מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטא גבוהה?שי21/03/2008
שלום רב,
ב - 02.03.08, אחרי 11 ימים של איחור עשיתי בדיקת דם ויצא BETA HCG 22169.
ב - 06.03.08 הרופא ראה רק שק הריון ושק חלמון. (באולטרסאונד בטני)
ב - 15.03.08 נראה שק הריון עם עובר ודופק.CRL 11 MM (גם באולטרסאונד בטני) גיל הריון נקבע ל 7+3. הרופא אמר שהכל תקין.
1) האם רמת הBETA אינה גבוהה במיוחד?
2) במידה וכן, על אילו בעיות זה מעיד? ייתכן שזהו הריון מולארי?
3) האם זה אומר שגם תוצאת בדיקת החלבון העוברי שבה בודקים את רמת ה HCG תצא גבוהה?
אני קצת לחוצה....
תודה מראש,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
ד``ר איילון לחמן21/03/2008לשי שלום.
1.)רמת הבטא אינה גבוהה במיוחד.
2) הריון מולרי נצפה בבדיקת העקול בדרך כלל אין עובר שק חלמון או שק תקין בכלל,כך שזה לא מתאים להריון שלך.
3) מאחר והרמה לא גבוהה היא לא תשנה תוצאת בדיקת החלבון העוברי.
4) את מציינת שאת קצת לחוצה. להערכתי את הרבה יותר מדי לחוצה וקוראת יותר מדי כתבות מלחיצות.בבקשה,אנא הרגעי היי קצת יותר אופטימית והכל יסתדר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרוזגילה20/03/2008
שלום
אני ב 38 + 0
הערכת מישקל 2550
הרופא בדק גם ידנית ואמר שלדעתו העובר 2700
השאלה
א. באיזה אחוזון אני נמצאת
ב. האם מומלץ זירוז
ג. הילד הקודם נולד בשבוע 41 מישקל 2700.
בברכה
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרוז
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לגילה שלום.
לא ברורה לי שאלתך.האם הרופא המליץ על זירוז?האם קימים סימני מצוקת עובר?האם מיעוט מים? האם אי סימני אי ספיקת שיליה?מה הבעיה שבגללה את חושבת על זירוז-הרי את בעצמך מספרת שילדך הקודם שקל 2700 גרם.האם יש בעיה כלשהי אתו?.את יודעת גם שבחודש התשיעי העליה הממוצעת במשקל עובר היא כ250 גר לשבוע.לסיכום אם אין כל בעיה בבקשה מעט להירגע. שתיהיה לידה קלה ומוצלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שטרם נענתהTZCO20/03/2008
בוקר טוב,
מצטערת על תיאור השאלה, אך אני קצת לחוצה מהעניין.
מזה חודשים יש לי לסירוגין במהלך היום גירודים באיזור השפתיים של הפות. לא רואים שום דבר , ולאחר הגירוד זה נעשה קצת אדום לפעמים
כשהייתי בארץ לפני מס' חודשים והיום בבוקר הייתי אצל רופא הנשים והוא אמר שהוא לא רואה שום דבר.
אני בהריון בשבוע 5 וחצי - האם זה מסוכן? האם זה יכול לסכן את העובר? מה עושים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לTZCO שלום.
על פניו נשמע כאילו מדובר בדלקת פטריטית של הנרתיק.אם זה באמת זה הטיפול הוא מקומי בלבד.
בארץ הטיפול ללא מרשם הוא עם נרות אגיסטן.דלקת פטריטית אינה פוגעת בהריון,אם אכן זה הבעיה שלך.כדאי לבקש מרופאך שיקח תרבית מהנרתיק ואולי זה יקדם האבחנה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות בזמן הריוןnogaben3320/03/2008
אני נמצאת בחודש שישי ואני מרגישה כל הזמן עצבנות, מתח, חרדות. ניסיתי כל מיני תכשירים טבעיים אבל לא עזר לי כלום , נחשפתי למוצר סטביליום של טבעוני, לקחתי 2 כמוסות והאמת הרגשתי טיפה שיפור אבל אני לא יודעת אם זה בסדר לעובר ולי . קראתי היטב על המוצר ומה הוא מכיל והתייעצתי עם רופא לגי המרכיבים שלו וזה היה בסדר. אבל הייתי מעונינת לשמוע עוד חוות דעת על זה.
תודה. נוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות בהריון
הילה שקד20/03/2008הי , אני ממליצה על טיפולים מהרפואה המשלימה שיכולים לעזור מאד עם חרדות בהריון כמו דיקור וכמובן ללכת למי שמוסמך לטפל בנשים הרות , הומיאופטיה יכולה גם לעזור , דמיון מודרך מומלץ בחום והוא יכול לעבוד בדיוק על העניין של החרדות בהריון וכהכנה מצוינת ללידה.
השאלה החשובה היא ממה נובעים החרדות? כדאי לנסות ולהבין ולטפל
שיהיה בהצלחה
לשאלות נוספות את מוזמנת לפנות אלי למייל
שיהיה חג שמח
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לנוגה שלום.
הייתי קודם כל מפנה אותך לקבל עזרה נפשית מעכשיו אצל רופא נפש.(פסיכיאטר),הסיבה שיש סיכון שהתופעות העכשויות יתחזקו לאחר הלידה ויופיע דכאון אחרי לידה שזהו מצב קשה לטיפול.זה הדבר הנכון לעשות.לגבי תרופות, ככלל בהריון ,ניתן להתקשר למחלקה למניעת מומים מולדים של משרד הבריאות בירושלים.(בהנהלת פרופ אורנוי.). שוב המלצתי היא לגשת ולקבל טיפול מקצועי.זה לא בושה.לשם כך קימים הפסיאטרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בבית שחירז20/03/2008
קצת מוזר אבל מאוד מגרד לי בבית שחי כל הזמן ויש לי פסים חומים לרוחבו...
קשור להריון? (שבוע 33)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוד.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לרז שלום.
אכן תופעה מוזרה.ממליץ לגשת להיבדק.אולי דלקת פטריתית,אולי סתם יובש מקומי,או סיבה אחרת.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חוזרת בנושא אפידורלדליה20/03/2008
בלידה הקודמת קיבלתי אפידורל וזה השפיע עליי בצורה טוטאלית.
השאלה שלי זה האם זה מחייב שגם בפעם הבאה תהיה לזה השפעה מלאה או שלאו דווקא?
כלומר, האם ההשפעה קשורה לגוף ולדרך קבלתו את החומר או לכל לידה בנפרד? הכוונה לכך שבפלג גוף תחתון לא הרגשתי דבר. המטרה של האפידורל הושגה במלואה- לא הרגשתי כלום.
השאלה שלי זה האם זוהי דרך קבלתו של הגוף שלי את האפידורל וזה אומר שבפעם הבאה גם תהיה לזה השפעה כזאת או שזה לפי לידה משתנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפידורל.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לדליה שלום.
אם את מתכוונת במילה טוטאלית שלא הרגשת כלום בחצי גוף התחתון,יתכן וזו תוצאה של המינון התרופתי,או מיקום ההזרקה..אז זה היה טוב או לא טוב?ממליץ בלידה הבאה,להתיעץ ולסביר לרופא המרדים את תוצאות ההרדמה שעברת,וביחד להחליט על הביצוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לגילוי רעלת הריוןרומי20/03/2008
שלום לכולן,
רציתי להמליץ על בדיקה חדשה שמגלה בשלב מוקדם אם בהמשך תהיה לך רעלת הריון. זו בדיקת דם פשוטה ולא יקרה, ואפילו המצאה ישראלית! היא מזהה חלבון מסוים בדם (pp13) ואם יש לך אותו יש סיכוי גבוה שבהמשך תקבלי רעלת הריון. אם מזהים סיכון לרעלת אפשר כבר בשלב מוקדם להיות במעקב אחר העניין ולקבל תרופות. אפשר לעשות אותה החל מהשבוע ה-7 – כמה שפחות הפתעות בהמשך הדרך... הבדיקה חדשה ואין אותה בקופות חולים אלא במעבדות זר.
מקווה שעזרתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008אכן כן ,בדיקה חדשה,טרם נכנסה לשימוש ברור בארץ.בהחלט עם פוטנציאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והנקהנוק1220/03/2008
שלום. אני עדיין מניקה את בני וטרם קיבלתי מחזור. הייתי מעוניינת לנסות בקרוב להכנס שוב להריון. ההריון הקודם לקח זמן עד שנקלטתי, לבסוף בהזרעה. הרציתי לדעת האם יש סיוכוי להריון ספונטני? למרות שלא קיבלתי מחזור עדיין ומניקה?. אציין כי ההנקה היא השעות אחה"צ ובלילה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לנוק12.שלום.
על פי המידע הרפואי,כדי למנוע הריון כלומר למנוע ביוץ,צריך להניק כ-6 פעמים ביום.איני יכול להגיב לגבי כניסה להריון ספונטני הפעם כי לא ידועה לי הסיבה לביצוע ההזרעה בפעם שעברה.בכל מקרה אם את חושדת בהריון,אנא בצעי בדיקת דם ונדע בדיוק המצב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה של BETA-HCG באיזה שבוע ?אורן19/03/2008
שלום רב אני 7.5 חודשים אחרי לידה
עשיתי בדיקת שתן להריון והייתה חיובית אני אחרי בדיקת דם BETA-HCG התוצאה היא mIU/mL 30660.4 אין לי מושג באיזה שבוע אני ואני אודה לתשובה (לא קיבלתי וסת מהלידה ועד היום לכן אין באפשרותי לדעת) תודה על העזרה
בברכה
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לאורן שלום. גיל הריון אינו נקבע על פי תוצאת בדיקת הדם.ברור שאת לא בתחילת הריון-אולי שבוע 10-12.מה פשוט יותר מלגשת לבדיקה לעשות בדיקת על שמע ולראות ולמדוד במדויק גיל העובר.אולי בכלל מדובר בעוברים?!.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יש לי שאלה נוספת דחופה
אורן20/03/2008היום הייתי אצל רופא נשים עשה לי אולטרסאונד ולפי האולטרסאונד גיל העובר 6.1 שבועות
ושוב אני מזכירה שבדיקת הHCG הראתה תוצאה של 30,660.
הרופא אמר כי זה רמת הורמון גבוהה הוא לא ראה 2 שקים האם זה שלב מוקדם בכדי לראות האם יכול להיות בהמשך שינוי ונראה אולי ריבוי עוברים? העובר בגודל 4מ"מ אודה לעזרה בתשובה כי די הלחיץ אותי
אם זה לא הריון רב עוברים האם זה מראה על בעייה כלשהי??
תודה מראש
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה
אורן23/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ד``ר איילון לחמן23/03/2008לאורן שלום.
אם רופאך ראה שק הריון תקין ועובראין כרגע כל מקום לדאגה. אם היתה בעיה בצורת הריון מולרי(הריון לא תקין)רופאך בודאי היה מזהה זאת.בשלב זה את זקוקה למעקב אולטרהסאונד בלבד,ובעיקר פחות לדאוג.הודיענו בהמשך על המצב.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ר ב ה !!!!:-)
אורן24/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתנה בין לידה להריון חדשמאיה19/03/2008
שלום רב,
לפני 12 שבועות ילדתי בשעה טובה תינוק מקסים בלידה רגילה, שבוע 37+5. ההריון הושג במחזור שישי של IVF - על רקע לא מוסבר. בשבוע 21 נותחתי (לפרוסקופיה) עקב שיזור כפול בשחלה ימנית.
בבדיקה לפני 3 שבועות אצל רופה הנשים נאמר לי שככל הנראה השחלה כבר לא מתפקדת.
רציתי לדעת באופן כללי כמה זמן מומלץ להמתין מהלידה ועד כניסה להריון נוסף וכן, בהתחשב בכל הנ"ל שמן הסתם משחקים לרעתי, כיצד הכי נכון לפעול?
להתחיל גלולות (איני מניקה וכבר קיבלתי מחזור פעמיים מאז הלידה) מ"חשש" קלוש להריון ספונטני, או לא?
תודה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008למאיה שלום.
אם את מרגישה שאת מוכנה פיזית ונפשית להריון חדש,אזקדימה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור, בדיקה והריון ?עינב19/03/2008
6 חודשים אני מקבלת מחזור בדיוק ביום ה-31. היום אני באיחור של יום, ביצעתי בדיקה בתית והתוצאה שלילית. האם יש עדיין סיכוי להריון החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לנעינב שלום.
התשובה בבדיקת השתן לא חייבת להיות חיובית ביום אחד של איחור. אם המחזור ממשיך להתעקב כדאי לחזור על הבדיקה לאחר מס ימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסבינה19/03/2008
שלום
אני מנסה להרות מזה מס' חודשים. התחלתי טיפול בהסרת שיער באמצעות אינפרא אדום במפשעות. האם זה עלול להשפיע בצורה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול.
ד``ר איילון לחמן20/03/2008לסבינהשלום.
הסיכוי לפגיעה בעובר הינו קטן.אבל ממליץ לך להתקשר למחלקה למניעת מומים במשרד הבריאות בירושלים-בהנהלת פרופ אורנוי.או למחלקה הגנטית בבהח אסף הרופא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעובר ?!?עינב19/03/2008
בין שבוע לשבועיים לפני מועד המחזור הייתי במסיבה ושתיתי הרבה אלכוהול. האם יתכן ונגרם נזק לעובר? יש לבצע בדיקות כלשהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/03/2008בשלבים המוקדמים מאד של ההריון - בשבועיים הראשונים לאחר ההפריה פועל החוק של " הכל או לא כלום" כלומר אם יש פגיעה בעובר הוא מפסיק להתפתח מיד. כך שאת יכולה להיות רגועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חודש 9אורית19/03/2008
אני בשבוע 39 . בחודש האחרון אני סובלת מכאבים חזקים מתחת לבטן(איזור מפשעה.).
כל הבדיקות שלי בסדר אך זה מטריד ומקשה לי לזוז. ממה זה נובע והאם ניתן לטפל בתופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/03/2008במהלך ההריון יש שינויים באגן ובמפרקים הקשורים אליו שגורמים לכאבים, אחת הבעיות השכיחות נקראת "סימפיזיוליזיס" : תזוזה של המפרק הקדמי של האגן שגורמת לאי נוחות וכאבים בעיקר בזמן תנועה.
הטיפול הוא בדר'כ שמרני - מנוחה, קיבוע של האגן וכו'. במקרים קיצוניים ניתן להזריק סטרואידים מקומי לתוך המפרק.
(כל הנ'ל כמובן בהנחה שאכן כל הבדיקות תקינות ומרוק הכאבים לא קשור להריון עצמו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיול שטחעדי19/03/2008
שלום רב,
אני בת 37 כרגע בשבוע 8+, הריון ראשון. האם טיול ג'יפים עלול לסכן את ההריון בכל שלב שלו? אנחנו נוסעים לפעמים בשבתות לטיולים כאלה. ואני אמורה לנסוע לטיול ג'יפים בשבוע 13-14 ל-4 ימים עם לינה בשטח באוהלים. שמעתי שרצוי להימנע מטיולי שטח כאלה.
האם זה נכון באופן גורף?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/03/2008תסעי, תיהני ונצלי כמה שיותר את הזמן לטיולים. אחרי הלידה יהיה לך פחות זמן פנוי...
בכל מקרה - אין מניעה לעשות זאת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)