מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטותאי25/04/2010
אני מתלבטת בין שתי עגלות או עגלת joolz by bloom או עגלת BREVI מי יכולה להמליץ לי?????????תודה מראש על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אי
עמית מנדלוביץ27/04/2010אני מבין 2 העגלות הייתי בוחר ב"גולס"-מכל הבחינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cam mb 2010לירון25/04/2010
שלום רב,
כבר כתבתי הודעה וטרם קיבלתי תשובה וזה קצת דחוף...האם תוכל לומר לי מה ההבדל בין ה-cam mb לבין cam pulsar? האם קיים הבדל במחיר?? בחנות הראו לי רק את ה-mb ואמרו שהיא הכי מוצלחת...בנוסף באילו צבעים קיימת ה-mb??/
תודה ויום טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לירון
עמית מנדלוביץ27/04/2010יש הבדל מהותי בין ה:פולסר" וה"mb-6" כל השילדה שונה ובכלל לא אותה עגלה-לכי תיראי גם את הפולסר-
ההבדל ביניהם במחיר הוא בערך 1000 ש"ח (הפולסר כמובן יותר יקרה)
החנות שאמרה לך שה "mb-6" יותר מוצלחת טועה-ולגביי צבעים-כנסי לאתר היבואן ותקבלי מידע-זה כל הזמן משתנה
שתדעי גם אם תקני את זו או את זו אני בטוח שתהני מהקנייה ותקבלי תמורה מלאה-בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פיל אנד טדענבל25/04/2010
אני מחפשת נתונים על עגלה זו, כמה שוקלת?
הבנתי שמתאימה גם מלידה, האם זה נח בכלל? ראיתי בסרטונים שהקיפול לא ממש נח.
איפה אפשר להשיג בכלל?
לא מצאתי כלום עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ענבל
עמית מנדלוביץ25/04/2010לפי דעתי זו אחלה של עגלה עם בעיית שיווק רצינית-העגלה עומדת פתוחה בבייביז ר"ג-לכי קבלי הסבר ותתרשמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אולי בצפון איזה מקום שאפשר לראות
ענבל25/04/2010?
כמה היא שוקלת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענבל
עמית מנדלוביץ27/04/2010כנסי לאתר היבואן-"דוורון"-וראי רשימת חנויות או צלצלי אליהם ובקשי חנות באזור שלך-
העגלה שוקלת בערך 10.5 ק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיפ ספורטענבל25/04/2010
היי
1.האם ניתן להסיר את המגש של התינוק בעגלה זו?
2. האם העגלה מגיעה עם כיסוי לרגליים?
3. איזה קריקוט מתחבר אליה ולכמה זמן הוא מספיק? בנוסף, מה עלותו?
תודה רבה
פורום מצויין!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחלה עגלה
חיליק דובדבני25/04/2010למוייש בני, היה אותה לתקופה מסויימת- אחלה עגלה אם את מחפשת משהו פשוט וקל...
מגיעה עם כיסוי רגליים!
ניתן להסיר את המגש
כמעט כל קריקוט יתאים-למרות שלא השתמשתי!
אם את מחפשת עגלה קלילה פשוטה ומצויינת-את תיהני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קאם קומבי פמילילינה25/04/2010
מהו הבדל בין קאם קומבי פמילי דגם 2009 לבין 2010?!
ראיתי דגם של 2009 ומאוד מצא חן בעיני והוא כרגע במבצע של 2300 ש"ח ורציתי לשאול האם יש הבדל משמעותי בין 2009 לבין 2010?!
תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לינה
עמית מנדלוביץ25/04/2010ב2010 הסלקל הוא עם בסיס והוא שונה לגמריי מ2009 וגם השילדה שונתה לגמריי ונוספה לה האפשרות לטיולון דו-כיווני -אם אין לך בעיה של כסף לכי על החדש למרות שגם הישן טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת קומבי פמילי
אורית20/11/2010גם אני מעוניית לשמוע עליה כי היא נראית טובה, הכל מקרה אשמח אם תוכלי לרשום איפה המבצע?
תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי המון מיבצעים באינטרנט
רינת אשר28/11/2010תעשי בגוגל חיפוש של עגלת תינוק ותימצאי בקלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה עגלה מומלצת?אבי25/04/2010
שלום אני גר בעיר בקומה 2.5 אבקש לדעת על איזה עגלה אתה ממליץ
עגלה אשר תהיה קלה וגלגלים טובים
האמת מתלבטים בין x nax לbrevi כאשר הבנו שx max לא מומלצת במדרגות
מי מן עדיפה?
חושב על firstweels ורוצה לדעת עליה תגובות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הברווי כבדה לדעתי
חיליק דובדבני25/04/2010עגלות קלות נחשבות בבה קונפורט, גם הסטריטי וגם הלולה, זיפ ספורט, קאם קומבי פמילי, פג מודולר או פג פליקו פי3,
האם יש לכם מעלית? הרבה מדרכות לעלות ולרדת? מדרגות לטפס? בגז' גדול או קטן? קרא המלצותיי לבחירת עגלה בשאלות נפוצות...אני חושב שזה יעזור לך לכוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אבי25/04/2010אין לנו מעלית וגרים בעיר כך שיש מדרכות
התלבטות היא בין 2 העגלות x max ו brevi הx max אנו נרתעים בגלל גלגלי האויר שלה
לדעתך עדיף את ה x max ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי כדאי שתראו עוד דגמים
חיליק דובדבני27/04/2010אחת מעט כבדה לטעמי השניה...יותר תתאים אבל יש חלופות יותר מומלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה אתה ממליץ?
אלון27/04/2010abc mamba או פירסט ווילטובות לדעתך ועל מי אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת abcנעומי24/04/2010
שלום מה לגביי עגלת abc האם היא טובה
ומה מחירה
האם היא קלה?או מסורבלת לסגירה
אני מדבר על העגלה עם 4 גלגלים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר לא רוצה להמליץ
חיליק דובדבני25/04/2010אני לא מכיר את המותג, קשה להמליץ בלי להכיר :-)
SORRY* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום עמיתנעומי24/04/2010
תודה על התשובה
אני גרה בעיר בקומה 2.5 האם היא קלה
והאם גלגלי האוויר טובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נעומי
עמית מנדלוביץ24/04/2010לגביי הפירסט וויל-יהיה קשה לך להעלות אותה 2.5 קומות כמו שיהיה קשה לך להעלות כל עגלה ששוקלת יותר מ-8 ק'ג-המון אמהות קושרות את העגלה למטה בחדר המדרגות עם כיסוי ניילון(נגד גשם) או משאירות את העגלה קבוע באוטו-כשמגיעים עם העגלה הבייתה זה אומר להעלות את התינוק (4-9 ק'ג),תיק העגלה (2-5 ק'ג) והעגלה-משימה בילתי אפשרית 4 (הסבת מיקצוע לסבלות)-ולכן אני אומר נסי לבדוק אלטרנטיבות לסידור לעגלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
נעומי24/04/2010שורה תחתונה על איזה עגלה אתה ממליץ
גרה בעיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברצוני לברר על עגלת firstwheelsנעומי24/04/2010
האם היא טובה קלהמסורבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נעומי
עמית מנדלוביץ24/04/2010ה"סיטי עלית" מבית פירסטוויל היא עגלה מעולה מאוד נוחה ומאוד קלה לתפעול-קל מאוד לעבור ממצב למצב וקלה מאוד לקיפול-יתרון ענק שיש לה שאין בהרבה עגלות הוא אפשרות לכיוונון של הידית(לפי הגובה של מי שהולך עם העגלה)-חוץ מזה שירות מעולה של היבואן-
אני ממליץ בחום על העגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- brevi ovo או x maxנעומי24/04/2010
שלום רב
מעוניינת לקנות עגלה מה יותר מומלץ brevi ovo או xmax של ד"ר בייבי
אני גרה בקומה 2 וחצי בעיר
איזה עגלה יותר קלה יותר טובה
ומה בקשר לגלגלים מה עדיף גלגל אוויר או פלסטיק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נעומי
עמית מנדלוביץ24/04/20102 העגלות נחמדות ושתיהן נחשבות לטובות-הX MAX יותר קלה ב-3 ק'ג בערך
לגביי הגלגלים-אין כזה דבר מה עדיף כי לכל אחת יש צרכים אחרים-אחת גרה במושב וחייבת גלגלים גדולים ועבירים ואחת אחרת הולכת רק על מדרכות בעיר-ראיתי עגלות עם גלגלים גדולים וההליכה איתן ממש לא נוחה וראיתי עגלות עם גלגלים קטנטנים והליכה מעולה-הכל תלוי בדגם העגלה הספציפי והכי חשוב הצרכים שלך-
לפי העגלות ששאלת אותי אני מציע לך לבדוק גם את הקאם קומבי פמילי וגם את הלולה של בבה קונפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעומי24/04/2010תודה על ההתיחסות
אבל מה בעניין ירידת המדרגות בקשר לגלגלי האוויר או היצוקים?
ואיזה מהשתיים עדיפה?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירסטוויל תאומיםנילי23/04/2010
שלום
מכל מבחר עגלות התאומים בהן נתקלתי הכי מצאה חן בעיני הפירסט וויל. ידוע לי שיש דגם 2007/8 ושיש דגם חדש יותר 2009 ותהיתי אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות:
1. האם ישנה אפשרות לחבר אליה 2 סלקלים?
2. איפה ניתן להשיג אותה באיזור פ"ת/ר"ג או כל המרכז והשרון ובאילו צבעים?
3. האם שמעתם תלונות על חוסר עבירות בפתחים? 78 ס"מ זה גבולי אבל קשה לי לוותר על האמבטיות ועל היופי שלה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתם אותי!
נילי25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נילי
עמית מנדלוביץ27/04/2010לגביי השאלות-
1-כן יש אפשרות לחיבור של 2 סלקלים
2-ניתן להשיג אותה במספר חנויות-יש פירוט באתר היבואן-וכמובן גם בבייביז
3-לא שמעתי שום תלונות על עבירות וההפך הוא הנכון-
אני מקבל המון תגובות חיוביות על העגלה ואני חושב שהיא עגלת תאומים בין הטובות שיש בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
נילי28/04/2010סלקלים מיוחדים או של רוב החברות ניתן לחבר?
אילו צבעים נוטים לייבא ארצה?
האם צריך להזמין המון זמן מראש או שיש במלאי?
בקיצור אם אני נכנסת לשביעי זה זמן טוב או אפשר לחכות? כידוע הריונות תאומים הם לרוב יותר קצרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל של קוסקו
חיליק דובדבני29/04/2010קוסקו דיזיינר...אותו יבואן מייבא את העגלה והסלקל...והמתאמים לסלקל
אף פעם לא כדאי לחכות לרגע האחרון...את בתקופה בה כדאי לך כבר לבצע שיריון למוצרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פג טרי פיקס בבייביזאלה22/04/2010
שלום,
האם עגלה פג פרגו טרי פיקס 2010 או 2009 מוצגת בתצוגה בחנות בייביז בסניף ר"ג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודל 2010
חיליק דובדבני25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתענבל22/04/2010
יש לי עגלה של BABY SAFE קלאסיקו שקיבלתי מיד שנייה, אני עדיין מתלבטת אם באמת להשתמש בה לשלבים הראשונים ולקנות קריקוט ואח"כ לקנות טיולון שיהיה לי יותר קל במדרגות.
לעומת, לקנות את הצ'יקו קורטינה וקריקוט והסל קל שלה.
לסיכום יש לי כמה שאלות:
1. האם הגגון של הקורטינה מגיע לצד השני ברגע ששמים קריקוט? אני צריכה ללדת בקיץ אז יהיה הרבה שמש.
2. אמרו לי שבשלב מסויים עוברים מעגלה לטיולון בכל מיקרה בגלל הסרבול של עגלה, ואז חבל להשקיע בעגלה. האם זה נכון והאם הקורטינה מספיק קלה בשביל לשמש כטוילון?
3. עפ"י מה שרשמתי למעלה, איזה אופציה יותר כדאית? להישאר עם העגלה ולקנות טיולון או פשוט לקנות צ'יקו קורטינה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם יענו לי לשאלות הנ"ל
ענבל25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם יענו לי לשאלות הנ"ל
ענבל25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענבל
חיליק דובדבני25/04/2010לדעתי, יש סבירות סטטיסטית גבוהה שבכל מקרה תשקלי בשלב מאוחר יותר רכישת טיולון קליל
כפי שרוב האמהות עושות...
צ'יקו עגלה לא רעה בכלל אבל אני חושב שהיא קצת כבדה לשמש כטיולון קליל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלת ציקו קורטינה
בת אל26/04/2010שלום לך
אני אחרי סקר נרחב אחר עגלות , אני בחרתי לקנות ציקו קורטינה מכמה סיבות , היא קלה לניווט, הידית המתווננת( מכיוון שאני נמוכה זה יותר נוח) הגגון מתהפך לצד שני, האם זה גם כאשר ישנה את הקיקוט איני יודעת אך המלצתי אליך אל תשימי אותה מכיוון שהיא לא נראית לי יושבת טוב על העגלה וגם את צריכה ללדת בקייץ כמוני אז לא תצטרכי אותה,(לפי דעתי9, וגם בחרתי בה כי הסלקל שלה מתחבר לעגלה וגם כי הסלקל שלה היא מבין הכי בטיותיות שיש בעולם(ביחד עם הסלקל של הפג פרגו) וגם הקלה ביותר.
מקווה שעזרתי
שיהיה המשך הריון תקין ןלידה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבל26/04/2010למה הקריקוט כל כך מחמם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריקוט
בת אל27/04/2010לא יודעת אם הוא כלכך מחמם, אך אני חושבת לא תצרכי אותו כי הקייץ שלנו די חם, שהתינוק לא "יתבשל" לך שם בפנים, הוא נראה לי מחמם והסיבה היא העיקרית ראיתי איך המוכרות מלבישות את הקריקוט על העגלה לא נראה לי יציב בכלל, מקסימום את יכולה לשים את העגלה ב-180 מעלות ולשים שמיכה דקה. גם אני חשבתי לרכוש את הקריקוט לאחר שראיתי שהיא אינה יושבת יציב על העגלה אני כנראה אוותר עליי, גם בעלי חושב כך לאחר שראה את הקריקוט יושבת על העגלה זה מסוכן.
מקווה שעזרתי לך
שיהיה המשך יום טוב
הריון תקין ולידה קלה אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה מאד אמינה :-)
חיליק דובדבני27/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בת אל
עמית מנדלוביץ27/04/2010את צודקת כמעט בכל מה שאמרת-יש לצ'יקו קריקוט מעולה שנתפס בצורה בטיחותית על העגלה ואין איתו אף בעיה-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון והליכוןלונה21/04/2010
שלום לכולם
איזה פורום מעולה, אני כל כך מאבדת את עצמי בתוך כל המוצרים האלה....
אז ככה, בני היקר בן 9 חודשים כבר יושב יציב. עברנו לטיולון של מוצי והוא מאד נוח חוץ מכמובן להכניס אותו לרכב, בגלל גודלו העצום.
אשמח להמלצה על טיולון שיהיה איכותימבחינת מערכת הישיבה כמו המוצי, אבל יותר קטן ונוח... יש למישהו רעיון?
בנוסף אני מתלבטת האם לקנות לו הליכון, מהסוג שהוא דוחף קדימה והולך? הוא כבר עומד והולך קצת סביב רהיטים. האם ההליכונים באמת מעודדים הליכה, או שאחר כך הם מפתחים תלות אצל התינוק והוא מתקשה להתחיל ללכת עצמאית?
תודה וכל טוב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי צ'ופקה
עמית מנדלוביץ21/04/2010אני מציע לך לבדוק את
1-"סנטוריני" של איזי בייבי
2- "פליפ" של קאם
3- פג פרגו "אריה"
4- "סימפליסיטי" של צ'יקו
לגביי הליכונים-אני אישית מאוד לא אוהב את המוצר הזה וממש לא מאמין בו,לדעתי פעוט/ה אמורים לעבור את השלבים הרגילים ללא שום עזרה ממכשיר כלשהו-ראיתי תינוקות שבגיל חצי שנה כבר הלכו וראיתי כאלו שהתחילו רק בגיל שנה וחצי ואני מאמין שיש לזה סיבה (לקצב ההתקדמות) ומאמין מאוד שזה צריך לבוא באופן טיבעי כל אחד לפי הקצב שלו-אני לא ממליץ על אף הליכון!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת פג ARIA OH COMPLETEענבל21/04/2010
היי
אני מחפשת עגלה שתהיה קלה כי יש לי הרבה מדרגות בשביל שמוביל לבית שלי.
ראיתי את הטיולון ARIA OH COMPLETE, הבנתי שהוא נשכב רק עד 165 מעלות.
האם הוא יכול להתאים לNEW BORN?
האם יש קריקוט שיכול להתאים לעגלה הזו?
מה ההבדל בינה לבין ARIA ON TRACK?
האם העגלות ממולצות בכלל (התלהבתי מכך שהן קלות , חברה טובה, ויש ידית אחת).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף...
ענבל21/04/2010האם יש סל קל שמתאים וכמה בערך זה צריך לעלות, הבנתי שהם יקרים הסלקלים של הפג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענבל
עמית מנדלוביץ21/04/2010למיטב ידיעתי הטיולון לא מתאים לתינוק שנולד בכלל-מצטער
כשיגיע התינוק ל6 חודשים בערך אז הטיולון יתאים לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה ההבדל בין הטיולונים שציינתי?
ענבל22/04/2010והאם אתה ממליץ בתור טיולון? מבחינת קלות וגלגלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם יענו לי לשאלות הנ"ל
ענבל25/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממליץ
חיליק דובדבני25/04/2010הי ענבל - הפג אריה הוא טיולון לא עגלה!
אני חושב שתוכלי למצוא עגלות תינוק טובות ולא יקרות שכן נשכבות לכמעט 180 מעלות ומקפלות בקלות רבה
נסי את זיפ ספורט של בייבי סייף , את אפולו טרוול של איזי בייבי, את עגלת דיאנה של איזי בייבי, כולן עגלות תינוק ולא טיולונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)