מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!!ממש14/10/2013
שלום רב,
בשבוע שעבר הייתי מעט מצוננת וביום שישי יצא לי פצע בשפה.
מבירור מול רופא עור אתמול ובדיקות דם שאישרו זאת היום יש לי הרפס מסוג 1 (יצא חיובי) והרפס סוג 2 (שלילי). זוהי הפעם הראשונה שיוצא לי פצע, אין לי מושג מתי נדבקתי והחשש העיקרי שלי הוא כיצד נוכחות פעילה של הרפס יוכלה להשפיע על העובר בשבועות הראשונים? קראתי קצת באינטרנט וזה נוגע יותר לגבי הרפס מסוג 2 שיוכל לגרום למומים בעובר כיצד הרפס מסוג 1 יכול להשפיע על העובר בהתחלת ההריון?
האם להשתמש בזובירקס או שזה מסוכן לעובר?
כיצד הרפס מדבק את העובר או את היילוד?
אודה על מענה מהיר אני בלחץ אדיר וזה לא מטיב איתי בתחילת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה!!! - תגובה
ד``ר אריה לידור16/10/2013שלום לך
אין כל השפעה שלילית על העובר או ההריון. יכולה להשתמש בזווירקס
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר תוצאהטלי14/10/2013
שלום, האם תוצאה של העמסת סוכר חמישים גרם : 146.6 מחייבת בדיקה של 100 גרם? האם זה אומר שיש לי סכרת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמסת סוכר תוצאה - תגובה
עלייך לבצע העמסת סוכר מלאה עם 100 ג"ר כדי לאמת או לשלול סכרת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריוןמתחילה חדשה14/10/2013
היי,
אשמח לדעה מקצועית בנושא
אז ככה, הפסקתי לקחת גלולות לפני כחודש במטרה לנסות להיכנס להריון
לאחר שבוע קיבלתי את המחזור כרגיל, לאחר עוד שבוע הוא הסתיים ושמרתי 7 ימים נקיים ולאחר מכן קיימתי יחסים עם בעלי.
יום לאחר מכן התחלתי לדמם מעט ולמחר כבר היה דימום רציני (יחסית למחזורים שהייתי רגילה אליהם עם גלולות)
ביגלל שהדימום הוא רק שבוע לאחר שסיימתי מחזור ויום לאחר קיום יחסים הדבר ניראה לי ממש מוזר.
פניתי לרופא נשים שעשה לי בדיקת אולטרסאונד ומה שהוא רשם בתוצאות
שעובי הרחם הוא 2.5 מ"מ עם פולקציה קטנה, בשחלה הימינית ציסטה צלול 16 מ"מ שיכול להתאים לזקיק, מעט נוזל בדוגלס.
ההמלצה שלו היא לקחת גלולה אחרת למשך 21 יום שתסדיר לי את המחזור
הרופא לא ניראה לי החלטי והאם הכל היה בסדר אז הוא פשוט היה רושם תקין
אודה לחוות דעת נוספת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה צמש דחוף!! אני צריכה לדעת
מתחילה לנסות15/10/2013אם להתחיל עם הגלולות או לא
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני בהריון - תגובה
כנראה שביום בצוע האולטרהסאונד היית לפני ביוץ . סה"כ הכל נראה תקין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זיהומים בהריוןיעלי צפון14/10/2013
שלום אני בהריון בשבוע 25 ויום
אבקש עזרה לגבי תרגום תוצאות הבדיקות הנ"ל
HERPES HSV 1ּ2 IGM שלילי
HERPES HSV 1ּ2 IGG חיובי
מה זה אומר?
בבקשה תשובה בהקדם אני בלחץ
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תגובה דחוף
יעלי צפון16/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זיהומים בהריון - תגובה
זה ה אומר שבעבר נחשפת לוירוס ההרפס וכעת אינך חולה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינטרחל14/10/2013
שלום
בעזרת השם, אני מתכוננת להריון. אני נוטלת גלולות פמינט. מתי עלי להפסיק ליטול גלולות כדי שהגוף יתנקה מהגלולות, ויחזור לרמת ההורמונים הטבעית שלו?
תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פמינט - תגובה
יום לאחר הפסקת הגלולות יכולה להתחיל בנסיונותייך להרות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ חיובית כסממן להריון?קופיקו14/10/2013
ביוץ היה ביום שישי -שבת -ראשון שעבר 4,5,6/10.
שבוע אחרי הביוץ בדיקת הביוץ עדיין חיובית (אומנם פס חלש הרבה יותר אבל הוא קיים).
רק שבוע הבא אוכל לבדוק עם בדיקת הריון. (בנתיים כאבי בטן תחתונה כמו כאבי מחזור ורגישות בחזה).
אתמול חזרתי הביתה עשיתי שוב בדיקת ביוץ והפס השני היה ממש ממש חזק וברור ממש ממש התחזק היה כמעט בצבע של הפס ביקורת (4 ימים הפס היה חלש נורא בקושי נראה לעין).
יש לציין כבר כמה ימים עם רגישות בחזה וכאבי בטן כמו מחזור ושלושה ימים אחרי קיום היחסים בזמן הביוץ כאבי בטן תחתונה צד שמאל.
האם זה יכול להיות סממן זה שהפס נחלש בימים האחרונים ואתמול התחזק שוב?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביוץ חיובית כסממן להריון? - תגובה
בצעי בדיקת דם להריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון חיובית! תודה
קופיקו03/11/2013תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחם?יפית14/10/2013
Ui/l גדול מ1000. זוהי התוצאה בבדיקת דם. מזה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מחוץ לרחם? - תגובה
התשובה אומרת שאת בהריון. חזרי על הבדיקה וצפי לעלייתו של ערך זה . מעל ערך 1500 אפשר כבר לבצע בדיקת אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנרגן כדורים לאלרגיה בהריוןאורית14/10/2013
שלום,
אני בהריון בשבוע 11.2
בשבוע האחרון התחלתי להתגרד באזור המתניים ולאחר כמה ימים הגירוד הגיע גם לירכיים. האזור המגרד נראה עם נקודות אדומות קטנות ובולטות (תמונה מצורפת).
רופא הנשים שלי אמר שזו אלרגיה ואמר לי לקחת פנרגן כדורים.
אני מאוד מוטרדת מזה מכיוון שאני לא רוצה לקחת כדורים בהריון.
1. האם יש סיכוי שהאלרגיה/פריחה הזו תעבור מעצמה?
2. האם יש משהו טבעי שאני יכולה לנסות? (ניסיתי קרם לחות וגם אלוורה וכלום לא עזר).
3. אם בכל מקרה אין ברירה, האם הכדור לא מסוכן לעובר? אין לכדור שום השפעה על העובר?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנרגן כדורים לאלרגיה בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור16/10/2013שלוםלך
ראשית עלייך לפנות לאבחון על ידי רופא עור . אם צריך יכולה להשתמש בפנרגן
או בטיפול שימליץ לך לאחר בצוע האבחנה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד שפעתטלי14/10/2013
שלום בני בן שנתיים וחצי. אני רוצה לחסנו לראשונה בחיסון המוחלש נגד שפעת.
הבנתי שהחיסון המוחלש מסוכן לנשים הרות ואני בשבוע 25.
האם עדיף לתת לו את המומת בגלל היותי בהריון?
אני עצמי אתחסן במומת.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד שפעת - תגובה
האם התכוונת לשפעת או לפוליו. ?
חיסון לשפעת מומלץ לנשים בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות לא טובות-בדיקת חלבון עוברייעל13/10/2013
שלום ד"ר,
קיבלתי כרגע את תוצאות הבדיקה ואני מאוד מאוד לחוצה ומבוהלת
התוצאה היא:
חלבון עוברי (AFP) 0.43 MOM
גונדוטרופין שלייתי )HCG( 1.59 MOM
אסטריול 0.86 MOM
הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך בלבד: 1:840
לפי גילי בשילוב עם תוצאות הבדיקה 1:210
הערות: סיכון מוגבר לתסמונת דאון!
בבקשה עזרתך מה עלי לעשות?
זה באמת ודאי הבדיקה הזו? אני ממש מפחדת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/10/2013ערב טוב
הסיכון בינוני.
לא רע רק בינוני.
כדאי לעשות יעוץ גנטי לשקול בדיקת מי השפיר.
כמה יצא הסיכון בשקיפות ??
עם בדיקת דם של השקיפות ??
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה! התוצאה של השקיפות
יעל13/10/2013יצאה ע"פ הגיל שלי 1: 797
ובשילוב עם הבדיקה 1:4981 ....
את בדיקת הדם אני לא זוכרת עם עשיתי או לא.... :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאה של השקיפות - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/10/2013ערב טוב
שקיפות עם בדיקת דם יותר חזקה מחלבון עוברי
לכן חשוב אם בוצע שקיפות עורפית עם בדיקת דם ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקווה שזאת הבדיקה שאתה מתכוון
יעל13/10/2013אליה..
תוצאות של בדיקות דם לאיתור מומים בהריון:
שקיפות עורפית: (NT) 0.99 MOM
....
מה דעתך?....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובהא12/10/2013
שלום רב
אני נמצאת בשבוע 13+5 עובר אחד. סובלת מבחילות עם הקאות בנוסף כאבי ראש.
זה התחיל בערך משבוע 6.
חוץ מזה הכל תקין. כל הבדיקות שבוצעו עד עכשיו כולל שקיפות עורפית תקינות.
ירדתי 4 קילו במשקל אך העובר מתפתח בסדר גמור.
אני מצליחה לאכול אך לפעמים מקיאה אחרי האוכל.
אני מודאגת. האם זה לא היה אמור להסתיים כבר?
בנוסף אני סובלת מחרדות ובשבילי כל דבר שמעבר לנורמה הוא סיבה להיכנס ללחץ מטורף.
אשמח מאוד לקבל תשובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה - תגובה
ד``ר אריה לידור12/10/2013שלום לך
רצוי שתתחילי טיפול מיידי להפסקת הבחילות וההקאות וישנם רבים כאלה שיומלצו על ידי הרופא המטפל שלך . כמו כן רצוי ששתטפלי במצב החרדתי שאינו מוסיף לאיכות ההריון .
כמובן שרצוי שתבררי את סיבת כאבי הראש לך ( לחץ דם , בדיקת רופא עיניים , בדיקת נאורולוג וכו)
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף !!!!!!!!!!אנונימית .10/10/2013
שלום אני בת 16 וחצי ויש לי חבר בין 17 אנחנו יוצאים כמעט שנה והתחלנו לקיים יחסי מין עד לפני חודשיים ( פעם ראשונה)
[אנחנו משתמשים בגלולות וקונדומים ]
החלטנו שפעם אחת אנחנו רוצים לנסות בלי קונדום אבל אני על גלולות .....
היום אני אמורה לקבל את המחזור החודשי והוא לא בא
האם יכול להיות שנקלטתי ?
אני לא יודעת מה לעשות ???????!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף !!!!!!!!!! - תגובה
אם את לוקחת את הגלולות כסדרן אין כל חשש ובנוסף אין צורך באמצעי נוסף
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם והריוןחסויונית10/10/2013
שלום , רציתי לדעת תוך כמה זמן אפשר לדעת מאז היחסים אפשר לראות בבדיקה שאת בהריון , ואם יש הבדל בין הבדיקות בזמן הקרוב ביותר שאפשר לראות ?
בעיקרון אני עושה בדיקת דם .
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם והריון - תגובה
לפחות 19 ימים מרגע קיום היחסים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AFP גבוהנטע10/10/2013
אני בשבוע 19 של ההיריון, בת 37. בתוצאות בדיקת חלבון עוברי שקיבלתי ראיתי שה-AFP אצלי הוא 2.11 MoM, בעוד הנורמה היא עד 2.0. ה- IU/ml עומד על 78.8. האם עלי להילחץ מהתשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AFP גבוה - תגובה
להלחץ לא צריך אך בדיקת מי שפיר נחוצה היות והערך גבוה וכן כי גילך מחייב זאת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה והריוןאורחת10/10/2013
שלום,
אני בת 29, לפני כ-8 חודשים נתגלתה לי ציסטה צלולה ליד השחלה השמאלית (כנראה פרא שחלתית)
בגודל של כ-5 ס"מ. היא נתגלתה במקור בגלל שהיו לי דימומים לא סדירים (לא בכמות גדולה).
לאורך כל התקופה אין לי כאבים ובחודשים האחרונים גם אין דימומים.
במשך החודשים הללו הייתי אצל מספר רופאים והדעות היו חלוקות בנוגע להאם הציסטה תעבור לבד.
ביצעתי גם בדיקות דם של מרקרים לסרטן והן יצאו תקינות לחלוטין.
בשלושת החודשים האחרונים נטלתי גלולות מסוג "מליאן" (בהנחיית אחד הרופאים) על מנת לבדוק האם הן יגרמו לציסטה להעלם או לקטון. לצערי הציסטה לא קטנה, אך גם אין שינוי בגודלה בכלל מתחילת התקופה (ייתכן שהציסטה קיימת כבר מספר שנים למעשה). חלק מהרופאים מציעים לבצע ניתוח לפרוסקופיה כדי להפטר מהבעיה ואחרים אומרים שניתן פשוט להשאר במעקב. גם הרופאים שמציעים את הניתוח לא אומרים שזה חובה, אלא נותנים לי להגיע להחלטה בעצמי. הסכנה היחידה שהם מציינים בלהשאיר את הציסטה היא התסביב של השחלה. לא ממש הבנתי מה הסיכוי שהתסביב יקרה, מהם הגורמים לתסביב ומהם הסיכונים במקרה שהוא אכן יקרה. מדוע אני צריכה להגיע להחלטה כזאת בעצמי ללא הידע הרפואי המתאים?
בעקרון אני לא כ"כ מעוניינת בניתוח, גם מספר רופאים אמרו לי שלא כ"כ הגיוני לנתח אם אין לי אף בעיה בריאותית בעצם. ההחלטה לא לנתח היתה די פשוטה אם לא היה את עניין ההריון.
אני מאוד רוצה להכנס להריון בקרוב ורציתי לדעת האם כניסה להריון ביחד עם הציסטה הזאת מהווה סיכון גדול? מהן הסכנות בכניסה להריון עם הציסטה? האם הסיכון לתסביב גובר בהריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה והריון - תגובה
ציסטה בגודל כזה - שחלתית או פארא שחלתית עדיף שתוצא ובמיוחד טרם הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)