מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאנה24/11/2014
שלום
אני בדיוק חודשים אחרי לידה מחזור אחרון 8.11
היום ה16 למחזור
אם כאבי מחזור מטורפים
כבר יומיים
אם זה ביוץ למרות שלא הייה לי אף פעם או שזה הריון..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר אריה לידור24/11/2014שלום לך
קרוב לודאי שאלו כאבי ביוץ. ניתן לפתור הבעיה על ידי תחילת נטילת גלולות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש צורך לחזור על בדיקת ההריון?מיה24/11/2014
שלום,
עשיתי ביום חמישי בדיקת דם והתוצאה הייתה 560.
יש לי תור לשובע שבע + 4 לרופא נשים שלי.
אני רואה פה בפורום שנשים רבות חוזרות על הבדיקת דם לראות התקדמות בטא. האם כדאי לי (ובכללי לכולן) לחזור על הבדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש צורך לחזור על בדיקת ההריון? - תגובה
בוודאי רצוי מעקב ביטא לצפות בצמיחתו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזיםן בגב העליוןרותי24/11/2014
שלום,
אני בת 29, בשבוע 21 להיריון (היריון שני) לא סובלת מבעיות גב בד"כ.
בשבועות האחרונים אני חווה במהלך השינה כאבים מאוד עזים בחלק העליון של עמוד השדרה (קו החזיה ומעלה), ממש כאילו הגב מתפרק, אשר מלווים אותי כשאני קמה ובמהלך היום.
אדגיש, כי אני ישנה על הצד ולעיתים על הגב. לא חוויתי כאבים כאלה בהיריון הקודם. כמו כן אני עושה פילאטיס.
ממה הדבר יכול לנבוע? האם כתוצאה מגדילת החזה מה שמצריך לישון עם תמיכה גם בלילה?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזיםן בגב העליון - תגובה
רצוי שאורטופד ישלול בעיה בעמוד השדרה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים שחוריםחיה23/11/2014
שלום אני בשבוע 36, ויש לי יציאות שחורות, אני צריכה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים שחורים - תגובה
כנראה תוצאת תכשירי הברזל שאת נוטלת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקר ביוכימי שנימיקה23/11/2014
היי,
תוצאות סקר ביוכימי שני:
תסמונת דאון:
הסיכון לפי גיל: 1:570
הסיכון בשילוב עם תוצאות הבדיקות: 1:770
טריזומיה 18:
הסיכון בשילוב עם תוצאות הבידקות: 1:10000
נורא חוששת מהדיקור , האם היית ממליץ לבצע דיקור מי שפיר? ( אני בת 33)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקר ביוכימי שני - תגובה
ד``ר אריה לידור24/11/2014שלום לך,
לאור התוצאות וגילך אין חובה רפואית בבצוע דיקור מי השפיר אטלא אם את מעונינת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטרטליה23/11/2014
האם חיידק הליקובקטר יכול להדביק את התינוק במידה ולאם יש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - תגובה
לא אך אני מקווה שהאם מטופלת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- GBS חיובי בשבוע 36טליה23/11/2014
שלום רב, ביצעתי בדיקת GBS והיא יצאה חיובית .
לקראת הלידה קיבלתי אנטיביוטיקה . האם החיידק חוסל? או שאני צריכה לעשות מעקב חוסר לבדוק שהוא לא קיים . יש לציין שאני חודשיים אחרי לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GBS חיובי בשבוע 36 - תגובה
רצוי לבצע תרבית שתן ולשלול קיומו בשתן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד כליות בהריוןשרה22/11/2014
אני בהריון בשבוע 18+, בבדיקת שגרתיות שערכתי היו לי CREATININE SERUM 0.3.
וחלבונים בשתן (PROTEINE UR) 10.
האם זה מורה על איזושהי בעיה עם תפקוד הכליות? או שזה נורמלי בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקוד כליות בהריון - תגובה
התוצאות תקינות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנידן22/11/2014
שלום וברכה,
אני בהריון שבוע 26 ולבעלי יש שפשפת פטרייתית באזור המפשעה והאשכים, רציתי לשאול האם אני יכולה לקיים יחסי מין במצב כזה.
הרופא נתן לו טיפול, הוא טען שזה קנדידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אין כל סכנה בכך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררותמעיין22/11/2014
אני ממש בתחילת הריון שבוע 4 הריון אחרי טיפולים
מתחילת השבוע אני מקוררת זה התחיל במעט כאבי גרון שחלפו וסינוסיטיס שהיה ביום חמישי וחלף לבד
עכשיו אני רק מצוננת מאוד ומשתעלת ללא הפסקה עד כדי מחנק ללא חום בכלל
האם השיעול או ההתקררות יכולים להזיק להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות - תגובה
לא אך יש להמנע מלהגיע למצב חום גבוה
אגב רצוי להתחסן לשפעת , ולשעלת משבוע 27
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה מוקדמתסשה21/11/2014
שלום לצערי עברתי לידה מוקדמת לפני חודש בשבוע 24 הוא חי יומיים ונפטר קיבלתי היום תוצאות מעבדה שנלקחו לאחר הלידה והיה רשום שם chorioamnionitis stage 3 השאלה שלי מה זה אומר ?האם זאת יכולה להיות הסיבה ללידה מוקדמת ומה ניתן לעשות בהריונות הבאים כדי למנוע לידה מוקדמת ? בבית חולים נאמר לי שבהריון הבא אני יצתרך לעשות תפר צווארי האם בכול מקרה צריך לעשות תפר במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה מוקדמת - תגובה
פרוש הדבר שהיה תהליך דלקתי בשליה וקרומיה . האטם היתה ירידת מים מוקדמת לפני הלידה?? האם היו צירים לפני הלידה??
זוהי אינפורמציה חשובה בטרם החלטה על תפירת צוואר הרחם שהיא אכן אופציה אם הנ"ל לא התרחשו טרם הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה מוקדמת שאלה נוספת
סשה24/11/2014תודה על התשובה לא הייתה ירדת מים ולא היו צירים. אבל שבוע לפני שזה קרה היו לי הרבה הפרשות לבנות והיתה תחושה של גרד וצריבה הגעתי למיון עקב דימום במיון נאמר לי שיש פתיחה 2 סמ וקרומים בנרתיק ... הרופא המטפל מתעקש על תפר צווארי ואני ממש מפחדת מזה הבנתי שזה בהרדמה כללית ויש לזה לא מעט סיכונים מה לדעתך הסיבה ללידה מוקדמת והאם באמת צריך לעשות תפר צווארי בהריון הבא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק שבוע 3עדי21/11/2014
שלום רב.
יש לי דימום חזק מאוד ושונה ממחזור. נוזלי ואדום יותר.
אני כ 11 יום אחרי ביוץ תוך ניסיון להכנס להריון מכוון.
מרגישה בנוסף גם נפיחות או כאב בשפתי הנרתיק.
האם דימום השתרשות הוא חזק?
אני אחרי 3 לידות הרצינות טבעיים. )אני בת 32.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד ממשיכה לדמם- עזרתכם בהקדם!!!
עדי23/11/2014הדימום עדייו לא פסק. 4ימים.
וסת אחרונה 25.10
התחלת דימום 19.11
המחזור שלי הוא 30 יום.
תחילה חשבתי השרשה את נראה לי כבר מוגזם 4 ימי דימום ללא הפסקה.
מה זה יכול להיות?
אני מרגישה עייפות קיצונית מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לא רופאה אבל ממליצה
מיקה24/11/2014לגשת במיידי למיון.
תמיד כדאי לראות במצבים כאלה רופא מאשר חלילה להתחרט!!!
ואם הכל בסדר בע"ה, מקסימום הפסדת שעתיים של עבודה...
בשורות טובות שיהיו!
(עונה לך מניסיון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום חזק שבוע 3 - תגובה
מציע שתבצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-בדיקת היריון ביתית שלילית
עדי25/11/2014בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית.
עדיין דימום. כזה שמצריך תחבושות. אמנם מתחיל להחלש.
יתכן מחזור אחרי 20 יום מקבלת וסת אחרונה?
מעולם לא היו לי בעיות של מחזור. גם אחרי הוצאת ההתקן לפני כ 3 חודשים, המחזור מיד חזר לסדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע ממש דומה למה שעובר עליי עכשיו
שואלת03/12/2014תוכלי לעדכן..? גילית מה קרה? והאם באמת ייתכן מחזור אחרי 20 יום?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט ייתכן מחזור שהקדים
טולי06/12/2014גם למי שיש בדר"כ מחזור סדיר, קורה שפעם ב... יש שינויים הורמונלים כאלו/אחרים שגרמו להקדמתו.
לא משהו שאת צריכה לדאוג כרגע.. לפי התיאור שלך זה מחזור שהקדים וזה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידה- דחוף!!מירי20/11/2014
שלום לכולם,
קיבלתי מחזור ראשון אחרי לידה, עשרה שבועות אחרי, לפני עשרה ימים והוא עדיין חזק ולא מראה סימנים שהולך להסתיים בקרוב.
יש לציין ששישה שבועות אחרי לידה הרופא בדק אותי והרחם היה מעובה עם ציסטה שלא הייתה לפני כן.
מחר אנסה לגשת למיון להבדק. האם יש סיבה לדאגה? וממה זה יכול להיות? והאם זה נורמלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה- דחוף!! - תגובה
יש לחזור על הבדיקה הגינקולוגית כולל בדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 8מיה20/11/2014
שלום רב!
הייתי אתמול בבדיקה אצל הגניקולוגית
והיא שיערכה את גודל העובר לגודל של שישה שבועות
בפועל בהנחה שאני סופרת מתחילת המחזרו 25.9 אז העובר בן 8 שבועות.
האם יש סיכוי שההתפתחות תהייה תקינה גם כאשר גודל העובר זהה לעובר בן 6 שבועות?
עוד שבוע אלך שוב לאולטרסאונד, מה אני אמורה לראות באולטרסאונד כדי "להירגע" ?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 8 - תגובה
המשך צמיחה או לפי גיל הוסת או על פי האולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא שלום,שירה19/11/2014
בסקירת מערכות מוקדמת נכתב אצלי בהערות:
כולוריד פלקסוס מרקם ספוגי וריאנט נורמלי
האם משמעות הדבר שזה ציסטה?? מה זה אומר?
תודה רבה מראש,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא שלום, - תגובה
תאור ממצא תקין לחלוטין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירה24/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)