מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלהסיון21/04/2010
שלום,
מעוניינת לקנות עגלה לתינוק 4 חודשים שאפשר לצעוד איתה למרחקים ארוכים.
המחצות יתקבלו בברכה.
הבנתי שעדיף עגלה עם 3 גלגלים אז מצאתי 2 וצריכה עזרה.
מה ההבדל בין בייבי גוגר סיטי מיני
לבין זיפ ספורט של בייביסייף?
ומי עדיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נטלי
עמית מנדלוביץ21/04/2010ההבדל בין העגלות הוא 1000 ש'ח בערך שלפי דעתי ממש לא מוצדקים-הזיפ ספורט עגלה מעולה שאני אישית מכיר כמה שנים ומכרתי כמה מאות ממנה ו99% מהאמהות היו מרוצות מהקניה וזה אחוז עצום לעגלה-בלי שום צל של ספק לכי על הזיפ ספורט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות!!!דוד21/04/2010
שלום לכולם!
אנו מתלבטים בין המוטסי 4 ריידר לייט לבין הבלום ג'ולס... ראיתי את שתיהן בחנות אך טרם גיבשתי החלטה... שתיהן יפות, הבלום אפילו יותר, קלת משקל אך 2 חסרונות - סל קטן ונדמה לי שהטיולון גם צר מעט (באופן יחסי למוטסי...) המוטסי מותג חזק בעל שם טוב טיולון נראה נוח בטירוף... נדמה לי שמעט מסובכת לתפעול...
אוף התייאשתי כבר...
אשמח לקבל תגובות גם מהורים בעלי ניסיון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולז'
חיליק דובדבני21/04/2010מכמה סיבות: שתי העגלות טובות. לשתיהן ניסיון וחוות דעת מצרכנים.
עד כמה שידוע לי היבואן של עגלת גולז' הוא יבואן בעל ליין מאד רחב של מוצרים...דבר שמבטיח רמת שירות גבוהה-במידה ותזדקקי לשירות- לצערי אני לא מכיר את השירות שניתן במוצי...
אני ממליץ לך ללכת על הגולז - עגלה מצויינת ואיכותית מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ספציפית לגבי קורטינה ופרג קומפהמתלבט19/04/2010
היי,
נתחיל מהבעיה המגבלה הראשונה והכי חשובה שאשתי נמוכה מאוד מתחת לממוצע.
לכן חשוב לנו שיהיה קיפול נוח ומשקל נמוך וגם ידית מתכוונת וגובה עגלה כזה שיהיה נוח לשנינו ( אני בגובה ממוצע )
בהתחלה חשבנו בכלל על כיוון של לולה-אפ אבל התברר שהיא לא כזו קומפקטית כמו שטוענים וגם לא כזו קלה..באסה בשבילי :( כי אני התאהבתי עם הייתי תינוק עכשיו הייתי נכנס לטיולון ונרדם ל"שנת קיץ" :)
וגם המחיר היה שיקול ולאחר חיפשים רבים מצאנו את הקורטינה ופרג קומפלטו.
האם יש לך המלצה לעוד משהו בנוסף לעגלות הנ"ל.
השאלות נוספות כאלה:
מי מהם עדיפה - הפרג קומפלטו הרבה יותר יקרה ( בהוספת סל-קל ).
בקורטינה אהבנו את רעיון הקריקו הנוסף שחוסך לנו משולבת.
אך תחושה כי קומפלטו יותר "סגורה לחורף" קיפול הקורטינה דווקא היה טיפה יותר קל לאישתי והידית מתכונת מעולה בשבילה אך שמעתי טענה כי תינוקות יותר צלאים או ארוכים יהיה להם צפוף אך גם יש טענה כי הסלקל של ציקו מאוד אמין ובטיחותי. ( אגב גם לגבי לולה אפ טענו אותו דבר )
מה דעתך?
בנוסף לכך, למי שרות יותר טוב למי יבואן יותר נגיש - או שתמיד עדיף לפנות לחנות שבה קונים ואז במקרה כזה לוקח שבוע+ לתקן ולא תמיד יש עגלה חליפית.
לי חשוב גם אמינות ומקווה כי העגלה תחזיק מספיק לילד/ילדה הבאים ( איזה שנבחר ), ציקו סה"כ חברה טובה ומוכרת או שאני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה.שאלה נוספת חשובה לגבי קורטינה?
המתלבט20/04/2010קראתי באתרי ביקורות מחו"ל על בעיות של פריחות אצל תינוקות וגם לגבי הזעה מוגברת בעיקר בגב של התינוקות.
האם ידוע משהו על זה - אולי קשור לחומרי הייצור? האם טופל בסדרות ייצור אחרונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לשים לב
חיליק דובדבני21/04/2010לסוג הבדים בטיולונים של העגלות
למשל בעגלת פג מודולר און טרק אני , אישית, לא הייתי נוגע גם בגלל הסיבה הזו...
לגבי צ'יקו לא ידוע לי על דגם בעייתי...שווה לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חיליק דובדבני21/04/2010אני חושב שהפג תהיה יותר מתאימה לכם היא יותר קלה משמעותית מהצ'יקו
גם הלולה אפ דרך אגב יותר קלה, וגם סטריטי של בבה קונפורט, וגם דיאנה של איזי בייבי,
אם אתם מחפשים עגלה קומפקטית וקלה להלן כמה המלצות: בבה קונפורט סטריטי, דיאנה איזי בייבי, פג קומפלטו, פג קלאסיקו, צ'יקו טרווי עם סלקל...
לבגי שאלותייך על פג- העגלה מצויינת, אמינה ונוחה לתפעול מאד! עגלות פג גם הן מאד בטיחותיות ואני מאמין שהעגלה תשרת אותך נאמנה,
שירות היבואן מצויין, והעגלה מיוצרת באיטליה! לא בסין
ציקו גם עגלה טובה, וגם שירות היבואן טוב.
ממליץ שתבחן עוד שתי עגלות לפני שאתה מחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי איכות הבדים..
קורטינה?21/04/2010האם תוכל לברר לגבי הקורטינה של ציקו האם באמת יש בעיות עם הזעת יתר/פריחות בגב.
זה חשוב בעיקר לאור הקיץ החם שלנו.
אני אשמח בתודה, המתלבט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטב ידיעתי אן בעיה
חיליק דובדבני25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי צפיפות? ובטיחות?
קורטינה?21/04/2010מה לגבי צפיפות בעגלה ציקו קורטינה?
לגבי בטיחות הסל קלים ציקו, פרגו ולולה אפ מי יותר בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולם בטוחים
חיליק דובדבני25/04/2010אישית אני מעדיף צ'יקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיוצרת בסין או איטליה?
קורטינה?21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח עם יענו לי לשאר השאלות
רון22/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרוני פעילותאורית19/04/2010
שלום רב,
וחג שמח .
אני מעוחניינת לקנות מזרון פעילות . רציתי לשאול כמה עולה מזרון כזה
ועל איזה קרטריונים הוא צריך לענות?
תודה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזרן פעילות
חיליק דובדבני21/04/2010הי אורית, כשאת בוחרת מזרן פעילות אני ממליץ לבחון מספר פרמטרים שיסייעו לך להחליט איזה מזרן את צריכה
1. גודל המזרן-בהתאם לגודל המשטח שאת מקצה לתינוק למשחקים ולפריסת המזרן...מומלץ מאד לא להסתפק בגודל קטן מידי-כי כשהתינוק יגדל מעט משטח קטן כבר לא יספק אותו ותיצטרכי שוב לרכוש מזרן חדש וגדול...אז אם יש מקום בבית מומלץ ללכת על מידות של משהו כמו 2 מטר על 1.4 מטר
2. רמת דחיסות ועובי - אל תיקני דק מידי-לא דחוס מספיק, יש מזרנים זולים שמיוצרים ברמת גימור לא גבוהה ומחירם זול בהתאם אבל דעתי היא ששווה לרכוש מוצר איכותי וטוב פעם אחת ולא דברים "זמניים"
3. בד שניתן להסרה לצורך כיבוס...תמיד חשוב למלא אחר הוראות הכביסה כדי שלא תיתקלי בבעיות בבואך להלביש את הבד אחרי כביסה על המזרן
מחירי מזרנים נעים בין 150-250 ש"ח
יש לבייביז מזרן פעילות חדש מצויין שנמכר עכשיו ב 110 ש"ח במבצע מיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי מישהו שמע על A.B.C ממבה ?ליאור19/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לחברה שלי יש ומאוד מרוצה
מיטל19/04/2010קצת יותר רחבה מהבוגבו ולא נכנסת לכל בגאז' לפי מה שהבנתי אבל עגלה מצויינת, יפה, וקלה .
אגב ניתן להזמין אותה באינטרנט ישירות מגרמניה ב-300 דולר בלבד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי דברים
חיליק דובדבני21/04/2010ביקורות לא רעות מנשים שקנו...אבל אני לא מכיר את העגלה-לדעתי, עגלה פחות מוכרת כדאי לתת לה זמן של כשנה ואז לבחון אותה ואת שביעות הרצון ממנה כך שאני לא ממש יכול להמליץ באמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר חהזמין אותה ב-300 דולר
נירה28/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש את אתר יורושופס שמייבא את העגלה.
S.S29/04/2010המחיר 2890.
אנחנו גם כן מעוניינים בעגלה.
אני לא יודע מה אמינות האתר ואני אשמח להמלצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש את אתר יורושופס שמייבא את העגלה.
S.S29/04/2010המחיר 2890.
אנחנו גם כן מעוניינים בעגלה.
אני לא יודע מה אמינות האתר ואני אשמח להמלצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימו לב שתהייה אחריות בארץ ממישהו
חיליק דובדבני29/04/2010לא נעים להיתקע עם בעיה בעגלה, עם תינוק בן חצי שנה על הידיים, ללא שירות תיקונים
ממליץ לבדוק האם שירות יבואן בארץ חל על עגלות כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבומיטל18/04/2010
שלום,
מתלבטת בין בוגבו קמיליאן צבע חול בבד הקנבס, לבד הג'ינס.
האם צבע חול מתלכלך מהר? האם קל יותר לנקות אותו מאשר את בד הג'ינס שהוא בעצם
בד ולא קנבס? מה יותר פרקטי?....
יש המלצה של מישהו מנסיון?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו עוזר?...
מיטל21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ינס נראה סבבה לגמרי
חיליק דובדבני21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו עוזר?...
מיטל21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שני דגמיםיפה18/04/2010
שלום,
אנחנו מתלבטים בין הדגם של בייבי סייף קלאסיק פראם שמחירו 800 ש"ח לבין פג סואיץ שמחירה 2,300 ש"ח.
מבחינות רבות לפי מראה עיניים (לא מבינות) שתיהן מציעות את אותם דברים שחשובים לנו: לראות את התינוק, לא שני חלקים, שכיבה נוחות...
אך בכל זאת פער המחירים ודאי מעיד על הבדלים, האם אלו הבדלים משמעותיים או פשוט "להסתובב עם מותג ולשלם על כך?"
אשמח לחוות דעת, פשוט כבר אני בשבוע 38 ומתלבטים עדיין.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג סוויץ עגלה מאד אכותית
חיליק דובדבני18/04/2010הבדל המחירים די ברור עגלה אחת היא עגלת מותג איטלקית השניה לא
שתיהן טובות- לכי לפי התקציב ולפי תחושה אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה X MAX או CAM COMBIנטלי18/04/2010
שלום.מישהי מכירה עגלה X MAX של ד"ר ביבי או CAM COMBI FAMULY?אני הבנתי שCAM זה חיקוי של PEG REREGO והיא גם תוצרת איטליה,אבל יותר קשה ללכת איתה מכיוון שיש גלגלים קטנים.בCAM יש שתי גלגלים גדולים(אוויר) ויותר קל ללכת איתה.יש לי כמה שאלות לגבי איזו עגלה עדיף לקנות:
אני גרה בקומה 3 בלי מעלית,עם איזו עגלה יותר קל לרדת ולעלות במדרגות?
גלגלי אוויר מתפנצ'רים הרבה?מבחינת תקלות?
מבחינת נוחות של הורים ותינוק?
מה עדיף תוצרת איטליה או ארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נטלי
חיליק דובדבני18/04/2010ראשית כמה תיקוני טעות
עד כמה שאני יודע ומבין עגלת ה XMAX לא מיוצרת בארץ- כי אם במפעל בסין. לעומתה עגלת קאם מיוצרת באיטליה
עגלת קאם היא לש ממש חיקוי של פג...להבנתי מדובר בשני מותגים איכותיים וותיקים מאיטליה שמייצרים את אותם ז'אנרים של עגלות. אגב, מאד מומלצות וטובות...
שאלת הגלגלים תלויה במקום מגורייך והמסלול שתעשי עם העגלה...אם בעיר...הרבה מדרכות, מדרגות אזי עדיפה עגלה מודולרית עירונית כדוגמת קאם פמילי או פג מודולר טריפיקס, ללא גלגלי אוויר, קומפקטית ועבירה...
אם במושב, עם שבילי חול, ללא מדרכות ומדרגות-עדיפה עגלה ספורטיבית יותר כדוגמת ה XMAX
איפה את גרה נטלי? מהם צרכייך...? אני מפנה אותך לעמוד השאלות הנפוצות בו יש טיפים ושאלות חשובות לשאול בעת בחירת העגלה המתאימה...אני חושב שאם תיעזרי בכתוב שם יהיה לך קל יותר להתמקד בעגלה הנכונה! שיהיה בהצלחה בכל שאלה אני פה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה
נטלי18/04/2010אני גרה בבת ים ורוב הזמן אטייל ברחובות עם מדרכות,קניונים,אבל מה שבעייתי שאני גרה בקומה 3 בלי מעלית..אז רציתי לדעת איזו עגלה יותר נוח להוריד ולעלות במדרגות.
אני אוהבת עגלות עם אמבטיה קשיחה אז הבנתי שאין עגלות קלות עם אמבטיה קשיחה כולם שוקלות בסביבות 12 ק"ג.
לגבי X MAX ד"ר ביבי אמרו שזה חברה ישראלית אבל יכול להיות שבאמת מייצרים בסין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר המלצות
חיליק דובדבני18/04/2010גולז , סטריטי של בבה קונפורט, לולה אפ של בבה קונפורט
לדעתי אם את מסתדרת עם משקל העגלה של קאם פמילי...לכי עליה- עגלה מומלצת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבדל בין קאם פמילי לבין פולסר?
נטלי18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילינו תקלה חמורה בטיולון צ'יקותאיר18/04/2010
הי,
אחרי שהיינו ממש מרוצים מהעגלה של צ'יקו קורטינה קנינו גם את הטיולון
של צ'יקו סימפיליסיטי.
לאחר כמה ימים גילינו שכאשר עולים איתו במדרגות (מעלים אותה ברוורס) היא פשוט נסגרת על התינוק! אין שום מנעול בטיחות או משהו שיכול למנוע את זה.
מישהו עוד נתקל בבעיה הזו?
זה ממש מסוכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך קורטינה מתנהגת?
קורטינה?19/04/2010בנוף עירוני וכפרי כולל מדרגות תחבורה ציבורית וכו'..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתם עם השירות לקוחות?
חיליק דובדבני21/04/2010של היבואן?
מה הם אמרו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצץ "חללית" הישן של טומי טיפישירלי17/04/2010
שלום שלום.
אני מחפשת את המוצץ הישן של טומי טיפי. זה שנראה כמו חללית, וזכה לכינוי "המוצץ המהודר" בגן של בני.
האמת שהיה לי מלאי גדול, וכשנודעה לי העובדה שיצור המוצצים האלה הופסק, נערכתי במלאי נוסף, אך גם הוא לצערי , אזל.
אם למישהו במקרה נשארו מוצצים כאלה, אשמח לקנות.
תודה,
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אברר לך עם היבואן ואחזור אלייך
חיליק דובדבני18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני באותה בעיה
לילך21/04/2010וקניתי כבר די הרבה מוצצים אחרים שהוא לא מוכן לקחת , ממש סיפור כל הענין הזה, קראתי בפורום אחר על מישהי שהביאו לה מחו"ל סטוק של מוצצים כאלה והיא גם מכרה אבל שהתקשרתי אליה כבר לא נשארו לה, אשמח גם לדעת אם יתפתח משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילה טובהתמנייה16/04/2010
רצינו לפרגן לשירות שקיבלנו בחנות "בייביז"!!!!!
הגעתי לחנות וקיבלה אותי יפית, שהיתה אדיבה מאוד ושירותית, מקצועית ונעימה.
לאחר מס' שעות חזרתי לחנות עם בעלי ושוב במקצועיות ובנעימות שירתה אותנו - יפית!!!!
טרם סגרנו, אבל ללא ספק נחזור לשם לסגור את חבילת הלידה שלנו בגלל השירות ולא פחות חשוב מחיר הוגן!!!
יפית, ישר כח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חןחן על שפע המחמאות
חיליק דובדבני17/04/2010יפית היא אכן אשת מכירות ושירות מקצועית אמינה ואיכותית, אני משוכנע שתהיו מרוצים מבחירתכם ומהמלצותיה
שיהיה בשעה טובה :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירות תיקונים לעגלהענת15/04/2010
שלום,
יש לי פג פרגו דגם ונציה ונשברה לה הידית .
איפה ניתן לקבל שירות האם בבצרה / ברישפון?
והאם ביום שישי זה פתוח?
אשמח לקבל טלפונים של השירות....
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רישפון אצל היבואן פופיק
חיליק דובדבני16/04/2010את הדגם ונציה כבר לא מייבאים כמה שנים, דברי עם השירות של פופיק -מחלקת שירות מצויינת וראויה לשבח!! הם כבר ימצאו לך פתרון
אם אוכל לסייע במשהו מולם-צלצלי אליי...יש לנו קשר מצויין עם היבואן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ענת16/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה...נפתרה הבעיה?
חיליק דובדבני18/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג פרגוליטל15/04/2010
שלום, רכשתי עגלת פג פרגו P3 טריפיקס 2009 עם אמבטיה.
רציתי לשאול מה משקלה, את חוות דעתך על העגלה והאם כדאי לשנות את ההזמנה ולרכוש אותה עגלה דגם 2010 מה ההבדלים ביניהם. אני מאוד מתלבטת אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה מצויינת
חיליק דובדבני15/04/2010שילדה שוקלה כ 8.5 , האמבטיה עוד כ 4 קילו
עגלה עם אחוז תקלות אפסי!! מומלצת איכותית- אני משוכנע שתהיי מרוצה
לגבי 2009 או 2010, יש הבדלים קלים-לא מצדיקים את תוספת המחיר לדעתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלגלים לעגלהעדנה15/04/2010
יש לי עגלת טיולון של אינגלזינה מדגם jet, הגלגלים שלה הם מגומי וכפולים (גלגלים קטנים),
לאחר איחסון של מספר שנים, שני הגלגלים האחוריים הגומי שלהם התעוות, היכן ניתן למצוא גלגלים להחלפה?
חבל לזרוק היא נהדרת ונראית כחדשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק בשילב
חיליק דובדבני15/04/2010הם היבואנים ונותני השירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום חיליק, אשמח לקבל עזרתךאייר14/04/2010
אני מחפשת עגלה משולבת.
ראיתי היום בפתח-תקווה את ה- max של "אייה בייבי", שמחירה 2300. היא נראית על הכיפאק, למעט 2 חסרונות:
האחד הוא שהסלקל הינו ללא בסיס לרכב, מה שמקשה על "שליפה" מהירה. החסרון השני הוא לגבי הטיולון - שניתן רק להשכיבו או להעמידו, אך לא ניתן לשנות את הזווית שלו מישיבה למצב של שכיבה ב- 180 מעלות או משהו שמתקרב לזה... כלומר כל הזמן נשאר כיפוף בטיולון עצמו.
ראיתי באתר שלכם את ה"קאם פולסר" ואת ה- "ברבי אוו" - ואת הסרטונים הנלווים אליהם.
בסופו של דבר אני מתלבטת בין שלושתם, ואולי קיימים עוד דברים אחרים בשוק שכדאי לי להכיר?
הקריטריונים החשובים מבחינתי, סה"כ, הינם:
* משקל - רצוי קל ככל האפשר
* תפעול מהיר ונוח
* עבירות מעולה לגלגלים (לקרקע סלעית עם הרבה אבנים), אך לא עם אויר בשל פוטנציאל גבוה לתקרים באזור מגוריי.
* סלקל עם בסיס קבוע ברכב
* טיולון שניתן לשנות לו את הזווית
* אמבטיה שניתן לסגור אותה היטב ולהגן על התינוק מפני רוחות
* שירות זמין להחלפה או תיקון של חלקים מקולקלים
בקיצור... מה אתה ממליץ?
תודה!
אייר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו לא מוכרים איה בייבי
חיליק דובדבני15/04/2010לצערי איני יודע ומכיר נתונים עליה..אם נעבוד עם היצרן-אחרי שנבחן ונישקול אדע לספר מעט-
SORRY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)