מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאחת24/12/2014
אני בתחילת שבוע 6 ויש לי מאתמול כאבים חזקים באזור האגן
יש מה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר איילון לחמן24/12/2014שלום.
כאבים חזקים באגן דורשים בדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד קיסרי. והאם כדאי?גילי23/12/2014
כנראה. שאצטרך לקבוע תור לקיסרי לאחר. קיסרי קודם. הניתוח היה לפני שנה וחמישה חודשיים. עקב מיעוט מים ונסיון כושל לזירוז. 3 ימין בחדר לידה ת לידה משוער היום 7/2 מה המועד האידאלי. לקביעת. הקיסרי. מבחינת התאריך הוציאו לי. 26/1או2/2 מה דעתכם? אשמח לעזרה. כיום מעקב הריון. תקין. חוץ מזה. שהעובר יחסית קטן ובטן. העובר קטנה בשבועיים. אשמח לקבל עזרה . ויעוץ בנושא קביעת התור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד קיסרי. והאם כדאי? - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014התאריכים טובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמישהי23/12/2014
שלום דר'
קראתי הרבה על ביוץ באתרים השונים ואני קצת מבולבלת אשמח לתשובה ברורה
אני מקבלת מחזור כל 28 באופן סדיר מה שאומר שביום ה14 אמור להתרחש ביוץ
קניתי באמת ערכת ביוץ להתחלתי לבדוק מהיום ה11 למחזור כמו שרשום בערכה ובאמת ביום ה14 זה אראה שיש ביוץ
קיבלתי ב6.12 לקראת הלילה והערכה הראתה ב20.12 שיש ביוץ
קיימנו יחסים 4 ימים לפני הביוץ כל יום ,ביום של הביוץ וביום שאחריו האם זה מספיק כדי להגדיל את הסיכוי להריון???כי אתמול לא קיימנו יחסים 22.12 האם זה בסדר ולא פגע בסיכויים
תודה וסליחה על השאלה הארוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014נהוג לקיים יחסים יום כן יום לא.
או יום 12,14,16 לנשים עם מחזור כל 28 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שקיפות עורפיתמודאג22/12/2014
שלום, קיבלתי את תוצאות בדיקות הדם של השקיפות העורפית, להלן התוצאות: PAPPa 0.86 hcbg 0.33 תוצאת שקיפות העורפית 2.1 מ"מ הסיכון לפי גיל בלבד הוא 1:780 הסיכון לפי תוצאות השקיפות והגיל ללא בדיקות הדם הוא 1:1580 והסיכון בשקלול בדיקות הדם הוא 1:1200. משקלול בדיקות הדם התוצאה הורעה, אני מודאגת מכך.
האם הבדיקות תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות שקיפות עורפית - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014אם את מעונינת ביעוץ גנטי פרטני יש לפנות ליועץ בקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7 הריון ראשוןאסתי22/12/2014
שלום לכל המומחים
המחזור האחרון שלי היה ב 4/11
לפי כך אני בשבוע 7 .
עשיתי בדיקת אולטראסונד היום. נמצא שהעובר בתוך הרחם. אין עדין דופק. והרופאה אמרה שהעובר מתאים לשבוע 5.
התחילו לי היום כתמים חומים..בניגוב וגם בשתן.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 הריון ראשון
אסתי22/12/2014צירפתי תמונה ...
זה האולטראסונד שעשיתי היום.
בעוד שבועיים אני ישמע את הדופק בעזרת השם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 7 הריון ראשון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014צריך לברר סוג דם אם שלילי לקבל אנטי D
לחזור על אולטרסאונד עוד שבוע.
יש הנותנים תמיכה פרוגסטטיבית במצבים כאלה
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 7
אסתי24/12/2014הסוג דם שלי הוא O+
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?!מיקה22/12/2014
שלום,
מאחר לי המחזור ביומיים,
2 בדיקות שתן עם תוצאה שלילית.
אתמול היתה לי הפרשה ורודה ומעט כאבי בטן תחתונה.
היום הפרשה חומה ללא דימום.
מה זה אומר?
אני מקבלת כל 28 יום, ללא איחורים. תמיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?! - תגובה
המומלץ הוא לבצע בדיקת דם שהינה מעט יותר אמינה מבדיקת השתן. אם גם שלילית,לגשת לרופאך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומהתמרה21/12/2014
שלום,
שבוע 8, נצפה דופק (:
בשבוע האחרון ישנה הפרשה מעט חומה בהירה אחרי ביקורים בשירותים (לא בעת עשיית פיפי- סליחה על המידע המפורט).
אחרי הניגוב לא נראית עוד הפרשה עד לפעם הבאה.
הרופא המטפל לא התרגש ...
האם זה אמור להטריד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014צריך לברר סוג דם אם שלילי לקבל אנטי D
לחזור על אולטרסאונד עוד שבוע.
יש הנותנים תמיכה פרוגסטטיבית במצבים כאלה
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בידיים מחודש שביעיהילה21/12/2014
שלום,
אני סובלת מכאבים במפרקי הידיים מחודש שביעי, בעיקר לאחר שנת לילה שהידיים לא היו הרבה בפעולה.
ילדתי בשעה טובה לפני 7 שבועות ואני לא רואה שהמצב משתפר כפי שהרופא אמר שיקרה. הכאבים ממש מקשים עליי בהתנהלות היומיומית ובטיפול של בני- מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בידיים מחודש שביעי - תגובה
מומלץ לקבל יעוץ רופא אורטופד ורופא נוירולוג.זו כבר לא בעיה גינקולוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער איטיתעדי21/12/2014
בהריון שבוע 33, שמתי לב לאחרונה שצמיחת השיער שלי ברגליים בית שחי וכו מאוד איטית. הסרתי שיער והשיער צומח בקושי כבר הרבה זמן יחסית לבדרך כלל.
האם זו תופעה מוכרת בהריון? לא חוויתי זאת בהריונות קודמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת שיער איטית - תגובה
מה בעצם הבעיה?.אז צומח יותר לאט,מה הבעיה..תוכלי להתיעץ עם רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלונת קטנהטל21/12/2014
בת 33, שבוע 33
לאחרונה שמתי לב שאין לי חלב בשדיים.
אני מעסה ולוחצת ולא יוצא דבר.
אני יודעת שבשבוע מתקדם זה כבר אמור להימצא חלב בשדיים.
בהריון הראשון הנקתי רגיל והיה חלב ברוך השם.
מה קרה עכשיו? למה אין?
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלונת קטנה - תגובה
מומלץ להמתין עדין בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלונת קטנה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014החלב יגיע.
יהיה כמו בראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שאלה נוספתטל21/12/2014
בת 33 הריון שני, שבוע 33
הריון בסיכון בשל dvt ברגל שמאל לפני 4 שנים בעקבותיו נוטלת בהריון קלקסן 40 מ"ג
כמו כן, יש לי תפר צווארי החל משבוע 14 בשל קוניזציה (לופ) בצוורק הרחם עקב cn2 בצוואר הרחם לפני 4 שנים.
בהריון הראשון החל משבוע 33 צירים מוקדמים ולא מורגשים + שמירת הריון בשל כך.
לאחריה - לידה וגינאלית רגילה בשבוע 38+4
מה הסיכוי שגם בהריון הנוכחי יקרה לי אותו הדבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שאלה נוספת - תגובה
קשה לנבא מה יקרה. ברור שדרושה השגחה צמודה ורצופה לגבי צואר הרחם וצירי הלידה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שאלה למומחיםטל21/12/2014
בת 33, הריון שני שבוע 33, הריון בסיכון בשל cn2 בצוואר הרחם לפני 4 שנים. עשו לי לופ (קוניזציה) בזמנו והתהליך עבר בשלום.
כעת אני עם תפר צווארי בשל כך.
שאלתי - האם מותר לי לעשות תרגילי קגל לפני הלידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שאלה למומחים - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/12/2014לא הייתי מבצע כל תרגילי כווץ או לחץ על הצואר במצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר ווסת אחרי לידהטליה20/12/2014
שלום לרופאים הנכבדים,
ילדתי לפני שלושה חודשים וטרם קיבלתי ווסת.הרופא שלי נתן לי פרוגילטרון חד פעמי ,שתופיע לי ווסת.
יש לציין שיש לי הפרעות בתפקודי כבד ,קראתי בעלון שמי שסובל מהפרעות בכבד צריך ליידע את הרופא לפני התחלת הטיפול .
האם אני יכולה לשתות אותם?
ועם כן ,אז עם איזה צבע מתחילים ראשון עם החום או הלבן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העדר ווסת אחרי לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור21/12/2014שלום לך
לפני כל טיפול יש צורך באבחנה . יש לבצע בדיקות הורמונליות ואולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בטאהילה18/12/2014
שלום,
בשבוע 5+יום קיבלתי ערך 12662 IU/L.
האם הוא גבוה מדיי? מה המשמעות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך בטא - תגובה
ד``ר אריה לידור21/12/2014שלום לך,
תוצאה תקינה ויפה. בצעי אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר הפלהעדי18/12/2014
שלום. בתאריך18.11נעברתי הפלה טבעית בבית. בתאריך 14.12 קיבלתי מחזור. מתי אמור להיות הביוץ? לרוב המחזור שלי כל 28 יום אך אני חוששת כי ההפלה שיבשה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ לאחר הפלה - תגובה
ד``ר אריה לידור21/12/2014שלום לך
בסביבות 26/12
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)