מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטותליטל26/03/2010
שלום,
אני בחודש ה-8 להריוני הראשון ועדיין לא בחרתי עגלה בגלל המבחר הרב.
אני מתלבטת בין פג פרגו, צ'יקו פור מי או קאם פמילי (שאותה אני לא מכירה ראיתי הצלצות בפורום לגביה). חשוב לי שתהיה עם אמבטיה. איזה עגלה מומלצת יותר מביניהם?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליטל
חיליק דובדבני26/03/2010ראשית שלושת העגלות שבחרת נחשבות איכותיות וטובות.
אני מניח שאת מתכוונת ל"פג מודולר טריפיקס" ולא ל"און טרק" שלדעתי האישית , היא נחותה ולא מומלצת!
צי'קו פור מי לדעתי פחות עדיפה מבין השלוש...היא גם היחידה ביניהן שלא מיוצרת באיטליה!
הפג והקאם מיוצרות במפעלים באיטליה ! לשתיהן יש אמבטיה...וסלקל...לשתיהן אפשר להוסיף בסיס לרכב לסלקל...שני היבואנים נחשבים כנותני שירות מעולים !
שתי העגלות נחשבות מותגיות איכותיות ואמינות
ההבדל הוא ב מ ח י ר יקירתי...
שעה שהפג עולה 5000 ש"ח... הקאם תעלה לך רק כ 3000-3500 ש"ח...
אני ממליץ שתבחרי את העגלה אחרי שראית אותה! החזקת אותה ובחנת את נוחות הקיפול-המשקל-העבירות וכו'
אני אישית אוהב יותר את קאם... אבל ממליץ לך ללכת עם העגלה ש"מדברת" אלייך ונותנת לך להרגיש טוב יותר...
והעיקר שיהיה בשעה טובה, לפרטים נוספים דברי איתי ואשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרע בבחירת עגלהאלה25/03/2010
שלום לכולם,
זה הריון ראשון שלי ומקווה שלא אחרון ולכן אני מנסה לבחור עגלה טובה שתשמש אותי גם לילדים הבאים. אם כך אני כבר מבולבלת לגמרי. עד לא מזמן היתי די סגורה על אחת העגלות של פג פרגו ( סוויץ או און טרק) אבל אחר כך שמעתי שעגלות עם גלגלים קטנים לא נוחים בניווט וגם קשה להזיז את העגלות עם 2 ידיות ביד אחד (למשל כשתוך כדי הליכה את מדברת בפלאפון או אוכלת גלידה). האם באמת עדיף לקחת עגלה עם גלגלים גדולים (אני גרה במושב כך שאצתרך הרבה לטייל על "אבנים" ) וידית אחת? בנוסף הבנתי שאפשר להרכיב סלקל רק על טיולון - האם זה בעיתי, נוח?
ראיתי את ההמלצות שלכם על קאם פמילי - האם יש חלון בגג האמבטיה - כי תינוקת שלנו הולכת להוולד בקיץ וחשוב לי שגם תהיה זרימת אוויר מכיוון הנסיעה בזמן שגג יהיה סגור ויגן מפני שמש. עד איזה גיל ההאמטיה מספיקה - לפי מה שראיתי בחנות היא די צרה ואני דואגת שהתינוקת תהיה מוגבל בתנועות באמבטיה צרה.
עגלה נוספת שמצא חן בעיניי היא צ'יקו ליבינג החדשה אך עדיין לא מצאתי חוות דעת עליה.
עוד שאלה - באיזו עגלה בדים יותר טובים שלא יהרסו לי אחרי ילד ראשון וכביסות?
על איזו עגלה אתם ממליצים?
תודה מראש על כל תשובה כי אני כבר הלכתי לאיבוד בכל השפע של העגלות ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר * הכוונה היתה ל"עזרה"
אלה25/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלה
חיליק דובדבני26/03/2010ראשית לגבי האון טרק- לא ממליץ חד משמעית המחיר הגבוה לא מוצדק! יש תחליפים ראויים יותר
אני גם בדעה שגלגלים קטנים מידי יקשו על עבירות העגלה...מצד שני לא חייבים גלגלים ענקיים...
לאור העובדה שאינך גרה בעיר אלא במושב הנושא של "היגוי" חשוב מאד...ואכן גלגלים גדולים ייקלו עלייך את העבירות והניווט. (שווה לבחון את הצ'יקו טור 4, ברבי אובו, פג סקייט(למרות שהיא כבדה מעט) , קאם פולסר המצויינת! , בייבי ג'וגר , פיל אנד טדס ! (שאישתי היקרה רכשה לא מזמן ואני חייב לציין שמדובר בעגלה מדהימה...שמרגישה כמו אופניים לא כמו עגלה! )
אני חושב שנושא ההיגוי והעבירות במושב הם קריטיים וצריכים להילקח בחשבון על ידך טרם רכישת העגלה.
אני ממליץ שתכנסי לחנויות-תסתכלי על העגלות שציינתי...ולכי עם זאת שמרגישה לך הכי נכון!
אם תרצי עוד מידע או הכוונה-אחרי שראית ...אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על יעוץ וחג שמח!
אלה26/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לך אלה
חיליק דובדבני27/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד משהו -סיון24/03/2010
שלום,
לקראת סוף ההזמנה.... עדיין לא הסתדרתי עם כסא לרכב ומזרן.
1.האם יש כסא לרכב שיכול להוות תחליף לסלקל, לשימוש מגיל 0 במושב האחורי?
אשמח להמלצה של חברה/דגם .
2. ברשותי מיטה רוחב 72 אורך 132.
איזה מזרן יכול להתאים לה? מזרן איכותי במחיר סביר?
אשמח להמלצה של חברה/דגם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיקה
עמית מנדלוביץ24/03/20101-הכסא שמתאים ביותר מגיל 0 הוא הטריומף DLX של אוונפלו אבל את חייבת לבדוק את תאריך היצור של הכסא כי יש כאלה שמחזיקים דגמים ישנים (יש תאריך יצור מאחורי הכסא-זה ניראה בצורת שעון עם שנים וחודשים ואפשר לדעת בדיוק)
2- שלוקחים מידה למיטה לוקחים את השטח הפנימי שבין הצדדים ולכן סביר להניח שמידות המיטה שלך הם-רוחב-67 אורך 127 וזה גם המידה הסטנדרטית של המיזרנים-
אני אישית מאוד אוהב את המיזרנים של פנג ולהם יש דגם שניקרא -"בייבי פנג" שהוא מזרן שעולה בסביבות 450-500 ש'ח ונותן לדעתי תמורה שוות ערך למיזרנים שעולים 1000 ש'ח ומעלה-בידקי אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי סלקלים
סיון24/03/2010תודה על התשובה.
אני מתכוונת להגיע לסניף שלכם בכפר סבא.
אשמח אם יש המלצה גם לסלקל אוונפלו דגם אמברייס ורמי2 של דוורון.
ראיתי באתר שלכם שאתם מחזיקים סלקלים אלו.
אני צריכה סל קל למושב האחורי של הרכב המשני (נסיעות קצרות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקל גרקוימית24/03/2010
שלום
אני מעונינת לדעת מה ההבדל בין סלקל ג'וניור של גרקו לאוטובייבי 2 המופיעים באתר בייביז.
באתר היבואן וכן באתר של גרקו אירופה לא מופיע הדגם אוטובייבי 2 אלא רק ג'וניור האם מדובר באותו סלקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ימית
עמית מנדלוביץ24/03/2010האוטובייבי 2 הוא דגם שהיה נימכר עד לא מזמן היום יש את הג'וניור וזה לא אותו סלקל אבל מאוד דומה
היום יש לגרקו את הגוניור והוא טוב מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, מחפשת המלצה על עגלה לפי אפיונברא24/03/2010
שלום וברכה.
אנו מחפשים עגלה חזקה, שלא תשקול הרבה, שניתן יהיה להעמיד עליה ילד נוסף ולשנות את כיוון הידית/ המושב אל פני ההורה והחוצה. כ"כ יש צורך שהעגלה תגיע למצב שכיבה ותתאים מגיל אפס והלאה וחשוב לא פחות- שתתקפל בצורה שאינה מסורבלת, עם האמבטיה/ הטיולון ללא צורך בהפרדה וקונסטרוקציות....
התעניינו בסקייט 2010 והבנתי שיש לה חסרונות רבים... כנראה נרד ממנה , כך גם לגבי הבוגבו בי.
מה עם הסילבר קרוס / אינגיליזינה?
אנו מעוניינים בעגלה איכותית ממש, שתחזיק בעז"ה מעמד גם לילדים הבאים....
המחיר כרגע פחות רלוונטי כי זו מתנה....
אודה מאד לכל המלצה או הכוונה
תודה וחג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר קטן ששכחתי-
ברא24/03/2010חשוב שהעגלה תהיה מספיק יציבה כדי שניתן יהיה לתלות עליה תיק עגלה מבלי שתתהפך (כמו המקלארן למשל, יש לנו את הטיולון XT), אנחנו מאלה שסוחבים לא מעט... (לכן רצוי גם סל סביר...)תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ברא
עמית מנדלוביץ24/03/2010לא קיימת עגלה שיש לה את כל הנתונים האלו כי תמיד יתרון מסויים בא על חשבון משהו אחר כך שעגלה עם ידית עוברת תמיד תהיה יותר כבדה ואין עגלה עם אמבטיה מודולרית מפלסטיק שמתקפל ביחד עם העגלה-
הסילבר קרוס שרשמת היא עגלה נחמדה מאוד שאני מחבב ונחשבת למותג חזק באירופה (אבל היא לא קלה)
יש את הצ'יקו טריו טור פור שמחזיק חלק גדול מהנתונים שביקשת ואת הקאם קומבי פמילי
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי סלקלים
סיון24/03/2010תודה על התשובה.
אני מתכוונת להגיע לסניף שלכם בכפר סבא.
אשמח אם יש המלצה גם לסלקל אוונפלו דגם אמברייס ורמי2 של דוורון.
ראיתי באתר שלכם שאתם מחזיקים סלקלים אלו.
אני צריכה סל קל למושב האחורי של הרכב המשני (נסיעות קצרות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלותדקל24/03/2010
רציתי לרכוש את העגלה של דר' בייבי דגם מדריד אך בחנות הציגו בפניי את החיסרון של הידית העוברת שפוגעת ביציבות העגלה.
לבסוף רכשתי עגלה של בייבי סייף דגם פוקוס שנראתה לי מרובת יתרונות. אינני מוצאת באינטרנט המלצות על העגלה או חסרונות של העגלה הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בהקדם (אני בחודש תשיעי ויכולה ללדת כל יום... )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דקל
עמית מנדלוביץ24/03/2010אני אישית לא מכיר טוב את הפוקוס אבל בקצת שפגשתי בעגלה האימהות היו מרוצות והעגלה קיבלה מחמאות יחסית למחירה הזול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה בבקשהסיון23/03/2010
סל קל של קוסקו דגם דיזינג'ר מומלץ?
סלקל קבוע למושב האחורי ברכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסקו דיזיינר סלקל מאד בטיחותי
חיליק דובדבני24/03/2010נחשב טוב בטיחותי ואמין. יש לו בסיס קבוע לרכב ואליו מתחבר הסלקל בהקלקה פשוטה וקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו מכיר עגלה של קיוביקס??ליאור23/03/2010
בחיפושי אחר צ'יקו ליבינג החדשה התקשרתי לברר באחת החנויות אם נמצא במלאי והמוכר נורא איכזב אותי כשאמר לי למה אני בחורת בדגם כל כך ישן (רק חידשו אותו ) ושהעגלה מיוצרת בסין??? (למרות שאני יודעת שצ'יקו זה איטלקי )
וכמובן המליץ על עגלה מעולה -בדגם 2010 -קיוביקס-חדשה וזולה הרבה יותר ושווה יותר
שמישהו עם תשובות ונקי מאינטרסים בבקשה יעזור לי להבין מה באמת נכון ומה לא.
תודה חברים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאור
עמית מנדלוביץ24/03/2010לא שמעתי על עגלה כזו-ניראה לי שהיית בחנות שניסתה לכוון אותך למשהו מסויים-תהיי זהירה שלא "ידחפו" לך עגלה חדשה ולא מוכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה יפה
תמי28/04/2010עגלה מדהימה קלה ויפה תוצרת גרמניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין לולה אפ לצ'יקו טור 4מיכל23/03/2010
מאוד רציתי את הלולה אפ, אבל שמעתי שבטיולון שלה אפשר לשבת רק עד גיל שנה כי אז הגגון מפריע. האם זה נכון. אין לי את הבעיה התקציבית כי אני קונה אותה מיד 2. ולגבי הצ'יקו איך היא לעומת הלולה אפ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי צ'יקו מצויינת הלולה אפ פחות
חיליק דובדבני24/03/2010אני הייתי רוכש את הצ'יקו ולא לולה אפ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הלולה אפ פחות מומלצת?
שירלי28/03/2010אשמח לדעת, כי גם אני התלבטתי בין בבה קונפורט לולה אפ לצ'יקו ובסוף לקחתי את הלולה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי היא לא מוכרת עדיין
חיליק דובדבני29/03/2010אין עדיין מאסה קריטית של עגלות שנמכרו ורצו פה שנה, עוד לא באמת יודעים מה יתרונותיה וחסרונותיה המעשיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
עמית מנדלוביץ28/03/2010אם מאוד רצית את הלולה אפ תיקני אותה היא עגלה מעולה והטיולון מתאים עד לגיל 3 ואני גם אוהב גם את הצ'יקו אבל מכיוון שרצית לולה לכי עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלת תאומיםאמא22/03/2010
שלום, אני בהריון עם תאומים ואני מחפשת עגלת תאומים. מהחיפושים והבדיקות שערכתי עד עכשיו חזרתי די מאוכזבת. בילד הראשון היתה לי עגלה של אינגלזינה עם אמבטיה והייתי מאוד מרוצה. מבחינתי אני לא מבינה איך אפשר לשים תינוק שרק נולד בעגלה ללא אמבטיה. וכמו שכבר אמרתי מהחיפושים שערכתי ראיתי שההיצע בעגלות תאומים דל ומצטמצם אף יותר כשמדובר בעגלות תאומים עם אמבטיה. בלית ברירה התחלתי להתעניין גם בעגלות ללא אמבטיה.
אשמח לקבל המלצה לעגלת תאומים טובה שיש בה מצב שכיבה מקסימלי ואם יש עגלת תאומים מומלצת עם אמבטיה אשמח כפליים. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אמא
עמית מנדלוביץ24/03/2010במקרה השבוע אמרו לי שהגיע דגם חדש של התאומים של "פירסטוויל" -ראיתי את העגלה לפניי חודש בתערוכה והיא ניראת פצצה וחוץ מזה שאני מכיר את הדגם הקודם שהיה והוא היה הצלחה-ממש שווה בדיקה
דרך אגב-היא מגיעה עם 2 אמבטיות ניפרדות שכל אחת מתכוונת לבד ל2 הכיוונים וגם עם 2 טיולונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף בקשר לעגלת תאומים
אמא25/03/2010שלום,
המלצת לי על עגלת תאומים פירסטוויל, אני אכן כבר ראיתי את העגלה הזו והיא מצאה חן בעיני מאוד, הבעיה היא שבכול החנויות אמרו לי שלא ניתןלהשיג אותה כבר ושגם ליבואן לא נשארה אפילו אחת. כתבת ששמעת שהגיע דגם חדש, האם זה וודאי? והאם ידוע לך מתי יהיה ניתן לראות ולהשיג אותה בחנויות?
דרך אגב, ראיתי באתר של בייביז שמוכרים את הפירסטוויל וכשהתקשרתי לברר אמרו לי את מה שנאמר לי בכול החנויות- שלא ניתן להשיג.
שאלה נוספת: הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על עגלת תאומים זופר טנגו.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבה קונפורט סטריטי או בייבי ג'וגרדנית22/03/2010
שלום רב,
לאחר סקר מעמיק והטרדת רוב החברות שלי הגעתי למסקנה שקשה לבחור עגלה...כל אחת מאוד מרוצה מהעגלה שרכשה וזה לא ממש עוזר.
בחינה של רוב העגלות (בתקציב של עד 3,500 ש"ח) השאירה אותי עם התלבטות בין 2 עגלות:
בבה קונפורט סטריטי שמאוד קלה במשקל ומגיעה עם עריסה וסלקל.
בייבי ג'וגר סיטי מיני שהקיפול שלה הוא אחד המדהימים שראיתי (באמת ביד אחת), מאוד קלה, העריסה גבוהה (מאוד נח כי לא צריך להתכופף כל פעם. בניגוד לבוגאבו שמאוד נמוכה) אך קצת יותר יקרה מהקונפורט סטריטי כי היא מגיעה ללא סלקל ויש לרכוש אותו בנפרד (מגיעה עם מתאם לסלקל).
אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על כל אחת מהעגלות: יתרונות וחסרונות ושרות מהיבואן במידה ויש משהו לא בסדר.
בנוסף, בבה קונפורט מגיעה עם הסלקל של אותה חברה (לפי חברה שלי שרכשה אותה), אך נאמר לי במספר מקומות שהסלקל של מקסי קוזי נחשב אחד הבטיחותיים שיש.
אשמח לשמוע חוות דעת גם על הנושא הזה: האם זה נכון? מה עלי לבדוק בסלקלים? האם להתעקש על מקסי קוזי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסטריטי יותר נוחה
חיליק דובדבני24/03/2010ודבר חשוב מאד נוסף...יציבות היבואן שמייבא את העגלות לישראל
אני בדעה שהיבואן ש"עומד" מאחורי עגלות סטריטי יציב יותר ולדעתי יידע לתת שירות מצויין אם תצטרכי וזה...לא פחות חשוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRe: בייבי ג'וגר או בבה קונפורט סטרי
דנית24/03/2010שלום ותודה על התגובה.
מספר שאלות נוספות:
1. מה ההבדל בין הסטריטי ללולה אפ? הסתכלתי באינטרנט ואני לא מבחינה בהבדלים משמעותיים.
2. מה לגבי סלקלים: אני יודעת מחברה שלי שלה יש את הסטריטי שהיא קיבלה אותה עם סלקל של אותה חברה. אני שמעתי שהסלקלים של מקסי קוזי נחשבים מאוד בטיחותיים ורציתי לדעת האם שני הסלקלים עומדים באותה שורה מבחינת הבטיחות.
האם אפשר להצמיד לסטריטי סלקל של מקסי קוזי?
תודה,
דנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבה קומפורט סטריטי או לולה אףאביב22/03/2010
אני דוקא ראיתי את הלולה אפ והתרשמתי
אבל לא ממש בחנתי לעומק
האם יש שוני בינהם לגבי גלגלים יש גלגלים כפולים שאולי משפרים את העבירות
מצרפת חוות דעת לא כל כך טובה לגבי הסטריטי מה שבילבל אותי לגבי חברה זו .
העגלה מתאימה מאוד למצב בו אין לכם הרבה מקום בתא המטען.
– מאוד קומפאקטית וקלה לקיפול
וזה בערך כל מה שיש לי להמליץ עליו.
אנחנו לא מרוצים ממנה מכמה סיבות:
1. אנחנו אנשים גבוהים מאוד והאמבטיה של העגלה יחסית לאחרות קטנה.
כתוצאה מכך העברתי את הקטן לחלק הטיולון בעגלה כבר בגיל 4 חודשים.
2. בגגון של טיולון אין רשת ואי אפשר לראות את התינוק משום כיוון כאשר הגגון פתוח במלואו. אז כל פעם צריך להתקופף ולהציץ
בנוסף הגגון עשוי בד ממש רך אז כאשר הטיולון במצב של 175 מעלות, החלק של הראש אצל התינוק לא מוגן.
כלומר אם הטיולון מופנה אם הפנים אליי, אז כל אחד שעובד ליד יכול בטעות דרך הגגון לפגוע בראש של הקטן אם איזו שקית או תיק.
כאשר הטיולון פונה קדימה אי אפשר לתלות את תיק העגלה על הידית של עגלה כי התיק לוחץ על הראש של התינוק.
3. אחרי שימוש של חצי שנה , הגלגלים התחילו לחרוק והקפיצים לשרוק.
לדעתינו זה קרה כתוצאה מהמבנה הגמיש שלה.
4. מרגישים אם העגלה כל שקע וחור בכביש כי הגלגלים קטנים מדי.
5. נכון שהקיפול פשוט אבל במצב טיולון, כאשר התינוק אם פנים אליי, אי אפשר לקפל את הכל.
כלומר שימו לב שכאשר מדגימים לכם את הקיפול אם הטיולון בחנות, הטיולון מורכב אם הפנים קדימה ולא לכיוונך.
להערכתי רק אחרי גיל שנה נתחיל להריכב אותו אם פנים קדימה אז עכשיו אני מורידה את הטיולון, מקפלת גלגלים ומכניסה הכל בנפרד לתא המטען.
6. אין בעגלה מרווח מקום כמו באחרות.
7. התיק חרא בכל המובנים ואני עדיין לא מבינה איך תולים אותו על הידית בצורה נורמלית….
8. אם יש לכם מדרגות בבית, קחו את המקלרן כי כל קילו קובע.
מה דעתכם ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטריטי חד משמעית
חיליק דובדבני24/03/2010קלה, מתקפלת בקלות ובפשטות והכי הכי חשוב, יש לה כבר נסיון של למעלה משנה אצלנו ויודעים שהיא טובה!!
הלולה אפ הגיעה ממש לא מזמן-אם אינני טועה, יש רק כמה עשרות בודדות של עגלות שנמכרו, עדיין אין לי נתונים לגבי אחוז תקלות ולכן איני ממליץ חד משמעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר?!
מיכל24/03/2010איך אתה ממליץ על הסטריטי? שמעתי כל כך הרבה תלונות עליה:
1. שהגלגלים שלה נשחקים מהר.
2. שהיא נמוכה ולא מתכוננת.
3. שהטיולון לא כל כך נוח.
4. שעם הגלגלים שלה מרגישים את כל הכביש הלא ישר.
והלולה אפ לעומת זאת:
1. יש לה גלגלים גדולים יותר ונוחים יותר.
2. שהגובה שלה מתכוונן.
3. הריפוד שלה משתנה.
4. הטיולון רחב יותר ונוח.
החיסרון שלה הוא: האמבטיה הקטנה של הסטריטי, ושמעתי שהגובה של הגגון נמוך מדי בטיולון, אבל אני לא בטוחה בזה.
טוב בכל אופו אני די התלהבתי עליה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד התלבטויותסיון22/03/2010
בוקר טוב,
מה ההבדל בין קומבי פמילי לקומבי בייבי? במחיר רק 300 ש'...
האם הגיעו לארץ דגמי 2010?
לעניין אחר, האם כדאי לבחור מיטה ושידה שרוצים ולקנות את שאר המוצרים הקטנים עפ"י מחירים ומבצעים במהלך ההיריון?
או שעדיף חבילת לידה?
בחבילת לידה אני אמורה לקחת מה שנותנים גם אם אני לא צריכה ולקחת את הדגמים שנותנים מה שמגביל... (לדוג' סוג הבקבוקים, המוצצים, משחה להחתלה וכו').
האם מבחינת המחיר זו עסקה אכן כדאית (חבילת לידה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם עם הריהוט הסתדרתי אבל-
סיון24/03/2010אמרו לי בחנות שאחרי פסח המחירים יורדים כי יש קולקציה חדשה.
הדבר נכון לגבי כל הרשתותו והחנויות?
הם ממש לחצו לא להזמין עכשיו אלא בחודש הבא גם כי יש דגמים חדשים
וגם כי מה שיש בחנות יימכר זול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפמילי מגיעה עם בסיס לסלקל הקומבי ל
חיליק דובדבני24/03/2010ממליץ על הפמילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניה באינטרנט...נ21/03/2010
שלום,
שאלה חשובה:
האם הקניה באינטרנט בטוחה? איך אוכל לדעת האם אותן אתר בטוח ?
והאם אתם מכירים אתר בטוח לקניית פריטי לבוש של תינוקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קניה באינטרנט על פי רוב היום נחשבת
חיליק דובדבני24/03/2010בטוחה יותר אפילו מקניה בחנות בעקבות המגבלות והחוקים שמטילות חברות האשראי על העסקים הפועלים באינטרנט.
אצלנו בבייביז עומדים בכל תקני האבטחה ואבטחת המידע המחמירים! ולכן זה אפילו בטוח יותר מלרכוש בחנות עצמה!
לגבי פריטי לבוש: גם בבייביז מוכרים ביגוד תינוקות וילדים (עד מידה 16)
ממליץ לך פשוט להכנס לאתר לצלצל ולרכוש
שיהיה חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נ
עמית מנדלוביץ24/03/2010אני ממליץ לקנות מוצרי תינוקות באינטרנט בבייביז כי הוא האתר המיקצועי ביותר באינטרנט ועם השירות הטוב ביותר וכל קניה מאובטחת ברמות הגבוהות ביותר-כשניכנסים לאתר בייביז בצד שמאל למעלה יש את הלינק של הקניה המאובטחת עם קישור והסבר מדוייק (אני אישית כבר כמה שנים קונה את כל הדברים לבית רק דרך האינטרנט ואני מאוד מרוצה-ממש לפני חודש קניתי פלזמה שמצאתי באולסייל ב700 ש'ח יותר זול מכולם)
בגדיי תינוקות אפשר לקנות בבייביז אבל רק של מותגים שאצליהם המידות מדוייקות-לדוגמא אביגדור AVG -אם תרצי גם עזרה מדוייקת צרי קשר בטלפון ואדאג שנציגה של מחלקת הביגוד תחזור אלייך ותכוון אותך ותעזור לך-יש לבייביז מחלקת ביגוד ענקית ומאוד זולה
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת קאםסיון21/03/2010
שלום,
אני רואה שכאן באתר אתם ממליצים מאד על עגלת קאם מדגם קומבי פמילי.
עדיין בשוק אין המלצות כי היא חדשה ואני די מתלבטת....
האם ניתן לקנות אותה ללא האמבטיה ?
(רק את הטיולון והסלקל).
אם כן מה המחיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה כבר קניתי
סיון24/03/2010מקווה שאהיה מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משוכנע שתהייה מרוצה נטלי
חיליק דובדבני24/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)