מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה דעתכם?שני12/06/2008
שלום ,
אני בשבוע 21+4
בסקירה הראשונה הרופא ציין שיש מעי אקוגני אך לא ציין את הדרגה.
לכן שלח אותי לסקירה המאוחרת שעשיתי השבוע= בשבוע 21+4 וד"ר נאגארי מעין כרם ציין שהמעי בדרגה 1.
בייעוץ הגנטי שעשיתי אמרו לי שדרגה 1 במעי לא מצדיקה דיקור מי שפיר.
אני לא נשאית ל-CF אך היועצת הגנטית אמרה שבעלי צריך להבדק גם הוא,אכן עשינו זאת
אך התוצאות יקחו עוד זמן.
כמו כן,שקיפות עורפית וחלבון עוברי יצאו תקינות,ב"ה.
מה עלי לעשות עוד חוץ ממעקב אולטרסאונד?
ומה ההשלכות של מעי בדרגה כזו?
תודה רבה רבה לך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעצכם.
ד``ר איילון לחמן14/06/2008לשני שלום.
אני חושב שהיעוץ הגטי שקיבלת הוא מספק. להחלטה שלך לגבי ביצוע בדיקת מישפיר כדי להיות עוד יותר בטוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירשלי12/06/2008
שלום
ברצוני לדעת מה בודקת בדיקת מי השפיר מעבר לתסמונת דאון וכן מה ההשלכות הסכנות לעובר
האם יש מאמר מקיף על הבעד ונגד של הבדיקה שאפשר להפנותי?
תודה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר..
ד``ר איילון לחמן14/06/2008לשלי שלום.
בדיקת מי השפיר בודקת את המבנה הגטי של העובר קרי מספר ושלמות הכרומוזומים.מדובר בעוד מלמעלה מ300 מחלות אפשריות,מעבר לתסמונת דאון שהיא השכיחה ביותר. כמו כן ניתן לבדוק נשאות של מחלות גנטיות ספציפיות אבל רק באם ההורים נמצאו נשאים בבדיקות הדם.בדיקה זו לא מתבצעת כשגרה.בנוסף נמדדת רמת החלבון העוברי היכולה להצביע על מומי מערכת העצבים המרכזית.הסיכון הינו גרימת הפלה בסיכון של בין 1 ל-200 ל-1 ל300 פעולות. זוהי השורה התחתונה של הבדיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי12/06/2008
האם באולטרסאונד וגינלי ניתן לשמוע דופק עובר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק.
ד``ר איילון לחמן13/06/2008לחסוי שלום.
לצורך השמעת דופק יש צורך בהקרנת אולטרהסאונד חזקה היכולה לגרום נזק לעוברים צעירים,לכן לא מנסים אפילוט בשלבים הראשונים לשמוע דופק. חז"ל כבר אמרו,טוב מראה עינים ממשמע אוזנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א.ס.הריון צעירלני12/06/2008
שלום לצוות הרופאים ,
להלן תוצאות א.סאונד הריון צעיר -
ו.א. 26.04.08 גיל הריון 6 שבועות +3 ימים
(החזרת עוברים בטיפול IVF ב-10/05/2008 )
מס' שקי הריון: 2
שק הריון 1
מס' עוברים בשק – 1
שק הריון תוך ריחמי- הודגם
גודל שק הריון 15X 16 מ"מ =ממוצע 15.5 מ"מ מתאים לשבוע 5 + 5 ימים
מבנה שק הריון- גבולות סדירים
שק חלמון- הודגם
הד עוברי- הודגם
דופק- כן
CRL- 7 מ"מ מתאים לשבוע 6 + 2 ימים
שק הריון 2
מס' עוברים בשק – 1
שק הריון תוך ריחמי- הודגם
גודל שק הריון 12X 7 מ"מ =ממוצע 9.5מ"מ
שק חלמון- הודגם
גודל – X 6
הד עוברי- הודגם
דופק- לא
CRL- 2 מ"מ מתאים לשבוע 5 + 5 ימים
1. האם העובר בשק הריון 2 הפסיק להתפתח או שיש סיכוי שיהיה דופק ?
2. האם העובר בשק הריון 1 תקין ומתאים לשבוע ההריון ?
3. מה קורה אם העובר בשק הריון 2 לא יתפתח ? תוך כמה זמן הוא אמור להיספג ?
רב תודות על תגובתכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א.ס
ד``ר איילון לחמן13/06/2008ללני שלום.
בדיקת על קול שתבצעי בודאי בעוד כ-10 ימים תענה על שאלותיך. אז נדע בבירור מצב העובר בשק השני. מקסימום אם לא מתפתח יספג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחור במחזורהדר12/06/2008
שלום רב
הכותרת הינה בנאלית אך לאור העובדה שהמחזור שלי הינו סדיר כל 27 יום מקסימום 28 הוא אחר הפעם בשבועיים!! אבל בסוף הגיע שאלתי היא האם יש צורך שאעשה בכל זאת בדיקת הריון, האם יתכן והייתה לי הפלה?
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון
א12/06/2008הי,
אני במקומך הייתי עושה בדיקה. לי ידוע מקרה כשאישה הייתה בהריון ועד חודש חמישי קיבלה מחזור.
גם זה קורה אז תבדקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?רקפת12/06/2008
שבוע 7 להריון, בחילות וסחרחורות שות עד כדי כך שאיני יכולה לעמוד יותר מחצי שע, מה שמפריע מאוד לעבודתי כמורה בבית ספר. בדיקות דם תקינות, מה עליי לעשות על מנת להפסיק הרגשות נוראיות אלו? האם עליי לדבר עם הרופא על כך למרות שהכל תקין? איך אפשר להקל על תחושות אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות והקאות
א12/06/2008יותר מידי הקאות ובחילות זה גם לא טוב כדי שתפני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות.
ד``ר איילון לחמן12/06/2008לרקפת שלום.
כן יש גם תשובות בתחום הרפואה הרגילה וגם בתחום הרפואה האלטרנטיבית. בדקי הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דולה? בדיחהשירה12/06/2008
נשים יקרות!
לפני כחודש פורסמה מודעה המציעה שירותי דולה בחינם(כהתלמדות) מסטזריות של מכללת מהות בחסות בר אילן. נשמע רציני? מסתבר שלא. לא חוזרות לטלפון או אימייל אז שנצפה שיגיעו ללידה??
והכי יפה שהשארתי להן הודעה ביום הפרסום ממש. כאמור לא נעניתי. ואילו כשהתקשרתי מאוחר יותר, שיקרה הפקידה בלי להתבלבל שכל הדולות תפוסות. מרגע הפרסום כולן תפוסות?? זה היחס לנשים הרות. מנשים! אין ספק שאקח דולה מוסמכת רצינית ואחראית בתשלום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודקת! מי יודע מי הן בכלל
שני12/06/2008ומה ההכשרה שלהן.
בשביל מה להסתבך עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולה.
ד``ר איילון לחמן12/06/2008לנשים שלום.
הדולה בשום מקרה אינה ממלאת תפקיד הצוות הרפואי קרי מיילדת או רופא בתהליך הלידה.תפקידן לתמוך ביולדת הן פיזית והן נפשית בזמן "לחץ" הלידה.אל תזלזלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבות לאי נוכחות זרעעדי12/06/2008
שלום רב, בעלי ואני מתקשים להכנס להריון וכיום במעקב במרפאה לפוריות. נלקחה ממני דגימה מרירית צוואר הרחם, על מנת לבדוק אם יש בה נוכחות זרע כ10 שעות לאחר קיום יחסי מין, ולא נמצא זרע, גם לא זרע שאינו בתנועה. מה יכולות להיות הסיבות לכך? יש לציין כי בדיקת הזרע שבעלי עבר הייתה תקינה ביותר, מבחינת כמות ותנועה של הזרעונים. האם חומר סיכה מסוג KY ג'ל שבו אנו משתמשים, פגע בכך? אודה על תשובתך, עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע.
ד``ר איילון לחמן12/06/2008לעדי שלום.
כדאי שתתיעצי עם הבודקים,גם לגבי מחשבתם על אינוכחות הזרע וגם על הK-Y.אם בדיקת הזרע תקינה,אין דאגה מיוחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדשיםזיוה12/06/2008
אני בשבוע 14 לפתע הגיע חבר חדש כאבים בעצם הזנב.
האם זאת תופעה ידועה בהריון או שצריך לטפל בה?
ואם תופעת הריון האם זה אמור לחלוף ,להיות יותר גרוע, מתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים.
ד``ר איילון לחמן12/06/2008לזיוה שלום.
ממליץ שתתיעצי עם החברים האורטופדים.כנראה הבעיה קשורה ללחצי ההריון,אבל לשלול חבר אורטופדי כדבריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה קצת תקווה...טל12/06/2008
שלום רב,
אני מנסה להכנס להריון ועשיתי מעקב זקיקים, מחזור אחרון
היה ב- 19/5 ולפי המעקב נאמר לי שהביוץ יהיה או באותו יום או למחרת
תאריכים 1,2/6 (מיותר לציין שכיסינו את 2 האופציות).
כבר כמה ימים אני מרגישה כאבים בחזה וקצת בבטן. לא הצלחתי להתאפק
ועשיתי בדיקת הריון ביתית היום (11/6), לאכזבתי הרבה היא יצאה שלילית.
יש לציין שרשום עליה שהיא מסוגלת לזהות הריון ב- 4-6 ימים לפני המחזור.
אני מאוד עצובה ומבואסת.
האם נראה לכם שזה מוקדם מידי לבדיקה? אולי יש עוד סיכוי?
תוספת מידע שאולי רלוונטי:
- לפני 4 חודשים עברתי גרידה כי ההריון הפסיק להתפתח.
- יש לי ילדה בת 3.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה
ד``ר איילון לחמן12/06/2008לטל שלום. בהחלט מגיעה לך תקווהועדיפה בדיקת הדם.אגב למה את בלחץ הרי כבר היית בהריון.דעי שעצם הלחץ עצמו הינו בעל כח בקושי בכניסה להריון. בבקשה צאי מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בארנבת בזמן ההריוןאילת11/06/2008
יש לנו ארנבת, ועכשיו אני בהריון - שבוע 9. האם יש סכונים / זהירויות וכו' בהחזקת ובטיפול בארנבת? האם אני צריכה לבדוק נוגדנים לוירוסים מסוימים?
נ.ב.
יש לי יומולדת היום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ליום ההולדת
ד''ר בני שכטר11/06/2008עליך לדווח על כך לרופא/ת הנשים שלך.
בעיקרון יש לבדוק האם נחשפת בעבר לטוקסופלזמה ולראות מה מצבך הנוכחי.
הייתי מתרחק מהחלפת המצעים בכלוב ומגע עם ההפרשות של הארנבות ורוחץ ידיים היטב לאחר כל מגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצים בבטן התחתונהחסוי11/06/2008
שבוע שישי להריון סובלת מלחצים בנוניים וחולפים..ברחם (בטן תחתונה )
האם זה תקין ? או שזה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי להבדק
ד''ר בני שכטר11/06/2008רוב הסיכויים שהכל תקין, אבל בכדי להיות רגועים כדאי לגשת לרופא/ה שלך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
חסוי15/06/2008בתאריך 12/6 נבדקתי (אולטרסאונד וגינלי ) והתוצאות הם : tvs - רירית 16.1 ממ' , שק הריוני תוך רחמי 4 ממ' , ללא ממצא חריג בטפולים.
אך למרות הכל... הכאבים בבטן התחתונה באים לזמן ממושך .. והולכים (כרגע אני שבוע 6 וחמישה ימים.)
האם זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחזור לרופא
ד''ר בני שכטר16/06/2008ולהבדק שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחסוי11/06/2008
גיליתי שאני בהריון ואני בשבוע השישי ויום אחד... נקבע לי תור לרופא נשים ב23/6 ( איהיה בשבוע ה-8 פחות יום )האם זה לא מאוחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור רופא
א12/06/2008זה בסדר גמור אין לך מה לעשות אצל רופא לפני זה.
הרופא ייתן לך בדיקה לספירת דם.
בהצלחה ומזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון.
ד``ר איילון לחמן12/06/2008לחסוי שלום.
אם אין בעיות כמו כאבים דימומים וכו,אין דחיפות,למעט כמובן הסקרנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחקר מעניין בנושא הריון ראשוןטלי ילין11/06/2008
שלום לכן,
שמי טלי ילין ואני עורכת מחקר במסגרת לימודי הדוקטורט שלי בפסיכולוגיה קלינית, באוניברסיטת בר-אילן. המחקר עוסק בהשפעה של ההריון הראשון על הקשר עם האם.
אני מעוניינת להזמין נשים שנמצאות בשליש הראשון להריון. המחקר יכלול מספר מועט של מפגשים שיארכו עד שעה, בזמן ובמקום לפי בחירתך (למשל, בביתך). מתנה סמלית תינתן למשתתפות.
לפרטים נוספים והסבר מפורט ואישי, אנא צרי איתי קשר במייל:
tali.yellin@ את שמך (אפשר רק שם פרטי) ואת מספר הטלפון שלך ואני אצור איתך קשר בהקדם.
הפרטים יישמרו בכל עת חסויים.
אודה מאוד על שיתוף הפעולה,
טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טלי
פולי13/06/2008הי
כתובת המייל שלך אינה מושלמת ולכן אני משאירה לך את המייל שלי
אשמח לשמוע על המחקר ואף להשתתף בו
[email protected] בשבוע חמישי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר
ד``ר איילון לחמן14/06/2008לטלי שלום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיסרי או לידה רגילהא11/06/2008
שלום רב,
יש לי שאלה בערכת משקל לפני שבוע העובר שקל 3200 זה היה בשבוע 38.
הגובה שלי 1.53 .
האם אני יכולה ללדת לבד או שעדיף לי לבצע ניתוח קיסרי על מנת למנוע סיבוכים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאין יקרים תענו לי בבקשה
א12/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהיא הסיבות לחששות שלך
קרן13/06/2008למה לך קייסרי? יש לך בעיה רפואית כל שהיא? או שבגלל שמשקל העובר 3200? אצלי אני רק בשבוע 35 העובר שוקל 3066.8 ג"ר תני מענה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי
א13/06/2008כאשר הייתי פעם אחרונה אצל הרופא שלי הוא אמר שאני יחסית קטנה והתינוק קצת גדול. הגובה שלי 1.53 ס"מ .
אז חשבתי אולי עדיף קיסרי?
מה הגובה שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן13/06/2008לא בהרבה יותר ממך אני 1.60 בערך אבל מזה קשור לפי מה שאני יודעת רק בעיה בריאותית שלך או מצוקת העובר מצריכים ניתוח לא לפי גובהה של האם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
א14/06/2008כמובן שגם סיבות בריאותיות משפיעות על ההחלטה של הרופאים לבצע קיסרי אבל גם אם האם קטנה והעובר יחסית גדול הרופאים לפעמים מעדיפים לבצע קיסרי כדי לא להביע למצב של מצוקת העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיסרי
ד``ר איילון לחמן14/06/2008לא שלום.
קודם כל חשובה הרגשתך.אנו נתקלים היום בלא מעט נשים המבקשות ניתוח קיסרי ללא כל סיבה רפואית.אם את לא נימנת על קבוצה זו,חשובה הבדיקה לפני הלידה עצמה,הערכת המשקל אז,גובה הראש באגן,גודל האגן יחסית לראש, קצב התקדמות הלידה וכו.את גם יודעת שההערכות המשקל לא תמיד מדויקות.לסיכום המלצתי לשקול שוב קרוב יותר ללידה על פי הממצאים בבדיקה שהזכרנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לפני הלידה
א14/06/2008תודה רהב על התשובה,
האם אני צריכה לעשות את הבדיקה לפני הלידה דרך קופת חולים או שבמצעים את הבדיקה כאשר אני מגיעה עם צירים לחדר לידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר בני שכטר14/06/2008שלום לך!
עדיפה בדיקה והתייעצות עם הרופא/ה שלך עוד טרם ההגעה לבית החולים וגיבוש דעה בענין לכאן או לכאן. אבל במידה ולא הספקת או עדיין לא החלטת, ניתן לעשות הערכת מצב גם בהגיעך לחדר לידה (פחות אידאלי, אבל זה מה שיש) ולאחר בדיקה וקבלת הסבר להחליט מה את רוצה ומעדיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)