מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת תינוקותיסמין24/08/2011
שלום לכולם!
קיבלתי עגלה לתינוק במתנה ואין לה אמבטיה, ידוע ל שיש אפשרות לקנות את האמבטיה בנפרד.
רציתי לשאול אם קיים דבר כזה אמבטיה שהיא אוניברסלית ומתחברת לכמה חברות של עגלות כמו שיש סלקלים שמחברים לכמה דגמים וחברות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת תינוקות - תגובה
יובל שיזף24/08/2011שלום יסמין,
האמבטיות הקשיחות מתחברות רק על העגלות של אותו מותג
האמבטיות הרכות מתחברות על כל העגלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולה בריטקס או ממבה?יוליה21/08/2011
שלום,
התחלנו לחפש עגלה וכרגע אנחנו מתלבטים בין 3 אפשרויות:
1.Mamas&Papas Sola
Britax B-Smart.2
ABC MAMBA .3
האם יש כאן מישהו שיכול לייעץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולה בריטקס או ממבה? - תגובה
קובי רוזנברג22/08/2011שלום יוליה
העגלות שציינת מאוד דומות אחת לשנייה, הכי חשוב להביא את הרכב לבדוק שהעגלה נכנסת כמו שצריך והאם היא באמת נוחה לכם מבחינת התפעול והפרקטיות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
שירן24/08/2011היי
לי היה את ABC CONDOR שזה דגם המשך של MAMBA
הייתי מאוד מרוצה.. .
עגלה מסיבית, חזקה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת קאפלה של שילבאמאלה18/08/2011
מישהו מכיר? יש המלצות? אודה לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת קאפלה של שילב - תגובה
יובל שיזף24/08/2011זו עגלה שנמכרת רק בשילב ככה שאין לנו יותר מידי אינפורמציה אליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת BEBECAREשני18/08/2011
שלום לכולם! אחרי שיטוט רב באינטרנט ובחנויות ראיתי את העגלה BEBECRE ופשוט התאהבתי הבעיה הגדולה הינה התקציב .... 4900 ש"ח!!! מישהו במקרה מכיר חנויות שמוכרות את העגלה במחיר סביר
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
בייבי קלאב18/08/2011נקווה שלא ימחקו את ההודעה מה שבטוח יקרה :(. רק מנסים לעזור וליעץ.
לגבי המחיר. אצלינו בחנות יש מבצע על 3 צבעים שנמכרים ב- 5000 ש"ח. במקום 5900.
את מוזמנת להצטרף לפייסבוק של בייבי קלאב, במידה ויש שאלות נוספות, נשמח לענות.
בברכה,
בייבי קלאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שזה הזוי לשלם כ"כ הרבה
אני18/08/2011על עגלה!!!
מה קרה?? אתם חושבים שהתינוק שלכם יהיה יותר מאושר בעגלה כזאת? שיהיה לו יותר נוח? או שלכם יהיה יותר נוח? אתם טועים! פשוט חוסר פורפורציות!
סליחה שהתערבתי בשיקול דעתכם. פשוט כואב לי שאח"כ הורים יוצאים להפגנות שקשה לגדל ילדים בגלל שהכל יקר, אבל תכלס קונים עגלות יוקרה וזורקים את הכסף. וכן, ראיתי המון עגלות יוקרה בהפגנות האלו.
פורפורציות, חברים.
תודה אם לא מחקתם את הודעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ממבה של ABCמוריה17/08/2011
שלום לכולם,
הייתי מאוד שמחה לשמוע ביקורות אם מישהו מכיר את העגלה הזו, ואיך מסתדרים איתה? האם נשמרת גם לילד השני? פחות או יותר שביעות רצון שלכם ממנה.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור...
ענת18/08/2011הי מוריה,
לחברה שלי יש את עגלת ממבה של ABC והיא דיי מרוצה ממנה, גם מבחינת האיכות וגם מבחינת הנוחות (קיפול וכו'). מה שכן, היא קצת רחבה ואת צריכה לבדוק שהיא מתאימה לך מבחינת הגודל (אם למשל את גרה בבנין עם מעלית, צריך לבדוק שהיא נכנסת למעלית וכו'...).
אבל קודם כל והכי חשוב, את צריכה לאהוב אותה. אין כמו להתרשם בעצמך ולראות שהיא אכן נוחה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרך לעגלת תאומיםמעיין17/08/2011
שלום
רציתי לדעת האם מישהו מכיר מדרך שמתחבר לעגלת תאומים side-by-side של babysafe?
תודה!
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרך לעגלת תאומים - תגובה
יובל שיזף24/08/2011למירב ידעתי אין מוצר כזה בשוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת עגלת טיולון למשקל מעל 16 ק"גאריאלה16/08/2011
אשמח ואודה להמלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת עגלת טיולון למשקל מעל 16 ק"ג - תגובה
יובל שיזף24/08/2011את צריכה טיולון חזק ולכן אני ימליץ לך לקנות רק טיולונים שלא מיוצרים בסין וזה מסתכם ל 2 חברות אינגליסינה ופג פרגו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי הילה מה השינויים בין הדגמים ?תהילה16/08/2011
גם אני הזמנתי את עגלת הביבו ומאוד התרשמתי בחנות אמרו לי שזה דגם של 2011 איך אני יכולה לדעת אם הדגם הוא באמת של 2011?
מהם השינויים בין העגלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2011
מיטל16/08/2011לפי מה שהבנתי,
הטיולון של 2011 נשכב ל- 180 מעלות ושל 2010 לא מגיע ל 180 מעלות
אבל אולי כדאי לברר בחנויות, אני לא בטוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא....
תהילה16/08/2011האם יש שינויים במראה חיצוני... סוג או צבע בד משהו שאני יכולה להבחין מיד שזה דגם 2011 או 2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא.... - תגובה
קובי רוזנברג16/08/2011שלום תהילה
מבחינת הטיולון בדגמיי 2011 ניתן להשכיב את גב הטיולון ל-178 מעלות כך שהתינוק יכול להינות משכיבה כמו שצריך, לעומת הדגם של 2010 שכל המושב יורד אחורה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתקינים את הגגון?נועה13/08/2011
קניתי עגלה של איזי בייבי מדגם סטאר לייט ואני לא יודעת איך מרכיבים את הגגון. אם מישהו ניתקל בבעיה אני אשמח שתעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתקינים את הגגון? - תגובה
קובי רוזנברג15/08/2011שלום נועה
הכי טוב לגשת לחנות בה נקנתה העגלה ואני מאמין ששם יעזרו לכם בהתקנה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא לאוטורוני12/08/2011
שלום,
האם לכסא לאוטו יש תוקף ?
כמו לבקבוקים/ מוצצים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסא לאוטו - תגובה
קובי רוזנברג15/08/2011שלום רוני
אכן לכיסאות יש תוקף, ההמלצה היא 6 שנים מיום הייצור כאשר תאריך הייצור מוטבע ישירות על גוף הכיסא, בכיסאות בטיחות ישנו תוקף מכיוון שהכיסאות עשויים מפלסטיק ויש עייפות החומר עם השנים.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלהאתי10/08/2011
אשמח לקבל המלצה לעגלה, אני לא כ"כ מעוניינת באמבטיה, רצוי שהעגלה תתקפל כמיטריה ותוכל להכנס לפגז' קטן.
חשוב לי הנוחות ואיכות הבדים.
וכן גם המחיר שלא יהיה בשמים.
התלבטתי בין דגמי בבה קאר, סילבר קרוס סרף, או פג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה
רוני12/08/2011גם אני חשבתי שאמבטיה זה מיותר, אבל אני יכולה לומר לך היום שזה היה חשוב מאוד לתינוק שלי. קניתי עגלה בשם סייבקס קליסטו- שבמחיר של פחות מ- 3000 מקבלים אמבטיה, כסא לאוטו, ולבסוף העגלה הופכת לטיולון.
התינוק שלי היה באמבטיה עד גיל 5 חודשים. אפשר בעקרון לחבר גם את הכסא לאוטו לשלדה של העגלה כאשר היא ללא אמבטיה והים אני מבסוטה מאוד מהטיולון הקליל שמתקפל כמו מטרייה.
ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לעגלה - תגובה
קובי רוזנברג15/08/2011שלום אתי
דגמים מומלצים מגיל 0+ ללא אמבטיה (מתקפלים מטריה):
מקלרן XLR
פג סוויץ איזי דרייב
פג פליקו קומפקט קומפלטו
דגמים מומלצים עם אמבטיה (פרקטים בקיפול):
בייבי גוגר סיטי מיני
סייבקס קליסטו
גרקו פוזיו
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת mambaנופר09/08/2011
שלום,
מישהו מכיר את העגלה mamba של ABC?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה דרך חברה...
ענת18/08/2011בגדול, שמעתי עליה דברים טובים גם מבחינת האיכות וגם מבחינת נוחות. תראי את התשובה שנתתי למוריה למעלה.
בכל מקרה, מה שהכי בטוח זה שתתנסי בעצמך לראות עד כמה היא נחה ונראית לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת אויסטר
נופר18/08/2011תודה רבה!
הבעיה באמת שהעגלה מאוד רחבה ואני לא בטוחה שהיא תיכנס לי לאוטו..
על אויסטר שמעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת אויסטר - תגובה
יובל שיזף18/08/2011אויסטר זה עגלה שמיובאת ונמצאת רק בחנות אחת בישראל ולכן יוכלו להיבצר בעיות בשירות וכו..... ולכן היא פחות מוכרת ואין לי יותר מידי אינפורמציה אליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוחה מרוצהשקד07/08/2011
רכשתי את עגלת CYBEX לפני שמונה חודשים השתמשתי באמבטיה וכבר העברתי את בני לטיולון , מאוד מרוצה מהעגלה. היא קלה, היא נוחה ובמחיר ששילמתי קיבלתי גם עגלה לתינוק שנולד וגם טיולון להמשך מבלי להצטרך לקנות עוד עגלה.יתרון שישמש אותי גם בילד הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרוצים מאוד מסייבקס
חני07/08/2011גם אנחנו רכשנו כמו רוב חברנו עגלת קליסטו של חברת סייבקס ואנחנו משתמשים בא שימוש יום יומי,מאוד נהנים ממנה מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CALLISTO 2011 או AVIOאפרת07/08/2011
שלום,
מה מבין 2 העגלות עדיף לקנות?
שניהם קלות יחסית, צרות ונכנסות למעליות, מתקפלות בצורה נוחה וקומפקטית עם הטיולון, ובסה"כ נראות עגלות טובות.
את העיצוב של הAVIO אהבתי יותר אך חשוב לי יותר איכות העגלה מעיצובה.
ה-CALLISTO 2011 נראית לי יותר עגלת חורף. נורא חם בקיץ עם ריפוד עבה כ"כ, לא?
בקיצור, תעזרו לי להחליט מה עדיף.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיף של שימוש בקליסטו של חברת סייבקס
שרון07/08/2011אנחנו משתמשים בשתי עגלות קליסטו של חברת סייבקס ומאוד מרוצים מהן,קלות לתיפעול,קלות משקל,קומפקטיות,מראה נקי ומודרני,סל קל של סייבקס שמתאים גם לעגלה וגם למכונית+בסיס גאוני לרכב(אין שום בסיס שיודע להתחבר כך לרכב) מומלץ בחום:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליסטו של סייבקס
קרן07/08/2011עגלת avio היא בעיקרון עגלת חיקוי של הקליסטו ,
אינה מהווה תחליף ראוי מאחר וקיימים הבדלים מהותיים ולכן
במקרה הנ"ל אין מקום לקנות משהו חלופי,לא משחקים בבטיחות של ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAVIO
MOON08/08/2011לקליסטו מרכב לא מתהפך ולAVIO כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרוצה מעגלת סייבקס
דורית08/08/2011משתמשת בעגלת סייבקס קליסטו ,נוחה, קלה,נראת טוב .ציון -9- (באה עם סל קל תואם שקיבל ציוני ריסוק גבוהים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה בקשר לעגלותקרן07/08/2011
היי יש לי התלבטות לגבי בבה קומפורט דגם לולה לבין דגם הסטרייטי(מבחינת טיב הגלגלים וכו...אהבתי את הסגירה) וגם הייתי שמחה אם מישהו מכיר את סייבקס קליסטו
(הייתה יותר מסורבלת ...)
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולה וסייבקס קליסטו
שרון07/08/2011אנחנו רכשנו שתי עגלות קליסטו של חברת סייבקס ומאוד מרוצים(יש לנו שני ילדים),רוב החברים שלנו משתמשים עם הקליסטו של סייבקס,למרות שיש לנו חברים שרכשו את הלולה וגם מרוצים,(קצת כבדה,וקצת מסורבלת כאשר מקפלים אותה עם חלק הטיולון)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)