מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- 2 עגלותנעומי10/04/2010
שלום מתלבט בין 2 עגחות
האחת brevi ovo ושנייה x max של ד"ר בייבי
אשמח לקבל חוות דעת על 2 עגלות אלו ומה יותר מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אבי
עמית מנדלוביץ11/04/2010בחרת 2 עגלות שאין שום קשר ביניהן אבל שתיהן נחשבות למוצלחות אני אישית מעדיף את הברווי בהרבה מכרתי ממנה המון ו99% מהקונות מאוד מרוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת כיסא בטיחותיובל10/04/2010
שלום לכולם,
אנו מעוניינים לקנות כסא בטיחות לתינוקינו, וכמו כל מוצר אחר שאנו עומדים לקנות עשינו סקר שוק וביקרנו בכל רשת חנויות אפשרית לראות כל דגם אפשרי ויצאנו מאוד מבולבלים.
ברור לנו שדבר שני החשוב ביותר הינו נוחות של התינוק בתוך הכיסא.
אך הדבר העיקרי והחשוב ביותר (גם הראשון) קצת לא ברור לנו והוא הבנה/ זיהוי של רמת בטיחות הכסאות.
כל הכסאות שבדקנו (ד'ר ביבי, baby safe, מקסי קוזי, אלפא אומגא פרארי...) מתהדרים בתיקני בטיחות ארופיים או אמריקאים.
שאלתי היא:
1. מדוע יש הבדלי מחירים כאלו עצומים בין הכסאות אם כולם עומדים באותם התקנים?
2. על אילו שורות קטנות כדאי לשים לב שיוצרות את פער המחירים הזה?
3.ידוע לכם מי הייצרנים של כסאות ד'ר ביבי ופרארי?
תודה
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יובל
עמית מנדלוביץ11/04/2010אני מבין את הבילבול שלך ודע הוא נובע רק בגלל שכל חנות עובדת עם יבואן אחר ומנסה לכוון אותך למה שיש לה למכור לך-
1-החשוב מכל הוא התקן הישראלי ואם יש אז המחיר נקבע לפי המותג ומה שיש בכסא אבל בדר"כ יש הצדקה למחיר (כמו שסובארו לא עולה כמו מרצדס )
2-מה שחשוב לבדוק הוא תאריך הייצור של הכסא ותו תקן ישראלי-(תאריך הייצור מופיע על חלקו האחורי של הכסא במין חריטה בצורת שעון חודשים וחודש ושנת הייצור מופיעים בו) ויובל אין מה לעשות כסא אמריקאי כמו אלפא אומגה עלית לא יעלה כמו כסא סיני של ד'ר בייבי
3-ד"ר בייבי הוא יצרן ויבואן של מוצרי תינוקות שבבעלות הריבוע הכחול והוא מייבא גם את הכיסאות של פרארי ודווקא המומלץ שלו הוא הטריומף DLX
אני ממליץ לך בחום לבדוק את הכיסאות של ברייטקס אם אתה מחפש את הטוב ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יובל
חיליק דובדבני11/04/2010אני מפנה אותך לבלוג של בייביז יש שם מאמר ארוך וממצה לגבי בחירת כיסא בטיחות
אני לא אפנה לינק מכאן כי איננו מעודדים זאת אבל אם תיגש לבלוג-תמצא מהר את המאמר
על פי רוב יצרני מותגים- מקסי קוזי-אוונפלו-סייפטי1 , ברייטקס ועוד... מוכרים במחיר גבוהה יותר וזה הגיוני
אני אישית מכיר גם את הכיסאות של דוקטור בייבי ובייביסייף ויודע להעיד-מנסיון אישי עם מוייש בני- כי הם בהחלט מתאימים ועושים את העבודה...
כמה להוציא ואיזה מותג לקנות כבר תלוי בגודל ההוצאה שאתם מוכנים לספוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוהו פאוצ' ד"ר בייבי וקריקוטהריונית09/04/2010
שלום,
1. אשמח לדעת איך נחשבת עגלת סוהו פאוצ' של ד"ר בייבי מבחינת בטיחות, יציבות ואיכות לאורך זמן?
2. לכמה חודשים יכול לשמש הקריקוט של צ'יקו? האם קטן משמעותית בהשוואה לאמבטיות הקשיחות? האם נחשב לפחות בטיחותי (בהנחה ש"יתלבש" על הסוהו פאוצ')?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הריונית
עמית מנדלוביץ11/04/2010הסוהו של ד'ר בייבי עגלה נחמדה אני מכיר אותה 6 שנים ויש עליה תגובות נחמדות אבל אני אישית מעדיף בהרבה את האפולו של איזי בייבי כי היא ממש דומה לה אבל הרבה יותר טובה וחזקה
לגביי הקריקוט-בדר"כ משתמשים בקריקוט עד לגיל חצי שנה או אפילו פחות-ברור שהוא יותר קטן מהאמבטיות המודולריות אבל הוא לא פחות טוב ועושה את אותה העבודה בדיוק-אני ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחלה שירותחזי ועדי09/04/2010
רכשנו חבילת לידה בבייביז סניף ר"ג. בילינו שם כמה שעות טובות וקיבלנו יחס ושירות מצוינים.
מאוד מקצועיים, שרותיים ומלאי סבלנות.
גיל הוא אינציקלופדיה בנושאי תינוקות(אף לא אחד מהרשתות הגדולות, מתקרב לידע ולהסבר שלו) ומאשה המקסימה סובלנית ונעימה בצורה בלתי רגילה.
אחרי כמה סיבובים בחנויות וברשתות הגדולות, חזרנו אליהם בגלל המחיר ובעיקר בגלל השירות.
הרבה יותר כיף לקנות בחנות שמרגישים בה כמשפחה מאשר ברשתות הגדולות.
תודה רבה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה,נמשיך לעשות את המירב
חיליק דובדבני11/04/2010בייביז חרטה על דיגלה מתן שירות מעולה שבמעולים לקהל הלקוחות בכל הארץ , נמשיך לפעול ולעות את המירב על מנת לשמור על גישה זו, מי ייתן ושאר רשתות התינוקות בישראל ילכו בדרך זו,
העיקר שיהיה בשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חזי ועדי
עמית מנדלוביץ11/04/2010ממש עשיתם לי אחלה של תחילת שבוע--אני מסמיק
שיהיה לכם המון המון מזל טוב ואנחנו תמיד לשירות לקוחותינו ובאהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ברטינינטלי09/04/2010
אני חייבת לציין שהעגלה רק נראית מצוין ולא יותר מזה העגלה בכלל לא נוחה ולא יציבה שזה לפי דעתי הדבר הכי חשוב בעגלה אני רכשתי את העגלה הזאת ואני מצטערת על זה .
אז נכון היא עגלה "יוקרתית " אבל מה זה עוזר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נטלי
עמית מנדלוביץ11/04/2010אני ממש מסכים איתך אני גם לא אוהב את העגלה הזו ואמרתי המון פעמים שלא סתם היא כמעט ולא נמכרת-אין לך אפשרות להחליף את העגלה?(אם עדיין לא פתחת אותה מהקרטון לפי חוק את זכאית להחליף ואם יש בעיה פני אליי ואני מבטיח לנסות לעזור לך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלהגילי08/04/2010
אשמח לדעת איזה דגם של עגלת הבוגבו מומלץ? קמיליון? גאקו? או שבכלל עגלת הגולס בלום?
תודה ושבת שלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בוגבו אז קמיליון עדיף גולס
חיליק דובדבני11/04/2010אני ממליץ על הגולס אני חושב שזו עגלה איכותית וטובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת קאם ועוד שאלהרונצ'08/04/2010
שלום!
אשמח לשמוע חות דעת לגבי הקומבי פמילי של קאם, וספציפית לגבי הסלקל שלה, מבחינת הגודל, הנוחות ובעיקר הבטיחות.
בנוסף אשמח לדעת איך היא ביחס לפג מודולר (און טרק/טריפיקס, לא קריטי)
אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות' אי המלצות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רונצ'
חיליק דובדבני11/04/2010ראשית אתחיל דווקא מהערה :-)
האון טרק והטריפיקס זה לא אותו דבר בכלל! יש שוני בהרכב הבדים והתפירה ולדעתי כדאי לרכוש רק טריפיקס האון טרק נחותה בהרבה!
באשר לקאם פמילי זו עגלה מאותו הז'אנר, מיוצרת גם היא באיטליה ולא בסין,בטוחה ונוחה ועומדת בכל תיקני הבטיחות המחמירים!
גשי לראותה-אם היא מתחברת לך, לכי על זה את תהיי מרוצה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו קמיליון או ג'ולס ביי בלום?אילת08/04/2010
מתלבטת בין הבוגבו קמיליון לבין עגלת הג'ולס ביי בלום הטיולון שלה יחסית קטן ןאני כל הזמן רואה עגלות בוגובו ובקושי נתקלת ברחוב בעגלות הג'ולס...אשמח לקבל יתרונות וחסרונות והשוואה בין 2 העגלות האלו....
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ולס
חיליק דובדבני11/04/2010הי דניאל, הג'ולס נמכרה פחות בישראל ולכן את רואה הרבה יותר בוגבו
לדעתי האישית הבוגבו פחות מומלצת, ואני חושב שאם ראית את הגולס והיא מתאימה לך את מאד הני ממנה
ממליץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אני יכולה לראות JOOLZ?
מורן21/09/2010איפה אני יכולה לראות ולנסות לקפל את ה-JOOLZ?
עד עכשיו לא מוצאת בחנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן היי
אביבית מולכו23/09/2010אני לא יודעת איזו חנות מציגה עת עגלת ה JOOLZ , תעשי סבב טלפונים בין חנויות באזטר מגורייך ותשאלי למי יש את העגלה פתוחה בתצוגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות נוספת
אביבית מולכו23/09/2010תפני ליבואן - בייבי סייף - תשאלי אותו היכן את יכולה לראות את העגלה באזור מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת בוגבו או פג סקייטשלי08/04/2010
שלום,
אני מתלבטת בבחירת עגלה לתינוק ואשמח לעצות מבעלי ניסיון.
ההתבלטות היא בין עגלת בוגבו קמיליאן לבין עגלת פג סקייט החדשה 2010.
בנוסף אשמח אם תשתפו אותי במחירים שאכן משלמים עליהן (כי אלו שמפורסמים לפי מה שהבנתי אינם המחירים הסופיים)
תודה מראש,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ גם על קאם ופג
חיליק דובדבני11/04/2010הי שלי, ממליץ לך לבחון גם את הפג פרגו מודולר טריפיקס וגם את הקאם פולסר לפני שאת מקבלת החלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלי
עמית מנדלוביץ11/04/2010אני מעדיף את הפג סקייט החדשה כי בבוגאבו המחיר הוא רק בגלל המיתוג(אני זוכר את התקופה שלא הצליחו בכלל למכור בוגאבו עד שמדונה הצטלמה עם העגלה והכל השתנה)-על אותו המשקל-שווה לשלם על ג'ינס 1700 ש'ח בגלל שרשום עליו דיזל?-לפי דעתי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
עמית מנדלוביץ11/04/2010הפג סקייט של 2010 קיבלה המון שידרוגים לעומת השנים הקודמות כמו העגלה מגיעה ב2 חלקים טיולון ואמבטיה ניפרדים והיא שוקלת 2 וחצי קילו פחות משנה שעברה ,היא מגיעה עם סל חפצים נוסף נישלף ומגיעה עם גלגלים מוקצפים במקום אויר וקיפול ונעילה אוטומטית-אחלה של עגלה -ואסור לשכוח-מיוצרת באיטליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cam family או אינגלזינהאיילת08/04/2010
שלום,
ראיתי כאן המלצות חמות על הפמילי של קאם, והיא באמת נראית טוב. השאלות:
1. איפה אפשר לראות אותה? (בבייביז ר"ג אין אותה כרגע בתצוגה. אני ניידת מבחינת מיקום).
2. למה היא משמעותית זולה יותר מה - cam pulsar?
3. האם ובמה היא עדיפה על האינגלזינה שאהבתי בזכות האמבטיה הרכה (משקל נמוך), נוחות הקיפול והמחיר הזול יותר?
4. לאיזה דגם של פג אפשר להשוות אותה (מבחינת פונקציונליות)?
המון תודה למנהלי הפורום שתמיד עונים ביעילות!
איילת.
המון תודה,
איילת :):)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי איילת
חיליק דובדבני11/04/2010מבחינת פונקציונליות העגלה מתאימה לז'אנר של עגלות מודולריות המורכבות מבסיס טיולון אמבטיה-בין אם רכה או קשיחה- ואפשרות לחיבור סלקל
בדומה לפג פרגו מודולר טריפיקס או צ'יקו טריו ליווינג או אינגליזינה
העגלה מעט קטנה יותר מבחינת האמבטיה-היא לדעתי, יותר נוחה לתפעול,אבל זה עניין אישי.
יתרונה המרכזי הוא שבדומה לעגלות המותג האיטלקיות המתחרות גם היא מיוצרת באיטליה כולה! אבל מחירה רחוק מלהיות יקר בהשוואה למתחרותיה והיא נותנת את אותה התחושה והפינוק בדיוק
ממליץ בחום אם אהבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איילת
עמית מנדלוביץ11/04/2010אני אישית מעדיף בהרבה את הקאם על אינגליזינה (שבלעדית בשילב ולכן המחיר שלה גבוה בהרבה ממה שהיא באמת שווה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 39 וממש ממש מבולבלת - עזרה!!!דנה08/04/2010
שלום,
לפני כחודש הזמנתי עגלת CHICO דגם טריו 4 מי ואני ממש ממש לא שלמה עם ההחלטה שלי
(כל ההריון התאהבתי בפג).
רציתי לשאול מס' דברים:
- איך העגלה הזו בהשוואה לפג?
- מה ההבדל בין פג מודולר סוויטש לבין פג טרי פיקס?
אשמח לתשובה כמה שיותר מהר, כאמור אני בשבוע 39+1 ואין לי עוד הרבה זמן להתלבט.
תודה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי העגלות מצויינות
חיליק דובדבני11/04/2010אין לך מה לחשוש קנית עגלה מצויינת :-)
הפג יותר יקרות על פי רוב! המודולר טריפיקס היא עגלת הדגל שלהם, יוקרתית אמינה ואיכותית, הסוויטש היא פחות מוכרת בארץ, נתוניה מאד טובים אבל היא פחות נמכרת ואין לי מספיק נתונים עליה על מנת לחוות דיעה רצינית.
גם עם הצ'יקו לדעתי את תהני ובהחלט תהיי מרוצה
שיהיה בשעה טובה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת בין הפג טריפיקס לבבה קומופורמורן08/04/2010
היי
אני מתבלטת בין עגלת פג טריפיקס 2010
לבין עגלת בבה קומפורט לולה אפ
אשמח לדעת את ההמלצות שלכם
מה עדיף
הבנתי ששניהם קלות
יש עגלה מהן שיותר מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלולה יותר קלה לדעתי
חיליק דובדבני11/04/2010והתפעול שלה נוח יותר
שתי העגלות מצויינות ואכותיות- לפג יש שם ולכן היא יקרה יותר
אם תלכי על הלולה אפ- תהיי מרוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין שתי עגלותרועי07/04/2010
שלום לכולם,
אנחנו לקראת ליה ראשונה ומאד מתלבטים בין שתי עגלות שונות בתכלית- אינגליזינה זיפי החדשה (בעיקר בגלל הנוחות קיפול, משקל והמקום בבאג') או המוצי (היתרון הגדול שלה היא הגלגלים הגדולים שבאזור המגורים שלנו יהיו יתרון והגובה שלה כי אנחנו אנשים גבוהים), נשמח מאד להמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רועי
עמית מנדלוביץ07/04/2010אני לא מוכר את 2 העגלות האלו אבל לפי התגובות של האמהות שאני רואה כל יום ואני גם כל הזמן שואל ובודק אז המון מאוד מרוצות מהאינגליזינה כמו שהמון מאוכזבות מהמוצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלת פג פרמט דגם 2008עמית07/04/2010
אשמח לעזרתכם בנושא עגלת פג פרמט 2008. האמת שכבר רכשתי את העגלה בלי סלקל ועכשיו אני מתחילה לתהות אם עשיתי נכון או להחליף במשהו אחר. היא נריאת לי טובה, יש אמבטיה רכה שצריך להרכיב עליה משטח קשיח של פג. אשמח לדעתכם.
תודה עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עמית
עמית מנדלוביץ07/04/2010הפג פרמט נחשבה לעגלה מעולה ומאוד מוצלחת ויש קריקוט מיוחד של פג שמתאים לה בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגאבו בי-עזרה!!!!יונית07/04/2010
הייתי שמחה לשמןע חוו"ד על הבוגאבו ביי.מאיזה גיל מומלץ להשתמש ואיך היא בתור טיולון?
שמעתי שיש גם בוגאבו ביי NB
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יונית
עמית מנדלוביץ07/04/2010אני אישית לא מכיר את הבוגאבו בי אני חושב שהיא בלעדית בשילב ואם אני לא טועה לפניי שנה וחצי הציעו לי לקנות "סטוק" של בוגאבו בי בזול מאוד כי היבואן היה תקוע עם המון עגלות
מה שאני בטוח שהבוגאבו קמיליאן מוצלחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)