מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטמה שקועה...-שאלה לרופאים!דנה29/07/2009
ד"ר שלום,
אני בשבוע 33+ 4 להריון .. ולאחרונה התחלתי לחשוב על אפשרות הנקה .
אני מודעת לכך שהנקה חשובה מאוד אך יש לי פיטמה אחת שקועה ואחת לא .
שאלתי האם זה יכול להפריע לי באפשרות להניק??
אשמח לתשובה דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמת סיליקון
ד''ר יזהר בן שלמה30/07/2009יש מוצר, שמתלבש מעל לפטמה השקועה, ומאפשר למציצה של התינוק לשלוף את הפטמה. קני ותיהני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה29/07/2009
שלום!
אני בחודש ראשון
יש לי הפרשות חומות וכאבים וגודש בחזה
האם זה תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי......
ש30/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבדיקתי באינטרנט
ד''ר יזהר בן שלמה30/07/2009קשה לי לתת לך תשובה. אם את מודאגת, את צריכה להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןדניאלוש29/07/2009
מחר יש לי בדיקת דם כדי שאני אדע עם אני בהריון איזו תשובה אני אמורה לקבל כדי לדעת שזה אכן חיובי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה אבל מקריאה צריך להיות בטא
אפרת30/07/2009מעל ל-10 כדי לאשר הריון עד כמה שידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון.
ד``ר איילון לחמן30/07/2009לדניאלוש שלום.
כל תשובה מעל ערך של 25,נחשבת חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים ולכל מי שמבין בבקשה..שיר- חדשה..29/07/2009
עשיתי השבוע בדיקת הריון ויצאלי חיובי
בבדיקת הבטא יצאליתוצאה של 10850 באיזה שבוע אני אמורה להיות בערך?
ויש מצב שאני בשבוע 5-6 ועדיןלא ראו כלום באולטראסאונד? הרופאת נשיםלפני יומיים לא ראתה..
האם אתם יודעים באיזה בתי חולים משתמשים בתרופת המיפיג'ין להפסקת הריון? בכולם כאשר זה מתאים? או בבתי חולים מסויימים?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע ההריון
ד''ר יזהר בן שלמה30/07/2009נקבע לפי הוסת האחרון. ברמת ההורמון שציינת, כבר היה צריך להופיע שק הריון ברחם.
הפסקות הריון מבוצעות בכל בתי החולים, פרט לבתי החולים שערי צדק, ביקור חולים ומעייני הישועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתה....ממתינה....פרי29/07/2009
שלום רב ,
כתבתי שאלה ב26.6 בשעה 9:30
אודה לקבלת תשובה
האם השאלה שלי מסובכת מידי?
אודה להיתייחסות....
פרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי שאלתך?
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009אנא כתבי אותה שוב, ונענה מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בבלוטת התריסעדי29/07/2009
שלום,
יש לי תת פעילות ואני לוקחת 4 שנים אלטרוקסין,במשך השנים העלו לי את המינון והחודשים הללו אמרו לי שאני מאוזנת ולא העלו לי את המינון.
המינון שאני לוקחת כעת הוא כדור שלם של 70 בימי ראשון שלישי וחמישי , ובשאר אני לוקחת 50.
השאלה שלי היא מה קורה בזמן הריון? איך אפשרי לדעת שהתינוק מקבל את מה וכמה שהוא צריך?
האם יש סכנה? אפילו שהולכים למעקב?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התינוק עצמאי
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009את הורמון התריס שלו הוא מייצר לעצמו. את צריכה את שלך, כדי שגופך יסתגל היטב להריון, אך העובר, לא ממש איכפת לו. השארי במעקב האנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עדי29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
מיואשת29/07/2009הרופא צודק שהתינוק עצמאי אך זה נכון רק לחודש רביעי ואילך, בשלושת החודשים הראשונים לעובר אין בלוטת תריס ולכן הוא לוקח את ההורמון מהאם ולכן מי שסובלת מתת פעילות כמוני וכמוך עושה בדיקות כל הזמן כדי לעקוב אחרי הערכים ובהתאם משנים לה את המינון אם יש צורך.
קראתי על זה באינטרנט וגם האנדוקרינולוגית שלי אישרה את זה ולכן חשוב לאזן את פעילות הבלוטה לפני ההריון ובמהלכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר בן שלמה - ערכי העמסה 100לונה29/07/2009
מהם הערכים התקינים להעמסה 100 של סוכר?
ומהם הסיכויים שהעמסה של 100 תצא תקינה אם העמסה של 50 יצאה 176?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערכים הם
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009שעה אפס (צום) - 95
שעה 1 - 180
שעה 2 - 155
שעה 3 - 140
הסיכוי שיהיה תקין הוא קיים
בצעי והיווכחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לונה29/07/2009חבל שאתה כל כך רחוק שם בטבריה. הייתי שמחה להיות פציינטית שלך. אני מאוד מודה לך על התשובות וההקשבה לכל אורך ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר 50 גרםענת29/07/2009
שלום
שבוע 25+6
בבדיקת העמסת סוכר 50 גרם קיבלתי תשובה של 108
כשערכי הנורמה הן בין (70 - 100)
1 .האם עליי לעבור שוב העמסת סוכר ל- 50 גרם או של 100 גרם?
יש לציין שבדיקת הדם נלקחה 5 דקות לפני תום השעה משתיית הסוכר, האם יש לכך
משמעות?
2. האם תשובה זו מעידה על סכרת הריונית?
3 בסקירת מערכות מורחבת בשבוע 23+1 משקלו המשוער של העובר היה 486 גרם והוא נמצא
בתחום האחוזונים של P 25--P50 .
האם יש לכך משמעות מבחינת בדיקת הסוכר לבין משקלו של העובר?
אודה לתשובות מהירות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנורמה עד 140
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009והתשובה תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטורקסין- לד"ר יזהרמירי29/07/2009
שלום
האם בזמן נטילת אלטורקסין אפשר לעשות ספורט?
מהן תופעות הלוואי של הכדור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תופעות לוואי
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009הוא פשוט השלמה למה שחסר לך.
חיי כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bpd קטןנילי29/07/2009
שלום
אני נמצאת בשבוע 32+1 להריוני
היום עשיתי אולטרסאונד ויצאה בדיקה של BPD 73 מ"מ - מתאימה לשבוע 29+4
אמרו לי לבצע מעקב, אך בינתיים נותרתי מוטרדת מאוד
אם תוכל לומר לי מה משמעות של BPD קטן, מה יכולות להיות התוצאות של זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיתכן טעות מדידה
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009ותיתכן גם וריאציה של התקין, מפני שהילד קצת יותר קטן מהממוצע (אולי גם את קטנה?)
הסירי דאגה מלבך והתייצבי למעקב, כמתבקש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSHמירי29/07/2009
שלום!
בת 26 TSH=5.9 הבנתי שתוצאה זו גבוהה? איך ניתן לפתור זאת? האם זה מפריע לכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שמפריע להרות
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009ולכן יש לטפל. גשי לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותאושר29/07/2009
תוצאות בדיקת דם בטא: HCG 337730 בשבוע העשירי. מה זה אומר מספר כל כך גבוה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם האולטרהסאונד תקין
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009אין מקום לדאגה. גשי לבצע בדיקת אולטרהסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברי- המשךמאיה29/07/2009
האם קיים הבדל בין ביצוע חלבון עוברי במעבדות קופ"ח מכבי לבין חלבון עוברי במעבדות "זר".
ואם כן מה ההבדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל הוא בנייר המכתבים
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009שעליו תקבלי את התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר בן- שלמה!
מאיה29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת, יצא מבולגן - הנה מסודר
מיכל29/07/2009ביום ה 11 למחזור עשיתי בדיקת דם ואלו התוצאות:
אסטרדיול קטן מ 200
פרוגסטרון 1.5
LH 7.9
ביום ה 16 למחזור:
אסטרדיול 548
פרוגסטרון 1.5
LH 4.5
ביום ה 18 למחזור:
אסטרדיול 688
פרוגסטרון 2.1
LH 5.8
שאלתי היא: האם עוד יש סיכוי לביוץ והזרעה החודש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק מול הרופא המטפל
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009זה יהיה מאד לא נכון, לנהל את הטיפול בך דרך האינטרנט. הרופא המטפל יודע את התשובות, וגם ממש מכיר אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבשאלה29/07/2009
באיזה שבוע צריך כבר להיות חלב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיד אחרי הלידה
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת משקלשאלה29/07/2009
באיזה שבוע מומלץ לעשות הערכת משקל? שבוע 32 זה טוב או שעדיף לחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ה טוב
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טו ומומלץ
ד''ר יזהר בן שלמה29/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)