מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה בהריוןענת19/11/2014
אשמח לעזרה מקצועית- אני בשבוע חמישי לאחר הפריה. בתקופת ההורמונים לא כל כך עסקתי בפעילות ספורטיבית אך לפני זה רצתי ועשיתי ספיניניג פעמיים שלוש בשבוע. כעת יש לי המון אנרגיות וחזרתי לרוץ. המון אנשים מפחידים אותי ומזכירים לי כמה זמן לקח לי להכנס להריון ... הדופק שלי תמיד מאוד גבוה בפעילות.. כ90% . האם אני יכולה להמשיך לרוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור24/11/2014שלום לך,
אם מעקב ההריון תקין יכולה להמשיך אך לא בפעילות תחרותית או אירובית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת עיניים בשם אילייהאני19/11/2014
פרופ' נכבד
אני אמורה לקחת את אבי עם אמפולה לזריקת אילייה בעין,האם יש בעייה במגע בתחבושת בעין, ובמקומות שונים ברכב (חגורה ,בגדים) אם הנני בהריון שליש ראשון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת עיניים בשם אילייה - תגובה
ד``ר אריה לידור24/11/2014שלום לך
אין כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתטליה19/11/2014
היי בת 29 עשיתי היום שקיפות עורפית והתוצאה הייתה 7.6 ממ הומלץ על גרידה האם בכל זאת לא כדאי לעשות סיסי שיליה או שאם תוצאה כזאת אין סיכוי שישנה הרבה? שבוע 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשהה תשובה
טליה19/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית - תגובה
ד``ר אריה לידור24/11/2014שלום לך,
ההמלצה שקבלת נכונה.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יין ובירהשירי19/11/2014
היי, האם אפשרי פעם בשבוע לשתות כוס בירה/יין אדום/שמפנייה? 2 רופאי נשים אמרו לי שכמות כזאת בהחלט לא נורא , בכל זאת זה לא וודקה או משהו חזק.... מה אתם אומרים? למרות שבהריון הראשון שתיתי בירות ופה ושם שמפנייה וברוך השם הכל מצויין :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יין ובירה - תגובה
ד``ר אריה לידור19/11/2014שלום לך
במינונים האלו אין כל סכנה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידהרויטל19/11/2014
שלום,
בבדיקה שנעשתה אצל רופאת נשים בשבוע 9 להריון
התגלה כי העובר לא התפתח (שק הריון ללא עובר)
הרופאה הפנתה אותי למיון לנקות את הרחם.
האם יש אפשרות שהשק יצא לבד ללא הגעה למיון או התערבות רפואית?
עבר שבוע מאז הבדיקה והיה לי דימום קל יום אחד והפסיק.
אודה לתשובה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרידה - תגובה
לאחר מספר ימי המתנה במידה ולא התרחשה ההפלה יש ל התערב לפינוי חלל הרחם
בהצלחה
ד"ר אירה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמודאגת19/11/2014
אני ממש בתחילת הריון לאחר טיפולים (שבוע 4 ) מיום ראשון כנראה התקררתי עם מעט כאבי גרון וצינון ...האם זה יכול להזיק או לפגוע בהריון?
יכול להגיע לעובר המתפתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אין סכנה . השתדלי לטפל במחלתך ולהמנע מהגעה לחום מתמשך או גבוה
בהצלחה
ד"ר אירה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
מעיין19/11/2014כאמור אני רק בשבוע 4
בימים האחרונים כל דבר מבהיל אותי ומקפיץ אותי ומכווץ לי את הלב
אני יכולה לקפוץ מבהלה גם 5 פעמים ביום האם זה מסוכן להריון שאני נבהלת כל כך בקלות ןכל כך הרבה? הלב ממש מתכווץ ודופק מהר לכמה דקות ומרגישה את תחושת הכיווץ הזו בבטן שקוראת כשנבהלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3נועה18/11/2014
בוקר טוב,
אני בשבוע 20 ואני ממש לא מצליחה לקחת אומגה 3. בשליש הראשון זה החמיר לי מאוד את הבחילות וגרם לי להקאות, כך שהרופא אמר לי לחכות עם זה לשליש השני, וגם מאז, בכל פעם שאני לוקחת כדור אומגה 3, יש לי בחילות איומות עד כדי הקאות (בלי אומגה 3 אני לא סובלת מבחילות כלל!).
הסוג שיש לי הוא אלספה 9 חודשים. האם להחליף סוג יכול לעזור? כמה זה קריטי אם אני לא אקח אומגה 3? (נוטלת פרנטל וברזל באדיקות)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 - תגובה
ד``ר אריה לידור19/11/2014שלום לך\
אין קריטיות באי נטילת האומגה 3 . אך מכייון שמומלץ ליטול אותו רצוי שתנסי תכשיר אחר של אומגה 3
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי מי שפירתמירה17/11/2014
שלום לך,
בתי עשתה בשבוע ה -33 אולטרסאונד להערכת משקל ושם התגלה ריבוי מי שפיר בדרגה 19. היא התבקשה לעשות שוב ובבדיקה שעשתה בתחילת השבוע ה - 36 נמצא ריבוי מי שפיר בדרגה 23. כל הבדיקות שעשתה בהריון היו תקינות.( אינני יודעת אם זה משנה , אבל בתי סובלת מסימפיזיוליזיס). מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מי שפיר - תגובה
ד``ר אריה לידור19/11/2014שלום לךף
עד ערך 25 כמות המים נחשבת לתקינה . מכיוון שמתקרבת לערך זה רצוי שתבצע העמסת סוכר . האם בצעה דיקור מי שפיר?
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבוי מי שפיר - תשובה לד"ר לידור
תמירה19/11/2014שלום לך,
ראשית תודה.
לא עשתה דיקור מי שפיר , אך היום עשתה סקירה שלישית שבה אמר הרופא , שרואים שהתינוק בולע , אך לא ניתן לראות , אם יש איזו חסימה בושט. מתכוננת לעשות העמסת סוכר.
תודה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בהריוןיעל17/11/2014
שלום, בשבוע 16 הריון ראשון. יש לי דקירות קטנות בבטן בצד שמאל למטה. האם נורמלי? יש מקום לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בהריון - תגובה
מיחושים אופיניים גם להריון התקין . ליתר בטחון פני גם לבדיקת רופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוקסופלזמהנועה17/11/2014
היי,
עשיתי בדיקת טוקסופלזמה נוספת, לאחר תקופה, מאחר וה-igg שלי שלילי ואני מגדלת חתולה בבית (נמנעת כמובן ממגע עם צרכיה).
התוצאה שיצאה בפעם הקודמת, בתחילת ההריון:
toxoplasma IgG - Negative(VIDAS
toxoplasma IgM - negative
התוצאה היום -
toxoplasma IgG - 4.33 Negative
toxoplasma IgM - negative
האם שתי התוצאות שליליות במידה שווה? מה זה vidas ומה זה המספר שמופיע ליד התוצאה מהיום? האם יש סכנה לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוקסופלזמה - תגובה
התוצאות מצביעות על כי לא נחשפת לטוקסופלזמה בהווה או בעבר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתנועה17/11/2014
שלום,
אני בחודש חמישי ולוקחת ברזל שמכיל בתוכו גם חומצה פולית 400 מק"ג.
בנוסף התחלתי לקחת אומגה 3 ושמתי לב שגם שם יש 400 מק"ג.
האם יש סיכון בלקחת כמות כזאת של חומצה פולית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
אין כל סיכון במינון זה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ובדיקת הריון שליליתעדי17/11/2014
בוקר טוב,
המחזור שלי מאחר זה היום החמישי, יש לציין שסבב המחזורים שלי מאוד מדויק והמחזור החודשי מגיע כל 28 ימים. הייתי אמורה לקבל ב12/11 והמחזור לא הגיע חיכיתי עוד יומים וערכתי בדיקה ביתית בתאריך 15/11 שהייתה שלישית. מה דיוק התוצאה?מתי עלי לערוך בדיקה ביתית נוספת??? או שמא עלי לקבוע תור לבדיקת דם?
(חשוב לציין שאנו מנסים להרות כמעט שנה וחצי טופלתי בשלושה מחזורי איקוקלומין למשך חמישה ימים בכל פעם, בשני סבבי המחזור האחרונים הייתי ללא איקוקלומין)
תודה והמשך יום טוב
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ובדיקת הריון שלילית - תגובה
ד``ר אריה לידור19/11/2014שלוםלך
רצוי שתבצעי בדיקת דם להריון ובאם עדיין שלילי להתחיל בסבב טיפולי נוסף
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת הריוןדנה11/11/2014
שלום
אני בשבוע 19
הריון שלישי בת 30
סובלת מכאבים חזקים בגב התחתון וברגל
נימולים ואיבוד תחושה.
הייתי 30 יום בבית והיום האורטופד של הקופה
נתן לי המלצה לשמירת הריון.
בגלל שההריון הושג מ ivf לאחר הרבה שנים
אני עושה מעקב הריון אצל רופא פרטי איתו
עשיתי את ההפריה.
האם רופא פרטי יכול למלא טפסים לשמירת הריון?האם ישנה סיבה שהוא לא יהיה מוכן למלא למרות ההמלצה של האורטופד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/11/2014רופא מטפל ימלא טפסים לביטוח לאומי לשמירת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברייעל11/11/2014
ערב טוב, אני אמורה לעבור בדיקת חלבון עוברי בעוד שבועיים, שהבנתי שזה שם נרדף לתבחין משולש. אם יש תבחין מרובע שבודק מרכיב רביעי בנוסף לשלושה האחרים, אז מדוע לעשות תבחין משולש ולא מרובע? זה הרי באותה בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/11/2014עושים גם וגם התשובה מדוייקת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיסויים והסרת שיעריעל11/11/2014
שלום, בת 31 הריון ראשון שבוע 16. רציתי לשאול האם זה בטוח לעשות עיסויים בגב (בשל כאבי גב) או שיש סיכון כלשהו? בנוסף, האם קיים סיכון כלשהו לעובר בהסרת שיער בלייזר/אינפרה בפנים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסויים והסרת שיער - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ12/11/2014עיסויים בגב לא מומלץ טיפול פנים כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)