מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריבוי קל מי שפיר+שלפוחית שתן מלאהשיר03/09/2014
בבדיקה שביצעתי בשבוע 37+0 נמצא ריבוי קל של מי שפיר AFI=21.1
בבדיקה שביצעתי בשבוע 37+5 נמצא שלפוחית שתן מלאה לעוברית
אני ממש מודאגת....האם מצריך בירור נוסף? מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי קל מי שפיר+שלפוחית שתן מלאה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014ממליץ יעוץ גנטי וחזרה על העמסת סוכר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם משנה שעשיתי כבר
שיר03/09/2014מי שפיר וציפ גנטי שנמצאו תקינים ברוך השם....
תדוה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט ואנטיביוטיקהיעל03/09/2014
אני מניקה ולוקחת גלולות סרזט.
עכשיו אני לוקחת אנטיביוטיקה פאן רפא 500, רציתי לשאול האם נטילת האנטיביוטיקה מורידה את יעילות הגלולות סרזט.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014מורידה מעט מיעילות הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאי הפורום שלוםנופר בת 3803/09/2014
אני נאלצת לפנות אליכם לעזרה , מאחר שאני עם רופאת נשים שלא נגישה ככ לשאלות - בבדיקות הדם הבטא יוצאת חיובית ועולה כל פעם, אני בשבוע 6, עשיתי 2 US בשבועיים האחרונים ובשניהם לא התגלה שק הריון ,היה לפני שבוע דימום של כמה ימים כמו מחזור ומאז כתמים חומים וניגובים דמיים קלים. מה זה אומר ?? .. איפה הריון ? אני בהריון או לא ? מה עלי לעשות כדי לצמצם נזק רפואי לעצמי באם מדובר בעצם בהפלה? ממש ממש אודה לתגובה בעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאי הפורום שלום - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014מעט נתונים
כמה B
מה כן רואים בבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהילנה02/09/2014
הייתי אצלה הרופאה שלי כמה פעמים והיא ביצעה אולטרסאונד אומרת שהכל בסדר והיא רואה שיש ביוץ ואני גם מזהה לפי ערכות אנחנו מנסים כבר חצי שנה ליהקלט להריון אך ללא הצלחה אציין שבעבר הרחוק לפני 6 שנים עברתי הפלה ללא סיבוכים בשבוע 7 גרידה .. במידה והיו חס וחלילה חסימות או הידבקויות היא היתה רואה משהו חריג לפחות ו היתה שולחת לבדיקות נוספות ? ואצייו שבמחזור שלי יחסית סדיר לא לקחתי גלולות אף פעם. לפי מה שרשמתי אשמח ליעוץ והכוונה .תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014קשה לראות הדבקויות בסונר
דרך מדוייקת יותר היא צילום רחם או היסטרוסקופיה או הידרוסונוגרפיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית או ברזליעל02/09/2014
אני בשבוע 8 לוקחת רק חומצה פולית. ממתי, מאיזה שבוע צריך להפסיק לקחת חומצה פולית ולהתחיל לקחת ברזל? הבנתי מחברות שישנם כדורים בשם פרנטל שמומלץ לקחת מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית או ברזל - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014פרנטאל עד סיום ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטגסטרוןיעל02/09/2014
אני מקבלת אוטגסטרון 200 מ"ג פעמיים ביום. כבר שבועיים עם הטיפול כרגע אני בשבוע 9 התחיל לי גרד וגם כאבים וכאבי בטן כשאני מחדירה את הכמוסות איך עליי להוריד את המינון בהדרגה . יש לציין שהרופא שאליו הוצמדתי לא ממש אהבאת העובדה שרופאת הפוריות נתנה לי טיפול מסוג זה אחרי הזרעה אבל עליה אני סומכת הרבה יותר רק שלצערי היא לא רופאה המבצעת מעקב היריון. אשמח לתובנה האם להתחיל להוריד למינון של פעם ביום ועד איזה שבוע לקחת עד שבוע 10 כולל או עד שבוע 12 כולל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטגסטרון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014תלוי ברופא בד"כ עד סוף טרימסטר ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גיל הריוןשני02/09/2014
שלום רב ווסת אחרונה ביום 16.6 התחלתי אתמול שבוע 11 ואני מבולבלת לנוכח ממצאי האולטרסאונד מאתמול.
להלן הממצאים:
אורך עובר 1: 48 מ"מ
מתאים ל: (4)11 שב' (+-6 יום)
אורך עובר 2: 47 מ"מ
מתאים ל: (4)11 שב' (+-6 יום)
לפי הכתוב במצאים העובר מתאים לשבוע 11 ואפילו יותר גדול 11(4)
אבל לפי האורך הוא קטן יותר מהשבוע.
אני מבולבלת מה זה אומר?
אשמח לקבל חוות דעת האם הוא אכן קטן יותר ומה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גיל הריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014חבל להיות מבולבלת תפני לרופא נשים
עד שבוע בד"כ לא משנים את גיל ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמי ממש דחוףינדב02/09/2014
שכבתי עם יזיזה לפני 4 חודשים ים קונדום ושפכתי בחוץ.
אחרי 4 חודשים היא שלחה לי הודעה שהיא בודקת הריון חוץ רחמי.
עשתה אולטרה סאונד ורואים משו בשחלה או מחוצה לה.
לא קיבלה מחזור במשך כל התקופה ועכשיו התחיל דימום צטענתה.
היא מתאמנת למרות שאמורים להיות כאבים מטורפים.
ולוקחת משככי כאבים שזה הבנתי מסכן חיים במצב הזה.
דיברתי עם אנשים ולפי מה שהיא מספרת זה נשמע שקר אחד גדול.
אני נמצא בחול כבר כמה חודשים ואין לי דרך לבדוק שום דבר אני מתחנן לדעה ועזרה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי ממש דחוף - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014לאיזה עזרה אתה מתכוון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומהדנה01/09/2014
שלום בשבוע 6 לאחר ivf היום נצפה שק הריון ועוד שק לא כל כך הבנתי מהו אחרי שהרופא אמר שיש המטומה קטנה ברחם. אין לי דימומים ולא הפרשות. מה זה אומר?מה צריך לעשות??ממה נוצרת המטומה??
אתם ממליצים על מנוחה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014דצירך לודא סוג דם
הזמן, מעט מנוחה ומניעת יחסים
יעלימו את ההמטומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דנה03/09/2014סוג הדם שלי הוא o+
איך זה קשור להמטומה??
האם העובדה שאין לי דימומים מעודדת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהטלי01/09/2014
לאחר ivf - ברוך השם שבוע 8 יש תאומים עם דופק
תמיד היתה לי רירית דקה שהגיעה גג ל5.5 ס"מ
במהלך הטיפול האחרון עשיתי דיקור, לקחתי אספירין וויטמין e
לא יודעת מה השפיע - אבל ברוך השם אני בשבוע 8
השאלה שלי: האם עדיין יש השפעה של הרירית הדקה בשלב הזה?
זה יכול להשפיע בשלבים מאוחרים?
או שעברתי את סאגת הרירית הדקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014בהצלחה
כנראה את עוברת את השלב המפחיד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המטומההילה01/09/2014
אילו נזקים יכולים להגרם בגלל המטומה שיושבת על השיליה ? האם יש סימנים לנזק כי כרגע אין דימום? מתי יודעים שסכהת ההמטומה חלפה וממה היא נוצרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ03/09/2014חסר גיל הריון וגודל ההמטומה.
הן ברובן נספגות ונעלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוך עוברעמית01/09/2014
שלום,
נמצאת כרגע בשבוע 36 עם עוברית שעדיין לא התהפכה (חשוב לציין שמדובר בהריון ראשון מטיפולים ויש לי שליה קידמית)
הרופאה המליצה לי לנסות היפוך בבית חולים לפני שנגשת לניתוק קיסרי
רציתי לדעת האם באמת מומלץ לנסוץ היפוך? הבנתי שבגלל שמדובר בהריון ראשון ושיליה קידמית הסיכויים שלי לא טובים במיוחד וגם יש כל מיני סיכונים בתהליך הזה
אשמח לכל עצה
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוך עובר - תגובה
ד``ר איילון לחמן01/09/2014שלום.
הצעתי שאכן תיפני לבהח לביצוע הפעולה. המקסימום שיכול לקרות הוא ניתוח קיסרי שבכל מקרה תצטרכי לעבור.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 38 , הפלה כימיתנופר בת 3801/09/2014
יש לי שאלה אודה לתשובה רפואית כי לא מצאתי במקומות אחרים - הדימום שמתקיים בהפלה מתקיים למעשה כי יש נוזל הריון ברחם ? כלומר ברגע שנוזל ההריון יעלם הדימום יסתיים ? מודה מאוד מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 38 , הפלה כימית - תגובה
הדימום קורה עקב היפרדות שק ההריון והרקמות העוטפות אותו ,מקיר הרחם.מה כונתך ב"נוזל הריון"?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במפרקים שבוע 37שירה31/08/2014
שלום,
כבר כשבועיים אני סובלת מכאבים באגדולי היד, בשניהם. איני מצליחה לכופף אותם, ויש תחושה כאילו הם נרדמו. הם זה קשור להיריון? לזרימת הדם לאזור זה? מה אתם מציעים לעשות?
בברכה ובתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במפרקים שבוע 37 - תגובה
מה שאת מתארת מתאים אולי לבצקת רקמות באזור המדובר. גשי לרופאך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפר צוואריטל31/08/2014
בוקר טוב,
בת 33 הריון שני שבוע 16+6, הריון בסיכן, בשל DVT בשוק שמאל לפני 3 שנים.
כרגע עם תפר צווארי משבוע 14 וכן נוטלת קלקסן אחת ליום 40 מ"ג
שאלתי היא - הבנתי כי קיום יחסי מין אסורים כרגע.
האם מין אנאלי בא בחשבון ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפר צווארי - תגובה
ממליץ שתתיעצי עם רופאך שבדק אותך,ומכיר המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)