מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהלירז26/08/2007
אני נמצאת בשבוע 8 להריון ,מאתמול יש לי כאבים בבטן התחתונה ,
כמו התכווציויות , על מה זה מעיד ? אולי זה התקררות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם26/08/2007זה מעיד על כך שאת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה חודש?שרון25/08/2007
רציתי לדעת בבקשה, מחר אני מתחילה שבוע 28 באיזה חודש אני נמצאת? (יש לי ספקות לגביי התאריך של הרופא וזה לא הריון ראשון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם26/08/2007חודש שביעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןענת25/08/2007
שלום,
בתאריך 19.7.07 ילדתי לידה מוקדמת בעקבות TRISOMY 21 (שבוע 22) ולאחר מכן עברתי גם גרידה.
עדיין יש לי דימום מאותו תאריך ועד היום . הדימום חלש עד חלש מאוד. (לפעמים אין כלום על התחתונית אבל עדיין נמשך לסירוגין).
1..האם זה נורמלי שעדיין יש דימום?.וכמה זמן אמור להמשך הדימום מאז הלידה והגרידה?
2. מתי אני אמורה לקבל מחזור? ואיך אדע אם הדימום הממושך הוא לא מחזור?
3. האם זה נכון שאם יש מחזור חלש ומעט דם / אין מחזור בכלל כתוצאה מגרידה זו בעייה שעלולה לגרום לחוסר יכולת להביא ילדים?
אודה לתשובתך המהירה... ושבוע טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם26/08/2007במידה והדימום נמשך כדאי לבצע אולטראסאונד כדאי לברר אם נותרו שאריות שליה.
הדימום לאחר הגרידה לא צריך להמשך יותר משבועיים.
המחזור יכול להופיע 6-8 שבועות לאחר הגרידה.
רוב הסיכויים שלא נגרם כל נזק ותוכלי להרות בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה שלילת בשבוע 8-9אריאלה25/08/2007
האם יתכן שבדיקה ביתית להריון תתן תוצאה שלילית בשבוע 8-9 להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם26/08/2007התשובה היא כן.
כדאי לעשות אולטראסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתנגה25/08/2007
האם צריך לצום לפני בדיקת הדם שמשולבת עם הבדיקת אולטרסאונד של השקיפות עורפית?
וקבעו לי תור ביום שאני נכנסת לשבוע ה13 האם בסדר לבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם26/08/2007לא צריך לצום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשת העובררוני25/08/2007
הנני בשבוע 23 השליה שלי קדמית, איני מרגישה בעובר מתי אוכל להתחיל להרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר25/08/2007שלום לך!
אני מאמין שבשבוע הקרוב תתחילי להרגיש.
אם לא גשי לרופא/ה המטפל/ת שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה (מיום 23.08)הבר24/08/2007
תודה על תשובתך. מבקשת לדעת בהמשך לה, מה גורם להעדר לחות בנרתיק כפי שציינת לאחר הלידה(קיסרי) וכמה זמן מצב זה אמור להימשך ?
כמו כן - האם נורמלי שיש עדיין דימום / הפרשה חומה - אדמדמה שישה שבועות אחרי הלידה (קיסרי) ומתי אמורה להיפסק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
היובש נובע מההשפעות ההורמונליות (במיוחד אם את מניקה).
הדימום יתכן כפי שצויין עד 6 שבועות לאחר הלידה/ניתוח. אם מעבר לכך את מדממת גשי להבדק (מה שהיית צריכה לעשות בכל מקרה אחרי הלידה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה ועישוןמיכ24/08/2007
היי,
אני אמא לילד מתוק ומקסים בן כמעט 5 חודשים. בעבר לפני ההריון אהבתי לעשן גראס מידי פעם. כמובן שלא נגעתי בזה במהלך ההריון ואחרי הלידה. כיום אני עוברת להנקה חלקית (הפוצפון נכנס למעון - מה לעשות! אין לי ברירה) שמשולבת עם סימילאק, כך שיוצא שהוא יונק ממני קצת בבוקר וקצת בערב.
רציתי לדעת מהן ההגבלות / השפעות על עישון גראס והנקה - יש לי אירוע ובא לי לעשן....
חשוב לציין שיעברו משהו כמו 7 שעות בין העישון להנקה ושאני ממש לא רוצה לעשות שום דבר שיסכן את האפרוח! אז אני גם יכולה לוותר, אבל אשמח לשמוע מה אתם יודעים על השפעות בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
דניאל24/08/2007בשקיפות נמצא סיכוי של 1-8000
ובסקירה הוא הפחית את הסיכוי פי חמש לתסמונת
אני מתכוונת כמובן לעשות גם את החלבון עוברי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ
את בהחלט מסכנת את הפיצפון. החומר הפעיל בגראס נמצא עדיין במחזור הדם שלך לזמן לא ידוע. איני יכול להגיד לך האם אחרי 7 שעות או 12 שעות. למה לקחת צ'אנס?
איני בא להטיף מוסר לגבי השימוש בסמים (מה לעשות גראס עדיין נחשב לסם) אבל בטח בזמן טיפול בילדים, נראה לי לא לענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן הריון ללא כאבים בחזהאריאלה23/08/2007
שלום
אני בת 41 .מחזור אחרון תקין 14/6/07.ב27/6 כתמי דם בודדים יום לאר קיום יחסי מין בפעם
האחרונה.ב16/7 כתמי דם בודדים יומיים ומאז טרם קיבלתי מחזור.
ב16/8 בדיקת הריון ביתית השעה 6 בערב -תוצאה שלילית.
סובלת מכאבי בטן בחילות ותסמיני קדם מחזור אחרים ללא כאבים וגודש בחזה.
בעבר סבלתי מעודף פרולקטין.אודה לכם אם תפרטו סיבות אפשריות על סמך ניסיונכם .
בדר"כ מקבלת כל 19-26 יום מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש הרבה סיבות
ד''ר בני שכטר25/08/2007ותקצר היריעה מלפרטן.
מה שבטוח שאם יש דימומים לאחר יחסי מין ו/או תופעות שהן חריגות מומלץ ביותר לגשת ולהבדק ולבדוק מה הסיבה.
רשימת אפשרויות כאן, לא תועיל ואינה תחליף לבדיקה שהיא מאד חשובה במקרה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןקארי23/08/2007
שלום.........
רק גיליתי שאני בהריון..............
האם אפשר להמליץ לי על ספר הריון טוב שיכלול את כל הפרטים שאצטרך לדעת כולל תזונה ספורט מה מותר ומה אסור?
תודה על העזרה
קארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
ד''ר בני שכטר25/08/2007יש המון ספרים!
תעשי חיפוש בגוגל או תשאלי חברות על ההמלצות שלהן.
אנחנו לא נוהגים לפרסם כאן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרדמות היידיםשרון23/08/2007
שלום אני בשבוע 23 להריון ונרדמות לי היידים גם ביום וגם בלילה ,רק שבלילה הם נרדמות עד
כדי כאב באצבעות ,וביום פשוט נרדמות לי פחות האם זה בגלל ההריון או שיש בדיקות שאני צריכה לעשות תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/08/2007הסיבה היא בצקת בכפות הידיים.
לעקוב מידי פעם אחרי לחץ הדם והחלבון בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות סקר ביוכימי ("חלבון עוברי")אירית23/08/2007
שלום,
אני בת 39.5, ביצעתי את הבדיקה בשבוע 16+4. תוצאות הבדיקה הן: 1:249. אני מודאגת. האם יש לי סיבה להיות מודאגת?! ביצעתי אתמול דיקור מי שפיר (לפני שידעתי על תוצאות הבדיקה) בשל גילי.
תודה על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/08/2007אל תהיי מודאגת כי רוב הסיכויים שהכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין ודימום לאחר קיסריהבר23/08/2007
שלום,
אני שישה שבועות אחרי קיסרי. שתי סוגיות בהן אבקש לשאול ברשותכם:
1, לאחר הניתוח היה לי דימום משך שלושה שבועות. לאחר מכן הפסיק לשבוע, ושוב החל דימום, ואפילו די אינטנסיבי, למשך שבוע וחצי. נכון לעכשיו עדיין יש לי הפרשה חומה - אדמדמה. האם זה בסדר שעדיין קיימים הפרשה/דימום ? האם הדימום השני שתיארתי לאחר ההפסקה של השבוע יכול להיות המחזור ? אם לא - תוך כמה זמן אמורים לקבל מחזור ?
2. עם קיום יחסי מים בפעם הראשונה אחרי הניתוח (אחרי שישה שבועות) חשתי כאבים עם החדירה, כאילו קיימת היצרות של הנרתיק. האם נורמלי ? ממה נובעים הכאבים ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/08/2007הדימום השני לא בהכרח מחזור.
לאחר לידה מקבלים מחזור 1-3 חודשים אם לא מיניקים ותקופה ארוכהיותר אם כן מיניקים.
בקיום יחסים לאחר הלידה יהיו כאבים מאחר והנרתיק חסר את הלחות וההשפעה ההורמונלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
הבר23/08/2007תודה על תשובתך. מבקשת לדעת בהמשך לה, מה גורם להעדר לחות בנרתיק כפי שציינת לאחר הלידה(קיסרי) וכמה זמן מצב זה אמור להימשך ?
כמו כן - האם נורמלי שיש עדיין דימום / הפרשה חומה - אדמדמה שישה שבועות אחרי הלידה (קיסרי) ומתי אמורה להיפסק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספיםתמי22/08/2007
שלום..
האם זה מאוד חשוב לקחת ויטמינים בזמן ההריון? כי מהמטרנה שאני לוקחת בתור תוסף יש לי בחילות ולפעמים אפילו הקאות... לקחתי גם תוספים אחרים שגם מהם היו לי בחילות
אני לוקחת חומצה פוליט מתחילת ההריון, אבל מהתוספים יש לי בחילות..
האם זה יכול לפגוע בהתפתחות העובר? בלי הויטמינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/08/2007חומצה פולית וברזל מספיקים בהחלט ברוב המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר: הנקה לא גוזלת הורמונים מהעוברמיטל22/08/2007
שלום רב,
כתבת לעדי מחד, שכשהאמא בהריון אז צריך להתחיל בהדרגה להפסיק להניק ומאידך, שהנקה לא גוזלת הורמונים מהעובר.
האם תוכל לפרט למה התכוונת? הרי אם ההנקה לא גוזלת הורמונים מהעובר אז אין בעיה להמשיך להניק לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר רמי אבירם23/08/2007הבעיה בהנקה היא שזה עלול לגרום להתכווצויות רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)