מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי חניכיים זו תופעה מוכרת בהריון?חסוי30/06/2008
שלום רב, אני עם תאומים שבוע 33. ביומיים האחרונים יש לי מעיין רגישות בחניכיים- כאבים במעבר בין חום לקור, כאבים של שרירי הלסת ורגישות יתר בכלל, לפעמים כמו זרמים חשמליים בין השיניים. זאת, בנוסף לדימום שיש לי בחניכיים כבר כמה חודשים, שהבנתי שזו תופעה מוכרת בהריון. האם הרגישות בחניכיים קשורה אף היא להריון? ואם כן, למה זה קורה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד נפוץ בהיריון....
שני30/06/2008נדמה לי כי רוב הסידן נשאב לעובר. אבל אני לא בטוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן שכיח
ד''ר בני שכטר01/07/2008אבל כדאי גם שתגשי לרופא השיניים שלך בכדי לשלול בעיות אחרות שניתנות לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר.....קארין29/06/2008
ערב טוב, אני נמצאת בשבוע 33 ומזה כחודש בערך קורה אצלי משהו מוזר. מדי פעם במהלך היומיומ אני מרגישה מעין תנועות קצביות של העובר - אינני יודעת מנין זה נובע באופן ספציפי בחלקי הבטן,מה שכן אני בטוחה שזה לא בעיטות. כשאני מניחה את היד על הבטן אני לא יכולה להרגיש בזה בדיוק באזור ספציפי מה שמבדיל את ההרגשה הזו מבעיטות זה שהתנועות האלה הן מעין"דפיקות" קצביות כאלה על הבטן ובנוסף זה קורה ל5 דק' ומפסיק. מוכר? מזה?יש לציין שזה די מליחץ אותי זה מרגיש כמ דופק או פעימות לב. כששאלתי את הרופא הוא טען כי יכול להיות שאלה הן בעיטות אך אני מתעקשת שזה לא הרגשה של בעיטות כלל. אני מבינה שהשאלה קצת מוזרה אבל בכל זאת מה זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין - את לא לבד...
שני30/06/2008גם אני מרגישה את זה. כמו דפיקות לב.... לא נראה לי שזו בעיטה. זו תזוזה מסוג אחר. לא יודעת מה. אבל גם אני מרגישה את זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהוקים ....
נורית30/06/2008לפי מה שאני יודעת בשבועות האלה של ההריון העובר בולע מים וכתוצאה מכך הוא משהק לדעתי זה מה שאת מרגישה.( לכן התזוזות לא מורגשות במקום ספציפי, כל הגוף שלו "קופץ" בגלל השיהוק) זה קרה לי הרבה בהריונות הקודמים שלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהוקים של התינוק
מיה01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובת רופא בבקשה.....?(אל תדלג
קארין01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון-מתי?נוי29/06/2008
שלום רב! התייעצתי עם מספר רופאים לגבי מתי צריך להפסיק נטילת גלולות למניעת הריון (יסמין) לפני הכניסה להריון. אמרו לי להמשיך לקחת עד שאני רוצה להכנס להריון. מאותו יום שאני מפסיקה את הגלולות, מתי מתרחש הביוץ שכן הדימום של המחזור לאחר הפסקת הגלולות הוא "מדומה". לכן איך ניתן לחשב מתי מתרחש הביוץ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה הגדולה היא
ד''ר בני שכטר01/07/2008איך היו המחזורים לפני נטילת הגלולות. אם הם היו סדירים, יש סיכוי שהם ישובו להיות סדירים. בד"כ כדאי להמתין למחזור הראשון לאחר הפסקת הגלולות ואז להתחיל לנסות. אם המחזור שלך נמשך 28 יום, בד"כ הביוץ יהיה סביב היום ה-14.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריםליאל29/06/2008
שלום רב אני 4 וחצי חודשים אחרי הלידה היו לי המון תפרים- פנימיים,חיצוניים וכפולים. רק 4 ימים אחרי הלידה קמתי בפעם הראשונה בבית החולים. היום עדיין סובלת מכאבים מהתפרים ,במיקרוספופ הרופא ראה את הצלקות ואמר שהן עדיין ממש מורגשות.וייקח זמן עד שיירפאו. הדבר היחידי שנתן לי זה פיזיוטרפיה ביופידבק אני פשוט לא מבינה מה הולך אצלי שם למטה? איך זה יכול להיות שכל כך הרבה זמן אחרי ועדיין כאבים נוראיים ויותר מזה שאין מה לעשות עם זה וייקח עוד זמן עד שיסתדר. האםתוכלו להסביר לי קצת יותר לעומק על הצלקות האלה? למה הם כל כך רצינייות? האם באמת אין מה לעשות? מתי יפסיק לכאוב? הרופא נשים אמר בהקשר לקיום יחסי מין שעליי להזהר מאוד-מאוד מאוד בהדרגה, מאוד מאוד בזהירות עם המון המון המון שמן. ניסינו כך ועדיין חא הולך הכאבים עצומים.... אני מסוגלת להחזיק בלי גם עוד כמה חודשים,אבל מסכן בעלי... מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בתור רופא נשים וגם כסקסולוג
ד''ר בני שכטר01/07/2008שלום ליאל
אני אשלב בין 2 תחומי העיסוק שלי.
1. כנראה שבאמת היו הרבה קרעים שתוקנו לאחר הלידה. הנרתיק הוא רקמה שמחדשת את עצמה ברוב המקרים בצורה מדהימה (גם במהירות יחסית וגם פונקציונלית).
תהליך הריפוי מאד אינדיבידואלי ולעיתים עשוי לקחת זמן רב (גם עד שנה).
קשה לי לחוות דיעה מה המצב אצלך כי לא בדקתי אותך, אבל מתאר לעצמי שעדיין המקום לא נרפא כראוי ולכן הכאבים והרגישות. האם מרגישים את התפרים? קשה לי להאמין, כי מדובר בחוטים שהיו אמורים להיספג מזמן בגוף. האם ישנן הצטלקויות במקום ואותם מרגישים והם הגורמים לרגישות ולכאב? בהחלט יכול להיות.
יש טיפולים שבהם ניתן לנסות ולרכך את המקום ואת הצלקות וזה דורש זמן וסבלנות.
2. בנוגע ליחסי מין - מבחינתי יחסי מין מתחילים באינטימיות, מין חיצוני, אוראלי וגם כוללים חדירה, אבל...לא חייב. אם כואב לך, אז שלא תהיה כניסה לנרתיק. אני סמוך ובטוח שבעלך נהנה בדרכים אחרות שאינן כוללות חדירה לנרתיק (תקני אותי אם אני טועה..) ולכן הוא לא מסכן. לך כואב, ולכן את "המסכנה" בסיפור. גם את לא מושבתת ויכולה להנות מיחסי מין גם ללא חדירה.
אם הכאב אינו "קטסטרופלי", ניתן להתחיל ע"י החדרת אצבעות ורק עם לא כואב לעבור לאיבר המין עצמו. כל זה תוך שימוש בשמן מיוחד לסיכוך ובכמות נכנדה בכדי להוריד את החיסוך למינימום.
אם יש לך עוד שאלות בנושא אשמח לענות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובדת עצותליאת29/06/2008
היום הייתי אצל הרופא נשים נצפה שק הריון שק חלמון וקטב עוברי מתאים לשבוע 6+2 ללא דופק ביקש שאחזור עוד 5 ימים לביקורת. מה זה אומר??????? איך מחשבים את השבועות לפי ווסת או לא???????? אני כבר לא יודעת מה לחשוב???? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 אפשרויות
ד''ר בני שכטר01/07/2008הטובה: שמדובר בהיריון שהוא עדיין צעיר ובמימים שנותרו עד הבדיקה הבאה הוא יגדל והדופק המיוחל יופיע.
הרעה : שמדובר בהיריון שהפסיק להתפתח ולכן עדיין לא הופיע הדופק.
אני אישית אופטימי מטבעי ולכן מקווה ומאמין שהאופציה הראשונה היא שתהיה.
אז כעת חוץ מלהמתין במתח אין לך הרבה מה לעשות.
מחזיק לך אצבעות ותעדכני אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודמ מראש - עוד שאלה אחת
ליאת02/07/2008אם הריון מפסיק להתפתח - עדיין מופיעות תופעות הריוניות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בבטןשיר29/06/2008
שלום רב, אני בהריון בשבוע 13, יש לי ילדה בת שנה וחצי שכבר מספר פעמים בטעות, בעטה לי בבטן(לא בעוצמה חזקה), בזמן החתלה או מתוך שינה, הבעיה היא שזה קרה מספר רב של פעמים מתחילת ההריון, קרה גם שהיא קפצה לי על הבטן לשם חיבוק(לא עם הרגליים).שאלתי היא האם יכול להגרם נזק כלשהו לעובר בהתפתחותו או בכלל? בתודה מראש שיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל לא
ד''ר בני שכטר01/07/2008במיוחד לא בשלבים האלה של ההריון שהרחם עדיין נמצא עמוק באגן ומוגן ע"י העצמות שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשי29/06/2008
לרופאים שלום, אני בסוף שבוע 22. ישבתי היום על כסא ובטעות נתתי לעצמי מכה עם המרפק בצידי הבטן התחתונה ליד העצם. מאז יש לי קצת כאבים בעצם. האם ייתכן והמכה פגעה בעוברית? האם יש לפנות לבדיקה? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע
ד''ר בני שכטר01/07/2008לא נשמע כמו משהו שאת צריכה לדאוג בגללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש כאן רופאים בכלל??שירה27/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סבלנות
ד''ר בני שכטר27/06/2008כשאנחנו לא בבית החולים, במרפאות,במילואים, סטודנטים או לפעמים קצת עם המשפחות, יש לנו מעט זמן בהתנדבות לענות על שאלות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןשרית26/06/2008
שלום, אני בשבוע 27 להריון. עשיתי תרבית שתן בשבוע שעבר ויצא "positive", הרופא ביקש שאחזור עליה ועכשיו יצא "mixed flora" מה זה אומר? מה עלי לעשות? האם עלי לחזור שוב על הבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר27/06/2008יצאה תרבית מעורבת, מה שאומר שכנראה לא חיטאת מספיק טוב את המקום לפני נטילת הבדיקה.
לדעתי יהיה צורך לחזור עליה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים יתכן כי נכנסתי להריון?ירדן26/06/2008
המחזור האחרון נמשך שבועים כשבדרך כלל הוא נמשך חמישה ימים, הגעתי עם בין זוגי למגע מיני+ שפיכה בפנים. ספירת יום הביוץ היא בערך כשבועיים מתחילת המחזור, אך מה קורה אם המחזור התארך? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שרית26/06/2008הביוץ מתרחש 12-14 יום לפני תחילת הוסת הבאה. מקווה שעניתי לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני יודע
ד''ר בני שכטר27/06/2008למה המחזור התארך, אבל עם זה נמשך או שיש חוסר ביטחון, תעשי בדיקת היריון ו/או תגשי לרופא/ה שלך לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידה והריוןחסוי26/06/2008
השבוע עברתי גרידה בגלל הריון לא תקין. ברצוני לשאול מהם הסיכונים בכניסה להריון לאחר גרידה, בייחוד אם תתרחש לפני קבלת הווסת הראשונה מזמן הגרידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא מובנת
ד''ר בני שכטר27/06/2008אם אינך רוצה להיכנס שוב להיריון, תשמרי שלא תכנסי (קונדום או גלולות). אין סיכון מיוחד, חוץ מהעובדה שאת לא רוצה. ואז מה? תעשי שוב גרידה תוך חודשיים? בזה עשוי להיות סיכון של דלקת או פגיעה ברירית הרחם שתגרום לצרות בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
חסוי02/07/2008לא יודעת למה הבנת שאני לא רוצה להכנס להריון, בדיוק להיפך!!! אני מאד רוצה להכנס להריון ולכן שאלתי מהם הסיכונים.. אודה לתגובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני
מיקה02/07/2008אני לא עברתי גרידה אלא היה לי הריון שלא התפתח שנפל לבד (הפלה עצמונית). רוב הרופאים ימליצו לחכות לוסת אחת לפחות לפני כניסה להריון כדי שהרחם יתנקה אבל זה לא נורא אם נקלטת לפני הוסת. אצלי היתה הפלה ולא הספקתי לקבל וסת ונכנסתי להריון והכל תקין ובסדר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיליית פתחמזל26/06/2008
אני בשבוע 12 ו3 ימים הום עשיתי בדיקת שקיפות עורפית . הכל בסדר ברוך השם אבל הרופא ציין שהשיליה היאשיליית פתח. מה זה אומר? האם זה אמור להישתנות עוד כמה זמן? והאם זה מסוכן או מצריך מעקב מסויים? אני קצת לחוצה אז אודה על תשובתכם מזל
ד''ר בני שכטר27/06/2008שלום לך
עד שבוע 20 לערך, מיקום השליה עדיין יכול להשתנות מבחינת פתח צוואר הרחם.
אם הוא ישאר, זה אומר שהשליה חוסמת את צוואר הרחם, מה שבהכרח יגרום לכך שיהיה צורך בניתוח קיסרי בכדי ללדת.
כמו כן במהלך ההריון יתכנו דימומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןקרן26/06/2008
שלום, אני בהריון ראשון שבוע 7. הייתי אצל הרופאת נשים ע"מ לעשות US ראשוני לבדיקת דופק. היא אמרה שיש בודאות דופק והכל נראה תקין פרט לשק הריון שהיא טוענת שנראה לה גדול מידי. האם יש בכך חשש? מה זה אומר שק הריון גדול מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לחץ
ד''ר בני שכטר27/06/2008לא יודע למה התכונן המשורר.
אם הכל בסדר, בואי לא נחפש בעיות. תמשיכי את המעקב כרגיל ואני מאמין שאין שום בעיה והכל בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי הריוןשירה25/06/2008
שלום רב לרופאים! אני בת 40 בהריון ראשון שבוע 26. ומתעתדת להביא בזריזות ילד שני מפאת גילי כמובן. כמה זמן מומלץ לחכות מהלידה להריון נוסף? האם הזריזות תהיה לטובתי וההריון יתרחש מהר משום שהגוף כבר "בעניינים"? רוב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לשאלה כרגע
ד''ר בני שכטר27/06/2008תראי כיצד מסתיים ההיריון הנוכחי (לידה או ניתוח) כי כל תוצאה יש לה משמעות והשלכה על ההיריון הבא.
האם ההיריון הנוכחי ספונטני או לאחר טיפול?
בקיצור תמתיני בסבלנות ולאחר הלידה תתייעצי עם הרופא/ה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אדמתליאור25/06/2008
שלום חודש שלישי להריון התחלה הבנתי מהרופאה שלי שאין לי חיסון לאדמת מה זה אומר? סופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתשתדלי
ד''ר בני שכטר27/06/2008לא להתקרב לילדים עם אדמת ולאחר ההיריון מומלץ להתחסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)