מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטאליאת22/06/2008
שלום לכולם בתאריך 2.6.08 ערך בטא 1851.5 - האם אמור להכפיל את עצמו - מה הערך שצריך להיות עכשיו בכדי לדעת שהכל בסדר ? שבוע 6+5 תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/2008הערך מכפיל עצמו כל 48 שעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG-B Quantitative (UR)לירון22/06/2008
שלום
לאחר 8 ימים מההזרעה ביצעתי את הבדיקה הבאה, ויצא לי 3
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הריון
מיכלי22/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצעי בדיקה לאחר 12 יום מהזרעה
חסוי22/06/2008זה שאחרי 8 ימים יצא בטא שלילית לא אומר שאין הריון. ממש לא. חכי ליום ה- 12 ובצעי שוב את הבדיקה- אחרי 8 ימים הבדיקה ממש לא אפקטיבית ולא אומרת דבר- ואני חוזרת- ממש לא אומרת דבר. הסיכוי להריון נשאר עדיין כשהיה מיד לאחר ההזרעה. רק תשובה לאחר 12 יום תיתן מידע ודאי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו יותר
חסוי22/06/2008אם הזרקת אוביטרל - חכי ל-14 יום מהאוביטרל (16 יום מההזרעה השניה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/2008ניתן לבדוק הריון כ 12 יום לפחות לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהההההדנה22/06/2008
שלום לכולם
מחזור היה בתאריך 29.5.08
ביוץ היה ב 13.6. 14.6
בתאריך 19.6 היו לי כאבים דומים לכאבי מחזור ממש מיחושים בבטן תחתונה וברחם
הייתה בנוסף הפרשה חומה דימום כזה ,
יום למחרת כבר לא היה כלום וזה לא חזר על עצמו עד היום
מישההו אולי יודע מה זה?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ויקי25/06/2008כן אני אגיד לך זה מה שקרה לי זה תופעות היריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא שלום-לידהאודי סאסי22/06/2008
שלום לרופאים היקרים
שבוע 35 עם סכרת הריון מאוזנת ע"י אינסולין רק בלילה.
אם יש לידה בשבוע הזה מעכבים אותה בגלל הבשלת ריאות?
1...האם יתנו לי זריקה להבשלת ריאות ?
2...האם יעכבו לי את הלידה?
תודה ויום טוב
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/2008לא מעכבים לידה בשבוע 35 באמצעים תרופתיים ובדר'כ לא נהוג לתת זריקת צלסטון בשבוע כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהריים טובים חייבת את תשוסתך בהקדםמודאגת22/06/2008
אני בת 25 הייתי אמורה לקבל מחזור בתאריך 7-6 לפני תאריך קבלת המחזור הייתי שוכבת עם מישהו אבל לא הייתה חדירה עדיין לא קיבלתי מחזור 12-6שכבנו עם חדירה מלאה האם יש מצב שאני יכולה להיקלט להריון עשיתי בדיקה בייתית לפני 3 ימים התוצאה הראתה לי שלילי האם זה תופס אני עדיין לא מקבלת חשוב לי לציין שאני מרגישה כל פעם שאני עומדת לקבל מחזור אבל שאני בודקת אין כלום 21-6 היום התחלתי להרגיש בחילות וכאבים בחזה בצד שמאל עם דקירות ברחם אודה לכם אם תענו לי בהקדם כי זה ממש חשוב לי
יום טוב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/2008לא ניתן לדעת כרגע. במידה ויש איחור בווסת יש לבצע בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידהר22/06/2008
שלום,
אני שבוע אחרי שעברתי גרידה ועדיין יש לי כאב בנרתיק. האם זה תקין ?
אחרי כמה זמן תופעות אלו אמורות להסתיים ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
א22/06/2008למה כאבים בנרתיק???
את אמורה אולי להרגיש כאבים ברחם בגלל ההתכווצות אבל למה בנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/2008רצוי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון בהריוןהדר22/06/2008
שלום,
אני בשבוע 9, עשיתי בדיקות דם והרופא אמר שהכל תקין.
אני צמחונית ונראה לי מוזר שהוא לא המליץ שאקח ברזל, B12, מולטי ויטמין וכו'.
גם אם הבדיקות פחות או יותר בטווח- לא כדאי לחזק את הגוף, לקראת המשך ההריון?
האם זה הגיוני שאני לא צריכה לקחת כלום, או שהרופא פשוט קצת "מחפף"?
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון
א22/06/2008איזו בדיקת דם עשית? אם זו ספירה אז לא רואים שם הכל.
אני מהיום הראשון לוקחת ברזל, חומצה פולית ו b12.
ממלחציה לך לדבר עם רופא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלת הריון........שנינוש21/06/2008
היי..... אני בשבוע 18 עברתי את כל הבדיקות האפשריות מבדיקות גנטיות ועד כל הסקירות וברוך ה' הכל תקין...... אבל........ היום במקרה קראתי כתבה על מישהי שהייתה בחודש שמיני עם בצקות נוראיות ברגליים ובידיים ולכן ניגשה למיון, מהמיון החזירו אותה חזרה לבית לאחר שבוע היה לה ירידת מים ירוקים והיא כבר הייתה בחודש תשיעי היא הגיע לבית חולים וגילו שהעובר מת ושהיה לה רעלת הריון!!! אני רק לא מצליחה להבין איך לא גילו לה את זה עד חודש שמיני?????? אתם קולטים אישה סוחבת תינוקת 9 חודשים ובסוף???!!! יש סימנים מיוחדים לרעלת הריון שאפשר להבחין בהם קודם ולטפל בזה.???ויש לי שאלה נוספת............... אני סובלת מתחילת ההריון מכאבי בטן באופן קבוע...... בדקו אותי גם במיון וגם בקופת חולים ולא מצאו שום דבר מיוחד........ מלבד להגיד לי שכנראה מדובר בגזים....... רק שבכל מקום דואגים להפחיד אותך שכאבי בטן זה סימן לא טוב!!!! נישהו יכול לענות לי ממה זה נובע???? טוב בטח שמתם לב שאני פרנואידית אבל לפחות מודה בזה........ אשמח לקבל תשובות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת.......
שנינוש21/06/2008יש מצב כזה שאחרי סקירה מוקדמת שבודקים שהעובר תקין ויש דופק... בסקירה מאוחרת יראו פתאום שאין דופק לעובר???? ואם כן ממה זה נובע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת במאה אחוז
שני22/06/2008ואת לא פרנאואידית. כולנו דואגות ככה ובצדק.
נדמה לי שלרעלת היריון יש עוד סימן: לחץ דם גבוה ולכן צריך להיות במעקב.
שאף אחת לא תדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שנינוש24/06/2008שמישהו יענה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאהיי21/06/2008
ערב טוב
כמה צריכה להיות רמת הבטא שבועיים לאחר ביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי24/06/200850-100
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותטלי21/06/2008
שבוע עשירי.
1.מותרת צביעת השיער ?
2. רמות העייפות שלי מרקיעות שחקים (גם בלי כל מאמץ ). עד מתי זה יימשך?
3. יחסי מין - מותר ללא הגבלה אם הכל בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
א21/06/2008יחסי מין - אם הכל בסדר אין בעיה.
צביעת שיער - לא רצוי כי זה לא בריא( צבע - זו כימיה)
אצלי עייפות עברה לקראת חודש שלישי- רביעי( אבל אצל כולם זה לא אותו דבר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה להגיד לך שבחודש שביעי...
שני22/06/2008העייפות הזו שוב תופיע. אבל אולי זה אינדיבידואלי ושונה מאחת לאחת.
אל ייאוש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער
ש22/06/2008בכל האתרים העוסקים בנושא כתוב שאין כל בעיה עם צביעת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי28/06/20081 - יש לפנות למכון ייעוץ טרטולוגי ירושליים – 02-6243669/3 , או - המרכז הרפואי רבין קמפוס בילינסון פתח תקווה טלפון לייעוץ: 9376911 03 , כל יום בין השעות שבע בבוקר לשלוש אחרי הצהריים, פרט ליום שישי . שם תוכלי לקבל אינפורמציה ספציפית.
2 - מאד משתנה מאשה לאשה. רצוי לברר רמת המוגלובין ו B12 בדם במקביל
3 - כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת דם פענוחש21/06/2008
IU/L <2 האם הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי
ש22/06/2008לפי כמה שידוע לי הריון זה מעל 10...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לאחר גרידהקטיה21/06/2008
שלום רב,
לפני יומיים עברתי גרידה בשבוע 9+4.
בעקבות חוסר דופק.
איזה בדיקות עלי לבצע בעקבות הגרידה ומתי?
(HCG, אולטראסאונד?)
ברצוני לנסות להרות שוב אחרי המחזור הראשון.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי24/06/2008יש להגיע לביקורת אצל רופא מטפל כולל US . ניתן לנסוןת להרות שוב לאחר הווסת הבאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהשירה21/06/2008
שלום, אני בשבוע 17 ושבוע שעבר הופיעה לי פריחה מגרדת בגב שעברה אחרי יומיים ללא טיפול, לא היו שום תופעות נלוות נוספות, האם בכל זאת עליי לפנות לרופא, או שאם זה חלף, אני יכולה ליהיות רגועה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
א21/06/2008הי,
אני ממליצה לפנות לרופא להיבדק כי זה יכול לחזור.
בכל זאת הריון זהו מצב מאוד רגיש אז כדי להיות בטוחה שהכל בסדר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי24/06/2008במידה ואין סימפטומים אחרים כמו חום, פריחה במקומות אחרים בגוף, כאבים וכו' הראה שאין צורך בבירור נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לאחר גרידה מאוחרתטי21/06/2008
שלום,
בהריון שלישי,לאחר 2 תקינים, עברתי גרידה בשבוע 20 כי לא נמצא דופק.
העדר דופק נמצא שבוע לאחר מי שפיר.
כל הבדיקות תקינות (סקירה, מי שפיר) למעט HCG של 3.9.
אני מעוניינת להרות שוב.
מהן הבדיקות שאני צריכה לעבור כעת ומתי (דם ,US) ?
האם מנסים לברר את הסיבה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
טי23/06/2008מחכה לתשובה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
מיכלי25/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ו-AVNנעה21/06/2008
דוקטור שלום,אני בת 35 ,רציתי לדעת בבקשה במקרה שנמצא חשד ל- AVN (ב-MRI ),בירך שמאל,הרופא מבקש שאעשה מיפוי עצמות אני בשלבים של תכנון הריון כיצד תשפיע הבדיקה על ההריון?(קרינה,חומר רדיואקטיבי-->מומים),ומתי אחרי הבדיקה אפשר להתחיל לעבוד על ההריון?כ"כ יש השלכות ל-AVN על העובר ,אצלי זה מתבטא בכאב בהליכה ,כיפוף הרגל ואני עוברת הידרותרפיה ... משתוקקת לילד תודה מראש על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת:
נעה21/06/2008אגב אני אחרי גרידה ,הריון ראשון,שבוע 8 עובר ללא דופק..מה הסיכויים שהעובר הזה גם יהיה לא תקין?האם אתה ממליץ לגשת למומחה לפריון להיבדק?
ד``ר יורם גלעדי24/06/20081 - אינני מבין מה הכוונה ב AVN . בעיקרון - מיפויים למיניהם לא מומלצים בהריון.
2 - במידה ובעברך הפחה אחת בלבד בשבוע 8, הסיכוי להריון תקין זהה לזה של כל אשה אחרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)