מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון עוברידנה02/07/2008
שלום. אני בהריון בשבוע 16. מחזור אחרון 12.3.08. רציתי לדעת מתי צריך לעשות את בדיקת חלבון עוברי. אודה על קבלת תשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשבוע 17
שירה02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הX השבירדקלה02/07/2008
שלום רב, אני בשבוע ה14 להריוני. אני ובן זוגי ממוצא אשכנזי ועשיתי את כל הבדיקות המתאימות וכולן תקינות. יחד עם זאת ואף על פי שהבדיקה המולקולרית לתסמונת הX השביר נמצאה בגדר הנורמה: 24 חזרות בעותק אחד של הגן ו30 חזרות בעותק השני של הגן- הופיעה הערה כי במידה ובמשפחתי יש רקע של פיגור שכלי, אוטיזם,PDD או X שביר, עלי להודיע על כך למעבדה בהקדם. ובכן, לבת דודתי (בת אחות של אמי) היו לקויות למידה חמורות והיא למדה בכיתה טיפולית בבית ספר רגיל. והבת של בן דודה של אבי (הנכדה של אחות סבתי מצד אבי) סובלת ממשהו חמור: פיגור קשה או אוטיזם אינני יודעת ממה בדיוק ואני לא בקשר עמם, אך אני יודעת שאיננה מתפקדת, לא מתקשרת, נכה, לא שולטת בצרכיה וכיו"ב והיא מטופלת במוסד מתאים שעלותו מאוד גבוהה (לאחר שנים שטיפלו בה בביתם עד שנות העשרה לחייה). יש לציין כי יש להם שתי בנות נוספות בריאות. האם זה אני צריכה ליידע את המעבדה בנוגע למקרים הנ"ל? האם הקרבה המשפחתית המצויינת במקרה השני משנה ככל שזה נוגע אלי? האם מומלץ לבצע בדיקת מי שפיר למען הסר ספק? (בדיקת שקיפות עורפית תקינה וסקירת מערכות מוקדמת טרם בוצעה). אני מודה לך מראש ומקרב לב על מענה לשאלתי!!! דקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפני לאתר דוקטורוס
אנגל08/07/2008יש שם פורום של אבחון גנטי של פרופ' יובל ירון הוא יתן לך תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן לעדכן
ד''ר בני שכטר09/07/2008לא בטוח שמדובר ב-X שביר, אבל תעדכני את המכון הגנטי ושם יחליטו וימליצו לך האם יש צורך בדיקור מי שפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב , עקמת, אשמח לתשובה בהקדםא02/07/2008
בבקשה שלום רב, נותחתי לפני מספר שנים בגבי (עקב עקמת), וכעת, בשבוע 17, לאחר שאני סובלת מכאבי גב, הרופא המנתח המליץ לי לשים כל ערב שקית חימום מגומי עם מים חמים באזור הגב התחתון והטוסיק למשך חצי שעה. שאלתי האם זה יכול להזיק להריון??? כי למיטב ידעתי מים חמים מדי, סאונה, ג'קוזי, ודברים כאלו אסורים מסיבות מסויימות. המון תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליתר דיוק,
א02/07/2008הוא אמר לי לשבת על זה, ואני שמתי את זה על הגב. העניין הוא שיש לי פלטינות בגב, ואני דואגת מכיוון שאני חושבת שהפלטינות התחממו, ובניגוד לגב רגיל, האם זה יכול לחמם את הרחם יתר על המידה? עד כדי גרימת נזק לעובר? אציין ששמתי זאת למשך שעה, ולא למשך חצי שעה כפי שהמליץ הרופא. אני מודאגת מאוד, אשמח לשמוע תשובתכם במהרה! המון תודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בהריון , הייתכן?!מזל01/07/2008
אני בשבוע 13 . מחזור אחרון היה ב31.3.08 . בחודש שעבר היה לי דימום לא פעיל ופניתי למיון אמרו לי רק מנוחה. החודש בערך בתאריך של המחזור החודשי שלי הופיע דימום הפעם יותר רציני שנמשך יומיים הייתי במיון אמרו שוב רק מנוחה. חברה סיפרה י שלה היה מחזור עד חודש רביעי האם יכול להיות מצב כזה? מה זה אומר ואיזו מין תופעה מוזרה אציין שבאף הריון שלי זה לא היה .לפני שנה עברתי גרידה יש קשר? אודה על תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני שמעתי, אפשר תשובה בבקשה...?
יפעת18/09/2010שמעתי על נשים שהמשיכו לקבל מחזור סדיר בחודשים הראשונים להריון. האם יתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמזל
ד''ר גדעון נגר18/09/2010בהריון יתכן לעיתים הפרשות דמיות קלות
הדמם אינו מחזור
יש לבצע בדיקות מעקב בUS.
אין קשר לגרידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ובדיקות ?!?עדי01/07/2008
שלום מזה כ-8 חודשים מנסים להכנס להריון, מחזור בד"כ סדיר 29-31 יום. בחודש האחרון - 36. החודש אני ביום ה-40 ללא מחזור וללא הריון [בדיקת דם]. רופאת המשפחה הפנתה אותי לבדיקות הללו: LH 23.6 FSH 5.9 PROLACTIN 468 TSH 3.87 קראתי שהערכים די גבוהים, מה ניתן להסיק מהם? יש לגשת לרופא נשים? [הבדיקות בוצעו ביום ה-37] תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובת רופא
עדי02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום הביוץחסויה01/07/2008
מחזור אחרון קיבלתי ב 16/06 ואני מקבלת בזמן האחרון לפי 29 יום אני מנסה להיכנס להריון כבר 3 חודשים ולפי חישוב מועד הביוץ שלי התחיל מה-27/06 ויום הביוץ עצמו אמור להיות היום האם יש מצב שאני מבייצת מבלי להרגיש כאבים כלשהם כי אני יודעת שבד"כ ביום הביוץ יש כאבים בבטן התחתונה? בנוסף עשיתי מיום שישי ועד היום כול יום סקס חוץ מביום שבת האם זה בסדר? ואם יש משהו בנוסף שניתן לעשות למרות שאני לא בטוחה בזמן הביוץ שלי האם עשיתי חישוב נכון? אשמח לתגובה בהקדם האפשרי המשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך בלבול במושגים
ד''ר בני שכטר01/07/2008שלום לך!
אם המחזור הוא סדיר כל 29 יום, הביות בד"כ יחול ביום 14-15 מהיום הראשון של המחזור האחרון.
הביוץ הוא יום אחד, ולא מתחיל ביום אחד ומסתיים לאחר 5 ימים לפי מה שהשתמע בשאלה שלך.
לכן לפי החישוב שלי הוא אמור היה להיות סביב 30/6-1/7 ולכן כדאי שגם היום ומחר תקיימו יחסי מין.
לא חייבים להרגיש משהו בביוץ (רוב הנשים אינן מרגישות דבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס בהריוןמיכל01/07/2008
אני בשבוע 10+4. בשבוע 7 הופיעה לי הפרשה חומה, נבדקתי על ידי רופא פעמיים מאז, וניכר שההריון תקין והעובר מתפתח בהתאם לשבוע ההריון. הרופא נתן לי הוראה להימנע מיחסי מין באופן גורף כדבריו. ההפרשות נמשכו מספר ימים לסירוגין, עד שפחתו באופן ניכר, ובימים האחרונים כמעט ואין להם זכר (אולי למעט טיפת הפרשה צהובה כהה מעט מהרגיל). עד מתי עלי להימנע מקיום יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק לאחר בדיקה
ד''ר בני שכטר01/07/2008יש לגשת לרופא שלך ולאחר בדיקה הוא יחליט לפי המצב האם ניתן ל"לשחרר את הרסן"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם+העמסת סוכרשירה01/07/2008
שלום רב, רציתי לדעת האם הבדיקות תקינות מספר דברים סומנו לי באדום הכדוריות דם הלבנות והאדומות רציתי לדעת האם זה תקין בהריון?והאם העמסת הסוכר תקינה? תודה רבה GLUCOSE1HR 50G 79.00 MG/DL ( 65.00- 140.00) (.*.......) WBC 11.60 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)* NEUTROPHILS 8.40 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)* NEUTROPHILS % 72.10 % ( 46.00- 68.00) (.........)* LYMPHOCYTES 2.30 K/UL ( 1.10- 3.50) (....*....) LYMPHOCYTES % 20.10 % ( 15.00- 45.00) (.*.......) MONOCYTES 0.70 K/UL ( 0.08- 0.90) (......*..) MONOCYTES % 6.40 % ( 2.00- 9.00) (.....*...) EOSINOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.60) (.*.......) EOSINOPHILS % 0.90 % ( 0.00- 6.00) (*........) BASOPHILS 0.10 K/UL ( 0.00- 0.15) (.....*...) BASOPHILS % 0.50 % ( 0.00- 1.50) (..*......) RBC 4.08 M/UL ( 3.90- 5.40) (*........) HEMOGLOBIN 13.00 G/DL ( 12.00- 16.00) (.*.......) HEMATOCRIT 38.00 % ( 35.00- 45.00) (..*......) MCV 93.10 FL ( 80.00- 98.00) (......*..) MCH 31.80 PG ( 27.00- 33.00) (......*..) MCHC 34.20 G/DL ( 32.00- 35.50) (.....*...) PLATELETS 259.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (...*.....) MPV 7.70 FL ( 6.50- 11.50) (.*.......) RDW 14.30 % ( 11.00- 16.00) (.....*...) SG 1.00 SG LEUCOCYTES UR. 75.00 LEUK.\UL NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 5.50 PROTEINE UR NEGATIVE GLUCOSE URINE Normal MG/DL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN Normal MG/DL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE SEDIMENT RBC 1.00 HPF SEDIMENT WBC 1.00 HPF SEDIMENT SQEP +1 HPF SED.BACTERIA +1 HPF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה תקין
ד''ר בני שכטר01/07/2008כולל העמסת הסוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים חריגים בבדיקות דםעידית01/07/2008
שלום לכם, אני בשבוע 26. בבדיקות דם עקב יל"ד 2 תוצאות חריגות אשר מאוד מדאיגות אותי: fibrinogen - עומד על 507 cpk - עומד על 1200 אני מבינה שערך כזה של fibrinogen בדרך כלל מצריך התייחסות. מה דעתכם? (רופא מעקב הריון לא התייחס לכך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור
ד''ר בני שכטר01/07/2008השאלה לא הגיעה ברורה וקשה לענות עקב כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה שאלה - מצטערת לא יצא טוב
עדי01/07/2008שלום רב, אני בשבוע 24 , עשיתי ספירת דם ויש כמה חריגות: 5.2- 4.0 M/ul 3.57 RBC / 16.0- 12.0 g/dl 10.9 HB / 46- 36 % 32.7 HCT / 70- 40 % 77.6 NEUT% / 45- 18 % 17 LYM% / האם ערכים אלה תקינים בהריון? האם יש לי זיהום או מחסור בברזל? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו יותר טוב
ד''ר בני שכטר01/07/2008למעט אנמיה השאר תקין
את צריכה ליטול ברזל
תחזרי לרופא/ה שלך וקבלי הנחיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה שאלה - מצטערת לא יצא טוב
עדי01/07/2008שלום רב, אני בשבוע 24 , עשיתי ספירת דם ויש כמה חריגות: 5.2- 4.0 M/ul 3.57 RBC / 16.0- 12.0 g/dl 10.9 HB / 46- 36 % 32.7 HCT / 70- 40 % 77.6 NEUT% / 45- 18 % 17 LYM% / האם ערכים אלה תקינים בהריון? האם יש לי זיהום או מחסור בברזל? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שעכשיו יצא טוב...
עדי01/07/2008שלום רב, אני בשבוע 24 , חריגות בספירת דם: RBC -3.57 4.0-5.2 HB-10.9 12.0-16.0 HCT-32.7 36-46 NEUT%-77.6 40-70 LYM%-17 18-45 האם תקין בהריון? האם יש לי זיהום או מחסור בברזל? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותלי01/07/2008
האם שחלות פוליצסטיות יכולות להיות הגורם המקשה עלי להיכנס להריון? אם כן, מה עלי לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר01/07/2008שלום לך!
שחלות פוליציסטיות יכולות לגרום למחזורים לא סדירים ולהפרעה בביוץ.
אם ישנה בעיה להכנס להיריון, גשי לרופא/ת הנשים שלך להבדק ולקבלת יעוץ מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לי01/07/2008תודה על התגובה המהירה:) שאלה נוספת: האם ניתן לאבחן שחלות פוליצסטיות על פי בדיקות דם או רק על ידי אולטראסאונד פנימי? עשיתי את כל בדיקות הדם האפשריות והרופא לא הזכיר את המושג "שחלות פוליצסטיות" זה פשוט זכור לי מבדיקת אולטראסאונד שעשיתי לפני כשנתיים וראו "ריבוי זקיקים" ורציתי לוודא איתך את הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש הבדל
ד''ר בני שכטר01/07/2008בין שחלות פוליציסטיות (שזה מה שראו בבדיקת האולטרה-סאונד) שלא תמיד מהוות בעיה, לבין "תסמונת השחלות הפוליציסטיות" ששם יש גם בנוסף מחזורים לא סדירים והפרעה בביוץ וכן סימנים לעודף הורמונים זכריים (כגון : שיעור יתר, אקנה, השמנה ועוד).
אם הבעיה היא רק באולטרה-סאונד וכל השאר תקין בד"כ זה חסר משמעות. אם יש בעיות אחרות כפי שציינתי לעיתים ניתן לזהותן גם בבדיקות דם (לא חובה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :)
לי02/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת שחלות פוליציסטיות
עדי18/07/2008ובמקרה של תסמונת שחלות פוליציסטיות, מה הטיפול? [אובחנתי כך באולטרסאונד ובבדיקות דם לעודף הורמונים גבריים]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדרך כלל
ד''ר בני שכטר19/07/2008אם אינך מעונינת בהיריון כעת הטיפול הוא גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובמקרה שאני מעוניינת בהריון?
עדי19/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח אם תענו - !יפית30/06/2008
אז ככה: אני מנסה להיכנס להיריון זה החודש הראשון. קיימנו יחסי מין סביב הביוץ (בדיקת הביוץ הראתה שני קווים ב- 11.6 ובביוץ עצמו). במהלך הזמן שאחרי הביוץ נעשיתי עצבנית מאוד, עייפה והיו לי כאבים כלשהם בחזה והרגשתי שהוא גדל. אך מעבר לזה - שום סימן מיוחד (אולי קצת כאבי בטן). כשבועיים לאחר מכן, ב- 18.6 התחיל לי דימום בודד חום, יום אחרי כן זה התפתח קצת ונעשה אדום יותר,אך דליל מאוד,וב-27.6 הדימום התחזק כמו בכל מחזור. אך בשונה ממחזורים אחרים, כאבי הבטן היו חזקים יותר והדימום די פסק לאחר יומיים. כרגע יש לי הפרשות חומות של סוף מחזור. עשיתי בדיקת היריון ב- 19.6 ויצא שלילי וגם ב23.6 ויצא שלילי. האם יש טעם לבדוק שוב את העניין? כמה סיכויים יש שבכל זאת נכנסתי להיריון? (אגב, הכאב בחזה עבר, ונותרו רק עייפות, כאב ראש ועצבנות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר01/07/2008רוב הסיכויים שאכן אין היריון. רוצה להיות רגועה ב-100% תעשי עוד בדיקה.
אם שלילי, יאללה לעבודה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריוןאלמונית30/06/2008
שלום אני לא יודעת אם אני במקום הנכון המחזור שלי נע בין 25-28 יום לרוב אני ממש מרגישה מתי המחזור אמור להגיע,בחודשים האחרונים המחזור נע בין 25-27 יום היום אני ביום ה28 אין שום הרגשה שהמחזור קרב וגם לא סימנים יש לי קצת רגישות בפטמות וכאבים קלים בצידי הבטן התחתונה האם זה מעיד או סימן להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
ד''ר בני שכטר01/07/2008עוד יומיים-שלושה ואם אין מחזור תעשי בדיקת היריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה...נורית30/06/2008
אני בשבוע 30 לאחרונה אני מרגישה זרמים חזקים ( כמו דקירות\תזוזות מוזרות) בבטן המאוד תחתונה לכיוון הנרתיק עצמו. לפעמים אני ממש נבהלת עד כדי כך שאני סוגרת את הרגלים חזק מפחד שלא תהיה ירידת מים או משהו ( אני מניחה שזה לא קשור אחד לשני אבל זה מעין רפלקס כזה) הדבר קורה בעיקר בזמן הליכה ונותן מן הרגשה כאילו העובר דוחף לכיוון היציאה. האם זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לכל תחושה יש הסבר
ד''ר בני שכטר01/07/2008אבל אם זה משהו שקורה לעיתים תכופות ו/או מאד מטריד, גשי לרופא לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עובריאביב30/06/2008
תוצאות חלבון עוברי חלבון עוברי 10.3 HCG 52.63 E3 0.66
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינת
ד''ר בני שכטר01/07/2008על מה מדובר כמותי או לפי ה- MOM (שזה היותר חשוב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובהיעלי30/06/2008
שמתי לב שהנושא כבר דן בפורום אבל השאלות היו בד"כ בנוגע לחשמל סטטי בין שני גופים ללא מקור מתח. אנא ענו על שאלתי מה קורה כשנוגעים למשל בממיר ומקבלים זרם קטנטן באצבע? הרי שם יש מקור מתח אמיתי. אני רוצה אחת ולתמיד להבין מתי יש מקום לדאגה ומתי לא. תודה. יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשמל זורך בכפות ידיך
ד''ר בני שכטר01/07/2008ממה שאת מתארת אני לא חושב שיש סיכוי לנזק לעובר.
אם מקבלים "מכת חשמל", אז יכול להיגרם נזק שגם אותו לא תמיד ניתן להעריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)