מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב חזק בשד בלי קשר להנקהcarmit02/08/2007
היי, אני אם לבת חודש ואני מניקה אותה ללא בעיות, החל מאתמול החלו לי כאבים חזקים בשד שמאל, מדובר על כאב בצד התחתון של השד, בלי קשר לגודש. אשמח אם תוכלו לעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חזק
ג'ניס זאוסמר02/08/2007כרמית שלום,
כאב כזה בדרך כלל נובע מחסימה בצינורית אשר גורמת לדלקת .
אם הכאב ממוקם ספציפית ורגיש גם למגע קרוב לוודאי שזה זה.
בזמן ההנקה תעשי מסג' בדיוק במקום בעדינות כי כואב ואם קצת שמן על העור. כדאי להניק יותר מהצד הזה כדי להעלות את הסיכויים שהתינוק יפתר לך את הבעיה על ידי יניקתו.אפשר גם לקחת משהו נגד כאב שהוא גם אנטי דלקתי
אם לא עובר ואף מחמיר יש לפנות לרופא.
תרגישי טוב,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
carmit04/08/2007היי ג'ניס, תודה רבה על תשובתך,
הכאב אינו מפסיק, גם לאחר מסאג' ומקרין על כל החזה ואף מופיע בשד השני...
אני מניקה את הילדה בכל פעם שהיא רוצה ולא לפי שעות או משהו כזה.
יכול להיות שמדובר בפטריה ולא בדלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות ברשותך ... לא הרבה מדי..לירון02/08/2007
שלום לך,
1. התאומים שלי בני חודש . לפני כשבועים מצאתי בלוטה נפוחה מעל אוזן שמאל של התינוק. הרופאה החליטה לבצע בדיקות דם. שם התברר כי הבילורובין טוטול עדין 1.92 גבוה - וה ו GGT 285 . נשלחו בדיקות שתן ל CMV ,סרולוגיה וטקוסופלסמה . ממתינים לתשובות אך , אינני יודעת מה יכול להיות. האם תוכל להרגיע להסביר מעט האם הכל יהיה בסדר עם הבובי שלי?
2. שאלה אישית לגבי. מאז הניתוח הקיסרי לפני כחודש הדימום היה מינימלי מאוד . תחתונית דקיקה הספיקה לאגור את ההפרשות המועטות .. מאז אתמול החל דימום מאסיבי רב כמו במחזור ואף טיפה יותר. האם יתכן שזה מחזור??
מודה לך על התייחסותך מראש .
לירון הטיפה מודאגת מבובי .^^: -}}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר בני שכטר03/08/2007שלום לך!
1. בנוגע לילד אני מציע שתפני לרופא ילדים, זה ממש לא התחום שלי.
2. דימום חריג בהחלט ולדעתי מוקדם מידי למחזור. לכן מומלץ כי תגשי לרופא/ת הנשים שלך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בקסניקל בזמן הריוןאירית01/08/2007
אני בשבוע ה -14 להריוני. נוטה להעלות קילוגרמים רבים במהלך ההריונות (כ-35 ק"ג בממוצע). עליתי כבר 9 ק"ג מתחילת ההריון (ממשקל התחלתי לא קטן) והרופא מודאג.... שכן כבר גם לא כ"כ צעירה, 40(במקום בחילות יש לי תיאבון בלתי נשלט).
ולשאלתי, האם מותר השימוש בקסניקל במהלך ההריון, מבלי לסכן את העובר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לברר
ד''ר בני שכטר01/08/2007שלום לך!
אין לי ניסיון בנושא הקסניקל. אינטואיטיבית לא נראה לי שיש צורך ולא מומלץ לשימוש בזמן ההריון.
אם את חושבת על כך ברצינות, ניתן לברר במרכז הטרטולוגי של בית חולים הדסה עין כרם, כילינסון, תל השומר או רמב"ם את הענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות המהירה
אירית02/08/2007איך מבררים? פשוט מתקשרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקסניקל אינה מתאימה לנשים בהיריון
רחלי02/08/2007הייתי ממליצה לך בחום לפנות לדיאטנית של קופ"ח
להיריון קל ותקין,
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליפי חלבשני01/08/2007
אני מניקה אך מדיי פעם יוצת ומשלבת תמ"ל,האם חייבים להתמיד עם אותו סוג של אותה חברה או אפשר לשנות (נניח פעם סימילאק ופעם מטרנה,כי יש לי שקיות של מטרנה ובבית קופסא של סיצילק) האם יש לזה משמעות אם אוכל כ פעם בשבועיים-חודש בקבוק אחד -שניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליפי
ג'ניס זאוסמר01/08/2007שלי שלום,
לא מומלץ להחליף - אם אחד מתאים תמשכי כך.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפידורלחני31/07/2007
קראתי שהאפידורל יכול לפגוע קשות באם. יש הרבה המלצות כנגד וחשבתי לשאול, בגלל שאני כמה חוחדשים לפני הלידה על דעתכן בנושא. למי יש חוויות לספר או עיצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפידורל
אלין חן01/08/2007היי
אני ילדתי לפני 5 חודשים ומה שיש לי לומר לך לגבי האפידורל זה שאין ספק שהוא עוזר ולא מרגישים כאב, אבל צריך לשים לב למינונים שנותנים לך ולא להתבייש לבקש שהאפידורל לא יהיה לאורך כל הלידה על מנת שתוכלי להשתתף בלידה ולעזור לקצרה.
אצלי היה מינון ממש מוגזם ופשוט ישנתי כל הזמן לא הרגשתי כלום עד שנאלצו לעזור לי בוואקום, אמנם הוואקום היה ממש מהיר כי הראש כבר היה בחוץ כמעט אבל אפשר היה להמנע מכך אם הרגליים שלי לא היו רדומות מהכמות האפידורל.
ברוך השם הכל נגמר בשלום יש לי נסיכה משהו משהו וגם לי אין תופעות לוואי אבל כדאי לדעת .....
אם תרצי לדבר כתבי אליי למייל
[email protected]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפידורל
אלה01/08/2007הי
ילדתי לפני 4 חודשים. בערך אותו סיפור כמו לבחורה עם התגובה.
לא התעניינתי לגבי הכמות ולכן לא ידוע לי האם כמות היתה מוגזמת או לא אך כל הסיפור נגמר בואקום קצר. לאחר מספר ימי לידה היו לי מספר פעמים התקפים של קור ( ממש רעידות מקור). הבנתי שזו תופעה מאפידורל. חשוב להדגיש שעד היום יש לי את ההתקפים האלו אך בעוצמה נמוכה יותר. כמובן שלפני הלידה כמו כולם חשבתי להחזיק מעמד ללא אפידורל, אך זה ממש ממש קשה, אני בחורה עם אופי חזק אך לא הצלחתי לעמוד בכעב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש שיטה טובה לקיון יחסי מין?רוני31/07/2007
שמעתי כל מיני דברים על קיום יחסי מין בתנוחות ובמועדים שונים כדי להיכנס להריון. יש בזה אמת? באמת טוב לעשות את זה כל יומיים בתקופת הביוץ? זה אגדות?
תודה רבה, מקווה שלא הרגזתי אף אחד, אבל זה מסקרן אותי. רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם תרצי אין זו אגדה
כבר דשנו בנושא רבות בעבר.
מייחסים חשיבות לקירבה של היחסים למועד הביוץ. אם סמוך לביוץ הסיכוי לבן עולה ואם רחוק ממנו אזי הסיכוי לבנות עולה.
תנוחות עם חדירה עמוקה יתר טובות לכיוון הבנים ואילו אלה שהאישה על הגבר יותר טובות לכיוון של בנות.
ועוד ועוד.
לסיכום הסיכויים אולי יכולים לעלות, אבל ברור לכולם שזה רק משפר במעט ולא ענין של 100%, אפילו רחוק מזה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים בהנקהשני31/07/2007
האם מותר לקחת מדיי פעם רגיעון של הדס? וחיזוקית? בזמן של הנקה מלאה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות בהנקה
ג'ניס זאוסמר01/08/2007שלי שלי,
לא נראה לי שקיימת בעיה ץ
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה אחרי ספורטשני31/07/2007
מניקה כחודש וחצי והתחלתי פעילות ספורטיבית של כ שעה,כשחזרתי הקטן נראה כלא מרוצה מטעם החלב ושמעתי שלאחר פעילות החלב הופך לחומצי או טעם אחר?? מה הסיבה ומה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקה לאחר ספורט
ג'ניס זאוסמר01/08/2007שלי שלום,
אין שום בעיה בהנקה לאחר ספורט.
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותמאיה31/07/2007
שלום רב,
1) אני בשבוע 16+4, בלילות האחרונים אני מרגישה ש"נרדמות" לי לעיתים כפות הידיים והאמות, בעיקר אם אני ישנה על הגב. האם זה קשור להריון?
2) העבודה שלי היא מול מחשב ואני בעצם יושבת כל היום. בימים האחרונים, בישיבה יש לי קצת כאבים/אי נוחות בבטן התחתונה (אחרי שאני קמה זה עובר) . האם יש המלצה כל שהיא על איך לשבת נכון? האם זה סביר? (זה קורה לי גם בנהיגה - כל פעם שצריך לשבת...)
תודה מראש,
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 תשובות
1. בהחלט יתכן שיש קשר להיריון
2. את צריכה לנסות לכוון את הכיסא לצורה שתתאים לך ולא תגרום ללחצים או כאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.29/07/2007
מזה אומר 1- בבדיקת בטא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שצריך לחזור על הבדיקה
ד''ר בני שכטר29/07/2007לא ברור באמת מה זה אומר. רמת ההורמון נמוכה מידי להיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמוכה מדיי מאיזו בחינה?
.30/07/2007ייתכן מחוסר יכולת להיכנס להיריון בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קשור בכלל
ד''ר בני שכטר01/08/2007הכוונה שבמעבדות מסוימות רמה שמעל 5 נחשבת לחיובית ויש כאלה שמקבלים תשובה של שלילי או חיובי בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"רמימי29/07/2007
מקווה שזה הפורום הנכון
לבעלי יש מחלת מין, קונדילומה, לכן חייבים להשתמש בקונדום.
אנחנו מאוד רוצים ילדים אז חשבנו אולי לעשות חור בקצה הקונדום.
יש אפשרות כזו? האם זה גם מדבק כך? נשארו לו 2 נקודות קטנות בדרך להחלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ
ד''ר בני שכטר29/07/2007שלום לך!
אינני יודע מה גילך ומה מצבך הרפואי ומתי נדבק בעלך ועוד הרבה אינפורמציה חשובה.
לעשות חור בקונדום מאד לא מומלץ. גם הסיכוי להיריון לא גדול אבל הסיכוי להדבק בהחלט נשאר.
אני מציע שתפנו לרופא שמטפל בבעלך ותתייעצו מתי ניתן להוריד את הקונדום ולהתחיל לחשוב על ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - חשוב
מימי30/07/2007בעלי מטופל קרוב לשנה וחצי, נשארו לו בסה"כ 2 נקודות קטנות, הוא לקראת סיום הטיפול אך התור הבא שלו רק באוקטובר (ואז זה יהיה לאחר טיפול של שנתיים).
אני בת 25 מעולם לא נדבקתי ואני במעקב אצל רופא נשים כל חצי שנה.
האם עדין זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי כן
ד''ר בני שכטר30/07/2007כל עוד הטיפול לא הסתיים והוכתר בהצלחה אזי זה מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה בבקשהתמרי28/07/2007
שלום רב
זאת שוב אני ( מקווה שזוכרים מהשאלות הקודמות )
בתי היתה השבוע בביקור שיגרתי אצל הרופא בשבוע 18,4 להריון , ונאמר לה שבדיקת חלבון עוברי שעשתה בשבוע 15 היתה גבוהה,ולכן הוא ממליץ בדיקת מי שפיר ועוד הוסיף הרופא שהוא יכול לעשות את הבדיקה באותו יום או לבוא בעוד שבועיים (הרופא לא נראה לחוץ כי לפני האולטראסאונד הוא אומר שנראה בסדר)בתי החליטה לעשות באותו יום את הבדיקה כאמור בשבוע 18,4 להריון,
אחרי שלושה ימים כבר היתה תשובה שהכל בסדר רק צריך לעשות עוד בדיקות דם , שאלתי היא 1) אם חלבון עוברי גבוה מדוע הרופא חיכה לתאריך הביקור הרגיל ולא הודיע לפני כן על התוצאה? 2) איך יש תשובה מי שפיר אחרי שלושה ימים? (קראתי שתשובות בערך שבועיים) 3) לאיזה בדיקות דם הרופא התכוון בדיוק? 4) האם ישנה אפשרות כל שהיא שחלבון עוברי גבוה שאר הבדיקות יהיו בסדר הנורמה?רציתי לציין היום בתי בשבוע 19,1 של ההריון ועדיין לא מרגישה את תנועות העובר,
אודה לכם על ההיתיחסות לשאלות שנראות אולי מטופשות מכיוון שאנחנו נמצאים בניו יורק , שפתנו דלה מלהכיל, לכן נשארים אנו חסרי הבנה , נבוכים , ומלאי חרדה ללא מזור ,
סליחה על אורך הכתבה
תודה מראש
תמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי הרבה תשובות בשבילך
ד''ר בני שכטר28/07/2007שוב שלום!
1. לא יודע
2. ישנם בדיקות מהירות FISH שמקבלים תשובה תוך 24-48 שעות
3. אין לי מושג לאיזה בדיקות הוא מתכוון, תצטרכו לשאול אותו
4. לעיתים החלבון העוברי לבדו יכול להיות מוגבר וזהו בלי דברים נוספים.
5. סבלנות, בסוף היא תרגיש תנועות
תרגישו טוב ושיהיה בהצלחה בהמשך ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמרי29/07/2007בכל זאת תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שתן בהריוןסהר28/07/2007
עוד לפני ההריון אובחנתי כבעלת שלפוחית רגיזה- הייתי קמה 3 פעמים בלילה לפיפי.
עכשיו, בהריון(שבוע 11+) אני קמה כל שעה-שעה וחצי, מה שאומר שאני מתעוררת כ-6,7,8 פעמים בלילה.
האם זה הגיוני?
האם יש פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן בעיה
ד''ר בני שכטר28/07/2007שלום לך!
גם לנשים בהיריון רגיל יש עליה בתפוקת השתן ובמספר הפעמים שהן "רצות" לשירותים.
במקרה שלך ישנה החמרה במצב הבסיסי שהוא עוד יותר לא נוח.
האם ניתן לטפל ולפטור את הבעיה כעת? לא כל כך בטוח.
אני מציע שתגשי לרופא/ה שלך להמשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בהריוןtofy27/07/2007
אני בשבוע 13. משבוע 7 יש לי בחילות נוראיות שפשוט לא עוברות ובזמן האחרון אני גם מקיאה קצת, האוכל פשוט לא מתעכל טוב.זה נראה כאילו זה לא משתפר אלא רק מחמיר. האם הגיוני שבשבוע כזה עדיין אני מרגישה כל כך רע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדרך כלל
בדרך כלל, הבחילות אמורות לחלוף עד שבוע 14.
יש נשים שסובלות גם במשך כל ההריון ואני מקווה שאצלך זה לא יקרה.
בכל אופן יש צורך שתפני לרופא/ה מטפלים לסדרת בדיקות ולראות שאין בעיה של בלוטת התריס או בעיות אחרות ולקבל טיפול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנילאלנין בהריוןיגיל27/07/2007
שלום רב,
אשתי בהריון ובתחילת ההריון נהגה לצרוך כפחית דיאט ספרייט ביום 330 מ"ל, לאחר שאמרו לנו שיש סכנה בצריכת פנילאלנין היא הפסיקה לשתות. הייתי רוצה לדעת מה הסכנה בצריכת פנילאלנין והאם יש סיכוי שנגרם נזק לעובר מצריכה של פחית ליום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה
בצריכה של כמויות גדולות בתחילת ההריון יתכנו בעיות של מומים (צריך כמויות גדולות).
פחית אחת ליום לא גורמת לנזק!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)