מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאחת28/12/2014
12/11 תחילת מחזור
4/12 בדיקת דם שלילי
25/12 בטא 15000
זה תאומים?
איזה שבוע אני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/12/2014שלום.
התשובה לכל השאלות תתקבל בביצוע בדיקת אולטרהסאונד כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןסיון28/12/2014
שלום,
אני מנסה להיכנס להיריון. המחזור שלי לא סדיר, לא בא בדיוק באותו תאריך.
לדוגמא קיבלתי מחזור ב- 28.10 ואז לאחר מיכן הוא איחר לי בא בתאריך 8.12...
השאלה מתי מבייצים? שבועיים לאחר המחזור? שבועיים לפני המחזור הבא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
אסתי28/12/2014לפי מה שאני יודעת הביוץ הוא שבועיים אחרי מחזור...
אבל תחכי שהמומחים יענו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות - אזניל בהריוןעדן26/12/2014
שלום רב, לפני מספר ימים אושפזתי עקב חשש לדיסטריה וקיבלתי אנטיביוטיקה פבריטין 4 פעמים ביום במשך יומיים וחצי (עד שהגיעו התוצאות). בסוף הסתבר שזה חיידק קמפילובקטר ג'י'ג'וני ונתנו לי מרשם לאנטיביוטיקה אזניל לשבוע. גם ככה הרגשתי אשמה שלקחתי אנטיביוטיקה בבית חולים ללא צורך, ואני לא חושבת שזה בריא בכלל. קראתי שאזניל לא מאוד מומלצת בהריון. רופאת הנשים שלי אמרה שזה לשיקולי ואני יכולה שלא לקחת אזניל. אני כבר מרגישה יחסית בסדר, קצת כמו וירוס, חלשה אבל הרבה יותר טוב. מעדיפה לא להכניס עוד אנטיביוטיקה לגוף אבל אם צריך אני אקח. אשמח להמלצה. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין, אני בשבוע תשע
עדן26/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוסטינקס וגודשהבר26/12/2014
שלום,
אני ארבעה ימים לאחר ניתוח קיסרי.
מתחיל להופיע אצלי גודש בשדיים הבא לידי ביטוי בנפיחות ומלאות בשד, זאת על אף שלקחתי שני כדורי דוסטינקס להפסקת חלב (ביחד) תוך 18 שעות מהלידה.
האם הגיוני ומה ניתן לעשות ?
אודה לתשובתכם הדחופה לפני שהמצב יחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוסטינקס וגודש - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/12/2014שלום. כדאי גם להתיעץ עם יועצת הנקה. המומלץ בנוסף חזיה חזקה וכן עטיפת השד עם עלי כרוב קרים לאחר שהכרוב היה במקרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים לאחר ivfמורן25/12/2014
שלום,
כעת שבוע 17, הריון תאומים לאחר IVF
טיפולים כשנה עם 2 הפלות כימיות .
שליש ראשון מלווה בהפרשות דמיות מעטות שפסקו לקראת שבוע 12.
סובלת ממיגרנות קשות ובאופן כללי, כאבי ראש שאינם פוסקים. יוצאת הרבה לימי מחלה, מגיעה למיון עם התקף מיגרנוטי קשה ומבלה הרבה בקופת החולים לצערי.
עובדת במשרה מלאה (מרבית הזמן מול מסך מחשב).
יש לי תור לניורולוג עוד שבועיים.
במידה ואקבל המלצה לשמירת הריון, האם יש חשש שלא תאושר בועדה של ביטוח לאומי לאור כל הנתונים המצויינים מעלה ?
מנסיונכם הרופאים כמובן ..
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים לאחר ivf - תגובה
אכן הרוב תלוי בחוות דעת הנוירולוג וממצאיו בבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!אסתי25/12/2014
שלום למומחים!
אני בהריון שבוע 5 עם דימום של 3 ימים.
ללא כאבי בטן. ללא חום. ללא חולשה.
לחץ דם תקין ובדיקות מעבדה תקינות.
עדין לא נצפה דופק.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
אסתי25/12/2014לא עשיתי בדיקת פרוגסטרון...
יכול להיות שאין השרשה. רמת הפרוגסטרון ירדה
ובגלל זה הדימום?
:-((((((((((((((((
אני כבר שלושה ימים קוראת באינטרנט.
הלוואי ואני טועה הלוואי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים שבוע 17מורן25/12/2014
היי
בתי בת השנתיים וחצי שכבה על בטני למשך כרבע שעה אולי יותר... האם יכול להוות סיכון לעוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תאומים שבוע 17 - תגובה
בעקרון לא. אבל אם את מודאגת בצעי בדיקת אולטרהסאונד לברר שלום התאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןענת25/12/2014
הי- אני בשבוע 6 להריון. החלו לי מעט הפרשות בחום בהיר.
הרופא אמר לי לעללות מ-2 כדורי דופסטון ל-3.
האם הכדורים הללו יכולים להשפיע על העובר? האם זה הגיוני 3 ביום?
האם הפרשות קלות בשלב זה מסמנות על בוא המחזור?
תודה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
כדאי לבצע בדיקת עלקול כדי לבדוק שק ההריון והסיבה להפרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמול בהריוןמירב25/12/2014
האם אפשר לשתות אקמול במהלך ההריון ? אני בשבוע 8-10. מתפוצץ לי הראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקמול בהריון - תגובה
אקמול מוכר כתרופה יחסית בטוחה בהריון. מה הסיבה לכאבי הראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליה נמוכה-התחיל בשבוע 14, כיום 16מיטל25/12/2014
שלום,
בשבוע 14 החלו הפרשות חומות שנבעו משלייה נמוכה, אינה מכסה את הצוואר אלא רק נמוכה. עברו שבועיים, התחלתי את שבוע 16 אתמול ולצערי כבר מיום שבת אני עם דימומים כמו של וסת וקרישי דם. הייתי במיון ואצל הרופא המטפל והדופק תקין והכל בסדר, צופים שעם גדילת הרחם השילייה תעלה.
השאלה:
1. לזה צריכה לצפות? לדימומים עד שהשילייה תעלה?
2. האם זה החמיר שנהייה מהפרשה חומה דימום?
3. ממה נובע הדימום? אני במנוחה בבית ולא עושה כלום...
אשמח לקבל הסבר ותשובות על כל שאלותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה נמוכה-התחיל בשבוע 14, כיום 16 - תגובה
דימום טרי הוא יותר בעיתי מהפרשות חומות המראות על דימום בעבר.הדימום נובע גם מצמיחת הרחם עם השיליה המחוברת אליו נמוך כפי שאת מתארת. נקוה אכן שהשיליה תתרחק מהצואר והכל יסתדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תואם שבוענעמה24/12/2014
שלום רב,
מחזור אחרון בתאריך 11 או 12 לנובמבר.(לפני היו הכתמות)
בתאריך 27 לנובמבר זיהיתי ביוץ בעזרת ערכת ביוץ.
לפי מה שאני משערת הביוץ התרחש ב29 לנובמבר.
ב12\16 בטא- 228. ב12\21 בטא- 960.
לפי הביוץ אני אמורה להיות כעת בשבוע 5 + 3 ימים.
אתמול ערכתי לראשונה us ובו נצפה: שק הריון תואם 4.3, טרם נצפו קוטב עוברי או שק חלמון.
מה הסיכוי במצב זה שמתפתח הריון תקין?
(קרוהן ברקע)
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף-
נעמה24/12/2014מדי פעם יש לי הפרשות חומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרוז לידהטלי24/12/2014
שלום,
אני בשבוע 37, לידה שנייה (לידה ראשונה במועד בדיוק, לידה רגילה 3 ק"ג).
בהריון נוכחי אובחן עורק תבורי בודד, פרט לזה הריון תקין. הערכת משקל בשבוע 36 2500 (מתאים לשבוע 34) ומיעוט יחסי של מי שפיר 9.5.
הדעות חלוקות בקשר להמשך, חלק מהרופאים טוענים כי יש לילד (אין צירים\פתיחה) וחלקם סבורים כי מספיק מעקב צמוד. אני לא רוצה לקחת סיכון אבל מאוד רוצה ללדת בלידה רגילה.
מה היית עושה?
תודה,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרוז לידה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014ממשיך מעקב צמוד עוד 10 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לחוות דעתאסתי24/12/2014
מחזור אחרון שלי 4/11. בשבוע 7 לפי מחזור אחרון עשיתי בדיקת אולטראסונד וגינלית. ראו הריון בתוך הרחם. אך עדין לא היה דופק. לאחר הבדיקה החלו לי הפרשות חומות שהלכו והתחזקו. יום למחרת הלכתי למיון עשו לי שוב בדיקה וגינלית היו אותם תוצאות. אך החל דימום בעקבות הבדיקה. יום למחרת זא היום הדימום הולך ונחלש כמעט והפסיק לגמרי.
השאלה אם יש סיכוי שיהיה דופק לעובר בבדיקה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לחוות דעת - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014תעשי בדיקת B פרוגסטרון וסוג דם.
עם התשובות תפני לרופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
אסתי24/12/2014תודה . אבל יש עוד סיכוי לשמוע דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?ליטל24/12/2014
שלום רב,
ביום רביעי האחרון אני ובעלי קיימנו יחסי מין בערך ב6/7 בערב והקונדום נקרע, בשבת בערך ב2 בצהריים לקחתי פוסטינור. כרגע יש לי איחור של 3 ימים במחזור שבדרך כלל סדיר אצלי וב3-4 ימים האחרונים היו לי כאבים כמו של מחזור אך ללא דימום ועם מעט הפרשה חומה, האם ייתכן שזו השרשה עקב כך שלא לקחתי פוסטינור סמוך לקיום היחסים?
האם כדאי כבר לעשות בדיקה ביתית או שזה עדיין מוקדם?
אני מודאגת כי קראתי שאם יש אילור למרות הפוסטינור צריך לבדוק הריון חוץ רחמי.. ואציין שלמרות שלא היתה בכוונתי להרות בזמן זה אינני מתכוונת לבצע הפסקה אם זה אכן הריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/12/2014שלום.
כן מומלץ לבצע בדיקת דם להריון,חשוב אולי יותר לגשת לרופא הנשים שלך והיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ליטל24/12/2014תודה על התשובה המהירה.
ביצעתי בדיקה ביתית עכשיו והיא יצאה שלילית, ייתכן שעדיין מוקדם?
בכל מיקרה קבעתי תור לרופא נשים ביום ראשון.
האם פוסטינור עלול לגרום נזק לעובר אם היתה הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאחת24/12/2014
ילדתי לפני שנתיים בסוף הלידה התברר קרע דרגע 3
כרגע אני בשבוע 6 יש סיכוי שאני יוכל ללדת לידה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/12/2014שלום.
המומלץ הוא ללדת בניתוח קיסרי. זאת כדי למנוע החמרת הפגיעה שנוצרה ברצפת האגן.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)