התלבטות עגלת בייבי גו'גר יש המלצות? - תגובה

קובי סופר
    02/07/2013

שלום מיכל,

אם בחרת בבייבי ג'וגר אז הייתי ממליץ רק על דגם הסיטי מיני 4 גלגלים.
    דגם ה GT הוא דגם יקר יותר, ההבדל העיקרי שיש לו ידית מתכווננת ובדים קצת יותר איכותיים. בכל אופן זהו דגם קל על בסיס 3 גלגלים מה שגורם לחוסר יציבות של העגלה.
    דגם העלית הוא דגם כבד מאוד, אם אתם לא מתכוונים לעשות טיולים במדבר סהרה אין ממש צורך בדגם הזה, הוא מיועד להליכות ביערות, שלגים וחולות. בתור עגלה יומיומית מדובר בדגם מאוד מסורבל.
    דגם הורסה הוא דגם חדש, מה שהופך אתכם לשפני ניסוי של המוצר, לא דבר הכי מומלץ, חסרון נוסף, הטיולון לא נשכב למצב שטוח, רגליי וישבן הפעוט יהיו מוטים כלפי מעלה בזמן שהמושב שוכב. אני אישית ממליץ לא לרכוש עגלות בהם המושב לא מגיע למצב שטוח.

עוד המלצה שלי, רוב ההורים שרוכשים בייבי ג'וגר עושים זאת בשביל הנוחות שלהם, יש היום מוצרים רבים שמספקים את אותה נוחות להורה מבלי להתפשר על נוחות התינוק, אחת מהעגלות האלה היא פג פרגו בוק פלוס.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה
    סיון
    27/06/2013

שלום,
    רציתי לברר לגבי עגלת סולה של מאמ'ס אנד פאפ'ס. האם היא מומלצת?
    קראתי שיש לה בעיה עם יציבות ויש בעיה לשים עליה תיק?
    מה יותר מומלץ? היא או הגרקו איבו?
    גרקו נראית טובה אך קצת פשוטה...
    אם יש משהו מומלץ נוסף בטווח המחירים הזה שנשכב לגמרי והוא לשני הכיוונים אני אשמח.

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלה

הוספת תגובה

• גרקו איבו או Sola mamas papas

לי
    29/06/2013

היי,
    אני מתלבטת בין שתי העגלות.
    מישהו יכול להמליץ?
    1) איזו עגלה קלה יותר?האם 6.5 קילו שמפרסם היצרן מתייחס למשקל השילדה של גרקו איב או למשקל השילדה פלוס מרכב הטיולון? מה משקל עגלת
    2)שמתי לב שהגרו איבו צרה יותר (כלומר פחות מקום לתינוק להתרווח) , ושהבד של הטיולון הרבה פחות מרופד ונוח מהבד של הטיולון של MAMAS &PAPAS.
    אשמח להמלצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרקו איבו או Sola mamas papas - תגובה

קובי סופר
    30/06/2013

לי,

עניתי לסיוון את התשובה והיתרונות של הגרקו איבו. דוקא הסולה קטנה יותר מהגרקו, בעיקר באזור הישבן של הפעוט, בעיקר כאשר מדף הרגליים של הסולה מקופל כלפי מטה.
    עוד המלצה ביבה ביבו עלית, מחיר די זהה, הטיולון שלה גדול יותר מאיבו ומהסולה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    30/06/2013

שלום סיוון,

הגרקו אבו וסולה די זהות, אין הבדלים כאלו גדולים בינהן. אני אישית נוטה לכיוון הגרקו מכיוון שהיא קלה יותר במשקל, הבדים איכותיים יותר, הסולה היא עגלה שמיועדת לשוק האנגלי הקר, לכן בדיה לא הכי אידאלים לחום הישראלי, וגם הגגון של הטיולון קצר.
    הסל קל של הגרקו (לוג'יקו) טוב יותר מכל הסל קלים שמתחברים על הסולה. כאשר מקפלים את מדף הרגליים של הסולה, מושב הטיולון נורא קטן.
    סה"כ ההבדלים נורא מינוריים ולכן מה שתחליטו המחיר עונה על התמורה.
    עוד המלצה שלי זה ביבה ביבו עלית. עגלה נורא איכותית במחיר זהה לשניים האחרות.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאם ביסלקל לוג'יקו לעגלת גרקו איבו
    אמיר
    27/06/2013

שלום רב,
    באחת מהחנויות בהן ביררתי לגבי רכישת גרקו איבו + סלקל לוג'יקו אמרו לי שצריך להוסיף מתאם לעגלה (בתשלום נוסף..) כך שיהיה ניתן להרכיב את הסלקל על מרכב העגלה. (ואין הכוונה למתאם איזופיקס של הסלקל לרכב)
    זה נכון?
    נשמע לי מוזר כי זה לא מוזכר בכל המקומות בהם מציעים את הגרקו איבו + סלקל גרקו

תודה רבה
    עידית

הוספת תגובה

• מתאם ביסלקל לוג'יקו לעגלת גרקו איבו - תגובה

קובי סופר
    27/06/2013

שלום אמיר,

המתאם מגיע כמוצר נפרד ולא בתוך האריזה של העגלה, היבואן של גרקו מחייב את החנות על המתאם. אז זהו שיקול של החנות אם למכור את המתאם או לתת אותו כבונוס.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פג פרגו
    תותי
    26/06/2013

היי, אשמח לקצת מידע לעגלת פג פרגו פלוס,
    אני שומעת עליה כאן דברים טובים
    בגדול הדרישות שלי מהעגלה הן:
    אני גרה בעיר גדולה, בקומה 4 ללא מעלית כך שאצטרך עגלה קלה יחסית.
    בדים איכותיים ונושמים, גלגלים מוקצפים עם בולמי זעזועים.
    חשוב לי שהאמבטיה תהיה בזוית שכיבה של 180 מעלות ואם אפשר אז גם הטיולון.
    שהסלקל שלה יהיה איכותי ביותר עם כל התקנים הרלוונטיים.
    הכי חשוב - יש לנו רכב קטן - יונדאי i20, כך שהיא תצטרך להיכנס לבגאז' שלה.
    ואם אפשר - עד מחיר של 3,600 לערך.
    מה אתה אומר? תתאים לי הפג פרגו בוק?
    המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו

הוספת תגובה

• פג פרגו - תגובה

קובי סופר
    26/06/2013

שלום טל,

הפג בוק היא עגלה מצוינת, קודם כל המוצר איכותי מכיוון שהעגלה מיוצרת באיטליה, פג פרגו נחשבת לחברה איכותית שעגלותיה אמינות ומחזיקות במשך שנים. הבדים מאוד איכותיים ויש כמה דרגות של בדים, כמובן בתוספת מחיר. לתקציב שלך היא לא נכנסת, בגרסאת הבדים הזולה היא עולה: 4950 ₪ ועד סוף החודש יש מבצע של 500 ₪ החזר כספי. קלה היא לא, משקלה ממוצע פלוס. הקיפול הוא קיפול ספר, מה שיקשה על הכנסתה לתא מטען קטן. לפי הדרישות שלך הייתי ממליץ לך לבדוק את בבה קונפורט סטריטי פלוס, עגלה די קלה, איכותית ויש לה את הקיפול הכי קטן שיש, גם לפג וגם לסטריטי יש בולמי זעזועים לגלגלים וגלגלים מוקצפים. כל האמבטיות בעלות זווית שכיבה מלאה, גם הטיולונים של 2 הדגמים נשכבים למצב שטוח.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה לך.

תותי
    26/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לקובי בהמשך לתגובה - תגובה

קובי סופר
    27/06/2013

היי מורן,

אכן החל מ 1/7/13 מחיר הבוק יהיה 4950 ₪ ואם תהיה הנחה זה כבר לשיקול החנות המוכרת, בכל אופן אני לא מאמין שזה יהיה 500 ₪ הנחה. ניתן לרכוש ללא אמבטיה, זה יכול להוזיל את העגלה בכ- 1000 ₪ פלוס מינוס. אני גם משער שבאזור ספטמבר אוקטובר תהיה בכלל עליית מחיר כללית מכיוון שאז נכנסים צבעי 2014.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות קשה בין עגלותא
    שיר
    24/06/2013

אני נורא מתלבטת בין מספר עגלות
    הביבי גוגר כי היא ממש קלה נוסעת סבבה לגמרי ומחיר סביר
    הפג פרגו בוק שהבנתי שהיא מאוד איכותית זו עם המושב לשני הכיוונים אך אני תוהה האם היא משמעותית כבדה יותר וזה מקשה על זרימת הנסיעה שלה?
    והאינגלוזינה טרילגי שהיא חדשה ואין עליה ככ ביקורות
    מה שחשוב לי זה באמת שתהיה עגלה טובה שקל לנסוע איתה ולא כבדה מדי או מסורבלת, קיפול מהיר, לא יודעת האם יש משמעות למקום שבו רגלי התינוק שיהיו ב2 מצבים אני יודעת שבגוגר זה רק מצב מאונך אך איך זה בטרילוגי? ניתן לכיונון שכיבה או ישיבה?
    ומשקל? כמה שוקלת הפג וכמה הטרילוגי ובמיוחד למה עדיפה אחת מהן לעומת השניה? מי מהן מומלצת יותר ולמה? אשמח מאוד לתשובה מפורטת תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה בין עגלותא

הוספת תגובה

• התלבטות קשה בין עגלותא - תגובה

קובי סופר
    24/06/2013

שלום שיר,

קודם כל משקל העגלה אינו משפיע על נוחות הנסיעה, הגורמים שכן משפיעים הם: גודל הגלגלים, בולמי הזעזועים וידית אחיזה שלמה, וכאן הפג מנצחת בגדול את שני העגלות הנוספות שהזכרת, לבייבי ג'וגר גלגלים קטנים ואין בולמי זעזועים בגלגלים האחורים. לכן הפג הרבה יותר נעימה בהליכה, הבדלי המשקל הם מזעריים באזור הקילו וחצי. האינגלזינה היא בעלת 2 ידיות אחיזה מה שאוטמטית הופך אותה ללא נעימה להליכה מכיוון שתמיד תהי צריכה להתנייד כששני ידייך על הידיות, בעוד בפג ובייבי גקוגר הניוד מתבצע בקלות גם ביד אחת. לסיכום הפג הרבה יותר איכותית מבייבי ג'וגר ובמבצע של היום היא כמעט באותו מחיר, היא יוצאת 4450 ש"ח והמחיר כולל סל קל, תיק, מתקן לכוס, מעקה וניילון גשם. תוספות שבבייבי ג'וגר יעלו לפחות בין 1000 ל- 2000 ש"ח תלוי בדגם הסל קל שתבחרי.
    בייבי גו'גר היא עגלה נוחה להורה, התינוקות בה לא ממש מקבלים רמת נוחות סבירה בעוד בפג רמת הנוחות לתינוק מושלמת.

בהצלחה,

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה