מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 28 להריוןסובלת10/03/2008
שלום לרופאים
מזה יומיים התחילו לי כאבים בצד שמאל של בבטן תחתונה שעד היום זה רק מתחזק
ועכשיו זה כאב בשני הצדדים בבטן תחתונה
זה מתגבר עם התנועה שלי ותנועת העובר
מה עליי לעשות? אנ מאוד מודאגת כי הרופא נשים שלי לא מקבל היום ובבריאות האישה
אמרו לפנות לרופא המטפל...... אני נואשת וגם מאוד כואב לי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לסובלת שלום.
אם יש כאבים חזקים ואין לך רופא,ואינך יכולה לחכות נגשים לחדר מיון הקרוב. לשם כך המצאנו אותם.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על בדיקות דםשואלת10/03/2008
בת 32
להלן תוצאות בדיקות דם שעשיתי הבוקר
לא קיבלתי וסת מאז יולי (הפסקת גלולות ) הוסת לא מגיעה גם עם נטילת פרוברה...
מה ניתן לעשות בהמשך
אני מבינה גם שהברזל נמוך...?
מה אומרות תוצאות הבדיקות ההורמונליות?? (האסטרדיול, הLH - מה זה אומר?
HEMOLYTIC IND. NORMAL INDEX
ICTERIC INDEX NORMAL INDEX
GLUCOSE 87.00 MG/DL ( 65.00-
IRON 37.00 UG/DL
WBC 5.50 K/U
NEUTROPHILS 3.20 K/UL - 6.60)
NEUTROPHILS % 59.30 % -
LYMPHOCYTES 1.50 K/UL -)
LYMPHOCYTES % 26.80 % )
MONOCYTES 0.50 K/UL )
MONOCYTES % 8.70 % EOSINOPHILS 0.30 K/UL 0.60)
EOSINOPHILS % 4.80 % 6.00)
BASOPHILS 0.00 K/UL
BASOPHILS % 0.40 %
RBC 4.27 M/UL )
HEMOGLOBIN 12.70 G/DL
HEMATOCRIT 37.10 %
MCV 86.80 FL
MCH 29.70 PG
MCHC 34.20 G/DL
PLATELETS 225.00 K/UL )
MPV 9.00 FL
RDW 13.90 %
ESTRADIOL(E2) <37 PMOL/L
FSH 4.50 MIU/ML
LH 0.90 MIU/ML
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוסת.
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לשואלת שלום.
דיקות הדם שבצעת הן בגדר הנורמה. האם גם נבדקת בדיקה גניקולוגית ובדיקת עלקול?.ממליץ לבדוק עוד הורמונים כמו TSH ו-PROLACTIN.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לחמן
שואלת10/03/2008שלום,
1. עשיתי TSH ככה"נ הועתק מהמקום הלא נכון, התוצאה בגדר נורמה 2.85 (אני נוטלת מדי יום 50 מק"ג אלטרוקסין).
2.תוצאת הפרולקטין היא 120M/UL שגם זה הבנתי תקין..
מה שהבנתי שלא תקין זה הרמה הנמוכה של האסטרדיול וה-LH שמעידים על בעייה בביוץ ובפעילות השחלתית, הלא כן? אני טועה?
עשיתי מעקב זקיקים לפני זמן מה והרירית דקה ולא נצפו זקיקים רבים/גדולים וגם לא נוזל בדוגלס...
מה זה "בדיקת עלקול"?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי בכל זאת יהיה מענה לשאלתי.בבקשה
שואלת13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות.
ד``ר איילון לחמן14/03/2008למיטל שלום.
O RH POS משמעותו שסוג הדם שלך הוא O+.כלומר O חיובי.הסימן השני שסמת אומר שיש תערובת חידקים בבדיקת השתן ויש צורך לחזור עליה.שאר הבדיקות תקינות.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב מהירות בלילהרז10/03/2008
בכמה ימים האחרונים אני מתעוררת מכך שיש לי דפיקות לב ממש מהירות ו אני מרגישה את הדופק פועם חזק בצוואר.. בדר"כ שאני משנה תנוחה (מהגב לצד)
האם יש ממה לחשוש? ממה זה יכול לנבוע? יש דרך "להרגיע" את הדופק (למרות שאני נמצאת במצב מנוחה מוחלט..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - שבוע 31
רז10/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק מהיר.
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לרז שלום.
החלט שווה לגשת ולהתיעץ עם רופאך.הדבר יכול לנבוע מדברים פשוטים כמו שכיבה ישרה על הגב בהריון,ועד סיבות מסובכות יותר כמו בלוטת התריס,או בעיות הולכה עצבית בלב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "תערובת חיידקים" בתרבית שתןג'ני10/03/2008
שלום לכם,
אני בהריון השלישי, בשבוע השמיני, עם קצת דימום. אני במעקב אצל רופא.
הבעיה שלי כעת: בבדיקת השתן השניה שלי (כמו בפעם הקודמת) מופיע:
URINE-CULTURE תערובת חידקים
מה זה אומר ומה עלי לעשות? האם עלי לקבל אנטיביוטיקה? זה לא יפגע בעובר?
בתודה על תשובתכם ותבורכו על פועלכם!
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידקים
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לגני שלום.
אם בבדיקות חוזרות יש תערובת חידקים יש בהחלט לשקול ,עם רופאך,טיפול אנטיביוטי.הפגיעה בהריון היא מהחידקים העלולים לגרום נזק ולא מהטיפול. בעקרון הרפואה היא לא נגד המטופל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתערובת חיידקים (המשך)
ג'ני12/03/2008לד"ר לחמן, ראשית תודה על תגובתך.
לאחר בדיקה שניה שוב הופיע "תערובת חיידקים" והרופא אמר לי לא להילחץ, לעשות את הבדיקה שוב בעוד כשבוע. מה עלי לעשות? עכשיו, עם תגובתך, אני באמת לחוצה!
חוץ מהבעיה הזאת, אני גם מדממת קצת (יותר חום), הוא אמר לי שגם מזה לא לדאוג כי זה שאריות.
לתשומת ליבך, זה הריון שלישי, אני בת 39 ואף פעם לא היו לי כל בעיות בהריונות הקודמים.
תודה על התייחסותך,
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה למחלת הנשיקה - בהריוןדינה10/03/2008
שלום,
אני בשבוע ה-28, עשיתי בדיקה למחלת הנשיקה ואלו התוצאות שקיבלתי:
EBV - IGM 10 U/ML
EBV EBNA (IGG) 147 U/ML
אני דיי לחוצה מה המשמעות של ה- EBNA,
האם אני חולה?, הייתי חולה?,
זה מסוכן להריון?
המון תודה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה.
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לדינה שלום.
קודם כל מדוע בצעת הבדיקה?.תוצעת ה-IGG מלמדת על זהום בעבר. IGM מראה על זהום בהווה.ה-EBNA נובע משם הרופא המגלה-אפשטיין,בר.ממליץ בכל מקרה להתיעץ עם רופא זהומולוג בענין.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותדליה10/03/2008
אני בשבוע 21+1 בהריון שני ורציתי לדעת:
1. האם ניתן לישון על הבטן כל עוד זה לא מפריע לי ונוח? אין לי בטן גדולה עדיין.
2. האם בשלב שלי ניתן כבר לעשות עיסוי אצל מישהי שמתמחה בעיסוי של נשים בהריון?
3. יש לי יובש או פטריה באצבע של הרגל ורציתי לדעת אם אני יכולה למרוח אגיסטן אלוורה.
4. איך קוראים להפנייה של העמסת סוכר?
5. הבת שלי בת כמעט 4 ושוקלת בערך 16 ק"ג. האם מותר לי לעיתים רחוקות להרים אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות.
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לדליה שלום.
1. כן מותר לישון על הבטן ,אם זה נוח לך.
2.עיסוי בהריון לא הכי מומלץ,עקב בעיות בזרימת הדם.
3.לגבי האצבע ממליץ בדיקת והמלצת רופא לטיפול.
4.הבדיקה להעמסת סוכר נקראת-GCT.
5.ממליץ לחבק הבת מבלי להרימה.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן קטנהשני10/03/2008
אני בשבוע 17+2.
ראיתי בנות באותו שבוע שלי - והבטן שלהן בהרבה יותר בולטת ומורגשת. רואים שהן בהיריון. נתוני גובה וגוף כמו שלי. אז למה אצלי הבטן כמעט ולא מורגשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לשני שלום.
גודל הבטן שלך לא קובע כלום.בליטת הבטן היא תוצאה של מצב שרירי הבטן שלך.אם הם טובים הבטן תבלוט פחות.החשוב כמובן הוא גודל העובר.זאת נראה עלפי בדיקה ולא עלפי בליטת הבטן. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת דםשני10/03/2008
האם מותר לאישה בהיריון לתרום דם למד"א?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת דם.
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לשני שלום.
כל הכבוד על הרצון לתרום. אבל נא להמתין עד אחרי הלידה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור מי שפירטלי ברוך09/03/2008
שלום לכולם,
אני צריכה לעבור דיקור מי שפיר (זהו ההריון הראשון שלי).
האם יש למשהו להמליץ לי על רופא טוב שיכול לבצע את הדיקור?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עשיתי אצל דר ' שרים אלון בת"א
רז10/03/2008הוא ממש רופא מקסים ונעים ונורא נורא פחדתי מהדיקור אבל זה עבר חלק ומהר ובכלל השד היה הרבה פחות נורא ממה שחשבתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור מישפיר.
ד``ר איילון לחמן10/03/2008לטלי שלום.
הרופא הכי טוב שאני מכיר בנושא דיקורי מי השפיר,שמו דר אילון לחמן מטל 050-5401104.כלומר אני עצמי.אני מבצע הדיקורים בבהח אסותא בתלאביב.אני אישית,אגב ,הקמתי את השרות הזה בבהח אסותא. בברכה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת
יעל16/03/2010נו באמת....אין גבול ליהירות? אתה באמת הכי טוב?
וגם לו אתה באמת הכי טוב (איך ניתן למדוד?) אין לך מעט צניעות כדי שלא לכתוב את זה בפרהסיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת.
ד``ר איילון לחמן16/03/2010ליעל שלום.
אני מתנצל .התשובה נכתבה בהומור ללא שום כונה רעה.אני באמת לא שוויצר עד כדי כך.קבלי התנצלותי אם דברי הובנו שלא כהלכה.אגב לגבי השירות של בדיקות מי השפיר של בהח אסותא,אני באמת הקמתי אותו בזמנו,בעת שאז היתה מחלקת יולדות בבהח ואני ניהלתי אותה.
מאחל לך הצלחה בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקות ונפיחות ברגליים.פאני09/03/2008
שלום , אני בשבוע 36+5 , מאתמול כפות הרגליים ועד הברך ממש נפוח ובצקות, ניגשתי לקופת חולים ובדקו סטיק שטן לחלבון יצא תקין, לחץ הדם היה 120/80 .
מה עושים כדי למנוע מהרגליים לא להתנפח עוד?
האם מיד לאחר הלידה ב"ה הנפיחות תרד ? או לוקח תקופה מסויימת עד שנעלם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקות ברגליים
הילה שקד09/03/2008כמה תרופות סבתא מצויינות-
בצקות ברגליים - קחי כף שמן שקדים , שימי כ 7 טיפות שמן גרניום ועסי את כף הרגל החיצונית כלפי מעלה , לכיוון הרגל.
נפיחות ברגליים
לקחת חופן רוזמרין לבשל אותו בתוך סיר עם מים עד שצבע המים הופך לירוק , להוסיף שתי כפות מלח אנגלי, לשים את הרגליים פעמיים ביום בין 20-30 דקות
בהצלחה
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
ד''ר בני שכטר09/03/2008להשתדל בסוף היום להרים רגליים ואם מאד מציק להשתמש בגרביים אלסטיות.
ובד"כ מספר ימים לאחר הלידה מתחיל השיפור, כאשר עודף הנוזלים שמצטבר במהלך ההריון מופרש דרך מערכת השתן החוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגעה לבית החוליםמיטל09/03/2008
שלום רב,
אני נמצאת בשבוע 34 , הריון שני. ילדתי לפני שנה ותשעה חודשים בשבוע 39+3 ימים. פניתי לבית החולים לאחר שהפקק הרירי ירד וילדתי רק לאחר 18 שעות.
רציתי לדעת במקרה של ירידת מים בבית האם צריך מיד לפנות לבית החולים? או שאפשר להתקלח, להכין תיק ואז לנסוע. אני מודעת שחוששים מזיהום לאחר ירידת המים אך מה הזמן המקסימלי שניתן להתשהות מרגע ירידת המים?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
ד''ר בני שכטר09/03/2008לא כדאי ל"התמזמז" בבית יותר מידי.
הסכנה בירידת מים, היא שחבל הטבור יצנח לפני הראש, דבר שעשוי להיות מסוכן מאד.
לכן אני אישית ממליץ לגשת מיידית לביה"ח בחשד לירידת מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגיוני שכבר יש חלב?????ליאתוש09/03/2008
שלום,
אני בשבוע 23+4 , הריון ראשון ורציתי לשאול שאלה קצת מביכה...
אתמול אני ובעלי היינו יחד ובלהט התשוקה הוא ליקק ומצץ את לי את הפטמות ופתאום הוא אומר לי
שיוצא לי חלב מהפטמות - הייתכן??????...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ממש מפגרת!!!!!!!!!!!!!!
עינת09/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לליאתוש
הילה שקד09/03/2008הי ליאת ,הגוף שלנו מייצר משבוע 16 לערך קולסטרום שזהו החלב הראשוני .
יש נשים שיבחינו בקולסטרום בהריון ויש כאלה שרק לאחר הלידה
כאשר נמצאים באקט מיני ויש שחרור של אוקסיטוצין שזהו הורמון האהבה והוא נמצא גם בצינוריות החלב והוא אחראי לכיווץ הצינוריות ולשחרור החלב
בקיצור בזמן אקט מיני רמות האוקסיטוצין בגוף גבוהות ולכן יש סיכוי גדול לשחרור של קולסטרום.
זה טבעי לחלוטין .
שיהיה הריון קל ומעצים
לילה טוב
הילה שקד
מדריכת הכנה ללידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נכונה
ד''ר בני שכטר09/03/2008ענתה כאן הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת HGCרוני09/03/2008
שלום רב,
וסת אחרונה ב 8.2.
בדיקת בטא מהבוקר - 342.
כביכול חיובי, אך האם הערך נורמלי לגיל ההריון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
ד''ר בני שכטר09/03/2008אכן נשמע נורמלי.
מדובר בהיריון צעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV בהריוןעינת09/03/2008
שלום, אני בשבוע 5 להריון ולפני כ-2.5-3 שבועות רופא הילדים של בתי איבחן אצלה מחלת הנשיקה.אני עדיין לא ידעתי האם אני בהריון.כעט אני מאוד מודאגת מאחר ואני יודעת שהדבקה מסוכנת ביותר לעובר.יש לציין שאני לא פיתחתי שום סימני מחלה.בעבר עשו לי בדיקת נוגדני CMV כאשר הייתי בהריון עם בתי ונמצאו נוגדנים מסוג IgM בכמות 162.3AU/ml.
האם זה שלא פיתחתח שום סימני מחלה בעצמי מצביע על כך שהכל תקין? מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע
ד''ר בני שכטר09/03/2008שלום לך!
אם רמת נוגדני CMV IGM בהירון הקודם הייתה גבוהה, זה אומר שכבר חלית בעבר ולכן כעת ניתן להיות קצת יותר רגועים.
בכל אופן יש לגשת לרופא/ה שלך ולחזור על הבדיקה כעת לראות מה הסטטוס היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עינת09/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשלחתי לבדיקה
עינת09/03/2008חזרתי מהרופאה והיא שלחה אותי לעשות את הבדיקת נוגדני CMV (אותה אני אבצע מחר)אבל אני עדיין מאוד דואגת.אתה יכול בבקשה להסביר לי למה אני אמורה לצפות בבדיקה? אם הערך נשאר ברמות שהיה זה אומר שאני מחוסנת וכיצד אני יכולה לדעת שלפני שבועעים שבתי כן היתה חולה אני לא הייתי( האם חייבים לפתח סימני מחלה)
בבקשה, תוכל לתת לי הסבר קצת יותר פרטני מה פשר התוצאות ולאיזה תוצאות אני צריכה לצפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין טעם בספקולציות
ד''ר בני שכטר09/03/2008קרוב לודאי שהבדיקה תראה שהנוגדן IGG יהיה חיובי ואילו IGM שלילי, שזה אומר חשיפה ישנה לוירוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לתשובה ממך רופא יקרימית09/03/2008
בוקר טוב
ברצוני לישאול שאלה ולקבל ממך יעוץ בנידון
אני מעונינת להיכנס להריון
אני מקבל כל חודש וסת בצורה סדירה
וסת אחרון שלי היה ב7/2 וכרגע עדין לא קיבלתי וגם אין לי שום סימנים
קניתי לפני כחצי שעה בדיקת הריון ביתית וביצעתי אותה לפני כרבע שעה ויצאה שלילית
האם קיים מצב שאני בהריון והבדיקה לא זיהתה זאת
תודה רבה
יום טוב ושבוע טוב
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר יעוץ בבקשה לשאלתי?
ימית09/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלא
ד''ר בני שכטר09/03/2008אבל אם המחזור עדיין לא מגיע בעוד יומיים תחזרי שוב על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ק שאלה נוספת
ימית09/03/2008האם יש סיבות אחרות לאיחור מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולות להיות
ד''ר בני שכטר09/03/2008ולעיתים עצם המתח והלחץ יכול לגרום לעיכוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)