מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת הריון ונסיעה לאילתענבל11/05/2015
שלום רב.
אני בשבוע 5 +3( ivf ) נצפה שק בתוך הרחם.
ביום רביעי אני אמורה לנסוע לאילת נסיעה של כ5 שעות.
האם זה מהווה בעיה או סיכון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת הריון ונסיעה לאילת - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/05/2015ממולץ לעצור כל מספר שעות לשתיה והתרעננות.
נסיעה ארוכה ללא תזוזה עלולה להיות מסוכנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לפעילות מינית בסוף ההריוןמודאגת10/05/2015
שלום רב,
היום שובע 38. מאז שבוע 8 אסרו עלינו הרופאים לקיים יחסי מין. תחילה בגלל דימומים שנמשכו עד שבוע 16 בערך. לאחר מכן, צירים מוקדמים ודינאמקה צווארית. (טופלתי בפורגיסטרון וקלקסן). אני בשמירת הריון משבוע 8.
ברקע הפלות חוזרות כולם בשליש הראשון של ההריון (6 הפלות, ללא ילדים).
השאלה אם אפשר לחזור לפעילות מינית בשלב הזה (שבוע 38)? או שזה עלול להביא לסיבוכים? אני קצת חוששת לעובר ולהריון אך שמעתי שזה מזרזר את הלידה באופן טבעי ואני מנסה להימנע מזירוז מלאכותי שהחליטו לתת בשבוע 39
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לפעילות מינית בסוף ההריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/05/2015שלום.
מבחינה רפואית אין הוראת נגד לקיום יחסים בשבוע 38,כמובן באם אין בעיות רפואיות כגון דימום עכשוי או שילית פתח.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותלילך10/05/2015
היי,
בת 26 נשואה לקחתי גלולות מגיל 18 כיוון שלא היה לי מחזור.לפני כ8 חודשים הפסקתי את הגלולות. והמחזורים הראשונים דייק לי המחזור.
במחזור האחרון איחר לי המחזור כ3 שבועות עד שהופיעה לי הפרשה חומה שבאה והלכה כמה ימים עד המחזור.
החודש איחר לי המחזור שבועיים וחצי. ביום רביעי הופיעה לי הפרשה חומה קטנה עכשיו אין לי כלום.
יש לציין שאני ובעלי מנסים להכנס להריון ועדיין לא הצלחתי למצוא את הביוץ.
האם התופעה עם ההפרשות החומות הגיונית? האם זה מצריך בדיקת רופא? ( פם הרופא אמר לי שכל עוד המחזור לא מאחר ביותר מחודש אין ממה לחשוש)
יכול להיות שהתופעה הזו נובעת מלחץ?
אודה לתשובה, תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר איילון לחמן11/05/2015שלום.
בהחלט יכול להיות שהמחזור מתעקב עקב לחץ.אבל את זקוקה לבדיקת רופא לבדיקת כל הנושא של שיבושי המחזור והקושי בכניסה להריון. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתקרן09/05/2015
שלום
אני בת 36 אחרי שתי הפלות טבעיות ומנסה להכנס להריון
הרופא המליץ לפני חצי שנה על חומצה פולית ומאז אני נוטלת את החומצה מדי יום
אני לא בארץ ואין לי רופא להתייעץ איתו
רציתי לדעת האם יש איזה שהיא בעיה שאני לוקחת את החומצה כבר חצי שנה? האם צריך לעשות הפסקה?
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
ד``ר אריה לידור10/05/2015שלום לך
המשיכי ללא חשש בנטילת חומצה פולית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בייתית לא ברורהקרן08/05/2015
בוקר טוב,
הייתי אמורה לקבל מחזור ביום רביעי האחרון אך לתחושתי אני בהריון ולכן בצעתי בדיקת הריון בייתית.
הבדיה הראתה פס (שמראה חיובי) חלש מאוד מאוד. חזרתי על הבדיקה גם ביום חמישי (יום 1 לאיחור) וגם היום בבוקר (יום 2 לאיחור) והפס עדיין חלש מאוד.
האם אני בהריון? האם ההריון לא מתקדם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק העובר
פאולה08/05/2015אני בשבוע 30 ויומיים אני מרגישה מידי פעם דופק בבטן כאשר אני מרגישה תנועות עובר, האם יתכן שזה דופק העובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק עובר
עמליה דרור09/05/2015יקירתי
אינך יכולה לחוש את דופק העובר חיצונית בבטנך אלא רק את תנועותיו!!!
מה שאת כנראה חשה הוא או את הדופק שלך מכלי דם גדול העובר בבטנך או תנועות קצובות של העובר הנגרמות מ-גיהוק של העובר ברחם.
בברכה
עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית לא ברורה, תגובה
עמליה דרור09/05/2015קרן יקרה
בשלב זה אם את הרה, הסטיק יכול להיות עם תגובה חלשה (פס חלש). ישרק אפשרות אחת לוודא והיא בבדיקת דם!!!
בברכה עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה בייתית לא ברורה - תגובה
בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האטות בדופק עוברמודאגת07/05/2015
שלום,
בגלל חשש לעובר קטן ביצעתי מעקב במוניטורים.
באחד המוניטורים היתה האטה משמעותית של כ3 דקות בעקבותיה אושפזתי. במהלך האשפוז הכל היה תקין אך לאחר מספר ימים נצפתה שוב האטה, פחות חמורה, גם בעקבותיה אושפזתי ובמהלך האשפוז הכל היה תקין. יש לציין שהעובא במנח עכוז.
מה הם הנזקים שעלולים להגרם מהאטה משמעותית בשבוע 36?
האם עלי לחשוש נזק מוחי/התפתחותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האטות בדופק עוברי
עמליה דרור09/05/2015שלום יקרה
ירידות בדופק עוברי בסוף הריון כנראה קימות ברוב העוברים שכן איננו יושבים ברציפות עם מוניטור ובודקים אולם כאשר התופעה באה עם דברים נוספים (עובר קטן), האשפוז והמעקב מוצדקים ואת יכולה לסמוך על הצוות הרפואי המטפל בך ולקבל הסבר נכון ממנו!!!
באשר לנזק עתידי, אף אחד לא יבטיח שום תוצאה של 100%, אולם סביר להניח שלא ייגרם כל נזק מההאטות הללו בדופק שכן נזק יכול להיגרם מהמון גורמים אחרים בהריון.
אני הייתי שקטה ורגועה ונסמכת על הסבר ותמיכת הצוות המטפל.
בהצלחה, עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאטות בדופק עובר - תגובה
לא כל עוד המוניטור מתאושש ובדיקת האלטרהסאונד תקינה . יש לדאוג להיפוך העובר החל משבוע 37
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתןמודאגת07/05/2015
הי, אני בשבוע 37 ולפני מספר ימים ביצעתי ספירת דם ובדיקת שתן.
בתוצאות בדיקת השתן היה ערך חריג-
Leucocytes 250
וערכים שאינני יודעת את משמעותם-
leucocytes/Field 5
Erythrocytes/field 1
Squamous epithelial cell ++
תרבית שלילית
שאר הערכים תקינים.
האם הבדיקה מעידה על דלקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן - תגובה
למרות התוצאה אין כל חשש . אין עדות לזהום בדרכי השתן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- העלאת טסיות דםליאת07/05/2015
שלום רב,
אני בשבוע 31 ומעוניינת להעלות את טסיות הדם שלי שכרגע עומדות על 160,000, ונמצאות בירידה, על מנת שאוכל לקבל אפידורל בלידה.
שמעתי על מולסה וספירולינה האם מומלץ בהריון והאם יש שיטה נוספת להעלאת טסיות דם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף- העלאת טסיות דם - תגובה
אנו מתערבים תרופתית כאשר רמת הטסיות יורדת מתחת ל 100000
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ספירת דם שבוע 24רויטל07/05/2015
שלום רב,
בספירת דם בשבוע 24 מספר תוצאות חורגות מהנורמה:
RBC 3.99 M/µl
HB 11.6 g/dl
HCT 33.1%
RDW 16.0%
יש לי תור למעקב הריון אצל הרופא בשבוע הבא. בינתיים הייתי שמחה לדעת - האם התוצאות מעידות על אנמיה או על בעיה אחרת כלשהי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח ספירת דם שבוע 24 - תגובה
ד``ר איילון לחמן07/05/2015שלום.
ספירת הדם מעט נמוכה.הגבול התחתון הינו 12 ואת ב-11.6.כדאי לקחת כדורי ברזל כדי שהרמה לא תרד עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת פפברין בהריוןספיר06/05/2015
שלום,
רציתי לדעת אם מותר לקחת פפברין בהריון בשבועות ראשונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בצקת בעינייםאלוש06/05/2015
שלום רב,
רציתי לשאול שאלה,
כבר למעלה משבוע איני רואה טוב,
אני בשבוע 30
\לאחר בירור במיון ורופא עיניים לא נמצא דבר
הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא אמר שמדובר בבצקת בעיניים optic nerv edema
וזה יעבור רק אחרי הלידה.
מיותר לציין שהייתי קצת בשוק, לא שאלתי המון שאלות ולכן אשוב אליו אבל בינתיים הייתי שמחה לדעת ממך עוד קצת על התופעה.
האם יש מה לעשות?
האם המצב עוד יכול להחמיר? כרגע אני לא בפוקוס וזה נורא, פשוט טשטוש ראייה,
האם יש בעיה לנהוג? אני אדם אחראי ואני לא מרגישה שאני חס וחלילה עיוורת ולכן אני נוהגת אבל הייתי שמחה לדעת מה מקובל...
אפילו עכשיו לכתוב במחשב זה ממש סיוט, הכל מרצד, מטושטש וכפול
העבודה שלי היא עם אנשים ולא מחשבים אבל אפילו לשבת מול אדם דורש סוג של ריכוז שכרגע מאוד קשה לי.
אז מה מומלץ לעשות במקרה מוזר שכזה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בעיניים - תגובה
ד``ר אריה לידור10/05/2015שלום ל
פני שוב לבדיקת רופא עיניים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאיתור תסמונת דאוןהדס06/05/2015
שלום
אני בת 37 הריון שני. רוצה לוותר על בדיקת מי שפיר בגלל הסיכונים. לא בסיכון לתסמונת דאון על פי בדיקות הסקר.
התחלתי להתעניין בבדיקות דם של החברות השונות לאיתור תסמונת דאון ואני מנסה להבין מי העדיפה. מבלי לנקוב בשמות, הבנתי שבבדיקה שבה ניתן להפריד את DNA האם מהעובר יש יתרון עצום. לעומת זאת בחלק מהבדיקות האחרות נבדקת כמות גדולה יותר של תסמונות(מעל 20). מעבר לזה יתר ההבדלים בין הבדיקות הם מינוריים לטעמי(ניסוח התשובה וזמן המתנה לתשובה וכו') האם זה נכון? האם זה נכון שהשיקול של הפרדת DNA העובר מזה של האם הוא החשוב יותר לעומת כמות הההפרעות הנבדקות? האם יש שיקולים נוספים שכדאי לקחת בחשבון?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לדעת גם בבקשה..
אני07/05/2015מצטרפת להדס ואשמח לתשובה דחופה כיוון שאני חייבת להחליט בקרוב
האם מדובר בבדיקת דם פשוטה?
האם יש אפשרות לקבל הנחה על הבדיקה דרך הקופה?
האם יש מקום בו אני יכולה לראות בצורה ברורה את ההבדלים בין הבדיקות?
קראתי בפורום שיש בדיקה אחת שנותנת תוצאה מובהקת, האם להעדיף אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם לאיתור תסמונת דאון - תגובה
הפשוט הוא להתקשר לחברות ולברר מהן היתרונות והחסרונות. לנו לא כל כך מותר להמליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לחום שמששירה06/05/2015
שלום רב
בתחילת הריון שבוע 10 ,לפני מספר ימים בחופשה באילת צעדתי כחצי שעה בצהרים אמנם שתיתי כמות גדולה של מים אבל אני חוששת מאוד מעליית חום הגוף, עד כמה זה מסוכן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לחום
עמליה דרור09/05/2015אין קשר להריון ולחשיפה שלך לחום!!!
הגוף יודע לווסת חום וההריון צעיר ונמצא באגן הקטן
בברכה, עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לחום שמש - תגובה
אין סכנה כל עוד את נמנעת מהתייבשות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לריח סיליקוןאורח05/05/2015
שלום לפני כחודש הרכיבו בחדר השינה שלנו חדר ארונות שניתן לסגור עם דלת. יש ריח חריף מאוד של סיליקון מתוך חדר הארונות (אפילו עד עכשיו), ובשלושה הלילות הראשונים ישנו כשחדר הארונות פתוח (מתוך מחשבה שיתאוורר), ובלי חלון פתוח. הריח היה מאוד מורגש בחדר השינה כל הזמן הזה, אפילו היתה הרגשת מחנק. מאז אנחנו סוגרים את הדלת. כרגע אשתי בשבוע 29. האם יש סיבה לדאוג? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה לריח סיליקון - תגובה
אין סיבה לדאגה כל עוד הריח לא מפריע לכם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית שתן חיובית והשנייה שליליתמיכל05/05/2015
שלום רב,
אני בהיריון בשבוע 13. לפני מספר ימים ביצעתי תרבית שתן שגרתית והתוצאה היתה כי התרבית חיובית וכי קיים חיידק בשם Enteroc. Faecalis. ביצעתי תרבית נוספת לאחר יומיים אך התרבית הנוספת חזרה שלילית. עד שהיו לי את התוצאות של התרבית השנייה, התחלתי כבר לקחת אנטיביוטיקה (מוקסיפן 500 מ"ג 3 פעמים ביום למשך שבוע). אתמול קיבלתי את התוצאות של התרבית השנייה, וכפי שכתבתי היא חזרה שלילית.
רופאת הנשים הנחתה אותי שגם אם התרבית השנייה תחזור שלילית להמשיך בכל זאת לקחת את האנטיביוטיקה, מכיוון שהתרבית הראשונה יצאה חיובית ולכן יש סיכוי שכן היה לי את החיידק, ומלבד זאת היא אמרה שמכיוון שאני מתכוונת לעשות בדיקת מי שפיר עלי לקחת אנטיביוטיקה כדי לוודא שאין אצלי חיידקים כלל לפני הבדיקה (כדי להימנע מזיהום). האם אתה ממליץ במצב שבו התרבית הראשונה חזרה חיובית והשנייה שלילית, להמשיך בכל זאת לקחת אנטיביוטיקה? תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית שתן חיובית והשנייה שלילית - תגובה
האם הבדיקה השניה בוצעה תוך כדי נטילת האנטיביוטיקה?בכל מקרה לזכור שהחידק שבודד,הוא תושב קבע במעי ולעיתים אכן עובר לשלפוחית או לנרתיק.מאחר וטיפול שקיבלת הוא חסר סיכון להריון,ניתן להשתמש בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)