מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטגדני אדמת בהריוןמיכלי25/06/2008
שלום ,
הריון IVF שבוע 8 +4ימים
במהלך 3 בדיקות שביצעתי לאדמת התקבלו תוצאות שונות .
אימי אמרה לי שחוסנתי בוודאות בילדותי .
1. האם ייתכן מצב כי השפעת החיסון במהלך השנים פגה?
2. האם אני נמצאת בסטטוס "אזהרה" ?(לא רוצה לקבל עכשיו חיסון כי אצטרך להמתין 3 חודשים עד הטיפול)
3. האם יש סיכוי בנתונים כאלה להידבק ?
Rubella IgG | | 23/06/08 | IU/ml | *
19.6
Rubella IgG | | 08/08/07 | IU/ml | *
26.1
Rubella IgG | | 17/10/01 | IU/ml | *
27.1
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
לני28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה בבקשה??????
מיכלי30/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר... עזרה בבקשהדידי25/06/2008
שלום,
קיבלתי את התוצאות של העמסת סוכר 50 ויצא לי 136.2. אני יודעת שהנורמה היא עד 140 אבל זה נראה לי ממש גבולי ומאוד מאוד מלחיץ!
האם ההמלצה היא לעשות את ההעמסה של ה-100?
התור שלי לרופא פשוט רק בעוד יותר משבוע....
אני מאוד לחוצה מזה כי מאוד חשוב לי לעבור לידה טבעית ואני יודעת שבמקרים של סכרת זה עשוי להיות מאוד בעייתי. האם יש אפשרות ללדת לידה טבעית עם סכרת?
אני מצטערת על האורך, פשוט זה השפיע עלי לא טוב ואני בוכה כבר מהבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תבכי. תתקשרי לרופא שלך
שני25/06/2008או שתעמידי לו עובדה שת מתייצבת אצלו עוד היום כי זה דחוף.
אל תבכי - יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה טובה- את ממש לא צריכה לדאוג
חסוי25/06/2008קיבלת תוצאה מצוינת וגם הרופא שלך יגיד את זה. הבדיקה של העמסת סוכר 50 נועדה לעשות סינון ראשוני- וכל תוצאה מתחת ל- 140 מצוינת ואומרת שאין מה לדאוג. אין פה עניין של ערך "גבולי", פשוט בגלל שהבדיקה של ה- 100 מסובכת יותר אז עושים קודם כל את ה- 50 כדי לסנן מלכתחילה את הבנות שאין טעם לשלוח אותן לעשות את ה- 100- ואת בינהן לפי התוצאה שלך. כל תוצאה מתחת ל- 140, אפילו 139, אינה מצריכה בדיקה נוספת. לעומת זאת כל תוצאה מעל 140, אפילו 141 (למשל מה שיצא אצלי ועשיתי את ה- 100), מצריכה בדיקה של 100, וגם אז ברוב המקרים זה יוצא תקין. אז תירגעי, לפי הבדיקה אין חשד לסכרת ואני בטוחה שזה גם מה שיגיד לך הרופא. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק לבכות
ד''ר בני שכטר27/06/2008הבדיקה בסופו של דבר תקינה לפי הספר.
יש כאלה שליתר ביטחון עושים את ההעמסה של ה-100.
אין צורך בבכי מיותר, זה יכול להמתין לרופא שלך והוא יחליט יחד איתך מה יש לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ד"רויקי25/06/2008
1. אני אישה בהיריון ושוכבת עם שני גברים בלי קונדום אז מה יקרה ?????????????
2. אני בהיריון מבשבוע 5 ועדיין אן דופק לעובר ואני גם כצת מדממת והאם זה משפיע על הריון לשכב עם שני גברים ????
בבקשה תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מקווה שאחד מהם הוא האבא...
פנינה26/06/2008תשכבי עם מי שאת רוצה. אי אפשר לראות דופק בשבוע 5. לגבי הדימום את צריכה להתייעץ עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר בני שכטר27/06/20081. אני מניח שתצטרכי להחליט מי האבא..
2. אם יש דימום לא שוכבים !!!לא עם אחד ולא עם שלושה.
תמשיכי את המעקב אצל הרופא/ה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןחיה25/06/2008
מה אומרת התוצאה:
HCG-B Quantitative (B)18258* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאת בהריון כבר דיייי מתקדם
אמא26/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
ד''ר בני שכטר27/06/2008אפשר אפילו לעשות אולטרה-סאונד ולראות דופק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועות הריוןשון24/06/2008
קראתי באתרכם (בחלק של יומן שבועות הריון)
שב "שבוע 6-8 אצל האם חל איחור במחזור החודשי..."
לאור הנ"ל אני קצת מבולבלת - האם במהלך שמונת השבועות הראשונים להריון עדין מקבלים את המחזור החודשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערה
שון24/06/2008אבל בפירוש כתוב שבשבוע 6-8 מפסיק המחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנות היקרות/לרופאיםחסוי23/06/2008
לבנות:
אני אמורה להתחיל להזריק גונאל אפ בפעם הראשונה.
האם זה כואב כפי שהפחידו אותי? שורף?
נסבל?
אשמח לשמוע מניסונכן......ועל תופעות לוואי שחוויתן.
לרופאים - מה תופעות הלוואי הנפוצות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
מור23/06/2008שלום למזריקה המתחילה:-)
אני ממליצה לא להלחץ , תנסי לקחת את עניין ההזרקות בכיף - הרי בסופו יגיע הדבר שלו את מחכה ..................הר , סבלנות והכי חשוב לא להקשיב למה שאחרים אומרים.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה
לירון24/06/2008היי
אני אחרי מחזור של הזרקה ראשונה, ומניסיון שלי , תקבעי תור בערב לחדר אחיות , ותבקשי שאחת מהן תלווה אותך בהזרקה הראשונה, למרות ההסבר שקיבלת כבר על הזריקה, זה מאוד עוזר, וזה בכלל לא כואב.
שיהיה לך בהצלחה, ושזה יהיה המחזור האחרון שלך בהזרקה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמל סטטייעלי23/06/2008
שלום רב.
רציתי לדעת האם ל"התחשמלויות" מחשמל סטטי לאחר נגיעה בדלת, באדם אחר, בחלון או לא משנה במה, האם עלול להיגרם נזק לעובר? אני כרגע בשבוע 14+5.
תודה תודה.
נווית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
א23/06/2008כבר הייתה שאלה כזו ורופא אמר שזה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונדליאת23/06/2008
היי מחר אני נכנסת לשבוע 30 וביום רביעי יש לי אולטרסאונד של הערכת משקל, חברה שלי אמרה לי שצריכים לעשות הערכת משקל בשבוע 31-32 האם זה בסדר שאני יעשה הערכת משקל בתחילת שבוע 30 או שזה מוקדם מדי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר v=הערכת משקל
א23/06/2008את גם ככה תעשי עוד כמה הערכות משקל עד הלידה אז זה לא כל כך משנה . עדיף שבוע 31-32
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאיעל23/06/2008
שלום! עשיתי בדיקת בטא ביום רביעי שעבר ה 18.6 ויצא 750 היום עשיתי שוב ה23.6 ויצא 4,407 האם תקין? מחזור אחרון ב19.5 אודה לתשובתכם בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
יעל23/06/2008ביוץ לפי מעקב זקיקים בין ה1,2.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודא23/06/2008
אני בשבוע 40.
הערכת משקל מהיום: 3950
אני מאוד קטנה . 1.53 גובה
האם כדי מראש ללכת לקיסרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד'ר בבקשה תשובה-הריון לאחר הפלה טבעדנית23/06/2008
דר'' שלום רב,
הייתי בשבוע 5 להריון (לאחר 3 חודשים של נסיונות)ולצערי ההריון לא היה תקין, לשמחתי לא צריכה לעבור גרידה כי היתה לי הפלה טבעית.. הרגשתי נורא ואיום אך היום אני מחוזקת יותר במיוחד כשהבנתי שזה נפוץ בהריונות הראשונים ,וכבר מוכנה לנסיונות הבאים.
אני כבר כולי מבולבלת, בחלק מהפורומים ענו לי רופאים כי מאחר וזה הפלה טבעית ולא גרידה אין צורך לחכות ואפשר לנסות שוב כבר בביוץ הקרוב, וחלק אחר אמר כי כדאי לחכות לפחות וסת אחת.
מה לעשות? מבחינת הגוף שלי אני מרגישה כחדשה, האם להקשיב לגופי ולנסות כבר בשבוע הבא בביוץ? אשמח להסבר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילות עידוד
יעל23/06/2008לפני ילדתי הראשונה היתה לי הפלה טבעית בדיוק באותו זמן כמו לך, הרופא אמר לי שרצוי לחכות מחזור אחד אבל לא יקרה כלום אם אכנס ואכן כך קרה התייחסתי להפלה כאל מחזור ובאמת בייצתי לא הספקתי לקבל מחזור וכבר הייתי בהריון שוב שהיה כמו חלום. אני מקווה שעודדתי קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעל. באמת מעודד. ..ואיך
דנית23/06/2008ואיך ידעת מתי הביוץ? יו הלוואי וזה יקרה גם לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
יעל23/06/2008תתייחסי כאילו ההפלה היא מחזור, כלומר תחשבי מהיום שהתחלת לדמם כמו במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון IVFמיכלי23/06/2008
בוקר טוב,
הריון IVF שבוע 8
יש 2 עוברים . אחד מהם הפסיק להתפתח (אין דופק).
1. תוך כמה זמן הוא אמור להיעלם ?
2. איך הוא אמור להעילם ? דימום, הפרשות, או פשוט להיספג כמו ציסטה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/20081 - תוך מס' שבועות
2 - נספג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר אני עומדת להתעלף מדאגה!!!שני23/06/2008
בבקשה תעזור לי
שבוע 32+3.
תוצאות אולטראסאונד:
BPD 87 מתאים ל- 35+2
FEMUR 64 מתאים 33+3
היקף ראש 317 מתאים 35+5
היקף בטן 286 מתאים 32+5
משקל: 2190 לפי אחוזון 63.
הטכנאית אמרה שהראש שלו גדול מידי. נכון? מה זה אומר? בבקשה תעזור לי. אני לא מפסיקה לבכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תירגעי הכל יהיה בסדר תהיי חיובית
שירה23/06/2008אל תלחיצי את עצמך סתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד
א23/06/2008ופחות תקשיבי לטכנאים. לי גם סיפרו הרבה אבל בסןף הכל בסדר ולקראת נ=הלידה הכל מתאזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד
שני23/06/2008אבל הטכנאית היתה מאוד רצינית כשהיא אמרה שזה בעיה וצריך לבוא בעוד שבועיים שוב...
שום מילת עידוד לא קיבלתי ממנה - אז נילחצתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידוד
א23/06/2008אז אני במקומך הייתי רושמת חתיכת תלונה על אותה טכנאית מכיוון שאת במצב מאוד עדין כגע ואם היא כזאת חסרת רגש אז כנראה היא לא צריכה לעבוד עם נשים בהריון.
הכל יהיה בסדר. תיגשי לרופא שלך ותדברי איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תלחיצי את עצמך
טלי23/06/2008הם לא מבינים חצי ממה שהם אומרים
יש חוק זכויות החולה , הם צריכים להגיד את כל מה שנראה להם ,גם אם זה רק חשש.
לרב החששות קטנים ובסוף הכל בסדר.
תאמיני רק בו שהכל יסתדר, תבטיחי סכום כסף לצדקה במידה והכל יגמר בשלום ויולד תינוק בריא ושלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת. תודה!
שני24/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהליאת22/06/2008
הריון שלישי מחזור אחרון 6.5.08- שבוע 6+5 ימים ב- 2.6 בטא 1851.5 היום בטא 46113 .יש לי תור ליום ראשון הקרוב לבדיקת חיות העובר + דופק האם ערך הבטא נורמאלי לשבוע ההריון כי ביום שישי האחרון נצפה שק הריון אך ללא עובר ודופק- תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/2008במידה וההריון תקין ניתן לראות דופק שבועיים לאחר הופעת שק ההריון. אין צורך לבצע בדיקות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית וזקיקחסוי22/06/2008
להבנתי, צמיחת רירית וזקיק מתפתח - אמורים ללכת בד-בבד לקראת הביוץ לא?
כיצד ייתכן, שבמעקב זקיקים -
הזקיק גדל והתפתח (מעט) בעוד הרירית קטנה?
לציין שזה בתחילת התהליך (הזקיק 12) רק התחיל לצמוח....
אך הרירית צנחה מ5.2 ל-4......
יש לכך הסבר?
יש סיכוי שרירית שהתקטנה, תחל לעלות מחדש?
ד``ר יורם גלעדי28/06/2008רצוי להמתין עד לזקיק בקוטר כ 18-20 מ'מ ואז להתייחס לעובי הרירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)