מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- לא מוצאת המלצותסיון06/04/2010
שלום,
בחנות בכ"ס לא כ"כ ידעו להסביר לנו...
לפני הנסיעה לחנות ברמת גן נשמח להסבר נוסף.
קנינו סלקל של קוסקו-דיזיינר22.
לרכב השני (משני) מעוניינים רק בכסא בטיחות מגיל 0.
כיוון שהנסיעות בו כמעט אפסיות, שקלנו לקנות את אחד הכסאות המוזלים.
לפני שחוזרים לחנות להשלמת הקנייה נשמח לחוו"ד:
כסא בוס של בייבי סייף (379 ש')
רמי2 (299 ש')
דריבר של נניה - (349 ש')
אוונלופ של בייבי סייפטי (300)
נשמח לדעת מבין כל אלו מה מומלץ להוסיף להזמנת לידה.
וגם לגבי כל אחד מבניהם אמין? איכותי? - כיוון שלא כולם עשויים להיות במלאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נטלי
עמית מנדלוביץ06/04/2010דעי לך שאני אישית לא ממליץ בכלל לשים תינוק עד גיל חצי שנה בכסא בטיחות בגלל הזוית שלו-יש עומס כלשהוא על עמוד השידרה-אבל אם החלטת כך לכי רק על ה"אבנפלו" טריומף DLX כי יש לו את השכיבה המתאימה ביותר לתינוק-
בכל ה7 שנים האחרונות התנגדתי לשים תינוק בכיסא בטיחות אבל מי שהתעקשה לקחה רק את הטריומף-בידקי אותו-שווה
המחירים שלו נעים בין 600 ש"ח בחנויות הזולות ל1100 ש"ח בחנויות היקרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
סיון06/04/2010אני מניחה כי בזמן חופשת לידה התינוק יסע רק ברכב שלי....
ואח"כ אני רוצה להשאיר כסא בטיחות ברכב השני למקרה ש...
ממש רק למקרה חירום.
לכן השיקול היה , שמיותר לקנות עוד סלקל בעלות של 500 ש'.
לא מצאתי סלקל איכותי עם בסיס (נוח, מרופד, אמין) בפחות מ-400 ש'.
אם יש אשמח להמלצות ואז אולי משתלם לקנות סלקל "ליתר בטחון".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות בסניף בייביז רמת גןשירה05/04/2010
שלום ,
אני בחודש תשיעי. חייבת להחליט כבר לגבי עגלה.
מעוניינת לראות את העגלות הנ"ל ולנסות לקפל אותן.
האם אפשר לראות בסניף בייביז ברמת גן ?
העגלות הן :
1. פג פרגו סקייט.
2. מיקרה לייט טורו.
3. בוגאבו קמיליאן.
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירה
עמית מנדלוביץ06/04/2010אין אצלנו בסניף ברמת גן את העגלות האלו פתוחות אבל את יכולה לקנות אותן דרכנו בבייביז אם תרצי הכוונה נוספת לחנויות שיש את העגלות פתוחות-אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג פרמט 2008עמית05/04/2010
הי,
אשמח לדעת מה דעתכם על העגלה הזו. עולה 2000 ש"ח ונראית לי אחלה. עשיתי חיפוש בפורום אך לא כתוב עליה כלום.
תודה,
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עמית
עמית מנדלוביץ06/04/2010אחלה שם יש לך-הפרמט היתה עגלה מעולה אבל כבר שנתיים שהיבואן לא מוכר אותה-היום ב-2000 ש"ח אפשר לקנות פג חדשה וצריך גם לבדוק לגביי תוקף האחריות מול היבואן-אני לא הייתי קונה עגלה כזו ישנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת עגלהלינה04/04/2010
אני ובעלי ראינו עד כה מס' עגלות כאשר המליצו לנו בחום על צ'יקוו קורטינה הפרקטית, אך אני מתלבטת בגלל שבעגלה זו אין אפשרות כי התינוק יהיה עם הפנים עליי... ראינו גם את דגם ד"ר בייבי מדריד עם הידית המתהפכת...
מה דעתך, עד כמה חשוב שהתינוק יהיה עם הפנים עליי? ואיזה עגלה עדיפה בסביבות המחיר של העגלות שציינתי...
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לינה
עמית מנדלוביץ06/04/2010אין בכלל מה להשוות את הצ'יקו למדריד אלו עגלות שונות לגמריי ולפי דעתי עדיפה הצ'יקו בהרבה ואל תשכחי שאת יכולה לקנות לקורטינה "קריקוט" אוניברסלי של חברת דוורון שמתאים לכל עגלה ולהיות מול התינוק כמו במדריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון לגיל שנה וחצידפנה04/04/2010
אודה לעזרתכם בהמלצה על טיולון. חשוב לי מאד שיהיה נוח לתמרון, לפעמים צריכה לנווט רק ביד אחת ועם הטיולון שלי זה ממש בלתי אפשרי. לא מזמן ראיתי אצל חברה צ'יקו לייט ווי. בחיפוש באנטרנט ראיתי שיש שני דגמים העוים לשם זה. אחד עם כל הגלגלים כפולים והשני עם כפולים רק מאחור (אולי משנים שונות?). מה עדיף?כמובן שאשמח להמלצה חמה על טיולון אחר שקל לניווט ולנשיאה. העניין הוא שיש לי תאומים ולפעמים אחד חייב על הידיים....
לגבי טיולון תאומים, יש לי את המקלארן ואני ממש לא מסתדרת איתו. כבד מאד, קשה לניווט, מסורבל...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אמא
עמית מנדלוביץ06/04/2010בידקי את ה"סנטוריני" של איזיבייבי טיולון "תותח" ובזול יחסית עם 4 שנות אחריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ביבי סייף CLASSIC PRAMגליה04/04/2010
הבנתי שעגלה זו היא עגלה מבית פג ישראל והיא חיקוי דיי מוצלח לעגלות של פג (הפי 3 קלסיקו\קומפלטו). לא הצלחתי למצוא שום דעות ברשת על עגלה זו. הייתי שמחה לשמוע דעתכם עליה. ההתלבטות היא בין רכישת עגלת פג שעולה כפול במחיר לבין החיקוי מכיוון שברשותי עגלת טיולון של פג (פי 3 ) שרכשנו לפני כשש שנים והשתמשנו בה רק כשנה וככל הנראה זה הולך להיות יורש העצר האחרון שלנו. לתשובתכם הכנה אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גליה
עמית מנדלוביץ06/04/2010אם יש לך פג טובה שלא השתמשת בה אז חבל על הכסף-נקי אותה ותישתמשי
בלי קשר הקלאסיק פראם עגלה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבה קונפורט סטריטי או מילהעדי04/04/2010
אשמח מאוד לעזרתכם,
היום ראינו שלוש עגלות שמצאו חן בעיננו:
1. בבה קונפורט דגם סטריטי: 3000 ש"ח (שנת 2009) כולל סלקל
2. בבה קונפורט דגם מילה (2010) 3100 ש"ח עם סלקל+תושבת או 2850 בלי תושבת.
3. אינפניטי דגם מיקה 1800 ש"ח עם סלקל.
שאלתי: מה ההבדל בין הסטריטי למילה? האם יש הבדלים בגלגלים? אנחנו גרים במושב עם שביל גישה מחצץ לכביש כך שיש לקחת זאת בחשבון. דגם מילה שקצת יותר מצא חן בעיני-לא כתוב עליו כמעט כלום ברשת, הוא נחשב טוב יותר מהסטריטי?
ובנוגע לדגם ציקה של אינפנטי- האם העגלה מומלצת? קלה לתפעול? מתאימה למושב?
תודה רבה רבה על עזרתכם וחג שמח
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עדי
עמית מנדלוביץ06/04/2010ה"מילה" הוא דגם חדש שרק הגיע אבל ראיתי אותו ורואים שהוא מעולה והסטריטי עגלה מעולה-לכי על אחת מהן
מיקה של אינפניטי אני לא מכיר ולא ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי עגלת פג SKATE 2009MORAN04/04/2010
הבנתי שהעגלה הזו היא עגלה שהטיולון שלה הופך גם לאמבטיה
מאד אהבתי את הטיולון ממה שיצא לי לראות שהוא רחב מאד
האם העגלה מומלצת?
והאם אתם מוכרים אותה
ומה האחריות עליה? האם האחריות רגילה למרות שהיא דגם 2009?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי MORAN
עמית מנדלוביץ06/04/2010לגביי האחריות אני לא יודע תבדקי מול היבואן-פופיק
העגלה רחבה מאוד ונוחה מאוד קחי בחשבון שהיא קצת כבדה ואנחנו בבייביז מוכרים אותה את מוזמנת להכנס לאתר או לבקר באחד הסניפים-אני אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיהו היבואן המורשה של בייבי גוגר?
אמא מודאגת06/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענת
עמית מנדלוביץ06/04/2010שולח לך קישור ליבואן-
.babyjogger/
אני חושב שמוצצים כן עובד ישירות מול היבואן אבל בידקי אצל היבואן (אם יענו לך בכלל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עמית. ועוד שאלה...
אמא מודאגת06/04/2010תוכל לומר לי בבקשה מיהו היבאן הרשמי של הבייבי ג'וגר? חשבתי להזמין דרך "מוצצים"בני ברק. האם אפשר לדעת אם הם מקבלים את העגלות ע"י היבואן הרשמי? באילו בעיות נתקלת עם היבואן? ובכלל, אשמח לחוות דעתך בנוגע לעגלה עצמה.
תודה, ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בנוגע לטיולוןאמא מודאגת04/04/2010
אני מחפשת טיולון לבת שנה וקצת ומאד התלהבתי מהבייבי ג'וגר מיני. האם זו עגלה שכדאי לקנות בגיל כזה? ההתלבטות שלי היא גין הבייבי ג'וגר מיני לבין מקלארן שמשום מה אני לא מצליחה להתלהב ממנה בכלל. יש לציין שהקטנה שלי אוהבת עדיין לישון על הבטן בעגלה. אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לעגלות וחידוד היתרונות וחסרונות של כל עגלה. תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ענת
עמית מנדלוביץ06/04/2010בבייבי ג'וגר מיני או עלית אני לא מציע בכלל לגעת כי יש בעיית שירות רצינית עם היבואן- "מסתובבות "המון עגלות בחנויות שלא דרך היבואן ולהן בכלל אין שירות ואני כל הזמן שומע על לקוחות מאוכזבים
במקלארן היתה בעיה שלתינוקות בעולם נחתכו האצבעות כי הפטנט של המנגנון שתופס את הגב היה נופל ואני מאז ממש לא ממליץ על הטיולונים שלהם(למרות שנחשב לטוב ויש המון מרוצות)
אני מציע לך לבדוק את ה"סנטוריני" של איזיבייבי או את הצ'יקו "סימפליסיטי" טו הפג "סי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת רכבת kolcraftשירלי04/04/2010
שלום,
לצערי שוק עגלות התאומים בארץ מאוד דל.התלבטתי ארוכות בין עגלת רכבת(אחד מול.לפני השני) או 6עגלה רחבה(אחד ליד השני).
שאלתי היא:
1)מעניין אותי לדעת מדוע רוב העגלות בארץ הן רחבות ויש היצע דל מאוד של עגלות רכבת.האם זה בגלל שהרחבות טובות יותר?
2) אני נוטה ללכת יותר בכיוון של עגלת רכבת בהתאם לצרכיי ויש לי אפשרות לרכוש עגלה כזו מחו"ל של חברת Kolcraft דגם contour.האם שמעתם עליה?אין לה אמבטיה אלא התקנה של סלקל לתינוק מגיל 0 והיא אומנם מאסיבית אך נראית מעט מסורבלת.מצ"ב קישור לאתר החברה.אשמח לקבל חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שירלי
עמית מנדלוביץ06/04/2010לגביי עגלות תאומים את צודקת בהחלט יש המון בעיות עם מכון התקנים הישראלי שהמון עגלות ניפסלות לגביי הקולקרפט ניראית נחמד אבל אני ממש לא מכיר ואין לי שום חוות דעת-אבל אם תחליטי וכן אשמח אם תגיעי אליי לפגישה עם העגלה ואני גם מבטיח לעזור לך בכל ההתקנות--שיהיה לך המון מזל טוב לתאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה - מבולבלת מאודדשני04/04/2010
שלום רב
במהלך חיפושיי אחריי עגלות נתקלתי בכמה דגמים של עגלות "פג פרגו" ואני לא מצליחה להבין מה ההבדלים בניהם.
מדובר על דגמי 2010 ו-2009 "פג פרגו מודולור טרי פיקס 2010" ו"פג פרגו מודולר סוויץ 2010" או ה"פג פרגו מודולור סוויץ 2009".
בכל חנות נאמר לי משהו אחר וגם טווח המחירים מוזר קצת.
עד עכשיו הייתי די נעולה על דגם הטרי פיקס אבל בכמה חנויות אמרו לי שזה דגם לא מוצלח ושכדאי לי לקחת דגם אחר..
בחנות אחת אמרו לי שבדגם הטרי פיקס האמבטיה והסלקל יושבים על הטיולון ושאין אפשרות לפרק את הטיולון בכלל לעומת חנות אחרת שהראו לי את הטיולון מפורק ואת האמבטיה והסלקל יושבים על השילדה, בטרי פיקס אהבתי שהריפודים עד למטה באמבטיה ולא בגימור נמוך כמו בסוויץ.
נאמר לי שבסוויץ 2009 יש אפשרות להפוך את הטילון ושהאמבטיה והסל קל יושבים על השילדה, אז מה שונה מהסוויץ 2009 לסוויץ 2010??
ועוד שאלה, על השלדה רשום שנת ייצור 2009 אז זה אומר שזה דגם של 2009 או של 2010? איך אפשר להבדיל בין הדגמים בכלל?
סליחה אם השאלה שלי מבולבלת...
ותודה למי שהגיע עד הלום ויכול לעזור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו ששכחתי..
שני04/04/2010טווח המחירים מוזר לי קצת כי את הטרי פיקס ראיתי ב-4000 ש"ח כולל המתאם סלקל לרכב ואת הסוויץ 2009 באותו מחיר בדיוק...
לפי תגובות שקראתי באינטרנט את המודולר סוויץ 2009 ניתן להשיג ב-2600-2800 ש"ח ואת ה-2010 ב-4600-4800 ש"ח...למה ההבדל כזה גדול??
עדיין לא עשיתי סקר מחירים בחנויות על הסוויץ..
ושוב..תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שני
עמית מנדלוביץ06/04/2010אני מבין את הבילבול שלך והוא נובע מזה שהיבואן של פגפרגו פופיק החליט שלכל חנות הוא מספק דגמים שונים כדיי שלא תהיה תחרות מחירים ולכן כל חנות מכוונת אותך לאיפה שהיא מרוויחה וזה הגיוני-אני מציע לך להכנס לאתר של היבואן-פופיק ולראות את כל העגלות ומה ההבדלים המדוייקים ומה באמת יש ומה בכלל אין-
חוצמזה כל הדגמים שאמרת מוצלחים ואין לך מה לדאוג-אני הייתי עושה את השיקול נטו לפי מי שהכי זול-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה טובה במחיר שפויהריונית03/04/2010
אנחנו מעוניינים לקנות עגלה טובה ואמינה במחיר של עד כ- 1500 ש"ח שתשמש אותנו לתקופה של חמשת החודשים הראשונים מהלידה (עריסה). מלבד המחיר חשוב לנו גם שתהיה קלה לנשיאה ולקיפול (מטריה). טיולון נקנה אח"כ בנפרד. אילו דגמים מומלצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הריונית
עמית מנדלוביץ06/04/2010בדקי את הדגם שניקרא "מילה" של בבה קונפורט שעולה בערך 2000 ש'ח וממש משתלם ובידקי את הפג פליקו P3 קלאסיקו ללא הכיסוי רגליים ואל תישכחי שאת יכולה גם לקחת עגלה "זולה" יותר כמו האפולו של איזיבייבי או הזיפ של בייביסייף שנחשבות לעגלות מאוד אמינות ולשים בתוכן קריקוט שמתאים לכל עגלה ועולה בסביבות 150 ש"ח ולהנות מנוחות ממש כמו העגלות "היקרות"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ....01/04/2010
שלום. זהו הריוני הראשון הלידה מתקרבת ועדיין לא רכשתי עגלה.ההתלבטות בין פג 2009 טריפיקס או אונטרקד שניהם 2009 או צ'יקו טריו ליבינג 2010, צ'יקו פו מי 2009 או צ'יקו טריו אנג'וי. מה מומלץ יותר? כמו כן היכן ניתן לראות את עגלת הקאם פמילי? אנא ענה לי בהקדם כי כבר באיחור בנושא תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי הקאם והפג מודולר הכי מוצלחות
חיליק דובדבני01/04/2010אני לא ממליץ לגעת בפג און טרק העגלה מאיכות גימור נמוכה!
הצ'יקו ליבינג חדשה מידי ולדעתי עדיין אין עליה מספיק נתונים כדי שאוכל להמליץ
אני ממליץ לנסות את עגלות הקאם ועגלת פג מודולר טריפיקס שתיהן איטלקיות אוריגינליות. מיוצרות באיטליה! אכותיות ואמינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
....02/04/2010היכן אוכל לראות באזור השרון את העגלה של הקאם פמילי?
ומה עם צ'יקו פור מי 2009?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ביבי סייף קלאסיק פאםיפית31/03/2010
האם יש המלצות או ביקורות לגבי סוג זה של עגלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלת פראם קלאסיק
חיליק דובדבני01/04/2010העגלה מהווה חיקוי די דומה לעגלת סילבר קרוס האנגלית...יש כמה הבדלים כמו קיפול עם אמבטיה וללא אמבטיה...
המחיר הוא מאד נמוך ואטרקטיבי למי שמחפש פתרון מושלם בזול!
הערה אחת...העגלה לטעמי מעט כבדה- אם את מסתדרת עם זה- מומלץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לגבי עגלת CAM PULSARMORAN31/03/2010
היי
אני מתלבטת מאד לגבי העגלת CAM PULSAR
בהתחלה רציתי את עגלת הפג פרגו אך ירדתי עקב המחיר הגבוה (של דגם הSKATE)
ומצאתי את הCAM PULSAR שהיא נוחה מאד לקיפול ויש לה אפשרות של טיולון ל 2 הצדדים
אשמח לקבל חוות דעת על העגלה הזו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קאם פולסר עגלה מצויינת מומלצת מאד
חיליק דובדבני01/04/2010היא מוצגת אצלנו ברמת גן ובכפר סבא! עגלה חדשנית מאד אמינה ואיכותית!
מיוצרת כל כולה באיטליה ולא בסין!
שירות מצויין של היבואן ר.ד.א
והיא כעת במבצע בבייביז
ממליץ בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חיליק ועוד שאלה קטנה
MORAN01/04/2010הבנתי מחוות דעת שהדגם פולסר הוא כבד יותר מהפמילי
השאלה בכמה?
אהבתי יותר את הדגם פולסר (בגלל הידית אחת)
השאלה עד כמה המשקל משמעותי
ואשמח לקפוץ אליכם לחנות ולראות אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לחברת CAM יש תו תקן ישראלי
שלומי02/04/2010ואיפה אני יכול לראות את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלומי
עמית מנדלוביץ12/04/2010כנס לאתר היבואן של קאם-איזי בייבי-ובקש מהם את התו תקן ותקבל אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את הקאם mb6 ומאוד התלהבתי
שרון גולן21/05/2012והיינו שמחים לקבל המלצות ממי שמכיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשקל לא מממש משמעותי
חיליק דובדבני14/04/2010בין הפמילי והפולסר מי שאמר לך כנראה רוצה למכור מה שיש לו במחסן-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מורן
עמית מנדלוביץ17/05/2010הפולסר אכן כבדה יותר. שאלת החשיבות במשקל העגלה תלויה בך ובצרכייך
אם את צריכה לעלות מדרגות איתה, או להניף אותה לתא מטען של רכב גבוה- ג'יפ- אז יש משקל לנושא, אם את פחות תצטרכי להרימה אזי נושא משקל העגלה פחות קריטי. הכל תלוי בצרכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את העגלה
אלה12/04/2010וממש לא אהבתי את בולמי זעזוע שלה - נרא לי שתינוק ירגיש את כל אבן שתהיה בדרכינו. נראה לי שלצ'יקו או פג בולמים יותר טובים. האם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלה
עמית מנדלוביץ12/04/2010את טועה בולמי הזעזועים שלה ברמה מהגבוהות בעולם אולי העיצוב המיוחד של הגלגלים הטעה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את קאם פולסר- מממשש כבדה!!!!
שני23/04/2010ציקו ליוינג הרבה יותר קלה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי עגלות שונות לחלוטין
חיליק דובדבני21/05/2010אם משווים אז ההתחלה צריכה לדעתי להיות כך: צ'יקו ליווינג מיוצרת בסין!! קאם באיטליה...
מי שמחפשת משקל קל יש את פג מודולר, לצי'קו יש לא מעט עגלות קלות מסדרת ה טריו גם הסטריטי והלולה והמילה של בבה קונפורט, גם לברייטקס יש את ה בי מובייל,
תגדירי יותר צרכים ומשם תוכלי לאתר את הדגם שהכי יתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביבי קלאב נאמר לי שציקו מיוצרת באיט
שני24/05/2010באיטליה ושאלתי כמה פעמים לגבי סין והוא הראה לי שרשום על העגלה "מיידין איטלי" מה הוא שיקר לי בפרצוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שני
חיליק דובדבני26/05/2010עד כמה שאני יודע עגלות צ'יקו מיוצרות בסין במפעל של צ'יקו! אבל בלי קשר הן נחשבות מצויינות!
על הקופסא על פי רוב כתוב מעוצב באיטליה! ולא מיוצר באיטליה בידקי שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל של טיולון cam pulsar
נטע16/05/2010האם נכון שטיולון של cam pulsar שוקל 15 ק"ג?! כמו שרשום באתר שלכם? זה לא נישמע, כי עגלה מצויינת.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נטע מדובר בטעות
עמית מנדלוביץ17/05/2010משקל העגלה עם הטיולון היא כ 9.5 ק"ג ולא כפי שכתוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטע19/05/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)