מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףףףףףףףףרינת18/03/2009
אחרי הזרעה 22.02 8.03 320 בטא 12.03 1465 היום 18.03 568 בבקשה מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הבדיקה נכונה
ד"ר פלד18/03/2009אז קרוב לוואדי הפלה לצערי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה האם צריך לעבור גרידה?
רינת18/03/2009התור לרופא ביום א תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא !!
ד"ר פלד18/03/2009זה נקרא הריון כימי אבל חצי הכוס המלאה זה שהיית בהריון כלומר זרע מפרה + חצוצרות פתוחות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהניצן18/03/2009
שלום רב, בתאריך 1/1/09 קיבלתי את הווסת האחרונה שלי בתאריך ה- 2/2/09 גילתי שאני בהריון (ראשון שלי) לצערי הרב ההריון לא היה תקין ונפל בתאריך 15/2/09 - ואז התחילו לי דימומים כמו של מחזור שמרתי נידה במשך שבועיים, בדר"כ המחזור שלי סדיר אני מקבלת כל חודש באותו תאריך ושעה החודש הוא איחר וחשבתי שזה בגלל ההפלה, אבל למרות זאת החלטתי לעשות בדיקת הריון - והיא יצאה חיובית. מה הסיכוי שהריון זה יהיה בסדר ותקין אם נקלטתי כל כך מהר? אני מתכננת לטוס (טיסה של איזהנ 12 שעות רצופות) רציתי לדעת אם זה מהווה בעיה. ובכלל לקבל קצת מידע על ההריון כי זה הריון ראשון שלי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לבצע
ד"ר פלד18/03/2009מעקב בטה כמותי בדם ולפנות לרופא על מנת לקבל הנחיות יש הרבה סיבות לבטה חיובי לאחר הפלה ויש לשלול מספר אפשרויות הדורשות טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי לדעת...
רק להוריד לחץ18/03/2009שלום, האם יש סיכון לטוס טיסה ממושכת של 12 שעות בשבועות ראשונים? האם הריון מיד לאחר הפלה מעיד על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי....
ניצן19/03/2009היי, לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון שיש בטא חיובי לאחר הפלה ואיזה אפשרויות צריך לשלול? אודה לתשובתך. יום נעים!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירהClickRisk18/03/2009
היי, שבוע 15+2 ביצענו סקירה מוקדמת פרטית, הכל תקין לחלוטין פרט ל 2 הערות שסביר להניח חסרות משמעות (ע"פ הרופא) : 1. בצקת עורפית (nuchal translusency / nuchal edema) בעובי 4 מ"מ, הרופא אמר שערכים של 6-7 מ"מ בעייתיים, הוא קבע לעצמו גבול של 5 מ"מ, אבל מכיוון שאנחנו קרובים ל 5 (יצא לנו 4) הוא ציין זאת בדו"ח וכתוב לשקול מי שפיר (נעשה בכל מקרה), למרות שהוא די בטוח שמדובר בממצא חסר משמעות. חשוב לציין שבדיקת השקיפות העורפית שביצענו בגיל 12+3 הראתה תוצאה (משוקללת) נמוכה של 1:9999 הרופא אמר שהוא קצת מחמיר מבחינת הנתונים (לוקח מקדמי ביטחון גדולים יותר), ולכן זה כנראה חסר משמעות. אשמח לשמוע איזה תוצאה בנוגע לבצקת עורפית הינה תקינה/לא תקינה לפי הרופא שלכם. 2. FL גודל 1.7 מתאים לשבוע 14+5 (ואילו אנחנו 15+2), גם כאן הרופא אמר שחסר משמעות. אשמח לשמוע פרטים נוספים ממי שיודע. 3. אשמח לקבל המלצות לגבי רופא מוכר, בכיר, מומלץ ומיומן לבדיקת מי שפיר. תודה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר
ד"ר פלד18/03/2009את יכולה לקבוע תור ליעוץ לגבי הממצאים וביצוע מי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות תבחין מרובעאבא צעיר 318/03/2009
שלום אשמח לפירוש תוצאות בדיקות תבחין מרובע ומשמעותם (Matenal Serum screen 4) MSAFP 45.5 ng/ml MSAFP MoM 1.45 Estriol, unconjugated 3.50 ng/ml EStriol Mom 1.25 hCG 9.9 ng/ml HCG Mom 0.5 Inhibin 89.0 ng/ml Inhibin MoM 0.60 במיוחד משמעות MoM תודה מראש (תוצאות הבדיקה הן בארה"ב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MOM משמעותו כפולות החציון
ד''ר יזהר בן שלמה18/03/2009לא המספרים כשלעצמם חשובים, אלא היכן הם ניצבים ביחס לממוצעי האוכלוסיה, או במקרה זה לחציון (הבדל קטן בין המושגים, שחשוב בעיקר לסטטיסטיקאים). לכן, כל תשובה ניתנת בערכים הממשיים של רמת הגורם בדם האם, וגם במיקום של רמה זאת ביחס לחציון, מבוטא בכפולות החציון. מה שבאמת חשוב הוא הסיכון לתסמונת דאון, שניתן בסוף מקבץ התשובות הזה. אותו לא ציטטת. בהסתכלות שטחית, נראה שרוב התשובות הן בתחום סביר, אך צריך להסתכל במספר המסכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וטיפולים הורמונלייםדניאלה17/03/2009
שלום, בני נולד לפני 3 חודשים בניתוח קיסרי. כעת אנ מניקה אותו. אני מעוניינת להכנס להריון בקרוב מפאת גילי. הבנתי שלא אוכל להתחיל בטיפולים הורמונליים כל עוד אני מניקה. רציתי לדעת: 1. כמה זמן לאחר הפסקת ההנקה יתרחש הביוץ שיאפשר את התחלת הטיפולים? 2. מאחר ועברתי ניתוח קיסרי, מהו מינימום הזמן שעלי להמתין עד כניסה להריון נוסף? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המינימו אינו בהכרח ישים לגבייך
ד''ר יזהר בן שלמה17/03/2009מרגע הפסקת ההנקה, הביוץ יכול להופיע תוך שבועיים שלושה. ההגבלה על המרווח בין לידות בניתוח מבוססת על סטטיסטיקות, שנעשו באוכלוסיות, שמאפיניהן שונים מאלה שלך. התיעצי עם רופאך האישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בבטןשרה17/03/2009
שלום אני ב"ה בהריון שבוע תשיעי+6 הריון שני. הריון ראשון-הפלה טבעית] בימים האחרונים חוויתי תחושת לחץ רבה בעבודה [לא פיזית כי אני יושבת] אך נפשית מהעומס הרב זה התבטא גם בתחושת לחץ בבטן תחתונה וגם בעליונה עם נפיחות בבטן ושרירי הבטן נוקשים, זה נמשך מספר שעות כי הלחץ בעבודה נמשך לאורך כל היום. באחד הימים גם נדרשתי לעשות משהו שמעט חששתי ממנו וממש היו לי דפיקות לב מואצות ולא הצלחתי להרגע בשום אופן במשך הרבה זמן אני מרגישה שרגישותי המוגברת מושפעת בין השאר מההריון אך בכל אופן מאד חוששת שמא זה עלול להזיק להריון- תחושת הלחץ הפיזי הממושכת בבטן. מה דעתכם? תודה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
ד"ר פלד17/03/2009אין ספק שבתקופת ההריון ובמיוחד בשבועות הראשונים יש רגישות נפשית מוגברת ובמיוחד לנוכח אי ההצלחה של ההריון הראשון. אולם אין בלחץ ואו רגישות זו להשפיע על התפתחות העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינו מזיק להריון
ד''ר יזהר בן שלמה17/03/2009חבל מאד שאת בלחץ. נראה, שלפחות בחלקו הלחץ שלך נובע מחרדה להריון. אולי אם תפנימי שהלחץ עצמו אינו מזיק להריון, וגם העבודה הקשה אינה מזיקה לו, יפחת הלחץ שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסוי17/03/2009
שלום, אני מנסה להרות כשלושה חודשים ללא הצלחה, הייתי אצל רופא נשים בשבוע החמישי מיום המחזור האחרון, הוא עשה לי אולטרסאונד ולא נצפה שק הריון, אך רירית הרחם הייתה מאוד עבה. האם יש סיכוי עדיין שאני בהריון אם לא נצפה שק בשלב זה או שלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לבצע בדיקת דם להריון
ד"ר פלד17/03/2009אפשר בשלב ראשוני לבצע בדיקת שתן להריון. אם היא שלילית את לא בהריון אם היא חיובית יש לבצע בדיקת דם על מנת להעריך את מצבך בנוכחות העדר שק ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנח רוחבי??מ17/03/2009
אני בהריון שבוע 25+6 מזה שבוע מרגישה את העובר בשתי נקודות בבטן בו זמנית...משתי צידי הבטן.... אציין שאני מרגישה את התנועות משבוע 17 ותמיד זה היה נקודתי. מה יכול לגרום לדבר? יתכן שהעובר במנח רוחבי? שאלה נוספת: האם מותר לישון על הבטן? (כאשר הרגל מקופלת ומעט מעלה את הבטן מהמזרן) כמו כן עד כמה מזיק לישון על הגב? (ידוע לי שהכי טוב לישון על צד שמאל אבל אני נוטה לזוז המון בלילה וקשה לי להישאר רק על הצד) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשבוע שלך
ד"ר פלד17/03/2009אין חשיבות למנח העובר והוא מסתובב חופשי ברחם פעם כך ופעם כך . את יכולה לישון בכל תנוחה שנוחה לך כולל על הבטן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוטק - דחוף!!פולי17/03/2009
אני אמורה להתחיל לקחת ציטוטק לנרתיק 2 טבליות כל 6 שעות סה"כ 10 כדורים(בהנחיית רופא נשים כמובן)+ אני אמורה לעשות את זה בבית לבד. האם לא מדובר במינון גבוה? באינטרנט קראתי שנותנים רק 4 טבליות . והאם לא נהוג לעשות את זה בבי"ח? אשמח לתשובה מהירה פולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא הנשים שלך לקבלת הוראות
ד"ר פלד17/03/2009מדויקות לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח קיסרייעל17/03/2009
שלום, ילדתי לפני 5 שבועות בניתוח קיסרי ,מהלך ניתוח תקין. שבועיים אחרי הלידה הייתי אצל הרופא שיסתכל על הצלקת שבינתיים החלימה. עשה אולטרסאונד לראות שהתכווצות הרחם תקינה. שאלתי :האם יש צורך בבדיקה חוזרת כזו או אחרת לפני חזרה ליחסי מין ,מתי לצפות למחזור ?(שואבת חלב בלי הנקה ישירה בשילוב מטרנה) , הדימום הפסיק לאחר 3 שבועות וחזרו מעט הפרשות דמיות אחרי 4 שבועות שהסתיימו. מה לגבי הריון נוסף? אנחנו מעוניינים ,האם יש סיכון כלשהו בהריון בשלב כל כך קרוב לניתוח? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי הסדר
ד''ר יזהר בן שלמה17/03/2009שאיבה סדירה, כמוה כהנקה, עשויה למנוע וסת סדיר וכניסה להריון
הזמן שעליכם לחכות עד להריון הבא שנוי במחלוקת. רצוי להתיעץ עם הרופא האישי.
יחסי מין מותרים מרגע שתרצי, ותודה לאל שאינם תלויים בהסכמת הרופא או בבדיקתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות הריון..עדי17/03/2009
בטא ב- 10.3 7,057 היום בטא 39,869, פרוגסטרון 94.6 [עם תמיכת אנדומטרין], אסטרדיול 5350 ונצפה היום דופק. האם הערכים תקינים? בשלב זב עדיין הבטא צריכה להכפיל עצמה כל יומיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד"ר פלד17/03/2009מרגע הופעת הדופק מעקב אחר תקינות ההריון מתבצע לפי התפתחות העובר ונוכחות דופק ולא לפי הבטה בהמשך ההריון כמובן שהבטה לא מכפיל את עצמו אחרת לפי מטמטיקה פשוטה היה מגיע למספרים אסטרונומים תוך זמן קצר.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה מאיימתמיכל17/03/2009
שלום עברתי לפני 5 חודשים לידה מוקדמת בחודש חמישי בגלל "טרנר". לכן אני קצת נזערת. כרגע אני בתחילתו של הריון שבוע 6 והיה לי מעט הפרשות חומות בשבוע שבו הייתי אמורה לקבל מחזור. היתה הפסקה של שבוע ושלשום שוב כתם חום. בבדיקת אולטראסאונד הובחנה" הפלה מאיימת" ונתבקשתי לנוח. השאלה שלי לאור העבר , אם באמת לא תתרחש הפלה האם הסיכוי לבעיה כרמוזומלית גדולה בגלל המצב של הפלה מאיימת?. תודה מראש מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד"ר פלד17/03/2009אם ההריון ממשיך להתפתח הרי רוב הסיכויים שהוא תקין כרומוזומלי. בכל מקרה מומלץ יעוץ גנטי בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה עלי לצפות? הריון ראשוןדניאל17/03/2009
לאחר טיפול בפיוריגון ואוביטרל ב 25-2 - ב 12-3 בטא 94 ב 17-3 בטא 642 האם הבטא תואמת את השבוע בו אני נמצאת (4 נדמה לי) ? כמו כן הרופא שלי ביקש היום אולטרסאונד וגינלי עוד שבוע בדיוק (ללא בדיקת דם) - למה עלי לצפות/מה אני אמורה לראות באותו אולטרסאונד אם הכל תקין? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה לצפות לראות שק ברחם
ד"ר פלד17/03/2009ואולי אולי גם קוטב עוברי ודופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןהילה17/03/2009
אני בשבוע 6+2 בעוד יומיים עושים לי אולטראסאונד לראות אם יש עובר ודופק. התחילו לי פתאום כאבים בגב התחתון, ממה זה עשוי לנבוע? האם יכול להיות קשור לעובדה שאני לא מרגישה טוב ומצוננת מאתמול? נצפה שק הריון בתוך הרחם לפני שבוע כך שאני יכולה להבין שזה לא קשור חס וחאלילה להריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה סיבות לכאבי גב
ד"ר פלד17/03/2009הריון חוץ רחמי אין לך קרוב לוואדאי מדובר בכאבים על רקע של המחלה הוויראלית ממנה את סובלת יש לבדוק מצבך החיסוני CMV וכד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון בהריוןעדי17/03/2009
אילו תרופות מותר לקחת לצינון ואיזה להורדת חום? אני בשבוע 6+2 ואני חוששת לקחת תרופות אך אני מבינה שלא טוב שיהיה חום. מאיזה גובה של חום כדאי לקחת תרופה להורדה? האם חייב לקחת משהו לצינון או שאפשר לתת לזה לעבור לבד? בבוקר קמתי עם חום של 37.8 כשטבעי שלי הוא 36.5 בערך. אם היה לי בלילה חום גבוה יותר ולא ידעתי האם זה עשוי להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
ד"ר פלד17/03/2009מחלות וויראליות שכיחות בהריון. רוב רובם של הנגיפים אינם גורמים לכל נזק לעובר. יש כמובן לשלול מחלות שנגרמות על ידי נגיפים מסוכנים כמו CMV ניתן לקחת אקמול ואופטלגין ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עדי18/03/2009כיצד ניתן לשלול CMV ? האם יש בדיקה שניתן לעשות? אני כרגע רק מצוננת ללא שיעול או כאב גרון ואתמול כאב לי מאוד הגב התחתון כל היום ועבר, האם שייך להריון או יתכן מההתקררות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לחזור ולקיים יחסי מין מלאים
ד"ר פלד17/03/2009רצוי להימנע מהריון בשנה הקרובה על מנת לתת לצלקת הרחמית להחלים היטב ולגוף להתאושש מההריון למרות שיש דיווחים על הריונות מוקדמים יותר לאחר ניתוח שהסתימו בהצלחהללא כל סיבוכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)