מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריון שנילימור28/10/2013
שלום רב,
אני בת 29 ויש לי תינוקת בת שנה ושלושה חודשים שנולדה בקיסרי בשל לידה שלא התפתחה. בעברי הריון לא רצוי בגיל 19 עם גרידה וגרידה נוספת לניקוי שאריות והריון לפני ביתי שלא התפתח דופק ועברתי גרידה. לכל ההריונות נכנסתי תוך חודשיים. כעת מנסים להרות מזה שמונה חודשים ללא הצלחה. עד לפני חודשיים שמרנו נידה וייתכן שהביוץ היה לפני (השערה). החודש אני רואה הפרשות פוריות כבר שבוע וכאבי ביוץ פעם בצד אחד ופעם בשני מדי כמה ימים.
האם הפרשות פוריות הן לפני או אחרי ביוץ? (כבר יותר משבוע). מה לעשות כדי להגביר סיכויים להריון בהנחה (הנושא בבדיקה) שהכל עודנו תקין.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון שני-בבקשה תשובתכם
לימור30/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון עם התקן מירנהאתי28/10/2013
שלום, אני עם התקן מירנה כבר חצי שנה.
ביומיים האחרונים החלתי לחוש כאבים בשדיים ותחושת מלאות שדיים ורגישות בפטמות.
האם יכול להיות שמדובר בסימני היריון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון עם התקן מירנה - תגובה
ד``ר איילון לחמן28/10/2013שלום.
הריון עם התקן מסוג מירנה הוא מאד נדיר. ניתן לבצע כמובן בדיקת דם ולדעת.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון עם התקן מירנה
אתי28/10/2013איזו עוד סיבה יכולה להיות לכאבים מסוג זה? כאבים כאלו בדיוק היו לי בשני ההריונות שלי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקסיפן בהריוןli-or28/10/2013
הייתי אצל רופא משפחה ונתן לי10 ימים מוקסיפן 500 דלקת בגרון
מותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חלבון עוברי- תוצאותטל27/10/2013
לפי גיל 1:400
לפי גיל בשילוב התוצאות 1:3900
AFP 2.11
HCG 0.86
ESTRIOL 0.76
בדיקת שקיפות עורפית וסקירה ראשונה תקינות לחלוטין.
אני בת 35 חודש הבא.
יש סיבה לדאגה?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי- תוצאות - תגובה
הסיכון לפי הגיל והבדיקות בהחלט מיזערי.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטאענת27/10/2013
ווסת אחרונה ב- 20.9
לפי מעקב זקיקים ובדיקות דם הביוץ היה ב-6.10
בטא ב-17.10: 26
בטא ב-20.10: 95
בטא ב- 23.10: 227
בטא ב- 27.10: 690
האם ההריון יכול להיות תקין למרות העלייה האיטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליית בטא - תגובה
התשובה תינתן באמצעות בדיקת אולטרה סאונד. כל עוד קימת עליה בערכי הבטא יש תקוה.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה די דחופהיאיר27/10/2013
שלום רב,
אני בן 62, אשתי בת 46, מחזור סדיר. עברתי טיפול רדיואקטיבי-לסרטן בבלוטת התריס וכיום אני מטופל בטיפול תרופתי. האם קיימת סכנה באחוזים גבוהים להריון לא תקין וילד בעל מומים בשל הטיפול התרופתי שלי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נפילה.מודאגת27/10/2013
אני מס' ימים אחרי הביוץ . החלקתי ונפלתי, האם במידה והיתה הפרייה זה ימנע את ההשתרשות? האם בשלב הזה זה מוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפילה. - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור27/10/2013ערב טוב
אין כל סכנה.
אין בעייה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסטיס הומיניסדנה27/10/2013
שלום רב,
אני בת 35 בשבוע 11 להריון הראשון שלי וגילו אצלי את חיידק הקיבה בלסטוציסטיס הומיניס. האם הדבר מסוכן? האם עליי לעשות משהו בנידון?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלסטוציסטיס הומיניס - תגובה
התיעצי עם רופאך לגבי הטיפול המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהטל27/10/2013
היי שלום, בת 32 חודשיים לאחר לידה וגינאלית רגילה. מניקה.
עדיין לא קיבלתי מחזור.
יש סיבה לדאוג? מתי להערכתכם אקבל. במה זה תלוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה - ד"ר תדמור
כאשר מניקים מעוכב המחזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידהלימור26/10/2013
שלום,
אני בחודש חמישי הריון שני לאחר ivf
לפני שנה ושמונה חודשים ילדתי בלידת ואקום בשל האטות בדופק העובר ודימום וגינלי. נזקקתי לתפרים מרובים כי היו קרעים רבים. בחדר הלידה ניסו לתפור במשך שעתיים אך לבסוף החליטו להוריד לחדר ניתוח ושם תפרו עוד כשעה. כמו כן קבלתי 3 מנות דם.
שאלתי - האם בהריון הנוכחי עליי ללדת לידה רגילה או שעדיף ניתוח קיסרי?
נ.ב. בחדר הלידה המיילדת אמרה שאני צרה מאוד
אולי אינני מתאימה ללידה רגילה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה - ד"ר תדמור
יתכן וכדאי קיסרי.
ללכת לבית חולים בו ילדת.
להוציא תיק אישפוז ודוח רופאים על הלידה.
להחליט יחד עם רופא בית החולים בי ילדת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשירן25/10/2013
שלום
בת 24 הריון ראשון שבוע 8 ביום ראשון בעז"ה מאתמול בלילה יש לי כאבי בטן בצד שמואל שהולכים וחוזרים זה בסדר? או מצריך רופא?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
כן,ממליץ להיבדק.באם הכאבים ממשיכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מום בהריוןשמרית25/10/2013
שלום רב,
אני בת 34 הריון שלישי עם שני ילדים בריאים בבית.
בסקירה המוקדמת גילו כליה ימנית אגנית ולכן שלחו אותי לאקו לב בשבוע 20 אותו ביצעתי היום. לתדהמתי הרבה גילו באקו לב חשד לאאורטה ימנית. מה אומר שילוב של שני הממצאים המדאיגים הללו? תוצאות בדיקת מי שפיר וציפ גנטי יתגלו רק בעוד שבוע. בהנחה ובמי השפיר הכל יצא תקין מה ניתן להסיק על העובר כשהוא מכיל שני מומים? מיותר לציין כי אני בתחושות קשות ביותר כעת ומרגישה כי היום בו אשלח להפסקת הריון אינו רחוק. אודה על תשובתך המפורטת על מנת לנסות ולהבין את מצבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מום בהריון - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור28/10/2013בוקר טוב
אין דאגה.
אם המי שפיר והציפ תקיניים אין סיכון מוגבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 14 יום לאחר הזרעהשושה24/10/2013
היי, 14 יום לאחר הזרעה ,תוצאה HCG-B Qualitative (B) 94 IU/L, מה אומר? אם כן ,ביום ה-8 להזרעה עברתי סיטי מח ולאחר אשפוז עם התעקשות מצד המחלקה ללא MRI, למרות שסיטי כבר בוצע...האם יש סכנה לעובר בעקבות הסיטי, וכמה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 יום לאחר הזרעה - תגובה
הבדיקה היא כמובן חיובית להריון. לגבי ה-CT התיעצי עם רופאיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים להפחתת חלב אחרי לידהיעל24/10/2013
שלום,
אני 5 ימים אחרי לידה.
בבי"ח ניתנו לי 2 כדורים להפסקת החלב, לפי בקשתי, יום לאחר הלידה (פחות מ- 24 ש' לאחר הלידה).
היום פתאום התחלתי להרגיש תחושת גודש ומעט טפטופי חלב מהחזה.
האם נורמלי? האם יש צורך להמשיך טיפול או לעשות משהו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים????
שירה27/10/2013האתר פשוט מזלזל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחתת חלב ד"ר תדמור
הכדורים אמורים להפסיק החלב.
חכי עוד 3 ימים
אם יופיע חלב קחחי עוד 2 כדורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בטא תקינה?שירה24/10/2013
שלום
לפני חודש ושבוע בתאריך ה19.9 עברתי הפלה טבעית בשבוע 6 מאז לא קיבלת ווסת
השבוע עשיתי בדיקת בטא ביום ראשון יצא 478 ותוצאה אחרי יומיים 1106 האם תקין? ואיך אוכל לחשב את השבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה עונים לחלק מההודעות ולחלק לא???
שירה28/10/2013זה מרגיז אנשים צריכים עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בטא תקינה? - תגובה
כדי לחשב את גיל ההריון במקרה שלך,יש לעשות מעקב באמצעות בדיקות אולטרהסאונד.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)