מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת גרקוטניה14/04/2010
שלום,
בחנתי כמה עגלות ובין כולם בינתיים נראת לי עגלת גרקו קוואטרו ספורט.
מה דעתך עליה? האם כדאי?
בברכה,
טניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגלה מצויינת :-)
חיליק דובדבני14/04/2010הי טניה, עגלה טובה אמינה וותיקה. מסדרת הקווטרו של גרקו. העגלה בעלת ה 4 גלגלים היתה מאד נמכרת בזמנו ועד היום היא מאד מבוקשת. גם דגם הספורט הוא אמין טוב ואיכותי!
אם בדקת אותה ואהבת אני חושב שאת תהני ממנה ותהיי מרוצה.
בחרת עגלה מצויינת ושיהיה בשעה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות קאםעדי14/04/2010
שלום,
ראיתי כי אתם ממליצים רבות על עגלות מסוג קאם קומבי פמילי,
אני מנסה לחפש את המפרט שלה, אך ללא הצלחה,
אשמח אם תוכלו לעזור לי,
בכמה מעלות נשכבת העגלה?
כמה מצבים יש לטיולון?
האם ניתן לכוון את הגובה? של העגלה ? של הידית?
מה משקל העגלה?
האם היא נוחה לקיפול?
תודה על עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עדי
חיליק דובדבני14/04/2010הי עדי, הנתונים (על פי היבואן הרישמי) , הטיולון נשכב עד לרמה של כ- 175 מעלות, לצורך שינה בחודשים הראשונים יש את האמבטיה ... לטיולון יש 4 מצבים, ממש כמו רוב הטיולונים בעגלות מודולריות מז'אנר זה. משקל העגלה הוא כ 8 וחצי ק"ג האמבטיה שוקלת עוד כ 4 ק"ג.
הקיפול הוא נוח-לחיצה והטייה קדימה....גם ממש כמו רוב עגלות המודולריות
אני ממליץ לך לראות את העגלה ולהרגישה טרם רכישתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינהאורי13/04/2010
התינוקת שלי נרדמת רק עם נידנוד המיטה,ניסיתי הכל וזה לא עזר,מישהי אולי שמעה על מכשיר שמנדנד את המיטה? והאם זה מומלץ?לי הציעו נדנדה אבל זה לא מתאים ללילה,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה
NישNיש10013/04/2010לא כתבת בת כמה היא, אבל לדעתי עדיף להפסיק בהדרגה את הנדנוד מאשר למצוא משהו שיהפוך את הנידנוד לדרך יחידה להרדם... זה מאוד מגביל.
נסי לנדנד בהדרגה פחות ופחות (גם מבחינת עוצמת הנידנוד וגם מבחינת התכיפות) ולהפסיק ממש כשהיא כבר על סף שינה ושוב, בהדרגה להפסיק מוקדם יותר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם מישמיש
חיליק דובדבני14/04/2010לא מכיר מוצר איכותי טוב ומומלץ לצורך מה שכתבת
עדיף ורצוי להרגיל את התינוק להירדם לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם, התלבטות בין 2 עגלותמיכל13/04/2010
אני מתלבטת בין אינגליזינה לאונג' פרי לבין פג PLIKO P3
אני רוצה עגלה עם אמבטיה רכה, שתיהיה לי נוחה לקיפול..
האם הגיוני המחיר שהיצעו לי לפג דגם 2010 - 1990 ש"ח או שזה נשמע חשוד מידי??
תודה לעונים,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פג פליקו פי 3עגלה מצויינת
חיליק דובדבני16/04/2010המחיר הגיוני-יש תחרות מחירים בקרב בעלי חנויות ומורידים לא מעט...
תבדקי רק שבאמת מדובר בדגם 2010 ולא 2009...ההבדל הוא שב2009 יש רק כיוונון אחד לרצועות בטיולון וב 2010 יש 3 נקודות לכיוונון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
מיכל16/04/2010אם המחיר הגיוני, אז ניתן אפילו למצוא פחות מ1990? אין לי מושג בדברים האלה פשוט...
ובהקשר למה שענית- מה זאת אומרת כיוונון אחד לרצועות לעומת 3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל היי שוב
חיליק דובדבני18/04/2010רצועות הגב בטיולון- בשנת 09 יש רק גובה אחד לרצועות... בשנת 10 יש 3 מצבי גובה.
תסתכלי על גב מושב הטיולון ותראי את הרצועות...כך תדעי אם הוא 09 או 2010 ...
מחירים אני חושב שאם תתמקחי בכל חנות בה תהיי תקבלי מחיר טוב.
וודאי שאת מדברת על עגלת פליקו פי 3 קומפלטו ולא אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משתגעת! המלצות אמיתיות לעגלהלילך13/04/2010
אני כבר לא מוצאת את עצמי. כל פעם מחליטה עגלה אחרת. כל פעם רואה משהו אחר ומשנה את דעתי.
מבקשת המלצות לעגלה טובה. המחיר לא מהווה בעיה.
מה אני מחפשת?
עגלה קלה אבל יציבה
נוחה ומפנקת לתינוק
מתקפלת בקלות
עבירות טובה, שאוכל גם לטייל במקומות לא עירוניים (אבל לא מדובר במסעות כבדים)
בטיחותית ברמה גבוהה
מספר מצבי שכיבה בטיולון
טיולון תומך
שאוכל לראות את התינוק בכל מיני זוויות
שלתינוק תהיה ראייה טובה
יש כזה דבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לילך
חיליק דובדבני14/04/2010אני ממליץ לך לבחור בדגם שמכיל גם טיולון וגם אמבטיה ואפשרות לחיבור הסלקל.
יש הרבה עגלות שיכולות להתאים לך: בבה קומפורט לולה , פג פרגו מודולר טריפיקס או מודולר סוויץ, קאם קומבי פמילי וקאם פולסר, בוגבו קמיליון.
אישית ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך הוא לבחור בדגם שהכי "ידבר אלייך" ... העגלה שאת מרגישה איתה הכי נוח באופן אישי אחרי שקיפלת אותה והרגשת אותה מעט.
אל תלכי אחרי "טרנדים" בלבד. חשוב מאד שהעגלה תהייה נוחה במיוחד עבורך ולכן בשורה התחתונה, מבין כל עגלות המותג האיכותיות שבחנת ביחרי את זו שאת-באופן פרטי מרגישה איתה הכי בנוח.
אם תרצי עוד לדבר לפני כן צלצלי אליי ואשמח לסייע :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספונת מה ההבדל??סבתא יונה12/04/2010
הנכדה שלי ביקשה כמתנה לאפיקומן (יש לנו מסורת כל שנה המוצא מקבל מתנה) ספונת פו הדב כשהלכתי איתה לאחת החנויות בעיר שראיתי בה ספה קטנה לילדים התחילה לבכות שזו לא הספה שביקשה ואמרה שקוראים לזה לילו או ליילו השאלה שלי היא: מה ההבדל בינה לבין הספות הקטנות של הילדים? ואם אתם יודעים איפה מוצאים כזו אחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסבתא יונה
NישNיש10013/04/2010זו ספה משוכללת קצת יותר מהפשוטות (וגם המחיר בהתאם - 350 ש"ח).
תקישי בגוגל את צמד המילים ספונת ליילו ותיכנסי לתוצאה הראשונה (בייביז).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה מוצר מומלץ בחום
חיליק דובדבני14/04/2010קיראי חוות דעת של נשים שיש להן בבית-קראתי שיש התלהבות רבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך אקססוריז לעגלת הג'ולס בלוםאילת12/04/2010
חיליק בהמשך לתגובתך...
* אשמח לדעת מה עלות התיק והשק שינה של עגלת הגולס דגמי 2010 אצלכם בבייביז, האם ניתן להזמין דרך האינטרנט ומהו זמן האספקה המשוער.
* בנוסף, מה עלות העגלה אצלכם של דגמי 2010 והאם זה כולל את הדיל של טיולון עריסה וסלקל קוסוקו?
* אני אמורה להשתמש בטיולון של הגולס בחורף - האם השק שינה מתלבש על הטיולון כמו "שמיכה חכמה" ? ( או איך שלא קוראים לזה...) או שהשק שינה רק עוטף את התינוק בתוך העגלה?
תודה על כל העזרה והסבלנות, אתה עושה עבודה נהדרת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי היי
חיליק דובדבני14/04/2010לגבי הגולס-גם אותה ואת התוספות השונות ניתן להזמין דרך האינטרנט, כמו כל מוצר אחר :-)
אני ממליץ לך לבקר באתר היבואן (בייביסייף) לקרוא קצת "חומר יבש" על העגלה
העגלה עצמה לדעתי, מאד מומלצת ואיכותית. אני בכל זאת ממליץ שתיראי אותה ותחושי אותה בחנות טרם החלטתך לרכוש אותה!
אל תפחדי מלידה בחורף, מוייש שלי נולד בסוף נובמבר בקור מקפיא ובכל זאת...עברנו את זה בקלות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר את עגלת BEETLE?אדר12/04/2010
ואיפה אפשר ללכת לראות אותה?
ועוד דבר כמה שוקלת הסילבר קרוס FREEWAY?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אדר
עמית מנדלוביץ12/04/2010אני מכיר את הביטל ואני אישית לא אוהב אותה-היא לא שווה את ה2000 ש'ח שהיא עולה(ודרך אגב-היא גם כמעט ולא נימכרת) והסילבר פריווי היא אחלה עגלה ושוקלת 6.9 ק'ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאם או צ'יקו.....?NישNיש10012/04/2010
כבר בשבוע 36 ועדיין אין החלטה...
התאהבתי בצ'יקו טריו ליבינג, בכל מקום באינטרנט כתוב שהיא שוקלת 8-9 ק"ג במצב טיולון אך באתר היצרן כתוב שהיא שוקלת 10.7 ????
אז כמה היא באמת שוקלת?
ואיזו עגלה עדיפה מבין השתיים מבחינת נוחות הליכה בעיר, קיפול קל, הצללות ומשקל?
אשמח לכל עזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מישמיש100
עמית מנדלוביץ12/04/2010הצ'יקו ליבינג היא עגלה חדשה שרק הגיעה לארץ ועדין אין לה "הוכחות בשטח"-ניראה לי שהיא טובה אבל אני אישית הייתי הולך על הקאם בכלל בלי לחשוב פעמיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ושאלה...
NישNיש10013/04/2010איפה אפשר לראות את הקאם פמילי?
ראיתי את הבייבי, אבל הבנתי שיש הבדלים ואני רוצה לראות את 'הדבר האמיתי'...
רצוי באזור מודיעין אבל אפשר גם באזור ראשלצ.
שוב תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואולי אתם מחזיקים אותה?
NישNיש10013/04/2010בביביז רמת גן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקאם פמילי מומלצת יותר
חיליק דובדבני14/04/2010בקרוב תהיה ברמת גן וכפר סבא, אני מניח שכבר בשבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על ציקו גם הקאם חדשה בדיוק
שני24/04/2010כמו הצ'קו...רק שהשיקו באמת קלה במשקל וקלה מאוווד לקיפול שלי זה חשוב. את הפמילי שלך קאם לא יצא לי לראות אבל ראיתי בפתח תקווה את קאם פולסר והיא כבדה מאוד ומסיבית לא הצלחתי להרים אותה לאויר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין אינגליזינה זיפי לאונג'קרן12/04/2010
אני מתלבטת בין זיפי לאונג' לזיפי סטריפ - מה נוח יותר? למי שמכיר פלוסים ומינוסים
תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קרן
עמית מנדלוביץ12/04/2010אני לא מכיר טוב את העגלות האלו הן בלעדיות של שילב אבל ניפגשתי עם אמהות שגם מרוצות וגם מאוכזבות מהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש המלצה לעגלהרן12/04/2010
שלום,
דרישות מהעגלה-
1.מתאימה מגיל 0 אך ללא אמבטיה
2. קלה במשקל וקלה לתפעול
3. אפשרות לנוע כשפני הילד אל ההורה (ואפשרות קיפול ממצב זה.
4. איכותית ובטיחותית
5. רצוי מעוצבת יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי רן
עמית מנדלוביץ12/04/2010המלצותי לפי דרישותיך -
1-קאם קומבי פמילי ללא אמבטיה
2-סטיריטי של בבה קונפורט
3-פג פליקו סוויט'ץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקססוריז לעגלת הגולס בלוםגילי11/04/2010
היכן ניתן לרכוש את התיק והשק שינה של עגלת הגולס בלום בגוון "חול" (של דגמי 2010! התיק שונה משל 2009) ומה המחיר?
אשמח לרכוש גם דרך האינטרנט...
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל מקום שמוכר את העגלה
חיליק דובדבני12/04/2010גם בבייביז אצלנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה לבחירת עגלה-דחוף!!!אדר11/04/2010
שלום רב
אני מטלבת כבר זמן רב לגבי עגלות ואינני מוצאת אחת שתתאים אני מנסה להתפשר כמו שאמרו לי אבל עדין מוצאת משהוא לא טוב בכל עגלה...
האם תוכל להמליץ לי על עגלה כל שהיא?
הדברים שחשובים לי הם 178-180 מעלות (אפשרי שתהיה חצי משולבת), קלה ולא כבדה, שתהיה אפשרות לראות את התינוק ב-3 חודשים ראשונים, עם ידית אחת....
ואם אפשרי שלא תהיה יקרה 2500 ש"ח
אני כבר בחודש תשיעי ולא יודעת מה לקנות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העגלה הנכונה
חיליק דובדבני12/04/2010הי אדר-ראשית, מנסיוני , אין עגלה "מושלמת" תמיד יש צרכים של ההורה שלא נפתרו בעגלה...
המלצתי-ביחרי את 5 הדברים החשובים ביותר עבורך בעגלה:
ידית אחת, שכיבה מלאה, מחיר עד 2500, קלה ומתקפלת בקלילות, ועם אפשרות לראות את פני התינוק בהתחלה... למשל- כפי שכתבת...
אני ממליץ לך להסתכל על העגלות הבאות:
איזי בייבי אפולו טרוול סיסטם-עגלה טובה וקלילה- ידית אחת קיפול פשוט ונוח, עלותה כ 1000 ש"ח, ואם תוסיפי לה קריקוט פשוט תוכלי גם לראות את פני התינוק בהתחלה.
בייבי סייף זיפ/זיפ ספורט - עגלה מעולה, קלה כ 7 ק"ג, אמינה ונוחה! בעלת קיפול ביד אחת קליל ונוח, עולה כ 700 ש"ח אפשר לחבר סלקל עם מתאמים, אפשר לחבר קריקוט שיאפשר לראות את פני התינוק
צ'יקו קורטינה - עגלה מצויינת שבהחלט עונה על הקריטריונים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה אבל...
אדר12/04/2010אבל בציקו קורטינה האמבטיה יושבת הפוך (איפה שהרגלים והמגש צריך להיות הראש)
יש לי פחד מזה...
יש עוד דגמים שאתה מכיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אדר
עמית מנדלוביץ12/04/2010אדר דעי שבעצם בכל אמבטיה מודולרית או בקריקוט התינוק אמור לשבת הפוך כך שהוא יהיה מולך בחודשים הריאשונים וזה בסדר ואין מה לפחד מזה
בידקי גם את-
1-אפולו טרוול סיסטם של איזי בייבי
2-זיפ או זיפ ספורט של בייבי סייף
או שתנסי להתפשר על הידית אחת ואז יפתחו לך המון אפשרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה יש אפשרת לראות אותה
אדר12/04/2010אני לא מוצאת לאין אני יכולה ללכת לראות את העגלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אדר
עמית מנדלוביץ12/04/2010בבייביז ר"ג יש את הזיפ ספורט ואת האפולו טרוול 3 גלגלים תגיעי ונשמח להדגים ולהסביר לך אם את גרה רחוק כנסי לאתרים של היבואנים ובקשי לדעת איפה פתוחה העגלה באיזור מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה יש אפשרת לראות אותה
אדר12/04/2010אני לא מוצאת לאין אני יכולה ללכת לראות את העגלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יקו, פג או קאם פמילי....10/04/2010
שלום,
אני מאוד מתלבטת בין 3 עגלות.
איזו עגלה מומלצת יותר צ'יקו פור מי 2009, פג פרגו 2009 מדגם טריפיקס או קאם פמילי?
אני בעיקר בין הצ'יקו לפג והיתי רוצה לדעת גם מבחינת איכות, שרות ומשקל
אודה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליטלוש
עמית מנדלוביץ11/04/20103 העגלות שבחרת מעולות הדירוג שלי הוא-
1-קאם פמילי-עגלה איטלקית מעולה שמיוצרת באיטליה ונותנת אותה תמורה כמו שלושתן באותה האיכות אבל במחיר הרבה יותר זול(מאוד משתלם)
2-פג טריפיקס-עגלה איטלקית מעולה שמיוצרת באיטליה
3-צ'יקו טריו טור פור-עגלה איטלקית מעולה שמיוצרת בסין במפעל של צ'יקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת moonנעומי10/04/2010
משהו שמע על עגלת תינוק moon והאם היא חדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אבי
עמית מנדלוביץ11/04/2010אני אישית לא מכיר את העגלה ולא יכול להמליץ עליה לטוב או לרע-מצטער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)